borta bra men hemma bäst?


Bild från 70-talsfesten, hade dock bytt om till behagligare kläder. Slänger upp lite bilder då och då resten finns på facebook :)

Hej på er :) Vet inte om rubriken stämmer eller inte, kanske till viss del? Kommer nog få det grymt bra där borta, många nya vänner (redan), nya möjligheter och utmaningar. Har tjatat länge om att ta tag i livet och det tycker jag att jag har gjort till en viss del bara på en vecka. Har lyckats få boende och jobb på en vecka och det är bra gjort. Man kan inte gå runt som pratyprinsessa hela livet, faktiskt. Även fast partynätterna är långt ifrån över hehe. Det är så sjuuuukt äckligt svårt att packa. Har just nu 4 stora resväskor som jag måste göra till 3. Det går inte att släpa så mycke på en gång. Så imorgon är det omplanering. Får väl ta bort lite av allt lixom. Det värsta är att jag tycker jag gjort det redan från början ju? haha.

Jag och Millisen åkte i allafall hem till Sala vid 4 tiden, mormor kom och hämta oss. Så åt vi middag där hemma. Sen drog vi hem till mammsi och kolla tv. Paradise hotel ju :) Ska alldeles strax kolla på två nya avsnitt av oth. Åh, kan inte fatta att vi inte kommer träffas på i allafall högst en månad. Hoppas och håller tummarna på att hon hälsar på mig över sportlovet!!! :)

Nej hörs då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!