kaos

Tjena! Det blev ingen byz igår :( Vi var för lata för att ens åka dit för att testa att komma in. Vi kände att vi hade blivit mer besvikna om vi var på plats och blev nekade än om vi helt enkelt struntade i att dra dit. Så vi banga byzan. Men då hade Ida redan fått tag i ett falsklegg som var så olikt henne så jag vettefan. Hade aldrig fungerat i sverige, bara det att här i norge bryr dom sig inte. Bara det står 20 på det kan det typ vara en kille på bilden haha, nej men ni fattar :)

Så jag, ida, jenny och amanda som är två tjejjer från mitt kollektiv satt och förfestade lite och sen så drog vi till "torsken" hahaha, hur fan kan ett kollektiv heta torsken? Man vill ju inte ens säga att man ska dit för det låter så kul. Jaja, sen ringde jag christopher (george) och kollade vart dom höll hus. Dom va på Qadiz men det var 20 där så jag kom inte in. Ida kom däremot in med sitt falsklegg men hon drog ju.

Så vi drog vidare till KAOS 50 meter upp på gatan som också är 20. Men vakterna där är skitsnälla och roliga. Vi ställde oss och snacka med dom ett tag sen ba, vi är 19 kan vi komma in? Haha nej, det är 20 det vet ni tjejjer, ni får fixa falsk legg ;)

Ida - Men jag har ett! :) *visar upp det*
Vakten - Ah men varsegod och kom in då ;P
Jag - Ida få hit legget! Här jag har också ett ;P
Vakten - Amen, en får ha legget och en får köpa i baren.. gå in nu!!

Sen hängde ju vakten vid oss hela tiden och dansade med mig och skit. Dom är liiite stelare i sverige haha. Sen sätter vi oss med 3 fransmänn och börjar lära dom meningar på svenska som "du har fin snopp" osv haha. Och jag träffa på skööönaste killen. Han gick förbi och vi börja prata på en gång med varandra..

Han - Tja ;)
jag - Haha, tjeena.
Han - haha, ja visste att du var svensk för du kolla inte konstigt på mig ;)
jag - Amen asså du är gay va? haha
Han - Nej! haha
Jag - men alltså den där leopard tröjan snygging?
Han - Men tjejjer tycker den är snygg ;)
Jag - Dom tycker den är snygg på ett sånt sätt att dom skulle vilja ha på sig den!
Han - Du den är faktitskt skräddarsydd efter mig :D
Jag - Och du var inte gay? :P hahaha
Han - Men nej, nu går vi och dansar!
Jag - hahaha okej!



Jaja, det var lite om kvällen. Nu ska jag ta tag i mitt rum för det ser förjävligt ut fan. Det är sol ute så vill egentligen på promenad men får skippa den helt enkelt. Party med maskinen ikväll? ja kanske :) Hejpa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!