Oh shit, not you again..


Lisa, Camilla, jag, Ellie, Hanna

Varför jag la upp den här bilder var för att det är på nyårsafton och hur mycke jag än saknar tjejjen med silvrigt linne och med en blick som skulle kunna döda så är jag så glad att jag gjorde något bra av 2010! Jag vet inte om jag hade sått ut med mig själv om jag ruttnat i västerås ett år till utan anledning.

Ja, ikväll hörrni! Då spelar ju byz, fan va nice alltså. Man kommer känna sig som hemma typ haha. Det stora problemet är väl att det antingen är 20 eller 23 års gräns på stället vi ska till. Men jag snackade med Nille igår och han ringde byz manager på en gång så han skulle prata med krögaren idag :) Det värsta med att inte vara i västerås är just sånna här saker. Att man inte kommer in överallt osv. Men hoppas det löser sig. Annars strejkar nog jag och ida, så blir det rulle och godis haha. Okej, det där trodde jag inte ens själv på när jag skrev det.

Igår så var jag ida lisa lisa och gustav och fikade på ett mysigt cafe. Sen drog vi hem till mitt place och umgick med dom i kollektivet. Har äntligen börjat "öppna" mig lite haha! Dom som känner mig vet att jag har sjukt svårt att öppna mig för folk, men nuså haha :)

Tooodles ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!