Oslos första vårdag, solglajjer, cigg, latte och marknad.

En bakisdag som denna kunde inte börjat bättre! Jag och Ida vakna upp hemma hos Zebastian av att solen lös in genom fönstret. Låg och chilla tillsammans ett par timmar sen drog vi hem till mig och henne och svida om till varsin våroutfit! Sen gled vi ner på marknaden med en latte i ena handen och en cigg i andra. Ida fyndade på marknaden, riktigt snygga grejjor. Nu kom vi precis hem till mig och vi ska börja laga våfflor. Ringa hit lite bakis-people och svulla. Ida har lärt mig att ta vara på bakisdagarna rejält ;)

Igår så åkte vi hem till Otto som hade fest, massa roliga männsikor. Sen drog jag och ida med en as skön brud som hette Linn hem till henne och bytte om och sen mötte vi upp lite foolks och gick vidare till en club. Blev lite förvånad att vi kom in där alltså. Först fråga vakten Ida om hon inte var lite för packad och sen var det åldersgräns 20 år och det är typ "olagligt" att ta in underåriga eftersom vi inte får köpa sprit? haha, crazy. Sen drog jag och Ida och mötte upp Z och K och så blev det en sleepover i deras kollektiv för vi var utlåsta haha.. så det kan gå alltså.

Dagens kommentar: Man känner sig så hurtig när man är ute och går såhär :D Sen så kommer det två tjejjer förbi oss och joggar i rask takt med träningskläder. Då kändes det inte så hurtit att glida fram med en cigg i ena handen och en latte i den andra handen längre.

Nej, nu blire våfflor. Linn och hennes två killkompisar kommer snart och dom i mitt kollektiv kanske också är på? Bilder kommer senare ikväll för nu pallar jag inte. Lateroo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!