the most beautiful moment in life was when you came, and everything was forbidden.

Hej på er. Är sjukt sugen på en ny design alltså. Det känns för mycke sverige och skulle vilja ha en ny start här i Oslo. Så får se när jag hinner lägga ner lite tid på det. En ny header och lite vårkänslor skulle sitta fint :)

Gud vad har jag gjort alla dagar.. igår så var jag och ida på stan i drygt 5 timmar och gjorde lite viktiga ärenden och sofilera, enda tills mitt arsle hade fått nog och frös ihjäl. Då tog vi tricken två stopp och köpte med nudlar, tonfisk och keso och gick upp till mig för att äta. Efter det drog vi hem till Ida med choklad och chips och satt på en rulle och fick sällskap av några i hennes kollektiv. Sen drog jag hem och kollade på sista Saw filmen med Zebastian.

Igår var jag ledig och idag också men sen jobbar jag ons, tors & fredag. Så ringde dom nyss och sa att jag fick vara ledig på lördag men jobbar tisdag nästa vecka. Detta är alltså på det Fretex jag bara jobbar extra. Funderar på att skaffa mig ett kvällsjobb några dagar i veckan faktiskt. Skulle vara rätt soft. Typ Nervesen eller något (typ 7eleven).

Ska faktiskt gå ner och ta en cigg nu och efter det hoppa in i duschen. Både jag och Ida var sugna på att göra något ikväll, vad vet vi inte. Men det löser sig alltid. Känner att jag inte kan sitta inne hela dagen i allafall.

Det ni inte visste:

• Jag har två jobb en så länge. (Fast inom samma klädaffär)
• Har aldrig sett så många ambulanser. Man hör och ser minst 5 stycker om dagen. Jag förstår inte riktigt hur folk lyckas skada sig så mycke i det här landet. Eller så är det knarrar (knarkare) i varenda.
• Har ätit nudlar ungefär varje dag sen jag flyttade hit. Dels för att jag inte fått min första lön och dels för att jag klarar mig på det haha. Så jävla lat.
• Faktiskt inte gråtit av hemlängtat en enda gång än. Även fast jag saknar mamma, camilla och thilda så enormt mycke. Usch, nu blir jag ledsen haha. tyst tyst.
• Bor med ungefär 5 killar och 5 tjejjer och jag tror fan jag hamnade i det mest normala och bästa kollektivet (lägenheten), vilken flyt alltså.
• Nu har jag norskt personnummer och telefonnummer.
• Bor mitt i centrum precis som det ska vara och jag trivs trots omständighetern!
• Jag är otroligt glad över att jag åkte och hälsade på Ida här som är min barndomskompis från Sala. Annars hade vi ju aldrig börjat umgåtts och vi har fan skit kul tillsammans!

• Nu måste jag dsucha och röka! Lateroo

Kommentarer
Postat av: jeanette

sv : tack söta du

2010-02-09 @ 22:14:13
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!