Vanilla Twilight

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you

Pour me a heavy dose of atmosphere
'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly



Godmorgon :) Innan jag börjar babbla måste jag bara säga att det är konstigt man kan sakna en person så mycke. En person som vet att det aldrig kommer bli det samma som det var förut med. Det är en konstig känsla att känna magen pirra till fortfarande, när man inte sätts på månader. Men mår man inte dåligt av det är det väl bara bra att fjärilarna i magen lever. Det är så här nu i efterhand jag kan säga att känslorna verkligen var äkta, det är inte ofta jag låter mig själv känna sådär. Du är speciell och om du läser, ta åt dig till något posetivt. Är glad för din skull och att du levde för din egen skull när du behövde det. För det är trots allt du som fick mig att inse att man ska ta vara på sin ungdom och leva för sin egen skull och det var precis det som fick mig att flytta till ett främmande land..

SÅ nu till något helt annat. Sitter här och dricker snabbkaffe och en rostis med skinka på, det är inte ofta man får pålägg på mackan ;) haha, nej så illa är det inte. Jag är så jäkla trött och jag tvivlar starkt på att jobbet kommer vara roligt idag. Och med den inställningen blir det väl skit haha. Men det är ÄNTLIGEN fredag och det ska bli så jävla skönt med helg. Har vart sugen på öl hela veckan fan men vi hade lovat varandra att det inte skulle bli någon öl i veckan... men nu så :D Nej nu ska jag fixa till mig lite för är lite sen i min tidsplanering ser jag.. haha.

Ska försöka ta lite bilder i helgen, vare sig det är på en filmkväll eller fest (hahah). Känns att det var ett tag sen. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!