Fika på operahusets tak



Ida tog ett par pics på min outfit (slash) nya kläder :) Fyndade faktiskt på secondhand affären jag jobbar på nu. Den gråa stickade tröjan, glömde (lämnade) alla mina tröjor ala sjal&leggins till, hemma :/ så det var ett rent måste. Sen hittade jag också ett par super fräscha lårhöga stövlar minus 13cm klack som jag har på mina andra. Förresten är det någon som är sugen på att köpa dom? Storlek 37-38 och användna ett par gånger. Kostade tusen kronor nya men säg ett pris så kan vi diskutera så att säga.



En picknick på Operahusets tak har man ju inte varje dag. Men det borde göras oftare! Ida, Moa, Lisa och jag hade jätte mysigt. Drack varm choklad och åt sista kladdkakan. As mysigt men frös arslet av oss efter ett tag så då tog vi bussen hem till tjejjerna och kollade på en skräckis :) Nu sitter vi hemma hos ida och ska väl aldeles strax slagga? Ska upp imorgon och pumpa cv på min lediga dag och hoppas på ett samtal angående boende. Jobbar fredag.

På lördag ska vi på 70-talsfest på idas nya kollektiv. HA-HA appropå det. Vi var inne på Hybel som är en sida med ledigt boende och blandannat kollektiv. Så bläddrar vi neråt och jag säger "amen fyyyfaaan kolla det där kollektivet" och gapar åt bilderna. Då säger ida självklart "nemen, det är ju mitt kollektiv".. och jag trodde henne på en gång för det är så typsikt henne. Men det är det som är så cuuuult ;) haha. Nej men man ska våga, jag hade inte kommit någonstans här utan hennes hjälp.

Saknar min mamma. Åker hem på söndag och vet inte hur jag ska hinna flytta mina kartonger från tess, packa allt jag ska ha med mig till Norge och åka hem till Sala för att gråta av mig i mammas famn innan jag drar. Men det är ett måste :)


mammas lilla flicka (A) huehuehue.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!