hur bra? :)

Tog precis hem tarre hem. Har vart hos jimmy hela kvällen och bara haft det bra. Haha så kul, när jag skulle pejja taxin när jag åkte dit så säger taxichauffören: Du det står ett par killar och fnissar i fönstret, är det dom du ska till? Jag: Nja, då var dom fler än jag visste haha. Sen när går in i trappen så kommer jimmy och öppnar så möter jag hans två kompisar. Säger hej osv. Sen sa ja typ: Fan dina polare stod och fnissa i fönstret men du har inget fönster åt den sidan? Då är det ett par andra av hans vänner. Haha snacka roliga (A).

Iaf, när jag kom dit snackade vi åsådära. Sen så gjorde han macka åt mig för han hörde min mage kurra (A), hur söt? :) Sen har vi i stort sätt bara legat och pratat och skrattat hela kvällen. För kom på nu att vi har varken kollat på film eller tv som vi skulle göra haha. Men ibland behöver man inte göra mer än att prata och njuta av någons sällskap helt enkelt.

Drog hem nu runt 4. Har mycke att göra imorgon så fattar inte ens varför jag bloggar nu. Måste förbi thilda en snabbis, kanske blir en kaffe om man hinner? Men sen äre bara att firra sig till galan. Klockan 18 kommer dom och hämtar mig :)

nej sleep tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!