jag är så fashion så när jag dricker öl spyr jag champagne


En till bild Thilda tog på mig :) Det var faktiskt rätt roligt ju.

Hej på er! Gick och solade tidigare ikväll med Thilda så gick vi till henne och drack te och pratade. Det behövdes. Man behöver lixom inte förstå eller sätta sig in i någons situation det räcker med att lyssna. Nu tänkte jag smörja in mig med lite lotion och göra mig iordning för sängen. Tänkte fortsätta kolla på The City, har många avsnitt att avnjuta.

Helgen ser ut såhär i stora drag:

Fredag: Gå upp i normal tid. Thilda kommer förbi här efter skolan så går vi hem till henne och fixar oss och tar ett glas vin. Sen vidare till en restaurang och äter middag med hennes släkt (fira en födelsedag). Sen tar vi en taxi därifrån hem till Justina & Julia där Karin ska firas. Hon fyller nämligen 21 den damen. Sen bär det väl av ut på krogen. Det är många som fyllt år inom loppet av tre dagar så önskar jag kunde dela på mig, men lyckas inte.

Lördag: Först blir det jobb så det blir alltså en lugn fredag med andra ord. Jobbar väl från 11 till 19 kanske? Ingen aning faktiskt. Sen snacka Thilda om något med Kåren som hon ville dra på och aa det vill väl jag också så kanske blir det då? På pluto skulle det vara. Inte för att jag pluggar men det löser sig kanske ändå.

Söndag: Åker jag till Sthlm med henne och hennes pappa och kollar på när han ska spela någonting. Sen så skulle vi vara "barnvakt" åt ett par tjejjer. Det går nog bra. Dom ska tydligen dansa ut julen och få godispåse och skit. Det är väl inget man bangar på i första taget? haha okej... med rätt inställning går allt.

Det är för få dagar på en vecka. Behöver mer fritid. Huhu, vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!