Tja!

Gårdagen var as rolig faktiskt. Först var jag med Ida på jobbet :) Sen så drog vi hem och fixa oss och efter det mötte vi upp Gustav på stan och pratade lite med Lisa. Sen gick vi och mötte Max och drog upp till dom och förfesta. Var han och Roger som va svenskar och som man kände igen sen var det typ 7 norrmän, jätte trevliga :) Efter det drog dom ut på krogen och jag, ida och Gustav drog hem till Glenn där Otto och massa andra var. Drack massa öl och garvade. Sen tog vi en taxi hem till Ida och Otto och efterfesta typ. Jag somna rätt fort dock.

Vi har inga planer för idag men vi vill hitta på något. Vi funderar på att dra och bada haha. Men vet inte om vi orkar. Eller så drar vi kanske till marknaden eller något. Det återstår att se. Jag har det i allafall asbra här och kommer som ni förstår inte hem idag. Fårse när jag kommer hem :) Nu ska jag ringa min bror och säga grattis :)

något som är värt att nämnas är att jag och ida har lagat en världsbäst mexican sopp gryta efter eget recept, lyssna på vad kryddorna har att säga till dig och glöm inte bordsbön, så kan inget gå fel !

over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!