Hej :)

Så skönt att vara hemma igen, men efter ett par hårda festrundor saknar man solstolen i västkusten där man bara låg och chillade och inte hade några som helst måsten.

Kom ju i allafall hem i Onsdags och vad fan gjorde vi då.. justja. Jag och Camilla mötte upp Damberg så gick vi upp till djäkneberget och mötte upp en massa folk. Satt där och chillade och drack vin på livet. Vissa spela brännboll andra grillade korv osv.

Sen så åkte vi ner till stan och gick på Pluto. Det var jätte mycke folk vad jag kan minnas och det blev lite för mycke gott den kvällen. Men man lever bara en gång såatteeh. Efter pluto var vi ute på massa missions och sen gick jag och camilla hem till Gidde och sov. Vi har nämligen haft jonas lägenhet tills idag då han är i Halmstad.

Torsdagen gick åt till att vara så bakfull som möjligt. Har nog aldrig mått så dåligt och jag som aldrig blir bakis fick en chock typ haha. Fylleångest och bakfylla, då vill man bara skjuta sig.

I fredags så åkte jag och Mills hem till Jonas Alvarson där även Hägge och Jens befann sig. Vi spelade en massa kort spel och sen börja folket rulla in. Hanna och Ida kom och det var kul att träffa tjejjerna :) Efter det drog jag och Mills till Bmb först men där var det folktomt så tog en tarre ner till sjökrogen. Och det var väl helt okej. Det var inte tråkigt men det var inte speciellt roligt heller. Sen blev det donken osv.

Och i lördags, hör och häpna *trummvirvel* ..... FETTOKVÄLL! Fattar ni, vi bangade partyt och istället köpte vi chips, godis och en fet pizza och bänka oss framför en massa filmer. Anna kom också och höll oss sällskap. Det var så jäkla skönt att inte ens vara sugen på att dra ut. Piss vädret hjälpte nog till en del också.

Nu har jag precis kommit hem till Sala. Som tro det eller ej, är mitt hem nu :) Men det kommer gå skit bra. Kommer tillbaka när jag skaffar mig ett eget crib. Och jag kommer nog ändå vara mesta dels i vässan ändå. My homie bor ju där så hon kommer nog få en inneboende sissodär sju dagar i veckan... (A).

Nu ska jag packa upp alla mina kläder och lägga in i nån garderob. Kommer aldrig få plats men whatever, jag har tak över huvudet och världens bästa mamma :) hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!