funderar på varför jag utsätter mig för sånna här dagar

Tjabba. Det blir inte mycke skrivet här men ibland så. Gårdagen var grym från början till slut. Jag och kamelen drog ner på stan till lunch ungefär för lite shopping. Blev bla. två på skor, klänning och leggins. Sen drog vi hem till mig och färgade mitt hår som dessvärre inte blev så stor skillnad vad jag tycker. Känns fortfarande väldigt "visset" som jag och Camilla så fint uttryckte det.

Senare mot kvällen blev det kortspel på altanen och några glas vin. Sen kom Tobias, Sebastian och Tommie förbi så spelade vi lite ölspel och taggade inför utgång. Vi drog till sjökrogen, premiär för mig i år. Det var väl helt okej. Shottade mest och hade det trevligt, haha.

Imorse därimot var det inte lika trevligt att stiga upp ur sängen. Fyfan säger jag bara. Orkar inte gå in på detaljer men jag tror det mesta hände. Och som grädde på moset skulle vi ha "städ dag" på jobbet. En liten suprise sådär. Det är inte sant tänkte jag, men johodda.. fanny kan börja med att putsa fönster. Tappade en hel bricka med muggar rakt ner i papperskorgen, hur lyckas man med det då? Tur så gick ingen sönder, haha. Men jag tror jag putsade fönstret bra för vipps så var det en som gick rakt in i glasrutan.. det gjorde ju min dag lite roligare faktiskt haha.. ne fan vad taskigt, men ändå!

Nu är jag äntligen hemma och nu står det mellan att städa lite i garderoberna och tvätta eller bara skita fullständigt i det och slå på en film. Det lutar ju mer åt ena hållat så att säga. Kamelen åkte till hennes mamma idag den svikaren så henne kan jag inte heller tortera. Vi hörs när vi hörs!


Jag verkligen ÄLSKAR mina nya skor.

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!