handikappad

Under den här helgen har jag lyckats dragit mig på feber, halsont, huvudvärk, snuva, ett skadat knä, en skadad ryggrad och förmodligen en rejält skadad lever. Känner mig knappt levande. Jag har också insett vilka som är ens vänner och vilka som inte är. Och det kommer aldrig bli som förr igen för nu är jag trött på det här.

I fredags tog camilla studenten. Så jag kollade såklart på hennes utspring och när dom åkte vagn. Sen drog vi hem till henne och åt mat osv. Sen drog jag och camilla hem till mig, fixa oss och sen åkte vi hem till Vincent där tobias och colle också var. Efter många om och men så drog vi iaf till en annan förfest på stan som sög, så vi drog efter låt oss säga.. ett toabesök. Så mötte vi upp Osmic och hans polare och drog på en annan förfest och hade kul :) Sen gick camilla till bmb och jag mötte upp vincent och gick in på pluto med honom och där var det också jätte kul!


Igår så var vi sjuukt jäkla slitna men kände inte för att stanna hemma. Så vi drog hem till Jonas Alvarsson där johan och martin också var. Vi spelade lite spel och snacka skit :) Och fyfan vad  johan fick mig/oss att börja skratta. Vi körde ett spel där man ska förklara ord;

Johan - Men fanny vad sa du åt det där ordet?
Fanny - Ehm, gulsot :P
Johan - Ah, och vad står det där jonas? (och pekar på brickan)
Jonas - Gulsot?
Johan - Aha, aaaa... okej

Och alla börjar asgarva. Jag skrattade så jag grät. Iaf, sen så tappade jag typ bort alla när vi skulle ut så jag gick hem. Och det är väl lite tur det eftersom jag är hur sjuk som helst idag :( Åker hem till mamma snart så hon får ta hand om mig :) Hade bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!