midsommar

Hej :) tänkte väl berätta om dagarna lite kortfattat, har ingen ork egentligen.

Vi kom upp på torsdagen ju. Grillade och hade inga planer på att festa. Men Joel hörde av sig och fråga om vi var sugna på lite party och det var vi ju självklart. Så vi drog hem till Peder där alla grabbarna var. Dansade och drack drinkar på livet. Sen drog vi ner till Calles feta båt och dunkade musik tills det var läggdags.

Och på själva midsommar gick vi självklart ner till vattnet och firade med alla andra. Gjorde midsommarkransar och gud vet vad. Sen drog jag camilla, sara och jonna med joel, johan, minna och calle ut med hans båt. Det är en sån båt med massa säten med gummikanter och skit som går huuur fort som helst. Så skumpan man hade i handen hade man ju knappast kvar efter den åkturen. Vi åkte till johans pappas båt som är hur fet som helst, värsta yatchen eller vad fan det heter haha. Sen lämnade vi boysen för grillning med familjen. Vi var drygt 30 pers så det var en del. Sen gick vi över till Peder och grabbarna igen och festade vidare. Dansade och hade kul. Det slutade inte riktigt lika bra som det brukar göra, det var synd. På något vänster känns det som att det var sista midsommaren med dom killarna. Men vi får se vad som händer, det är ju ett år kvar tills nästa :) Men dom är bäst och vi har minnen tillsammans ingen kan ta ifrån oss.. vare sig vissa vill det eller inte!

Vi får se vad som händer idag. Mamma vet inte om hon vill/kan köra bil idag så kanske får stanna en natt till här i Norrtälje. Men jag känner att det skulle vara skönt att komma hem också. Det återstår att se helt enkelt. Nu ska jag hoppa lite på camilla och ta en cigg.

Latero

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!