home sweet home

Another summer day
Has come and gone away
In Norway and Oslo
But I wanna go home

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know

Another aeroplane
Another sunny place
I'm lucky I know
But I wanna go home
I got to go home

Let me go home
I'm just too far from where you are
I wanna come home


Hej. The bitch is back, tänkte jag slänga ur mig. Men det ska jag inte, fast har väl i stort sätt gjort det. Men jag menade inte. Eller jo, tillbaka var sant. På söndag åker jag hem till sverige och stannar. Jag har kämpat som en gnu här borta i snart ett halv år. Och jag saknar mina vänner så det gjort. Mitt hjärta skriker varje dag efter dom, efter min underbara familj. Jag saknar till och med dagarna i Västerås så det gör ont. Bara det att gå och sätta sig på gränden efter jobbet och ta en latte med min bästa vän är ALLT för mig.

Oslo var roligt. Det var bäst på några sätt. Inte många, men dom få kommer jag alltid minnas. Särskilt personerna som lyst upp mina dagar. Utan dom hade det aldrig gått. Vissa kommer jag sakna mer än andra och tanken på att jag kanske aldrig mer kommer träffa dom gör lika ont som att inte ha sina bästa vänner vid sin sida när jag är här borta.

Till något helt annat. Whats up med vädret? Hoppas solen skiner lika mycke hemma i sverige för här borta går man fanimej naken. Solat hela dagen idag, hur skönt som helst :) Nu är det filmtime. Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!