att förstöra för sig själv är det enklaste i livet!

Alltså.. jag är så jävla avundsjuk på mig själv. Kan man ha det roligare än jag har det just nu? I onsdags så gick vi till Rockerfeller (ett ställe där det brukar vara konsterten) och skulle kolla på Svenska Björnstammen som var förband och sen SMK! Det var sjukt mycke folk så efter halva spelningen drog jag till Uno (maskinens manager bla.) och höll han sällskap medans han sålde lite t-shirts och plattor. Efter spelningen fick jag hans backstages-pass så vi kom in igen när alla hade dragit.

Sen drog vi till Silver (en liten club) och hade efterfest. As chill ställe, alla dj:a, rökte inne och spåra helt och hållet! Sen gick alla hem till vårat kollektiv och jag vet inte varför men jag kom typ en halvtimme senare än alla andra haha. Första gången ensam i Oslo, mitt i natten.. jag var livrädd! Men när jag kom hem var svenska björnstammen grabbarna här, orkar inte skriva allas namn. Alla börja väl lugna ner sig runt 6 och halv 7 gick vi och la oss allihoppa. Morgonen efter blev det lite bakishäng och sen skulle dom hem till Sverige :( As tråkigt faktiskt.

Skriver om gårdagen i ett annat inlägg lite senare :)
Här är några bilder, resten finns på facebook.


Ambjörn och Petter :)


Klas och Ida och massa girls i bakrunden


Klas och Petter :)


Klas är helt fascinerad av min päls! Han har typ en lika men i syntet. Så fort jag kom in börja han klappa på mig som en hund och alla ba: eh...??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!