Fredag hela veckan lång!

 

Såhär såg jag och Ida ut igår på vår bakisdag. Vi spendera några timmar på stan med Lisa. Checka lite kläder och chillade sönder. Sen drog vi hem till henne och slagga i ett par timmar och hämtade lite packning. Sen vare bara påt igen!

Igår så drog vi först till Gabler och träffa slagsmålsklubben som dj:a där :) Sjukt grym musik. Men efter ett tag drog vi vidare till DUS där det var en massa andra vänner. Haha jag ida och Oliver satt oss vid ett bord där det var en brud som var typ as kär i Oliver. Först börja hon slå han för att han var med andra tjejjer. Sen krama oliver mig då sträcker hon sig över bordet och säger:
- Hej vad heter du?
- Fanny?!
- Du har genomskinlig tröjja!
- Eh, ja den ska vara så :) (då har jag alltså en transparant tröjja på mig)
- Den är lite genomskinlig..!
- JA! den ska vara så :D

Alltså? Hon hade värsta muschen, vart fick den tjejjen luft ifrån? Vi drog i allafall hem till Oliver sen och chillade. Oliver bor alltså i Idas gamla kollektiv så vi slaggade i hennes rum :) Nu är Ida på jobb och jag tänkte kolla lite web-tv och sen städa vårat rum :)




Skypade nyss med min älskling Camilla<3 En månad sen jag hörde den lilla skitens röst. Vi har så mycke att säga till varandra att vi bara babblar och tillslut så pratar vi bara i munnen på varandra. Åh saknar henne så. Världens bästa kompis! Kommer till Påsk<3


Här är en video från efterfesten! Så jävla skön..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!