It is not how many times you fall that counts, but how many times you get up again

Så känns det ungefär just nu. Jag står på egna ben i ett helt annat land och hur många gånger jag än fallit på vägen så har jag ändå alltid rest mig upp igen. Det kommer alltid finnas motgångar och allt kan bara inte gå som man vill jämt. Sen är det tråkigt att det här är lite mer seriösa saker och faktiskt sorgliga saker jag är ledsen över. Det konstigaste är att samtidigt som jag går runt och är ledssen innombords så skrattar jag och ler utan på och verkligen menar det! För jag är så jävla glad också. Jag mår skit bra samtidigt som jag mår sämst. Jag har hört om blandade känslor men det här luktar skitzo...

Ikväll har Ida och jag tvättat och chillat. Hon sover nu och jag ska också göra det alldeles strax. Ush vad klockan var mycke såg jag nu. Ida jobbar imorgon och jag är ledig så tänkte gå och betala min hyra imorgon, tvätta lite och skruva lite i rummet haha :) Ska kanske också träffa Zebastian som har kommit "hem" till Olso efter ha vart i sverige :)

Under natten tankar jag hem "The september issue" som handlar om:
"Ett närgånget porträtt av Vogues mytomspunna chefredaktör Anna Wintour, som blev känd för den stora massan genom Meryl Streeps Oscarsnominerade porträtt i Djävulen Bär Prada, en film som sägs vara inspirerad av henne och tidningen Vogues redaktion.Dokumentären September issue skildrar verklighetens tidningsredaktion och det nära arbetet mellan modeskapare, modeller, stylister och inte minst Vogues medarbetare under produktionen av det största modenumret någonsin, 2007 års September issue. Med en vikt på drygt två kilo fördelat på 840 sidor är septembernumret av Vogue verkligen modevärldens bibel. Under nio månader följde den prisbelönta och Oscar-nominerade dokumentärfilmaren R.J. Cutler Anna Wintour och hennes medarbetare på Vogue och fångade kreativiteten, konflikterna, flärden, ledarskapet och de extraordinära designerkreationerna."

Låter väl bra, icke sant? ;) Så säger alla norska.. "icke sant" och med det menar dom typ "eller hur?" haha :) Nej vi hörs hörrni! Ska försöka göra något bra av morgondagen också! Känns som jag kommer vakna upp på bra humör :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!