whats up med den här uppdateringen?

Har verkligen inte tid för att sitta och skriva ner mitt liv har jag kommit på. Men ja, dieten går som på räls. Jag och Ida köpte gymkort på Elixia idag :) 700kr för dom två första månaderna, riktigt nice. Sen kostar det 600kr i månaden. Men vi har nog bara gymkort i 3 månader ungefär, fram till sommaren alltså. För sen vill man ju ut och gå och springa på stranden lixom. Och eftersom vi "flyttar hem till sverige" då så fick vi göra så, annars måste man binda sig i 1 år ;) Ful får man vara, men inte dum!

Igår blev det lite party med grabbarna. Satt här hemma och drack, gick vidare till en lägenhet på svenska föreingen men dom ville tydligen inte att vi skulle komma in, haha. Så jävla töntiga. Orka ha typ "lista" på ett fett jävla kollektiv hahah... fan vad vi skrattade. What ever, jag och Ida drog hem och snacka med någon brud som var på besök och fick henne och berätta en historia om isflak om och om igen i två timmar ungefär. Vi lekte dumma i huvudet och hon gick på det. Så jävla kul. Det börja med att hon sa att ett isflak hade ramlat ner från vårat tak och att det kunnat döda minst 4 personer. Det slutade med att vi "trodde" att minst fya personer hade hoppat från taket och hamnat på ett isflak och dött. HAHA! Älskar att driva med folk.

Snart kommer Moa och Lisa hit. Vi ska förfesta i våran lägenhet och sen dra md grabbarna till någon Gabbie tror jag som har fest :) Sen får vi se vart kvällen leder oss. Med 3 liter vitt vin och en halv platta öl så har vi goda förutsättningar för en bra kväll, icke sant? Vi hörs väl antagligen om fööör många dagar igen :) Nerå, ska försöka. Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!