Do you think we could be in love again and continue what we started?



Hej på er :) Känns som humöret har vänt faktiskt, skönt. Det blev ingen städ och tvätt dag igår som jag skrev på facebook. Nej efter jobbet mötte jag upp Ida som hade ett varsitt 6-pack öl så drog vi till en park och chillade. Det var en parad så det var jätte mycke folk där. Spelade musik och hade sig. Efter ett par timmar i den parken lämnade vi killarna och kilade vidare till en annan park vid acke brygga. Där hitta vi ett annat gäng med gräbbs som vi lärde känna. Tydligen hade jag redan träffat en av dom som jag tvivlade starkt på. Men han hade till och med bild bevis på det. Bilden där uppe hade han tagit. Scary. Efter det drog vi till våra grabbar igen och satt uppe på ett berg och kolla på solnedgången, så jäkla sweet. När det började bli kyligt kila vi hem till oss och satt på oss varmare kläder och fräscha till oss för fest. Festen var väl ingen höjdare om jag ska vara ärlig men alltid kul att träffa lite nya människor.

Nu har jag precis städat klart rummet. Tänkte tvätta men det är upptaget, som vanligt! Får väl tvätta i natt eller något? Måste i allafall göras innan tisdag eftersom jag åker till lysekil på onsdag :D Fyfan alltså vad jag längtat. Och snart är dagen här :) Två jobbdagar kvar bara. Sen blir det Oslo med bästa vän och fira norges nationaldag som är BAAANANAS! Nej, en macka och lite top model nu kära vänner. Latero!

Förresten.. haha fick ett samtal av min chef här om dagen. Hon frågade om jag ville gå modell för fretex modevisning. Det är alltså affären jag jobbar på. HAHA, har nog aldrig garvat så mycke in mitt hela liv :P För det första så har jag världens scen skräck och skulle svimmat på en gång. För det andra känns det som att dom kan hitta någon bättre för det haha. Men det var smickrande i allafall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!