ganska tydlig bloggpaus utan yttrande

Hej (igen) kanske man ska säga. Hållt mitt liv hemligt ett litet tag pågrund av ingenting speciellt. Kände att jag inte hade orken/tiden till att skriva. Nåja, kan ju skriva några rader om tiden ni missat.

Lysekil var toppen. Mysit att vara med familjen, dock var inte vädret något att hurra för. Spelade för det mesta kortspel och åt god mad. Kvällarna spenderade jag och camilla i våran stuga med timmar av tjejsnack innan sovdax.

På lördan åkte vi till Oslo. Alltså en dag tidigare än planerat. Då var det fest i idas förra kollektiv. Den var grym som vanligt, dj och bra människor.

Söndagen minns jag inte vad vi gjorde på dagen men på kvällen blev det Qadiz (ett uteställe), med massa kompisar. Mycke dans och mycke öl, det gillas!

Måndagen, sjuttonde maj alltså. Norges nationaldag. Då blev det parkhäng med en massa människor. Skumpa, öl och vin i massor! Senare på kvällen blev det Qadiz igen :) På tisdagen skulle camilla egentligen åkt hem men fanns ingen plats på bussen så det blev parkhäng efter jobbet då också. Och i onsdags åkte bästa vän hem :(

I torsdags och fredags var det jobb och likaså idag. Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Chilla med mat framför en film. Det behövs. Städas behövs också. Men imorgon blir det andra bullar. Då ska vi grilla och dricka i parken med massa people för att fira in Ida vid 12 slagen på BLÅ (en nattklubb). Hon blir 20 och går där med in lagligt och dansar ässet av sig. Medans lilla fanny går in på falsklegg åter igen. Men vad gör det väl där inne? Det kommer bli en bra helg :) Röd dag på måndag så är ledig då också, fifan vad sweet!

Vi hörs, och då kommer det nog some pics!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!