hard workin woman

Men det är faktiskt kul, riktigt kul. Man känner sig som en helt annan människa när man äter penicilin, det är lite farligt. Nu kom jag tex. på att jag inte ens tagit medicinen idag. Får ta den nu.

Det har vart full rulle i helgen. Och igår var vsk bandy grabbarna och åt mat och gav flaggor till barn och gav autografer osv. As söta :) Grabbarna alltså ;) På kvällen var det dock lugna gatan så jag fick gå hem klockan 7 istället för 22. Och även fast jag inte gick hem och sussa på en gång så var det väldigt skönt faktiskt.

Mötte upp Camilla på stan så gick vi hem till Anton Bergman där damberg, tom, sunkan och några andra befann sig. Så sjukt roligt att kolla på fulla människor när man är nykter själv. Tom tog LÄTT priset, med bla. en krossad ruta haha. Sen tog vi en tarre ner IN på Å2 typ. Vakten sa det när vi öppnade bildörren; Ja jag undrar nästan varför ni inte lika gärna körde in till baren? hahaha.. Så jävla skön taxisnubbe, ska ni till Å så SKA ni. Så vi hängde lite där men jag ska fan erskänna att nyktra krogenrundor är fan ingenting för mig. Jag har INTE kul utan alkohol ;) haha. Nej men, ni förstår nog. Sen drog jag och camilla vidare för att hälsa på Danne på silk som stod vakt som vanligt. Massor som stod utanför för att dom hade fullt där uppe, men näe, skulle inte tro det va ;) haha. Vi gick i allafall upp till danne och snacka lite sen gick vi igen. Mådde fan illa av att se allt dräggfolk. Jag kan nästan lägga handen på hjärtat och säga "jag kommer aldrig mer ha roligt på silk, och kommer förmodligen inte ens gå dit". BLÖH!

Senare på kvällen tog jag i allafall busssen hem till mammsen, ställde om klockan och fick en timme extra i sömn. Skööön-t. Nu ska jag till jobbet shallalallala

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!