It´s not gonna last forever, you know that..

1. Jag funderar på att ta bort bloggen. Jag skriver om personliga saker här som jag vet att folk läser med glädje. Det är inte rätt folk som läser överhuve taget. Många av er är säkert underbara människor i min ålder som är lite nyfikna. Men andra är snokande moraltanter som inte gör annat än att försöka lägga käppar i hjulet och sånt orkar jag inte med.

2. Jag tänker inte sluta idag, inte denna morgon i allafall. Kunde såklart inte somna igår heller som ni kanske förstår. Jag somnar bara om jag är riktigt riktigt trött nu för tiden, då jag inte hinner tänka en tanke innan jag slocknar. Är jag piggare än så, så börjar jag tänka och tänka och tänka.. Och det är inga kärlekshistorier på rosa moln jag tänker på. Inte en enda tanke jag får upp innan läggdax är speciellt trevlig. Jag har en oro i kroppen som jag måste ta tag i, det vet jag. Men det är svårt att insé när vissa dagar är helt underbara då jag har mina bästa vänner vid mig och är på mitt roliga jobb.

3. Jobb 12-16, bara 4 timmar.. men har man 50% schemalagt än så länge så blir det lite utspritt. Är ledig nu i helgen men dom två helgerna efter det kan jag säga att det är hard work work så jag knappt vet om jag är människa efteråt eller inte. Så det jämnar ju ut sig om man säger så :P Efter jobbet idag så har jag lite planer, men vi fårse hur det blir med den saken..

2. DET ÄR SÅ DAX FÖR PÄLSJACKAN IDAG?
hihi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!