I wish that we could give it a go, see if we could be something


(Igår kväll, invigde balkongen med en den första ciggen haha)

Tror inte det kan bli mycke bättre nu alltså, jag är sjukt jävla nöjd om inte annat :) Igår så fick vi faktiskt allt snyggt på ett par timmar så efter det gick vi till affären och sen till pizzan för att köpa mat. Kände att vi var värda det efter all slit. Sen färgade vi mitt hår, mös på balkongen, mös i soffan framför tv:en och lite gottis. Ja vad gjorde vi mer? Jo, vi provade kläder till valborg. Eller jag hjälpte Camilla och snart ska jag också rafsa igenom garderoben och se om jag hittar något som är OK att ha på sig. Det ska nog gå bra :)

Vi var uppe vid 8 idag och drack kaffe och ena med det tredje. Dunka musik, packade och fixade oss :) Sen gick vi ner på stan och hon gick till jobbet. Då gick jag först till mitt jobb och hämtade sakerna jag lämnade hos Sofie och sen gick jag hem till Pappa och hämtade mina skor som jag lämnade kvar där och sen gick jag till pappa på stadshotellet och lämna hans nyckar. Sen blev det ett systemet besök och efter det träffade jag min älskade älskade saknade Andreas snuffsen, blev så jävla haaapppy av att träffa honom, saknat honom till månen och tillbaka, vi har fan inte sätts på säkert en månad om inte längre :( Sjukt dåligt av oss. Satt i solen med han och tog en cigg och snacka och garva åt allt och sen gick jag hem :)

Nu ska jag nog äta frukost/lunch tror jag sen packa det sista. Runt halv 5 kommer Joakim och hämtar mig så åker vi till något ställe (kanske kajen) och äter mat och a, umås :) Sen ska jag väl antagligen hem igen och hämta sakerna och sen möta camilla på hennes jobb halv nio, nio går tåget till Uppsala och då börjar våran helg :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!