The only people worthy to be in your life, are the ones that help you through the hard times and laugh with you after the hard times pass.

Vaknade av ett sms från Sarah där det stod "aj, mina armar" och kände sen hur värken pulserade i mina också. YES, då tog träningen igår! Gick upp och drack morgonkaffet och drog fram löpbandet här hemma och gick 5km på det. Det går knappt att springa på efter att man användt dom på gymmet så det fick bli en powerwalk istället. Mitt första mål när det gäller träningen är att vara så fit som möjligt till den 25 januari då vi har 5 dagars shopping och festande framför oss. Fyfan vad jag ska komma i varenda litet vintageplagg jag faller för, japp! Vet inte om det beror på träningen eller inte men vågen visade iallafall fyra kilo mindre igår, men jag ska inte gå efter det, ska faktiskt mäta midja och lår och se om det blir någon förändring på så sätt istället, det är det som betyder något. Speciellt när man har så kassa matvanor som jag har haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sen ska jag faktiskt iväg och jobba. Hade kollat fel på schemat och har ett kvällspass till framför mig innan julafton, sen vet jag inte om jag ska gå in på Gina och köpa dom där förbaskade byxorna jag testade igår som jag inte kan få ur mitt hjärta. Försöker tänka att allt jag hittar här kan jag hitta i London och ska försöka ta mig in på jobbet och byta om till jobbkläder innan mitt sunda förnuft sviker.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!