straighten up little girl

      

Sådär såg jag ut idag, nya bodyn från bikbok och jeansen är från cubus.


Jobbet idag gick bra men blev ändrade tider. Folk var sjuka så klart man ställer upp :) Fick springpass istället. Först jobbade jag alltså till klockan två. När jag slutade då mötte jag upp Thilda på stan så åt vi i Igor gallerian, deras tacotallrik är awsome och lite smått beroende. Idag frågade hon "vad vill du ha på" sen sa hon "eller justja" så rabbla hon upp allt istället haha. Satt där och snacka skit en timme sen gick vi vidare till Weynes för latte och ännu mer skitsnack. Sen kom även hennes bror och gjorde oss sällskap ett tag. Sen gick jag tillbaka till jobbet och chillade tills det var dax att börja jobba igen. Ikväll var det jag Fanny och Frida och Tobbe i köket, kul som vanligt. Klockan sju sa fanny att jag kunde dra hem så jag var inte sen ner i omklädningsrummet. När kläderna var på kommer en Fanny nerspringande med hundögon och frågade om jag kunde stanna för det kom värsta rushen. Haha och det var ju en självklarhet så jag svitchade om igen och började jobba nästa sekund. Kvällen blev riktigt rolig och det var tur att jag stannade. Men nu är man ät utsliten kvinna.


Imorgon är det jobb igen som gäller, springpass då också. Funderar på att köpa mig en iphone då på springpasset, men får la se. Halvt som halvt bestämt mig. Efter jobbet så ska jag hem till Fanny där dom andra tjejjerna från jobbet är så ska vi fira hennes 21års dag :) Kommer bli riktigt kul! Hon ska få bästa födelsdagskaratefyllan ever :D Fast vi jobbar dagen efter både jag hon och Sarah så det lär väl egentligen inte bli all in allafall, men det löser sig. :) Nu ska jag sova!


 


Kommentarer
Postat av: Fred W

MHM!

2011-02-18 @ 13:22:55
URL: http://winetown.me
Postat av: Marie

Vart kommer ditt bälte från, har svårt att hitta ett i den stilen du har på ditt, gillar din outfit, bodyn är too die for!

2011-03-01 @ 21:52:20
Postat av: fanny

Bältet är nog från secondhand, finns massor av sådana bälten där :) Och tack så jätte mycke! :)

2011-03-01 @ 23:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!