världens gladaste tjej :)




Har idag skaffat mig en ny bästsis. Köpte mig en Iphone4 idag hihi :) Förstår ni hur lycklig jag är eller? Dock förstår vi inte varandra riktigt än men jag jobbar på det. Får prova mig fram och fråga mina mina jobbkompisar som har samma så dom får lära mig :) Ih, ni förstår inte lyckoruset i kroppen hihi.

Såhär såg jag i allafall ut idag. Kommer väl upp bättre kvalle bilder här på bloggen nu också när jag har mycke bättre kamera, mer bilder överhuve taget gissar jag på :) hihi. Vet inte vart shortsen är ifrån dom är i allafall typ 2-3 år gamla, linne från gina och tjocktröja från Lindex, sjalen är från BikBok. Till det hade jag mina saknade och älskade (som dom på jobbet säger) svarta negerkickar kängor, dom har vart hos emilia sen nyårsafton så saknat dom mycke!

Nu ska jag leka med min nya vän och sen ska jag ta ett bad och bara ta hand om mig själv. Skulle vart ledig imorgon men Sofia ringde när jag åkte därifrån idag och fråga om jag kunde jobba, och jag som har väldigt svårt att säga nej (tydligen?!) så såklart ja, så det blir jobb imorgon också :) Ska försöka att lägga mig astidigt ikväll så att jag blir utvilad iallafall. Vi hörs senare!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hehe, samma lyckorus som jag fick när jag köpte min :) Man blir glad av den. Synd att man blir så osocial i början när man ska försöka lära sig den ;-)

2011-03-02 @ 10:28:41
URL: http://lisamadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!