första dagen avklarad :)

Det går bra trots suget då och då. På ett sätt har jag känt mig så otroligt glad idag, samtidigt som jag vid vissa tillfällen bara velat slita av mig håret och strypa någon. Men det har lixom alltid var "ciggen och jag". Det känns typ stort att gå en promenad utan en cigg i handen. På ett sätt känner man sig så liten utan den (det är svårt att förklara för någon som inte röker), man känner sig halv, det är något som fattas. Men idag gick jag där stolt utan någon cigg alls. Och jag var störst bäst och vackrast utan den.

Men som sagt, jag har haft mina up and downs under dagen om man säger så. Jag har sysselsatt mig hela eftermidagen/kvällen för att jag ska tänka på annat. Så när jag kom hem gick jag nästan direkt ut och powerwalka i drygt 40 minuter till solarieöarnaoch bättra på brännan lite. Och sen till coop och köpte frukt. För om jag nu skulle få för mig att vilja gå och småäta så kan jag äta frukt. + Att jag typ bytt ut mat till godis den sista tiden.. går inte upp av det men det lär väl inte vara så bra att ha ett sånt sockerberoende så kan man väl få diabetes osv. Nej fan 2011 börjar ju bra i allafall :)

Och för att sysselsätta mig när jag kom hem så rensade jag mina garderober som jag i och för sig gjorde för ett par månader sen. Men nu la jag ner fyra kassar med kläder som jag inte använder för tillfället men inte vill släppa taget om riktigt. Ska snart stänga av datorn och sen ska jag faktistk börja att läsa på en bok. Tror det kan göra mig tröttare än om jag sitter vid datorn.

Hörs imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!