säg till din mamma att vi inte är tillsammans

Jag ska fan inte kolla på seriere innan läggdax, kan inte sluta titta då. Just nu håller jag på att kolla på TopModel säsong 15. Det är så sjukt bra mot alla förra säsonger, sjukt mycke bättre priser. Har ens Italian Vouge nämnts i tidigare program? Eh, nej! Nej den som vinner kan skratta sig lycklig. Ja i allafall så är jag rätt tröttis idag, plus att jag har ont i magen som ni vet, men har tagit mitt piller nu haha så det ska hjälpa om ett par timmar.

Idag blir det inte sju koppar kaffe på morgonen, nej det förstår jag att det inte är så bra för lilla maggen. Men typ en är nödvändigt för att kunna lämna denna lägenhet levande. Jobb idag i allafall, ska bli awsome :) Jag är ju inte direkt hemma från jobbet av ren vilja, nej tycker ju om mitt jobb. Efter jobbet ska jag hem till Andreas och sen ska jag hem till Camilla :) Fett! hörs

Och vill ni ha fetaste spellistan på spotify? Det förvånar mig fan inte att han har fetaste musiksmaken heller, det syns typ långa vägar. Mycke House. Mycke skönt!
Fireworks Typ Av Skit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!