Vart är världen påväg?

Alltså haha, jag dog lite när jag lästa aftonbladet idag. För ett tag sen fall det ju ner tusentals fåglar från himlen helt sten döda, det läste ni om va? Sen var det en massa massa fiskar som spolades upp på land helt döda dom också. Och nu har 200 kossor helt plötsligt dött på ett fält utan orsak.. alltså vart är världen påväg? Jorden kommer fan att gå under 2012, helt klart!


Jobbet idag var sickt lugnt. Fanns typ inte så mycke att göra. Men det var kul som vanligt :) Fick sluta en timme tidigare till och med. Mötte upp Thilda på stan och så gick vi till Weynes och luncha och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen gick jag och köpte ett par efterlängtade WESC-hörlurar :) Dom är vita med gulddetaljer, sjukt frärscha!

Nu funderar jag på om jag kulle gå och springa på bandet en timme och sen dra en solning. Men det är så jävla kallt ute så vet inte om jag pallar ta mig ut i denna kyla igen. Vi får la se hur det går. Och ja är sjukt sugen på godis också så då kommer ja säkert inte kunna hålla mig från godisaffären heller....

Yeye, vi hörs senare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!