Don´t make me bring you back to the start. You can run but you won´t come far. Don´t let me show you how weak you are. It hurts like bullets between these walls..

Den där Bengt alltså. Imorse var det tredje gången någon ringer och väcker mig och frågar efter Bengt? Det finns ingen jävla Bengt. Vem fan är han lixom? Det kan ju inte vara så att jag har samma nummer. Men tre olika personer har i såfall slagit fel nummer och kommit till mig, och dessutom väckt mig tidigt på morgonen. Ge upp. Hade lust att skrika "men det var en jääääääääääävla bengt hit och dit, jag heter Fanny!" Men lät bara otrevlig pågrund av mitt dåliga morgonhumör så jag tror hon fatta vinkeln i allafall? Jajja.

Nu har jag fixat mig litegranna, ska slänga iväg ett sms till Fanny och säga när jag åker osv. Solen skiner i Sala iallafall men vet inte om det är så varmt. Hoppas verkligen det är varmt och solit i västerås så vi kan sätta oss på en utesevering med varsin filt och bara njuta :) Annars blir det inne i stan någonstans! Ikväll måste jag färga håret också, eller ja den där fula jävla vita centimetern på toppen åtminstånde. Om jag hittar orken och tålamodet det vill säga, det är as svårt på sig själv. Jajja, hörs :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!