Maybe I don´t over him, but then again.. maybe I don´t want to be.

Åh vilket underbart väder :D Solen lyser asmycke och det är redan 1 + grad ute, då lär det ju bli varmare framåt lunch. Tråkigt nog ska jag vara innomhus hela dagen med levande brasor, det förstör ju vårfeelingen lite smått haha. Hade häldre suttit med mina vänner på en parkbänk med en kaffe i handen och vart lycklig över att man kan lyckas med allt bara man vågar. Bara man vågar släppa taget om tryggheten för ett tag och prova sina vingar lite.

Men man blir ändå så glad när man tittar ut och ser ett litet hopp om våren iallafall :) Det är den bästa årstiden, lätt! När det blir sådär lagom varmt så man kan ta av sig den där jäkla vinterjackan som täcker en hel outfit haha. Sitter och dricker kaffe nu iallafall, ska gå lite tidigare för ska förbi mormor först och sådära :) Jobbar imorgon också så det blir faktiskt raka vägen hem efter jobbet. Så vi hörs då :)
















Kommentarer
Postat av: Catja

Hej Fanny! :D Vill du vara med och tävla i min blogg om ett indianinspirerat fjäderörhänge, samt att bli Veckans blogg? För att vara med i tävligen klickar du här: http://catjas.se/2011/march/tavling.html#comment.



PUSS

2011-03-05 @ 16:10:48
URL: http://catjas.se
Postat av: Linda

Riktigt snyggt! :)

2011-03-10 @ 10:38:19
URL: http://leendas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!