Quentin Veron

Att man kan hinna med så mycke på en dag innan klockan halv 1. Eller ja, jag har i allafall hunnit med att vara i Kolbäck och i Västerås och nu är jag i Sala. Camilla jobbade nämligen från lunch idag och jag börjar klockan 18 ikväll. Skönt, tycker om att jobba kväll :) Efter jobbet idag ska vi ut och träffa lite människor, men det blir i nyktert tillstånd eftersom jag jobbar hela helgen och kommer varken palla eller vilja jobba död. Men det är lixom det nya för mig, gå ut dansa, ha kul, träffa alla älskade människor och faktiskt minnas vad man gjorde när man vaknar upp dagen efter haha. Vi hade inga större planer för kvällen men jag blev nyss bjuden hem till Robin ikväll så planerar in det till oss. Så hoppas jag att jag ska få träffa min saknade och älskade Andreas ikväll också och att han är på att dra med dit :) Saknar alla vrickade stunder med honom så det gör ont om jag ska vara ärlig. Finns ingen roligare ibland alltså haha.

Imorse stekte vi i solen när vi väntade på bussen och nu snöar det? Alltså..come on! What´s up med det här lixom? Tur att jag sparade en päls uppe i garderoben för jag går fan inte ut med vårjacka i det här vädret. Fast himeln är blå så det kanske hinner spricka upp tills jag ska dra mig till jobbet :) Åh hoppas det är massa roliga som jobbar idag, saknar gemenskapen där som fan. Vi har alltid så roligt, tycker jag i allafall men då är jag väl också en ganska lätt människa och gör det bästa av situationen och garvar åt det som går att garva åt lixom haha! Om det är en sak jag har förändrats på det senaste året så är det min inställning till allt. Förut kom det inte fram ett leénde så jäkla lätt alltså, var det inte värt ett garv så var det lixom inte det. Men nu tänker jag mer "är det värt att få mig att sura? nej men le då förfan!" och allt blir så jäkla mycke lättare då.

Satt och kolla på Stylisterna nu imorse som förövrigt är så jäkla inspererande så var dom på en visning i Paris nu och fick gå backstage på Quentin Verons visning som jag mycke väl visste vem det var men kanske inte av rätt orsak. Han har alltid vart en sån jävla snygging i mina ögon men hallå? Hur hur hur kunde jag missa hans haute couture kläder....... to die for. Suttit och kollat på massa visningar med honom hela morgonen nu och aa, gör det säger jag bara :) Men måste ändå slänga upp en (typ 3) bild på honom också, haha so my style.... (A)

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!