same girl, but different

Åh jag är så pepp på allting just nu. Ni vet den där känslan när allt bara är great. Så mycke att se fram emot så jag blir helt pirrig i kroppen. Allt är bara så himla bra, vännerna, familjen, dom där varma känslorna i kroppen, allt!

För ovanlighetens skull vill jag bara att den här helgen ska vara över. Imorgon jobbar jag lunch. Lördag och Söndag har jag långpannor. Och det känns inte det minsta jobbigt. Men tiden går så otroligt sakta när man längtar efter något som är längre bort.

Från måndag nästa vecka är jag ledig en hel vecka, alltså till måndagen efter. Lönen trillar in på tisdag. Och den är big this time och det klingar fint på kontot. På tisdagen har jag dejt med min trogna vapendragare cameltoe. Vi ska bara chilla runt i stan, jag ska dock försöka hålla i pengarna. På torsdagen åker jag och Thilda upp till huvudstaden och har myskväll på kungsholmen i Filips lägenhet då han är på Turné i Frankrike. God mat och massa onyttigheter står på schemat den kvällen. På fredagen bli det shopping för fulla rullar, fan vad det ska brännas. Fan det kommer gå illa, känner det redan nu ;) Men vad är pengarna till för efter räkningarna är betalda om inte lite påfyllnad i garderoben? Jag har redan en lång lista här på datorn. Haha vilken jävla sucker. Och sen, vilket sjujävla party det kommer bli.

Bara för att jag är så jävla pepp nu så tänker jag träna lite nu och strunta i att det kanske bli värre med min förskylning, måste få ut min överskottsenergi på något vettigt. Först ska jag prova lite kläder, fick upp lite snygga idéer i huvudet och är nyfiken på hur det ser ut in real. Vi hörs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!