they ignore each other and look the other way

Jag packar alltid ner hela min garderob när jag packar, oavsett resemål och hur länge jag ska vara borta. Men jag pallar inte göra det den här gången för får så jäkla ont i ryggen när jag bär runt på en tung väska. Så det som ligger i min väska nu är; Mina Jeffrey skor självfallet (dom tar upp ungefär halva väskan haha), Ett par Levi´s shorts som Thilda ska låna, En vit bh, En svart spetsbody, ett par strumpbyxor, en locktång, nagellack ooch smycken. Vart finns kläderna? Nej men jag får köpa det där borta helt enkelt och mixa ihop något med outfiten jag ska ha imorgon när jag åker och på dagen när vi shoppar på fredag. Letar efter en cremefärgad transparant skjort/tunika som passar till skorna. Det blir bra det.

Åker in till stan så jag är där runt 4 imorgon. Så blir det ett systemet besök och lite strunt innan vi tar tåget till sthlm klockan 17. Fint det, så traskar vi till kungsholmen, köper sushi, korkar upp och bara hänger hela kvällen. Blir fint det, behöver en riktigt tjejkväll. Ska försöka ta as mycke kort från helgen också, jag är fan sämst på att knäppa kort. Men det är så roligt när man gör det för då kan man kolla på dom och minnas tillbaka på allt vrickat man gjort.

Btw. Jag har solat och är brun. Målat naglarna i silver. Luktar himmelskt gott, har köpt en ny perfym som är så fresh + att jag badade i vaniljskumm och smörjde in mig med vaniljbodybutter. Är babylen på hela kroppen. Babyolja is the shit. Haha det är så kul, varje gång jag rakar benen så kommer jag på mig själv med att ha halva raklödder tuben på min kropp. Så sitter jag och leker med allt lödder. Man ska ju ha barnasinnet kvar. Nu ska jag snart bädda ner mig i min nybäddade säng och bara drömma mig bort!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!