varje gång är som den första gången vi sågs, även om det är över nu..

Ensam ikväll igen, it sucks :( Men börjar dock vänja mig. Imorgon kommer hon iallafall hem och det ska bli skönt, sover dessutom ensam ikväll och det suger ju ännu mer. Det är något som piper var tionde sekund och det driving me crazy, helt seriöst, vad är det som piper? Det finns lixom ingenting här som kan pipa? Sen så är jag sjukt jävla nojjig över om jag kommer drömma den där äckliga drömmen igen. Ah hur som helst så är jag ledig imorgon och det ska bli så otroligt skönt att få sova ut imorgonbitti. Men jag gråter lite ändå för på tisdag är det back to normal igen och sen ser det fanimej ut så till Juli och vem vet om det inte fortsätter då. Ah, men cash is king, synd bara att dom tar slut så fort. Jag hatar fan pengar. Det går inte ihop att man vill ha så mycke som möjligt men samtidigt vill göra av med dom lika fort. Jobbet idag var en enda mess. Alltså.. det kan lixom inte vara möjligt att kunna pleasa 40 pers åt gången, det är sjukt, kan man dö i magkatarr kommer jag göra det tror jag :) haha. Men sen får vi inte glömma bort att jag jobbar med helt underbara tjejjer också som gör allt värt det. Men somsagt, nu är det schleeetet. Haha kom på och tänka på vad jag och sarah snacka om i farten på jobbet i lördags..

Jag - Kommer du ihåg att du skickade sms till mig igår?
Sarah -  Haha, ja eller nej jag såg det på morgonen haha..
Jag - Alltså varför undrade du vart jag var klockan två på natten haha?
Sarah - HAHA, alltså jag vet inte men jag ville nog bara höra av mig så jag inte hade "gömt bort dig" :)
Jag - Klockan två på natten?
Sarah - Hahaha.. ja jo jag hade väl glömt då..

Haha då skulle vi kanske ses ute senare men jag åkte ju hem jätte tidigt så blev ingen utgång för mig överhuvetaget, men man tackar väl för omtanken ;) Nej nu ska jag nog utmana ödet lite och sätta på någon wallanderfilm som cämeltoe tog med sig hemmifrån hennes pappa. Är ju redan livrädd så det kvittar känns det som haha... Men vi hörs imorgon!

Haha kom bara på en rolig grejj som hände i lördags när jag stod och dansade med tjejjerna. Vå står och har skitkul och dansar och skit så är det en kille som typ kommer närmare och närmare mig bakifrån och nivet ska dansa bakom mig typ så jag flyttar mig hela tiden frammåt men tillslut tröttnar jag och vänder på mig och säger "alltså... vad gör du? :P" Och så hör jag typ folk börjar asgarva så står det ett helt killgäng framför mig och asgarvar åt min kommentar och säger "härlig diss" och fan då börja ju tycka synd om den där killen haha, men det var fan roligt..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!