Valborg i Uppsala



HEJ HEJ HEJ! Nu mera det uttryck man använder till det mesta, det passar lixom för det mesta att säga "hej hej", try it ;) Ja men nu ska jag väl försöka skriva en resumé om helgens bravader.

I fredags då, så tog vi 21 tåget till Uppsala. Men det gick via sthlm så vi åkte väl i drygt två timmar. Blev buddies med konduktören på två röda och flirta oss upp till förstaklass på en gång haha. Skön-t. När vi kom fram kom Adam och Max för att möta upp oss och på vägen kom även Johan traskande. Dom frågade om vi var sugna på party redan den kvällen för att kvala in valborg och det var ju givet. Så vi svitchade om och gjorde oss fräscha för en kväll i Saluhallen och Platina. Och dom där grabbarna kunde ju sin grejj om man säger så. Vip överallt, och så stört mycke människor dom kände. Gick en meter, hejja, gick en meter hejja. Man ba, come on? haha men det var fett. Till en början drack vi och dansade tillsammans sen gled vi lite så jag var enbart med Max och Johan i slutet av kvällen och då höll ju Camilla på med sina egna äventyr som innbar att hon blev utslängd från krogen, nej förlåt mig, hon hann med att bli utslängd två gånger. Första gången står hon med en cider i ena handen och en drink i den andra då vakten kommer fram och säger "du, du är lite för packad alltså, svep upp det där nu sen får ni gå ut :P" Dom kom väl ungefär tio meter bort sen kommer Polisen fram och säger "du, du är liiite för full, jag får be dig att gå ut". Haha hur lyckas man bli utslängd två gånger från samma klubb av två olika människor? Jag tyckte inte hon var så dyng men det var tydligt det haha. Vi tog i allafall varsin taxi hem till Adam och möttes upp all där hemma för lite mat och chill sen somnade vi gott.


På självaste Valborg vaknar man upp råsliten. Alltså en själv som aldrig blir bakis trodde ju man skulle kola vippen vilken sek som helst. Men vi drog en dusch och fixade oss medans grabbarna drog på öl-frukost. Och vi korkade självklart upp hemma och försökte komma in i något slags valborgsmood. Jakob kom och hämtade oss runt halv 11 kanske så gick vi hem till Filip som hade hemmafest. Och alltså ursäkta om ja uttrycker mig ytligt men jag har nog aldrig sätt så jävla många snyggingar på ett och samma ställe. ALLA var råsnygga. Då trivdes man ju lite typ. Det var bara vi och två till tjejer där så vi klicka ju typ på en gång och hade trevligt. Men jag mådde bara sämre och sämre och kände mig både febrig och svimmfärdig då magen inte fått i sig det den behövde så jag kastade faktiskt in handuken runt halv 5 snåret då hela festen drog vidare till en club och festade vidare. Kalla mig torris men ibland måste man bara göra det man vet är det bästa. Och alltså, måste bara säga det här, jag tror vi åkte taxi MINST 7 gånger från morgon till klockan 4 på dagen, alltså vart vi än skulle så vinka dom in taxi haha. Rätt soft livsstil om man har råd med det lixom haha. Så fick vi även reda på att Adams mamma är hon i "rent hus" på tv4. Haha så jävla kul när adam berättade hon brukar säga. "Alltså adam, du lever lixom från dag till dag, hur tänker du Adam?" Och när han tände en cigg innomhus ut genom fönstret så sa hon :"men adam hur kan du röka innomhus?" Han "men vafan vi ska ju slå ut alla jävla väggar och renovera om hela skiten, då spelar det ju ingen roll?" Hon"Nej men det är inte det, bara det att du har vanan inne Adam?" och med deras dialekt (som typ är "stockholmska" så låter det så jävla kul haha). Runt sju vaknade jag i allafall till lix, tog en durre och så kom dom andra hem för att slagga en timme. Senare på kvällen kom grabbarna så drog vi ut på Platina igen. Det var helt okej, sjuuuuukt knök äckligt fullt med människor och eftersom man inte kände så många så var det lixom inte trevligt men vi drog in på vippen och stod där och shaka en dryg timme innan stängning och sen åkte i hem för att ha efterfest som slutade med 4 fulla glas redbull vodka och ett gäng slitna sovande människor haha.

Idag har vi bara chillat. Inte så himla kul att åka hem. Vi har haft så himla kul och vi har nog garvat konstant i typ två dygn. Det har hänt så himla mycket man aldrig i hela sitt liv trodde man skulle se och vara med om, men det håller vi självklart utanför bloggen, haha :D Fast nu är det rätt så fint att vara hemma, man får ju ändå lite hemlängtan, inte minst efter sin egna säng. Och så ska det faktiskt bli lite skönt att komma in i vardagen igen. Jobb imorgon + en massa extrajobb hela veckan. Fiiiint :)



Det är lugnt Adam, vi känner oss precis lika slitna som du ser ut. TACK för att vi fick komma :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!