Du är som jag och det är inte bra, men vi kommer alldeles säkert ha en rolig resa i rasande takt rakt ner..

Vilken underbart skön söndag. Vaknade upp av att helt rätt person ringde och väckte mig runt elva snåret imorse, dessutom låg jag i min saknade säng hemma hos mamma i Sala. Åkte nämligen dit med Agnes efter jobbet igår. Fick någon spontan hemlängtan och ett sånt där sug som jag får då och då att bara dra mig undan från omvärlden, och sala är då helt rätt stad att åka till. Dessutom så är det ju inte så jätte ofta nu för tiden som man får hemmlagad mat (läs: aldrig) så det är också helt underbart.

Blir ompysslad som få här hemma. Först så kokar mamma ägg åt mig och fixar frukost osv. och efter det slog jag på en film och somnade till den och vaknade upp halv 4 ungefär igen, trött tjej haha. Sen så kommer mamma hem med chips och dipp till mig och choklad och sen gör hon världens godaste fläskfilé pasta till kvällsmat så har vi myst och kollat på film hela kvällen :)

Nu tänkte jag kolla på en film och så ska jag försöka sova då. Imorgon så blir det upp i normal tid för lite ärenden på stan med mammsen och sen så blir det lunch/kaffe hemma hos mormor. Äntligen får jag träffa henne igen, saknar henne så sjukt mycke när jag bor i Västerås, det är nästan det värsta med att bo där. Sen i veckan så ska jag faktiskt hänga med mammsen till jobbet en eller två dagar har jag bestämt. Mamma jobbar med utväcklingsstörda och "problembar" osv. och dom har frågat om jag inte kan komma och hälsa på igen eftersom jag vart där förut och det är alltid lika befriande att komma dit och leva i deras värld ett tag. På tisdag ska dom på utflykt och grilla korv, helt min grej;P Ber till gud att det är någorlunda väder! Vi hörs väl, med allt för långa mellanrum nu för tiden, men ändå :)




Kommentarer
Postat av: JOSEFINES.SE

såå snyggt läppstift!! Vad är det för märke ? :)

2011-11-13 @ 17:32:08
URL: http://josefines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!