Alla vet vad som kommer hända nu, det är så staden funkar

Herrejävlar, dra mig baklänges i betongväggen vilken äcklig jävla träningsvärk jag har idag. Det är nå bedrövligt. Antingen är jag klen eller så tog jag i för kung och fosterland sist. Men det känns bra att det ger resultat kanske, men det här är fan inte kul. Sitter och dricker en kopp kaffe nu och ska alldeles strax dra en durre för att sen möta upp Sarah på bombadier arena.

Ska väl förbi gymmet senare ikväll också om jag kan gå normalt dvs. En sak jag dock tycker är väldigt jobbigt är alla äckliga män/killar som kollar ögonen ur sig. Jag som redan tycker det är en jobbig grej innan, dvs. när man går ensam på stan eller när killar på krogen bara är för mycke. Då känner mig nästan som en i pokimon när jag på två sekunder utväcklas från söt liten mus till en stor farlig råtta!



ibland undrar jag vad de tittar på; har de bara huvudet vänt dit, tycker de att det är intressant att se vilka stretch-övningar en 20årig tjej i tights har eller spanar de in mina snygga handskar? (som jag förövrigt ínte har på mig)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!