Min dag

När jag kom hem så satt jag mig självklart vid datorn och bloggilogga. Ladda upp lite bilder från helgen som ni förhoppningsvis har checkat in på min bilddagbok? Det är ju självfallet. Heter i alla fall fahlsan där för er som inte vet det. Maria kom hem till oss sen för att instellera boxen på mitt rum, så jag kan se en massa kanaler. Då slipper jag sitta och trängas i soffan med min lillebror. Han ska alltid kolla på DisneyChannel och jag vill alltid kolla på Top modell typ? haha, det går inte riktigt ihop. Så efter maria var här satt jag mig och käka i sängen, samtidigt som jag kollade på bring it on. Riktigt bra film, dock hade jag sett den förut. Men vad gör det om hundra år? hööh.

Sen satt sig självklart datanörden vid sin dator igen hihi. Har pratat med massa på msn och checka alla bilddagböcker så nu är jag sååå uppdaterad om vad ni gjort i helgen. Och vet ni, ska jag säga en sak? :) Den var INGET mot min. För ni gör samma saker precis varje helg. Jag kan bildtexterna utan och innan. Jag vet vad det är för folk. Jag vet vem som pussas med vem. Jag vet vilka tjejjer som bråkat. Jag vet vad ni hade för kläder på er. Booooring ya know!

Imorgon börjar jag halv 2, hur skönt somhällst :) Vet verkligen inte vad vi ska göra i skolan vid den tiden men det visar sig väl antagligen. Ska mötas i restaurangen enligt denice, men det skulle fanimej inte förvåna mig ett dugg och hon typ sitter och ljuger om när vi börjar haha. Men nu litar jag på min kompis här och ser vart det leder.

Efter skolan ska jag antingen hem för att jag håller på att dö av tröttnad. Eller så ska jag till falkenbergska (pappas restaurang) och jobba lite. Fårse fårse.. hörs? :)


aaw :)

Första gången jag hörde honom sjunga kom tårarna. Lyssnar på den från morgon till kväll och jag verkar aldrig tröttna.. Blir varm i hela kroppen av att höra han sjunga. Visst är han bra? :)


Finns han?

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd

We will still be, friends forever!

Sandra Bergfalk, the one and only.
Första gången vi träffades var på en fest. Mathias fest om jag ska vara exakt. Det var sommaren 2006? Sommaren innan vi började gymnasiet. Det var i gymnasiet allt började. Du jag och sara kom i samma klass. Du sa att du hatade oss i början. Att jag var den kaxigaste tjejjen du har träffat på. Att jag skämtade om sånna saker man bara inte skämtar om. Men du lärde dig att leva med mina brister och blev en av oss. Haha. Du blev fan värre än mig tillslut. Och en dag fick jag nästan säga till dig att, tjejjen sånt där garvar man inte åt! ;) Nu har vi snurrat två varv runt jorden tillsammans och även fast du flyttar ifrån mig. (the big suprise). Ja, även fast du byter skola och flyttar till fagersta. Så vet du, att vi alltid kommer snurra runt jorden tillsammans..


Vilken superhelg :)

Eller ska jag kanske säga supar-helg? Fredags har jag ju redan skrivit om så vi kör väl på lördagen. Ja efter ha sett blåa ballonger i hela rummet när jag vaknade så mådde jag ändå hyffsat bra mot slutet av kvällen. Jag och sandra drog in på veronica maggio och vincent för att lyssna oss kära i dom två underbara varelserna. Maggio var så grymt bra och vincent var så grymt snygg! (har lite små videoklipp som jag lägger in senare). Vi träffade niclas ohlsson på bussen in mot stan så vi bestämde oss för att ses lite senare. Och det gjorde vi också. Jag, sandra, niclas och hans kompisar drog till bill&bob och drack lite granna. eller dom beställde in 12 liter öl allt som allt. Så, så lite kanske det inte blev men gott var det! Vi drog hem med kvart över 1 bussen för att slippa betala taxi ännu en dag. Och det var faktiskt väldigt skönt att komma hem i skaplig tid för en gångs skull!

Klockan kvart i 8 imorse vare bara att stiga upp! Jag och S skulle nämligen på möte för att vi ska kunna övningsköra med hennes mamma :) Klockan 9 på morgonen var det. Jippi! Sicken bra tajming lixom hihi. Nu är jag i allafall hemma i sala och tråkar. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag mer än att jag ska gå och lägga mig as tidigt :) Imorgon är det skola igen och då måste jag ju vara pigg :)


 

 

YEAH!

Idag ska jag och sandra ha så jävla fucking kul? Gissa vad vi ska på? gissa gissa gissa :) Vi ska på veronica maggio på löga idag. Hon är den bästa jag vet just nu och det passar så jävla bra att hon kommer till vässan idag! Vincent och Thomas Ledin ska också dit men det är veraveravera som kommer äga sönder alla. Kommer få rysningar i hela kroppen när hon börjar sjunga. Hoppas hon sjunger mina favvo-låtar.

Sen ikväll så kanske vi ska föra hos daniellas farmor och festa lite sen. Aa-a det kommer bli kul. Om min baksmälla inte har gått bort då såförsvinner väl den antagligen efter första ölen? Men vi fårse om vi ska supa eller inte för jag och S ska på möte klockan 9 dagen efter :( Men vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram?


Roligaste utgången

Tja, jag skrev inget mer inlägg igår för jag orkade verkligen inte sitta vid datorn. Roade mig istället :) Men jag ska berätta om igår.

igår så mötte jag upp sandra på stan vid 11 och vi gick runt och kollade kläder. Jag köpte inte så mycke, 2 tröjor och ett linne bara. Men det får duga. Jag visste ändå inte vad jag ville ha, hade lixom inget jag var ute efter. Sandra shoppade desto mer. Vi åkte hem runt halv 5 till skultuna och fixade oss. Då träffade vi på macke och alla och dom sa att vi skulle skynda oss för att dom skulle dra till kräfskivan. Så vi skynda oss, tyckte vi i allafall :) Och vad där runt 8. Där satt alla så fint vid bordet och drack. Men fanns det några kräftor? haha typ inte. Fast det var faktiskt vissa som höll traditionen vid liv. Själv fick jag kräftor i ansiktet hela tiden, efter som macke är så omogen (A) haha.

Jonas Alvarsson och gängen skulle dra in till mogge i stan med 9 bussen så vi hängde på dom. Förfestade vidare hos honom och efter det drog vi ner på stan runt 11 halv 12 tror jag. (kan påpeka att fanny var redan stuprak då) Vi var v.i.p på pluto så vi drog dit :D (äntligen har jag vart där på en fredag) hihi. Det var sjukt roligt där. Den roligaste utgången hittills faktiskt. Jag och sandra höll ihop hela kvällen, först dansaade vi med jonas c och hans kompis haha! hm, klängapa? Vi tappade ju bort alla hela hela tiden! Men sen träffade vi på kim och michelle, petra och hennes kompis så vi dansade med dom ett bra tag. Men kim klaga, för det var inte sån musik man kunde köra houseswinget till ;) haha Sen äntligen träffade vi på alvarsson, han och joel måste ha gömt sig hela kvällen ungefär. Sen kommer dom fram å tigger cigg dom busarna. Jaja vi satt med dom den sista halvtimmen i alllafall :) Och sen träffade ja på tobias också, så stod och pratade med honom ett tag, men tappa bort varandra sen..

Efter krogen drog jag sandra och jonas för att käka, eller det var bara jag och s som åt. Käkade som vanligt på bc. Men maten var inte alls så god som den brukar :( var nog för full haha. Jahani det var jag verkligen, fyfan jag ska aldrig mer dricka. När jag vaknade imorse och kollade upp första gången såg jag blåa ballonger i hela rummet? Jag var alltså fortfarande packad. Jag kunde nite ligga kvar i sängen för ja blev ju skitskraj av dom där ballongerna. Jävligt cp alltså.

Men tack för en rolig kväll sandra och grabbarna grus! :)

yeah, it's a broken hallelujah

Hejhej. Ska ta 10 bussen till vässan och har inte fixat klart mig än. Har lite små brådis känner jag. Men jag orkar inte stressa. Det är sjukt. När jag har stressat en hel dag i skolan och jag kommer hem, då skakar mina händer som aldrig förr. Kan inte hålla still dom. Att knäppa kort är nästan omöjligt. haha

Ska gå på stan med sandra som sagt. Ska försöka hitta en vit klänning eller något i den stilen. Fårse om det är något som faller mig i smaken huhu. Hatar och gå på stan när man inte har nå mycke pengar :( 700 spenn bränner jag ju lätt ikväll på krogen så det får bli nått litet på stan bara. Ska ringa pappi och tigga lite cash också. Det funkar alltid med hundögon. (A)

Vi hörs väl när jag kommer hem från stan, antar jag. A så måste det bli :) Vi hörs? bajsa hårt


bestfriends

buuhu :)

Nu har jag lugnat ner mig lite. Slutat hyperventilera typ haha. Nej det är igentligen inte kul, inte ett dugg faktiskt. Man är så van med att ha killproblem you know och det kan man gråta floder för. Men det här är nå mycke värre än det :( Det är inte samma sorts tårar. Inte samma smärta. Det finns inget man kan göra åt den här saken. Ah, ja vill inte tänka på det just nu..

Åkte direkt hem från skolan idag. Hade inte lust med någonting. Och jag tänkte ändå shoppa lite imorgon så onödigt att slänge ut pengar idag. Åkte hem och satt mig vid datorn och kollade klart på fucking åmål. Det är nostalgi på hög nivå. Sen så käka jag mat med brossan och mamma. (intressant) Alltså det är sjukt, jag försöker verkligen skriva som om inget har hänt. Men det funkar lixom inte. Vad jag än försöker skriva så låter det bara fuckat i huvudet. Skitsamma. Ni får läsa mitt tråkiga depp inlägg på egen risk. Kan inte alltid vara samma glada fannsan.

Har kollat på fjorton suger också :) Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen. Den suger på samma gång som den är bra. Känner igen mig själv. När jag var fjorton/femton år lixom. Ush aldrig mer tillbaka till den tiden. Man fatta inte ens själv att man var omogen haha. 

Tror jag ska ta 10 bussen till vässan imorgon för att möta upp sandra på stan för en shoppingtur. Måste fan orka med den bussen. Eller så blir det 12 men då är ja inte där förräns 1. Eh fårse hur det blir :) På kvällen ska vi i allafall på kräfskiva och kanske krogen. Men vi har kommit på att det kanske inte är så fresch att lukta fisk på krogen? elllä ;) Eh, det är alltid någon som nappar ^^, (Haha rolig jag var där) Att jag alltid ska garva åt mina egna skämt. Nej killar finns inte i mitt huvud just nu. Vet inte hur länge sen det var jag ens små-flirta med en kille. Man blir lite kräsen efter ett långt förhållande har jag märkt, menmen jag orkar inte klaga. Har mina homies!

Det är lite sickt. En jag inte ens känner får mig glad just nu. En jag inte ens har pratat med får mig glad just nu. Bara jag tänker på honom blir jag glad haha. Men dina blickar gör mig knäsvag.


big girls don't cry

:'( Jag vill inte gråta, jag vill vara glad för din skull. (Kan inte säga varför jag är ledssen just nu, men ni kommer få veta.) Det kommer aldrig bli som vanligt lixom. Eh jag ska inte skriva nå mer nu. Miles apart, close by heart..



Idag hade jag på mig:


jeans - sheapmonday
Vit thisha
Kavaj - flash
skor - belleshoes
väska - mormor

:)


Igen som  vill köpa skorna? Det där var första och sita gången jag använde dom. Så dom
är alltså nästan helt oanvända. Dom är lite för små för mig. Stora 36or. Säg till om du vill köpa dom :)

Lektion

Hej hej hemskt mycke hej. Nu sitter jag i skolan och har dataletkion. Vet inte riktigt när vi slutar men hoppas att det är snart. Orkar inte, data är en av dom tråkigaste lektionerna typ. Om man inte kan sitta på bloggen såklart. :) Och det kan jag ju nu så världen går inte under. Har haft svenska lektion imorse somsagt och den var helt okej. Läraren är så fucking ful så det blir kul på lektionerna. Apkvinna typ. Jaja satt och skrev av det man skulle på lektionen för första gången på väldigt längre. hihi är vädligt stolt över mig. Sen efter den här lektionen så ska vi prata om projektarbetet. App, kan det bli tråkigare..

Imorgon är det fredag och fannsan är ledig :D Så jävla skönt. Fast jag ska ner på stan med sandra på förmiddagen så det blir ingen sovmorgon men det är skitsamma. Ska försöka hitta något festligt. En klänning eller någon topp typ. Som jag kan ha på kräfskivan eller krogen, vet inte riktigt vad det blir :) Men något kul hittar vi alltid på. Tjejjerna från klassen ska ut på också så det blir ju kul.

Efter skolan ska jag ringa emilia och kolla vad hon gör. Kanske käka nått med henne på stan eller så åker jag hem med bussen till sala. Måste tvätta en massa skit. Eller mamma ska tvätta. Måste bara ta fram det jag vill ha tvättat.

Gud det är ett mirakel. Han jag såg på en viss buss härom dom. Som var grymt snygg. Han åkte samma buss som mig imorse och gissa vad. Den gick till min skola. Grabben går på min skola, det är inte sant. Såg han idag i cafeterian också. mm-m

BAJS


Äntligen torsdag :)

Vet inte riktigt varför jag vill att det ska vara torsdag. Det är nog mer att efter torsdag kommer äntligen fredag! Idag så börjar jag klockan 12 men måste ta bussen klockan 10. Är väl där en timme för tidigt men det funkar. Har svenska, vet inte om det är b eller c eller a, ingen aning i allafall. Finns det ens c? hm.

Jag har ångest. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig :( Kanske mina svart sheapmonday jeans men ååh, upp till då? Hjälp. Jag får alltid panik om jag inte ligger i sängen dagen före och klurar ut en "outfit". Nu kommer jag slänge runt miljontals kläder och det kommer se ännu värre ut på mitt rum. Eller nej. Tro mig, det kan inte se värre ut än vad det gör. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag. Guud.. Jajja städa ikväll då. Men vad i helvette ska jag ha på mig. Är det varmt eller kallt ute ens? Nej nu ska jag röka, börjar få paniiiic ^^,


Godnatt

Fan att jag var uppe för länge idag. Lagt mig runt 11 varje dag den här veckan. Men nu sprack det. Har suttit och kollat på hipp hipp hora hela kvällen. Det gick verkligen inte att stänga av filmen, så himla rolig.

Nej jag ska ta 10 bussen imorgon till skolan, börjar 12 men sånt är livet. Har svenska lektion, sen data tror jag. Och så skulle vi snacka lite.

Jag har verkligen inget att skriva nu, sorry. Hjärndöd.


hello sunshines

my name is like a dick, always in bitches mouth :)

Fan vad jag längtar till helgen alltså. På fredag blir det kräfskiva med en massa underbara typer. Kommer röjja så jävla mycke. Ska fan äta kräftor som aldrig förr! Som om jag aldrig har ätit förut. Men fyfan jag kom på att vi kanske drar på krogen efter det. Kommer ju stinka fisk om en typ? uuäck. Får se hur det blir med det :) Det är i allafall macke och compani som ställer till med partajj.

Nu ska jag äta middag eller typ mackor. Har inte ätit kvällsmat någon dag den här veckan. Blir alltid mackor. Men det är godare, så jag klagar inte. Åhw jag ska kolla på hipphipp hora sen också :) Men först ska jag kolla klart på fucking åmål tror jag. Haha så himla pinsamt. Det kom fram en kille till mig på krogen när jag stod och rökte.. (förra helgen alltså) Så frågade han vad jag hette och en massa sånt. Om jag var singel och a jag måste skriva en bok om jag ska skriva ner allt han sa. Så träffar jg honom idag på stan, eller snarare går förbi och fyfan vad killen skäms. Och jag som alltid skäms för att andra gör det, när det blir sånna där situationer. Ush, hoppas inte han går ut på fredag. Fast han var rätt snygg, så jag kanske ångra mig.. näe :)


Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras
Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar
That's what friends are for..

Låten som går på "replay" i mitt huvud..


Äntligen hemma :)

Har gått på stan sen klockan 12. Har så jävla ont i fötterna, kan inte förklara smärtan. Och i axlarna pågrund av väskan. Menmen, vad gör man inte för en shoppingtur med tjejjerna? Jag köpte bara ett par skor. Blir till att hitta en klänning på fredag. Först träffa jag emilia så köpte vi babykläder till hennes kusins barn. Hur söta kläder somhälst, man blir lite sugen på en knodd själv ;) HAHA nej tack inte nu, men ändå. Sen mötte vi upp Annice och Daniella på macdonken och åt mat. Sen vidare på stan och dom köpte kläder. Själv hitta jag bara ett par skor..Stannade på waynescoffie och köpte latte och colalight. Och vid 5 tog jag bussen hem.

Skolan idag var rätt rolig. Vi fick reda på praktik platsen vi ska ha och jag fick Karsson på taket och skybar. Jag är överlycklig. Finns det något bättre ställe att få på lixom? Det var några som blev lite avis där alltså! ;) App, så nu slipper jag oroa mig för vart jag ska vara i allfall. Och sandras kompis Minnet jobbar där också så då har jag någon att snacka med. Pappa sa att dom var astrevliga där också, hoppas det typ inte är nå snygga bitchiga brudar där bara, palla.

Han måste ju vara pantad..Fan vad jag skulle vilja smälla till den där typen alltså, mmm-m! Men danne säger ju att jag inte ens skulle kunna slå ner en rullstolsbunden så får väl se hur det går haha. Jag kan ju slå ner danne, och han är ju rullstolsbunden så aa haha! Han får bara igen för hur jävla kaxig han är alltså. Lätt och vara det flera mil bort, men vänta du! Hämden är ljuv. Han hade en praktikant idag som var hjärndöd sa han hahaha, men det var i allafall tur att det kom nån som han hade något gemensamt med :) huhu.


:)

Gå inte runt och var orolig. Jag vill inte förstöra. Tro mig

SKOLA NU :)

idag har jag på mig



Vit smaltröja från ginatricot
stickad tröja från veromoda
Tiger jeans från Solo
Väska från mormor
Skor som mamma haft när hon var liten

Frulle

Börjar halv 10 idag så fick sova en timme längre typ. Jag är rätt konstig. Igår var jag verkligen astrött men kunde inte somna. Och imorse var jag aspigg också och kunde inte somna om :S Jaja, nu har jag i allafall ätit frukost. Var aphungrig bara för det inte blev nå mat igår. Sitter och dricker varm choklad nu. Det får bli kaffe i skolan istället. Jag mår så illa på morgonen. Idag ska vi mötas i restaurangen. Vet inte vad vi ska göra där men det bli säkert bra! Jag tror inte jag har sett någon 1:a som ska börja hr, men det är väl bara för att vi har rast när dom har lektion och tvärt om, vi borde ju ha ungefär samma lärare.

Efter skolan ska jag förmodligen och hjälpa pappa på restaurangen. Men jag vill träffa Emilia och så vi får se hur det blir med allt. Snart kommer mojmoj och hämtar mig.



tjululu

Det är sjukt hur trött jag är. Satt på en film nyss, P.S I love you. Den verkar lite konstig och är väldigt seg. Håller på att somna lixom. Så jag ska tanka en ny film, fucking åmål och hipphipp hora! :) Ut-tjatade filmer men jag älskar dom. Aa, min hjärna står still nu alltså. Har skriv kramp ungefär. Vet verkligen inte vad ja ska skriva.

Är på sånt här sorgset humör också så om jag skriver mer kommer det bara bli en depptext om alla cp kärlek typ haha :) Och sånt gillar vi inte. Så jag säger nog hejdå nu faktiskt, för ikväll i allafall :) Ska gå ner och säga gonatt till mammi, skicka sms till dig :) och sen sova! pussiluss

Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Blev bussen istället för pappa hann verkligen inte. Tycker synd om honom. Han har ett nybyggt hus på 250 kvadratmeter som måste bli klart. Inte så himla mycke kvar men han har också en restaurang som han jobbar på. Jag ska dit imorgon och hjälpa honom, han kommer fan gå in i väggen annars. Ska träffa emilia lite imorgon också, blev ju bara en snabbis idag. Har saknat bruttan.

imorgon börjar jag halv 10 :) Vet inte riktigt hur ja ska komma till skolan. Om jag ska bussen någongång eller om mormor får köra mig. Det är ju lätt skönare att sitta i en bil, men det kostar ju en del att åka fram och tillbaka till västerås varje dag.

PÖSS

lyckliga dagar

Jag har kommit på en sak. Jag är så himla lycklig. Igen! Allt i mitt liv känns bra just nu. Skolan känns helt okej med tanke på att det är ett år kvar. Jag orkar, jag kan, jag vill. Vill, var väl att ta i, eller alltså jag vill faktiskt ta studenten. Jag vill känna glädjeruset i kroppen när jag kommer stå på det där flaket. Vara stuprak med alla jag gått med i 3 år! Känna att livet börjar om på nytt på något sätt! Och får ju inte glömma julbalen hihi. Vill att våran skolbal ska vara som på The hills. Att en kille frågar en om man vill gå med dom på balen. (som en romantisk dejt). Men det är väl bara att drömma vidare antar jag, för vart finns dom charmtrollen i sverige? huh inte i västerås i allafall. Men ska bli kul att känna sig som prinsessa för en dag. Jobb fronten känns bra också, jag jobbar ju somsagt för pappa så mycke jag vill och har alltid alltid någonstans att jobba. Kanske till och med lite för mycke jobba, men vad gör man inte för att vara tät? (en sak jag funderat på länge är om pappa har nån stor jävla hemlighet. Att han är ap-rik utan att han sagt något till mig. Han lever som att han är det i allafall. Haha tycker han kan dela med sig lite lite mer av cashen om det skulle vara så, Men det är nog mer en dröm, don't know) 2008 kommer förmodligen bli ett superbra år med mycke skratt. Underbara vänner. Mycke alkohol i blodet haha! Nej ska jag vara ärlig så kommer jag nog inte vara så mycke på krogen som jag vart dom senaste veckorna. Det har blivit alldeles för mycke supa. För mycke pengar har gått till mat, taxi till skultuna och alkohol. Och nya kläder till varje krogrunda. Kan inte försätta leva så helt enkelt. Men nån gång ibland, (kommer bli varje fredag typ) kan man ju dra på en utgång. Åhå denice bjöd mig på hennes 20 årsfest idag också. Längta till den! Sandra du är ocskå bjuden :) App,

jaja nu ska jag ut å smoka. Sitta lite vid vattnet och filosofera. Men jag såg massa knott där, så nu killar det på hela min kropp. Antar att jag bara fånar mig men det känns verkligen som om jag har sånna där äckliga kryp över hela mig. Jaja, var glada nu för det ni har. Deppa inte ner för minsta lilla. Lev livet så länge det varar. Tänk om du skulle typ få reda på att du skulle dö imorgon? Då kommer ni ju ångra att ni inte lekte livet, och tog vara på det. :) Om ni nu vill leva alltså! Det är i allafall mitt motto. Lev dagen som om det vore den sista
!

Hej :)

Imorse var det grymt mycke svårare att komma upp ur sängen. Tänk då om en vecka. Men vafan jag ska klara dethär. Jag ska fan ha g i alla ämnen innan jag tar studenten :) Idag så gick vi från 9-12. Första timmen minns jag fan inte vad vi gjorde alltså. Skrev på massa papper tror jag. Andra timmen kom Petter från strike. Han är köksschef där. Babblade på i 2 timmar, faktiskt rätt intressant. Men jag fick fan int i rumpan efter en timme. Och jag tror att alla hörde min mage som kurrade, Fick verkligen inte i mig mer än kaffe på morgonen så min mage skrek efter mat. Dorg med denise och tjejjer till matsalen och åt 4 köttbullar sen så jag är fortfarandre hungrig. Menmen det dör man inte av.

Efter skolan mötte jag upp emilia på stan och träffa henne ett tag. Sen kom pappa och hämta mig och nu är jag på pappas restaurang. Kan inte förklara hur tråkigt jag har alltså. Menmen pappa skjutsar hem mig till sala ikväll. Det blir inge innebandy, jag har för mycke i mitt liv just nu haha. Nej men måste plugga och jobba här på falkenbergska så fort jag har lite tid över och såklart träffa kompisar. Röra på mig för jag göra på något annat sätt. Typ, gå till bussen när ja ska till skolan? ;) hihi

Jag har knäppt lite ointressanta bilder här nu som ja sa igår, Lägger upp dom ikväll för har ingen usb här. Men vi hörs lite senare :) PUSS

What goes around, comes around you know!

Sjukt trött..

Åh fyfan vad trött jag är. Har legat och kollat på mean girls sen klockan 8 men nu orkar jag fan inge mer. Gäspar hela tiden, håller på att somna nu ungefär. Gud trodde inte jag skulle bli såhär trött av skolan. Men å andra sidan har jag ju gått på stan hela dagen också. Just ja, köpte en stickad tröjja på Vero Moda. Kan vara bra att ha nångång.

Imorgon så börjar jag klockan 9 och mormor kör mig till skolan imorgon igen eftersom jag inte fått mitt fucking buss/tågkort. Vet faktiskt inte vad vi ska göra imorgon i skolan men jag tror dom sa att vi går heldag. Jag som lovade mig själv att börja lyssna på vad dom sa i klassrummet :( Minns inte ens vad vi skulle göra imorgon. Åh det skulle ju bli en bra start i år. Eh ja börjar imorgon säger vi, nya tag då! Efter skolan ska jag träffa Sandra I think. Just ja, pappa har ju köpt en restaurang så jag ska dit och checka lite. Mina sysslingars pappa är där också, han som vi var hos i stockholm på midsommar. Han ska hjälpa pappa och bygga lite, bla. baren. Men haha nu kom jag på en till sak, fan vilket fullspäckat schema jag har imorgon. Ska spela innebandy också. Min första träning hihi. Daniella ringde och tjata på mig att jag skulle börja, för att dom behövde folk och såklart jag ställer upp för laget? ;) haha dom fattar bara inte vad dom ger sig in på. Jag suger nämligen! Nog för jag kan spela fotboll åså, men ush, jag hatar innebandybollar. Enda andledningen till att jag tänker springa å fåna mig med en klubba är för att jag vill röra på mig :) Och så får jag ju umgås med mina tjejjer samtidigt! Underbart.  Nu ska jag kissa, smörja in mig med hudkräm så jag bli len hihi, ta en godnatt-cigg och sen hoppa till kojjs!


Fick inte fram någon större bild eller så men där är i alla fall pappas restaurang. Falkenbergska kvarnen :) Kan knäppa lite piccs sen när jag är där, typ imorgon :)

HR06B :)

Frösta skoldagen idag. Känns rätt lugnt i allafall. Kommer nog bli ett bra år. Jag kom med alla tjejjer och killar jag vill komma med, klassen är bra. Men jag kom nog somvanligt i den klassen där alla skriker och knappt gör något på lektionerna. Börjar fundera på om jag hör hemma i den kategorin. Maybe, alltså jag kan ju vara lite pratig ibland. Men ser verkligen lärarna mig som en bråkstake? Jag menar orkar jag inte sitta still går jag ju bara där i från, jag stör nog inte. Vi fick bara lite papper och sånt, så gick dom igenom reglerna på skolan? haha, att man ska kasta skräp i soptunnorna tex. Och att man inte får röka precis utanför skolan (känner mig verkligen inte träffad). Men hallå vi har gått där i 2 år nu, jag tror vi vet. Sen är det väl en annan sak om man inte gör som dom säger. Efter skolan gick jag till donken med denice emma jenny janette och sofia. Tog en naturell chees för er som hemskt gärna vill veta :) Sen träffade jag Daniella och efter ett litet tag kom Camilla. Sen var jag bara med camilla hela dagen. Först var vi i ljushallen på hennes skola och kollade på nått skit. Lärarna sjöng, haha skön skola. Sen så kom skolans fotbollslag upp på scen å blabla jag lyssnade inte riktigt, kollade bara på snyggingen som spelade i laget. Det hade tydligen gått bra för dom i allafall (Y). Sen drog vi till hennes klassrum, ja vänta på henne och sen drog vi med anna till vivaldi för att köpa mat.

Tog 4 bussen hem till sala och nu har jag äntligen kommit hem. Fick fan ryck idag när man inte kom in på bloggen imorse. Men nu har det tydligen löst sig. Att det alltid ska vara cp :) Ska inte göra ett skit ikväll, kolla film och sen sova! Kanske laga mat till broshan också, får se om jag orkar. Mammi kommer hem klockan 8. Måste bara påpeka att jag såg världens snygging idag på 115 bussen. Mm-m säger jag bara!


såhär såg fannsan ut idag :) PÖSS

Visst gillar ni kläder?

Är inte det här för bra? Bli medlem på denhär sidan. Samla poäng och ni får presentkort på H&M hemskickade hem till er. http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2009

Kläder


En svart t-shirt. Gjord av linnetyg. Puffiga armar.
Köpt på JC. Aldrig använd. Storlek S.  50kr


 
Randig "tunika" eller långt linne. Kan även ha som klänning, beror på hur lång man är.
Köpt på ginatricot. Använd 1 gång. Storlek L.  100 kr


 
Väst ifrån JC. Aldrig använd. Storlek 40 150



Rutig tröja från Esprit. Storlek S 250kr



Stor jeans-shorta ifrån JC. Overzise, storlek S  150kr



Lacoste linne. Aldrig användt. Storlek XS 100kr



Leopard linne. Storlek S 150kr



Leopard linne. Storlek S.  100kr



Stickad WE tröjja. Storlek S.  250kr



Fornarina jeans. Storlek 25/32. 300kr


Rutiga shorts. Storlek 36. 100kr


Röda shorts. Storlek 36. 100kr



Hello sunshine

Har kollat på high school musical 3 nu :) Den var så himla bra. Alla filmer jag tankat hem har vart helt underbara. Alltså det är så skönt att kolla på en sorglig film och bara låta tårarna rinna. Även fast man inte är ledssen så blir man lixom ledssen för stunden bara för att filmen är så sorglig haha. Ja, vad har jag gjort med idag mer än att plocka svamp? haha jag har städa mitt jävla rum. Har verkligen för mycke kläder :( orkar inte med allt. Ska nog lägga upp lite saker här på bloggen och är ni intresserade säg till mig :)

Vad är det med mig idag haha. Har ätit en macka imorse och mår fortfarande illa. Jag är nog sjukt nervös inför skolan skulle jag tro. Så himla typiskt mig. Jag är störst på skolan och håller ändå på att kissa på mig haha. Kommer förmodligen inte kunna somna inatt heller.

Emilia jag har ringt dig, RING! :)

skola skola skola

I år kvar på wenströmska nu. Hotell och restaurang linjen med inriktning servering & bartender. Kan bli ett rätt soft år alltså :) Verkligen verkligen skönt att det är sista året nu. Men vet fan inte hur jag ska klara av alla snorisar som börjar nu. Jag vet själv hur omogen jag var för 2 år sen lixom haha. Men sen finns det ju undantag såklart :) Men nästan alla kommer vara pain i the ass alltså! Skrika och tjura för ingenting. Springa runt, hoppa överallt. Flirta med treorna haha ^^, Ah ja kan inte fatta att ja själv var sån för 2 år sen. Sen vet jag väl inte om jag var det men. Alla tjejjer med idominsalva (eller liknande) över halva nyllet och pushup-bh haha! (jag kommer få skratta varje dag i allafall :)) Alla småboys som kommer busvissla så fort dom ser en snygging haha.

* Vet ni en sak jag stör på mig på såhär mycke. När tjejjer sitter och skriver om hur olyckliga dom är hela tiden. När det enda dom gör är att skrvia sorgliga dikter och låttexter. Det får mig att spy. Skriva att dom somnar med våta kinder och absolut inte orkar leva mer! Så fort man får en tid över så skriver man nått sorgligt :( buuuhu! Säga att man fejk-ler dag ut och dag in. I mina ögon, kallas det fjortis! Sen visst, man kan må dåligt. Men om man mår så jääävla dåligt då skriver man inte ut det på bdb eller i bloggen? Då tar man tag i det och fixar det!? Ingen kommer tro på er när ni väl mår skit sen..

Hej :)

Kollade på sex and the city filmen igår. Fyfan vad bra den var :) Tror aldrig jag gråtit och skrattat så mycke i en och samma film! Jag skulle kunna se om den hundra gånger om. Och fan vad lång den var, kollade klart hela och somnade runt halv 8 i morse. Klockan 11 väckte mamma mig och sa att mormor var reda att gå ut i skogen å plocka svamp. Oh lord, jag trodde jag hade vaknat i helvettet. Jag sa till mormor att vi skulle åka in en timme senare, men fick sånna skuldkänslor så kunde inte somna om. Så, vi drog ut klovkan 11 och plockade svamp. Blev inte allt för mycke, typ bara några carl-johan, 1 kantarell haha, och massa blodriskor. Visst låter jag som en riktig tönt nu alltså, men jag älskar att vara med min mormor i skogen. Jag gör allt för henne :) Vem det när den sista svamp-plockningen blir med henne :(

Jag börjar klockan 9 imorgon. huu, jaja det är väl bara att vänja sig med ännu tidigare mornar. En sak som är toppen är att lilla catja ska börja på min skola, på samma linje som mig :) Love it. Äntligen någon att vara med. Fuck sandra, jag kommer sakna ihjäl mig efter henne. Hon gjorde mina lektioner. Om jag inte garva åt henne, så fick jag henne att garva genom att dryga mig på lektionerna. Göra videos om alla i klassen och säga smeknamn om dom haha. Fyfan vi hade våra tider. När hela lektionen gick ut på att få läraren att börja tjura. Haha så illa var det inte, eller dom börja ju tjura, men verkligen inte pågrund av mig eller sandra. Nej av resten av cp-klassen. Men det känns som att alla har mognat lite över sommare och förhoppningsvis ska vi inte behöva byta massa lärare i år :)

Nu ska jag hoppa i duschen för jag känner mig sjukt äcklig. Känns som jag har spindelnät över hela kroppen och maskar och åååååh vad äckligt, jag spyr seriöst. Ush! Någon som vill kramas? ;) hihi

haha

Ihh, danne hjälpe mig tidigare med att istallera nå shit så jag kunde ladda hem filmer och jag såg nyss på step up 2. Vilken grymt bra film. Kärlek vid första ögonkastet alltså. mm-m Medans jag kollade på den tanka jag ner satc filmer så den tänkte jag kolla på nu tills jag somnar. Hoppas den är så se värd som alla säger :) Hörs


...

När du kom kände jag mig mer som mig själv
Min mamma säger alltid "bara var dig själv"
När jag var yngre lät det konstigt liksom, "hur kan jag vara nån annan?"
Jag saknar allt jag hade förut
När jag fölorade allt jag hade kändes det som golvet försvann under mig.
Ända sen dess har jag bara sprungit.
Och nu kan jag inte hitta tillbaka
Men det kanske inte är att komma tillbaka det handlar om..
Jag kanske ska vara precis där jag är..

Jag får alltid som jag vill

Det är sant, vill jag ha dig nu, stoppar jag dig. Men jag är inte säker på att jag vill..


min mormor är bäst.

Alltid lika kul att träffa mojmoj. Hon frågade en massa saker haha! Typ vart jag går ut på helgerna. Och så frågade hon vad jag drack för något om jag drack, öl, vin, cider eller drinkar haha :) Så sa hon att hennes favvo-drink när hon var i min ålder var gröna hissen haha. Hon sa också att jag alltid skulle hålla i min drink, för det finns skumma typer som lägger i piller i drinkarna. Då började jag typ le men försökte att hålla mig, då sa hon att det finns faktiskt sånna människor! Men haha, det lät lite roligt :) Så började hon snacka om mitt ex och frågade vad han hade gjort i sommar? haha hallå, fan vad sött, men hur ska jag veta det.. ^^, rolig är hon allt ibland.

Ikväll ska jag kolla på film och äta godis i min ensamhet, så ni får gärna höra av er om ni vill :) 0761877744. Och tro det eller ej men imorgon har jag lovat min mormor att gå ut och plocka svamp med henne. Hon skulle ju blivit så ledssen om jag sa nej. Jag har gjort det med henne från jag var 3 tills jag var 13 typ. She miss me. Och ska jag vara ärlig så saknar jag allt det där. Att inte ha några bekymmer. Att bara gå runt i skogen i flera timmar och må bra?

Vi hörs!

fahlsan.blogg.se

Vad lever vi i för värld. Staden jag bor i blir bara mindre och mindre. Alla försöker vara kompis med alla. Man är inte längre kompis med dom man brukar "hänga" med. Nej nu byter man kompisar för att kunna komma in på olika fester. Låt se idag har "calle" fest då måste jag vara kompis med "lisa". Det är så sjukt. Jag hatar den här falska världen. Jag umgås med folk jag älskar och tänker umgås med dom. Tänker inte dra till med ett fejksmile och vara med mäniskor jag inte gillar. "bara för att vara inne". Tjejjer drar i alla killar som finns. Stackars dom, tänker jag. Att dom ska behöva stå ut med oss tjejjer och våra catfighter. Men nu blir man inte längre kär i killen som är helt underbar. Nej nu har alla en "crush" i han som är snyggast i stan. Han med mest kompisar. Fetaste märkeskläderna. Han som alla killar vill vara som. Det är sjukt. ÅH, jag orkar inte. I den här staden skulle man inte ens kunna gå ut och äta med en kille utan att samtalsämnet dagen efter var att "dom är tillsammans". Jag vill lämna det här placet. Nu, men det kan jag inte. Synd för mig. Men jag tänker fortfarande aldrig börja leva efter era regler. Jag gör vad jag vill, deal with it.

Sov från 11 till halv 4. Sen satt jag vid datorn till klockan 5. Klockan 5 gick jag ner och kollade på världens bästa program, guess what? The hills :D Jag älskar det programmet, jag sitter och ler konstant i en halvtimme. Sen var det newport harbor som är minst lika bra. Kanske lite sämre, men det är bra! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 7 för då ska jag nämligen till min mormor och äta mat. Den godaste maten i heeeela världen, koldolmar haha! Tyck det är cp, men jag älskar det. Det var något ni inte visste om mig va ;)

Skolan börjar på måndag :( jag rent ut sagt hatar den.. Det finns inget i skolan som gör mig glad längre. Min bästa kompis går inte kvar. Och vart har alla snyggingar tagit vägen? Ajusste dom har tagit studenten. Fuck. Men jag går i alla fall serverings-inriktningen och det är något jag tycker om. Och förmodligen kommer jag i den bästa klassen ever (utan min bästis). Men vi tjejjer har bett om att få gå tillsammans. Och jag är sjukt glad att jag lixom typ har fått skrivet på papper att tjejjerna jag hatat från börjar, som jag tyckt vart helt sjuka i huvudet. VERKLIGEN är det :) yeey.

see ya later aligator

17:57:23


hum

Fan vad jag saknar våra telefon-samtal. Vi kunde lixom sitta flera timmar och snacka i den där jävla luren. Allt jag behövde för att må bra var din röst. Du gjorde mig glad, du gör mig fortfarande glad. Men det är lite svårt nu eftersom du inte hör av dig. Jag vet, du tycker att jag ska höra av mig. Men du vet att jag inte vill när du är med henne. För vi får väl inte vara kompisar för henne antar jag. Vafan vi har  "hållt ihop" sen jag var 16 år, du fattar väl att vår vänskap inte kan ta slut nu? och såhär? Jag älskar ju dig :) RING mig, jag vet att du är rädd för mig, men jag kan inte slåss över telefon ;)

schyssta kompisar du har då :) kom ja på nu.

10:00 Kan inte förstå i min vildaste fantasi

vad jag gör uppe vid den här tiden? Joda, mamma hämtade mig imorse klockan halv 10. Mycke skönare att åka hem på morgonen än på mitt på dagen. Jag svek alkisarna ikväll, klart ja pallar. Men jag måste tänka på skolan faktiskt. Börjar på måndag och även om det nu bara är upprop klockan 10 på morgonen så vill jag ändå vara hemma och sova ett par dagar. Det här året blir plugga satan, mina betyg ska verkligen inte se ut som dom gör nu. Träffade tjejjerna ifrån klassen igår på Konrad, hur kul som hälst att se dom igen. Även om dom nu inte kommer ihåg att dom träffade mig. Stupraka med andra ord haha! Men inte denice, henne var jag och  sandra med en stor del av kvällen. Jag ser här nedanför i mitt förra inlägg att jag försökte berätta kvällen haha, jag kan ta om det från början:


Igår så fixade jag och sandra oss hos sandra :) Var väl klara runt halv 8 så då drog vi ner till Macke, sandras granne. Där var han Jonas och Max tror jag han hette, sen kom Starhe och Ante också. Vi dunkade musik, självklart magnus uggla haha! Svenska låtar is the shit eller vad säger du macke? Ao, vi drog med bussen till stan 23:10, för sent enligt mig eftersom det tar minst en kvart till stan + att det var en rjäl kö utanför. Men vi kom in tillslut i allafall. Det var då ja träffade tjejjerna från klassen. Försökte hjälpa dom att knäppa en sko, men den var sönder haha. Jaja vi gick ner och satt oss med alla vi känner. Då träffade jag lilljontisen (var tillsammans med honom när jag var 14) haha :) uhm. Jag och sandra dansade asmycke den kvällen faktiskt. Vi hittade fetaste stället under luftkondnfiahfa vet inte hur det stavas, hoppas ni fatta ändå. Och somsagt, klockan blir alltid lika snabt två när man är på krogen. Konstigt.. så jag sandra och denice drog till burgercorner och jag träffade lite folk hihi. Sen så drog vi upp och käka. Var inte alls lika hungrig som jag brukar :( Inge kul då haha. Annars brukar jag och sandra sitta och längta till bc enda tills kvällen tar slut. Efter det drog vi i allafall till donken jag och sandra och hämtade upp dom andra tokstollarna. Så åkte vi hem i en taxi, och jag har en känsla av att typ 4 stycken blev kvarlämnade i stan. Men jag orkar inte bry mig just nu :) Jag och sandra svek efterfesten och somnade hemma hos henne.


Vet inte vad jag ska göra idag. Jag hade tänkt övningsköra lite men jag kom på att det kanske inte är en sån bra idé. Att åka dit för rattfylla innan man ens fått körkort låter lite onödigt. Så det blir nog bara en hemma kväll och chips och cola :)Så har mormor bjudit hem mig på mat eftersom mamma ska på fest och hon vet att jag inte lagar någon mat själv haha. (jag som går hr) hm. Nu ska jag gå ner och kolla vad mamma köpt till mig :D Vi hörs senare.


full like a kastrull

kom nyss hem till tuna! tjalalla.. hm. Vi svek efeterfesten! :D hehe
jadu, vi va på konrad och röjde med denise och skultunagänget, så trädffade jag jontisen också huihi! var väl där i typ drygt 2 timmar tror jag sen drog vi till burgercorner! Träffade tobias ^^, så käkade vi klebabtallrik. mums. Det går inte så bra det h-rä med att skriva ser ajg så jag tar ett fett inlägg imorron istället hii. PUSSS

ojojoj


Daniella sandra och jag :) med i tidningen, span ;) haha gräslig bild.
Kondrad idag eftersom det öppnar efter sommaren. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta panpizza med min bästis. hihi!

Magknip

Hej hej hemsk mycke hej! Ao, idag har jag och sandra gjort nada. Hon vaknade runt halv 3 och då käkade vi frukost :) Skinkmacka och fil, som alltid känns det som. Ja vad har vi gjort mer? Provat kläder som vanligt dagen före utgång. Och jag vet faktiskt vad jag ska ha på mig så nu kan jag sova gott inatt :) hehe. Det blir en grå "tunika".

Nu sitter vi och kollar på 10 orsaker att hata dig och den är grymt bra. Och så jävla snygg kille i filmen alltså. mm-m!
Det blir konrad imorgon för första gången eftersom det vart stängt under sommaren. Eller det förvandlas till sjökrogen på sommaren. :) Nej tillbaka till filmen! BAJS :D ät bajs!

gårdagens outfit



Kavaj - Flash
Svart klännig - Don't know
Svart väska - Glitter

Igår blev det pluto

TJA! Igår var det utgång för fulla muggar. Det började med att jag och sandra fixade oss hemma i skultuna och tog sedan bussen till rönnby klockan halv 8 :) Vi började med att våldgästa maten som stod på spisen haha. Jag som hatar spagetti och köttfärsås, det var nog den godaste köttfärsåsen jag någonsin ätit. Sen började vi dricka, eller det gjorde vi redan till maten. Och emilia fixade klart sig. Sen kom Emma den sötisen och var med oss, hon skulle inte med på krogen bara träffa emilia. Tror ni det blev så? nejnej hon följde med på krogen hihi. Vi åkte ner på stan runt halv 11 och mötte jojo utanför musses för att köpa cigg. Sen gick vi till närmaste bankomat, rulla ut lite casch och drog vidare till Pluto. Och fyfan vad lite folk det var där då? Vi drog till baren jag och sandra köpte varsin cosmopolitan (satc drick) haha :D Och ja skojjar inte om att den var hur god som hälst! mm yummi. Sen beställde vi varsin mojito, det var helt okej den med. Förutom att det kändes som att man svalde en buske varje gång man drack en klunk haha! Det är ju sådanahär mintblad i.

Träffade på en massamassa jag kände men det var ändå inte så roligt det kunde vara. Dansade med sebbe alven och Danne svärd ett bra tag också medans dom andra chilla i sofforna. Klockan blev snabt 2 och det var dags att dra sig. Vi drog till burgerkorner och åt som vanligt? Och sen drog jag och sandra hem med en taxi till skultuna :)

Pappa ringde och sa att ALLT är klart med lägenheten nu i stan och den är vår :D alltså jag tror inte ni fattar huuuuur glad jag är :) skulle bara vilja skrika av mig. Dethär har jag bett om sen jag var 14? Äntligen, äntligen bor han i västerås, i stan! :D

godmorgon

Först vaknade jag av att pappa ringde klockan 10 och sa att han har fått en lägenhet. Mitt inne i stan. Perfekt! I love it.
Sen vaknade jag av någon ringde sandra, och sen kvart över två ringde emilia och sa att vi kan ha förkaka hos henne ikväll innan krogen. :) Så ikväll blir det alltså krogen med tjejjerna.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


ojsan hihi

Nu har jag inte skrivit på länge. Beror på att jag har vart uppe hos sandras mammi i skinnsberg med sandra och firat födelsedag mm. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Eftersom ni missat i stortsätt hela helgen och lite mer. Men..

I söndags hade vi i allafall födelsedagsparty för sandra 18 år!  Började med att jag och sandra fixade på dagen och sådär. Klockan 7 kom Emil och persson. Och typ 10 min senare kommer massa boys. Till 9 på kvällen vare typ 10 killar, sandra och jag haha :) men jag klagar inte. Klockan 9 kom i allafall Daniella, Annice och Emelie. Bruttorna från skultuna. Vi satt och spela kort och körde lite lekar typ hela kvällen. Och vid 11 så badade vi i Sandras tunna. Var ungefär 10? pers i den. Annice och Emelie drog hem, töntar (A) hih. Så vi satt i den där tunnan i ungeför 2-3 timmar och pratade, körde "lekar", skvätte vatten på varandra eller mer försökte dränka varandra. Haha så kom sandras söta mamma ut med korv med bröd? haa, hur sött äre inte.. Sen drog alla förutom emil kalle persson. Så var självklart jag sandra å daniella där. Men grabbarna drog runt 4 dom också. Så somnade vi som klubbade sälar i våra sängar hihi.

i måndags var alla bakis utom jag :) haha. Jag blir aldrig bakis längre det är sjukt. Men väldigt bra faktiskt. Skönt. Vi sparkade lite fotboll med brist på annat och göra. Men vi tröttnade efter 10 minuter haha. Kondisen är inte på topp u know. Så vi satt mest inne hela dagen och firade sandras födelsedag :D Åt tårtna, muffins, åt tårta igen, drack kaffe, åt tårta haha kändes det i allafall som. Sen åt vi mat och mackor på kvällen. Sandra skyllde på att hon fyllde år, det var därför hon fick äta så mycke och jag skyllde på att min kompis fyllde år och hon behövde ha sällskap. SÅ vi hade anledning att keka :)

Idag så drog vi in till v-ås vid halv 12. Gjorde lite ärenden. Åkte förbi körskolan och fixade tid och gick vidare för att äta kinamat. Hur gott är det inte. Synd att man blir mätt så fort. Hatar att vara mätt, älskar mat.. eller nej gör jag väl inte. Men jag vill älska det :D Nu är jag och sandra hemma i tuna hos henne. Hon halvsover och jag är databeroende :) Och vet ni, imorgon ska vi ut på krogen huhu. Det blir pluto, skojj :) Sandras första "lagliga" krogrunda. Kan sluta illa, men förhoppningsvis med två le'enden :)


 


God kväll ;)

Vad har ni gjort ikväll då kompisar?
Jag och sandra har suttit och kollat på madonna, hon fyller ju 50 så har vart en massa programm på tv med henne och det håller på fortfarande. Faktiskt förvånadsvärt bra filmer. Trodde hon bara kunde dansa sliskit och skönhetoperera sig. (det var ett skämt, alla madonnafans). Kan medge att jag alltid har haft svårt med den kvinnan men för att vara 50 har hon en jävla pump till hjärta. Inte ens min mamma som är 40+ skulle orka stå och shaka sådär.

Så vad har jag mer gjort, sandra har gjort en massa inbakade flätor på mig. Ska nämligen ha lockigt hår i morgon på "festen". Hoppas verkligen det blir bra, men det blir det nog. Har ju min Osis+ och det kan man alltid lita på! Ni skulle ha sett mig när jag satt på mig luvan. Såg ut som en riktig hardcoorebrud. From the hood you know ;) Ni kan få en vacker bild på det när jag kommer hem från "landet". (har nämligen inte datasladden med mig) Men självgod som jag är kunde jag inte låta bli att knäppa kort på mig själv haha, men visst vill ni se rå? Plattade sandras hår sen, det blev så fint så!

Nu ska jag ut i det kalla värdet och dra en smoke with my brother from another mother. Sen ska vi upp och bädda 6 sängar inför imorgon. Tuna-tjejjerna kommer ju och ska självklart sova över. Fattar ni att sandra fyller 18 år på måndag? Okej, nu är det inte en lika stor grej längre eftersom hon kom in på krogen igår fast hon vart sjutton men fan vad skönt det ska bli att aldrig tränga sig på en privat fest längre haha. Okej okej vi är väl bjudna till dom flästa ;) huhu skojja inte! Men ni förstår väl vad jag menar hoppas ja.

Nu ropar min homie, tju!

hihhihi


I wanted a piece of that forbidden fruit
But my homies said to stay away
But i'm 17 what you expect me to do
I guess we'll charge it as a part of the game

If I'm wrong oh I dont want to be right
I kissed your brother last night
It aint my fault
I guess your brother's my type

Sorry that it had to go like this way
But you know your brother got what i need
And I know this may be wrong but it feels so right 
You know your brother is like sugar and spice

Vill ni se något roligt?

Är ni också bakis? Vill inte ni också ha något roligt att kolla på.. Haha ni vet låten bag in da box, sommarplågan. När jag och sandra hade tråkigt en morgon så bestämde vi oss för att dela med oss av våran sjuka humor. Nu kommer det bli som vanligt vissa kommer hata oss andra kommer garva ihjäl sig. Jag garvar, sandra också! Det är drygt 2000 personer som kollat på videon på youtube och jag kan säga att det är blandade kommentarer. Haha sånna som typ, so lame, ni borde typ dö och a jag vet inte vad :) Kul med lite utländska kommentarer också, Nu får dom se hur svenska tjejjer kan bet'e sig ;) VIll ni se den?............. nej jag tror inte jag visar den. Eller JO.
Ett gott skratt förlänger livet, right?



tjululu

APP! Nu vet ni vad jag gjorde igårkväll minst sagt. Vi ska hem till sandras mamma nu. Fast först ska jag hoppa in i dushen.

(kanske kommer lite vimmelbilder sen då) PÖSS

jag ska försöka..

Haha, okej jag är fortfarande full tror jag men jag ska försöka skriva ett vettigt inlägg ändå! Kvällen började med att jag drog hem till s i allafall :) Hon hann komma hem så jag åkte inte till jonas. När vi hade fixat klart oss så drog vill hem till mathias och spelade kort med han och jonas. Lite senare kom också hägge och vi körde ännu mer. Vi körde ett kortspel med regler och mycke mer. Och tillslut när man skulle dricka behövde man både lufta upp en gubbe på glaset och lådsas prata i telefon. Man fick inte heller svära och inte säga varandras namn. Det torska jag på stort, att inte säga namnen. Ja sa jonas 72 gånger, sandras ett antal och allsings lika så haha. Menmen alla försökte ändå supa mig under bordet så det var väl meningen jag skulle bli aprak igår.

Vi tjejjer och dom tre killarna tog bussen in till stan klockan 9. Då drog vi hem till Emil ungefär vi Skallberget. Där var det massa folk. Träffade på en söt liten tjej som hette sanna också. Vi har aldrig pratat sådär förut men både visste vilka varandra var så det var givet att vi skulle parta tillsammans lixom. Vi har haft pojkvänner som spelat hockey tillsammans också så det var därför också. Vi drack massa vin med fruktsoda med henne och shota absolut päron haha. Okej det gjorde inte jag för jag kände att det skulle slå slint då alltså!

Klockan 11-12 drog vi ner på stan med gräbbsen och tjejjerna hade åkt tidigare. Först skulle vi sätta oss på tabasco för att bara ta någon öl men jag som är liten kom inte in där. Det var fullt om man inte var 20 eller mer :( Jäkla skit alltså. Det komiska var att sandra redan hade smygit in eftersom hon inte var 18. Så den ända som kom in var 17 åringen i sällskapet. Så det kan gå. Vi drog vidare och köpte cigg och gick in på silk istället. Haha a dom kolla legg på sandra och sa varsogod att gå in? Hallå hon är inte ens 18.. menmen det var lycka i allafall :) Även fast det SÖG på silk hade vi askul! Sandras första krogrunda kan ju inte gå snett? Fast det blev verkligen karatefylla igår.

Vi tappade bort våra killar under kvällen och ringde dom någongång runt halv 3. Allsing låg då hemma och sov. 4 andra var hemma hos martin på efterfest. Och jonas hade somnat hos maja. Han som vi skulle åka taxi med hem :( Menmen vi drog till burgerkorner och tryckte varsin kebabtallrik istället. Hittade efter många om och men en som kunde skjutsa hem oss till Skultuna. Ringde macke och bad han öppna åt oss i porten för att den blivit helt fuckad. Så gick vi in hon honom ett tag, snacka lite med paoii och gick upp och la oss sen.


Mathias och jonas :)


Sandra fular sig!


jonas hihi :)

:)

Hey där homies :) Nu är det såhär att jag har ett par BjörnBorg-kängor i min skohylla som jag aldrig använt :) Jag tycker dom är grymt snygga till kläder som passar till. Men det är storlek 36, en stor 36:a.. Men jag kan ändå inte ha dom.. har 37-38 på fötter :( Men om det är någon som är intresserad så skriv gärna till mig. De kostade 900kr när jag köpte dom, men det tänker jag inte sälja dom för.. högst bud får dom lixom. Hoppas det är någon som är intresserad.




Har även ett par klackisar i samma storlek. Har använt dom 1 gång men det syns inte :) Och vi kör samma sak på dom, högst bud får dom :)


oh my fucking god

HON MÅSTE SKÄMTA, SÄG ATT HON SKÄMTAR GUD..

fastnade i duschen

huhu, jag som brukar vara rätt snabb på att duscha höll nästan på att drunkna i duschen idag. Hårinpackning, raka benen mm. haha skojja ^^, eller... aa så shampoo balsam, det vanliga lixom. Nu luktar jag mumma. Fönade nyss håret och plattade till det lite i topparna. Ska ha på osis lite senare men det gör jag somsagt senare till kvällen :) Pratade nyss med Annice och kanske drar dit lite senare om jommpa killen inte hör av sig, men det gör han nog. Så ska vi väl föra lite i skultuna och dra in till vässan mot kvällen.

Nu ska jag ner på "stan" i sala, eller jag är på stan haha, ska gå över gatan till Lindex och shoppa ;) haha nej men det blir lite smink och kolla lite om det är någon rea kanske (A). NEJ jag ska inte köpa mer kläder den här månaden. huh Men måste rusa PUSS

hihi :)


hihi är är daniel 18år? och jag var väl 16 då..


Älskar er tjejjer :) Sandra jag och Johanna


Frida och jag :)


Jag och annice :)


Avslutar med en bild på mig och min bästis (A)

Åh fyfan, jag dör..

Nej så lätt dör jag väl inte, men klockan är 12 på morgonen och jag är huuur trött somhälst. Det känns som klockan är 7 på morgonen ungefär. Måste måste hälla i mig en kaffekopp nu och vakna till liv. Sen ska Fannsan duscha och packa!

 
Pappa och broshan kom hem från kryssning igår och min bror gav mig det där på bilden. Softa winegums ;) Det är chill huhu. Nej men jag har inte ätit så mycke faktiskt för dom var inte så himla goda. Menmen det går väl i när man är hungrig typ. Och av pappa fick jag 6pack gin&tonic och 6pack smirnoff Ice som det bara är 4 kvar i för min jäkla pappa dricker upp saker han ska ge bort haha. Men tacktack för det i allafall.


Fa-an jag vill inte att det ska bli helg på ett sett. Alla mina läsare kommer sakta men säkert sjunka :( Bara för att vem vill läsa en blogg det inte skrivs någonting i. MEN jag ska försöka blogga vid varje dator jag ser, okej deal? :)
Gud vad jag mår illa.. jag gör alltid det när jag går upp för tidigt på morgonen. Måste få tag i sandra någongång under dagen också så jag vet när hon kommer till skultuna! Och hoppas jonas hör av sig nu när han slutar jobbet också så jag kanske kan vara med honom tills s dyker upp.

I'm back!

Nu har jag pratat klart med danneboy. Klockan är snart 3 och han behövde sova, jobbar ju imorgon :( Jadu vad pratade vi om? Allt allt allt allt, fan vad jag älskar den killen alltså. Nu har vi pratat när jag vart 16, 17 och 18 haha :) (och träffats förstås) men blir ju inte så ofta eftersom killen bor i köping lixom :( Undra om vi pratar nästa år också, jag kommer i allafall aldrig tröttna på honom. Han gör mig alltid glad, vad jag än är för på humör igentligen. Han får mig lixom alltid och skratta och gör så att jag glömmer bort mina problem för ett litet tag. Det finns ingen som vet så mycke som du gör, för det finns verkligen ingen som jag litar på så mycke som dig. Jag vet att du förstår och finns där. Vet inte hur många gånger jag gråtit inför dig haha (A) Men för det mesta asgarvar vi ju. (jag vet att du läser det här nu daniel på jobbet när du står och fipplar med dina volvo-delar hihi) DU ÄR BÄST! 

Snart måste jag verkligen sova. Ska bara göra klart jeansen först. Det är inte så mycke kvar men det är väldigt drygt måste jag säga. Gud vad hungrig jag blev :( Kan ju inte äta mat såhär mitt på natten, maggen förbränner ju inget nu. Den sover.. som jag borde =/  Undra när jag ska ställa klockan imorgon. Måste hinna packa, duscha, fixa mig mm. Runt 11 kanske? Nej det blir nog 12, senast 13! huhu Jag är en riktig sjusovare jag. Kvällsmänniska så det bara skriker om det. Just det! Måste rusa ner till lindex imorgon och köpa med mig lite smink. Funderar på att chacka lösögonfransar också. Tycker det är fint i allafall någongång ibland när man ska vara riktigt fin. hihi

PUSS PÅ ER


Helgens bravader :)

Vad ska ni göra i helgen kompisar? Själv ska jag till skultuna i morgon på dagen. Vet inte riktigt vart jag ska först. Antingen annice eller daniella, så skicka jag nyss mess till jonas. Fårse hur det blir med den saken. Senare på kvällen ska i allafall jag och s hem till en kille på fest. Med våra, kan man säga gamla killkompisar? Vi festade alltid med dom killarna förut men det har inte blivit så mycke av det på sistonde. Tycker det är synd, dom betyder ju mycke för oss. Men a nu ska vi i allafall parta loss tillsammans.......

Pappa ringde, fan vad han kan babbla. Vi pratade om hans nya restaurang. Han har nämligen köpt Falkenbergska här i västerås :) Hur chill somhälst. Skönt att man har jobb framför sig då. Aiight. Men blir galen på honom han tror verkligen han är 25.
F- Vad göru?
P- Näe, kom nyss hem från innebandyn. Spelar med dina polare duvet.
F- Jotack, ja vet..kul.
P- Du ja köpte en ny parfym idag, beckham någonting. Skit frän alltså, luktar soft.
F- Pappa du tror typ du är 25 =/
P- Nejnej det tror jag verkligen inte, alltså jag har köpt sångär rynk-kräm :) Så jag vet att jag börjar bli gammal..
F- mm-m okej.

Tillbak nu till bloggandet före pappa ringde. Vi ska alltså festa med grabbarna grus. Pratade nyss med Jonas och han skulle höra av sig när han slutade jobba så löser det sig med plats tills S kommer hem från sin Em.. mamma :) Op's höll på att säga vart hon var, vet ju inte om det är offentligt eller inte. Men dom är säkert bara kompisar, det brukar låta så :) huh. Sen på lördag ska vi upp till sandras mamma igen för att fixa iordning inför "lill-festen" som vi ska ha på söndag för sandra fyller 18 på måndag nämligen! Massa tjejjer kommer förmodligen och några gräbbs :) Äta god mat och dricka vin är vad som står på shemat. (gud vad vuxen jag känner mig) haha Det är på söndag alltså! Hoppas sen att vi kommer hem i skaplig tid på måndag för jag skulle behöva åka till pappas restaurang kommer massa inredare och vetesjutton vad han babbla om. Men han vet att jag tycker om design mm. så han ville att jag skulle komma med förslag.

Nu ska jag gå ner och röka. Alldeles strax kolla på sex and the city och 23:05 har jag lovat att jag ska ringa daniel huh. 5 minuter över 11 sa han att jag skulle ringa och då blir det så! Allt för min bebis. haha Kommer väl prata flera timmar idag också, nja kanske bara 2 om jag har tur (A) Han jobbar nämligen imorgon. Han jobbar på H&M :)
hahahaha SKOJJA :) sa H&M bara för att varje gång jag nämner honom i min blogg så ringer han och säger att jag skriver om honom som han vore bög, daniel säger si, daniel säger så. Daniel tycker den kjolen är ful mm. Haha och han kanske har rätt det kanske låter lite bögit. MEN han är inte det. Så är du glad nu danne? nu vet alla att du är straight ;)



PUSS


PÅ GOD VÄG?

Som ni vet har dagens projekt vart att slita ut mina jeans. Jag tror faktiskt jag är klar med ena benet nu och tänkte visa er en bild. Så vet jag om jag ska fortsätta eller inte haha :) Ser det förjävligt ut får jag väl kasta dom men om det ser helt okej ut börjar jag på det andra benet snarast möjligast. Har även på mig min nya kavaj på bilderna. Passar den till slitna jeans eller är jag helt fel ute? :)



 


En dagens låt då?

Medans jag sitter och sliter med mina jeans. Försöker trasha dom så mycke det går. Slita ut dom så att det ser ut som jag använt dom i flera år fast jag igentligen bara tagit upp dom ur lådan ett par gånger..

Precis så här känner man när man förlorat den man älskat. Man vet verkligen allt om personen man delat sitt liv med i månader. Det är sjuk igentligen. Hur man kan byta ut den personen så lätt? Eller att man kan bli utbytt själv..


HOROSKOP

Lejonet (23 Juli - 22 Augusti)
Du ser dig själv som född till ledare. Andra tycker att du är en idiot. De flesta lejon är översittare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Ditt högmod är motbjudande. Lejon är tjuvaktiga kräk som tycker bättre om onani än sex.

Haha det var snälla ord. Fattar inte ens att jag erskänner att jag är ett lejon. Men whatever. Ni kanske ser mig sådär. I och för sig så är jag ju  född till en ledare det måste jag ju hålla med om. Och aa många tycker nog att jag är en idiot, bara det att jag vet inte vilka för alla kör med "nu-skriver-jag-något-dumt-på-bdb-anonymt stilen" men jag har snappat upp det också! haha. Översittare? Fåfäng är jag väl rätt så jätte mycke och kritik tar jag väl till mig men jag slår dubbelt så hårt tillbaka! Sista meningen var lite to much information, men den stämmer inte in på mig.

Tävla på!


Vilken Osis!

Gick nyss ner och tog min första cigg för dagen. Klockan är halv4 inte dåligt :) Pratade med mamma också, hon skulle föra över lite pengar från mitt konto till hennes för att hon skulle ut och göra några ärenden på stan till mig. Men icke sa nicke det gick inte att föra över pengar när jag var över 18 :( Inte bra. Så nu får hon pejja det istället. I och försig så är väl det bättre men känns taskigt när jag har egna pengar haha. 

  
Men nu till vad inlägget skulle handla om. Osis+ :) Osis är ett slags pulver, och fungerar ungefär som när man kryddar mat. Man kryddar sitt hår istället. Haha man delar på håret, "kryddar" lite och gnider in det i hårbotten. Lägger över lite hår och gör det igen. Så fortsätter man så tills man tycker att håret fått en bra volym. Spraya därefter för att det ska hålla! Min mamma har en sån och det är därför jag vet att den fungerar bra. Kostar runt 160kr och räcker drygt 2 månader. Min mamma är och köper mig en osis nu :)

- min kompis och hennes kärlek

Jag har en kompis, ingen ni känner. Hon berättar allt för mig. Vi pratar mest om killar. Här är en av hennes kärleks-historier:

Tycker att det var så jävla kul när hon berättade. Hon var och festade någonstans på landet med sina polare och under kvällen hade hon hittat en kille haha. Dom kysstes nästan på en gång när dom såg varandra och det slutade med att dom hamnade i samma säng och skulle sova med varandra också. Sova? tänkte dom. Nej dom skulle ha sex. Men dom var lixom inte ensamma i den lilla stugan? Det låg ett annat par lite längre bort och en annan kille på andra sidan några meter bort. Äsh tänkte dom, dom sover ju lixom? Så dom började klä av varandra och ah ni vet. Nu var dom nakna. Men det gick ju inte, sängen lät som den skulle braka vilken sekund somhälst och dom andra kunde ju vakna? Så hon slängde på sig sina mjukisbyxor snabt och sin bh och dom smög ut till det stora huset. Där föräldrarna till killen som hade festen låg och sov. Äsch tänkte dom, dom sover ju på övervåningen och det finns ju en stor soffa på undervåningen. Ah nu gjorde dom allt man kan tänka sig. Hon gick inte direkt in på alla detaljer dom hade för sig. (vill faktiskt inte veta heller). Men nu kommer jag till det roliga. Dom springer över till lill-stugan igen för att sova. Sover hela natten. Och vaknar av att alla i stugan pratar :) Då börjar hon leta efter sina kläder.. hon hittar ALLT förutom trosorna. Det är inte sant tänkte hon. Trosorna hade nämligen följt med byxbenet när dom gick till det stora huset och lämnats kvar där när dom gick tillbaka. hahahah jag tror aldrig jag skrattat så mycke i hela mitt liv. Så min kompis, springer in i huset först av alla och ser dom ligga på soffan. Slänger sig överlyckligt över dom och stoppar ner dom i fickan. Det hon INTE ser är att mamman till killen som hade festen sitter i gungstolen i hörnet av rummet och läser en bok... Min kompis åkte aldrig igen!


14:01:43

Fifi Bags .. jag måste bara säga några ord om dom här vackra väskorna igen. När jag kollar på de här utsökta väskorna kommer jag på varför jag shoppar. Det är för att det finns sånna här vackra saker (i dethär fallet väskor haha). Nu låter det som att jag är helt såld och det är jag verkligen! Det finns väskor på fifi bags hemsida i alla olika storlekar. Och det bästa med dom är att dom är unika. Halva staden där du bor kan därför inte gå runt med dom. De görs bara ett exemplar av varje väska. Och jag skulle gråta blod om min favorit försvann. (tänker knappast säga vilken det är hihi) Men någongång när jag känner att jag verkligen har råd och vill unna mig någonting, då ska en sådan här väska hänga i min garderob. Kostar ca1600 :)

Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt!

Toddelu. En sak som känns sjukt bra är att kliva upp klockan 13:00 av väckarklockan en dag man igentligen får sova hur länge man vill på! Och med tanke på att jag kollade på the hills tills min mamma klev upp för att jobba kvart över 5 så är det ännu bättre gjort av mig. (fattar inte att jag erskänner men jag satt och sög i mig cola sås rätt ur tuben igår, fast igentligen var det glassen jag ville åt) Men det är mina ord, vissa av er kanske har tryckt i er en stor nyttig frukost, sprungit milen och nu sitter och pluggar inför skolstarten? Men ja, för mig var det i allafall bra att kliva upp 13:00 :)

Något mer jag sysslade med halva natten var att klippa sönder kläder :) Okej missförstå mig rätt. Jag läste Linda Rosings blogg häromdag och Klings lika så. Jag tycker det är grymt snyggt med trashade jeans, slitna jeans med andra ord. Så ja, jag tog upp ett par ljusa jeans ur min låda och började helt enkelt riva, jag har gjort tre hål nu och jag tycker det ser rätt bra ut i allafall. Har ni några tips på hur man kan göra för att få den där hardcoore-looken ;)?

Fanny Sofia Elisabeth Ahl - som liten :)

    
  


fannsan skriver

Varför är man alltid så otacksam. Varför nöjer man sig aldrig med det man har? Det är väl antagligen för att man får nya saker hela tiden kanske. Jag sitter och tänker på hur underbart det skulle vara att ha kille just nu och bara sitta inne i regnet och mysa från morgon till kväll. Men å andra sidan om solen skiner fram och det är löningshelg då vill jag inte ha någon pojkvän längre. Och varför vill man aldrig ha dom killarna man kan få? Dom killarna som kallar än söt var och varannan minut, dom som gör allt för en, som tofflar, som sitter snällt hemma och väntar en freda kväll när man vart ute och festat, dom vill man inte ha? nejnej, man vill ha dom som festar värre än sig själv, som inte alltför ofta berättar för dig hur otroligt snygg du är. Dom som alla andra tjejjer vill ha, dom killarna vill man ha. När man vet att man inte kan få en kille, då gör man verkligen allt för att bevisa motsatsen. Och när vi väl fått dendär badboy killen, då nöjer vi oss inte med det. Då ska vi försöka uppfostra dom till dom där små söta killarna vi rata i början? Varför ska det vara så svårt att välja en ängel ifrån början...?


Pleas don't stop the music

Okej nu känns dethär lite som att det är en musiiic blogg men det är det ju verkligen inte. Men förra låten är den inte bara bäst? den gör än ju lycklig som få. Om ni tycker att ni känner igen den är det den från Cola reklamen hihi :) Och här kommer en till som sitter fast i mitt huvud, minns bara inte vilken reklam det är just nu :)


Låten som gör mig gladast i världen :)


GE MIG GLASS.. :)

Jag är jätte sugen på glass. Hur fan kan man ha cola-sås hemma och marränger men ingen glass? huh det går inte ihop. Vi som aldrig har någonting hemma förutom kanske ett glasspaket. Så jag funderar på om jag ska springa ut i regnet, över till andra kvarteret, smyga in hos min mormor och sno lite glass. Hoppas hon har. Affärerna är stängda :( Iof kom jag på att jag var glass-sugen för ett par timmar sen men då orkade jag inte resa mig. Jag höll ju på med min blogg då ju.

Skickade sms till Kalle igår och han lyckades förvåna mig rätt regält. Han skrev att han låg på sitt hotellrum i magaluf och käkade chips med polarna. Jag vill också utomlands :( Hur fuskit är det inte att alla åker ifrån mig. Idag åkte en anna till alanya också. Hoppas det regnar på er alltså! Eller.. Är det för mycke begärt att be er ta med solen hem? :)


JAG BLIR GALEN RENT UT SAGT!



Sådär ser min blogg ut när jag förhansganskar? Alltså syns bildspelet när jag trycker på förhandsgranska. BRA tänker jag och sparar. Men sen trycker jag upp min blogg för att checka läget, och då syns det inte? Ser ni bildspelet? Eller...
HJÄLP mig..

20:00:06 | Jag är shoppingsugen!

Åh, jag vill verkligen shoppa. Köpa massvis med kläder och bada i dom! Haha okej det där lät lite shopoholic. Men jag vill verkligen gå ut på stan NU köpa upp alla mina tusenlappar och prova prova prova massa outfits till helgen. Jag får tuppjuck när jag sitter inne hela dagarna och inte sminkar mig eller provar kläder. Jag ska iallafall gå ut på stan ett tag i morgon och köpa mig ett par kolsvarta gummistövlar. JA? jag tycker det är snygg, deal with it.

Haha Sandra och Daniel och många av mina andra kompisar säger alltid. Men fanny sådär kan du inte ha, sådär kan du inte se ut. Du kan inte köpa allt modellerna har på catwalken.. SNÄLLA?
-ååh hjälp henne hon ser ut som en Indian. Var det sista jag fick höra. För att jag köpte en såndär håraccesoar man har runt huvudet :) Jag tycker det är snyggt och jag tänker använda den. Haha vet ni vad hon säger när jag tar på mig den? Den är skitful, men okejdå det var fint på dig :) hihi hur gulligt var inte det. Men jag tycker man ska ha på sig det man trivs i. Och om jag vill vara indian en dag, så är jag det :)

Samma när jag köpte min kavaj. Jag sa nämligen att jag skulle köpa en kavaj för det är och kommer bli hostens basplagg (har jag då lixom lyckats höra på tv eller läst i en tidning). Självklart går jag då och köper en kavaj och sandra säger, det är fint... :) Men jag skulle aldrig sätta på mig en. hihi jag lovar att snart går båda två med kavaj och stövlar!

 
             

Äntligen

Mår jag bra? Choklad kakan är slut och det konstaterar till att jag är frisk haha. Självklart har jag fortfarande lite ont i halsen men det är snart borta. Röksuget har börjat komma tillbaka också haha, damn! Jag trodde jag skulle vara fri från cancerpinnarna, men icke. Ska jag vara helt ärlig ser jag inget problem i att röka. Yes, det kostar pengar, men jag har råd än så länge. Luktar illa? Men whatever pussa mig inte då, kom inte för nära heller :) Man dör i förtid? Ska mn tänka så kan man dö när somhällst.

Ser ni att jag bytt bakrund på min blogg? Fin fin va? :) mm-m jag tycker om den än så länge. Ska byta lite färger och så. Det blir nog blått. Det regnar ju hela tiden så det passar. Fast tro det eller ej nu lyser solen in genom fönstret :) Vi hörs lite senare.



Älskade Västkusten, lysekil, norra grundsund. Här ska jag dö.

Krogen?

Alla har sina tankar om krogen? Innan jag var 18 såg mina ut såhär:
Att krogen är ett ställe man alltid är välkommen på när man fyllt sina 18 år. Man behöver inte planera hela veckan vart man ska festa och man behöver inte skynda sig att köpa en liter sprit av byns gangsters för 200kr, innan den tar slut! Och eftersom vi alltid (jag och mina kompisar) festat med äldre killar, i allafall 2-3 år äldre så har det lixom blivit en självklarhet för oss att vid 11 på kvällen drar grabbsen in till stan och shakar ass och vi tjejjer får försöka hitta en tidig efterfest? haha :)

Men nu när jag är 18, sure krogen är en av dom bästa ställen man kan vara på på helgen men alla snackar så jävla mycke skit. Helt seriöst, tror faktsikt inte jag har hört ett gott ord. Jo nu överdriver jag kanske? Men i stora drag är ju faktisk krogen hästbajs enligt många av er. Såhär säger ni:

Silk: HAHAHAHA dit kan man verkligen inte gå asså? Det är bara fjortisar där som dansar häcken av sig och blir för fulla. Det är jääääättte tråkigt folk och man somnar typ så fort man kommer in, hallå? NI KAN INTE GÅ DIT!
Fine, tänker jag..

Pluto: Ska du verkligen till pluto? Det är bara bratzzzz där? Det finns typ inge trevligt folk alls där? Man måste vara typ, rik, modell, modebloggare, pappa betalar u know ;) Nej så gå inte till pluto där blir du verkligen inte accepterad för den du är! Fine, tänker jag..

Bmb (blue moon bar): Gå verkligen inte på bmb, om det gör det så tänker jag typ aldrig mer vara med dig.. Det är bara, och då menar jag BARA äckelgubbar där. Åldersgränsen är faktiskt 23 och det är inte många som kommer in v.i.p som ni gör. Det är bara gamla gubbar där och tanter som nyper en i rumpan. Det funkar bara inte. Går man dit får man dåligt ryckte. Man vill ju inte dansa bland sina egna päron? Okejokej, fine, tänker jag igen!

Sjökrogen: Ehm, dit går bara lantisar? Om du går dit är det typ som att du skrivit "skultuna" i pannan på dig själv. Och det skulle ju du aldrig göra? Man somnar till musiken därborta, den suger verkligen! Jag går fan häldre till silk än till sjö och då är det ILLA? hahah... fine..

MEN VART I HELVETTE SKA JAG GÅ DÅ?

16:04:31 | MIN NYA KAVAJ


Jag köpte den på flash typ vid kungenskurva i sthlm, (I know värsta tant-affären). Men jag blev faktiskt helt såld. Tycker att det var så himla fin urringning på den och längden var perfekt. Nej nu hade jag nästan glömt bort hur kär jag blev i min kavaj när jag först såg den. Och hur glad jag var när den låg där i min påse tillslut hihi :) Tänker inte berätta hur mycke den kosta, det är en hemlis (A) Men den är värd allt i mina ögon :)


Så nu till det stora dilemmat, vad ska jag ha till och kan jag ha den till fest?

OJ! 15:38:45

Oj sorry att jag inte har skrivit blogg tidigare. Men jag vaknade alldeles nyss av att regnet försökte tränga sig in i mitt fönster. Sjukt vad det regnar här i Silver-staden idag (sala). För er som inte visste det huhu. Haha det var så kul jag var på fest i helgen och någon kallade Västerås för Dansens stad, gör ni också det? :) Helt ärligt hade jag aldrig hört det komma ur någons mun förut och inte heller ur min.

MODEBLOGGARE? DU?
Idag ska jag försöka att prova lite olika outfits till helgen. Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig? Jag har köpt en kavaj (en begie) tror det stavas så haha. Men jag vet verkligen inte hur jag ska anävnda saken? Kan jag ha den över en klänning? Måste man ha kostym byxor? Kan man ha den till jeans? Ska man ha den i skolan? På jobbet? Eller kan man i mitt fall kanske kunna ha den på Fest? Om det dyker in någon modebloggare här innan veckans slut får ni gärna ge mig lite tips :)

Nu ska jag svara på alla kommentarer sen så ska jag trycka ett inlägg :)

:)

I probably shouldn't say this
But at times I get so scared
When I think about the previous
Relationship we shared
It was awesome but we lost it
It's not possible for me not to care
And now we're standing in the rain
But nothing's ever gonna change until you hear
My dear

The seven things I hate about you
The seven things I hate about you
Oh you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh
You make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

It's awkward and silent
As I wait for you to say
What I need to hear now
Your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it
Let's be clear
Oh, I'm not coming back
You're taking seven steps here

The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the seven that I like

The seven things I like about you
Your hair, your eyes
Your old Levis
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hand in mine
When we're intertwined
Everything's alright
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I like the most that you do
You make me love you


02:34:59


02:18:34

Lär jag sova snart kanske? Så jag blir frisk någon gång :( Har inte haft någon Daniel att prata med i telefonen idag, buhu. Men det är som det är och vi lär oss förmodligen att leva med allt. Älskar dig i allafall bebbi :) (ja vi är kompisar). Så vad har jag gjort hela kvällen? Jo jag har läst bloggar och druckit saft. Nils, storstadspojken, blondinbellas sambo, vad ska man säga.. Alltså jag tycker bloggen är intressant. Men det är bara för att jag hoppas få lite information om bella som hon inte har skrivit ut på sin blogg, om ja ska vara helt ärlig. Sen skriver även han smått roliga saker lite då och då men jag skulle aldrig fastnat för just hans blogg om det inte var för flickvännen. Och Har inte expressen något annat att skriva om än att han har så himla mycke besökare på sin blogg? Att han nu är sveriges fjärde största blogg? Inser dom inte själva att allt dehär handlar om bb? Jag menar skrevs det något om den förra fyran? eller trean? eller tvåan? näe skulle inte tro det. hehe :) Men jaja jag har inget emot Nils, jag diggar honom.

Har också suttit och läst Linda Roosings blogg. Haha alltså jag kan medge att det skulle vara skönt att ha en mamma som kan fixa så man får träffa vilken kändis man vill och ge en dom dyraste jeansen i världen. Men helt seriöst hade jag inte velat ha en mamma med sillisar, som är ute och ränner hela tiden och knappt har på sig kläder.. Gaah. Men men hon har en rolig blogg och den tänker jag fortsätta läsa.

Imorgon ska jag ta det lugnt igen. Dricka den där förbannade apelsinjoucen och trycka i mig lite mat, för en gångs skull :) Nej nu tror jag faktiskt att jag ska kolla lite tv. Vi hörs imorgon :)

22:20:58

Det börjar bli bättre nu. Nu sitter jag här i min lägenhet mitt i city och lyssnar på veronica maggio. Hör folk skrika utanför mitt fönster och bara njuter av livet. Dricker Fun Light Appear och frågar mig än en gång om det finns någon godare saft? Funderar på om jag ska ringa min kära vän sandra och kolla vad hon gör och sen slå på en rulle? ---------
Nu ringde jag sandra. Hon var med daniella, det var daniella som svarade och lådsades vara sandra. Tror ni jag gick på det? haha nej. I alla fall pratade vi om veckan och helgen. Blir inge i veckan antar jag men på fredag blir det nog supa och sen åka upp till huset på lördag. Trevligt. Sandra sa också att hon skulle på visning på en lägenhet. Hon ska kanske bo med daniella. Hm, a det kan väl vara kul (Y).  (nåndag ska jag också hitta en vän som vill bo med mig) hihi en kärleksvän.

Själv väntar jag på att min kära pappa ska få en lägenhet så jag kan få flytta med honom till västerås. Jag klarar inte av att bo här längre. Vet ni vad? Snart är klockan 23:00 och sex and the city börjar. Då vet jag en som sitter bänkad framför tv'n gör du också det? :)

Hur bra är den inte?



Små bleka armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor
hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackaberget '95
vi bodde högst upp
vad vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag ville inte va den
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar

OMG

Vad är detta? :O (tryck)

haha

Ja det är ju så olika :)


Abstinens..

Hej igen, hej mitt sjätte inlägg för idag haha :) Är ju sjuk och sitter inne, så kan inte vara med kompisar. Har ont i halsen, så kan inte prata i telefon. Därför måste jag skriva av mig någonstans och då passar ju min blogg perfekt.

Som ni ser så har jag bytt header. Ni minns säkert inte hur den andra såg ut haha, sånt glömmer man fort. Men tycker ni att jag ska ha denna eller ska jag byta? humm.. I allfall så tänker jag ha den ett tag. Den såg mer vuxen ut haha eller ska man säga mindre barnslig :)

Åh, vad ont i halsen jag har. Men ska jag säga en bra sak? Jag har inte rökt sen söndaskväll :) Bara för att ja har sjukt ont i halsen och vill att det ska gå över. Det är sjukt, nu kommer många säga typ: Men gå och dö du är inte beroende om du inte har rökt sen i söndags. Haha :) Så aa, kalla mig vad ni vill. Beroende är jag, men när jag mår som sämst då låter jag häldre bli att röka än att bli sämre.. Jajja, nu ska jag faktiskt ta en cigg för jag får abstinens-besvär, tupp-juck, spasmer, whatever! huuuh


partybrud?


Haha det är så kul att höra min föräldrars åsikter om mitt supande, mitt festliv! Jag har en mamma som bryr sig om mig dubbelt så mycke som min pappa. Det är ingen hemlighet. Det har jag berätta förut :) Nu har jag festat 5 dagar av 9 ungefär och det kanske inte är så himla hälsosamt. (men väldigt roligt) haha :) Såhär låter det från mina föräldrar:

Mamma; Min mamma ringer i allafall varannan dag och ber mig ta det lugnt. Frågar när jag ska komma hem? Frågar vart jag ska på fest någonstans och om jag har någonstans att sova :) Frågar också vilka människor jag festar med, vilka krogar vi ska på. Om vi kommer in där eller om vi är vip. Sen när jag väl kommer hem efter några dagars festande kollar hon snett på mig med hundögon och frågar hur jag mår. (i dethär fallet hade jag 38,5 i feber och halsont haha stackars mamma) Sen ser hon mitt enorma blåmärke på insidan av låret och frågar hur det gick till? Gud hon får inte tro jag ramlade 10 gånger innan jag hittade hem. Eller att jag hittade en en kille på krogen tog med han hem och hade vildt sex haha! Undra vad som snurrar i min 40åriga mammas huvud. Vill nog inte veta, jag tyckte jag tog i på fantasi här men det är nog inget emot mammas. Själv vet jag inte riktigt hur jag fick det där blåmärket (eller snarare blåmärkena) men en sak är säker att det var inte något av dom två alternativen längre upp haha.

så har vi pappa: Min pappa tycker det är kul att jag festar. Han ber mig inte ta det speciellt lugnt men han vill inte jag ska få någon stämpel på mig på krogen (eftersom han känner alla i den branchen) Jag får inte bli någon som super för mycke och inte heller någon som knullar runt. JAPP tro era öron, eller ska jag säga ögon? Men precis dom orden sa han. Han säger också att jag kommer komma in v.i.p på alla ställen om ett tag bara för att han har köpt en restaurang här i västerås och känner dom flesta. (HAHA). Han tycker jag ska komma på invigningen till han restarung och dricka skummpa med alla "inne-människor". Naaaw orkar jag verkligen stå där och fejk le i flera timmar?!



  

här har ni bild på min pappa och min mamma :) förlåt mamma (kanske inte den vackraste bilden) men det var den enda jag hade eftersom du aldrig ställer upp på ett kort :D Och om du nu gör det så fular du dig bara haha.


uuiw

:( vill ni veta?
Det kröp nyss en spindel upp för mitt täcke jag hade runt om mig när jag satt här framför datorn. Inte mer med det tänkte jag och smällde till den. Trodde spindeln var död efter ett kraftigt slag och började fingra på mitt tangentbord igen. Och nu nyss känner jag någonting vandra upp för min arm och där var spindeln :'( buhu jag hoppade upp ur datastolen och sprang så långt jag kunde i mitt rum, (typ 3 meter). Ush fan vad hemskt alltså. Är inte rädd för spindlar så, men dom kan hålla sig borta ifrån mig. Nu kliar det på hela kroppen, jag tror att dom är överallt. Och så ser jag svarta prickar på väggen. Jag ser spindlar i syne :( Nej nu ska jag lägga mig och vila, i soffan! Aldrig jag får en lugn stund i mitt rum just nu. 

För det andra vill jag må bra nu. Skulle åkt till doktorn idag och checka om det var halsfluss men jag har det såpass ofta så att jag nästan kan avgöra själv om det bara är en vanlig ha-on-i-halsen-vecka eller om det är pencelin som gäller. Så det blidde ingen doktor, är inte döds-sjuk. Finns andra som behöver mer hjälp än mig skulle ja tro. Men frisk är jag allt inte, det ligger en 200g chokladkaka framför mig och det har den gjort sen igår morse. Har ätit 2 rutor av den och det är verkligen inte likt mig haha. Hade jag vart frisk hade den inte funnits kvar. Jajja dessutom är det inte den godaste heller, marabou med non stop? Mamma köpte den till mig, tacktack men nej tack till den smaken. Fast somsagt om jag var frisk hade den slinkit ner.

13:10

Om Problemet är sådant att det går att göra någonting
åt det finns det ingen anledning att oroa sig för det.
Om det å andra sidan inte finns någon utväg, någon
lösning, är det också meningslöst att oroa sig
eftersom man kan ändå inte göra något åt det.

replay

Heartbreaker med blue lagoon har fastnat i mitt huvud. Har haft den där sen ja satt in låten på mobilen. Undrar verkligen när min hjärna tänker sluta spela den :) Tänker lägga in denhär på bloggen med hopp om att ni också ska få den på huvudet..



Gomorron tror jag

Går jag i sömnen eller går fanny ahl frivilligt upp klockan 11 på morgonen? När hon kan sova 3-4 timmar till utan att någon väcker henne. Och nu slutar vi prata i tredje person. I och försig sov jag hemma hos sandra där på natten lite då och då, sen sov jag från 9 på morgonen till 7 på kvällen. Så det kan gå ihop sig. Men jag sover aldrig för att jag är trött, jag sover när jag vill och för det är skönt :)

Känner mig lite bättre idag, igår kände jag mig sjuk. Idag känner jag mig som jag ska bli sjuk. Sådär lite halvkrasslig, eller nej jag känner mig mycke värre :( Önsketänkade ifrån fannsan där haha! MYT med stora bokstäver. Jajja det ska gå över till helgen i allafall, min sjukdom kan få några dagar på sig. I helgen blir det nemligen ingen utgång för min del, dels för att jag inte orkar slösa bort mer pengar denhär månaden, måste ha lite chash kvar. (orkar inte fråga pappa heller). Men en ännu biggare anledning är att vi ska fira Sandra, tjejjen blir  nu-får-jag-ringa-in-till-momento-och-gissa-ordet :D Hela 18 år, tjaaa ja har ju vart det ett tag nuråå men (A) haha skojja, men fan vad glad jag är för hennes skull och för min skull! Nu får jag äntligen med mig jäntan på krogen.

Nej nu ska jag skicka ett sött litet sms, och sen gå ner, kolla lite tv och dricka den där pressade apelsinjoucen (eller hur det stavas) som min mormor köpt till mig och tvingar mig att dricka :) Om den inte är slut ikväll då trycker hon nog ner den i halsen på mig, så jag väljer att göra det självmant. Vi hörs? :) PUSS


 


kan inte sluta skratta :)


hallå där köp blåbär

I fredags var vi hemma hos alvarsson på fest, mycke trevligt. Kom massa folk man inte hade träffat på länge bla. hihi :) Orkar inte skriva så mycke, men det var jätte kul i allafall. tack<3

I lördags drog ja sandra och annice till skinnsberg. Festade, biffen hade nämligen 20års fest :) Kul att träffa på massa annat folk, hur sköna tjejjer som hälst vare i allafall. haha, och hur söta killar somhälst som gick och fråga sandra (min bästis) hur dom skulle kunna få mig? haha, cute. Kanske skulle börja med att gå fram till mig och säga hej haha. Så farlig ser jag väl inte ut att vara. Blev en rätt tidig kväll, tror vi satt hemma och käkade mackor runt halv 2. Måste bara skriva att vi fick skjutts av ruben (robin) hem, skinnsbergs snygging. huh

Söndag, då kör vi igen då? Tänkte sandra och jag, klädde oss för att gå på invingning på Kims gym (kan även thaiboxas där). Det var en massa människor där, bla Dennis och Henry som man kände :) och Michelle från florfiller som vi var på krogen med förra helgen :) jätte trevligt. Många drog efter någon timma, men jag sandra kim och hans kompisar stannade kvar och drack ännu mer champange. Tänkte dra vidare sen men alla var sjukt trötta och skulle bla. upp och jobba dagen efter, samt ha pass på gymmet. Vi fick skjutts av Kim till bussen som gick 20 över 12. När jag kom hem mådde jag jättedåligt och tog tempen för att kolla om ja hade feber och det ahde jag, runt 38,5 :(

Så mormor hämtade mig imorse, sov från 11 till 7 eftersom jag inte hade kunnat sova något på natten :( Orkar inte skriva mer nu vi hörs väl imorgon. PUSS



fannson


Fahlsan har inte uppdaterat på länge, hon vet :)

Jadu ja kan ju börja där jag slutade ungefär och uppdatera dag för dag med några rader, eller ska försöka :)

Fredagen :) - Min första krogrunda ju, jag daniella emilia och suss drog på krogen somsagt. Vi skulle dragit till sjö men vette fan vad som hände vi gled in på silk istället, suss kände tydligen vakterna. Den kvällen hann jag trädda T lite granna huhu (A). Hann också tappa bort sandras mobil (läs: Men fick tillbaka den av en kille runt halv 3). Sen drog jag och emmsi till donken, där träffade jag på kallehi, nille, josef och en massa skultuna bor. Den kvällen blev fanny väldigt full och jag vill inte ens skriva ordet, minneslucka.

Lördagen :) - Jag emilia daniella och emelie förade lite hos emilia och påvägen till arosfortet. Vi skulle nämligen till Kim (min gamla mattelärare huhu) Och förfesta på hans nya gym med massa gräbbs :) Det var trevligt så länge det vara. Drog vidare till pluto (orkar inte berätta en sån jävla lång och värdelös historia) Så vi drog till Tabasco sen i allafall :) Där satt  jag med mina tjejjer, kim och michelle (från floorfiller) ifall ni vet vem det är. kvällen började gå mot slutet men vi drog en halvtimme till bmb, är man v.i.p så kommer man in även efter 1 förstår ni ;) Dansade asset av oss där och tog sedan en taxi till en förfest. Kom hem runt halv 6 tror jag.

Söndagen :) - På söndagen var jag med emilia hela dagen och sov där :)

Måndag :) - Jag vaknade upp hos emilia och daniella kom. Vi kollade på film och sen kom min pappa och hämtade mig och d. Vi drog till skultuna, först hem till henne sen gick vi och spelade på maskiner ni viet, (poker bla. och jag vann 200kr) sen drog vi hem till sandra. Kollade på tv och tog det lugnt. Sen sov allihoppa hemma hos sandra!

Tisdag :) - Drog till stan och mötte emilia, gjorde lite hemligt stuff :) Sen så mötte jag upp sandra eller vi mötte upp henne och drog en fika på systrarna eriksson. Köpte lite kläder och smink. Ovanligt :) Sen drog jag hem till sandra vi käkade gotigottimat och sen sov jag där :)

skriwwwer mer sen :D

Fa-an vad bra det känns :)

fattar ni, idag ska jag på krogen? Okej det är många av er som kommer säga, men redan vi har gått i två år eller krogen är överskattad. Men snälla ni låt mig gå runt med ett leende på läpparna idag. Låt mig få ha kul min första krogrunda ever? Jag skulle uppskatta det. Ah, jag är nivet pirrig i magen, fjärilar flyger runt lixom. Haha det här är större än julafton. Jag pratade alldeles nyss med emilia, jag ska åka till henne runt halv 1-1 :) Vi ska fixa oss hos henne och kanske förkröka men daniella ville vara i tuna så vi får se. Vi ska i allafall dricka champange och chilla innan kruuugen. Jag tror det blir så att vi ska till sjökrogen men alltså om det suger äre ju bara att lyfta på arslet och gå vidare, no big deal. Och imorgon ska jag prata med tjejjerna om pluto. Har nämligen några plaaans om det imorgon som handlar om BIG förfest och bord på pluto. yeey Första helgen som 18 har gjort mig till en lyckligare person, wierd.

jaja, nu ska jag packa det sista, fixa till mig lite och äta nån frukost kanske. Men jag är verkligen inte hungrig, mår mer illa. Shit the same. Idag skare drickas å då läre ätas. Tack emilia för ja får sova hos dig åsådära, verkligen jätte snällt<3
PUSS

Min dag, min födelsedag :)

Vaknade av att min söta mamma kom och sjöng för mig och när hon var halvvägs in i rummet så började Sandra också sjunga som låg bredvid mig huhu. Öppnade presenter åt en och annan frästande ballerina-kaka även fast jag nånstans insåg att den kommer komma ut lika snabt igen haha. Satt där med mamma och s och pratade om allt och inget och om massa problem. Sen ringde pappa, och dagen började precis som gårdagen, med tårar. Bråkade med pappa (orkar inte prata om vad för jag har också ett privatliv) men vi tjaffsade somsagt i 1 och en halv timme och mina ögon blev bara rödare och rödare, påsarna under ögonen blev större och större och huvudvärken blev bara värre och värre. Efter det kom pappa ändå hem till mig på min födelsedag, lämnade min lillebror, gav mig pengar och satt och predika, som vanligt. Orkar inte. Efter en halvtimme skjuttsade han mig och sandra till mamma som låg på silvköparen och stekte. Vi sommade som fiskar i vattnet hela dagen ungefär, eller vi låg och solade rätt mycke också. Har jag tillochmed bevis på, har en skitsnygg bränna på rygger som är formad till en rosett. Riktigt fräscht alltså. Gråtit lite från och till hela dagen, känns som jag får ångest attacker hela tiden, grymt jobbigt. Men något man antagligen lär sig att leva med. Jajja..
Åkte hem runt halv 5, drog ner på stan köpte lite kläder och drog hem igen. (Shopoholic I know) huhu. Klockan halv 7 kom mormor och maria hit så vi satt allihoppa, eller alla 6 och åt taco-paj och skrattade. (födelsedagarna är inte som när man var 7 år längre, men jag är glad över att jag har någon som bryr sig). Nu drog dom nyss, mormor och maria alltså.. det sluta med att dom hade värsta partyt här. Har inte sett min mormor så full på länge, kommer få mardrömmar.


Okej ja vet ja vet, ni vill verkligen veta vad ja har fått i present? Ehm, kan jag berätta, jag fick runt 3000 tusen kanske, lite mer inte kollat så nog.. skönt nu har jag ungefär 7 lax som ska gå till mobil, lite kläder och kanske en kryssning. Och självklart min debut på krogen i helgen :) Sen fick ja en ralph loren perfym, 2 flaskor vitt, en champange, 1 ros'e vin. En grå mjukisdress, jadu.. ja har massa mer men orkar inte skriva upp det. Kan berätta vad jag blev absolut gladast för och det var en väldigt speciell present jag fick av min mormor. Fick en guld ammulett, som har gått i ärv i flera generationer.. mamma skulle igentligen ha den före mig men hon trodde att ja skulle må bra av den. Jag har bitit på den sen jag var liten, satt alltid i mormors knä och bet på den. Det är bitmärken på den, men ändå är den så vacker. Så skrev hon ett kort och sa att när jag gör någonting viktigt i mitt liv och mormor inte finns längre, så är det som att hålla i hennes hand när jag har den runt halsen. Så stod det i stora drag, vet inte riktigt vad det stod för min mamma läste kortet först och började gråta på en gång, och jag klarade inte av att börja gråta igen, hade hållt upp i flera timmar då..

Senare kollade jag och sandra på Hide and Seek.. Hur groowse film somhälst men väldigt bra. Till den satt vi och tryckte godis och marrängswisch! Sen gick vi ut å tog en sligg i mrökret så kom maria ut och pratade med oss om pappor, om min pappa. Kom väl en tår då också men försökte att inte börja hyperventilera typ.. Nu ligger sandra och sover, alla sover utom jag.

Imorgon blir det debut på krogen med tjejjerna, - sandra då :( Menmen hon ska parta hon med. Ska iallfall först till emila och fixa mig och förkröka. Sen kruuuugen :D


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!