presenter :)

Älskar att få presenter det lär ju inte finnas någe roligare, eller vad säger ni? Min gudmor Nina och hennes man&barn kom vid halv 8 rycket och "fira" mig lite smått. Eftersom dom ska bort imorgon. Jag fick en flska vin och en asfin väska. Som verkligen verkligen var behövligt. Min ena väska gick nämligen nyss sönder, när vi var på väg hem från lysekil. Så jag är välidigt glad över den. En svart mellan stor.

Snart ska jag äta taco-paj och kolla på PCD :) Äre final idag äreäreäre? jaja PUSS<3

ORKAR INTE MER :'(

Fan i helvette, du förstör mig. Önskar jag bara kunde ställa mig och skrika så mycke jag kan. Jag orkar inte, jag haaaaaatar dig, fattar du det eller. Du bryr dig inte om mig, du behöver inte lådssas som du gör det. Du drog på min födelsedag när jag fyllde 14, nu fyller jag 18 och du behöver inte lådssas som att bryr dig om den här heller! Du kan inte lura mig längre, det var JAG som ringde och påminnde dig om att jag fyller år 31 juli (imorgon alltså)! Det var jaaaaag...
Normala pappor skulle fira sin dotter med kärlek. Jag blir myndig, jag gör vad FAA-AN jag vill nu fattaru.. Jag har väntat på dig i 4 år nu, men jag tänker inte skylla på din tjej längre och hoppas och tro att det är hon som tagit dig ifrån mig. Det är du som får ta tag i våran relation nu, jag tänker fan inte tvinga dig att komma imorgon, tänker aldrig fråga mer om vi ska ses. Draaaaaaaaaaaaa!

FITTTA också..

Home sweet home :)

Tja, hemma från sthlm nu. Hur skönt somhällst faktiskt. Inte skrivit så mycke men vart ute och shoppa. "Solen är bloggarens värsta fiende" citat av bella huhu.

Igår så åkte jag mamma och ann till KungensKurva och shoppade. Jag ville nämligen hitta en klänning eller nån kjol för att ha på mig i helgen. Hittade verkligen ingenting först, gick ut och in i alla affärer. Jag hittar alltid saker när jag inte ska shoppa och sen när jag verkligen har pengar för att shoppa då du, då är allt i affären fult. Och jag blir så jävla snål när jag har pengar.. fattart inte. Men tillslut hittade jag i allfall en as-söt kjol på hm en kortkort. Hittade även en klänning på H&M. Sen gick vi vidare och kolla lite mer och så köpte jag en kavaj, tyckte det var ett måste till hösten eftersom det blir ett typ av bas-plagg. Och Gina kommer väl antagligen få in massa sånt sen och jag vill inte gå runt med samma kavaj som hela v-ås därför passade jag på och köpa min på flash. På Monki köpte jag ett långt linne/klänning som var vitt med rosa/svart mönster, skit coolt. Köpte ett par evisu-jeans också, har bara tajta jeans och det är väl bra att ha lite variation. Och jag tycker dom är grymt snygga :) Sen köpte jag ett jätte fint skärp och ett par höga jeans jag tänker klippa av till jeans-shorts :) Jag kom till sthlm med 4tusen 6hundra kronor, tro det eller ej jag har 4000 kvar. Mamma köpte en hel del till mig, tack snälla söta rara mammi! Sen kom Olivia, Anns barn för att gå och shoppa lite med oss. Vi hade jätte kul, åt, prata och hade trevligt hihi.
På kvällen käkade vi lövbiff och låg och kollade på tv hela kvällen. Alla var sjukt trötta, och jag var så trött att ja inte ens orkade skriva några rader i bloggen för eran skull. Shame on me..

Tåget gick kvart i 12 idag från sthlm, vi åt på max innan. Men min aptit har försvunnit igen så blev inte så mycke mat. Mamma tyckte det var lite slöseri på pengar men det ser ju så gott ut när man står där och väljer vad man ska ha, + att jag var verkligen vrålhungrig. Men efter halva pommesen försvann hungern. Damn!

Gissa vad det är för dag imorgon då? :D Min födelsedag, hela 18 år fyller jag! Känns så jävla skönt ska jag säga er att inte vara en barnunge längre. Fast det är man väl ändå, fast man är 18. Men det känns lixom bättre i hjärtat HAHA! Sandra kanske kommer till mig ikväll också :D För hon är ledig imorgon och tänkte komma och fira mig lixom. Hoppas på det så åker hon hem sen på fredag morgon för att jobba :)

Nej nu måste jag städa mitt rum, försöka hitta en plats åt mina kläder i nån av mina 4 garderober som är så gott som omöjligt. Sen ska jag hjälpa mamma och dammtorka där nere för vi får gäster imorgon. :) vi hörs säker senare :) PUSS

* Kanske lägger upp bilder på kläderna senare<3

Ont i magen :(

Vill inte ha ont i magen :( Men det har alla tjejjer nåra dagar i månaden, fan också hatart. Jajja klev nyss upp ska snart käka frukost, hoppa in i duschen och sen ska vi å shoppa. Ska försöka hitta en klännig att ha på mig somsagt :) Är skit trött och sur nu på morgonen så jag orkar inte skriva nå mycke..

Alltså att folk orkar bry sig. Jag har lagt in en bild på bilddagboken och skrivit en sorglig text under? Då skriver, jag antar att det är en tjej, en omogen en,  "ge upp.." Men vad i helvette ska jag ge upp? Kan någon berätta det för mig. Om dom menar mitt gammla förhållande så har väl dom inte med saken att göra? Och om personen som skrev det kännde mig och umgicks med mig så skulle den veta att jag har mer än Gett upp? haha Och jag vill inte ens kalla det ge upp, det handlar om att leva livet och göra vad man vill? Och om du som skrev det där vill så gärna att ja ska ge upp, har du en liten crush på honom du eller? Det är pinsamt ju, är jag ett litet för stort hot kanske? AH SÅ PINSAMMA TJEJJER DET FINNS, GET A LIFE!

Jaja frukost nu puss

MOI :)


Huvudstaden

Tja :) Fan vad trött jag är, har bara sovit 3 och en halv timma inatt. Kunde lixom inte slita mig från datorn. Men tillsist kom ja till sängs i allafall med en så¨n jävla dryg låt på huvuder (8).. jag såg i tidningen att nu finns det en chans för mig att resa billigt utomlands (8) det är den enda meningen jag sjunger på hela tiden och det värsta var lixom att jag vakna av att jag sjöng på den också. Jävla skit. jag drog upp och duscha och fixade mig, packa det sista och satte på mig mina nya jeans och en blå-randig overzise tröjja och ett par heals till det + min lilla skinnväska som jag ärvt av mojjmojj.

Mamma och jag drog en timme tidigare till tågstationen för en kopp kaffe och en macka på det nya cafet, riktigt mysigt. Blev en och annan morgoncigg för att komma upp på fötterna också. Men jag är väl smart och röker så mycke som möjligt av mamma när jag väl är i hennes sällskap. Eftersom jag har lagt mig till med en ovana som är alldeles för dyr för mina inkomster, vilka inkomster? haha nej men det ska det blir ändring på, snart börjar jag på pappas restaurang hihi. Ska för den delen bli ändring på rökandet också har jag kommit under fund med. Men inte idag, en annan dag..

När vi kom till sthlm gick vi till swebank och förde över mina pengar på mitt konto, har bara 4 tusen nu buhää :( men men mamma säger att jag kan göra av med pengar i skogen och det ligger väl en del sanning bakom det. Men whatever har man kommit till jorden för att leva då ska man fan få leva också! Efter det drog vi och käka en kebab med bröd på drottninggatan sen vidare i några affärer, hittar aldrig något jag vill ha nu för tiden men ska försöka hitta något som jag kan ha på krogen i helgen, min första utgång, kan ni tänka er? haha

Efter stan drog vi hem Ann på midsommarkransen och skruva ihop massa möbler, dom har nämligen nyss flyttat hit från rådmansö, nordman köpte deras hur btw :) Och dom var även granne med markolioo huhu. Nu kom vi nyss hem från Ica har köpt mat. Blir bakpotatis med bla. skagenröra och kyckligröra. Sallad, bröd och mycke annat gott :)

Adam Anns son som är lika gammal som mig ungefär är också här, fast inte nu han är och kollar på aik-match på råsunda.. Han blev lite häpen när det var jag som öppnade dörren när han kom hem från jobbet tror jag haha, söt kille.
PUSS

Ännu en dag i sala :)

Sandra och jag vaknade runt halv 1 eller hon vaknade 11 och väckte mig sen. Som alla andra dagar nu för tiden var det stek hett ute och vi ville självklart iväg och sola och bada. Men mamma hade redan åkt iväg för att bada så vi hade lite probblems med skjutts ut  till badet. Man vill ju inte bada var som hällst, right? Men sen äntligen fick vi skjutts ut med Nina och Felix (han som jag var barnvakt åt igår) så nu har vi badat och solat hela dagen. Lekt hajj i vattnet, kastat runt felix som en lite boll, tryckt en hamburgare osv.

Imorgon drar jag och mamma till sthlm, till midsommarkransen närmare bestämt (ett ställe i sthlm). Ska till en av mammas bästa kompisar. Hon har två barn också en kille i min ålder och en 15 årig dotter så det ska bli kul att komma iväg lite. Kanske tar en sväng förbi pride-festivalen också för att checka in alla roliga människor, app jag kommer få mig ett gott skratt vill jag lova. Tänkte ringa sarah också och kolla om hon har tid för en sväng på stan, kanske en fika eller något :) Har ju inte träffat henne sen midsommar så det skulle vara kuljul.

Nej nu ska jag packa PUSS

sala sala sala

S och jag kom till sala runt halv7 igår. Hade inte ätit någon riktig mat på hela dagen då så mamma tog oss till coop så vi fick peka ut något vi ville ha. Det blev kyckling pommes och bea-sås :) Vid halv 8 ringde Ida Whalström och frågade om vi ville komma å "för-kröka" lite hos henne med några andra, så då bestämde vi oss för att skynda på lite sen kom hennes mamma och hämade oss så satt vi där tills klockan kvart i 10. Vi behövde nämligen vara inne på sala-festivalens område innan 10 om man hade förköpta biljetter :) När vi kom in splittrades vi för att dom gick in på hotellet och vi är inte 18 dåra, som ni kanske vet så fyller jag 18 på tooorsdag! hehe. Annice kom också igår och joel, hägge, becka, danne och massa andra från skultuna, tror joel nämnde att det var 20 pers därifrån eller någonting. Runt 3 när allting var slut så drog vi ut och pratade med Nille först, kollade lite efterfest åsådära. Men det blev så att jag sandra och joel gick till Sala-kebab istället och åt. Efter det gick vi rakt över gatan och hem till mig, man bor väl i "city" HAHA! Joel hängde med ett tag för en viss Daniel Häggman har aldrig fungerande mobilen och han har ju inte en tanke på att ringa joel kanske och säga vart han är. Så Joels pappa kom och hämtade honom där mitt i natten någongång sen somnade jag och sandra som två stockar!

Idag ska jag vara barnvakt åt Felix och sandra ska hålla mig sällsis, vilken jävla tur att vi gick på den där festivalen så vi fattar att vi inte missar något idag för det sög verkligen igår. Eller alltså, det var kul.. eller nej det SÖG. I allafall jag ska hoppa in i duschen alldeles strax för att fixa mig, vi ska till Nina min gudmor (felix mamma) och grilla klockan 5, yummi :)

* Alltså jag hoppas verkligen att du läser det här. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla osäker på sig själv så att man ska trycka ner andra? Som man redan vet tycker att det är jobbigt som det är. Såfort du såg att vi kom med "dina" kompisar så ropa du på den tjejjen du trodde skulle vika av och hänga med dig istället. Du ställde dig bredvid henne och sa "hur kan du vara med dom" å blablabla. Men vet du tjejjen, det är DU som är så jävla svag, dina kompisar är inte det och dom behöver inte bry sig om vad andra tycker dom kan vara sig själva och vara med vilka dom vill ändå. Mamma sa att "hon har dålig attityd och är så himla osäker i sig själv så hon försöker trycka ner alla andra lägre än henne själv" OCH nu förstår jag var hon mena, men vettu du kommer bara komma lägre och lägre i allas ögon om du håller på sådär, sådär höll man på när man gick i 6:an (minns att du gjorde det då oxå) Men snälla VÄX UPPP!

Hej huvudvärk

Vaknade nyss med värsta huvudvärken ingen aning. Sandra kom hem vid 11 igen från jobbet och jag vet inte riktigt varför, hon börjar lixom halv 10. Orkade inte fråga då så  hoppas hon vaknar snart så jag kan prata med henne. Idag ska jag och S till sala :) hem till mig hihi. Det är Sala-festivalen men det suger ju getballe men jag ska vara barnvakt på lördag det är därför vi åker hem idag. Blidde inge festande i helgen, vi orkar fan inte. Det är fan nyttigt att kunna vara hemma och ha en vit helg. Men fårse vi kanske dricker i Sala. haha.. Vi ska vara barnvakt åt min gudmors son Felix, han älskar mig så mycke så det kommer gå perfa. Vi har ju umgåtts en hel vecka i lysekil haha (A)

Förresten har jag sagt hur mkt jag älskar mitt hår? Det är rwwiiktigt fint alltså :) Åh, orkar inte jag har bara 1 cigg kvar och pappa var inte här med pengar igår som han lovade? Vad äre här, han lovade att han skulle komma ju. Får ta och ringa honom snart helt enkelt.  Nu ska jag väcka s och äta frukost. PUSS

Butterfly

Jag kan inte rå för't? Är jag störd om dethär ger mig fjärilar i magen? När jag kollar på dom vill jag bara upp på dansgolvet och festa loss. Ni dansar en dans som ger mig fjärilar i magen, jag kan inte sluta le, det är SJUKT!


Sköön


bada bada bada

Nu har jag färgat mitt hår och klippt mig lite. Blev hur nöjd som hällst faktiskt :) jätte fint. Är massa massa ljusa slingor i mitt hår. Har ju inte gjort någon stor förändring men ser inte alls ut som förut. Tack gode gud för att det blev bra. Satt där i 3 timmar drygt och fan vad abstinens jag fick. Kunde ju inte gå ut och röka lixom. Och hungrig var jag också, fick bara i mig en macka på morgonen. Men på badet så käkade vi i allafall en toast var eller S åt en panpizza. Belv en coola light och en kaffe med påtår om ni är intresserade? Fuck it, "ola" jobbade inte idag.. fan vad besviken man blev alltså. Men vi ska ju dit typ hela nästa vecka så vi får hoppas på att han jobbar då :) Badade två gånger idag igen, fick tillochmed i sandra med hela kroppen idag också! Rwwwiktigt modig. haha Har inget intressant om badet idag, vi babblade på som vanligt lixom.

Åkte med kvart över 7 bussen hem nu till Skultuna och fan vad vi skrattade. Har verkligen inte skrattat så mkt på länge. Tårarna spruta och nu har jag träningsvärk i magen, tro mig haha. Nu har sandra hoppat in i duschen sen ska ja nog hjälpa henne och vaxa hennes ben, och hon mina. Sen blire väl antagligen något att äta!

Äntligen, imorgon får jag sova ut så länge jag vill! Vi ska inte göra något på dagen för vi ska nämligen festa på kvällen. Orkar inte åka framm och tillbaka till badet då hihi :) Lata, men åh så skönt det är att sova, det är min hobby! naaha

Vi hörs, PUSS


Morning

Skulle ju upp tidigt idag. Sandra stod och sa fanny i en kvart innan jag fattade att jag skulle gå upp. Men jag hade glömt bort att ja måste göra det så jag kollade på henne som att hon var dum i huet (vilket hon är) men inte ens hon förtjänar dom blickarna så tidigt på morgonen haha. Gick upp simma i duschen på en gång, föna håret mm. Och nu har jag nyss satt på mig kläder, det blev en stor rutig killskjorta jag vikt upp armarna på och ett par svart shorts :) Nu sitter jag med sandras minifläkt och fläktar mig. Så jävla hett det är alltså, eller är det bara jag? naa skojja.

Somsagt mot frisören till klockan 10 :) ska bli riktigt skönt med lite förändring, jag behöver det. Mitt hår har sett likadant sen 8 hihi. Jag tycker inte om stora förändringar men jag gört! Ska toppa håret lite också, hoppas för guds skull dom inte klipper för mkt. då kommer jag typ börja tjura? Där på plats haha.

Efter jag klippt mig så har jag ändrade planer skulle ju träffa d, men blir att åka och bada med sandra :) Hur skönt som hällst att få svalka av sig igen och hoppas "ola" jobbar idag med. Annars kommer jag börja tjura. Eller nej men ja kommer typ bli besatt av att få veta vad han heter, vart han bor, hur gammal han är, om han ska på krogen nästa fredag? huuuh. Nej nu ska jag röka, bussen går 5 i 9 :) PUSS


Nått att tänka på?

Varför måste man boka tid hos en synsk?
Om superlim nu fäster på allting, varför fastnar det inte på insidan av tuben?
Varför stavas inte palindrom så det blir samma ord baklänges?
Varför heter det rusningstrafik närbilarna kör som långsammast?
Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batteriet håller på att ta slut?

Varför kommer pizzan snabbare till kunden än ambulansen?

Varför beställer folk dubbel osthamburgare, stor pommesfrites och Cola light?

Varför köper vi hotdogs i 10-pack och korvbröd i 8-pack?

Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?

Varför är inte ordet förkortning kortare?

Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
Varför står det på hundmatsburken "ny bättre smak", vem har testat detta?
Varför tvättar vi handdukarna, händerna är väl rena när de torkas?
Varför använder Kamikaze flygarna hjälm?
Vems idé var det att stoppa in ett "s" i ordet läspa?
När man köpt en ny boomerang, hur blir man av med den gamla?
Hur kom "gå ej på gräset"-skylten till gräsmattan?
Finns det ett annat ord för synonym?

Om det blev jordbävning på mars, vad skulle det kallas då?

Varför tillverkar de inte plan i samma material som den svarta lådan, den håller ju alltid?

Om en rökare vaknar efter tio år i koma - vill han då ha en cigarett?

Kan man kalla en grupp med vackra negresser för bruna bönor?

Journalister som rapporterar från svältområden - vad äter de?

Får fisk kramp då de har ätit?

jag vet, är rätt störd såhär halv 3 på natten. Men tänk :)


tjululu

Ja vad har man gjort idag då. Steg upp vid 12 och fixade mig. Prova bikini och så.. För att sedan ta bussen ner på stan och möta S runt halv 3 som kom från jobbet. Vi drog raka vägen till Östra Holmen och stekte. Årets första dopp blev det också. Riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Vi låg där från 3 till halv7-7 och babbla babbla babbla. Vi tjejjer kan allt prata på, det tar lixom aldrig slut på samtalsämnen och om den krisen skulle komma upp skulle man bara börja prata om; vad ska vi prata om nudå? hade en rätt intressant diskotion angående fanny ahl som liten (jag då) huhu. Som ni kanske inte vet, men vet nu är att jag var väldigt väligt kaxig när jag var lite, som jag kanske inte har vuxit riktigt ifrån än. Men thats me och det får folk leva med helt enekelt. Trampa kan man göra på någon annan. Nej men jag ska berätta ett litet minne från min barndom. Jag och min lillebror hade en kompis som hette Lorena (hon är neger, säger det bara för ni ska fatta sen), en söt liten tjej men huuuur kaxig som hälst. Vi var hur lika somhällst, och även fast vi gick ihop bra så var vi lika mkt osams som sams. En gång när vi var osams (väldigt väldigt osams) cyklade jag förbi henne och några kompisar som lekte i trädgården, och hon sa:

Lorena: Men tja fanny vill du vara med å leka Skansen? (ironsik)
Fanny: Hållkäften..
Lorena: Men du kan vara en giraff? hahaha
Fanny: Aa om du är mitt BAJS! (sa jag bara för hon var mörkhyad)

sen skrek vi Vitlög och Jävla neger till varandra också. Men vi visste hela tiden att dagen efter skulle vi vara sams. hihi
Jaja back to att vi var på östra holmen. Vi sola sola sola och skratta så vi ksisade på oss. Sen ser sandra att ja har blod på mig, överallt. På foten på låret på knät mm. Och ja tänkte direkt; shit har jag mens, det kan inte stämma? Och det gjorde det ju inte. Hade bara kliat sönder ett sjuk irriterande myggbett. mm yummi, naaat.
OCH här kommer jag till dagens två höjdpunkter. Den första höjdpunkten var att mannen i mitt liv körde elba-färgan, sjukt hur jävla vacker han var. Han var nite snygg, söt eller fin, grabben var vackar, förstår ni? Okej han var allt annat också men om man ska beskriva honom med ett ord, It got to be VACKER! Och han såg precis ut som OLA SVENNSSON, idol ola u know? A ola är också mannen i mitt liv, eller nej nu är Ola 2 det, han känns lite lättare att lägga in en stöt på? haha skojja. A och höjdpunkt nummer två var att han körde eller var "vakt" på hemfärden också haha. jag vet "silly". Och vi satt typ mitt emot varandra, eller han satt på en liten trappa i förarhytten, dörren var öppen så vi satt så gott som mitt emot varandra. Sen helt plötsligt kom ja på andra tankar och berättade en liten skämmig sex-historia (about me) haha, för sandra som jag på nått sätt inte redan fått ur mig till henne. Men i allafall. Killen hoppar upp ett snäpp på trappen och jag ser honom inte längre. Sen var det allt ja tänkte på, varför hoppa han upp? Men sandra gav mig svar på tal.
Sandra: Duvet fanny, den där killen "ola" han satt och lyssnade på vad du sa och började asgarva och le på samma gång så han hoppade upp för att vi inte skulle se att han skrattade..
NAAAW, är det inte bara för cute? han lyssnade på vad jag sa. haha (A) okej nu är ja löjlig igen. Men det är sommar och hur lätt blir man inte förälskad i "grabben-som-står-och-säljer-glass-i-kiosken" då? Eller i dethär fallet Killen som jobbade på Elba båten :) huh, nu har jag fått ur mig dethär, men fjärilarna i magen är faa-an kvar.. (skojja)?!

När jag och sandra kom hem efter badandet så käka vi fisk grattäng och kolla på pussy cat dolls. Nu har vi nyss kollat på satc och det är alltid lika bra. S ligger och sover nu :( Det borde jag också göra, jag ska nämligen upp imorgon och klippa och färga håret klockan 10. Jag är sjukt nervös. Sen hem till sandra å fixa mig sen kommer d och m och hämtar upp mig :)  oj, mkt ord häruppe, men vad vare ja sa, tjejjer kan babbla..






 


Guess what? I'm home

Fannsan är hemma efter drygt två veckor i underbara lysekil. Vackra västkusten. Blev "tyvärr" inga saltvatten kallsupar.. inte en bränna som kommer göra historia. Ingen båt-färd heller för den delen. Vädret var inte på vår sida i år, knappt förra året heller. It sucks?! Skit också, här ställer man upp på ett par familjeveckor, i regn och blåst? Så min semester har bestått av att spela kort, prata i telefonen, bråka med brossan, fiska krabbor, kolla på film, äta havs-kräftor och makrill (mums), lekt med ett och annat småbarn, två våta kinder, kvällar på klippan, en krogrunda (eller vad man ska kalla det), ett par underbara dagar med Elin. Jag tror jag inte har glömt något, inget värt att skriva ner. Det blev tåget hem från lysekil till västerås i måndags med mamma och marcus. På tåget var det rätt kul, så jävla störda, allihoppa i min lilla familj. Mamma och jag brottades om att få stå närmast tåg-dörren när vi sprang ut på vissa hållplatser och rökte. BÅDA ville komma med tåget och sket i om den andra inte hann haha! I västerås mötte Sandra upp mig och vi drog direkt till w-coffie för en chai-latte! Satt i ett par timmar och pratade för att samla krafter till att gå ett varv på stan. Hitta jag nått, måste tänka.. Jo men ja köpte ett par jeans och smink. Det gjorde jag. Där rök den tusingen, men det kommer mera ;) haha. Nästa vecka blire shoppa på riktigt. Behöver en hel del, (det tycker inte min mamma) men det gör jag. Och man måste uträtta sina behov, right? Den kvällen kollade vi på casper med daniella och sen somnade jag skönt i sängen runt 2. Hata sängarna i sommarstugan, värsta ont-i-tyggen sängarna. I allafall i 1 av dom 3 stugor där jag sov. Jag vågar nämligen inte sova ensam pågrund av att jag är sjukt mörkrädd så det blev livfulla kvällar med skrik och slag. Brossan och jag kommer inte överens så ofta, ibland bara, då och då, nån gång i månaden är vi väl sams, nä vi ryker ihop varje dag och jag ska berätta sanningen för er. Men det är syskonkärlek på hög nivå, tror jag? Nej tillbaka till den sköna sängen. Jag vaknade upp i den också runt 11 när min veckarklocka ringde (det var alltså idag). Jag hoppa in i duschen, simma några varv. Fixade mig och drog några cigg. Begav mig därefter ner på stan vidare till vixäng, hämtade upp sandra och drog sen raka vägen till chicco och tog en kaffe, pratade i ett par timmar somvanligt. Och efter det ett par varv på stan. Hitta ett par as-snygga gladiator-sandisar som jag tänker införskaffa mig nästa vecka. 550kr tror, det var dom värda.. i mina ögon i allafall :) Hittade också en snygg byxdress som också ska få ta plats i min garderob nästa vecka. Eller jag hittar den nog ingen plats, men jag ska ha den i allafall :) Sandras systerdöttrar, Amanda, Isabell och Felicia kom ner på stan och även sandras mamma. Vi fick varsin subb S och jag och sen så drog vi till Cubus för att hitta lite kläder till tjejjerna. Och klart dom hittade massor. Man såg avundsjukan i mina ögon haha :) Nej så illa är det inte. Men på torsdag ska jag nämligen gå till frissan och klippa mitt hår & färga det. Det blir ljusbrunt med lite blond-aktiga slingor samt några kastanjefärgade smala slingor. Tror det blir bra. Det går väl på sissodär 700kr. Billigt, fan så billigt.

Nu har jag babblat på ser jag? Men det är inget mot vad jag skulle skrivit om jag hade haft en dator dom två veckorna jag var borta. Men nu vare så att vi inte hade dator därborta. Och ärligt talat så jävla skönt det var att inte nån kunde höra av sig förutom dom närmaste till min mobil. Skönt att komma ifrån alla falska leenden och smöriga kommentarer för ett tag. Plastic world - Hate it!

Imorgon drar jag och S och badar, steker, skvätter vatten och mkt mer. Efter S har jobbat klart alltså. Nu ska jag ut på ballen och dra i mig lite dödligt. Vi hörs imorgon vavavava? PUSS

HOJ - sorgligt :'(

Det här kan vara mitt sista inlägg på 2 veckor, det kan vara det :( Om jag inte lyckas få tag i någon dator där nere, som jag förmodligen inte kommer få. För det känns inte så himla lockande att sitta å mögla på ett internet caf'e, sorry. Åh, jag kommer dö av att inte få sitta här och blogga, inte sitta på bilddagboken eller facebook. Och det värsta av allt, att inte få läsa andras bloggar.. som sandras blogg, Kenzaz, Klings, Blondinbellas, u name it. Jag har verkligen inte fattat att vi ska åka förräns nu, it sucks.

ah jag ska försöka prata om min morgon ändå även fast ja typ är nära att börja tjura haha! Nej men min mormor kom inrusande vid halv 11 och sa att jag skulle städa? Det var nått nytt va? Städa? Klockan 11? När fanny bara sovit i 4 timmar. Apropå det, inlägget som publiserades i morse skrev jag igår runt 5 tiden. DÅ kanske ni fattar lite mer :) Klockan halv 12 kommer i allafall mormor och gör mat åt mig och min lillebror innan vi ska åka, annars brukar vi typ efter 2 timmar säga att vi vill stanna och äta. Dom känner oss för bra (A) haha. Fan ja som trodde det kunde bli att gliida förbi donken, men icke sa nicke. Nej nu ska jag städa klart becaus min mormor kommer få dampish annars :)

Sandra, jag kommer sakna ihjäl mig efter dig gumms. Vi kommer vara mer än 2 veckor ifrån varandra och det suger getballe eller hur? Men vi får ringa varandra hihi. Jag tänker inte ringa innan jag åker för klockan är så tidigt och du kanske sover. Men en sak, jag ÄLSKAR dig! bästa bästa vän föralltid. Spelar ingen roll om det är om 10 år, du kommer var min bästa vän då också :) Olika men ändå så LIKA<3

Borde jag inte vara trött?

Okej, jag sov till 4 idag men vafan. Snälla någon gör mig trött? Nu har jag kollat på 7 avsnitt och The Hills. Så jävla bra programm det där alltså. Jag älskar det verkligen ge mig deras liv, miljö, människor omkring dom, jobb, party ÅH!
Jag är så avundsjuk på de där tjejjerna. Alltså deras liv är säkert inte underbar men fan så mycke mer fab än vårat svensson-liv alltså :( Deras fester är lixom enorma, krogarna går ju inte ens att jämföra med härhemma? Inte för att jag har så stor erfarenhet i krogrundor men ni fattar. Killarna? uhm, finner inga ord. Dom är så jävla fucking snygga, (yey det finns det många här också) men ändå. Och det är lixom inte på samma sätt där som här. Därborta dejtar dom lixom varandra, ger det ett försök lixom, funkar det inte, äre det så och så partar man vidare. No big deal lixom. Men här hemma äre lixom. Om man fikar med en kille nåndag, så är man ju nästan på G? hallå.. Och då är det ju såhär konstigt om man fikar med en annan nästa vecka? Då får lixom hela stan någonting att prata om. Var inte hon med honom förra veckan? Var hon inte tillsammans med honom? Jag trodde hon gillade han? ÅHHHHH bir tokig :) Och tjejjer här hemma ska lixom lägga sig i vad alla andra gör. Blir så trött på er/dom. Särskilt när ni inte ens känner tjejjen ifråga ni sitter och snackar om. Det är som som gör mig hysterisk. Get a life. Nej ja flyttar dit inatt, vi hörs :)

men shue ;)

hehe, alltså jag har kommit på att jag är typ förälskad i alla bratz. Jag tycker verkligen dom är hur snygga som hälst och deras stil är så jävla chill. Alltså. Dom har en jävla attityd men jag tycker den är skön.

Förra veckan kom det 80 stycken "söder/öster-malmare" bratz med ett annat ord, till en herrgård där pappa jobbat ett tag. Haha Det var en kille som börja med att komma fram till pappa med en vit skjorta i handen och säger:
bratz - Alltså hallå, vart kan man lämna in den här skjortan för stryiikning? "daaah"
pappa - Amen om ja typ tar fram ett strykjärn och en strykbräda till dig så kan du stryiika den själv? :)
bratz - aha aaa okej, aa..

hahaha, så jävla borta, hallå koko? han får väl stryka sina kläder själv, men han hade säkert hemhjälp därhemma :)
sen typ en kille sa att han ville beställa in lite shots, så tänkte han efter och sa
- Nej men jag tar in 80 shost, så alla i sällskapet får :)
Lixom hallå? en shot kostar runt 70 kronor. Men är man rik så är man. Jag avgudar dom haha, nejdå.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I miss u, ring? :)

Mätt somfan!

Tjululu :) Kom nyss hem från akropolis :) En restaurang här i sala, gick ut och käka med pappa och min bror. Vet inte varför, tror det var för vi ska åka bort i ett par veckor. Inte för att vi brukar ses på ett par veckor fast vi är hemma men det var ju gott så jag klagar inte. Åt black and white och fyfan vad mätt jag blev. Orkade inte allt men fan vad jag åt i allafall. Tur att jag inte hade hunnit käka nått annat. Då hade det vart som att kasta pengarna i sjön.

Mitt kärleks-liv verkar vara intressant? Inte för att jag fattar varför en viss person tror att ja har ny boyfriend. OCH om jag skulle ha det whatever? DU är antagligen en tjej, eftersom det låter väldigt tjejjigt att säga sådär. Killar skulle inte bry sig. Och om du nu är tjej? Vad spelar det för roll för dig om ja skaffar ny kille? Om du vill veta så skaffa mitt ex ny tjej efter en 3 dagar? :) Skriv en bok om det istället. Själv tycker jag inte andras kärleks-liv är så värst intressanta. Men om du inte har nått eget, visst lägg dig i mitt. Smickrande :)

Satt och pratade om pappas restaurang också och hans affärs-plan. Som ni kanske fattar att jag inte kan sitta och prata om i min blogg. Men åh, så fab!  Åh en "kändis" kanske ska bli del-ägare och det är verkligen en jag typ inte tål. Men pengar kommer rulla in som det ska ;) skojja haha Nej men det där blir perfa. Och greven från falkenbergska släkten ringde upp pappi häromveckan och sa massa kul också. Alltså jag tror verkligen på pappa nu. Då blir jobb för fulla muggar :) Men han tyckte jag skulle söka jobb på en annan restaurang också så jag lär mig mer där. För dom är värsta hårda sa han. Jag lär ha sånna runt om mig för jag är så jävla kaxig :P

nej nu pratar ja med danne, ska vara lite social med honom så måste ja packa också :) PURRE

Godmorgon, eller ska man säga Godkväll?

Vaknade av att cricke ringde mig vid klockan 4. Han frågade vad jag gjorde? haha jadu fannsan sov som en stock. Jag vet inte vad det är med mig men inte sommnar jag så sent på kvällarna att det är okej att sova bort hela dagen. Men men finns inte så mycke att göra åt saken. Men ikväll lär jag packa allt jag ska ha med mig förutom tandis åså. Sen så ska jag gå och och keka på restaurang med min pappa och lillebror har jag för mig. Eller alltså min lillebror kom inrusande i mitt rum runt 1 och sa nått i den stilen. Mums säger jag, men jag lär typ springa in i duschen nu. Fast jag orkar inte. Måste vakna till liv, ta lite kaffe, ta en liten cligg.. det vanliga alltså.

Jag vill inte åka härifrån. Jag kommer inte få träffa Sandra på hur länge som hälst, inte träffat henne sen i söndags heller :( Så kommer jag inte få träffa DIG någonting. å inte dig å dig å dig haha :) Ska dra PUSS


Just for you

... Antåån Söwderlund. Här kommer det, dom vackra raderna du så snällt bett om hah. Nej kanske överdrev lite :)

Vad har fannsan gjort ikväll mer än att tugga cigg? Ingenting, jo jag har kollat på min älskling Ola. Han är så sjukt jävla vacker. Eh nog om honom. Vetni vad jag kom på då, jag måste fan färga håret. Utväxten börjar krypa fram och den är verkligen inte välkommen någonstans. Sen lär ju solen komma fram så man kan sola lite också, eller vad säger ni?

Jadu anton vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har inget på hjärtat för tillfället. Har du hittat nån neger du kan ta med hem från Gotland än eller? haha. Det var rätt länge sen ja skrev lite Horskop ;) kanske ska ta och göra det imorgon.
PÖSS PÅ DIG, PÅ ER :)



Fannsan

Det är jag det :) huhu. Vad har jag gjort idag då? Inget ovanligt, bråkat med mamma och pratat i telefon typ. Fast jag är sams med mamma nu och jag pratar inte i telelelefånen längre. La nyss på har pratat lite med cricke :).

Imorgon måste jag verkligen packa inför torsdag, för då åker jag här ifrån hejdå vässan/sala/tuna HEJ Lysekil/smögen :)
Det ska bli tråkigt att åka samtidigt som det ska bli så jävla skönt att rensa tankarna och bara vara ifred. Vara med familjen och försöka göra den hel igen typ? Nej men så illa är det inte på mammas sida men nog allt har vi bråkat dom här veckorna, kanske ni märkt också. Men jajja lifes goes on, remembaaaa?

Nej men vad ska man packa för två veckor. Jag ska försöka att ta med halva garderoben istället för hela. Och högst 5 par skor inte 20. Sen äre väl det vanliga som ska med, smink, parfym, underkläder, tandis, bikinis, osv. haha :) telefonladdaren får jag absolut INTE glömma. Någon bör typ ringa å påminna mig om den annars kommer den ligga kvar här hemma och jag kommer inte kunna prata med nån därborta.

Åh alltså ni kanske undrar varför jag inte skrivit så mycke på sistonde men det är för att jag har dejtat en viss person. Han heter Ola Svensson, Idol Ola you name it ;) .. Det är lixom så att vi tycker om varandra huhuu (A) min älskling bara min :)
Lite bilder kanske? :) Ni får en!



Hej

Fan vad tråkigt jag har. Bara suttit på msn hela dagen, inte ens hunnit äta något. Eller hunnit har jag väl, men åh kan bara gud ge tillbaka min hunger. Jag vill må bra nu, vill bli den vanliga fanny. Den glada, oseriösa flickan. Men det kommer, det kommer. Det tomma har snart runnit ur mig och då är jag lycklig för ingenting igen :) Men jag är inte nån som lägger ner energi på folk jag inte gillar och därför får jag damp och spricker helt plötsligt. Sen är jag gglad igen haha.

Kanske borde göra något vettigt snart? Har precis städat mitt rum, de ni ;) Så ska jag väl slänga i mig någon mat, försöka i allafall. Och a vette fan. Vi hörs, värt inlägg höhö PURRE

HEJ

Vaknade nyss av sms :) Aw, jag brukar verkligen bli surig när jag vaknar av sms, men inte idag (A) hihi. Vaknade så snällt och svarade på det. Nu sitter jag här och ska snart ut på en morgoncigg, men läste sandras blogg nyss bergfalk.blogg.se Och jag gör som rubriken på hennes inlägg heter: Garvar ihjäl mig. Att jag och Sandra tycker dethär är kul efter 3 patetiska veckor är sjukt! Vi har så jävla sjuk humor, men jag lovar dom är sjukare. Småbarn som inte vet vad ordet kärlek betyder det kan man ha roligt åt. Att älska någon första gången man träffar personen, att fira månader när man träffats 3 gånger? MUMS. Det kallas mer hej vill du knulla. Men ajja :) Men jag ska verkligen inte bry mig om dethär för då kommer det bara vändas emot mig, för om jag bryr mig då är det ju inte för att jag tycker det är så sjukt jävla ironiskt nej det är självklart för att jag är aviiiis thihi :) NOOOOT! Man kan inte vara svartsjuk på en kärlek som är, påhittad, falsk, gjord för att komma över någon annan, patetisk. Där har ni ordet, patetisk :)

Nej nu ska jag smooka, sen läsa lite bloggar, käka en macka om ja får i mig det. PUSS

Hejsan :)

Alltså, igår, inte idag, igår.. så sov jag inget på hela dagen även fast jag inte sov något på natten heller. Pratade i telefon hela dagen/kvällen och hann inte sova helt enkelt haha. Och "imorse" när jag vaknade så var klockan 18:oo haha! Sex på kvällen, fattar inte hur man kan sova så länge alltså. Så nu kommer jag ju verkligen inte kunna sova ikväll i allfall. Inte bra alls. Men det finns folk som gärna sitter uppe med mig hoppas jag. Idaghar jag inte gjort så mycke faktiskt. Pratat lite telefonkan och bråkat med brossan. Inget mer, data data data.

Undra om ja ska ta och äta någon mat idag :) Kanske går ner och tar en macka snart då. Annars kommer jag vara dö-hungrig imorron-bitti och att keeka frulle är inte min starka sida. Nu är det bara 3 dagar kvar och då drar jag här ifrån. Jag vill inte åka, men det ska bli skönt också. Ska till min sommarstuga på västkusten. Underbart :) Men det innebär ingen dator och ingen kanske kanske kanske ingen tv på två veckor. Hur ska fanny klara av dethär? Som har ett data-beroende som är sjuk och ja vette fan. Har min Telefon i allafall :)



kommer sakna er :*


Ojsan hoppsan

Inte skrivit så mycke dom sista dagarna? Nä blidde inte så bara. Har vart så jävla trött, full, bakis, trött, full, bakis osv. Men här kommer några vackra rader även fast jag sovit högst en timme inatt. "efterfest" ni vet, dom brukar dra ut på tiden.
Vad ska jag säga om helgen då? Om power meet. Cricke Cricke Cricke Cricke typ? Föra hos honom, efterfesta hos honom, därimellan sprang vi på varandra på stan. Men träffade även andra trvliga människor. Bla. min saknade vän Daniel :) Han som jag ofta pratar med i telefon tills ja somnar på kvällarna. Best friends forävvah? skojja :) Nej men kul att få träffa sötisen. Och den där kaxiga marcus, ha daniels bil var snyggast.. NAAAAAT! skojja (A)

Kom hem vid 12 idag, jag och sandra alltså. La mig på sängen ett tag men mammsi min kom och hämtade mig på engång typ. Jag var sjukt jävla förstörd när jag kom hem. Fattar inte att jag inte har slummrat till än. Ringe Danne, danne ringde mig och vi snackade i ett par timmar mitt på dan. Jag har suttit vid datorn och hunnit käka också. Sen ringde han väl igen och vi snacka ett par timmar igen. Fattar inte att samtalsämnena aldrig tar sluttt?! Skratta, det får du mig att göra i allfall :) Ahmen sandra fick damp för hon inte fick ta i sin bryyyyd (jag alltså) hih! Men tillslutt fick hon det och vi snackade boys och lite annat smått och gott :) Väntar på ännu ett telefon-samtal nu och sen ska jag fan hoppa i säng..

Imorgon äre en ny dag med nya bekymmer, yey. Vet inte vad jag ska göra men det visar sig. Sova. Vakna av sms klockan 7. Sova. Vakna igen en kvart senare. Sova. och ja ni fattar. Finns dryga människor som inte låter folk sova alltså. Dålig stil det där ni kör med ;)

Men PURRE då så hörs vi :)

systemet

sorry hinner inte skriva ska ivä'g :( Men jag kommer tänka på er under dager (A) PUSS

tog en tripp till stan :)

Åkte in med halv 6 bussen till stan. Jag och Sandra alltså :) Kom ner på löga och det var verkligen stekar väder. Hade ju poå mig chinos och hade med mig skinnjackan. Inte alls bra planerat. (ni ska få se outfitten i ett senare inlägg). Vi blev typ lökiga av att bara gå så vi bestämmde oss för att sätta oss ner och chilla huuh, vilket ord "chilla", jaja. Vi satt där ett tag men tröttnade rätt snabt på att kolla på varannan bil raggarbil, varannan svensson-volvo, så vi gick upp å traska lite. Såg ett rem-stånd och köpte oss en sur-hallon för att dela på :) inte för att den var speciellt sur, känndes mer som jag svalde hubba-bubba. Men tryckte den ändå och slurrpa min andra coola på 1 halvtimme. Stog och softilera lite under skuggan av ett träd och några "telenor-killar" vinka dit oss. Lätt på foten som vi är så gick vi fram, HAHA skojja, nej men det började bli pinsammre och pinsammare när dom verkliegn ville ha dit oss. Dom frågade hur gammla vi var och vi sa att vi inte var 18 iallafall. Dom ba; Me är ni 12 då ellä? haha, ehm nej vi fyller om typ e20 dagar (A) (rätt stolta) haha.. nejrå men dom frågade om det blev mer drag imorgon och vi sa att dethär är inte hälften av så mycke drag det kommer vara imorgon. Dom bad oss även komma till dom imorgon och berätta för dom vad man gör i en stad som festerås, och det hör man ju på namnet, man festar loss :D Vi gick vidare och satt oss på gräset och det kom en full äcklig ful ääcklig igen "raggare" och satt sig bredvid oss, även fast det typ fanns 30 meter yta runt oss, men nej det är väl trevligt med sällsis tänkte han. Han fråga om det var ledigt här, och jag sa vad ser det ut som? Han sträckte fram handen artigt och sa niclas, vi kollade åt andra hållet och lådssades som att vi inte hörde något? Var det en fågel som viska? vavava..
Gick förbi en sibyllamack och köpte ännu en dricka för att svalka ner oss med. Gick vidare till stan och satt oss på gränden. Tog varsinn latte och snackade skit, framtidsplaner osv. Men var/är så jävla trötta så vi drog och kolla när bussen gick, det var en timme kvar så vi drog till sandras lådssas syster Marie och hälsade på. Träffade Lisa på bussen hem och stod och snackade med henne i drygt en timme tror jag? Nu är vi i allafall hemm och sandra sitter och käkar, medans jag på att jag skriver ett alldeles för långt inlägg, hoppas ni orkat läsa i allafall :)

Imorgon ska vi upp rätt så tidigt för vid 1 ska vi till systemet med grabbarna-grus, jonas alvarsson och daniel häggman. Trevligt trevligt, med dricka allså? Nej då att träffa våra saknade killkompisar :) wiie .. Nu ska ni inte behöva läsa något mer, jag tråkar ut er. Men ha en underbar helg, kommer nog inte bli så många inlägg imorgon. PUSS

Stekhett!

Inte ett moln, så långt ögat kan nå.. Vaknade för ett tag sen och drog genast ut på ballen för att ta en morgoncigg med Sandra. Äre inte strålande sol så säg? Wosh, vad ska man ha på sig idag. Man var licom inställd på att det skulle spö-regna. Men jag klagar inte, vi klagar inte! Skönt med lite oväxling haha. Ska snart försöka trycka i mig någon macka så jag kan få lite näring, blev bara 3 macks igår och känner att mitt huvud inte riktigt pallar det. Men jag mår så jävla illa på mornarna och den här morgonen är inget undantag. uuuh, vill inte. Sandra och jag ska väl hoppa in i duschen lite senare för att sen fixa oss och senare iväg into the city. Det var planen, men det blir sällan som man planerat. Vi somnade runt halv 5 igår, är rätt så sliten. En anledning till det var den snarkande gubben på andra sidan väggen, sandras granne. Jävla högt han borde snarkat, det är inte så att dom bor i samma lägenhet, nej. En annan anledning var självklart tjejsnack och mycke skratt.

Undrar sa flundran om gäddan är en fisk? Jag undrar om jag sa ha rakt eller lockigt hår idag, nu kom ja på att jag inte har ett endaste hårspray med mig.. så det blir nog rakt för fanny, fan då! Jag hade lixom ställt in på på puuudel idag.
vi hörs, så kommer det nog en del bilder från PM redan idag :)


Dress like a princess :)

Hej, jag är hemma hos sandra som ni vet och vi testade lite klänningar inför helgen :) Som ni kanske har läst är den en av festerås största fest helger i helgen :) Vilken klänning tycker ni är finast? :)


Missfärgat eller "cool" ? haha

Alltså jag har ju sagt att sandra och daniella färgar håret. Nu blev daniellas färgning klart. Hon skulle färga blondt typ. Det blev inte riktigt så.. det blev orange. Daniella tar av sig handuken för att kolla på resultatet:

D- Nu tar jag av mig handuken och kollar :)
F&S- hahahahahahahahahahahahahaha
D- Det ser förjävligt ut ju
F&S- hahahaha, alltså det är rätt orange..
D- Sitter med händerna för ögonen..
S- Det är inte så fult.. hahaha
D- mmm
S- Nej men det är faktiskt en riktigt coool färg, hahah..
Daniella kollar på mig
F- hahaha, alltså jag garvar inte åt dig, jag garvar åt sandra.. (försöker hålla mig för garv)
D- Det värsta är att jag inte ens kan gå till affären och köpa hårfärg..

Åh stackarn. Men a somsagt det var ju en rätt cool färg, som sandra sa ;)

Fanny Ahl

 

Äntligen framme!

yeeey, nu är jag hos sandra. Bilfärden med pappa kanske inte var den roligaste, bråkade som vanligt. Han var så jävla kaxig om att han var ägare av en restaurang och sa såhär ska det vara si och så! Självklart fattar jag att han blir min "chef" på jobbet och de privata tjaffset stannar hemma. Men han behöver inte ha en sån jävla attityd mot mig för en sånn attityd skulle han aldrig ha till någon annan av dom anställda. Och det höll han ju med om.

När jag kom till sandra så kollade vi lite på tv och vi har verkligen fått den där bag in da box på huvudet nu. Vilken jävla sommarplåga alltså. Hon har redan börjat tröttna på att jag går runt och sjunger den haha! Fast hon gör precis samma själv. Gick ner till Kim (sandras granne) och träffade han Emil och Jonas. Jonas köpte cigg åt mig och jag sprang upp igen. Nu har vi nyss kollat klart på Pussy Cat Dolls och jag fattar inte hur man kan ha ett sånt stort egooow som dom tjejjerna har. Hej kolla på mig jag är pretttty! OH my f*cking good. Kom ner på jorden girls.

Daniella är här nu hos sandruw och dom ska färga håret på varandra. Jag försökte att färga håret på Sandra men jag suger verkligen på sånt där girlie stuff. Inte riktigt min grejj det där med att dra upp hår ur en slingmössa haha! Så vi avbröt den operationen.

Nu ska jag kolla på prodject runway och bara tare lugnt. Skriver säkert några rader ikväll PUSS

B som i bag in da Box

Haha fyfan vilka killar alltså.


Pappi i ett nötskal!

Nu ringer far min och säger att han drar från estocolmo nu! Skit bra planerat där, jag skulle ju hem till sandra vid den här tiden typ och äta middag. Nu får det bli nått skit hemma istället, äckelpäckel. Men inte hunnit äta något idag, inte ens den där frukosten jag pratade om. Har ju skyndat ihjäl mig bara för att pappa skulle komma vid 4 ju! Menmen shit happens.

Om det blir som planerat i helgen så blir det att åka ner till stan imorgon och bara gårunt och kolla lite. Alla ska supa på torsdagen men jag och sandra väntar nog till fredan, eftersom vi inte jobbar då. Så blir det självklart supa på lördan också! På fredan tror jag vi ska hem till en som heter cricke och förfesta och sen blir det vidare mit power meet och träffa alla människor. Och supa satan hela kvällen. Problemet är sovplats, för jag antar att vi inte vill åka hem vid 1 på natten då sista nattbussen går till Tuna. Men det löser sig, det brukar det, det gör det alltid :) Om inte annat får vi väl slänga ut en slant på taxi.

Nu har jag packat allt tror jag, Tandborste, smink, underkläder, fest-kläder, mys-kläder, locktång, minst 3 par skor, Mobil-laddare, 2 fest-väskor, min skinnjacka, Plånbok med pengar. Behövs det något mer tro?

ÅH!

Alltså jag är fan arg, måste bara säga det haha. (fortfarande) DU kan inte tro att du är störst och bäst hela jävla tiden. För det är faktiskt vad du tror. Du ska alltid säga vad som är rätt och fel och om man inte gör det då skrattar du ut en typ? Jag har redan börjat säga ifrån och jag tänker fortsätta med det. Du kan inte stammpa på dom du tycker om, för dom kommer inte finnas kvar sen då? fattar du.. Även fast vi gör fel ibland, är vi fanimej lika mycke värda. Det är inte bara synd om dig hela hela tiden. Du kan inte alltid skylla på en och samma anledning och sen beté dig hur du vill. Det funkar inte så längre, och vi blir äldre och äldre tänk på det.
(tänker inte säga vem jag skriver om, det är helt onödigt, för det är ingen som kommer kunna ta åt sig ändå)


Kunde inte vaknat bättre!

Min lillebror kom inrusande i mitt rum och säger Pappa har fått Falkenbergska! :D För er som inte vet vad det byter är det att han numer äger en restaurang i Västerås. Som kommer bli så jävla fab! Kan inte fatta att jag har jobb resten av livet om jag nu vill det. Åh, jag är verkligen så jävla glad för pappas skull! JUPP

Nu ska jag slänge i mig en god frukost och en stor kaffekopp. Ta en morgoncigg till det och sen dra till "jobbet". Måste nämligen gå och städa på reklambyrån idag. Men 500kr får jag idag och det är inte helt fel faktiskt. Ska fylla på mobilen och köpa dricka till helgen för det! Bira bira bira, bärs bärs bärs! Haha skojja? Hoppas jag får tusenlappen av pappi också så behöver jag inte oroa mig över att pengarna inte ska räcka i helgen :) För vipps är cashen sluttt!
Pappa kommer vid 5 och hämtar mig och marcus. Så skjuttsar han mig till Sandra, tror daniella skulle vara där också ingen aning. Justja måste försöka komma ihåg shortsen hon skulle ha. Btw, sandra gav mig shorts i helgen ett par svarta och gröna. Fett fina, men daniella skulle ha dom gröna nu. Vi hörs, pussis

Såhär bra!

Kolla in killen. Så jävla bra röst, hur grym somhälst. Fattar inte hur man kan vara så duktig utan att vara nån slags av kändis? Verkligen sånhär musik jag lyssnar på också. Synd att låtarna är så dålig kvalité på, men lyssna iaf:



Och vet ni vad jag hörde. Att mina älsklingar var i sverige Jonas Brothers!

Godmorgon!

HAHA, nej men jag har inte lagt mig än och jag ville skriva lite till er sötisar. Har duschat och sånt nu, inte satt på filmen än för jag har pratat med Danne i telefon. Alltid lika kul och jag garvar lika mycke varje gång. Kan verkligen prata om allt med den killen, så sjuk! Men på ett bra sätt i allafall :) Pratar om allt från kärleks-problem till bil-delar haha. Hade en rätt intressant diskution om mens nu ikväll. Haha trodde inte killar var så intresserade. Han sa att han inte visste så mycke om det eftersom han typ aldrig haft nått seriöst förhållande så jag svara på hans frågor. Och emellanåt fick han typ kvälningar av att tänka på det haha.

Nu funderar ja på om jag ska äta något, eftersom jag typ ätit en glass till middag. Och det är så jobbigt att vakna på morgonen och vara as hungrig när man inte kan äta frukost. Vet att det inte är bra att äta såhär sent på kvällen, men vad gör det om hundra år ;)? Undra om vi har rostis hemma, då blir det det med skinka på, mums då!

Min hals gör fortfarande ont kan alla jävla baciller bara gå och dö. Jag orkar inte mer. Blir nog fan en operation som alla doktorer tjatat om ett antal år nu. Men jag vågar inte, jag vågar inte bli sövd. Det är det som är läskigast. + att tänk om rösten typ försvinner eller om den blir helt annorlunda.. Någon som har opererat bort halsmandlarna och vet?

Sov gott!

Nej nu ska jag duscha, sen lägga mig i min sköna säng och kolla på film. Blir Deal, har någon sätt den, vet någon om den är bra? :) Pratade med pappa nyss och han kommer och hämtar mig vi 4 imorgon, mig och min lillebror. Mig skjutsar han till Sandra och där ska jag spendera helgen. Stannar antagligen till söndag.

Du kan inte behandla mig hur som hälst heller faktiskt. Du får faktiskt behandla mig som du vill att jag ska behandla dig.

Big shots



ikväll är det och jag är helt besatt!

Lysekil

Den 10 ska jag till Lysekil, mitt vackra Lysekil! Blir smögen också som vanligt men. Ska bli rätt skönt att åka iväg och bara ta det lugnt, slippa vässan för ett tag. Folk åker dit för att festa och tycker att det är en sån himla Big deal. Jag har spenderat alla mina sommrar sen den dagen jag föddes och fattar inte riktigt hur stort det är att få vara där en sommar? en vecka? haha jag garvar nästan åt folk som ba, lalalalla jag ska till smögen! naa.. Ah men nu blire i allafall sommarstugan i 3 veckor bestående utav av att, fiska krabbor, fånga räkor med hoven, leta snäckor, äta makrill, se ut precis som man vill, äta smultron, spela kubb, regninga kvällar, kortspels-maraton mm. Kommer bli riktigt härligt.

Men jag får ju inte glömma min älskade syssling ELIN :D och a min andra syssling Erik hennes storebror haha (A) Fan vad jag saknar dig ellan, går inte att beskriva med ord. Saknar våra simm turer i spöregn. Våra camping nätter i tält utanför lillstugan, telefon-samtal som varar hela nätterna mm. Äntligen ses vi igen sötan<3


 


forever21

Åh vad jag älskar Forever21:s kläder. Så himla fina, man vill verkligen köpa allt på hela hemsidan. Men jag har hört att frakten krånglar där just nu och därför tänker jag inte klicka hem någonting just nu. Väntar ett tag, kanske tills jag till och med får mina andra pengar. Så jag kan köpa allt jag vill ha :D

Klänningen längst upp till aa vad blir det nu (höger & vänder är inte min grejj) till vänster, den gråa är så himla söt jag vill verkligen ha en sånn klänning med såndär v-ringning, fast hälst av allt vill jag ha en vit, vet ni vart det finns någon? Ångrar mig somfan att jag inte köpte en sån vit klänning i lysekil när jag var där sist!
Det vita linnet är sommrigt och helt okej att ha på fest. Ge mig jeans-shortsen säger jag bara. Iof har jag ett par liknande nu efter helgen. Blommigt, blommigt, blommigt ge mig mer blommor, jag älskar't! Seglar kjolen har jag sett många som har bla. Elin Kling och hon bär den ju som en prinsessa. :)

fannys killar

Jonas Brothers, är dom inte sockersöta. Jag tror inte dom är så kända, inte i sverige i allfall. Men jag gillar dom verkligen. + att dom är ju hur charmiga somhälst. Här hör på en låt och säg vad ni tycker om dom?






vibrationer

Det är vad min morgon bestått av. (haha detdär lät fel) Haha jag stängde av mobilen på ljudlös för att jag skulle kunna sova fast nån skicka sms. Men jag vaknade av den där jävla vibratorn också. Danne jag tror jag ska döda dig eller något :) Jag är sjuk och är ledig ju, jag vill sova (A) Synd för dig bara att jag kommer hålla dig vaken hela kvällen/natten så du inte orkar gå upp till jobbet.

A vaknade sista gången vid 12 kanske och fan vad ont i halsen jag hade. Gick upp tog två alvedon och la mig igen. Men har inte kunnat sova, kanske lite bara. Men jag kollade lite på filmen jag satt på igår, The eye heter den. Med Jessica Alba som huvudroll :) Den är faktiskt rätt okej, lite scary sådär. Men orkade inte kolla igår typ för jag mådde inte så bra. Men då har jag ju något att kolla på idag istället. Frukost nu, snart.. är jätte hungrig, min mage bara kurrar och kurrar. En morgoncigg också! Sen har jag gjort alla måsten för idag. Haha känns skönt att inte ha ett endaste dugg man måste göra! Vi hörs senare PUSS

HAHA

så jävla kul, en ap-rak fanny försöker dansa som Sandras lådssaspappa :D



Fanny dansar med Sandras lådssapappa haha

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!