hej



Sitter och pratar med danne i telefon nu :) Ska snart lägga mig och kolla på film. PUSS

Jag älskar dig

så är det, jag älskar dig Gavin.


Gavin DeGraw - In Love With A Girl

Borta bra, men hemma bäst?

Nej tycker jag väl inte igentligen bara när man mår såhär skit som jag gör. Nu är det faktiskt okej att snora ner sig och bara ta det lugnt när man är hemma och inte behöver vara så värst social. Sandras mamma skjuttsade hem mig till Pappa innan dom åkte in till v.ås för att handla. För jag mådde verkligen bajs och orkade typ inte hålla ögonen öppna. Jag tyckte det skulle bli rätt kul att träffa pappa eftersom jag inte träffat honom på typ en månad men det blev som dom flästa gångerna vi ses. Pappa skriker och tål inte att höra sanningen, fanny gråter över pappan hon aldrig fick. Typ?
Jag orkar inte dra en hel jävla privatstory men vi bråkade i allafall om att jag och min lillebror inte får plats i pappas liv när han har ulrica. Och nu när han inte har henne längre så ringer han till oss varje dag, medans han hade henne ringde han 1 gång i månaden. Och pappa sitter och säger att jag vet inte, ulrica kanske ångrar sig och inte vill göra slut. Och jag säger till honom att han har verkligen inte stolthet kvar. Men han drömmer nog bara, hon vill inte ha honom. Men jag sa i allafall till honom att om han sabbar chansen med att få tillbaka sina barn igen och lämnar oss igen för Ulrica, då tänker i allfall jag inte finnas där nå mer sen. Då är det slut. Då lever jag vidare.. det är bara så, tyvärr. Kan inte tala för min brosha när det gäller det där men tycker så synd om honom, för han är för snäll för att säga vad han känner.

Har fyllt på mobilen nu. Eller rättare sagt jag har skaffat en mobil med pengar nu. Nummret är 0737778482. Spelar väl ingen roll om jag skriver det här antar att det bara är dom närmaste som är intresserade av det. Och det är sandras gammla nummer för er som har det nummret :) Bara att plinga och skicka sms om ni har nått vackert på hjärtat. Skönt att kunna höra av sig till folk nu. Känt mig helt handikappad typ.

Lägenhet nunununu vill jag ha. Men vi har sökt på Skallberget bara nu typ. Fårse hur det blir. Jag vill bo på oxbacken men fanny kan inte alltid få som hon vill sa Pappi. Menmen jag får i allafall bo i stan och det är min största önskan.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film :) PUSS

Okej då.. :(

Jag är fan sjuk och det är inte ett dugg kul. Ska hem idag, först förbi v-ås och handla lite men sen hem tror jag. Bara jag får skjutts till sala, för jag vill inte vara hos pappa när jag mår dåligt. Jag har gjort en klänning och den är asfin :) huur söt som hälst ju. Vet inte riktigt när det kommer ett tillfälle att använda den, men nåndag är väl den rätta :) Sandra har sytt en kjol också. Haha som ni hör så bestod våran söndag av att sy sy sy. Men det är faktiskt rätt kul, men man tröttnar rätt så snabt faktiskt. Vi gjorde inte mkt mer igår. Kollade på en jätte bra film gjorde vi. Gick och la oss runt 1 tror jag. Fan vad trött och sliten jag var. Snuvig och min hals är sönder hostad jag vill inte hosta mer nu :(

Somsagt vi ska dra från Riddarhyttan om nåra timmar jag ska bara duscha och vi ska äta. Då drar vi och handlar mat i v-ås och sånt som sandra behöver sen så blir det raka vägen hem till Skultis. Och jag hoppas på att pappa kan skjuttsa mig till mamma lite senare också. Då ska jag bara hem lägga mig i sängen och kurera mig, tänker fan inte vara sjuk när det är PM. Inte för att det är världens roligaste grej, men alla ska ju dit ju.. Och Sarah från sthlm kanske ska komma också och hälsa på det ska bli hur kul somhälst :)

Nej nu ska ja dra en smoke och hoppa in i duschen. PUSS

fanny ahl - It's all funny.. naaah ;)

Hej mina offer? är ni friska? själv sitter jag här och knarkar halstabletter och jag får inte nooog av dom.. där ljög jag. Men min hals måste ha dom annars hostar jag verkligen sönder. Jag orkar inte hosta mer, känner mig helt svag i kroppen men det hoppas jag går över. "det man inte vet lider man inte av" Och ja tänker lådssas om som att ja inte vet att jag är sjuk, och därmed kommer jag inte lida av det. Smart ass tänker ni nu va? ;) oh yes, född till att bli ett geni! Sandra har sytt gardiner och lite andra småsaker, jag är väl inte värst social. Men nu ligger hon här på madressen bredvid mig och vi har lite sy-planer. Vi ska försöka hitta en jeansjacka också så ska vi fixa till den till sandra så den blir fin :) ungefär i samma stuk som min. Ni kanske inte har sett den, men det borde ni ha gjort :)

Nu ska fanny ut å röka och sen trippa upp i trappen med min kära kompis till henns rum och leta clothes.. är det inte en av dom stora anledningarna till att man vill leva imorgon också? klääääder ;) och sandra då haha ^^
PUSS

trevlig helg :)

Har inte skrivit så mycke på bloggen under helgen, men det beror ju somsagt på att jag är med sandra i riddarhyttan ocg har andra saker för mig :) Men ibland kommer det ett inlägg, som nu! Igår så gick jag och sandra ut på en promenad runt halv 11-11 och då träffade vi kalle och jason. Som vi var med i fredags. SÅ vi åkte runt lite med dom och bestämde oss för att åka till Ludvika på Ludvika-festivalen. Men sen blev det inte så helt plötsligt för dom flesta som hade körkort var dyngraka och dom andra skulle vara med flickvännen. Så vi drog in till Skinnsberg i allafall och gick hem till Kim :) Dom satt vid en brasa och drack och hade trevligt. Vi var väl runt 10 personer ungefär. Verkligen jätte mysigt ju. Det var någon kille från västerås där också och en från malmö. Och Oscar från sthlm haha, och han var verkligen kvällens pajjas. Men han lättade helt klart upp stämmningen. Tror inte jag skrattat så mycke på länge. Tror klockan var runt halv 2 och vi kände för att åka hem och käka och bara kolla på tv. Så en av dom vi var med ringde efter skjutts åt oss så att vi kom hem. (haha vissa njöt mer än andra på den bilfärden) fyfan haha.

när vi kom hem käkade jag macka och sandra åt pommes :) Så kollade vi på law and order. Men jag somnade typ i soffan så vi gick och la oss. Vaknade ungefär vid halv 12 av att sandra satt sig vid datorn. Så idag har jag väl inte gjort mer än att ätit frukost och nörda data litegranna :) Vet faktiskt inte om jag ska hem idag eller inte. Kanske, kanske inte. :)
Vi hörs mina babes.

Riddarhyttan :)

Hejj. Igår kom jag till Riddarhyttan hem till sandras mamma :) Vi käkade typ på en gång och slurpa på lite röd-vin :) Det börjar faktiskt bli gott. Sen gick vi ner till öl-tälten nedanför huset och sandras lådssaspappa ghjert köpte massa dricka till oss. Men han gick hem lite senare så vi drog upp till huset och hämtade lite öl åsånt. Vi var med massa "barndomskompisar" haha nej men vi träffa på en massa boys som vi var med förra året vid den här tiden. Vi dansade och sjöng hela kvällen och avslutade med en hambrugare som jag nu idag spred ut sig på min vita tröjja. Här med har jag en vit tröjja med röda ketchupfläckar. Tur att vi gick upp efter maten så jag inte gick runt så senare på kvällen. Jag kopplade inte riktigt hur packad jag var igår, men det var verkligen kul där nere. Så roligigt man kan på landet typ.

Ikväll ska vi också dricka. Vi träffade lite trevligt folk igår, som sa att vi skulle komma ner till campingen så hoppas dom har en stuga vi kan festa i ikväll. Det skulle vara najs! Här är lite bilder från igår:


jag - och min nya kjol


Sandruw


jaaa


WOHOHO

JAG HITTADE LAPPEN!
- Mamma, du.. du har inte lagt undan lappen jag måste ha med idag?
mamma hoppar ur sängen
- Nej fanny det vet du att jag inte har! Du får inga pengar utan den så..? LETA!
- mm, nog bäst så... hih

haha det där fick fart på mig och jag kollade bara lite nogare på dom ställen jag kollat förut. Å vipps :)
Måste sticka!

aj aj aj..

Fan vad ont i halsen jag har alltså :( jag vill inte. Men det är oftast bara på morgonen å sen går det över. Så jag kan leva med det om det försvinner sen. Fa-an alltså, jag hittar inte lappen jag måste ha med mig till jobbet. Jag vet inte hur jag ska göra. Vet ni? Är det någon av er som sommarjobba? Jag har nämligen tappat bort lappen där dom ska skriva i hur mycke vi har varit där osv. Och det är rätt viktig antar jag. Fuck! Jag blir så jälva arg på mig själv. Jag hoppas det ligger i mitt skåp där på jobbet men jag antar att den inte gör det. Hallå.. :( Det kommer eka i mitt skåp när jag kollar in där.

Sista jobbdagen, så överlycklig! :D Och idag ska det supas i öl-tält som aldrig förr. Here we come Riddarhyttan! haha det var sjukt kul förra året med massa roligt folk. Hoppas det är lika roligt i år med lite nytt folk. Då skulle jag vara nöjd som ett barn på julafton :)

Sitter och dricker te nu, får inte i mig någon macka. Har ingen matlust sen igår. Och morgoncigger smakar bajs redan i mun eftersom jag har så ont i halsen. Men det är bara att pressa i sig haha. Annars kommer ja bli sjukt irriterad bara. Höll nästan på att glömma Vinflaskan. Mamma hade ställt undan den, den lilla filuren. Tyckte inte att jag och sandra skulle ha lika roligt denhär helgen som på midsommar! Men hallå då drack vi 3 vinare och massa öl cider mm. Nu har vi en vinare och dyra öl på ett öltält. Hon kan va lugn :) Jag vet inte om jag hinner skriva så himla mycke blogg under helgen. Kanske nångång per dag i allafall, det får duga så börjar jag skriva rejält mycke på måndag igen?

Sov sött

"HAHA du försöker ju sjunga fint"
- Humm jag känner ingen "Lindao"? så jag tror ingen "lindao" kan veta hur jag sjunger :)
But it's nobody's business what I do or please ?!?!

Ja ni det är sånna människor som inte har något att göra på kvällarna förutom att läsa min underbara blogg. Kan inte fatta att den är så intressant. Har haft 3 olika stycken och ni ska alltid leta upp mig för att läsa mina vackra rader. I know, den är så rolig! Ännu roligare äre väl om man får slänga in lite anonyma comments? RIGHT?

Åt glass med sirap för ett tag sen. Men som ni kanske vet är matlusten lite upp och ner förtillfället och magen till låter inte alltid fanny att äta sådana godsaker. Så... Japp men nu ska jag snart lägga mig och kolla på film tills jag somnar. Ska bara skriva lite blogg, säga hejsvejs på msn och sådär :) SISTA jobbdagen imorgon. Så jävla härligt 7 tusen kr på två veckor känns rätt soft faktiskt. Så fyller jag år 31 juli också, 18 fucking år! Hah nu äre er tur att stå utanför krogen medans jag shakar! Puuh.

Imorgon kommer antagligen Sandras lådssas pappa och hämtar mig i Sala efter jag jobbat! Justja nu kom jag på att jag måste packa för imorgon. Hinner inte det imorgon tror jag. Ska försöka hinna duscha hemma efter jobbet också så jag slipper göra det hemma hos Sandra. Men det ska jag nog hinna om jag skyndar mig :) Sov sött babes.


åh nostalgi!

Fyfan satt och lyssna på massa låtar på min dator och den här låten är verkligen ett minne för livet för mig. Jag bara älskar den. Så himla fin, vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag hör den. Den får mig lugn i allafall :) Tror att jag hörde den första gången på en reklam och jag blev helt besatt. Hittade inte låten från bärjan så blev överlycklig så fort den kom på tv. Ni har säkert hört den, men ni har aldrig älskat den som jag.


mumsfillibabba

Eftersom vissa lämnar mig för fotbollen får jag helt enkelt tröstäta lite glass tror jag. Hoppas vi har någon för nu har jag verkligen ställt mig in på det. Fast hoppas inte igentligen, ska inte äta såndär skit. YES, nu vet jag varför jag är så uppspelt, inte rökt på aslänge. Alltså när jag är med sandra och börjar gå upp i varv (låter som en litet barn) då brukar hon säga: Du har inte rökt på länge va?.. Så jag har ju alltid hon som påminner haha.

Nej men so long fuckers! :*


skooo kanonen

Känns som det bara sprutar ut skor i mitt rum.. Vad jag ser härifrån så ser jag, 1 2 3... 15 par skor på mitt rum. Och det är bara dom som får plats på mitt rum. Det värsta är att det är nästan bara högklackade. Eller vadå värsta, jag älska high heels, men ibland orkar man inte gå i det. Finns 2 par converse där i blandningen men annars äre klackar. Det jag vill komma fram till är att jag behöver verkligen ett par nya skor. Ni ska se mammas min när jag sa det till mamma. Haha, hon blev nästan arg. Men jag vill ha! Eller rättare sagt jag måste ha ett pra tygskor jag kan strosa runt i i sommar + att jag måste köpa ett par gladiator skor. Det är så sjukt fint och verkligen right for the moment. Kenza har ett par as-snygga sådana men med höga klackar. Det skulle funka, men somsagt jag letar efter ett par bekväma skor. Jag känner mig rätt så bekväm i klackar också för då känner jag mig så lång (A) menmen.

Skor står alltså på inköpslistan. Skulle vilja ha en vit klänning också, en V-ringad. Men fårse jag hittade ingen fin klänning igår, men iof så finns det 2 affärer i Sala haha. Jaja fårse om det blir någon shopping eller om pengarna försvinner nästa vecka. När jag får mina jobbpengar ska jag i allafall åka till sthlm och shoppa en hel del. Älska affärerna där, dom har allt man ber om :)

Jag går och fiskar.. lalala (8) Nej men jag åt fisk idag, inte särskilt gott, men mättande! Haha nu kom jag på att jag sjöng den låten med Peder på Midsommar när vi körde kareoke. Haha fyfan, så kom det fram en kille och sa du kan verkligen sjunga va? Och jag lura i han att jag kunde det och blablabla, vette fan vad jag ljög för honom. Haha ni kanske vill se en video sen dan före midsommar när jag och sandra kör Små-stjärnorna? HAHA!
Såhär fuuuula är vi när vi har tråkigt, vi bara särar oss hela tiden, cp+cp! (vet inte om jag vågar visa er haha)



Inte för att jag tror vi kan sjunga finare än såhär, men vi fular oss faktiskt bara (A)

HEJ :D

Jobbet idag gick väl helt okej. "bråkade" lite med Kina idag också men det får jag ta. Det får hon helt eneklt ta! Tänker fortfarande inte bli behandlad som en slav. Hon säger att vi ska hinna klart i tid ändå sitter hon och snackar skit på lunchen i minst en timme. Orka henne, jag vill bara göra jobbet så kan jag få gå hem sen. Hon säger ju själv att så fortare man blir klar desto fortare får man åka hem. Och jag kör på det jag med. Fulla rullar tills sysslorna tagit slut! Efter jobbet åkte jag och städa på LinkansReklambåry också och var väl hemma runt halv 3 kanske. Äntligen fick jag sätta mig ner och ta det lugnt. Imorgon är det sista dagen på jobbet och det tackar jag guud för! Jag hade verkligen inte orkat en vecka till, verkligen inte. + att om jag hade jobbat nästa vecka hade jag missat pm och alla roligheter :( Så ibland ska man ha tur.

Har gjort om designen på min blogg igen, haha jag nöjer mig då aldrig. Nu sitter jag här och sitrrar mig blind på mitt nagellack, det är så fab! Vill bara måla dom, men jag får göra det imorgon när jag slutat jobba helt enkelt. Provade lite på tummen igår somsagt och det är verkligen sockersött. Pappa kommer och hämtar mig imorgon när han jobbat klar, det blir väl runt 2 tiden kan jag tänka mig. Måste ringa Sandra sen och höra med henne om hur jag kommer upp till henns mamma imorgon också. Hoppas på fest imorgon kväll säger jag bara. Jag ska supa bort alla veckans bekymmer alltså haha. Har ju en vinare kvar sen midsommar som vi vann så den blir det väl till att smutta på lite. Rödvin kanske inte är det godaste, men det är vuxenpoäng?! haha skojja :)

Jag skulle jätte gärna sätta in en bild på mig själv när jag har på mig byxorna och kjolen, (inte samtidigt) haha! Men nu är det så att min usb kabel är spårlöst försvunnen och jag kan inte hitta den. Det gör mig tokig, men jag har verkligen letat ihjäl mig, tänker ge mig på ett till försök lite senare, inte nu.

vackra små ord




I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall, But I mean these words.
I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Thoughts read are spoken, forever in doubt.
And pieces of memories fall to the ground.
I know what I didn't have so, I won't let this go.
Cause it's true, I am nothing without you.

All the streets, where I walked alone,
With nowhere to go, Have come to an end.
I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

In front of your eyes, it falls from the skies,
When you don't know what you're looking to find.
In front of your eyes, it falls from the skies,
When you just never know what you will find.

What you will find, what you will find, what you will find

I don't want this moment to ever end.
Where everything's nothing without you.
I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Jisus

Jag somnade igår när jag gick och la mig och sov hela natten! 10 timmars sömn behövde verkligen min kropp! Jag tror jag vaknade någongång på morgonen och trodde att klockan bara var 11 typ och att det inte hade hunnit blivit mörkt så tänkte sätta mig vid datorn, men jag struntade i det tydligen. Kommer inte ens ihåg att jag somnade om. Har nyss duschat, ska göra te nu :D För min hals är krossad idag med.. jag lär verkligen operera bort min halsmandlar som doktorn säger, men jag vågar inte.. det är läskigt att bli sövd. Tänk om jag inte vaknar, tänk om jag inte får tillbaka min röst, tänk om jag får en annan röst? :( Nej jag väntar med det där ett tag till antar jag.. men är jag under 18 betalar säkerligen mamma. Men eh det kvittar, jag vill inte nu. Blåsa håret snart, haha åker föna heter det, men jag säger blåsa..

Efter jobbet ska jag iväg till andra "jobbet" och städa. Nästa vecka får jag 500kr. Skönt, det behövs för jag har bara 300 kr efter jag köpte kläderna igår även fast pappa betalde kjolen.. humm. Och det är ju llite roligheten nästa vecka så då lär jag ju ha pengar.

Nej nu har jag inte tid att sitta här inte! Ska ner och göra te nu :) PÖSS

Så trött

Håller verkliigen på att somna, klockan är halv 7 kan lixom inte gå och slagga nu, eller? Jag funderar fan på att kolla på en film och somna till den. Inga problem att jag sover hela natten i allafall :) Och om jag inte gör det är det ju inte hela världen ändå. Då får jag väl sätta mig vid datorn ett tag bara. Vill verkligen inte vara trött på jobbet imorgon, jag tror att orsaken till att jag blir så irriterad hela tiden är för lite sömn. Kan hända, kan hända..

Nagellacket som jag köpte idag kommer från VIva la Diva och är grymt sött på. Har provat det nu, men bara på ena tummen. Får nämligen inte ha nagellack i köket. Men å andra sidan efter hard work work, i köket ser det inte så fresh ut i allafall. Längtar till helgen, då ska jag använda både mina nya byxor och min nya kjol om vädret till låter :)

Pratade med sandra i telefon när ja kom hem från jobbet. Hon är i sthlm med Daniella, dom skulle köpa löshår till dannie och lite mer. Och gissa vem dom stöter på, Sarah från sthlm :D tjejjen vi firade midsommar med. Vilket jävla öde alltså. Pratade med henne i telefon ett litet tag och vi funderar på hur vi ska göra, om jag ska komma till henne nästa vecka? Eller om hon ska komma till mig/oss till v-ås istället. Eftersom det är power meet har vi ju alltid något att göra manar jag. Hm.. inte för att pm är det roligaste en stockholmare har vart med om kan ja tänka mig haha. Jag vill flytta dit NU. Jag ska tammefan göra det, när jag blir stor (A)

Nej nu ska jag bara röka och sen lägga mig i sängen tror jag allt. Sorry men tänker inte hålla er sällsis på msn och whatever längre. Sov sött sötisar PÖSS


shoppshopp :)

Haha idag fick fanny utbrott. Tänkte för mig själv hela tiden Håll käften nu Fanny men det gick inte. Hon ska tammefan alltid klaga på mig, aldrig på killen jag jobbar med. Iof så smörar han ju hela dagen ut, men jag är inte sånn. Född till att säga vad jag tycker helt enkelt. Åh, jag sa helt enkelt att hur ska vi hinna med allt när vi samtidigt måste ta upp skiten efter dig? Ops, kanske inte var så bra, men a nu äre sagt och den där klumpen i magen är borta HAHA.
Det var fisk idag, skitäckligt. Men men ändå inte vi som ska äta det, eller vi får om vi vill, men det vill vi inte, i allfall inte jag! 

Fick sluta typ halv 3 idag bara för att vi behövde göra rent diskmaskinen, den är typ lika stor som en traktor så det tog en jävla massa tid. Och det värsta var att hon sa; nej hörrni nu tror jag att jag sticker hem, gör ni klart här. VAFAN?! alltså där höll jag på att spricka igen, men denhär gången lyssna ja  på min inre röst! haha..

Efter jobbet så tog ja en tripp på stan. Eller salas stan i allafall. Jag köpte ett par chinos och en kjol. Ni kan se bild här nedan :) Mycke finare på än på bilderna måste jag säga :) Justja, köpte ett rosa nagellack också. Riktigt sommarfräscht!




te

Åh va mysit, här sitter jag och dricker te helt nyvaken. Skulle bara säga det hihi (A) Vanilte är det. Det var verkligen aslänge sen jag drack te. Förut drack mamma pappa och jag alltid det på kvällarna.. å jag saknar dom tiderna. Men jag vill å andra sidan inte ha tillbaks dom. Det känns bra att ha mamma på ett ställe och pappa på ett. :) Lär träffa pappa snart, tror inte jag gjort det på 3 veckor. Men jag tänker inte alltid vara den som tar mig kragen och säger, ska vi träffas? Nej nu är det hans tur.. Te te te te, nu ska jag dricka upp mitt te!

Å nej

Min hals gör asont, vaknade imorse och var jätte hes (skulle såklart sjunga) så märkte jag det :( + att jag känner mig hängig och då är det rätt tungt att kliva upp 5 på morgonen. Fan alltså jag kan inte vara sjuk till helgen, jag tänker lägga mig på en gång när jag kommer hem och sova, så hoppas vi på att halsontet har försvunnit när jag vaknar, vips! Och om jag inte äter någonting nu på morgonen kommer jag typ dö tills lunch. Men hur kul är det att äta, jag kan inte ens svälja mitt saliv :( Åh vad arg jag blir alltså!

Nej nu ska jag fixa lite stuffs och sen ska jag väl dra till jobbet antar jag.. PÖSS


Kvällens sista

Vad var det jag sa, samma kvällsmat som lunch. Men det slank ner det gjorde det. Pratat med Sandra i telefon också, inte så länge men vi prata bla. om hur jag ska komma upp till sandras mamma på fredag. Eftersom hon åker upp tidigare än mig. Pappa kunde i allafall hämta mig efter jobbet på fredan, men det är ju en bra bit till Skinnsberg från tuna. Men Hjert kanske skulle komma och hämta mig, det är Sandras lådssas-pappi. Hoppas på det, annars har vi problem att lösa! Jag ska dit, jag bara ska det. Vi ska ju supa ihjäl oss? haha

Min kväll har gått åt till att fixa en kompis blogg :) Den blev faktiskt jätte söt. Inte för att jag gillar rosa, men för dom som gillar rosa var den fin. Så nu hoppas vi att läsarantalet ökar upp till skyn pågrund av min design. Haha skojja :)

Jag måste verkligen sova lika tidigt idag, men jag är inte trött :( Inte ett dugg faktiskt.. Får prata med lite folk på msn och sen hoppa till kojjs. PÖSS


Bra låt :)




omg

Alltså, jag fattar inte hur två människor kan vara så lika, veckans lookalike blir givetvis Jocke & Chad michael Murray:


hell yeah

Haha jag vet, det här är allt annat än en modeblogg men måste bara tipsa er om dom här sjukt coola och fräsha linnena :) Det är Anna som är designer till dom här übersnygga tröjjorna :)


sommarfina



Åh vad jag bara älskar dom här väskorna! Jag älskar dom! Jag blir varm i hela kroppen när jag ser dom. Speciellt den fösta blåa och den blommiga, eller vänta alla är underbart vackra. Det som är bra med dom att det finns bara ett antal exemplar av varje väska så halva v-ås kan inte springa runt med dom. En sak är säker och det är att jag ska inhandla en sånhär väska för mina pengar jag jobbat ihop. Jag ska ha en! Dom kommer ifrån Fifi Bags :)


designfixar'n

Har fixat om i bloggen lite som ni ser. Den rosa färgen var inte riktigt jag. Jag hatar rosa igentligen haha vet inte varför men jag tycker mest om svart vitt grått osv. Det blir stilrent och det är sånt jag gillar. Har ändrat typsnitten på texten lite och skrivit en text om mig under kortet på min header. Apropå header så har jag gjort en ny sånn också. Jag vet inte om jag är nöjd med den men den får duga ett tag. Ni lär ju kolla mer på vad jag skriver än på min header så det kan vi ta en annan dag när jag har tid och ork att sitta och pyssla med pill.

Pratade med sandra i telefon. Haha kan inte riktigt berätta vad vi snackade om. Men det hände en sak i helgen och nu är en sak spårlöst försvunnen. Men a, nu har hon undersökt problemet och den förblir försvunnen. Haha men faa-an vad kul det är alltså, kanske inte för dig, men alltså tare lugnt! Lider med dig, fast jag fnissar lite också (A) Det är kul, det bara är det! ;) hahah, fan vad jag sitter å garvar för mig själv nu alltså..

Vart är min mamma? Vart är min mat? Jag är faktiskt lite hungrig. Blir väl samma mat som jag åt till lunch kan jag tänka mig eftersom mamma är så busig och tar med mat hem från jobbet. Och vi gör ju maten till fritidsen hon jobbar på!  Men schyy det är en hemlis att vi är så tattiga och tar maten från jobbet :O Haha nej men det är mest för att mamma är så lat när hon kommer hem från jobbet, eller kanske trött.

Är det inte nå bra på tv idag så säg?
www.tv.nu
Nej tänka sig det är det inte, eller jo det är sex and the city men det börjar klockan 11 och då ska fannsan sova!

PÖSS

:)



It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See, somehow I can't forget you
After all that we've been through

Go in, come in
Thought I heard a knock
Who's there? No one
Thinking that I deserved it
Now I realize that I really didn't know
You didn't notice, you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is, Imma be okay

Thought I couldnt live without you
It's gonna hurt when it heals to (oh yeah)
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to (ooh ooh)
It'll all get better in time

How could I turn on the TV
without something there to remind me
was it all that easy
to just put aside your feelings

If I'm dreaming
Don't wanna let, hurt my feelings

But that's the path, I believe in
And I know that, time will heal it
You didn't notice, you mean everything
Quickly I'm learning, to love again
All I know is, Imma be okay

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals to (oh yeah)
It'll all get better in time
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to (ooh ooh)
It'll all get better in time

Since there's no more you and me (no more you and me)
It's time I let you go so I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is, I'll be fine without you
Yes, I will

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals to (oh oh oh)
It'll all get better in time (oh oh ooh)
Even though I really love you (you)
I'm gonna smile 'cause I deserve to (yes, I do)
It'll all get better in time (oh oh yeah)

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals to (yeah ah yeah)
It'll all get better in time (ooh ooh oh)
Even though I really love you
I'm gonna smile 'cause I deserve to (ooh ooh, yes)
It'll all get better in time

helvette

Fan vad arg jag är alltså! Kina som vi jobbar mer gör inte annat än att klaga. Vi gör precis samma saker som förra veckan när vi jobbade med Hälla men nej klart man ska klaga ändå! Hon gör inte ett skit, klart att allting inte blir gjort i tid, klart att man glömmer nån småsak, klart somfan man behöver ha lunch någongång! Medans hon fikar, lägger upp mat och stoppar i ugnen och pratar med sina jobbkamrater om att hennes pappa som är senil, så får vi göra resten! Vi ska till och med diska upp skiten efter henne. Nej nån måtta får det vara, idag var jag nog rätt otrevligt men mitt tålamod tar också slut, bara för att vi är barn, bara för att vi är sommarjobbare behöver hon inte behandla oss som slavar från polen! Vi är minst lika trötta fast vi inte cyklar från broddbo klockan halv 5 på morgonen. Om man väljer att cykla 1,5 mil på morgonen istället  för att ta bilen då får man fan ta och skylla sig själv och inte låta det gå ut över andra! ÅHH

Alltså fuck att man jobbar när det är värsta rea-veckan i västerås nu. Hoppas det finns lite gobitar kvar nästa vecka. Då ska jag ta mig en runda och fylla på garderoben har jag bestämmt. Inte för att det får plats, men får väl rensa ur garderoben och kasta lite old school. Sälja på loppisen i helgen kanske haha ;) Nej men det var fan en bra id'e, ska snacka med sandra om det :) Hon har ju också massa kassa hemma med kläder. Wiho. Eller ni kanske vill ha något? :)

Undra om ja ska lägga mig i sängen och kolla lite film eller något. Ingen är ju vaken, klockan är ju bara halv två. Fatta skönt, medans jag jobbar ligger ni eran varma guusiga säng ;) Men jag ska inte klaga, jag jobbar häldre när vädret är skit faktiskt! Tänk bara, sommaren kommer snart och då jobbar ni :D

PÖSS


Good damn you're beautiful :)

Hojjhojj :) Haha jag vet inte jag ska skratta eller gråta men jag tror minsann det är någon som fått tillbaka sin hunger igen! Jag låg typ i sängen och inte ville gå upp, så tänke jag 'vi har asgoda mackor hemma och skinka' så flög jag typ upp ur sängen! Bra va? Solen lyser faktiskt lite idag, det lös mer förut. Gud läste vad jag skrev i mitt förra inlägg antar jag :)

Somsagt käka frulle nu och sitter och dricker apear funlight saft! Och det är tammefan den godaste saften jag druckit. Vi har typ druckit den i några månader här hemma och man tröttnar aldrig. Den har lixom inte samma smaklösa smak som många andra funniesar har :)

Mobil! Jag känner mig så himla handikappad utan mobil, det är sjukt! Men på fredag, ätnligen på fredag då får jag låna en mobil av sandra. Och det  blir comviq på den, för ni tjatar ju sönder på att man ska ha det. För mig spelar det ingen roll faktiskt, bara jag har en telefon att ringa ifrån. Snart är det bara 31 dagar kvar tills jag fyller år och då ska jag önska mig en mobil. Men å andra sidan är det bara 25 dagar kvar tills jag får lön eller får vuxna lön den 25? haha är inte så insatt! Tanken med det var i allafall att ja kunde köpa en egen.. men det orkar jag inte :)

Nu ska jag ut i det kalla vädret, tända en cigg och rejsa till jobbet. Snart i allafall, jag börjar klockan halv 7, om en halvtimme. Måste lämna tillbaka filmerna jag och sandra hyrde i lördags också. Nu får jag inte kolla mer på A walk to remember :(

* never gonna forget me? *laugh*.. you forgot me that night!



 


Trying so hard

Ska iväg nu och köpa cigg nu med Nille. Det är förjävligt att man inte ska få köpa den nikotin man behöver bara för att man är under 18. Att man ska behöva tvinga ut små snälla pojkar när det spöregnar en sommardag. Men livet är kasst ibland, det går upp och ner som solen. Bara det att dom ljusa stunderna inte är så många. Jag minns inte när solen gick upp sist. Gud bara gråter nu för tiden. Vart tog sommaren vägen?

Hur det känns att vara singel? Det känns skönt, det är underbart. Tryggheten försvann av att alltid ha någon vid sin sida. Men ensam är stark. Å andra sidan är jag inte ensam, inte ett dugg faktiskt. Jag har mina vänner som jag vet alltid kommer finnas vid min sida. Det är bara riktiga vänner som vet vad ordet föralltid betyder. Även fast man sviker och krossar hjärtan, finns vi alltid för varandra. Det är vad jag kallar vänskap, det är vad jag kallar äkta kärlek!

Jag längtar till helgen, då jag får sätta på mig min klänning och leka barn igen! Stå på marknaden och sälja saker för en femma och bli lycklig över den lilla summan man åstakommit. Köpa godis för det och sätta sig vid vattnet och doppa fötterna med min bästa vän. Fast jag ljög lite, sakerna kommer inte kosta 5 kroner, detta är vintage och vi säljer allt för dryga 50-lappen. För dom tusen vi känar ska vi köpa öl och festa hela natten lång! Men en sak är säker, det är fortfarande med min bästa kompis :)

sovgott


Så fin låt :)


Hej :)

Fan vad sliten jag var idag när jag skulle till jobbet. Fast faktiskt inte lika trött som jag brukar vara, peppar peppar. Haha skojja, ja sa bara så för mormor brukar det, och jag garvar på mig varje gång! Fick göra precis samma saak idag på jobbet som jag brukar och vid det här laget så vet ni ju vad jag gör. Ni kan väl alla mackor och allergier utan till ni med snart. Fast idga jobbade vi med en annan tant som heter Kina. Alltså den kvinnan kan prata, jag sätter en hundring på att hon pratar på inandningen också! No problemas!

Pengar pengar, måste få mina pengar nu. Fick tusen spenn av mamma häromdan så ska chacka ett par jeans var det tänkt. Men kan ju inte dra in till v-ås nu i veckan så får bli nästa vecka helt enkelt! I helgen blir det supa satan igen i Riddarhyttan där Sandras mamma bor. Det är "Riddarhytte Marken" som det kallas. Marknad på dagen sen är det Öl-tält på kvällen och det är ju min och Sandras specialitet detdär har vi kommit på haha! Nej men jag längtar så otroligt, bara 4 dagar kvar på jobbet. SUCK!

Pratade nyss med pappa i telefon. Som jag kanske berättat, eller så har jag inte det, i allafall så ska han ta över en restaurang här i västerås. Det ska bli chill, bara allt blir som det är tänkt. Ska också fixa lägenhet där så det blir soft. Åh vad jag längtar. Jag längtar också till att bli 18 fucking år! Snart bara 31 dagar kvar. Och det blir krooogen! yihaa.

Nej nu ska jag lägga mig och kolla klart på filmen, A walk to remember. Filmen jag och Sandra satt och störttjura till i lördags :( Alltså den är verkligen att rekomendera. Helt underbar. Heeelt MAGISK som peder skulle sagt! huhu ;)

vi hörs PÖSS

BILDER

Bilder ifrån midsommar :)


Sara Jag och Sandra


Jag och Sara :)


Sara Jag Och sandra :)


Sara och Sandra :)


Marre och Mammsi


Sandra och Jag


Sara


Sara och Jag

Det får räcka :D


....



There's a song that's inside of my soul.
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Sing to me the song of the stars.
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that you have for me over again

So I lay my head back down,
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

I give you my destiny
I'm giving you all of me
I want your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs
I'm giving it back

So I lay my head back down,
and I lift my hands and pray
to be only yours I pray
to be only yours I pray
to be only yours
I know now you're my only hope

Midsommar helgen :)

Måste bara börja med att säga FAA-AN vad lyckad midsommar, lyckad helg! Jag tänkte berätta i stora drag vad vi hade för oss :)

Det började med att sandra och jag drog till sthlm med mamma och marcus, haha fyfan den bilresan går inte att glömma ska jag säga. Vi sjöng typ hela vägen och hade askul! Sen när vi kom fram åt vi korv haha, inte så kul att veta med det gjorde vi allafall :) Jag och Sandra var döda den kvällen + att vi skulle tagga inför morgondagen så vi drog ner till vår lillstuga där vi skulle sova dom här två dagarna. Haha men när vi väl kom ner kunde vi inte sova så vi spelade in massa videos som ni kan få ta del av i ett annat inlägg ofc. Fast inte alla, haha kom ihåg att vi sära oss också. Vi spelade bla. in Små stjärnorna. Och en deep taalkin haha! Kuwl var det i allafall. Just det vi lockade håret på mig också så jag skulle vara fin till midsommar :)

Midsommar! Vi vaknade med ett le'ende på läpparna, fast jag kan medge vi var en gnutta ängsliga över om det skulle bli en bra kväll eller inte. Runt 11 rycket kom Nicke. Syskon till en av dom vi var hos. Nicke och hans familj kom alltså och han var lådssaspappa till en tjej som heter Sara :) Och ja vad ska man säga, Sara var lika gammal som oss och vi blev "bästa vänner" på en gång typ. Fyfan vad tur, den där tjejjen var precis som mig och sandra. Vi hade så jävla kul alltså! (saknar henne faktiskt). I allafall tillbaka till berättelsen. Vid 2 någongång börjad vi dricka, vi och alla vuxna haha! Sara drog till med en shot på en gång, jag och sandra tog varsin smirre haha! Nej men det är bra sara, det är så det ska vara :) Vid klockan 3 drog vi ner till vattnet där alla firade misommar. Dom hade Vin-lotteri, Barn-lotteri och Vuxen-Lotteri! Självklart så köpte jag sandra och sara Vin-Lotter, vi hade nämligen inte med oss något och dricka dit ner och man kan ju inte sno av andra hela tiden. Mer om det sen! Vi gick i allafall och satt oss vid bryggan och bara stekte ett tag, då det kom fram ett killgäng och fråga vart vi kom ifrån och blablabla. Dom sa att vi skulle komma ner till vattnet eller aa till bryggan som dom sa, vid klockan 10 och det lät ju lockande eftersom vi inte visste vad vi skulle göra den kvällen..

Efter ett tag blev det dans runt midsommarstången och självklart så dansade vi med alla andra haha. Och då ser vi dom, dom snyggaste killarna ever. Killen jag drömmt om sen första gången jag såg honom (26 år) men ändå! Han och hans polare dansade självklart också runt stången och drog med oss i deras dans. Peder, som killen heter, hans pappa skulle ha fest på kvällen som alltid när det är midsommar. Så det bjöd upp oss dit. Självklart banga vi inte!

Vin-lotteriet! Dom börja ropa upp vin-lotterna och gissa vad? Jag vann första priset och vann 5 vin flaskor! Alltså jag måste bara säga att det var min/våran dag den dagen!

Vid 5 drog jag sandra sara och alla andra hem för att käka mat och umgås! Vi drog i oss 2 flaskor vin i början och fick massa cider av mamma! Fan vad skojj vi hade alltså! Runt 10 hittade vi ett singstar så vi började med det! Och sen kom det några killar, Viktor och Alle (runt 20 år) Hem till oss, där vi var :) De var jätte trevliga och jätte fulla, men vi bestämde oss för att dra till festen vi skulle på!

Och fyfan där var vi ju mer än välkommna, vi gick utanför på gatan och så fort dom såg oss ropa dom! Fast det var inte killarna, det var några vuxna, men dom tyckte om oss också. Det var lixom en fest för alla! Där körde dom kareoke och massa annat. Så fort vi gick ner så killarna såg oss kom dom med dricka till oss :) När den vär slutt, gav dom oss en till. (och vi tänkte vafan xäxen det på träd här någonstans eller) När vi hade fått ungefär 3 öl var därifrån så kom dom med en flaska vitt vin! Och sara sa TACK och drack det haha :D För min del blev det bra med en cider, inte mer vin! snälla.. Efter ett tag gick vi runt huset och såg en pool full med öl, vin, cider mm. Där var vårt problem löst med vart allt kom ifrån! Så jävla härligt killar. Okej dom kom typ från stureplan s¨å deras attityd var väl inte den bästa ibland! Självklart var dom bäst snyggast rikast och vackrast. Men det tyckde dom om oss också haha (A) Vi festade i allafall hela natten och vid 5 tror jag att vi slutade, då drog vi och la oss i deras stuga för vi orkade inte gå hem! Killarna vi var med kanske ja ska presentera, De heter Peder Johan Joel Oskar, sen var det ju 100 pers till men alltså det var ju dom vi va och festa med som mest! A i allafall vi gick och la oss där med dom och låg och snacka å ett par timmar om allt och ingenting. Sen somnade vi och vaknade av att mamma ringde vid 9 och sa att sara skulle hem och att hon behövde ha sina skor jag lånade av henne :) Just det sara gick hem där på kvällen runt 3 för hon mådde inte bra stackarn :( Men på morgonen var det fina fisken igen i allafall!

Fyfan säger jag bara, det låter inte i närheten av vad kul vi hade. Men tro mig dethär är ett sommarminne jag aldrig glömmer. Kan fortfarande inte förstå att jag vart med (festat med) "peder", killen jag drömmt om dsen jag var 11! och nu när jag är 17, ser han mig! ÄNTLIGEN. Någonting att pricka av på min livslista alltså!

JAPP! Jag och sandra hade väl sovit 1 och en halv timme den natten om ens det, så vi längtade efter en stor säng och sova i. Men inte det, mamma tyckte i skulle vara vakna nån timme till tills vi skulle dra hem till Sala istället och whatever jag och sandra var fulla fortfarande så vi gick med på det. Sen drog vi hem och på hemvägen käkade vi donken, som jag hade väldigt svårt för att ha kvar i magen! När vi väl var hemma, la vi oss och kolla på film och sen somnade vi! Tror vi vaknade vid 10 eller någonting på kvällen så då hoppa vi in i duchen fixa oss lite och drog för att käka kebab! MUMS. Sen drog vi för att hyra film, det blev 4 stycken. Så köpte vi godis. Fan vad vi grät åt alla filmer vi såg typ :( ååh!

Nu är det söndag och sandra drog nyss! Ska snart kolla på en till film tror jag :) PÖSS

fyfan..

Hej, fyfan vad trött jag är, det bara rinner tårar  ur mina ögon. Åh jag vill inte till jobbet jag orkar verkligen inte. Det är en sånnhär dag man ska gå i skolan för då kan man stanna hemma. Då skolkar man, så jävla skönt alltså. Men så får det inte bli nästa år faktiskt, jag måste ta mig i kragen och sköta skolan åså. Grejja betygen alltså, fattarni..?

Åh idag äre bara 100 mackor att göra, jag spyr på att göra mackor förfan! Men undra vad det finnns mer att göra typ, för vi har lagt upp ris och mätt och kyklingklubborna fixade vi också igår, samt festisen till frukost. Jajja det löser sig, tänker i allafall inte börja klaga på att vi inte har nå att göra. Då ler jag och ser glad ut :)

Packade igår, vettefan om ja fick med mig det jag skulle. Men packat det har jag. Kläder, kläder, kläder, ni tror väl aldrig jag har packat för 2 dagar va? Nejnej, varför.. Jag har packat för en vecka framöver, halva min garderob är med haha. Men det blir säkert jätte bra ju :) Hoppas på sol så man kan ha lite sommarkläder. Bye sala, Hej Estocolmo!

Nej nu måste jag skynda mig lite har 20 minuter på med det ena och det andra. Så vi hörs? Det värsta är att ja hinner nog inte skriva blogg när jag kommer hem från jobbet för då ska vi förmodligen sticka, om jag inte får sluta allt för tidigt. Och nu ska jag ju till min kära släkt, men om ja hittar en dator så lovar jag att skriva lite blogg! XoXo fannie

ASGARVA!

tack för du fick mig på bra humör igen tjejjen!
Kolla först Amanda (den stora bloggaren) som ska göra en musikvideo:

Sen kollar ni in denhär sköna tjejjen som gör en parodi av det haha:

HELVETTE!

Vadfan håller vi på med, vad håller ni på med sverige? Zlatan vafan höll du hus under matchen alltså? Du missa alla chanser du fick ju. Åh.. Ni/Vi har ju förfan aldrig förlorat mot ryssland, varför idag, varför just nu, ikväll :( Det är inte sant alltså, vi kommer inte ens till kvarten. Åh, kan vi inte bara spola tillbaka tiden och börja om, ta nya tag och vinna. Sjukt..
:'(

Nu ska jag i allafall packa till imorgon åsådär, ska försöka att inte lägga mig så jävla sent också så jag är trevlig i morgon när vi ska bort haha. Kul att träffa mina sysslingar patrik och kenny också, det var ett jävla tag sen alltså. Typ förra midsommar om jag minns rätt. Det är igentligen pappas släkt men vi ska dit med mamma, fråga mig inte varför :)

Nej, nu ska jag gråta en skvätt och ringa sandra :) snyft. PÖSS

Apropå!

Ni vet inlägget jag skrev, var det igår? Om kärlek iallafall. Min bästa vän sandra hade liknande åsikter om vad jag tycker och tänker. Ännu en vettig människa i min omgivning, det känns skönt :) Såhär skrev hon:

Vissa byter flickor som andra byter underkläder.. alltså inge fel med det om man vill leva kvar som en barnunge, är man kär efter några dagar kan jag iaf inte tro att det är på riktigt. Menar inte att pika på någon sådär men blir bara så förvånad. trodde du var en reko kille, men det visar sig att ordet älska betyder nada i din värld :) tycker fortfarande du är en väldigt snäll kille, därför jag blir så förvånad. inte att du är elak mot någon, för det tycker jag väl inte. utan bara att du kan kalla någon du inte änns känner för det ena och det andra.. Men vissa tar enkelt på sånt. trodde bara inte du var en av dom! Men du kanske älskar henne? och tror att ni ska vara tillsammans för evigt :P fan vet jag, ångrar lite att jag sa till F att du var en grym kille och att hon borde hålla hårt i dig. Att hon inte kunde hitta någon bättre och snällare kille än dig.. men jag tror jag ångrar mig ärligt talat!

Tack för dina ord, dom värmer. Och många andras också :)

Hej sötisar

Vetni, mamma har köpt chirre med dipp och bågar till sverige-matchen! jag som inte ska äta såndär skit! Gått ner 5 kilo det är fan rätt bra, och jag vill stanna där! Men vafan jag cyklar ju varje dag till jobbet (om det räknas som motion) så jag kan nog vräka några chips ändå. HAHA Åh när jag såg den där ostbågepåsen började jag tänka på wesslan och kicki (hans mamma) Wesslan är alltså mitt ex "bästis". Fan vad jag saknar att ha någon att retas med! Alltså vi retar inte varandra, vi retar andra! Man lever ju somsagt på minnen :)

Pratade med sandra för ett litet tag sen i telefon, men jag kom inte ihåg att ringa (ni skulle ju påminna mig)! Det var hon som ringde och hade något på hjärtat. Hon frågade bla. vad jag skulle ha på mig på midsommar och det blir nog kjol och en vit tröjja (ni kan se bilden här nedanför). Hon ska ha på sig sin blå/vit rutiga klänning som hon hade på studenten förmodligen. Den är verkligen sockersöt. Kommer från Gina och finns i vit också, ni kanske vet vilken jag menar. Tråkiga med Gina är att alla har kläderna. Kan ju inte gå någonstans utan att man möter någon med samma lika kläder, lite tråkigt. Därför tycker jag och sandra det är askul att gå till Myrornas och hitta våra egna fynd, det är ju lite charmit alltså. Vet ni vad jag vill ha för något då? Jag vill ha ett par Gladiator sandaler faktiskt, har tänk på det ett bra tag och sett massa andra girliegirls haft sådana och man skulle ju ljuga om man sa att det var annat än snyggt!

Nej nu ska ja smooka och lite annat stuffs, Kommentera så tittar ja in på eran blogg också. Jag är en duktig läsare iaf av bloggar :)
PÖSS


Kamasutrrrrrrra!



Men pappa vadfasiken är det här?
HAHA alltså fyfan vad jag älskar den där reklamen. Så jävla skön kille och pappan han är ju en sköning i sig alltså. Så jävla kul när han säger vafasiken, ja säger alltid vafanken! Och jag som inte ens kan kolla på såntdär och säga sånna där "äckliga" ord, börjar ju asflabba varje gång den reklamen kommer. Garvar ju på mig.

huhuhu

Jag har nyss städat hemma på linkans reklambyrå nu. Fan vad drygt att komma från ena jobbet till det andra och börja städa men vad gör man inte för pengar vavava? Nille kom förbi också, trevlans. A det var han som jag skrev om i förra inlägget, (min prins) haa. 

lalalala - Men nu är det så, att jag inte dig kan få (8) .. Orka haha.
Nej nu ska jag ringa sandra, vi hörs! <3

:)

Jag känner fortfarande lukten av dig
du är förmodligen flera mil ifrån mig
jag behöver vara inlåst för mitt eget bästa
för att bara ta hand om mig själv
klarhet, fred, stillhet

Jag hoppas du vet
Att dethär inte har något med dig att göra
Det är personligt, det handlar om mig
Vi har lite att reda ut
Men jag måste verkligen gå vidare med livet
Jag kommer sakna dig som en bebis saknar sin snuttefilt
Men somsagt jag måste gå vidare
Det är dax att bli en stor flicka nu
Och stora flickor gråter inte

Jag måste gå min egen väg nu
Jag måste ta steg för steg tills jag växer upp
Sagor har inte ett alltid ett lyckligt slut, eller hur?

Jag hoppas du vet
Att dethär inte har något med dig att göra
Det är personligt, det handlar om mig
Vi har lite att reda ut
Men jag måste verkligen gå vidare med livet
Jag kommer sakna dig som en bebis saknar sin snuttefilt
Men somsagt jag måste gå vidare
Det är dax att bli en stor flicka nu
Och stora flickor gråter inte

Som små skolkompisar på skolgåreden
Kommer vi träffas och säga hej, kanske prata lite
Jag kommer bli din bästa kompis och du min
Ja, du kan få hålla min hand om du vill
För jag vill hålla din också
Vi kommer bli skolkamrater, vänner som har hemlisar

Men det är dax för mig att gå min egen väg
Tider börjar rinna iväg
Jag behöver lite tid för mig själv
Klarhet, fred, stillhet

Hej, slutade jobba vid ungefär kvart över 1 idag, fyfan vad skönt. Och imorgon är det inte alls mycke och göra för vi förberedde allt idag innan vi drog + att vi skura golv och sånt så vi slipper det imorgon också. Vi ska bara göra drygt 100 mackor imorgon också eftersom Äventyrslägret är borta på äventyr haha. Gick riktigt fort idag somsagt men blev inge mat för fanny för det var äckelfisk, ni vet såndär fisk man får i skolan.. suck. Jag ska snart iväg till mitt andra "jobb" och städa, haha pengar rullar in som det ska. Sen ska jag hem och kasta massa kläder i tvätten och packa för morgondagen. Och ringa sandra! det måste jag komma ihåg. Påminn mig?

Match ikväll då! Sverige-Rysslan? vilka vinner, undra om sverige försvinner. (oh, vilket rimm) Men det räcker väl med att dom spelar oavgjort har jag för mig. Det fixar dom det, få man väl hoppas. Jag ska kolla lite x-tra noga för Danne han sitter på jobbet runt den tiden och lyssnar på radion HAHA! Ursäkta men det är faktiskt lite kul.. Vad vare du sa? Fotboll & Öl = Kärlek.. Jadu så det kan gå, när inte haspen är på.

Vi hörs och ses. Pöss



 


Vaken med tuppen!

Heej :) Vaknade nyss och jag är fan knappt trött, känns som att jag sovit sen jag la mig igår mitt på dagen :) Men det har jag ju typ gjort, bara ätit och pratat lite i telefon där imellan haha och lite datorn eftersom jag är dataneerd! Kanske kan fixa mig lite mer idag tro än att sätta upp håret och dra har ju faktiskt en hel halvtimme på mig. Vet inte vem jag ska göra mig snygg för precis för det finns typ ingen där förutom jag, hella och den där killen jag jobbar med och han verkar vara lite bakom flötet haha. Han har aldrig vart full eller någonting, jag tror inte vi har så mycke gemensamt. Jag menar eftersom jag är mer full än nykter? haha skojja. Nej men jobba jobba idag också!

Måste ringa Sandra idag när jag kommer hem och se hur hon har det hemma hos mammsi. Och se vilken tid hon kommer till mig imorgon. Hon får sitta är hemma och vänta på mig tills jag slutar jobba sen drar vi till stockholm!

Men vi hörs? :) PÖSS
en liten bild kanske:


orka

tack danne att du gjort så jag fått på denhär på huvudet haha :)

gomorron gomorron!

TJA! Nu har jag vaknat, klockan är halv 10 och jag har sovit i 5 och en halv timme. Kan inte beskriva känslan i kroppen, hade fan glömt bort känslan av att vara utvilad alltså. Men nu så! Och jag känner lätt att jag kommer somna ikväll också, det ska inte bli några problem alltså. Har bara ätit 4 köttbullar idag så det blir till att slänga i sig lite bensin så jag orkar stå på benen i morgon. Och ta en haha, a vad ska man kalla det, morgoncigg kanske ;)

Jag vill bara säga att Nille han är min prins, (psst nu har jag skrivit det nille) bara så att alla vet :) Nu förväntar jag mig faktiskt en låt om att jag är din prinsessa!

Skönt att det var många som höll med mig om det där jag skrev om kärlek. Känns bra att det finns några vettiga människor i allafall. Alltså jag hade verkligen gått och grubblat på det hela dagen så det var väldigt skönt att få ur sig det och det känns skönt att ingen tyckte jag var ute och cykla.

Nej men vi hörs :)
Vilken header ska jag ha? den jag har nu eller headern här under:


Trötter

Gissa vad? Jag somnade inte förrän typ halv 4 igår heller, så förmodligen stängde jag av min väckarklocka när den ringde imorse och somna om. För min kära mamma kom inspringandes 10 över 6 och hade inte den blekaste aning om vad klockan var. Det innebar att jag hade 20 minuter på mig att duscha och cykla till jobbet haha! Men vette fan om jag förvandlades till stålmannen i morse alltså för jag kom kanske fem minuter försent. Till och med före han jag jobbar med, måste cyklat sjukt fort. Fråga om ja var anfådd när jag kom dit haha. Nej jag ska fan ta och lägga mig och sova lite grann snart, jag har sovit drygt 5 timmar på 2 dagar, det kan inte vara bra. Får bara hoppas att ja kan sova ikväll också i såfall :)

Alltså kärlek? Vad är det igentligen.. Jag fattar bara inte hur man kan säga till en människa som man kännt i knappt 1 vecka att man älskar den. Och jag riktar mig inte mot någon speciell nu, men om man vill så kan man ta åt sig. Ordet älska är fan ett starkt ord och det ska fanimej betyda någonting. Men idag gör det inte det, inte för vissa. Visst kan man vara förälskad, betuttad what ever, men jag skulle faktiskt inte vilja att en kille sa till mig efter en vecka eller två att han älskade mig. Vem försöker man lura då lixom? Antingen försöker man trycka in det i sin skalle och enbart ljuga för sig själv, men fan vad taskig man är mot den personen som får höra dom vackra orden. Orden som ska betyda någonting.. Eller så vill man bara visa för personen att man verkligen har kännslor för han/hon. Men om man ska behöva säga dom orden efter några dagar, en vecka eller en månad för att få den man är förtjust i att stanna. Vad ska man med den personen att göra då? Och ännu pinsammare är det ju om man försöker övertala andra att man "älskar någon". Det är ingen annan som ska behöva veta det för att man ska stanna vid varandra, det kan man säga till varandra och inte i varje sms. Åh, jag får fan kalla kårar alltså. Tänker bara på vissa människor som sagt att dom älskar mig, vad har jag igentligen betytt...

Nej nu ska jag ringa ett samtal och sedan lägga mig i sängen för att sova nån timme, jag hör av mig när jag vaknar vettja :) Känns skönt att det finns någon som plockar upp skiten efter mig!


I never made promises lightly..


smile baby smile

Hallojsan. Vad gör ni? Jag pratade nyss med daniel, danne the man i telefon ett tag. Alltid lika kul :) Kollade hur han hade på jobbet och sådär. Snacka lite skvaller haha. That's what friends are for. Klaga inte på min engelska för att jag vet att jag är dålig, har det tillochmed ner skrivet på ett papper från skolan haha. A big fucking IG. Men so what jag tar igen det nästa år. Då när jag har krafter och orkar. Ah, jag fick hem mina betyg förra veckan somsagt, ingen vacker syn. Blev nästan lite blöt i ögat haha :( Men nu äntligen är det bara sista året kvar och jag tar studenten 2009, kan man be om mer? Fan vad skönt, att äntligen stå på det där flaket. Istället för att kolla på som jag och mina vänner gjort alla andra år. Mamma håller på att laga mat åt mig nu, yummi. Ska kolla om det finns något bra på tv alldeles strax också för jag orkar inte sitta här nå mer för tillfället.

Midsommar
Vafan det är ju på fredag va? fan vad cuuult. Jag och Sandra drar med mamma och min lillebror till estocolmo och röjjer satan. Haha nej men först ska vi fira med min släkt sen blir det party mot kvällen. Kommer nog bli soft, men alla bratz runt omkring sig huhuhu. Alltså jag tycker det är så j*vla fint när killar har "backslick" haha ;) nej skojja men att dom har håret sådär bakåt är verkligen något som får mig på fall hihi. Finns ju en och annan såndär snygging här i v-ås också. Mm, men anledningen att jag och sandra sviker festerås är för att festerås sviker oss. Festerna ser och precis lika dana som dom alltid varat. Har man tur så ser man typ ett nytt ansikte, men oftast är det precis samma lika dana människor som vanligt. Och jag är så trött på det, vi är så trötta på det. Ge oss nytt kött och blod haha! Nej men jag har höga förväntingar på den kvällen. Det kommer bli stor :) mycke mys.

Åh ge mig bara mina pengar, jag ska jobba i 2 veckor och tjänar runt 7 tusen. Det tackar man ju inte nej till men jag hade gärna fått några lax till. Men jag fyller ju 18 år ungefär när jag får min lön också så kan ju räkna med lite cash till iallafall. Jag vet faktiskt inte vad jag ska köpa för mina pengar, jag vill ha en laptop. En mobil också, men det får jag nog när jag fyller kan jag tänka mig :) Ah jag har lite planer för vad mina pengar ska gå till. Så kanske jag drar utomlands med mina kära vänner, som är sandra daniella och emila, det får vi snacka mer om tjejjer. Skulle vara så underbart att komma bort från allt somsagt. Får se hur det blir med den saken. Nu ropar mamma att maten är klar så vi hörs? xoxo fanniegirl

Välkommen till Fanny " fahl, fahlsan" Ahl.

JOBB
Hej, idag har jag haft min första dag på mitt sommarjobb. Men eftersom jag är så jävla stupit så ligger jag vaken till klockan 3 och när det väl känns som jag sommnat då ringer väckarklockan och det är dax att gå upp. Fyfan vad död jag var imorse, det går inte att beskriva den känslan. Kändes som en levande död person ungefär. Måste sett rätt kul ut när jag cyklade till jobbet, varning för fara säger jag bara. När ja väl kom dit fick jag supersnygga jobbarkläder, nåt! Och sen var det bara att börja med att bre typ 120 mackor. Fatta att ha sovit i 2 timmar och sen ska man komma ihåg att lägga ost, skinka, (observera) 2 gurkskivor och en klyfta tomat. + att alla cp-allergiker antingen inte åt skinka, ost eller smör. + alla veg-människor som inte åt skinka. Alla gluten & mjölk allergiker som inte äter varken ost eller smör, Oh lord. Sen på torsdag när man lärt sig alla inväckade mackor utantill då kommer det nya barn med nya allergier haha. Mackorna skulle i allafall vara klara till klockan 8, efter det blev det frukost. Och efter ha gjort alla slaskiga mackor är man inte särskilt sugen på att trycka en själv alltså. Så det blev kaffe för min del och en cigg på det. Till halv 12 skulle alla matlådor vara klara till alla 5 sommarlägren. Men det gick ju som smort alltså. Sen var det bara det tråkiga kvar, städa allt. Trots alla motgångar så var inte första dagen så himmla jobbigt, men det kommer, det kommer. Och som grädden på moset (eller vad man säger) så spöregna det hela cykelturen hem. Lyckad dag va :)

Nu sitter jag hemma och jag är varken trött eller pigg. Magen kurrar eftersom jag inte lyckats få i mig någon mat idag, men jag tar väl en kvällsmacka lite senare antar jag. Nu sitter jag på msn och snackar med lite personer som får mig att bli så glad och fixar värsta smajlet på mitt face, spelar typ inte någon roll vad dom säger. Det är lycka ju :) Haha sandra och jag hade ett intressant samtal idag och både är lika chockade och förvånade. Det är ju så kuuuwl alltså. Snälla någon hur omogen får man bli. Jag trodde jag kände dig, jag trodde jag visste allt om dig. Men det är tydligt det att det inte alltid är som det ser ut. Orkar inte lägga ner energi på sånt här trams faktiskt, slut pratat om det. Nu ska jag göra ditten och datten så vi hörs :) Pöss

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!