den går om och om i mitt huvud!


den som inte gråter, förstår inte.

Buhu, RIP Q :( Alla som kollar på one tree hill vet vad jag pratar om. Tror inte jag gråtit så mycke för någon sen Marissa i OC dog :( Det här var inte lika sorgligt som då, men tårarna rann som fan haha. (A) Och gossip var också sorgligt. Jaja, slut pratat om tv. Kan berätta lite vad jag gjort i helgen istället.

Fredagen vet ni ju om, skrev något inlägg där på kvällskvisten. Och på lördan ringde Emilia och väckte mig halv 6 på kvällen. Det är så skönt att sova haha. Åkte i allafall hem till henne och åt mat, sen duscha och fixa oss sen drog vi ner på stan. Trodde vi skulle hitta på något men så blidde det inte. Emilia skulle upp tidigt på söndan (idag), så jag åkte hem till en annan och kolla film istället hihi. Blev lite sent. Somna väl vid halv 10 på morgonen, sen skulle vi åka vid 10. Då gick jag hem och somna som en stock i min sköna säng :) Men fick bara sova i drygt 2 timmar för åkte hem med 3 bussen hem till Sala. Så nu har jag ätit tacos (utan banan och vindruvor, inte så konstigt men kan vara bra att säga). Sen har ja ätit pepparkakor. Och ja vet, jag skulle inte äta sånt skit. Men gjort är gjort och jag kan behöva blir lite snällare haha. Imorgon är det praktik igen, sista veckan, wiiho! Sen är det bara en veckas skola kvar. Sjukt skönt ;)

Fattar inte hur folk kan sitta och smälla ur sig att jag inte har någon familj att äta med på helgerna, att jag inte har någon som bryr sig. Även fast jag kan visa att jag inte bryr mig kanske ni fattar att man blir ledsen? För tänk om det är så att jag inte har någon pappa att komma hem till och tillbringa en fredag med? Eller en familj jag kan ha familjemiddag med?  Fast ni förstår väl att jag blir ledsen, det är väl därför ni skriver sånt där antar jag. Förstår bara inte hur man kan vilja göra en person illa, som man inte ens känner. Men det är väl så, ord tar hårdare än slag.


'I`ve'always been the kind of girl that hid my face
So afraid to tell the world what I've got to say
But I have this dream 'bright' inside of me
I'm gonna let it show
It's time
To let you know, 'it`s' to let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

Do you know what it's like to feel so in the dark?
To dream about a life where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

You're the voice I hear in side my head
The reason that I'm singin'
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Mina fötter värker

Nu är jag äntligen hemma :) home sweet home. Efter en lång kväll på high heels äre skönt att få slå sig ner i soffan. Kvällen började hemma hos Thomas och där var lite folk, ska se om ja minns namnen. Thomas, Ozzy, Micke, Stoffe, Annice, Minns fan inte vad den långa hette sorry och Alex tror ja. App, så var det nog. Vi förfesta i allafall där med lite kortspelande och music. (kommer inte orka med en massa detaljer höhö). Sen drog vi vidare till strike och vissa sjöng kareoke. Blev inge dansa idag :( Sen så skulle ja annice bamse och thomas dra vidare till konrad alla banga typ så annice drog hem vi vi andra drog till Å och softa lite. Efter det hem till bamse i en kvart ungefär som var mycke onödigt och nu är jag hemma :P Sitter och dricker vatten och tror nog jag ska ta och sova nu faktiskt. Varför ska man sitta upp lixom, + att jag är sjukt trött. Just ja, det blir nog att jobba julbort imorgon också hos pappa. Men vet inte när jag börjar så ska ställa klockan på 12 och ringa han och kolla tid med mera. Får lite cash också, vet inte om det behövs. Eller aa, pengar behövs alltid alltid alltid. Ska handla en fiin julklapp åt mammsi också och självklart pappa. Men mamma blir mycke gladare så till henne ska ja köpa nått fint höhö. Blir säkert nå smycke eftersom hon älskar det. Jaja nu sitter jag bara och tom skriver. Ska sova nu, skäpp och cykel!

Tagga till då

Hellu. När jag kom till Västerås gick jag hem och lämnade packningen sen vidare till bussen. Åkte hem till Emilia och hoppa i hennes säng lite tills hon vaknade. Sen fixade hon sig så drog vi ner på stan och mötte upp Annice. Förs så drog vi till banken för ja behövde ta ut pengar, nämligen tappat bort mitt bankomatkort, jäkligt klyftigt. Sen kolla vi in nya affären vila och checka gina lite. Men det är som det brukar, har jag pengar hittar jag inga kläder. Det är bara så och jag börjar bli van. + att min pälsjacka var slut också. Bra gjort västerås, ni har köpt upp min jacka. Gå och dö med er allihoppa, den är sjukt ful :) (den på cubus) app! Drog hem vid 3 och nu sitter jag här och har nyss druckit kaffe för att piggna till lite. Lyckades inte så värst bra. Fan alltså, jag är sjukt otaggad. Vad äre med mig? Hoppas verkligen Annice följer med ut. Annars blir det jag thomas ozzy och viktor. Woho bara killar (jag borde väl hoppa i taket av lycka) men näe, roligare när tjejjerna är med, helt klart :) WHEEEJ nu ska annice med :) Börjar kvällen hemma hos T sen tror ja strike sen vette fan :P Allt löser sig.

webbbcam is the shit ;) haha.

Hade lite tråkigt. Och kom på att jag har ju min kära webbcam som jag haft sen jag var i 13 års åldern. Den var lite ringrostig men visst ser man att det är en fanny. Bli inte allt för rädda för fjortisbilderna ;) hihi



Och här är i allafall lite av "dagens outfit" :) Kom på att jag aldrig kommer hinna lägga in den senare så lika bra att jag kör på en gång. Men det är väl inte så mycke att se. Inte så bra bild heller, whatever :)

Skjorta secondhand, Linne från Gina och strumpisar. haha^^

Fråga inte varför :P

Helt sickt! Jag vaknade nu för ungefär 20 minuter sen och kände mig utvilad. Jag ska igentligen gå upp halv 9 och åka 12 bussen till Västerås. Men jag bestämde mig för att gå upp nu så jag kan ta 10 bussen istället. Det är 4 timmar kvar tills den går och jag går upp väldigt mycke för tidigt ändå. Men nu kan jag dricka mitt kaffe i lugn och ro och låta mitt hår självtorka lite längre så det inte slits. Känner mig sjukt mycke gladare när jag är såhär utvilad. Men inte så konstigt att jag är det. Jag sov hela förra natten, gick upp klockan 10 för läkarbesök. Klockan 1 gick jag och la mig igen och vaknade runt halv 8. Sen somnade jag halv 1 igår kväll. Det blir lite sömn om man tänker efter.

Så nu ska jag åka 10 bussen till västerås och gå hem till pappa på en gång. Byta skor, hämta min mysiga halsduk och sen möta upp Emilia och Annice på stan klockan 1 :) Om jag tröttnar på att vänta så åker jag hem till Emilia och hoppar i hennes säng ett tag. Om jag känner mig rätt kommer jag vilja shoppa idag men det ska jag inte göra. Det har jag bestämt mig för. Nej mina pengar ska gå till julklappar och i allafall en krogrunda.

Undrar vad jag ska ha på mig idag. Funderar på att ha ett par svarta leggins. Min nya skjorta med ett skärp i mitten. Min stora mysiga halsduk och skinnjackan till det om det inte är för kallt ute. Och sist men inte minst, eller jo den är minst. Min mini-väska :) Sounds good.

Kanske skriver senare. Det blir ingen dagens outfit bild innan jag drar mig iväg. För hälften av kläderna är hos pappa. Men vi hörs säkert senare. PUSS


crazy!

Nu är jag feting besviken på mina partypinglor alltså! Daniella den jäveln ska jobba stängning imorgon och kan inte hänga med. Emilia ska äta tacos med sin pappa och syster och kan inte hänga med. Hallå, hur töntigt låter inte det. Vadå tacos? Nej, du ska med Emilia, för en kväll med bara killar vet jag inte om jag riktigt ser fram emot. Det kan säkert bli jätte kul men det är roligare om mina tjejjer följer med helt klart. + att jag inte vet vad jag ska ha på mig imorgon heller som drar ner det hela ännu mer. Så har jag tappat bort mitt bankomat kort så jag vet inte hur jag ska få mina pengar heller. Åh, ska jag verkligen ut imorgon? Låter inte som jag har gud på min sida alltså :( Fast gud finns ju inte, så äre inte lika bra att bara köra party like a rockstar..


Hej!

Haft lite bloggtorka kanske. Men nu ska jag försöka komma igång igen. Varken läst mina favorit-bloggar eller bloggat själv. Har inte ens suttit vid datorn så. Ja idag så var jag hos doktorn i nästan 2 timmar. Dom sa att det inte var nå fel på mig hihi. Men jag hade fått något virus så jag kunde vara förskyld ett tag till. Och så var jag undernärd. Hade inte fått i mig några vitaminer mm. Så dom sa att jag skulle gå hem och trycka i mig en stor frukost, som jag då gjorde, not! haha. Jag gick hem och sov och jag vaknade väl för en timme sen ungefär. Kommer aldrig kunna somna ikväll, som jag verkligen måste göra. Eftersom imorgon ska jag jobba så att jag kan festa på kvällen. Tänker inte sitta hemma en helg till. Nej supa skallen av oss är vad vi ska göra. Äej, skojja.


Justja. Mormor och jag kollade lite kläder. Här har ni bild på det jag fick :)
En mysig stickad tröja till leggins.


En till stickad polotröja.


En skjorta I'm in love with!


En miniväska är alltid bra att ha. + att det är lite fransar på som är så snyggt.


Och sist men inte minst en pälsmössa :D

Host host!

äsh, nu får jag rycka upp mig dom här tio minuterna när jag ska försöka få ner något vettigt i min blogg. Kan berätta om igår eftersom jag inte skrev något då. Jobbade hos pappa (praktisera) men jag stod messt i disken och drack loka eftersom jag kände mig yr, kallsvettades, hostade, nös mm. hela tiden. Thomas och Oscar kom och åt där lite senare, då åt jag med dom sen åkte jag med dom där ifrån. Pappa tyckte det var lika bra att jag åkte hem eftersom det abra var städningen kvar för min del. Men då drog jag med dom till stan först och fixade lite sen så åkte vi hem till Oscar och kollade på film :) Sen vid 6 tog jag bussen hem till sala, eftersom jag hade lovat mamma.

Somnade klockan halv 10 igårkväll och det var väldigt skönt att somna vid den tiden. Har alltid så svårt att somna annars. Men min kropp pallar väl inte så mycke mer. Vet inte vad som är fel. Jag var sjuk heeela förra veckan, frisk en dag sen kom det tillbaka igen. Jag har inte ont i halsen och det är det som är konstigt. Det har jag alltid om jag är det minsta sjuk. Har feber som jag nästan aldrig brukar ha. Hostar hela tiden. Gått ner fyra kilo utan anledning. Har inte sovit så mycke den sista tiden, men jag är verkligen helt borta. Orkar inte skratta eller nått. (sen skrattar jag ju ofta, men inte lika ofta haha (A)! Nej nu går jag till farbor doktorn imorgon och tar reda på vad min kropp vill mig.

Sen på fredag hoppas jag på att må bättre för jag håller på att få panik. Även fast jag inte orkar med någonting just nu så vill jag verkligen festa på fredag. Inte gjort det på jag vet inte hur länge som hälst. (okej, förra onsdagen) men det räknas inte för det blev en öl. Nej, jag känner inte igen mig. Det blir party like a rockstar på fredag om jag får bestämma. Vi börjar väl med after work på bmb och ser vart kvällen tar oss? Låter som en bra idé tycker jag. Pengarna rullar ju in på fredag om jag inte har helt fel. Annars är det ju synd om pappa haha. För på fredag är det ALL IN!

Kollade i lite lådor jag hade hemma idag bara för jag hade sjukt tråkigt. Kanske jag inte skulle göra. Hittade brev jag skrev förut, i sommras.. som jag aldrig skickade. Och dom var inte speciellt roliga att läsa. Men life goes on..

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know

And I've been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
"I'm fine baby, how are you?"
Well, I would send them but I know that it's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

And I feel just like I'm living someone else's life
It's like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
This was not your dream
But you always believed in me


I'm like a bird, I'm always fly away.

Bloggade inte mycke igår och kommer inte blogga mycka idag. Jag är sjuk och bryr mig inte om er så mycke då faktiskt. Imorgon ska jag till doktor så får vi se vad som är fel. Vad är det inte som är fel? ;) haha. Sitter och kollar på Andra Avenyn nu och det är lika bra som vanligt.

Vet inte vad ja ska skriva känner mig helt lost.

Sweetness

Vad gör bloggare när dom har försvovit sig? Sätter på datorn och bloggar, sen skyndar dom sig. Rätt skönt inte behöva rusa iväg. Nu är jag i allafall klar och ska gå om 10 minuter. Dricker lite kaffe bara hihi. Idag kommer thomas och bamse och äter tror ja, döda mig? Jaja, gunilla blir i allafall glad om ja står i disken frivilligt haha (A) ;)

Ikväll blir det sala, (tyvärr tänkte ja säga). Men ja vill inte min mommie ska bli ledsen och tro att ja inte vill vara hos henne så jag får väl åka dit. Men hon får ju vänja sig. Jag är snart 19 (A) flyttar hemmifrån snart jööö. Om jag vågar dvs.

I tried to be chill but your so hot that I melted

Home

Jahapp vart ska jag börja? Från början låter bra. Första dagen på praktigen idag då! Fick börja med att dammsuga restaurangen och pappa trodde inte sina ögon. Det var väl typ första gången han såg mig dammsuga utan att gnälla. Men vad ska man göra, det är ju somsagt praktik. Lärde mig mest hur det funkade där. För har inte jobbat lunch där förut, bara på stora fester. Kan väl säga att det var en gnutta enklare idag. Kanske därför det kändes som det gick bra :) Serverade lite, stod i disken lite granna och gjorde det som dom bad mig om. Det värsta var väl att fylla på peppar i dom där sakerna som står på borden ni vet? Fyfan vad det lukta, blev illamående och nös hela tiden. Fick i allafall gå hem vid 4. Lika samma imorgon antar jag. Ny dag, nya tag.

Efter jag sluta gick ja hem, duscha och skynda mig till daniella :) Satt i hennes löshår på en gång när jag kom dit så vi  skulle ha det gjort. Jag höll på att somna redan innan jag börja. Men det blev jätte bra faktiskt (Y).  Sen fixa jag mig där eftersom jag har inte någon hårfön hemma :) Sen blev det stugan för hela slanten. Det jag fick i mig till lunch var nämligen en eller två kaffe så för mig att se den där kycklingsalladen idag innebar lycka haha. Senare kom Thomas och Bamse dit och höll oss sällskap! Det stängde vid 10 så då drog daniella hem och jag åkte med thomas och bamse hem till bamse :P Kollade på en as vidrig och läskig film, fast den var inte så vidare bra. Men men det gjorde inget :) :) Thomas skjutsade hem mig lite över 12 så nu sitter jag här och bloggnördar som vanligt hihi. Men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Lovade mig själv att inte lägga mig efter 11 idag, men det gick ju som det gick.

Imorgon blir det en sväng hem till sala för att mamma ville ja skulle komma hem. Ska hämta dom sista sakerna jag behöver till helgen också. Det är väl lite smått och gott. Åh jag längtar, på torsdag köper jag min pälsisjacka. Lycklig :D Vi hörs vid morgonkaffet inte sant? :)

happyface.

I just can't stop

Hej, har lite brådis. Berättar om min dag när jag kommer hem. Nu nu nu ska jag hoppa in i duschen och sen snabt iväg till daniellito. Blir sallad på stugis sen så som sagt, vi hörs senare :)

vet inte ens om jag lever

Efter 2 och en halv timmes sömn är jag uppe på benen igen. Ärligt talat vet jag inte om jag går i sömnen eller inte. Vet inte varför jag sitter och bloggar nu eftersom jag ska gå om tio minuter men jag hinner nog. Sitter och dricker kaffe nu och äter en macka. Vanligtvis brukar jag inte få i min någonting vid den här tiden på morgonen men jag åt nämligen bara frukost igår och jag är så himla rädd att svimma. För lite sömn + för lite mat är nog ingen bra kombination, samtdigt som jag har haft värsta förskylningen. Nej ska nog hälla i mig ett glas jouce också. Ikväll blir det läggdags vid 8 tiden, tro mig. Jag skulle kunna börja gråta, så trött är jag. Eller konstigt nog vet ja inte ens om jag är trött eller pigg.

Efter jag slutat idag som jag inte riktigt vet när jag gör ska jag träffa daniella. Tror nog att jag ska sätta i lite mer löshår på henne om jag orkar. Sen ska vi sätta oss på stugan och äta middag där tror jag. Blir väl kycklingsallad kan ja tänka mig :D Men somsagt ingen sen kväll ikväll :)

Hallojsan

Tänkte bara passa på att blogga lite innan thomas kommer tillbaka igen haha. Sitter här med en gitarr-spelande bamse bredvid mig för tillfället haha. Ska nog ta och lära mig att spela lite gitarr alltså. Naaat. Kan inte ens lära mig att spela piano och det verkar dubbelt så svårt att spela gitarr, men det kanske inte är så. Who knows. Det har vart en massa people hos T ikväll fast ozzy och någon annan som ja inte kommer på vad han heter drog rätt snabt och dom andra två har t skjutsat iväg nu :) Vi kollade på någon film dom hyrde och den var väl lite sissodär. Dom gångerna man garva var väl när det var så sjukt tråkigt haha. När thomas kommer tillbaka ska vi slå på en till film och den somnar väl jag till eller nått haha, nej så illa är det inte. Men kommer nog inte vara så pigg imorgonbitti när jag ska upp och ha min första dag på praktiken. Men det är strunt samma faktiskt. Kanske skriver lite senare när jag kommer hem om jag inte är allt för trött. Annars blir det inlägg imorgon till kaffet. 


tom och jag har förlovat oss.




can you walk and talk at the same time?

Måste bara tipsa om världens bästa mascara från Dior! Den är verkligen sjukt bra. Förlänger ögonfransarna och fyller verkligen ut. Den kostar runt 250 men det är den verkligen värd!  Tänkte köpa en i veckan nu för den anda håller på att ta slut men mamma sa att ja skulle vänta till julafton så jag tror nog att jag kommer få en av henne. Skönt :D

På fredag får jag min pälsjacka från cubus också. Mamma tyckte den var finare än leopard pälsen som var secondhand och jag klagar knappast. Drömmer om mina pälsjackor på nätterna. Jag kan ligga vaken i flera timmar och bara tänka ut olika kläder som skulle passa till. Som att vara kär ungefär. (tönt)

Längtar redan till helgen. På fredag blir det pluto med tjejjerna och då kommer Maskinen dit. Jag är ju som besatt av deras låt "segertåget" så jag kommer väl vara överlycklig. Och emilia hatar våldtäckslåten så hon kommer väl stå och tjura i ett hörn ;) Jaja det är en hel vecka kvar, pratar nog mer om den kvällen i senare inlägg (om jag känner mig rätt)

Kom aldeles nyss hem. Är hos pappa nu i västerås. Skultunas match mot Sala gick väl sissodär haha. Men det är bra kämpat, ni ägde första perioden tyckte jag i allfall (A). Och det är inte lätt när man är hälften så många. Och domarna kanske inte riktigt var på eran sida. Bättre lycka nästa gång ;) Ikväll ska jag nog hem till thomas och kolla tv eller något med han ozzy och nån mer som jag inte vet vem det är. Men måste hem i tid så jag orkar med praktiken imorgon :) Japp ni hörde rätt. Men tanken på att det är jullov snart får mig att kämpa på. Och att ja ska få pälsen i veckan också haha. Jag är som ett barn på julafton :)

Blixtar och dunder

Magiska under! Ah, fanny är vaken klockan 11, är det inte något att jubla för? Skönt, då kommer jag äntligen kunna somna ikväll. Nyss duschat och föna håret. Nu ska jag försöka dra upp emilia ur sängen och så ska vi äta frukost. Eller i allafall dricka kaffe så man piggnar till lite. Det var faktiskt den tanken som fick mig upp imorse, att jag skulle få dricka kaffe. Ja ni, det kanske är dom små sakerna som räknas i allafall. Ikväll ska jag sova i Västerås (hos pappa). Han kommer nog antagligen inte att vara hemma men det gör ingenting. För jag har nog andra planer (A) hihi. Sen att det är lite jobbigt med att han inte sover där, men det är en annan femma.

Orkar inte ha ont i halsen nå mer. I och för sig känns det som att det gått över. Men det är alltid alltid värst på morgonen. Nej vi hörs senare så kanske ni får veta vad jag ska göra ikväll. :)

måste stoppa dig.

Heej :) Mår ni bra? Jag mår bättre nu faktiskt. Det gjorde susen att Emilia kom hit och muntra upp mig lite, precis vad jag behövde. Vi har svullat chips och kollat på beck. Men nu har vi bestämt oss för att det enda ätbara som vi får stoppa i munnen är äpplen. Nej men seriöst, sallad på stugan året ut är ju inte att överdriva. Vi satt och prata om när det är jullov och det är fan bara 3 veckor kvar nu :D 2 veckor praktik en vecka skola sen äre lov som gäller. Jag längtar till julafton också! (kul att äta sallad på julafton) Kanske hoppar dieten under juldagarna haha. Imorgon har hon match klockan 2 i sala så det blir att gå upp runt 12. Det värsta är att jag aldrig kommer somna ikväll :(

Den här gången krävs det mer innan jag låter känslorna falla fritt.

Godmorgon :D

Eller ska jag säga Go'kväll? Vaknade i allafall nu, klockan 5? Och jag ställde klockan på 12? Hur gick det till? Jag har faktiskt ingen aning. Jag vet att jag inte stängt av klockan i allafall. Att inte mamma väcker mig? :O Hur som hälst, jag kan knappt prata. Och jag kan knappt hosta för att mina halsmandlar typ har växt ihop. Jag är hundra gånger snuvigare än vad jag var igår så allt är lixom på topp idag! Yeey. Jag som skulle träffat lite personer och ha kul idag :(  (känner mig verkligen jätte dum, att jag inte kommer) Nu är det som det är. Det var Emilia som ringde och väckte mig och hon kom med det glade beskedet att hon skulle åka till mig i sala idag. Och det gör ju min ensam kväll tusen gånger bättre :D Så har hon match i sala imrogon så då följer jag med henne och kollar på den, sen förhoppningsvis åker jag med till Västerås om jag får plats i bilen.

Nej nu ska jag ringa mamma och kolla vart hon har tagit vägen. Sen måste jag städa mitt rum! Och framför allt duscha :) Det sista lät mest lockande, men måste nog göra det sist. Jag skriver säkert senare. PUSS


:) sweet dreams

Nu ska fannsan sova. Klockan är halv5, alltså på tok för mycke. Jag lär gå upp runt 1 imorgon, alltså får jag sova drygt 7 timmar om jag har tur. Men vad gör man inte (A). Ska fråga my grandma om hon vill skjutsa mig till västerås, orkar inte ta buss eller tåg. Och Emilia, ring mig när du vaknar imorgon eru göllig.

Fanny 16 eller 17. (saknar mitt mörka hår ibland)

You're the closest to heaven that I'll ever be.

And you can't fight the tears that ain't coming. Or the moment of truth in your lies. When everything seems like the movies. Yeah you bleed just to know your alive. And I don't want the world to se me, cause I don't think that they'd understand. When everythings made to be broken. I just wan't you to know who I am.

Ännu en anonym kommentar. Haha har ni inte lärt er att jag inte bryr mig ett skit om vad du/ni säger och tycker. Känns bara så jävla skönt att det är någon som är så sjukt avundsjuk/svartsjuk. Jag vet att jag har allt du inte har. Och att han du vill ha, har jag redan dumpat? (ironisk). Nej men snälla, vill ni ha något sagt, stå för vem ni är. Och jag har aldrig riktigt fattat att folk är så rädda för mig att dom inte klarar av att säga saker rakt ut? Känns ju skönt att ja har en sån jävla respekt alltså :) PUSS!

Oj lite grova ord. Men det är ju bara kul när folk blir arga så. Sitter och kollar på gamla bilder på mig när jag var liten. Och vilka minnen som kommer upp i huvudet. Förstår inte att man alltid tycker att man hade roligare förr. Men så är det nog egentligen inte. Man saknar nog bara allt. Livet förändras så fort. Kompisar kommer och går. Pojkvänner byts ut. Familjen splittras. Man byter skolor. Flyttar fram och tillbaka. Man får nya älsklings-låtar hela tiden. Det är inte längre hemmafester som gäller, utan krogen. (nog för att jag saknar hemmafesterna). Hur som häealst (stavning haha), Life is a bitch!

Snart ska jag lägga mig och kolla på Beverly Hills igen och hoppas på att det inte är reprisen för dagens avsnitt. Här har ni en låt som alltid kommer betyda. Och PUSS på min kille :)

Någon som känner för att flytta?

På söndag är det i allafall visning på vårat hus :) (jätte gamla bilder)




Godbye my lover

Kollat på Idol med mammi ikväll. Sprungit upp och ner mellan tv:n & datorn i reklampauserna. Såg inte sista delen av Idol, men Anna åkte tydligen ut. Jag vill inte säga det, men vad var det jag sa mamma? :) Tyckte om Anna i början men nu i slutet, näe. Tycker hon låter likadant hela tiden och jag klarar inte av hennes vibrato. Jaja, nu är hon ute och jag vet inte riktigt vem jag tycker är värd att vinna. Men Kevin är ju en favorit, fast det är säkert bara för han är så charmig. Ajja, om jag känner mig rätt kommer jag inte sitta klistrad framför tv:en en fredakväll igen på ett bra tag.

Märker ni något nytt på min blogg? Japp, jag har bytt header. Satt och trixa och fixa och vipps blev det en rätt så snygg header. Är inte van med den än, som vanligt med allt nytt jag gör i bloggen. Men jag tror faktiskt att den får vara kvar tills jag tröttnar och gör en ny.

Vad händer imorgon då? Jag har hostat sönder idag och jag vill verkligen bli frisk :/ Men jag kommer inte kunna sitta hemma en dag till. Jag känner mig så väl. Men det blir absolut ingen partajjande. Nej i såfall bara en lugn kväll med kompisar. Får se helt enkelt. Jag ska ringa Emilia snart hade jag tänkt. Saknar ju min gullunge. Och jag måste bara säga en sak, har inte rökt något idag heller :D (vi behöver inte tänka på att kvällen inte är slut än).


Om 4 dagar är den min, I HOpe!

(fusk-pälsen)

Bilden tagen här


Tack jultomten

Här är 4 saker "to die for". Om inte jultomten finns så ska jag tjata sönder min mamma och pappa.

1 Fuskpäls från Cubus. (spelar egentligen ingen roll vart den kommer ifrån, bara den är snygg)


2 Ett par svarta ankelbots med nitar på klacken.


3 Tisha med vogue avtryck. Snyggaste jag vet.


4 Ett par jens från Cheep Monday. (dom på bilden)


Jag önskar mig så mycke mer. Men det kanske jag skriver i ett annat inlägg :)


Jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg.

Hej igen. Men vart har ni läsare tagit vägen, hallå? I och för sig är det väl bara jag som sitter och ruttnar framför datorn en fredagkväll medans ni andra har fullt upp att leta kläder till kvällen bravader? Om jag ska vara ärlig har jag ingen lust med att festa idag. Sen kanske inte filmkväll i min ensamhet stod högst upp på listan men vad ska man göra när man är sjuk. Appropå lista, det är julafton snart och jag har redan börjat på min önskelista (i huvudet).

Nu ligger jag och kollar på Beverly Hills igen, för det är ju bäst. Och väntar på att mamma ska komma hem och göra oss sällskap. Idag spelar Nille på Sala stat tror jag. Sorry att jag inte är där och kollar hihi. Lycka till i allafall, men det lär inte behövas :) Nej nu ska jag lägga mig i sängen igen tror jag, host-attackerna tar död på mig.

ingen rubrik


you can get it if you really want

Jag är inte död. Även om man skulle kunna tro det. Nej, jag gick nämligen och la mig på en gång när jag kom hem till mamma och har sovit/halvsovit fram tills nu. Skönt, men jag ska försöka att inte bli föör pigg, så jag somnar senare. Orkar inte ligga vaken en natt till med halsont och hosta. Även om jag nu låg vaken frivilligt natten innan. Nej, klockan halv 1 blir det beverly hills. Det är ett av det bästa programmen som går just nu (enligt mig) och så ska det gå mitt på natten? Jaja, det har kommit nya beverly hills också som börjar på måndag. Tror inte det är lika bra nu när jag blivit besatt av det riktiga, men vi får la se.

Imorgon blir det verkligen inte nå jobb för min del. Hoppas verkligen att det går över snart. Nej somsagt imorgon blir det en lugn filmkväll i min ensamhet I guess! Om inte min mamma eller någon annan vill göra mig sällskap. Kolla film på en fredagkväll, det låter väl lockande? :) Sen på lördag frågade pappa mig om jag kunde jobba hos honom. Det är 30-skiva eller vad han sa och kommer runt 60 personer. Det är något företag som heter sitdown tyckte jag han sa och dom bygger scener. Mh, killar från 20 och uppåt, kan man banga? Haha skojja. Klart man kan och det kommer jag nog göra också. Det känns verkligen onödigt att jobba, för jag vet att dom pengarna jag står och sliter för dom får jag i vilket fall som hälst. Men ja, han behövde hjälp somsagt och om jag mår bättre är det klart jag ställer upp. Skulle komma några å sjunga från fantomen på operan också tror ja han sa, (fast på engelska) haha, shit the same.

När alla tankar snurrar runt såhär i hvudet om vad jag ska skriva så blir jag pigg på en gång.  Men jag ska ändå glo på tv, och jag har ju ingen tid att passa imorgon (förutom att stå och vinka vid åkrahallen) så det spelar ingen roll när jag somnar eller vaknar.

Snart får jag abstinens. Jag har inte köpt kläder på jag vet inte hur länge som hälst. Och idér bara snurrar i huvudet om vad som skulle vara snyggt. Vad lägger jag alla mina pengar på egentligen. Jag blir deprimerad när jag bara kommer på krogrundor, cigg och mat. En sak som är bra att jag inte har rökt något idag. Kanske sakta men säkert börjar vänja mig av med den där skiten. (vi behöver inte tänka på att jag har världens halsont) Undra om jag skulle kunna klara ha en vit månad. Att jag ens tänker tanken.

we fight, we break up, we kiss, we make up

today is the first day of the rest of my life.



Fan alltså, vad ont i halsen jag har :( Inte bra alls, men å andra sidan så slipper jag praktisera den här veckan ut kanske. För nu vill pappa verkligen inte jag ska komma länge. Och han är inte sur heller, som jag trodde han skulle vara.

Åh, jag drömde inatt att jag fick min äääääälskade pälsjacka av mamma. Hon hade haft den till en maskerad och behövde den inte längre. Och jag kom på mig själv sitta och le och tänkte egfter varför jag igentligen gjorde det. Okej, det finns många anledningar till varför jag ler idag, det måste jag säga. Men just det här leéndet var för jag trodde jag var ägare till min älskade pälsjacka. Nej, det här går inte längre. Jag ska köpa den, den ska bli min.

Och pinsammaste grejjen imosre. Jag vaknade av att det plingar på dörren och jag tror att det är emilia eller pappa. Jag gick upp i trosor och linne och kikar genom nyckelhålet. Det var suddigt, men det var en kille så jag trodde sjävklart att det var pappa, eftersom vi nyss flyttat hit och ingen vet vart vi bor. Så jag öppnar och där står 2 snygga leverantörs killar. Åh, ja ville bara försvinna. damn.

Och daniella, vet du hur mycke ångest jag har tack vare dig? Att du alltid ska öppna din truut när du har druckit. Som om jag inte har tillräckligt med ångest redan nu :P Neeej, jag ska visa dig vad "döda dig med mina bara händer" betyder. För han du sa det till, brydde sig inte ett skit om det. Ta mig ur det här... NU!

Ikväll ska jag till sala och bara ta det lugnt. Pappa skjutsar hem mig till mamma sen. Men jag ringde henne nyss och hon lät bara sur i telefon, så någon vidare lust har jag väl inte. Men, vad gör man inte.

I believed that love was overrated

Idiot jag är.

Vill inte ens berätta om igår. För jag fattar inte vad som hände med min lugna, sjuka, äta på stugen kväll tog vägen? Nej, det började på pitchers där fotbollen var i fullgång. Tyvärr blev det 2-1 till holland, men det ar träningsmatch. Och zlatan var ju inte ens med, så vad hade man förväntat sig. HAHA skulle hört thomas när holland gjorde mål. När hålland gör sitt andra mål skriker thomas: YEEEEES! Och då fick vi så snällt förklara att dom hade bytt planhalva. Hela pitchers blev tyst och vi började asgarva. Jaja, efter matchen drog vi till konrad, som också var en dålig idé. Eller nej kanske inte. Även fast det inte var så mycke folk så var jag ändå asglad den kvällen. Aa-a :) Och ni ska inte tro kvällen var slut efter det, nej då gick vi först till bc. Sen tog ozzzzzzy, thomas, bamse, daniella och jag en taxi hem till T på någon slags "efterfest". Den bestod av dåliga skämt från ozzy och film :D Vi kollade på någon asläskig film först som alla tyckte var tråkiga mitt i så vi bytte till mirrors. Hade i och försig sett den, men den är bra ändå. Och jag ligger ju oftast under täcket under halva filmen och är livrädd. Vet inte hur mycke klockan var när vi la oss för att försöka sova. Den var helt enkelt bara föööör sent! Men jag somnade aldrig därborta. Dels för att jag inte tänkte somna före thomas. Så pratade vi hela tiden, och skratta så det gick inte. + att tusen tankar fanns i mitt huvud då. Jag och daniella gick i allfall runthalv 9 då alla andra barn går till skolan. Men vi är ju inte som alla andra, det har jag ju alltid sagt. När jag kom hem låg en emilia och sov hemma hos mig, så jag berättade hela kvällen i korta drag för henne och var överlycklig, Sen somnade jag nog på en gång :)


ett liv utan dig skulle vara... booooooring.



Att allt var så mycke lättare förr..  Fanny 16 år haha.

Hola

Ställde klockan på 2 men kom inte upp förrän nu. Prata med daniella nyss och hon var i skultuna fortfarande.Så jag ska sätta på lite coffie och hoppa i duschen :) Sen iväg till hennes farmor och sätta i löshår på daniella. Efter det blir det en sallad på stugan. Längtar som fan, så gott.

Och gissa vem som inte har någon röst kvar? Jo fanny fahlsan ahl. Hejjahejja!
Och idag äre träningsmatch, sverige-holland (Y) kommer väl tappa rösten ännu mer då kan ja tänka mig.

.....

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

förändring

Känner att ett besök hos frisören vore behövligt. Är trött på det långa livlösa håret. I och försig skulle jag aldrig mer än toppa mitt hår ett par centimeter men en lugg kanske skulle sitta på sin plats igen? Och ett par blonda slingor låter lockande. Det är ju i och för sig vinter och det kanske bör bli lite mörkare, men det låter inte så lockande. + att alla jag frågar om tips säger att jag verkligen inte ska färga tillbaka håret mörkt och det kommer nog inte hända. Känns igentligen som att den feta sneluggen kommer och hälsar på snart och att det kommer bli väldigt poppis så kanske ska satsa på den lite i förväg istället? Ja ni ser vilka ilandsproblem jag lever med. Ni är runt 50 stycken som läser min blogg, lite tips kan jag väl få? eller...

Här är jag, mörkhårig med lugg.


Ska jag våga sätta på en skräckis nu eller? pappa kom och lämnade filmer och han kom på i sista sekund att alla var läskiga och att jag knappt vågar sova ensam. Men jag har tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra annars. Funderade nyss på att jag skulle lägga mig i badet och softilera ett tag men jag är så varm så jag kommer ligga och vrida och vända på mig som en ål. Känns onödigt. Äta glass kanske? haha Ja, vad gör fanny när hon har tråkigt.. äter :)  

:)


hjärtat slår ett slag för var förlorad dag


Ihh :)

Pappa var här nyss. Kom hit med max-mat åt mig. Han vet vad jag vill ha (A) haha. Frisco burgare med delikyckling utan bacon. Jaja har nyss kollat på 3 avsnitt av höök. Inte det bästa programmet kanske. Men det fanns på svt-play och vi har just nu bara en kanal på tv, vilket ja tycker är lite konstigt menmen.

Blir nog ingen praktik imorgon heller. Pappa tror ja ska förgifta maten med min halsont. Haha tror ja inte skulle hända men ja stannar gärna hemma och sover. Ska nog hem till sala imrogon också om ja orkar sitta på bussen. Oh fuck nu börjar jag kallsvettas igen. :( Det är sjukt obehagligt. Man vill typ slita av sig alla kläderna och när man väl har gjort det börjar man frysa på en gång. Så man får sitta där och lida tills det går över.

Ge mig sällskap :( det är deprimerande att vara helt alone. Fast orkar knappt vara med någon heller tror jag. Ligger bara här i soffan och känner mig död. Det var fan länge sen jag var sjuk på riktigt. haha

Vilda mackaroner

Okej det här var droppen. Har ni någon gång känt att någon gör allt som ni själva gör? Att hon/han försöker vara er? Precis så känner jag nu och har gjort det i ett bra tag, men inte brytt mig. Vill inte skriva för mycket vad hon gör för då kommer hon säkert fatta att det är hon. Men om hon nu läser min blogg så tar hon nog åt sig. Hon säger samma saker som jag en gång sa. Hon ska absolut ha samma favvo-program. Förut skulle hennes header va liknande mig. Hon ska fika på samma ställen som jag. HALLLLÅ. ringer det någon klocka. Det är patetisk? Var dig själv, jag lovar det duger.

Jaja, skitsamma. Jag är i allafall sjuk idag  =/ på riktigt den här gången. Ont i halsen, feber, huvudet, kallsvettas. Har legat i sängen hela dagen och somnat till och från. Därför jag inte skrivit någon blogg tidigare. Men ibland måste man få känna sig död. Pappa kommer snart med hämt-mat åt mig. Undra vad det blir.. lär ju äta något idag. Även fast det kommer göra ont när jag sväljer.

Jag skriver kanske senare om jag orkar och har lust :)

just let me hold you


Back home :)

Drog hem till Daniellas farmor runt 7 och träffade henne och Bea. Dom satt i dännies löshår. Det blev fint, men jag ska nog sätta om det på onsdag för hon blev inte jätte nöjd. Får se hur det går, men whatever, inte mitt hår? skojja ;) Nej men själv skulle jag aldrig låta mig sätta i löshår, men bönar dom å ber kan man inte göra mer än att ställa upp för laget. Inte sant? Sen drog i allafall jag och D till stugan för att äta mat. Det blev kycklingsallad, mums alltså! Så mycke godare än en sliskig hamburgare från donken i allafall.

Nu sitter jag här ensam hemma hos pappa igen och är rädd för alla tjuvar och spöken. Men jag har klarat mig en natt ensam förut så varför skulle jag inte göra det nu. Fast fyfan, kommer nog aldrig våga flytta hemmifrån tror jag. Eller det här är typ som att bo ensam, för pappa jäveln är ju aldrig hemma. Never!

Imorgon börjar jag klockan nio, fyfan vad segt. Fårse om jag jobbar över lite så ja tjänar lite cash. Men det kommer jag troligtvis inte orka. Och ja, vad ska man säga.. Grattis Zlatan :)

och om du vill säga mig något kan du väl säga det till mig? Lite jobbigt att lägga in en bild på bdb varje gång man ska yttra sig?

Hallå Hallå

Skolan idag var väl ganska så värdelös alltså. Satt och lyssnade på kronan i en timme, lite mer kanske. Och man fick ju träsmak i rumpan alltså. Sen lunch drygt en timme sen lyssna på LO eller vad det nu hetter i en timme. Hur tråkigt som hälst. Efter skolan följde jag med denice till johnnys mormor och hämtade hennes saker. Hon bodde vid spicy hot så hon var ju nästan granne med mig.  När jag kom hem skulle ja lägga mig i soffan och glo på andra avenyn hade ja tänkt men det blev ju inte så, eftersom sladden till datorn inte var här så batteriet hade tagit slut. Så jag somnade till bröllopsform istället. Pappa var nyss här och lämnade sladden och pengar åt mig. Han orkade nämligen inte åka och handla mat åt mig så jag fick pengar till det istället. Blir förvånad om dom går till mat. Finns ju redan mackor hemma så kanske går å tar en kaffe med daniella på stan ikväll när hon kommer hem från sthlm istället. Får se :)

Imorgon börjar praktiken och alvaret igen. Fan saknar redan skolan även fast jag hatar den mer än ord kan beskriva. Det är bara det att skolan kan man strunta i om man nu skulle vilja, det kan man inte göra med praktiken. Och eftersom ja ska jobba på pappas restaurang så vet ju han om ja är sjuk eller inte haha. Finns för och nackdelar med all :)

Ska kolla på andra avenyn nu tror jag och hoppas på att min halsont går över. Ring om ni har tråkigt, känner en till som har det :)

Hej svejs i lingonskogen!


Börjar störa mig på att min rubrik alltid har stora bokstäver. Måste ändra :) Jaja. Sitter här och dricker kaffe och känner att ja inte alls har tid med varken skriva blogg eller dricka kaffe. Men man har väl ett rykte att leva upp till, ha? Jag hatar verkligen när det kommer människor till skolan, som i det här fallet "kronan". För det första kan jag inte sitta still i mer än 20 minuter, så i ett vanligt klassrum hade jag sagt att ja skulle gå och ta en rökpaus. Ojoj, jag känner en som får springa till tåget!

Efter skolan vet jag inte vad som händer. Kanske träffa daniella något. Vänta tills Emilia slutar åså. Svänger nog förbi pappa och hämtar matlådor också. Märks att han inte tagit hand om sina barn på snart 5 år. Han har till och med glömt bort att man behöver äta. Får påminna honom lite titt som tätt att; äta bor man annars dör man. Man det verkar inte gå in. Nej glasögon eller inte? Donnnno

sov så sött


Nu har jag moffat aldeles för mycke negerbollar. Jag och broshan tävla om vem som kunde äta mest haha. Mamma fick väl en eller två. Och jag förlorade ätar-tävlingen haha! Men det visste jag redan innan vi börja, jag hade bara en anledning att svulla mer då lixom! Skoja.

stod nyss och sjöng i duschen och nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova :) Imorgon börjar jag klockan 10 och kronan ska komma till skolan och prata med oss, så ja måste komma i tid höhö.

ta mig tillbaka.


:)

Den här videon gör mig verkligen glad, lyssna :)
Vill tillbaka!


Slö kväll!

Kom hem och slängde mig i soffan på en gång. Just ja, jag tog kvart över tre bussen hem till Sala. Har legat och kollat på tv sen jag kom hem. Först kollade jag på  Mitt stora feta grekiska bröllop och när det var reklam zappa jag över till Nils Karlsson Pyssling, det är en söt film men Astrid Lindgren har gjort bättre filmer enligt mig. Lotta är ju tex. hundra gånger bättre. Efter det kollade jag lite på greys tills One tree hill började, världens bästa program. Och nu Gossip Girl som också är rätt svårslaget. Inte nog med det, klockan nio är det Sanningens Ögonbick där Linda Rosing är med, längtar! Snart ska jag och min bror äta middag med mamma. En riktigt mysig söndag. Sen ska vi käka negerbollar haha (A) Man måste ju unna sig "ibland", inte sant? :)

Imorgon är det skola, börjar 10 tror jag. Men resten av veckan + två veckor till har jag praktik. Och jag ska praktisera på pappas restaurang som kommer vara så mycke roligare än där jag var sist. Gode gud att jag slipper det där jävla stället och den där jävla fittan! Yes :D Grova ord.

You're brethtakin material!

Arg!

Hatar att vakna upp på det här sättet fan. Pappa ringer och skäller om att ja inte får plats i bilen hem för att min brosha har med sig en fucking kompis. Orkar inte, han kan väl ta bussjäveln hem istället. Ah så nu får jag åka buss hem med min jävla packning. Åh det värsta som finns är verkligen att bo i en resväska och det kan nog alla skiljsmässo barn intyga. Om dom typ inte har 10 minuter i mellan föräldrarna. Drygt som fan. Och jag är så jävla förbannad just nu. Men det var ju inte riktigt det ja skulle skriva om nej.


Igår kväll då :) Skulle ju haft filmkväll med emilia men hon dissa mig, buhu. naaaat! Skoja, nej men jag och daniella drog hem till hennes famor istället som bor här på stan började fixa oss och blev lagom klara till ungefär 11 då vi drog till geccobar :) Där träffade vi michaela och hennes kompisar, som va astrevliga :D Så vi dansade, drack, och skrattade typ hela kvällen, och den gick verkligen fort =/ Jag var inte ens en gnutta trött när vi skulle hem så jag daniella och michaela drog på efterfest hos några som bodde "typ" i stan haha :) Där man kunde bada bubbelpool, få gratis dricka och schysst sällskap. Men jag och michaela drog hem vid 4 för vi pallade inte mer. Somna väl kanske vid halv 6 eller någonting :)

du kan inte vara gay?
bara emilia och daniella förstår haha!

miss u :)

Blir ett kort inlägg!

Tja, igår blev det först hockey med sussi och emilia sen drog jag och emilia hem till henne och förfesta och gjorde iordning oss. Sen kom jojjo och vi började dra oss mot stan. Det blev konrad och det var fan den roligaste krogrundan på länge tycker jag i allafalll. Efter det drog vi på efterfest hem till thomas med några andra också :) Somnade runt halv 7 tror jag och sen vare bara att gå upp igen vid 10 för thomas skulle iväg och jobba, emilia skulle jobba, daniella skulle jobba! Och jag skulle hem till min skööööna säng och sova :)

Nu är jag hos emilia vi ska snart träffa jojjo på stan och sen hem till thomas för vi glömde lite saker haha (A). Bland annat jojjos mobil. Sen vet jag inte vad som händer!

stresss!

Okej. vi missa busen, som vanligt dåra. Ska på hockey nu, sussis pappa hämtar oss, skrivier nog inte mer idag så vi hörs imorgon snuttisar :)

Godmorgon!



Det blir att åka buss till västerås idag. Orkar inte vänta på pappa. Men nu har jag ställt om klockan och missat 2 bussar så nu banne mig får jag slänge mig i duschen och ta 3 bussen :) Emilia har inte ringt, undra om hon kom upp till jobbet eller inte haha. Ringde nu också och hon svarar inte så hon kanske är där i allafall, eller så ligger hon och sover som jag gärna skulle göra. Nej nu ska jag sätta på lite kaffe och hoppa in i duschen :) Skriver säkert senare innan jag drar.

:)


Fråga om jag är pigg? Såklart jag är. Men inte gör det mig något. Men så kommer jag nog inte känna imorgon när jag ska försöka gå upp ur sängen. Har i allafall hunnit med att noppa och färga ögonbrynen. Gjort akut-hårinpackning och smörjt in mig med babyolja. Så nu är jag len hihi (A) Imorgon blir det somsagt att kolla på hockey. :)

Ligger och kollar på Beverly hills nu och det tänker jag fortsätta med

.


! crazy



Vad som gör mig riktigt galen är att mina favorit skor står helt oanvända i min skohylla. Och anledningen till  att dom är det, är för att dom är för små! Ett par kärlek-vid-första-ögonkastet-skor är svåra att bara vända ryggen åt och lämna kvar dom i butiken. Därför köpte jag dom även fast det är storlek 35. Jag kan ha dom på mig, men då får jag räkna med skavsår. Därför brukar jag bara sätta på mig dom hemma och fälla en tår (låt ironin flöda). Nej, men tänkte bara skänka en tanke åt mina björnborg-kängor.



Tja

Fråga inte hur jag känner, för jag vet inte själv.

Somnade i sängen vid 6 ungefär och vakna av att emilia skicka sms vid 9 ungefär. Kanske inte så bra att sova såhär på kvällen med tanke på att jag vaknade runt två idag. Men, gjort är gjort och får väl helt enkelt försöka att somna lite senare ikväll ändå :) Som jag känner nu blir det inte skola imorgon. Men jag vet inte, det visar sig. (märks det att jag är trött på skolan?) Har vart i skolan en dag den här veckan. I och för sig så är vi lediga på tisdagar men en dag av fyra är väl inget att slå klackarna i taket för. Kan ju inte säga att jag känner att jag är värd helgen. Men so what, I'm still a rockstar? Blir väl hockey imorgon som bestämt. Sen vet jag inte om det blir krogen eller inte. Men det tror jag i inte i allafall. Jag har inte råd med det, och jag har en känsla av att allas humör inte kommer vara på topp.

Vet ni vad jag åt idag :D tosca med glass. Mm-m. Mamma förklara tosca på ett helt annat sätt än vad jag sa att det var så jag kan förklara för er också ifall ni inte vet. Såhär: Man smälter 50g smör, häller i en halv deciliter socker och lika mycke mjölk. Sen häller man i så mycke havregryn man vill, tills det ser bra ut! Sen äre bara att hugga in! Man har ju somsagt glass till :D Mums, så jävla gott. Finns inge godare tror ja faktiskt :) Det är väl typ det enda som gjort mig glad idag (A) Förvånar mig inte att det var något ätbart.

u gotta prov it!

sjukling

:( Fa-an jag vill inte vara sjuk.. mådde bajs idag så kom inte upp till skolan. Vet inte hur det blir imorgon. om jag ska till skolan eller inte. Om jag inte går till skolan så kommer jag ju inte få göra något på kvällen. Inte för att mamma bestämmer vad jag ska göra, men jag vet hur det kommer låta lixom. Och jag emilia och sussi ska ju på hockey imorgon (kommer säkert bli friskare av att sitta i en kall ishall) jaja.

Träffa emilia idag nån halvtimme innan jag drog hem till mamma i sala. Orkade inte vara kvar hos pappa när ja mådde så dåligt. Nej nu ska ja kolla på tv igen. Orkar inte skriva när mitt huvud snart kommer sprängas.


Hallåwja :)

Skolan idag var skapligt seg. Kan inte förklara med ord hur jävla ap tråkigt det var faktist. Eller tråkigt kanske inte var rätt ord. Men det var slitsamt haha. Var i köket idag istället för i serveringen. Och det var faktiskt roligt. Roligare än att servera för en gångs skull haha. Jag och denice gjorde kött tillsammans och lax. Vet inte hur det smaka, men det blev nog säkert jätte gott, det var ju lixom kingarna i köket som laga till det vettja.

Efter skolan drog jag till stan och mötte upp Emilia och Daniella, kollade runt lite på present åt Daniellas bror sen drog vi till 3 och fixade min mobil så jag har min pin-kod nu, samt puk-koden :) tacktacktack. Kan inte leva utan min mobil. Men överlevde dagen i allafall hihi.

Efter stan drog vi till Emilia och gjorde en film på datorn. Men den är inte klar så den kommer nog upp i bloggen lite senare. Sen drog vi hem till mig, var här i typ en kvart sen kom E på att hon hade glömt sin matlåda så vi drog tillbaka till henne och blev upphämtade av pappi som körde oss till MAX på erikslund :) Gluffsa glass och drog där ifrån efter någon timme drygt. Nu är vi hemma hos mig på stan och ligger och ska försöka sova. Kanske inte går så bra med en laptop i knät, men ska göra ett till försök när jag stängt av datorn hihi.

Mår fortfarande inge bra :( ont i halsen och huvudet och känner mig allmänt förvirrad. Hela magen bara viker sig, känns det som i allafall. Orkar inte gå runt och känna mig typ orolig hela tiden, vet inte ens vad jag går med för tankar i huvudet. Det bara snurrar.  Skola imorgon antar jag, om jag inte mår sämre :( Och det blir nog inte bättre av att jag använder mina älsklings sneakers med hål i. Är dyngsur varje gång jag kommer hem haha. Men jag vägrar kasta dom. :)

Tjabba rå!

Sitter i skolan nu, i köket. Jag borde städa men jag är lite busig. Nej men jag behövde bara hör min älsklingslåt så jag kan varva ner lite granna. Vill på krogen idag faaaaaaaaan! Någon som ska me eller? ;) Vi hörs lite senare, funderar på att färg blond slingor nuja efter skolan, kanske blir så :)


Måste bara :)

Min mobil dog igår och smart som jag är har jag glömt bort min pin-kod haha. Har aldrig kunnat den. Så sen i sommras har jag inte stängt av min mobil en enda gång. Men som man brukar säga, plötsligt händer det. Så eftersom jag är så poppis vet jag ju att det är tusentals människor som kommer bomba mig med sms och ringa tills jag svarar (A) (jag driver med er) Därför säger jag det här, jag kommer inte kunna svara förrän senare i eftermiddag :)

Det spöregnar? Vad äre här för väder vafan. Fast jag orkar inte gå och svära om vädret. Jag har andra saker att tänka på, som tex. vilka tapeter jag ska ha i mitt rum huhu (A)

I helgen blir det nog inge drickande. Ska kolla på hockey på fredag med emilia och sussi :) Vik-Malmö h3h3h3. Och jag hejjar på malmö åt emilia. Fast igentligen behövs det inte för vik kommer få spö, det är seriöst så :) Synd.

Nej nu ska jag sätta på mig kläder och gå till tåget. Och inte kan jag lyssna på musik heller någonting på vägen till skolan. Det gör mig helt crazy. Det ger lixom en lugnande effekt haha!

Tror jag ska anlita någon som bokstavligen draaaaaaaaar upp mig ur sängen på morgonen, för nu är jag lixom aspigg. Jaja. Vi hörs kanske ikväll om jag har bärbara hemma :)

Och man somna ju av låten innnan så här har ni skööönaste remixen på stronger :)


lyssna


Vet inte om jag sover eller är vaken.

Vilda mackaroner alltså. Är fanny Ahl uppe klockan 05.40? Ojoj, har inte hänt på jag vet inte hur länge. Är lite försenad ändå, för har nyss duschat och ska vara klar om en timme. Men jag och mamma har inte tajmat så bra. Så nu blåser hon håret, som jag också ska göra. Därför jag tänkte skriva lite nu, hinner nog inte senare :)

Fan vad gott det ska bli med kaffe då :) Nu är mamma klar :) PUSS

Sov så gott :)



Jag och emilia för några helger sen tror jag. På pluto har jag för mig, men minns inte haha. Nej nu kollar jag noga och det ser ut som konrad i bakrunden :) Imorgon är det skola för första gången den här veckan och det är kök. Det går nog bra.  Åhw jag orkar verkligen inte med jävla fucking skolan. Hatar den, och hatar alla lärare. Speciellt 2 stycken. Sen ska jag nog träffa emilia efter skolan. Men måste hem till 4 för vi ska bestämma vad vi ska ha för tapeter i lägenheten. Sen sover jag kvar i västerås :)

OCH lilla du haha :) Du behöver inte sitta och snacka skit om mig så högt så att [hans] kompisar ska höra, så hans kompisar går och berättar det för honom. Vi är inte dumma i huvudet. Och du är den sista som kan komma emellan hahaha, fjortis.

Måste bara förklara hur smarta jag och emilia är tillsammans :)


If I were a boy

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy


:)

Du vill bara trycka ner mig för att må bättre själv va? Förstår att du mår bra av det. Det kallas avundsjuka* Är det något jag blir arg över så är det folk som försöker trycka ner andra så att dom ska må bättre själva. Du kanske inte tror jag ser lyckan innom dig. Men du döljer den inte speciellt bra =/

Haha, och att du inte ger upp någon gång lilla flicka? Har du blivit en stalker också? Synd för dig så missade du mig haha. Tycker synd om dig. Men du är faktiskt patetisk.

Jag har så mycka känslor som bara vill komma ut nu på en gång. Önskar jag kunde ställa mig att skriiiika ut allting. Men det kommer ut genom tårar istället. För jag orkar inte lägga ner någon energi på någonting nu.

Är verkligen besviken på dig. DU om någon borde stötta mig. Men nopp.
BYEBYE


Hej :)

Är hemma i sala nu ja. Idag har jag bara vart hemma. Emran kom till mig vid 2 och då hade jag precis gått upp. Så han fick se en nyvaken fanny haha. Vi pratade och så.. sen kom Emilia till mig också :) Jag tog 4 bussen hem till sala så nu har jag nyss kollat på The hills och ätit pannkakor, gotti.

Tänkte snart kolla på andra avenyn. Är trött och på allmänt dåligt humör. Vet inte varför. Men jag känner mig helt lost. Vet inte vad jag vill eller någonting.

I'm like a bird, I'm always fly away..


Hallåja

Blev ingen skola idag och det var tur för att mått dåligt hela dagen. Mått illa och skit. Kan bero på att vi inte har haft någon mat hemma och att jag i stort sätt bara ätit något litet på kvällen. Och idag åt jag frukost, magen kanske fick en chock haha. Mådde i allafall bättre på kvällen och drog med emilia och daniella till stugan och drack kaffe :) Och hade en massa tjejsnack. Vi kom fram till att alla vi måste reda upp våra liv haha ;) Vi är ju faktiskt snart 19 år, som emilia sa. Och det är väl rätt lång tid kvar men ändå,

Efter fikat drog vi till rönnby och hämtade massa saker. Sen missade vi två bussar. Ovanligt att vi missar bussen? NEJ Alltså det är sjukt, vi får verkligen alltid springa. :S Vi är inte gjorda för att åka buss helt enkelt.

Nu duschar hon och sen ska vi kolla på Get over it :) Sen kommer nog emilia sova och då ska jag kolla klart på andra avenyn, för jag är ledig imorgon :D Och det kommer vi vara varje tisdag fram till jul. Hur skönt som hälst. Sånt där gör mig lycklig haha!

Fyfan vad jag och emilia skrattade på bussen idag alltså. Vi lekte särbarn haha! Inte garvat så mycke på länge. (har en känsla av att alla som känner oss tänker: Ni behöver inte leka särbarn, ni är) Men men det var bara en tanke :D

Godmorgon :)

Kunde inte somna igår. Kanske somnade vid 4 bara för att jag var så rädd. Och jag skulle lixom upp klockan 6 :/ Men hade bara en lektion idag så jag missade ingenting typ. Orkar igentligen inte bry mig heller, för finns det något jag hatar mest av allt på hela jorden så äre typ skolan. Jag orkar inte med den längre, ja vill bara spy på den! Och alla lärare kan bara dra sig någonstans.

Emran har håltimme snart så då ska han komma ner på stan hem till mig hihi (A) bara för annars hinner inte vi ses någonting idag typ. Emilia slutar 15.40 då kommer hon nog till mig också, eller så skulle hon hem först, minns inte men aa det löser sig hihi.

Nu ska jag äta frukost och kolla på film :) PUSS

Sweet dreams

Gud vad konstigt det känns att vara ensam hemma. Att sova i en lägenet helt ensam. Jag trodde verkligen aldrig det här om mig. Jag som är så sjukt mörkrädd + att det spökar här lixom. (och jag driver inte, seriöst så gör det det. Jag vill inte ens prata om det) Har bott här sen i fredags och pappa har inte sovit hemma en natt ens. Han sover hos Carolina hela tiden, men hon är i allafall bättre än ulrica så jag orkar inte bry mig faktiskt. Även fast han är en player. Hames kallar han pimp haha!

Nu sitte jag i allafall i min ensamhet och äter vindruvor och dricker loka fläder/citron. Wosh, det där lät farligt nyttigt.  Ska snart gå och göra mig klar för att sova. Jag vet, klockan är halv 2 :/ men kunde inte sova. Måste gå upp rätt tidigt imorgon också för har ingen hårfön här så mitt hår måste självtorka, jaja det blir fint då i allafall :)

Har kommit på en sak. Det är mycke mycke roligare att kolla på tjejjers bdb än killars faktiskt. Dom lägger in en bild på ölburkar och skriver att dom ska festa i helgen typ. Så opersonligt. haha, kände för att klaga på något.

Önskar att min sötnos var här :( Men det är han inte. Ses kanske imorgon eller i övermorgon. Imorgon ska ja hem till mamma kom ja på. Fett drygt orkar inte åka till Sala, men vill träffa mammi så.

Nej nu lär jag sova, ska möta emilia på stan klockan 8 imorgonbitti :) Sen vidare till skolan. Svänger nog förbi donken och köper en kaffe också, eftersom vi inte har någon kaffebryggare här än :P

Och alltså fyfan, jag tänkte på en sak. Jag tänker inte ens på att jag inte röker längre. Hoppas verkligen att jag inte börjar röka igen faktiskt. Jag vill verkligen inte det.

Sovgott.
HAN<3

Hallåja.

Igår vare halloween fest och det var jätte kul faktiskt :) Dansade och skrattade precis hela kvällen ungefär. Vid två drog vi hem. Pappa körde oss till stan. Så åt jag och emilia på stan haha, som vanligt. Vad är en festkväll utan fyllekäk? Man kan ju inte vakna på tom mage inte. Emilia och jag sov i alla fall hemma hos mig sen.

Idag så vaknade vi ungefär runt halv 1 så kom Elin hit och hämtade Emilia så drog dom på stan sen till sin pappa för att fira fars dag. Jadu, vissa har det bra. Skulle också vilja att min pappa hade tid för att fira fars dag med sina barn :P Men men det är väl skitsamma. Finns kanske viktigare saker. Men dom små sakerna betyder också rätt mycke lixom.

Vid halv 6 kom Emran till mig så gick vi hem till mig och låg i sängen och pratade och så hihi. Har nämligen ingen tv eller något här i lägenheten än. Sen vid 8 så drog han och mötte emilia och hames och jag åkte till affären med pappa och carolina. Sen släppte dom av mig vid Emilia igen så hämta ja upp Emran så gick vi hem till mig igen (A) Och då hade ja fått min dator så nu lite senare har vi kollat på film :) Fast vi kollade inte så mycke haha :P

Och jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag verkligen slipper dig nu. Du fick mig verkligena att må skit och det vet du! Att du inte skäms för hur du behandlar folk. Det är pinsamt, du är pinsam.

E<3 baby

Sov gott :)

Hames till Emilia: Jag ska aldrig mer ha sex med dig!
Haha, fyfan det var nästan kul, får se hur länge det håller.

Emilia säger att Hames är bögig. Men han förstår inte varför.
Hames sjunger: I kissed a boy and I liked it. Så gav han en bög
sitt nummer på krogen. Men han är inte så bööögig. Fast vi har
inget emot bögar så det är lugnt :)

Haha nu har vi i allafall lagt oss i sängen för att sova. Måste lägga
oss tidigt för vi ska upp imorgon på stan och köpa lite saker till festen.
Bland annat rosa tights från indiskia. Vit t-shirt från statium och lite mer
stuffs. Nej nu ska jag drömma om honom hihi. Ni får sova så gott :)


L som i lycka!

Halllåja! Igår var jag hemma hos mamma och min dator var sönder tydligen :( Gick hem till mormor och åt mat. Sen runt 7 ringde jag Emran så snacka vi tills klockan 12 eller 1 någonting haha. Orka, jag somna på en gång efter det och idag försov jag mig. Så mormor skjutsade mig till västerås och jag hoppa av på stan och mötte emran. Så gick vi hem till mig :) Sen åkte han på träning, Emilia kom så gick vi till solstudion hihi. Sen drog vi hem till henne ett tag. Sen drog ja till pappis restaurang och förvänta mig lite mat men han gav mig caaash istället så drog jag och mötte upp Emran :) Sen gick vi och mötte emilia och drog vidare till spicy där ja åt :) Sen gick vi och hyrde film så kom Hames. Haha jag skriver "sen" heeeela tiden :P Jaja, sen drog ja vi fyra till lägenheten och fixade sovplats och skit. Men Emran har åkt hem nu :( Och jag saknar honom redan. Men vi ses säkert imorgon. Skulle bli förvånad om vi inte gjorde det efetersom vi setts alla andra dagar i veckan typ haha. Sen på kvällen ska jag och Emilia på Halloween fest! FYFAN vad kul :)

Är i nya lägenheten nu i stan höhö, hur glad som hälst för att vi bor här. Har alltid velat flytta tillbaka till västerås. Och äntligen gör vi det :) Nej men nu ska vi göra chips och dipp sen glo på filmen vi hyra.

E<3

Det värsta jag vet är att bli väckt.



Och gissa vad jag vaknade av imorse. Jo ett jävla liv. Lät som en hel jävla byggarbetsplats. Vilket iof hela huset är just nu. Men inte halv 9 på morgonen, nej tack! Jag har lite brådis nu alltså. Sitter här i underkläder och dricker kaffe. Ska åka om en halvtimm och måste börja fixa mig nununu. Vet inte ens vad jag ska ha på mig. Men det är inte så svårt att välja kläder här eftersom jag inte har med mig så mycke kläder till pappa. Åker till mamma och hämtar idag. Fan vad jobbigt det var att gå upp imorse ;/ Men jag kom upp, det är det som är huvudsaken. Undra om snutten kom upp eller inte haha, Jaja förhoppningsvis gör kaffet mig lite piggare. ((( nu ska jag agera snickare ))) brb. Och nu rann tiden iväg. Efter skolan blir det i allafall Emilia och kanske sola. Sen träffa E, före och efter hans träning tror jag. Fårse hur det blir. Och imorgon är det fredag och jag läntar :D Nej nu måste ja kiila, bye suckers. ;)

halv 3 :/

Ojoj, tiden går fort när man har roligt som man brukar säga. Jag la nyss på telefon, har pratat med Emran i mer än typ 3 timmar haha. Stackarn, han som ska upp klockan 6 :( jag börjar i allafall 11:40 imorgon :D hur skönt som hälst! Efter skolan blir det nog att vara med Emilia och sen träffa Emran efter hans träning. Sen blir det att åka hem till sala :) Måste hämta massa kläder till helgen alltså.Och jag vet igentligen inte vad jag ska vara på halloween men det löser sig alltid. Det gör det ju för det mesta. Löser sig alltså :) Alltså, blir galen. Hatar att sakna någon. Men det är ändå det som gör en så lycklig. Att man går och längtar efter någon lixom. Och vafan, jag har inte rökt på snart 4 dagar :O är jag bäst eller är jag bäst? Jag trodd verkligen inte det här om mig. Men har man en bra anledning till att sluta så är det kanske lätt, vem vet. Jag är i allfall stolt över mig själv. Men fa-an vad jag längtar tills den dagen då röksuget släpper. Att gå en hel dag utan att tänka på att man vill ta en cigg, fatta skönt :) Aa-a det kommer det kommer. Jag måste bara se till att INTE röka i helgen för då måste jag typ börjar om på måndag igen och det är inte värt det kan jag lova. Men nu ska ja sova :)

EEEEh? ;P

Hemma nu :)

Har somsagt färgat håret idag. I en spegel ser det jätte fint ut men i en annan tycker jag det ser grönt ut så vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, färga om håret eller ha kvar det såhär. Men men, vi låter väl tiden avgöra den saken. Fyfan när man är med emilia äter man onyttigt hela tiden. Och hon tycker tvärt om, när man är med mig äter man onyttigt hela tiden. Haha vi gör helt enkelt varandra till svullon. Men inte dör man av en sån världslig sak inte. Appropå att svulla så käka vi tosca efter vi färgat klart håret. Det är smör, havregryn, socker, mjöl och mjöl som man kokar ihop till en röra och har till glass haha. Fråga mig inte vart dom har fått idén ifrån för jag vet inte. Gotti gott gott äre i allfall :) Sen satt vi å lyssna på när Elin snacka i telefon och asgarva huhu.

Nu är jag i allfall hemma i haraker. Och jag vet inte när vi börjar i morgon och det är sjukt drygt :S Men det löser sig. Pratade med E i telefon för ett tag sen och jag fick klaga lite på mitt hår, men han fick mig på bättre humör på en gång, bara genom ett par ord, iihh :) Vet inte om jag ska ringa han nu, någon verkar ha snott datorn. Skulle ju träffat han igen idag nu på kvällen men pappa orkade inte hämta mig senare :(

Ska nog sova i nya lägenheten på fredag hihi. Ska tvinga Emilia att sova där också för vågar knappast ensam. Så ska jag nog vara med Emran också. :) App! Sen på lördag är det halloween fest och fyfan vad kul ja ska ha med mina tjejjer och alla andra man inte träffat på år och dar. Alltid lika kul att festa med Alvarsson och tjejjerna. Man blir alltid så glad haha (A) Och du, jag vill inte ha dig där. I mina ögon är du inget längre, även fast du tror det :)

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av andra avenyn och krypa ner under täcker h3h3. Vi hörs imorgon eller senare nu ikväll. Det visar sig.

SO WHAT? I'M STILL A ROCKSTAR!


Lika klaaad som vanligt :)

Blev ingen skola idag för jag mådde inte så bra. Fixade mig och fick skjuts till tuna. Sen drog jag till västerås. Träffade Emran på en gång på indiska för jag var där och väntade på Emilia som skulle sluta jobba :)  Sen drog vi 3 till H&M och kollade hårfärg till mig. Sen behövde snutten gå, för han skulle träna :( Men jag prata med han nyss och vi kanske träffas ett tag lite senare ikväll i allafall :) Nu sitter jag i allafall med hårfärg i håret och jag tror verkligen jag behöver färga om det igen alltså. Jag tycker inte det är nå fint alls. Men får se..

Han får mig alltid att må bra :)<3
PUSS

Myspys

Emilia och jag skulle ta tio i sex bussen idag till tuna för att träna innebandy. (eller hon skulle träna, inte jag). Men somsagt, tillbaka till bussåkandet. Det är sjukt, varje jeffla gång jag och emilia ska åka buss så måste vi springa till den. Det är sjukt, jag tror inte vi har suttit i lugn och ro och väntat på bussen, nej det är alltid ett himla maraton innan vi kommer på bussen. Och om det i skulle vara så, så är den alltid en kvart försenad. Jaja idag missade vi bussen i alla bussar som gick, så vi kom inte till tuna på det komunala sättet. Vi åkte bil med sussi istället :) Och kom därför också i tid haha.

Satt och kollade på tröningen ensam ett tag tills E kom :) Fyfan vad jag skrattade åt en viss sak som han verkligen satt och asgarva åt. Haha så himla söt alltså. Efter träningen gick vi med emilia till bussen. Och sen gick vi vidare i skultuna haha. Somvanligt kanske jag inte ska säga, eftersom vi bara gått "promenad" en gång förut. Men vi var väl ute i 2 timmar idag igen. Och jag kom väl hem för drygt en timme sen. Saknar honom redan :(

Imorgon ska jag till skolan såklart. Ska försöka vara där hela veckan den här veckan faktiskt :) Efter skolan kanske jag ska träffa E ett litet tag och sen vet ja inte om vi skulle fika med Emilia och Hames, får se. Spelar ingen rolll. Sen ska jag i allafall vara med Emilia och vi ska nog färga håret. Vet inte hur men det blir säkert jätte bra haha. Bättre än det jag har nu i allafall :) Sen ska vi åka buss. HAHA. Jadu, se ya later aligator.


HOJ

Hade en lektion idag. Hur skönt som hälst, men den var seg. Religon är inte riktigt min grejj alltså. Sjukt tråkigt. Och allt låter helt overkligt. Efter skolan drog jag till carlforska och mötte upp emilia märta och samuel utanför pizzan sen drog vi till deras lektion :) Efter det tog vi en promenad hem till emilia. Skippade alltså bussen. Men tro inte att vi har börjar motionera, nejnej. Vi svängde förbi en godisaffär på vägen. Hallå, man kan ju inte vara för nyttig? Nu har vi provat halloween kläder och nördat oss framför datorn.

Snart ska vi till skultuna och det är innebandy träning. Och äntligen träffas vi igen. Sen senare ikväll ska jag hem till pappa och sova där!

you make me happy!
iiiiih :)<3

:)

Show me like you mean it

Hinner inte skriva blogg nu för jag är lite seeg. Och nu ligger alla mina kläder över hela golvet. Riktigt snyggt om ja får säga det själv. Hmpf! Skola nu, sen emilia sen tuna. Träningingen börjar typ halv7 och slutar 8 tror jag. Ska dit, vet inte om ja ska vara med. Fårse.

ÅÅÅH, ni skulle bara veta hur jävla röksugen jag är
Men nej! Jag ska inte :)

me like.

<3

Turn the lights off in this place
And he shines just like a star
Come closer

I can feel him on my skin
I can taste him on my tongue
He's the sweetest taste of sin
The more I get the more I want

And I just can't pull myself away
Under his spell I can't break
I just cant stop


DU ÄR BÄTTRE ÄN BÄST :)


Happy girl

Hej humör svängningar. Ni undrar väl förstås om jag har rökt idag? Men nej, det har jag inte gjort. Har alltså inte rökt på mer än 24 timmar, mer än ett dygn har jag vart rökfri. Undra om det är pågrund av icke rökandet jag har mina humör svängningar? Det har vart en jobbig dag idag. Eller snarare kväll. Det är jobbigt att vara ett skiljsmässo barn. Man bor ständigt i en resväska. Man vet inte vart man ska bo. Man blir oftast tvingad att  välja 1 av dom 2 man älskar mest på hela jorden. I kväll var det så att mamma började prata om min student. Mamma vill inte vara där pappa är och pappa vill inte vara där mamma är. Och då blev jag faktiskt besviken. Studenten händer 1 gång i livet och att dom inte kan pina sig igenom en timme tillsammans och fira mig det gör mig verkligen ledssen. Men det är långt kvar dit och jag orkar inte fälla mer tårar för det just nu faktiskt. Vem vet dom kanske hinner ändra på sig.

Efter skolan idag drog jag ner på stan och träffade Emilia, Emma och Märta :) Vi gick till donken och åt lunch. Sen drog jag och emilia till myrornas. Observera att det inte var emilia som ville gå dit utan jag. Alltså jag tycker det finns sjukt snygga kläder/pälsar/skor där. Och jag fattar mig faktiskt inte mig på dom som tycker det är pinsamt att gå in i en second hand affär? En sak att man tycker att det är äckligt att använda kläder som någon annan har haft, det kan jag förstå. Men det är verkligen inte pinsamt att gå in där? haha. Just nu har jag ingen vän som vill fälja med mig in där haha!

Jag och emilia drog hem till henne efter skolan och bakade negerbollar utan kakao. Dom blev inte så goda faktiskt. Så vi tog smeten och åt med glass istället. Haha så jävla störda, men det var faktiskt gott. Sen spelade vi the sims igen. Vi byggt ett hus som blev så vackurt ^^. Och vi gjorde en ny familj också, ni kan ju bara gissa vad killen hette som jag gjorde ;) haha.

Du gör mig så himla glad. Jag ler verkigen hela tiden. Saknar dig redan :( Kan inte sluta tänka på igår<3


ojoj ;)



Nu är det ju såhär att jag är väldigt stolt över mig själv. Fannsan har nämligen inte rökt på tja... 17 timmar närmare bestämt. Jag slutade nämligen röka igår. Finito nu. Igår när jag satt på balkongen med emilia ungefär klockan 1 på morgonen drog jag mina sista bloss. Jag tittade på ciggen som jag hade kvar och sa: Nej, det här var min sista cigg. Så kastade jag ut resten från balkongen innan jag hann blinka. Annars skulle jag bara ångrat mig i sista sekund och rökt upp dom cigg som jag hade kvar och sörja, eller något i den stilen. Emilia började asgarva när jag slände det från balkongen, det var bara en impuls grejj. Jag brukar göra lite panik-saker sådär men inte fan trodde jag det skulle hända med ciggen haha. Emilia stod gapade och fråga VARFÖR? Då sa jag att jag gjorde det för hennes skull, för mammis skull och för hans skulle :) Hoppas bara jag klarar det här. Det skulle vara så fucking skönt att inte behöva pejja ungefär 40kr om dagen varje månad :S Ni kan ju bara räkna ut vad 40 gånger 31 är! Orkar inte nu.

Men godmorgon förresten :D Vad gör ni då? Själv sitter jag och dricker kaffe och jouice. Och äter macka. Eller snarare slänger i mig det. Menmen, pappa ska lämna in bilen vid 7 igentligen men han får komma lite försent. Kan ju inte vara i skolan flera timmar för tidigt. Kommer redan komma typ en halvtimme för tidigt men det är sånt man får ta.

Efter skolan ska jag träffa emilia :) Prata lite hemlisar. Hon sa att hon ville veta precis alla detaljer huhu (A) Så det ska hon få göra. Kan inte förklara på telefon när jag berättar. För då ser hon inte hur glad jag är. Jag ler heeeela tiden haha. Nej nu ska jag fixa håret, dricka upp kaffet och åka till västerås. Skriver senare :)

sov gott, god natt!

Jag är lycklig, du gör mig glad.

Drömde världens dröm nu inatt.
Och den gick i uppfyllelse idag.
Jag kan verkligen inte sluta le.

Sov gott. Imorgon blir nog också
en bra dag tror jag (A) hihi


Hej :)

I fredags så var jga på krogen med emilia och alla tjejjer. Fast vi var bara inne i en timme. Men det var fan roligast i kön då stod wesslan och några bakom oss. Så fick wesslan en cigg av mig sen började han tjaffsa eller alla började tjaffsa med någon kille som började bråka med w om den där ciggen haha. Jaja tillslut kom vi i allafall in och då dansade vi lite, och en sak till som var väldigt roligt var att daniella ramlade ner från baren haha! Det var tur att hon inte gjorde illa sig i allafall :) Efter det drog jag och emilia hem och sov hos henne. Och pratade i telefon mitt i natten helt plötsligt (A)

På lördan sov jag och emilia typ till 3 tror ja det var, as skönt. Sen drog vi till tuna lite senare för att kolla på emran och hames fotboll. Efter det drog vi med majed så skjutsade han hem oss. Sen sa hames dom skulle på krogen, han å bernad så vi drog med dom till konrad. Det var faktiskt riktigt kul. Undra vilka som bir fullast? Jo killarna. Haha. Sååå kul att kolla på dom. Sen drog vi till donken. Efter det delade vi på en taxi hem. Emilia och jag till henne och hames till bernad.

Idag så har jag vart med emilia. Först kollade vi på Hitta Nemo en gång till. Vi kollade nämligen efter krogen i lördags, men båda somnade, Sen efter det så spelade vi sims2. Hur kul som hälst haha. Sen kom hames och då drog jag till tuna och var med E hihi. Vi gick typ promenad i 2 timmar eller något sånt. Lite mer kanske, sen kom pappa och hämtade mig. Så nu har jag nyss ätit mat och ska lägga mig i sängen och sova alldels strax. Kände bara att jag var tvungen att skriva lite blogg nu, hur trött ja är haha. Det är kul när man väl börjat lixom.

Imorgon är det skola, sen vet jag inte vad jag ska göra. Men ska nog hem till mamma för har inte träffat henne på mer än en vecka hehe :)

Saknar redan.

hoj

Är med Emilia och Hames nu. Åker till tuna snart och träffa E :) Skriver senare PUSS

Fyfan vad jag är besviken på dig. Ångrar att jag berättade allt för dig. Samtalgen sommare 08 kommer jag aldrig glömma. Även fast jag vill.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!