ska inte ha för höga förväntningar, men det SKA bli perfekt.

HI-HI, såhär ser jag ut när jag jobbar. Servetris kläder med andra ord. Ganska osköna (läs: enligt mig) och även fast jag tycker om svart och vitt på kläder så är dom rätt så osmakliga haha. Men stilrent äre ju ;)

Valborg då. Snälla någon, ge mig världens bästa kväll, pleas. Okej, världens bästa dag/kväll/natt vet jag att jag inte kommer få. Men någonstans där i närheten är väl inte för mycke begärt heller?

Dagen börjar jag i allafall med en shoppingrunda (den kan ju inte börja bättre)! MÅSTE verkligen hitta något nu. Ett par solbrillor tror jag i allafall åker med hem. Ska gå med Emilia och sen Daniella ett tag, eller båda bruttorna.


Sen bär det av till annice med fix saker och mat. För det ska jag fixa mig och sen så blir det grillning (ännu än gång blir det som jag vill) :)! Kommer en massa folk till henne i allafall. Sen blire säkert en sväng till prästgärdet för där skulle tydligen hela skultuna festa ;) Och annice är ju granne med det typ haha.

Efter det är man väl lagom rund under fötterna kan ja tänka mig. Då drar jag och säkert en massa andra in mot stan. Vart vi hamnar är en annan femma. Nått folkrikt ställe som har saker att svalka strupen med ;)


Valborg, what to wear?

Nu har jag lite små panik faktiskt. Vet inte vad jag ska ha på mig för fem öre. Jag måste tvinga ner någon på en shoppingrunda imorgon. Får väl fresta dom med att bjuda på en fika på waynes eller något haha. Jag måste banka in i huvudet på mina kompisar att kolla kläder/köpa kläder, är det roligaste som finns haha. Daniella säger mer att jag måste komma ner på jorden. Kläder är inte allt. Hon slängde också in en mening som löd: Du skulle ju lätt hoppa av skolan för dom där älsklings skorna du har hittat för 3 tusen. Och NEJ mina kära vänner, 3000kr skulle jag inte hoppa av skolan för haha. Jag skulle kunna göra det GRATIS :) skojja huhu. Nej ska ta och ringa däniboy snart för att kolla inför morgondagen. Checka hur vi får tag på alkohol, utan hjälp av föräldrar också huhu. Pappa är bortrest i helgen också, så fest låter bra va? Tycker jag med!

Nu ska jag tvinga min lillebror att gå till affären för att köpa glass åt mig. Han tar sig tiden att köpa (jag orkar inte), jag betalar (han har inga pengar)! Sjukt rättvis jag är ibland måste jag säga :D Så generös (A) haha.. skojja :)

Nej men lite piccs bara för att då?


Michaela och jag :)


Jag och Emilia :)


Kanske ska bli lite mörkar i håret?


Eller kanske svarthårig? haha


Eller kanske liten igen :D haha! (var väl 14 år)


:) hörs sen


ush

Fyfan vad jag hatar Sala alltså. Deras shopping är defentivt inte något att hänga i julgranan. Spyr bara jag tänker på alla tantkläder och osmakliga kläder. Ush! Inte en enda tröja som sticker ut mer än någon annan. Letade jeans-shorts också, men alla såg ut som sånna man hade när man gick i 6:an ungefär. Nej då får mina som jag har hemma duga. Men tar nog en sväng på stan imorgon i västerås istället så jag blir på bättre humör.

Fick i allafall med mig lite smått hem.
En veckor revyn :D äntligen hade den kommit ut i affärerna. Sen ett solpuder och en Christian Dior ögonskugga :) Asfin, massa olika bruna färger och vitt åsådär. Passar till blåa ögon :) Så jävla typiskt, när jag hade köpt solpudret och det och går för att köpa tidningen så får man med ett solpuder i veckorevyn ;) Just my luck ^^,

Och jag var så jävla sur imorse så det blev inge fina kläder, därför blire ingen dagens outfit. Sånt jävla skitväder ute också, då vill man heslt bara gömma sig i en mjukisdress.

Imorgon äre VAAAAALBOOOOOORG :D Och då blire hem till sköna gröna skultuna, hem till Annice och festa satan. Tror vi ska grilla åså, det tänker i allafall jag göra (A) HAHA! Nej men om jag känner annice rätt så är det ett måste att grilla. Känner ingen som älskar mat så mkt som hon :) Hon heter "annice kakmonster" på min mobil!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa VR :)
hörs aldrig

moorning!

Blidde ingen vässan för min del idag. Mamma behövde hjälp, för att vi ska flytta och shit. Sen så skulle vi gå lite på stan här i Sala istället och kolla lite kläder, det låter ju awsome! :)

Jag tror jag har vaknat ett antal gånger av att det regnat ute? Just nu regnar det inte, så jag vet inte om jag drömt. Men det hoppas jag verkligen. För imorgon äre valborg och då ska tammefan solen skina som den aldrig gjort förr. Annars jävlar. Haha skojja.

Nej men en cigg och en dusch skulle sitta fint :) Kanske slänger upp dagens outfit sen if I remembaaa!
PUSS

när långa nätter inte blir som man vill

Hej hopp :) Dagen har vart helt okej! Har varit sysselsatt hela dagen, därför jag inte hunnit skriva ett piss idag haha :)  Men ska försöka få fram en liten text även fast jag håller på att somna.

Började med praktiken imorse då. Kom på att jag hade glömt jobbarskorna hemma, hade bara klackar. Så servera i klackar drygt en halvtimme. Trodde att jag skulle ligga på backen vilken sekund som helst, så som man flänger och far, men det gick susen :) Sen kom pappi med mina andra skor. Gick hem lite tidigare från praktiken för jag mådde dåligt, skönt faktiskt.

När jag slutade gick jag hem ett tag och sen var jag med en homie ^^, haha! Efter det drog jag till Sala och nu har jag alldeles nyss kollat klart på andra avenyn. Nu ska jag läsa favvo-bloggisarna sen ska jag soooova :D skönt.

Imorgon ska jag inte jobba eftersom jag mådde illa idag. Inte så bra att vara nära mat då. Så ska åka till västerås till halv 3 ungefär och möta annice på stan för en shoppingrunda :D Hoppas nu att jag hittar någonting! :D

Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.
SOVGOTT

Hej påsar under ögonen :)

Den här natten har kanske inte vart den roligaste. Somna runt halv 5 någongång nu är jag uppe igen. Snacka om påser, både från för lite sömn och tårar ner för kinderna. Men vad gör det om hundra år. Vad äre man brukar säga "glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"? Det är väl så sant som det är sagt.

Jag måste skynda mig till tåget nu, ska slänga in lite musik på mobilen sen rusa. Blir en kaffe på vägen någonstans, sen äre bara att köra hårt. Försöka jobba och tänka på så mycke annat som möjligt :)

Komiskt, min mobil börja nyss ringa
Will my heart survive (8)
Sånt här som gör än på ännu bättre humör lixom.
Nej byta ringsingnal kanske?

Tröttis :)

Gud vad trött jag blev för någon timme sen, det sa ba poff.

Är hemma i sala nu iallafall :) Åkte med halv 6 tåget hem, så gick jag förbi mormor som hade kommit hem från Italien :) Hon bjöd på någon slags redbull/vodka aktig sak på burk hon hade fått med sig hem från tyskland, och det sköljde ju strupen perfetkt haha. Sen drog jag hem, ka in bak.potatisar i ugnen och hungra ihjäl tills mamma kom hem och grilla med oss. Så det blev gottis till middag idag :)

Har aldeles nyss kollat på ballar av stål :) Inte lika bra som vanligt men asgarva ändå genom hela programmet haha. Nu ska jag ner fixa mig för sov-time. Ska inte sova än, men alldeles strax :) Är super duper trött.

Imorgon blir 9 tåget till vässan igen och praktik! Caaan't wait! 8-)
Puss på dig


Huhu, lite webcam bilder ^^,

Händer på valborg då? :D
blir det kanske uppsala med den här sötisen under.. :D Eller blire att stanna i vässan?

Vilken toppen dag :)

Sånna här dagar borde vara året om :) Snacka om att det skulle bli en bättre värld då! Alla ler mot alla helt utan anledning och om man träffar på någon man ogillar då går man bara snyggt nochalant förbi utan att lägga ner energi på en sån värdslig sak :D!

Jag hade i allafall ingen praktik idag för skulle på möte runt halv 2, skulle lixom behövt gå mitt i lunchen så det var lika bra att jag stannade hemma :D Jag ringde daniella runt 12 och frågade när hon sluta skolan. Hon var precis påväg till skolan då och bestämde sig för att skippa den, för en fika med mig på stan :) Vi satt oss på Waynes och åt en brunch eller vad man ska kalla det :) Blev en latte, smothie och så dela vi på en fet fullkornsmacka med ost, skinka och tomat :) Kände mig rätt nyttig när jag satt där men nu när jag skrev det kändes det inte lika nyttigt längre haha, men vad gör det om hundra år :) Sen gick vi runt på stan och kollade lite, slängde ett öga på mina älskade skor för 3 tusen, man blir ju ruinerad och tanken på det fick mig att avstå, även fast jag hade pengarna i handen, buhu. Nu ångrar jag mig haha :D Men kollade lite andra saker, fast hittade inget fan. Men så äre ju alltid när man har pengar så blir inte förvånad. Ska i allafall ta en sväng på stan igen innan valborg och hitta något snyggt att ha på sig. Jag vet redan hur jag vill se ut :) Jeans shorts (lite högre i midjan, men inte jätte), ett snyggt linne och en blazer av något slag :)


Daniella haha, alltid i sina egna tankar..


haha jag med tydligen..

Bilden blev lite suddig, men den får duga.
Blundar ju typ på ena ögat också, sexigt.
Men man ser ju kläderna i allafall och det
var ju the reason lixom.

Kavaj - Flash (sthlm förra året)
Jeans - Sheep Monday
Linne - H&M
Skinnväska - Second hand
Skor (ankelbots) - Sko punkten








how can you be everything on the same time?

you make me happy
you make me sad
You make it good
but in same time so bad
you hold me tight
and in the same time I feel free
you love that other girl
and then you say you love me
you give me butterflies in my belly
and in the same time it hurt
you say your my biest friend
but in the same time your flirt
you are very outgoing
but also very shy
you tell me the truth
but most of it are lies
you keep me cloose
but in the same time  far away
you come to me in the morning
but you are gone in the end of the day

quiz

Jag gjorde några quiz på facebok, dom stämmer kanske :)
Första var:
1. Vem i tjejgänget är du?
Den velande karriärskvinnan med en telefon vardera hand.
Den velande karriärskvinnan med en telefon vardera hand. Du är den lugna och generösa tjejen som alltid slår säljrekord på jobbet. Du drivs av din envishet och har skobutikens nyaste och högsta par skor i sikte när du snärjer din kund. Vilket är ett bra recept för framgång har det visats sig. Du älskas för att du är du. Snäll, glad och omtänksam. Ditt romantiska jag drömmer om ett seriöst förhållande. Ta det lugnt drömprinsen väntar runt knuten! Din garderob är fylld av söta outfits och höga skor. En garderob värdig en toppsäljare.

2. Vilken kvinna är du?
Flickvännen
Du är perfekt för alla män!

3. Hur är egentligen du på fyllan?
Festen mittpunkt!
Alla vill att du kommer till deras fest, när du kommer dit högs humöret på festen med 100%. Du har ett mycket bra självförtroende och är extremt glad, du gör säkert bort dig en del under kvällen men alla älskar dej så det kvittar, och självklart vaknar du dan efter utan baksmälla... redo för att köra igång igen.


about me

Lite sanningar kan alltid vara roligt att läsa. Vet inte hur mycke jag kommer på att skriva, men vi börjar väl på 1 och kommer nog med all säkerhet se vart det slutar :)

1 Jag skulle ALDRIG gå fram till en kille och fråga om hans nummer eller msn osv. Cred till dom som skulle göra en sån sak, men jag skulle aldrig våga!

2 Alla mina kompisar tycker att jag har lite konstig smak när det gäller kläder osv. Men i slutändan är det ändå alltid jag som får ge dom råd haha!

3 Jag ber oftast alltid om ursäkt förr eller senare om jag vet att jag gjort något fel. Vare sig jag har lust, vågar eller vill så kommer det där förlåtet alltid ut ur munnen. (oftast vill jag säga det)

4 Även fast pengar inte är lycka, så skulle jag verkligen vilja leva flott. Har det kanske inte så pjåkigt ställt nu, men jag menar att, vara en i gossip girl är ju en liten hemlig drömm alltså. Tänk att åka limmo vart man än ska?

5 Jag var rätt så liten när jag flyttade från stockholm, runt 7 år. Men jag känner verkligen att jag vill tillbaka någongång. Något nytt måste hända snart för att livet ska bli lite intressant.

6 Vi ska flytta ifrån lägenheten i stan (gråter blod). Pappa och Karolina ska flytta ihop och vi letar efter en större lägenhet helt enkelt. Blir väl kanske oxbacken eller blåsbo.

7 Jag har kommit på att jag vill ha en hund haha. Är det någon som vill skänka sin eller behöver gå-ut-med-hunden hjälp, slå en pling vettja ;)

8 Har oftast ALLTID ångest på söndagar. Ångest över helgen, ångest över skolan, ångest över vad man ska hitta på en tråkig söndag, ångest över att man har supit sig full minst en dag, ångest över att man inte orkar göra annat än att gömma sig under täcker, ångest över kärlek och känslor, you name it. Men det är rätt skönt att det blir måndag rätt snabt och då är allt som vanligt igen haha :D

9 Jag har sperations-ångest tydligen? Ha-Ha säger jag, jeanette och denice också. Jävla mobbare haha ;)

10 Får skuldkänslor för minsta lilla och bryr mig oftast to much

11Jag ska äta kvällsmat nu och kolla på tv i min ensamhet huhu. Så pusss :)

it's not worht waiting for




Mina ögon kan glittra, mina läppar kan le
men sorgen i mitt hjärta kan tydligen inte ens du se

höjden av bekräftelse

Haha, ligger och kollar på sveriges smartaste barn. Enbart för att jag ska bevisa för mig själv att jag är smartare än dom små vidren. Över begåvade barn är bara SÅ UTE :) Mina barn ska vara krokade, inte för att mina gener skulle göra dom något mer än korkade ändå så. Haha roligaste killen  på det där programmet. Han gick i scouterna, så frågade program ledaren vad man skulle göra om man gick vilse. Killen ba: Ja man lär sig att man ska ställa sig och krama ett träd, men själv skulle jag nog ta upp mobilen och ringa hem :) HAHAHA! Fyfan vad jag garva. Helt rätt!

Klockan är 5 och jag har inte rökt än :) Happy huhu. Nej men det är endast för att min hals dödar mig snart. Jag vet att det bara kommer bli värre och jag tjurar snart ändå. Men nu när jag snacka om cigg blev jag röksugen.

Pappa ringde nyss och vi ska åka till sjukhuset någondag och "beställa" tid för att operera bort mina halsmandlar. Dom har tjatat på mig i ett flertal år att jag ska ta bort dom. Och nu vågar jag, tror jag. Har tidigare vägrat men jag orkar fan inte ha det såhär längre. Det är bara jag som kommer lida av det sen lixom.

Har insett att jag dricker minst en och en halv liter coola om dagen, det kanske inte är bra? Inte tala om att det är mycke socker i, nej fyfan. Får sluta upp med det kanske.

ville inte, borde inte, får inte.. bli sjuk!

Nej, jag pallar inte bli sjuk fan. Men när jag vaknade imorse så kunde jag knappt svälja :( Och jag nyser hela tiden. Nysningarna kan vara för att jag tror att jag är lite allergisk mot katter och att jag har haft en i fejjan hela natten. Hoppas verkligen inte att halsonten leder till halsfluss eller något sånt, iof skulle det inte förvåna mig för både Emilia och en annan har burit på halsont/halsfluss dom senaste dagarna.

Gårdagen blev i allafall helt okej :) Efter donken prata jag lite i telefon, sen slocknade jag! Vaknade upp av pappa imorse, minns inte vad vi prata om och varför han var hemma? Har för mig att han snacka om marcus vinterjacka? Men det kan väl inte stämma, det är sol ute!

Men funderar på att sitta inne idag i allafall. Jag vill inte bli sjukare, kanske man inte blir i det här vädret? Men jag är jävligt seg också. Kanske hinner ta en prommenad innan alla bra tv-program börjar :D Ska ni också kolla på One tree hill, Gossip girl, wipe out, sanningens ögonblick och vanveteren? ;) Söndagar är verkligen MIN tv dag, säkert många andras också kanske, men ja kollar nästan i stort sätt aldrig på tv annars.

Nej nu ska jag fösöka trycka en frukost av något slag och slänga mig i andra sängen i vardagsrumemt och glo lite tv :) Puss på dig.

Förfest och donken

Tjena brudar! haha. Jag och daniella drog till michaela där camilla var. Så vi chilla där ett tag sen kom james och hämtade oss, vi körde runt lite sen drog vi till tuna där james släppte av oss tjejjer. VI var hemma hos Alvarsson där en massa people var :) Så fick sebbes öl så det blev lite dricka i allafall (Y). Eler kanske inte tummen upp på det, efetersom man inte kan hålla sig ifrån skiten en jävla dag. Skulle med till månen med jonas och dom först men donken övervägde. Hade fan inte fått i mig ett skit förutom riskakor under dagen så de behövdes påfyllning. Nu sitter jag här och äter lite godis hihi :) Ska faktiskt alldeles strax sova, hur skönt som helst ska det bli faktikst :) Och imorgon är sovmorgon och tv söndag, längtar :) Nej sovgott på er äckel :)

:)

Om inlägget var cp som jag skrev tidigare så ber jag om ursäkt haha! Men ni fattade säkert vad jag gjorde igår ikväll osv. Jag mår inte bra än, men bättre.. mycke bättre :) Ska ta och slänga mig i badkaret nu så det händer något. Jag ska ha cred för att jag missade årets varmaste dag, not! Men det kommer antaligen fler sånna här dagar :) Hoppas på att ta halv 9 bussen till tuna och grilla med daniella och massa andra. Hoppas, för jag vil lverkligen det :) Spela lite futtboll och ha trevligt. Tror jag hoppar drickan, men börjar fan bli lite sugen ändå huhu. Nej men ska försöka hinna med att slänga upp en dagens lite senare :) Lyssna på en låt så länge vettja :)

lyssna på texten :) eller läs haha.

vad ska jag ta mig till

Fyfan vilken kväll! Blev liiiite för mycke och det märks verkligen morgonen efter. Men jag tror att jag är full fortfarande, vet ej. Men ändå fast man va asfull så kommer man ihåg allt man gjort och allt man sagt. Ibland fattar inte gud när han ska slänga in minnesluckor. Vi var i allafall hos Johan först och satt och drack där med alla gräbbs och en massa girls. Sen kom securitas (stavningen kan slänga sig i väggen), och då vare bara att glida vidare helt enkelt. Vi gick en lång bit mellan buskar och stenar och gud vet vad, sen bestämde vi oss för att ta en taxi ner på stan :) Och jag minns hur jävlarns full jag var alltså. Och helt plötsligt var vi inne på konrad? Och daniella var tydligen för packad för att komma in och jag minns inte varför jag gick in och vad hon sa att hon skulle? Så där träffa ja paoe och jontisen och massa andra som jag kände :) Inga tjejjer dock, förutom paoe då, men det var väl därför man blev så packad. Dom försökte säkert supa mig under bordet! Jaja, efter konrad så drog jag jonas och joel hem till mig, sen var alla hemma hos mig på efterfest tydligen? Japp, minns inte vad vi gjorde mer än att sitta men minns att det var ett jävla liv alltså. Och när jag kom upp imorse hade någon hllt upp appelsinjoucie i en skål till katterna? Johan eller vatanen äre, det lovar jag haha. Sen drog alla förutom Joel och Hägge, dom sov över. Blev av med dom runt 10 imorse, ville bara dö!

Nu ska jag äta rostade mackor, fyfan vad gottis :D Sen vet jag inte om det blir att åka till tuna och spela fotboll, grilla och dricka lite. Men bara om jag får med mig some girls. Orkar inte boys-night ikväll också. Man har så mycke roligare när det är tjejjer med också haha :D Så kan vi eaga dom på futtboll också ;)

Här är en bild på mig och jompa på konrad (som jag inte minns att vi tog)

död

Vilken jävla kaos dag alltså. Hur fett med folk som hälst, sen vare minnes stund klockan 3, så det tog ju inte "slut" när det brukar göra precis. Allt på en och samma dag lixom haha :) Men det är roligt att jobba nu, för Christian jobbar och han är så rolig haha.

Daniella slutar klockan 8 idag, HA-HA! Fast hon började halv 5 så så illa ere inte :) När hon slutar ska hon komma till mig och fixa sig lite och sen ska vi dra vidare på fest :) Ska bli så hilma roligt att träffa alla gamla boysen vårt tjejgäng alltid umgicks med förut. Vi var alltid, varje helg, trogna förfestar hos grannen kim med killarna innan dom lämna oss för krogen haha! Alltid samma visa, men inte klaga vi ;) JO! Så det blir till Johan ikväll i allafall och där väntar en vinare på mig som jag ska svalka strupen med. Joel som vart så snäll och åkt till systemet, det gillas ;D

John var och åt på restaurangen, slänger upp ett kort på han :)


och såhär såg jag ut, trött och nyvaken typ haha


shit asså

vad äre för fel. jag vaknade för 10 minuster sen, 20 över 9 alltså. Så hinner varken dricka kaffe, blogga, eller röka. Så skriver när jag kommer hem :)

we will never say bye


mariah carey - Bye bye (official video)
Uploaded by luv-sosostyle

snurr i huvet

Alltså, tusen tankar i huvudet för tillfället, hjärnan hinner inte med. Känns som man har en fet klump i magen också. Det värsta är när man inte ens vet varför den är där? När får man lite medvind här i livet? Känns som jag cyklar fram på en cykel som tappat kjedjan, kommer ingen stans you know. Och jag som suger så jävla hårt på att fixa cyklar får väl vänta med att cykla vidare här i livet haha! (alltså jag röker inte hash eller något, har bara konstiga funderingar här i livet)!

Vill ni höra roligaste idag då? haha, det satt en massa fjortisar bakom mig och daniella på stugan när vi käkade. Såhär lät några av deras samtalsämnen:

- Alltså åh, har du huvudvärkstabletter? :D
- Jaa :D
- Åh, det är det bästa som finns, kan jag få en? :D
- Ah :D
- Och äre inte du som typ blir HÖÖG på dina migrän-tabletter? :D
- JO :D
- Åh, jag vill också ha migrän :(

Alltså, fattar ni huuuur svårt det var att inte asflabba eller? hahaha! Daniella kunde inte ens kolla på mig för hon visste att jag typ var helt röd i fejjan av att hålla andan så jag inte skulle börja garva! Sen en till konversation då ;P

- Alltså ja knäppte kort idag på friskis å svettis
- Åh, få se :D
-  Ah men alltså, alltid på friskis och svettis då ser man så jävla tjock ut på kort, dom tar det alltid uppifrån så man SKA se fet ut.
-Ah, jag vet. Dom vill att man ska vara tjock.

HAHA! Nej, där fick jag mig ett gott kvävt skratt må jag säga. Helt sjuka konversationer. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Dagens ungdomar alltså. Höga på migrän-tabletter? Jaja, nog om det :)

Självklart hör vi från andra sidan gatan när vi gått från Stugan
- HALLÅ? URSÄKTA? HALLÅ? :D
VI vänder oss om och ägaren till stugan står och håller något i handen. Men jag behövde inte ens tänka, utan förstod på en gång att daniella hade glömt mobilen där. Där höll den fjärde också på att ryka. (inom ett halvår)! Orka med den bruttan alltså :)

Planer för imorgon då? Tja.. praktik i allafall :) Sen får vi se whats happening. Krogen låter inte intressant denna helg.. NEJ jag är inte sjuk, eller slagit i huvudet eller så. Luften går nämligen ur mig någon gång då och då också ;) Men inte bangar vi helt för det. Nej en skön hemma fest med back in the days friends skulle sitta riktigt fin. Kanske dra en grillning eller något i den stilen. Ah fyfan, den planen ska vi prata vidare om.

Nej hörrni, slutt på det roliga. Hörs å synd och gud vet vad :)

Hemma igen :)

Fart fylld dag känns det som, men ändå har man bara slappat typ :S Drog hem och duscha efter prakiten sen kom john och tog en cigg åså, sen kom emilia och träffa mig hihi. Den jäveln åker till malmöööe i helgen hihi. Sen la jag mig bara i sängen och softa lite, kolla på the hills åså. Sen ringde jag daniella och tvinga med henne ner på stan för att käka så det blev en sallad på stugan, alltid lika gottis. Kom precis hem nu  så ska kolla på the hills igen. As bra ju :) Vi hörs kanske sen. Later skater.

try your best now baby

Hinner inte blogga så mycke för ska träffa en kompis, blir väl typ att kjedjeröka eller något i den stilen. Ända vi är bra på haha. Blev ingen stan idag, men kanske imorgon då :) Jag slänger in dagens outfit i allafall så skriver jag senare när ja kommer hem :)

Okej, haha inte så snygg bild men whatever, är man sliten så är man (A) Ser ju skit trött ut haha! Whatever..

Har på mig:
Stor grå tjocktörja - H&M herr
Sjal - Lindex
Linne - GinaT (fick igår)
Leggins
Sen converse och fransväska till det (Y)








Vill inte jobba!

Åh, jag vill inte jobba imorgon igen :( Alltså har ni den här känslan att när man är såhär nära sommarlovet (för min del studenten) så känns det som att man har lov hela tiden? Även fast man går i skolan så känns det som att man bara slöar sig igenom dagarna och bara tänker på att snart är det lov :) Man hittar på mer roliga saker på dagarna nu när solen är framme och lever livet, så sitter man här på kvällarna och smider planer för morgondagen så kommer man på att man har skola eller praktik? Hur happyface blir man då lixom? Whats up med det häär? Skolan kan brinna upp, vem fan vill ha den kvar? Helt seriöst, saker som ingen gillar brukar utrotas ju? Men inte fan gör någon åt cp skolan, den finns kvar den.. och rycker pengar ifrån en så fort man inte är där. Uääck!

Haha, där fick ni veta vad jag känner för skolan, inte precis min grejj. Jaja, sitter här och tänker på mina underbara skor. Eller dom är ju inte mina, men dom ska fan bli det, vare sig ödet vill eller inte. Antingen kommer lönen lixom landa på dom, eller på en masssssa kläder.. svårt val :) Men ilandsproblem gillar vi. Nej så imorgon blire praktik da, sen hoppas jag dra med mig någon på en shoppingrunda. Men skorna behöver jag inte smakråd om, för jag vet att mina kompisar typ kommer säga: Palla dig fanny, bli normaaal :D haha! Men jag är som jag är, gillar allt alla andra inte gör. Skit najs, slipper man gå runt som en reklampelare för ginatricot!

Nej nu ska jag slå en pling och dra en smoke. Sen lutar det mot sängen. Orkar inte vara allt för död imorgonbitti.

När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig.

heldag med la familia

Typ haha. Praktiken gick finemang! Riktig rolig sak som hände, eller egentligen var det väl inte alls kul, men med min humor så, JO! haha. Efter praktiken åkte vi först till erikslund jag pappa och karolina och kolla lite, men hitta inte något speciellt, bara ett par helt vanliga svarta leggins. Behövs ju alltid. Sen drog vi in till stan, och där hittade jag ett linne.. det fick jag av Karolina :D Skit schysst jö. Sen gick vi in på lepold o blom och där hittade jag världens snyggaste skor. SKA HA DOM! Kosade 3 tusen dess värre. Men ska tvinga pappa pejja halva (A)! Får ju lön imorgon, både han och jag. Kommer gråta blod och drömma om dom annars. Nej, dom är mina fötter värda, helt klart. Åh, 3 tusen kunde dom inte kostat i allafall 2? Nej, ska man vara fin får plånboken lida pin. Efter staninen drog vi till en kina och åt mat, gottis :) Nu ligger jag här och är smått död. Vet inte vad jag ska göra, kanske är nått bra på tv? Håller aldrig koll på sånt längre. Sen kanske träffa tobbe efter han vart på krogen men det är baaara om jag är vaken, orka egentligen haha (A) Men jaja, fårse, kanske är skitpigg just nu. Är ju grannar typ så det är ju inte så långt.

tror jag ska börja avsluta med ett ordspråk på inlägge, kör på en gång ;)
Kärleken går dit den vill och inte dit den borde. 

:)

Dagen började tröttsamt men sen blev det bättre när pappa sa att vi skulle åka och shoppa efter jobbet :D Klääääder! Ih, jag vet inte vad jag vill ha, men ett par skor till skulle inte sitta fel (älskar skor) och kanske lite vårkläder! Så pratade jag med emilia nyss och hon gjorde mig ännu gladare, lycka att den tjejen finns alltså :) Vet inte vad jag skulle göra utan våran friendship alltså.

Nu är jag  på praktiken så kan inte sitta här nå mera, men vi hörs senare och då lägger jag säkert in lite bilds på det jag köpt, hehe :) eller pappa köpt kanske. Nu ångrar jag att jag var så sur igår, men jag är så jävla långsint när det gäller att bli glad på saker och ting. Inte bra, men sån är jag.

Vi hörs senare :)
<3

tröttis

Nej nu ska jag sova, pallar inte mer. Är as trött, fattar inte varför jag inte la mig tidigare, när ja till och med höll på att somna. Typiskt mig att tvinga mig själv sitta vid datorn typ, beroende haha. Imorgon äre praktik igen, längtar tills imorgonbitti för då ska jag ta ett skönt bad innan jag drar, längtar :) Bra sätt att starta dagen på, vavava? Om jag kommer upp det vill säga.

now I know better


blir så jävla förbannad

Nu när min bror är här i veckan ja då kan man minsann vara hemma hela tiden, laga mat, hyra film, göra allt för att vara en bra pappa. Mm, men inte har man en tanke på att jag finns fortfarande. Lagar den maten dom vill äta, hyr dom filmerna dom vill se osv. Pallar fan inte, dra åt skogen förfan. Nej, tänkte tillbringa resten av kvällen på mitt rum, vill inte se dom. Äta tänker ja fan inte heller göra. Just nu skulle jag kunna ställa mig och skrika rakt ut, men jag skippar det.

jahapp, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH! fuck på allt just nu, ta mig tillbaka till kryssningen och lyckliga dagar iställt. Det är fanemej inte lätt när det är svårt.

Och även fast DU gör mig så jävla lycklig kan du fan dra åt skogen du med.

Hej alla barn :)

Är så sjuuuukt trött, somnade 5 inatt jö. Låg och vred och vände på mig, sängen var allmänt oskönt lixom. Ni vet när man bäddar om hundra gånger, går upp och går, vrider och vänder på sig. Hatar när det är så, men somna tillslut, antagligen haha. När väckar klockan ringde imorse var det inte lika kul, hade stor lust att bara skita i allt och spela död. Men nej, snoozade till 9.20 sen vare bara att klappa till sig i hövvet och stressa ihläl, fixa sig i välja kläder på 10 minuter, men jag antog utmaningen och hann precis med bussen till jobbet. Och det var väl tur jag var där idag för jag fick tammefan göra allt man kan göra, servera, diska, duka, you name it. Johan rörde inte ett finger kändes det som. Försökte komma på anledningar till att inte hjlälpa till, som att vika in grillbestick i servetter när det blåser små spik ute? Han kan ju i allafall försöka göra det snygg om han ska försöka "slippa" jobba. Gah, blir gaalen. Gick i allafall hem efter lunch runt 15.oo och då kom john, vi rökte lite och asgarva åt ballar av stål, så jäävla roligt haha! Sen drog han vidare och jag la mig till rätta i sängen och kollade på andra avenyn, inge bra avsnitt idag, markus blev av med oskulden och lite sånt men nä, nästa vecka får det rycka upp sig lite (A)! Jag tänkte slockna efteråt men jag pallar fan inte kunna somna ikväll så jag skeet i det. Nu väntar jag på mat, hoppas det blir gottis :)


kissandhugs


Kuul dag det blev :)

Daniella kom ju hem och väckte mig imorse som ja skrev i inlägget tigare :) Så vi drog en kaffe och en cigg på ballen först sen så hoppa ja in i duschen och fixa till mig lite så jag skulle vakna till liv. Efter det kom john ner till stan och satt med oss på balkongen och rökte i 20 minuter en kvart typ, så trevligt så :) Sen skjutsade han oss till marcus (daniellas pojkis), där jeppe var och så kom michaela också :) Då spelade vi monopol men det var ap tråkigt för jag fick lov att förlora bara för att dom andra inte skulle bli så ledsna så sen spelade jag donkey kong medans dom andra fick en chans att bygga lite hus och så, när jag var med hade jag allt lixom. Inge kul för dom, men jag ställde upp. Thats whats friends are fore :) Efter det så hämtade sebbe mig och michaela så skjutsade han hem mig till mig. När ja kom hem åt ja lite mat och kolla lite tv och nu sitter jag bara här faktiskt, och har nyss asgarvat åt massa bilder från kryssningen, jag delade med mig av några på bdb men resten får bara bli ett minne jag sent kommer glömma :D Lägger in lite bilder här också dagen och lite från kryssis :) och lite annat ja hade på mobben :) n' joooooojjjjjj h3h3


Hade sjukt tråkigt i skolan :) haha


så rita lite, ritar ALLTID ögon. (detta, tema fjortis haha)


sen hälsa ja på daniella på el :)


Sådär såg jag ut på krogen i fredags :)


buuusit


jag (full som ett as) peter och emilia (full som ett as)


fast inte fullare än james :D HAHA


idag hemma hos marcus :)


daniellas pojkvän (HAHAH) och jag haha


jeppe :) hemma hos marcuuuus när vi körde monopol


Ni ser ju hur sjukt mycke pengar ja hade....(en av varje sissodär)


michela (haha förlåt men fan va kul) sen daniella och marcus :P

slutt på det roliga, många bilder vart det :)






haha


God morgon :)

Blev ingen praktik idag, helt död, lite ont i halsen också. Men nog mest för att jag vart helt död efter kyrssningen, ops! Jaja, daniella är är nu i allafall, vet inte vad vi ska hitta på, vi har i allafall ätit frukost :) Ska nog ta en dusch och fixa mig lite, sen tänkte vi ringa millan och kolla vad hon gör :) Vi hörs senare, kanske kommer en massa bilder från kryssningen om vi har tur också :)


daniella och jag :)


daniella jag och john :) (haha, fyfan)


tuttlisa och jag haha!

sleep tight

nej, sova sova sova!

haha lite roligt

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...


Fyfaaan vad aaawsome!

HEMMA NU! Tyvärr ;) Hade mer än gärna partat en natt till. Men ska inte klaga för fyyfan vad kul jag har haft det. Sjukt jävla röjj, fanns inge stopp! När vi kom på båten slängde vi in väskorna i hytten och drog till taxfreen på en gång, gäller och vara ute i tid ;) Men det var ap lång kö ändå. Köpte en massa dricka och gick till hytten för att börja föra, då var väl klockan ungefär halv 8 kanske. Sen så bytte vi om, sminka oss, locka håret, ja you name it. Halv 10 åt vi festbufé, det satt riktigt fint i kistan då, var vrålhungrig. Drack en alldeles för mycke vin och så kom peter siepen eller hur fan han stavas haha :) Riktigt rolig är han i allafall :) Och sen börjar halva min klass sjunga: peter seipen är homosexuell, är homosexuell är homosexuel. Snacka om att man skämdes, men han tackla det snyggt. Han sa: Ha sex med vem du vill, med vad du vill, samma kön or not. Bara det är skönt HAHA! sköööning.  Sen drov vi vidare till hytten och festade ännu mera, sen sprang vi runt där på båten. Stod och dansa i timmar, så jävla sköna människor och bra musik, vilket röjj! Ahdu, händelserik natt kan man lugnt säga ^^, Jag och emilia lyckades iaf vara med varandra stort sätt hela kvällen, men vi var såklart med hela mn klass, som utan tvekan lugnt hade roligast på hela kryssningen ;) haha, nej men alla hade det nog aawsome! Klockan 7 gick jag och emilia och la oss och sov i 2 timmar, drog upp klockan 10 och fräsha till oss igen, sen vara bara på ölen! Hur skulle det se ut å sluta då lixom, måste ju ta vara på tiden så bra som möjligt!! Så vi röjjde på dansgolvet idag också. Slutade väl dricka runt halv 6, så nykter vet jag inte om man kan kalla mig riktigt än. Nej verkligen inte! Men det känns som att alkoholen börjar lämna kroppen nu..

Såå jääkla komiskt. När vi var på väh hem från sthlm så åkte vi förbi en buss som kom från kryssningen med massa västerås studenter och så står minst 8 stycken på rad och spyr HAHAHA! Bussen hade fått stanna för att alla skulle gå ut haha, riktigt tur att jag inte satt på den bussen för då vet jag en till som hade stått i det där ledet och spytt! En sak är säker, om jag hör det minsta av: Wowowowowowo! Eller, vem kommer inte in på systemet, hunden katten glassen, hunden katten glassen, hunden katten glassen eller bira bira bira, bärs bärs bärs, bira bärs, bira bärs! Kommer jag bokstabligt döda den som sjunger. Nej hade tanken att strypa dom som fortfarande höll på på bussen alltså. Jag har en massa bilder men just nu är jag för döööd för att lägga in dom. Det kommer antagligen imorgon för snart deckar jag! Nej tack till ALLLA som gjorde miin kväll. Ett exta <3 till min klass som är bäst helt enkelt :)

WOOOOOOOHOOO!

Snart smäller det! :D Har precis duschat och håller på att packa nu samtdigt som jag snackar med Emilia i telefon om gårdagen :) Fyfan det var riktigt kul igår och jag sluta verkligen dricka i tid så nu mår jag fina fisken, not bakis eller så :) Jätte bra start på den här helgen med underbara människor :)

Ska snart försöka trycka i mig lite frukost så jag inte blir allt för hungrig tills ikväll för vi har festbufé klockan halv 10. Åh ja är så nervös haha (A).

Alltså nu har jag läst genom den här texte 100 gånger och ja kommer inte fram till något mer att skriva för jag aah, är uppspelt och har fjärilar i magen HAHA! SÅ byebye

PARTEEEY!


dan före dan!

Åh, har vart glad hela dagen bara för att vi åker imorgon, ursäkta att jag tjatar men fyfan vad kul vi kommer ha det! Skolan var väl helt okej, hade religonsprov som jag absolut inte kunde ett skit på :( Men å andra sidan hade jag inte pluggad och jag är inte direkt född med kunskap om islam. Tycker kristendomen räcker gott och väl, men inte emanuel inte. Nu ligger ja här i sängen och väntar på daniella som är hos marcus och hämtar lite stuffs. Sen ska vi käka nudels tror jag och sen hämta vårt alkohol för kvällen. Vi ska nog hem till sebbe och före med bla. michaela camilla och olivia tror ja hon heter. Sen äre säkert en massa andra där också.

Här är dagens outfit
Leggins - GinaT
Tröja - myrornas
Ankelbots - skopunkten
sen hade jag min fransväska som jag är kär i :)

l to the ove

Hur länge orkar man ångra? Hur länge klarar man av att gå och tänka på samma dag, samma misstag, varje dag? När slutar man tro och när lämnar hoppet kroppen? Antingen tänker man från den ljusa sidan, att jag har gjort mitt största misstag i livet och inget kan bli värre, eller från den mörka sidan, jag har gjort mitt största misstag och inget kan bli värre! Just precis, vart jag än kollar ser jag ingen utväg, det är varken ljust eller mörkt. Det är tomt. Ett stort hål. Jag vet inte vad som gör ondast, att jag inte kan sluta tänka på det eller att jag inte vill sluta tänka på det. Om jag kunde spola tillbaka tiden hade jag inte tvekat en sekund.. men å andra sidan kan jag lika gärna spola fram tiden. För jag vet att en dag kommer du bli min framtid.


Ohh, feelings. Kände för att skriva av mig, antagligen för att jag nyss gråtit mig igenom sex and the city movie. Och det är fan bara på film allt slutar lyckligt. Eller kanske inte? Carrie led som fan i flera år, men sen fick hon sin "love of the life"  tillslut :) Jaja, no more love talk. Eller jo, nu ska jag ner och röka :) Vet ni, jag fick ju nackspärr sist jag slutade röka (ett tecken på att gud vill att jag ska vara rökare) eftersom man inte kan genom lida en nackspärr utan cancerpinnar? Jag ska i allafall sluta när jag tar studenten, belive me or not haha (A)! Hela min klass röker, precis hela. Why shouldn't I? Det är ödet, alla rökare i en och samma klass lixom. 

Börjar halv 9 imorgon, fucking shoot me. Men jag kirrar att gå upp imorgon, ser fram emot kvällen och morgonen efteråt (om jag inte är bakis).  ÅH SNART FLYTER VI STUDENTER! Den som inte följde med har gjort sitt största misstag ever, om man inte redan har gjort det jag gjort då. Nej hörs imorgon :) Lovar en dagens "of"! 

kissandhugs

ibland skulle man vara blond

Så man kan skylla på någonting annat än att man är född dum. Och nej, jag är INTE blond. Även fast jag blev kallad det av personalen på gina senast igår. Hon pekade på mig och sa: Den där blonda tjejjen vill ha hjälp. Det tog i hjärtat, kändes som jag hamnade i något slags fack. Jag har ALLTIV varit mörkbrun i håret näst intill svart, okej jag kan hålla med om att den färgen har jag inte längre på håret, men ljusbrunett får ni faktiskt kalla mig ett tag till. Är inte redo att bli en blondie än :) Så till varför jag känner mig lite korkad, jag har ryckit och dragit i alla sladdar som går så att mitt internet skulle börja fungera, det konstiga var bara att brossans funka och vi har trådlöst lixom. Sen kom ja på att jag hade en sladd precis framför mig som inte var ikopplad. Fick en såndär delad känsla.. Ena var: HA-HA yes, äntligen dator! och en var: Fan vad dum i huvudet jag är, det är nog för att jag sitter för mycke vid datorn, det kan inte vara bra för hövvet. Men nu sitter jag i allafall här och är happy :)


Dagen då :) Det blev ingen skola eftersom jag började klockan 12 och skulle göra ett ärende vid halv 2. Och hade så sjukt ont i magen också så det var lika bra. Nyss knaprat lite alvedon så nu känns det bättre i allafall :) Sen efter det där, så gick jag och emilia hem till mig, jag diskade, städa lite granna och packade det jag skulle ha med till sala och emilia kelade med oscar :) Vet ingen katt som är så mysig som honom, ingen! Men hårar det gör han..

Efter det drog vi ner på stan igen och gick till south of heaven eller hur det stavas, det är en tatuerings studio i allafall :) För emilia ska tatuera sig imorgon :) Lite rädd för hennes skull också haha (A). Men det går nog bra, synd att jag har en jävla skit skola jag måste sköta, annars hade jag vart right next to you!

Imorgon blire skola för fulla muggar i allafall. Det blir nog fulla muggar på kvällen också, man måste väl tagga till lite och kroga innan vi drar på lördag för att festa hela natten lång på en fet båt, inte sant? :D

Idag hade jag på mig dom finaste festkläderna jag hittade :)


Mjukisar - Skultuna innebandy (killar haha)
Mjukis tröjja - northbrook
Skinnjacka - H&M

Hej bloggen

Nyss fixat mig, ska ner på stan och göra lite ärenden + träffa emilia sen ska jag hem till pappa igen, måste diska. Sen ska jag försöka hinna med första bästa buss/tåg till Sala. Ska bli skönt att åka hem dit idag faktiskt :) Hoppas på att ja hittar något fint i garderoben som ja kan ta med mig på kryssningen också, jag hoppas att alla har börjat tagga? haha!

Nej nu ska jag slänga på mig ett par mjukisbyxor och en skön tröja (tror det eller ej) och sen gå ner på stan. Eller gå utanför dörren rättare sagt, jag är ju redan nere på stan huhu. Fyfan vad trött jag är, men det måste orkas. Vi hörs later. c ya

living the dream

Shululu. Händer jao? Haha skojja, fick ett ryck. Fan, ja var nyss as trött nu är jag speedad som fan. Måste äta nå kvällsmat tror jag, satsar på nudlar, orkar inte riskera ett misslyckande idag igen. Sen funderar jag på att lägga mig i ett bad ikväll igen, får se. Orkar inte, inte för att det är ansträngande att ligga i ett badkar, ja ba orkar inte.

Hur kan man önska att någon ska försvinna ur sitt liv, minne, hjärta, själ när man egentligen bara vill tvärt om?

Imogon äre skola ett tag men sen måste jag iväg på en viktig sak. Efter det kanske jag är med Emilia ett tag och sen bär det hem till sala :) Hämta det jag behöver till helgens fucking kryssning och sova där såklart. Har mitt påskägg kvar där hemma, huhu (A)! Fan vad ja inte har någon lust med något, minst sagt skolan imorgon. Men börjar 12 så det är chill. Nej, magen kurrar fan lite granna. Ska laga lite nudlisar och leta upp kläder till imorgon sen lägga mig i sängen och försöka sova :) Puss

helt klappslut

Har ingen luft kvar, orkar knappt andas. Sjukt ont i fötterna.. Kändes att man inte hade tagit vara av tiden på lovet, utan att man hade jobbat och festat i ett. För den här skoldagen tog kååål på mig. Serverad, hade 3 bord, det gick bra :) Sluta runt 3 och då drog ja till stan och mötte upp daniella och emilia, vi gick runt lite så kom annice och emelie. Jag köpte ett par leggins, med "hål" i. Har ju ett par jag gjort själv också, men dom här ser lite smått annorlunda ut :) Kanske kan ha dom på kryssningen eller så. Kom nyss hem, skulle egentligen åkt och köpt mobil med daniella och marcus men jag är verkligen helt slut. Ska lägga mig och kolla på tv, slår vad om att ja kommer somna, men vad gör det :) Börjar 12 imorgon, skööönt! Fan nu äre nära säger ja bara.

Fick mig ett gott skratt idag på stan kan ja säga. Hissen gick nog inte ända upp på honom.
Om ni möjligtvis missa det så ligger han i tidnings-grejjen..


Ser knappt men såhär såg kläderna ut idag.
Jeans - sheep monday
tröja - lindex
fransväska - lindex
skinnjacka - H&M
sen hade ja svarta ankelbots till det, japp!

tillbaka till verkligheten!

Ja fyfan, skolan börjar imorgon igen. Ska man skratta eller gråta. Lixom, 2 månader kvar tills studenten så jag kan lika gärna skratta mig igenom dom sista 8 veckorna. Låter sjuk när man säger 8 veckor.. sen är man lixom fri som en fågel om man tänker från den ljusa sidan, eller pang bom in i vuxenlivet. Väljer att tänka från den ljusa sidan ett tag till i allafall!
Kvällen har vart rätt händelserik. Eller ja i allafall mot vad dom brukar vara en tisdagkväll. Först så hann jag såklart bråka lite med pappi om en struntsak. Men sen så drog ja ut och träffa john och så åkte vi och köpte cigg, prata lite sen drog ja hem igen. Sen träffa ja t ett tag och satt och snacka med honom, men nu äre sov dax fan. Skola från 8.2o till 3 ungefär, sen blire staden med Annice, Emelie kanske daniella och emilia.. nice, alla bruttor samlade :) sickt. Nej men hörs aldrig, pussad.

resefeber, kan va!

Jag som aldrig "reser" någonstans. Möjligtvis till sommarsutan i lysekil, men annars brukar jag hålla mig i trakterna. Jag tror minst sagt jag börjar få resfeber. Eller är det någon mer än jag som redan har magknip över vad man ska packa till studentkryssningen? Vilken väska som passar bäst? Ska man packa i en liten för stor väska så man får med sig det man köper där borta eller ska den vara proppfull och bära det andra i kassar? Alltså, såhär snurrar det i mitt huvud. Jag MÅSTE shoppa känns det som. Ska försöka "lura" till mig lite pengar av pappsen och leta lite kläder imorgon med Annice. Ska man packa enbart festkläder och åka i sköna mjukiskläder, hur fan ska man göra haha? Oh god, ja ska på kryssning och jag bryr mig om packningen daaagar i förväg. Hur mycke pengar ska man ha med sig då? På en krogrunda kan man liksom spendera en massa, och nu äre kryssning, antar att man spenderar en massa mer då! Haha får ont i maggen av att tänka på skiten. Eller skiten, vad säger jag.. det här kommer bli så jävla kul, minst sagt! :) Jag, jeanette, martin och emilia ska dela hytt, men där kommer väl man inte vara så mycke antar jag. Vissa ska vara dyng på bussen, jag tror att jag skippar det faktiskt haha! Orka..

Snart kommer pappa hem med mat och stuffs till mig, ska dra på smilebandet och fram med hundögonen. Han mååste ju ändå förstå att ja behöver fylla på garderoben till en helg som denna? :)

går inte i släkten

Misslyckas man med pulver-sås, då misslyckas man fan med allt i matväg, måste vara så. Iof är jag sjukt dålig på att koka snabbmackaroner så.. matlagning går inte i släkten precis även fast pappa är en hejjare på att laga mat. Fan vad trött jag är alltså.. hoppas det håller i sig till ikväll så jag kan somna. Skola imorgon lixom, servering.. är inte såsugen på det. Men det kanske blir lite mer att blogga om, tex dagens outfit osv. Är nämligen en fena på att ligga i pyamas hela dagarna när jag är ledig (A)!

Hur fan ska jag få tag på däni nu om dagarna då. Hon har tappat bort sin mobil IGEN. Fråga mig inte hur hon lyckas. Hon har väl skaffat minst 3 nya på ett halvår, säkert fler. Jaa jag vet att ja tappa min förra veckan, men då var jag full, inne i dimman och någon snodde den sen. Hon är spiknykter, går hem från jobbet med den i fickan, när hon kommer hem är den borta.. hur lyckas man?

Har städat lite och vart duktig idag :) Så jag är värd en ELLE och en bj-glass ikväll, heeelt klart! Ska tvinga pappi :) NU sex and the city, puss på er!


stay or go, det är frågan..

Antingen:
Las vegas
Jobba för Victoria Secret
Hjälpa till på plåtningar, fotograferingar osv.
vara assistent
gratis resa, transport, hotel
göra det man älskar?
1 månad i sommar
få bra betalt

Eller
Sverige, västerås
Jobba på pappas restaurang
servera
slava
några månader i sommar
få usel lön

Ja, att jag ens tvekar. Det är ju sjukt läskigt ju. Gah, ska sluta tänka på det för ett tag. Om jag lyckas. Men hjälp mig, råd? Ska jag? Skulle ni? :)


Hur tänker folk?

När dom börjar spela cp musik 9 på morgonen. Inte på att grannarsna möjligtvis ligger och sover? Nej, är besviken. Kanske inte på grannarna som mest. Men på allt och alla som lever sitt eget liv till fullo och inte bryr sig om sina medmänniskor över huve taget. Jag är en sån som ställer upp för mina vänner och kanske står ut med saker jag egentligen inte har sån stor lust med, men bara för att visa att man finns där lixom :) Men det känns som att just nu är det bara jag som tänker i den banan. Alla andra, eller jag ska inte säga alla, några skiter verkligen fullständigt i det, hur andra känner. Nej, jag blev sjukt besviken härom dagen och är det fortfarande. Hur skulle det kännas om jag började vara så? Då skulle det inte finnas någon sammanhållning kvar? Helt ärligt så snart, då orkar jag inte vara den som ger och ger och ger.. ibland behöver man få någonting tillbaka. Hoppas dom som vet om själva att dom aldrig ställer upp på sina kompisar eller familj verkligen tar åt sig. Behandla andra som du vill bli behandlad själv.. och ibland kan man faktiskt ge mer än vad man tar.

Jag har tänkt på en sak med utséndet. Jag tycker det är väldigt viktigt att vara charmig. Är man charmig och rolig är lixom mer än hälften vunnet. Och jag tycker ögon är rätt viktigt. Vi snacka om det jag och en kompis. Vissa har verkligen riktigt intensiva ögon, som man drunknar i verkligen. Och sen finns det lixom dom som har ögon man ser döden i ungefär. Nej men ni fattar, det är två hål bara. Undra om man kan välja själv vilken blick man vill ha i ögonen, eller a alltså.. Om man vill välja att utstråla glädje eller inte. Jag tror inte jag kan göra så man ser ut att möta döden när man kollar i mina ögon, men när jag är riktigt arg kan det hända att jag försöker med "om blickar kunde döda"!

Blev långa texter. Behövde skriva av mig för jag vakna med en klump ¨någonstans i kroppen som jag ville få bort. Och nu är den snart borta, ska bara skriva att: RING INTE OCH VÄCK MIG! En sak är säker, att om ja inte svarar första gången någon ringer vill jag antagligen inte svara..annars ringer jag väl upp? Och sluta ring överhuvetaget.

behov av ett bad

Känner mig sjukt stressad, vet ej varför. Men ska nog lägga mig och dö ett tag i ett varmt bad och hoppas på att jag lugnar ner mig ett par hekto. Dagens craving är godis, och tror ni jag har nå godis? Japp i sala har ja hela mitt påskägg kvar (happy) men inte här i västerås. Så jag får nöjja mig med osaltade chips, vad är charmen i det? Känns bara som man knaprar och knaprar. Men man tager vad man haver I guess. Undra om jag ska sova ut imorgon eller om jag ska jobba. Pemgar är alltid pengar men det skulle vara sjukt skönt att bara få slappa den sista dagen på det sista påsklovet i livet. Ni andra börjar säkert imorgon, HA-HA säger jag åt det :) Sen ere bara ons tors fre sen äre banne mig studentkryssning för fulla rullar. Längar så mycke. På onsdag blir det stan med Annice för att leta lite clothes, och håller tummarna för att jag springer in i en vacker vit klänning som jag kan bära på studenten. Men ska inte hoppas för mycke inte. Nej, badet kallar... ska ligga där och spela spel på min mobil haha ;) Här är en bild på pappi och hans tjej daa på guldstänk:


Fulltankad



Fyfan vilken jävla kväll det var igår alltså. Allt började hemma hos oss med Pappa, Karolina, Micke (karolinas kompis), Crille (jobbar/jobbat på karlsson på taket), Thomas, Johan, Robin och hans tjej :) Drack en massa och prata en massa strunt! Sen skulle vi gå till Varda men det var tydligen stängde så vi drog till Tabasco och satt och där och drinka lite. Och redan då kan jag säga att jag var riktigt fulltankad.. men jag stog på benen ändå efter en himlans för mycke öl, massa vinglas och en och annan drink. Toppform! Sen drog jag Robin och hans tjej Madelen till Pluto och jag vette fan vad gjorde för att kunna gå före alla, ställa mig i vip kön och komma in. Det enda jag sa var att: Pappa äger falkenberska kvarnen så sa han bara: Visa legg så öppna han för mig och jag klev in. När jag tänker tillbaka på det så gick allt väldigt fort och jag fattar fortfarnde inte riktigt hur jag gjorde haha! Jaja in kom jag iaf och då satt jag mig vid dennis och kim och alla :) Kim drog in helrör så jag slutade inte riktigt dricka när jag borde gjort det. Det kom in runt 30 shots på en bricka också och 5 av dom svalka väl min strupe. Jag fattar inte riktigt hur jag bar mig till för att stå upp. Men i allafall Karolina kom och jag dansade en massa med henne. Sen drog jag och dennis, kim, anso och hennes kompis till bc och tryckte en kebab sen vara dax att gå hem!

Och så som jag mådde imorse är inte mänskiligt. Fyfan, har vart sur på allt! Höll på att få tuppjuck nyss också för mitt internet banga. Men men nu är allt bra och snart ska ja äntligen få lite mat i mig. LEDIG imorgon :D Vi hörs senare!

Whaaazzaaap med det här då? ;)

Fan vad fullspäckat det känns. Fullt upp hela tiden. Drog med en taxi hem runt kvart över 6 imorse. Hade vart hos Tom på efterfest med han, andreas ochWilly :)! Roligaste samtalsämnet från taxin till lägenheten. Willy var skitsur för att niclas hade tagit hans brud som han hade detjat minst 3 gånger, och hade på msn och på facebook! Sen frågade jag och andreas vad hon hette :P Och du minns han det inte HAHA! Men han hade paxat henne och dejtat henne! Men namnet kanske kvittar ;) Så nu har vi bestämt att man får börja paxa killar/tjejer, vi är ju bara 19+ ;) haha! Ah ja kom hem där på mogonkvisten i allafall så la jag mig och sov, några timmar senare ringer väckarklockan och det är bara att stiga upp. Göra några ärenden på stan, gå hem fixa sig lite och tralla till kvarnen. Snacka om att man heldre hade velat skjuta sig den här morgonen!

Slutade jobbet 4 i allafall så då kom annice hem till mig och snacka och käka lite mat :) NU sitter jag här och känner att jag måste resa på mig, börja städa eller duscha för att inte somna i dataskärmen. Börjar bli sjukt trött men det är bara att börja supa snart så är man fit for fight sen! Vet inte vart vi hamnar ikväll den enda jag vet är att det blir a kind of personalfest hemma i våran lägenhet innan vi drar oss ut. Fundar på å2 idag också, det var fan grym musik där. Ska försöka träffa Andreas och dom också, så kanske blir hem till Tom om jag hinner. Emilia kommer också hit snart och hoppas på att Daniella är på ikväll också, som hon SAA ;)!

Nej hej hopp nu drar ja! Säger en mening heeela tiden pågrund av andreas..
WASSÄÄÄÄP MED DET HÄR? :O

påskbiddag och å2 :)

Hellu där :) det blev inge inlägg innan jag drog till mormor :( Hann fan inte, ville ju hinna med en drink jöö :) Vi åt i allafall påskmiddag, eller jag åt väl en vanlig svensson middag, köttbullar och potatis haha! Satt där och pratade med mormor och hennes kompis och mamma och bror. Sen vid 8 drog jag i allafall till bussen och där träffade jag Jonna, hon har jobbade på pappas restaurang nyss :)

När jag kom till vässan kom jag på att jag hade glömt nycklarna i sala så det var bara att tralla vidare till kvarnen och träffa karolina och hennes föräldrar.. Så satt där och tog ett par glas vin sen kom Emilia och hämta mig och Karolina sen gick jag och hem och bytta kläder och mötte upp Andreas så gick vi till Å2 och körde järnet. Nu vet jag inte riktigt varför jag sitter på efterfest eftersom jag ska upp och jobba imorgon, men det är bara att leva livet förfan :)! Nu får jag tydligen inte vara tråkig och "blogga" längre så vi hörs antaligen imorgon innan vi drar och festar imorgon. Då äre restaurang fest :D:D:D LÄÄNGTAR är ordet.

Godmorgon :)

Måste säga att jag har blivit jäkligt duktig på att gå upp i tid. Vissa kanske tycker 1 är överdrivet mycke men om ni känner mig vet ni att jag brukar stiga upp vid 4-halv5, alltså brukade jag sova bort hela dagen. Nej nu blire andra fasoner :) Men är sjukt förbannad. Vid 3 började en viss person ringa till mig och han slutade aldrig? Ringde ringde ringde, skrickade sms sover du? ringde ringde ringde? FATTAR MAN INTE ATT JAG SOVER DÅ? 3 PÅ NATTEN? Om jag kunde hade jag gett han en höger med detsamma, nej sånt här blir jag sjukt irriterad på. Det värsta va att han sluta aldrig? Så jag fick svara och säga: JAG SOVER?!?!? Och då slänger han ut sig ett förvånat: Förlåt.. GAAAH! Nej, nog om det. Blir fan bara förbannad när jag tänker på det.

Så vare PÅSKMIDDAG idag då :) Hemma hos mormor. Per Sörbom kommer också och kanske Erik.. vet inte :) Men är lite rädd för att ja inte tycker om ett skit av maten, är lite kräsen när det gäller kall rå fisk åsådär, eller rå kanske den inte är.. men det ser ut som den är det :) Nu ska jag gå ner och ta en dusch och så slänger jag upp dagens outfit senare :)

framtidsplaner och drömmar!

Pratade nyss med Emilia, känns så skönt att hon verkligen inte tror jag är alkis.
Jag - Ska du med ut på söndag, alla restauranger ska festa tillsammans :)
Emilia - Ja kanske det :)
Jag - Men jag tar nog bara ett glas vin tror jag.. pallar inte mer
Emilia - Hahahaha och gud finns..
Jag - Va?
Emilia - Ja det var ungefär lika sant som att du skulle ta ETT glas vin ;D
Jag - Men fyfan vad taskigt haha!
Emilia - Hahaha!
Japp! det är min kompis det. Men hon ska veta att hon är inte mycke bättre själv. Vi går i varandras fotspår och följer varandra genom vått och torrt! Det är fan helt sjukt. Om ni skulle veta skulle ni skratta ihjäl er. Soulmate gånger tusen är hon.

Så frågan är! Ska man stanna i Vässan efter studenten eller ska man dra vidare i livet och bostätta sig där man trivs med allt och alla? Ska man våga prova på nya saker and give it a try? Ska man försöka leva upp till sina drömmar eller är man för rädd för att dom ska krossas? Men har man inte satsat något kan man inte vinna något heller, det är väl så. Så att stanna i västerås och ruttna med sitt andra hands val med tanken på att man kanske skulle kunna lyckats med något annat om man bara hade vågat.. nej det är inte jag någonstans! Jag ska bli något större, eller i allafall något som är stort i min värld och i mitt huvud. Det var en som sa till mig att HOPPAS är fel ord, KÄMPA it is! Och när jag pratar om att flytta är det först och främst till sthlm. Att jobba med mode/stil/trend där skulle ju vara fett! Hoppas på att det blir ett möte snart, som jag inte kan prata så mycke om. Men ska bli kul och se vart det leder och vart det slutar.. eller det ska aldrig sluta, man når aldrig toppen men man kan alltid fortsätta att klättra!

OCH! är det någon som har en orkesterjacka till salu tro?

ÅÅÅH HAPPY!

Så jävla glad för min vän Mehedi, eller som vi säger Foffo :) Han va med på talang nyss, hade ingen aning om att han skulle vara med!? Undrade faktiskt vart han höll hus nu för tiden, man ser han ju aldrig i skolan längre :( Jag filmade lite på tv:en för jag blev så glad :D Förut kom han lixom alltid fram när man hade en dålig dag och körde några dansmoves, det spelade lixom ingen roll om vi satt på donken och det var hur många människor omkring som helst eller om vi stod ensamma och rökte, han dansade i allafall :)  Han är bäst bäst bäst!<3


Fyfan vad trött jag är, och så har jag ont i foten :( Sjukt fest sugen är jag också.. funderar nästan på att kroga imorgon alltså. Men nja, får se hur det blir. Snart börjar i allafall filmen underbara älskade på svt som jag ska kolla på med mammsi. Sen blire nog lite spela, är helt besatt av ett spel på min nya mobil HAHA! Spelade till 4 igår natt, inte bra. Sa för mig själv: Okej bara en gång till! Så blev det hundra.. men jag är grym ;)!

Älskar alla mina kläder höhö, men är inte så snäll mot dom :( Slänger och far med dom som om det vore massa tygstycken? Eller ah det är det ju. Men kolla så fint det blev i tröjj-garderoben, och lite av skorna som jag inte får ha i hallen haha! :D  Hann inte fixa dom andra, det får bli nästa vecka om jag orkar :) Jag kan faktiskt städa när jag vill (A)


spricka i foten

Eller, det känns som det i allafall haha (A) Jag sitter och kollar på talang 09 just nu sen ska jag kolla på film med mamma, så efter det blir det ett lite längre inlägg. Bla. dagens outfit :) Så puss

Hemmakväll eller grillparty?

Hemmakväll blir det efter många om och men. Lovat mammsen att komma hem så gör så. Det kommer fler grillkvällar, påsk därimot firas bara en gång per år. Lite smått överskattat sådär, men vad gör man inte för ett fett påskägg? Inte för att det känns som ja behöver ha mer godis just nu men whatever, ilandsproblem haha!

Jobbat idag, medans folk bombringt mig. Orkar inte. Kanske inte var så bra att skriva numret på msn iaf. Shit the same, nu har alla mitt nummer, dom ska SKA ha det och dom som INTE ska ha det. haha! Nu ska jag aldeles strax packa och städa lite i lägenheten. Tåget går halv 7 så är lagom till middagen hos mojmoj vid 7!

Vad händer på lördag då? Tror fasiken jag stannar hemma då också så blire all in på söndag med alla restauranger :D Kommer bli grymt kul, bjöd med daniella också :) Hoppas på att hon kan :) Nej nu ska ja läsa lite vr och kanske slumra en kvart, det behövs!

LÄNGTAR TILL SÅ MYCKE JUST NU!
Fan vad skönt att man går ut skolan, mer fritid och massa roligheter! Vill flytta tillbaka till sthlm och börja jobba där med det roligaste som finns också, men skriver mer om det sen :)

Godmorgon på er :)

Att jag alltid ska bli väckt på morgonen när jag har sovmorgon! Men den här gången vakna jag i allafall av något bra :D Jag har tjatat efter en cykel som jag kan cykla runt på här i vässan och pappa ringde och sa att han var och köpte en cykel åt mig nu, och en till honom :) Happy!

Nu måste jag skynda mig för om en timme så måste jag vara ombytt och klar på jobbet! Jobbar från 1 till 5. Och det blir inge party idag, eller emilia ska i allafall ine ha fest. Så får se om det blir krogen eller om jag åker hem till Sala och käkar lite påskmiddag. Och daniella som sa att hon skulle ut idag ska vara med marcus istället för han kom hem tidigare, jävla svikare.

Jaja glad påsk allesammans, om man nu säger det idag.


pricken över i:et denna kväll!


Ville personligen hälsa dig välkommen till nyöppningen av Lous Vuitton butiken.

JAG ÄR SÅ HAPPY! Ska bli så jävla kul. Kvällens värd är Caroline Winberg, svensk super modell! Kommer bli så jävla kul, känner det på mig. Längtar minst sagt till godiebagen haha!

Sen den 16 har Bea Szenfeldts ett event som jag blev förfrågad om jag ville gå på. Vet inte än om jag ska på det eller inte eftersom jag har skola men ska bestämma mig senast måndag kväll så :)

Sen den 18 är det studentkryssning!

flying high just nu :D

Det här kommer aldrig killar sluta med:

sluta med practical jokes
Visst vi kanske inte förstår det roliga med "tigerbalsam i troslådan", "raklödder i skorna" eller "klippa av axelremmen till våra väskor så alla våra saker ramlar ur när vi springer runt på stan. Men å andra sidan har vi ingen humor heller, killarna i fotbollslaget tyckte i allafall det var hysteriskt!

planera det perfekta bankrånet!
Alla killar drömmer innerst inne om att bli gangsta! Givetvis tror alla killar att de kan utmanövrera både polis och logik, det är därifrån idér som "men tänk såhär då: man sätter eld på banken, klär ut sig till brandman och kutar in och lägger pengarna i syrgastuberna". Medans vi försiktigt ifrågarsätta hur han ska kunna andas i alla rök. Då står han och klappar sig på bröstet framför spegeln och mummlar: "Du ska inte FUCKA med mig, fattaru!"

övervärdera sin egen prestation:
Kör han truck på ett lager är han "logistikutväcklare inom transportbranchen"! Bygger han ihop en bänk från ikea berättar han någon historia om Noak och att den där arken inte var så svårt att bygga trots allt! Och har han vunnit VM i japan på svåraste nivån i FIFA 09 då förstår han inte varför kan INTE ska skriva det som information i sitt CV.

Skämma ut sig på fest:
De flesta killar har två lägen: antingen står de vi din sida hela kvällen och surar eller så står det på köksbordet med "den där hannas pojkvän som du hatar" och spelar luft-gitarr till magnus uggla och avbryter endast det betendet mot att lägga sig på golvet och köra masken eller öldrickande ur en tratt.

/VR

Vecko revyn och påskägg!

Pappa kom hem från affären med veckorevyn och ett påskägg till mig :) huhu. Han vet precis vad som gör mig lite gladare, eller egentligen gör det väl mig inte gladare, men för en stund kanske. Han drog nyss med Karolina hem till henne. Men är inte ensam, lina lämnade bebis så oscar har någon att leka med i allafall :)

Nu ska kolla på Adam & Eva och äta godis, och läsa veckorevyn i reklampauserna. Vet inte om ja ska hoppa in i dushen också och träffa t ett tag. Får se, jag jobbar imorgon men börjar klockan 13.oo så det är väl inte farligt. Jobbar till 17.oo sen äre bara hem och fixa sig och tagga för party :D Glad att ja inte drog ut idag, måste fan spara mig tills imorgon och på söndag :D Då äre restaurang fest, alla restaurangen, bartender, servetriser, äger, kockar and so on ska festa tillsammans. Kommer bli grymt kul! :) Hoppas att jeanette ska festa då så jag kan hooka upp med henne :)

Blev sjukt besviken. På omslaget på veckorevyn står det, psst, såhär får du snabb mage utan att göra situps! Och sen var det massa tjejjer med fula magen som sa att om man har självfortroendet och inte bryr sig om vad andra tycker och trivs med sin mage så spelar det ingen roll hur det ser ut! HAHAHA, orka. Kändes som man blev grundlurad jöö.

Nej hej svejs!

Riktigt jävla förbannad

Blir så jäääävla frustrerad. Pappa kommer hem en gång i veckan ungefär (idag kom han hem). Han sa att han skulle äta med mig och vara med mig ett tag för att Karolina skulle bort med jobbet eller nått sånt. Dom lämnar lägenheten tillsammans, han går till affären och hon någon annan stans. Sen ringen han och säger att han ska äta med henne istället. Då har hon säkert sagt att hon inte vill äta ensam, och vill ha sällskap av pappa. Fattar inte varför ALLA tjejjer hur snälla dom än är alltid ska försöka ta ifrån pappa och dotter/son tid. Känner dom någon slagt avund? Blir dom svartsjuka för att killen (pappa) spenderar tid med andra än henne? I DON'T GET IT. Yes, jag tycker om Karolina, hon är pappas bästa tjej (hitintills). MEN, när det går till en längre tid, tror dom att dom kan pinka in sitt eget rivir på något sätt? Hallå, det funkar inte så? Och om dom fattar att det inte funkar så då tar dom med sig killen hem till sig istället. ALLTSÅ... jag är så arg så att jag gråter. Skriver senare

Skärtorsdag it is!

Såhär såg jag ut igår allesammans :)

Grå v-ringad tunika från jag vet inte vart.
Svarta leggins
Skor - skopunkten (billiga och huur snygga!)
Sen hade jag skinnjacka från H&M
och min fransväska från Lindex!

Fick ryck imorse, kollade på mobilen och såg att Daniella hade hört av sig så jag ringde henne men direkt efter det så började jag städa? Lätt 10 vuxenpoäng åt mig, vem fan börjar städa när dom har festat till sena natten? Vanligtvis inte jag i allafall. Ska fortsätta städa lite mer sen så pappi blir glad, som tack för att jag tfick ha förfest här :) Då får ja ha det fler times lixom. Han förbjöd mig ett tag för att det såg ut som ett båmbnedslag varje gång förut h3h3!

Vad fan händer ikväll då? Daniella jobbar stängning och Emilia jobbar till klockan nio! Kankse kolla film med T, får se hur det blir med den saken, men skulle ju vara kul :)  Det är ju fetaste utgånsdagen idag så fråga mig inte varför jag ska stanna hemma, har inget bra svar på den frågan! Nej nu fick jag ångest haha. Men det blir party imorgon också, för då ska nog Emilia och Emelie Hedgårds ha party party, sen blire antagligen krogen senare! Sen på lördag kanske det blir hem till Sala och äta lite med familjen åså, det var länge sen. Nej, nu får jag snart abstinens besvär. Hörs!


Oh hot damn!

Det var fasiken as kulit igår :D Jag Emilia och Sussie började förfesta hemma hos mig, med dans, öl och massa partymusik, kjedjerökning (enbart från min sida), och spionering på grannarna från sussies sida. Hon hade tydligen upptäckt att jag är granne med ett "hockey-proffs" enligt henne. Något med K olsson tror jag det stod på dörren. Nu när jag tänker efter har jag fan skrikit hans namn när han gjort mål när jag vart och kollat hockey, jaja I don't care haha! Sen drog vi i allafall till konrad, det var as lite folk men det är alltid kul med Emilia. Roligaste är när vi driver med folk och dom kollar på oss som om vi inte vore friska. Vi bjuder på oss själva, det är då det blir kul :D Vi dansade hela kvällen med alla grabbs, det var fan inga tjejjer där igår som man kände :S konstigt haha. Jag slänger upp lite vimmel från igår så slänger jag upp outfiten i ett senare inlägg :)


Sussie Emilia och Jag

Emilia och jag

Emilia Abbe och Jag

Abbe Jesper Jag (bjuder)

Jag där i hörnet och massa dansande människor :D


Hej bloggen ;)

Tänkte bara visa att ja lever, hinner inte skriva så mkt är med Emilia :)

Jobbet gick bra, serverade dryg 120 gäster helt alone, kill me! Drog i allafall runt halv 3 och mötte Emilia och Elin på stan. Så gick vi till 3 så köpte jag en ny mobil, as söt. Så nu har jag samma nummer som förut :) yey. Vi ska ut på krogen ikväll, skippade grillningen :) Vi hörs kanske senare eller ses? PUSS


Händelsefull dag, gillar't :)

Det är precis såhär lovet ska vara, massa med impuls saker. Hihi :) Jag drog till daniella efter jobbet som sagt, drog henne typ ur sängen, hallå klockan var ju BARA 3? Själv hade jag jobbat sen tio, vart är rättvisan i världen? Vi begav oss i allafall in mot stan och drog vidare till hennes farmor där vi drog i oss en halv rulltårta var ( den var bara två dec) haha! Drack kaffe och daniella fortsatta med sitt pissiga liv. Hon klagar på precis allt.. allt från killprobem till att: ÅH DET ÄR TISDAG.... Inte för hon bryr sig egentligen, bara det att hon vill klaga på precis allt som kommer i hennes väg. Sen gick vi på stan till en 3 affär och kollade upp lite med min mobil.. och han måste ju trott jag var den klumpigaste i världen..
Jag - Hej, du ja tappa min mobil på krogen och någon har snott den vad ska jag göra?
Han - Ja du har ingen försäkringen så antingen gör du så eller så :)
Jag - Okej men ja ska bara ringa mamma och fråga en sak. OJ, vart är min mobil (lånat en av karolina) Jo ja tror ja glömde den  hemma hos din farmor daniella :P
Han - 'Kollar med en blick som, nu förstår jag att du tappa den på krogen'
Jag - Ja men ja kommer tillbaka (A)
Han - Hahah gör det :P

Sen drog vi vidare till donken och tröståt, där träffa vi Hanna Lundberg sötan och Ida tiirko ;) Så satt och garva med dom, sen drog alla fyra hem till mig och skruva ihop min vattenpipa och satte oss på min innegård och rökte vattenpipa och drack öl haha (A) sen kom kåzar (stavning?) haha, och hans kompisar i allafall :) Men fyfan vad kallt det var.. dom drog hem med kvart i 11 bussen och då gick jag och daniella upp och gjorde varm oboy och åt ostmackor :D Så nu har vi precis kollat klart på andra avenyn avsnittet och ska snart sleepa, hon sover över här :) Vi båda jobbar imorgon så det blir perfekt :)

Imorgon kväll blir det antagligen grill-party och krogen på det :) Fan längtar efter att vara redlös haha! Ne så illa är det inte, men det ska bli kul. Jag ska ut med min saknade Emilia :) Hoppas daniella vill med och att Annice också kanske vill med :) Önskar ja kunde skriva mitt nummer på bloggen så mina närmaste fick det, för ja kan ju inte deras. Men vet ju inte vilka som läser och vilka som får numret så får skippa det helt enkelt.

HAHAHA roligaste saken idag då! Efter jag snackat med pappa om att vi skulle röka vattenpipa på innegården ringer han upp mig igen och jag vet precis vad han ska säga:
Jag - Ja hej igen?
Pappa - Jo hej, du vad ska ni röka i vattenpipan?
Jag - hash!
Pappa - Ne men allvarligt?
Jag - Men alltså vad tror du om mig?
Pappa - Säg bara?
Jag - mint-tobak och frukt-tobak, det vi hade hemma såklart? sen hade jag lite hash kvar sen förra helgen så kör nog i det också, men man känner det knappt för vi blandar det med det andra :)
Pappa - MEN FANNY
Jag - Jag skojja? haha
Pappa - aa jag kanske kommer förbi sen och kollar till dig :P
Jag - mm sure!

Pust!

Äntligen har jag slutat. Men är kvar på kvarnen. Väntar på pappa, så sjukt seg. Han ska skjutsa mig till daniella, eller till hennes pojkväns lägenhet där hon har bosatt sig medans han är i göteborg i 3 veckor :)

haha, det kom en liten kille in och jag såg att han vad förvirrad.
Jag -  Vill du ha något? :)
Han - hmmmm
Jag - Vill du ha vatten?
Då börjar han prata på sitt språk :O Men jag som är hajj på det där med albanska fattade typ allt ;) Eller jag kan säga  Din mamma! och typ ja ska knulla din mamma haha!  Men det var inte det han sa, Tillsist förstod ja att han ville ha saft ^^,

Vad händer idag då? Jag ska försöka hinne ner på stan och gå till en 3 affär och hoppas på att det löser sig med mobilen, sen kanske det blir hamnen eller nått sånt, fårse :) Vi hörs inte förrän ikväll när pappii kommer hem för då får ja datorn. Han har tagit med sig båda.

Justja, det kanske blir paintball då, fast osäker fortfarande. Det gör ju tydligen skit ont. Jaja :) Gratis är alltid roligt ;)

a walk to remember

Kvällen blev inte som planerad, men det blir det väl aldrig? Daniella kom förbi ett tag och kollade lite tv och käka bj-glass, finns det något godare? Sen har jag bara kollat på balla av stål, och minst sagt garvat ihjäl mig! Så min humor alltihoppa. Klockrent var ordet.

Känner mig jätte stressad. Har ingen mobil så kan inte ställa klockan imorgon bitti. Pappa kommer hem hit och väcker mig. Men som ni kanske vet har jag en tvångstanke att ja måste ställa klockan minst 1 timme för tidigt och aa, det känns bara jobbigt haha. Kanske går att ställa klockan på laptopen. Nej klockan är 20 i 1 nu, alldeles försent med andra ord. Ser inte fram emot att jobba imorgon, bara för att det är dåligt sällskap i servisen :( Men men, vad gör man inte. Pengar är pengar och vi går sjukt bra ihop i allafall (A)!

Dagarna går segt tycker jag, hoppas på att lovet kommer kännas lika segt. Det är fan bara tisdag imorgon, lyx. Kanske ska spela paintball imorgon, men tvivlar på att jag vågar. Jag är en mes och är rädd för allt som gör det minsta ont och ger skada på kroppen. Men det skulle vara förbannat kul att lådsas skjuta huvet av någon, ploppar upp flera face ja skulle villa färga med färgglada färger. För paintball är väl med färgkulor? Haha, insattt, not!

Gah, längtar till kryssningen som fan alltså. Var sjukt länge sen man vingla runt på en fet båt med roliga människor. Målet är att inte hamna i fyllecell eller decka, sen får resten gå hur mycke ur styr det vill. Ska skippa gå ut på deck också, men det vet ja att jag inte kommer göra. Har stor respekt för vatten, för stor.

Ne nu ska jag tvinga katten att ligga bredvid mig tills ja somnar, men killar jag han lite på magen är det inga problem :) Vi hörs imorgon, kanske blir en kväll vid hamnen då istället. Hoppas på att dänigirl inte jobbar :) PUSS


Sometimes we have no choice but to walk away

Fan vad tiden går segt! Funderat på en sak. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, ändå går tiden fortare när man har roligt? Haa ;) Skumt. Ligger här i sängen och kollat på alla sugiga tv-program. Katten ligger på mig och kurrar. Bebis har åkt hem idag så nu äre bara jag och oscis kvar. Men jag klagar inte, ett mindre monster att ta hand om ;) Nedå, han gör min dag lite enklare genom att bara ligga och se söt ut. Ganska fint sällskap faktiskt. Tysta, äter knappt något, tar liten plats, kan lämnas när som helst och ser instämmande ut på allt jag frågar.

Det är bara 20 min kvar tills däni slutar nu, wihow. Men vädret ser inte ut at tillåta mat vid hamnen, men äta på nån restaurang kan man ju alltid göra. Orkar inte laga mat så. Suprised? ;)


sverige, fem toasters!

Sverige, eller snarare Västerås ligger fan på topp idag. I allafall när det gäller vädret :D Jobbet gick skit bra idag, fast Johan jobbade och a, har inget att säga om honom. Ett ord kanske, eller två, lat och sur. Orkar inte med sånna mänsikor, vad gör dom i den här branchen? Hamnat fel har dom i allafall. Så kul, det är en massa tjejjer i min ålder som sökt jobbarjobb på falkenbergska kvarnen och pappa frågar alltid mig om jag vet vilka det är och om dom passar för jobbet hihi (A)! Så lägg på ett smile när ni ser mig så har ni säkert sommarjobb ;) haha skojja. Men Lisa Söderbeck min kompisar hon kommer säkert få jobb där, fan vad kul vi kommer ha!  (hoppas i allafall hon kommer jobba med mig, men inge säkert än men).

Nu sitter jag och kollar på tv och  ska vänta på att Daniella slutar jobba. Hon slutar klockan 7 så det är ju ett tag kvar :( Sen skulle Emilia gullan höra av sig runt 8 när hon slutar jobba så ses vi säkert i allihoppa, var länge sen :) Ska försöka få tag i annice också :D Sen tog jag med mig kycklingspett från restaurangen så kanske vi kan köpa en melon å lite smått och gott. Så drar vi en "sommar-middag" vid hamnen eller i parken. Tänkte dra med mig vattenpipan också, inte för jag har någon koll på hur en sån fungerar men HAHA. Någon som vet? ;)

Some old pics:


Såhär såg jag ut i håret precis när jag färgade från svart till ljust


Här går jag i andra ring :)


Första ring haha!



förra vintern :P

tjululu bloggis

Har egentligen nada med tid för att sitta här. Men tänkte bara säga hej h3h3. Nej jobb nu, cashing. Sen blire ut i fina vädret med däni :) Vad som händer återstår att se, ska i allafall svänga förbi 3!  Vi hörs senare, kanske med en dagens!

Jag blir galen!

Känner mig cp handikappad utan min mobil. Aldrig känt att jag saknat något så mycke haha. Även fast det känns som ja får skylla mig själv lite smått för ja söp bort den så skulle ja bara vilja skjuta den jäveln som inte har pengar att köpa en egen för. Hoppas verkligen att det kommer fram vem som har den för då blir det inte kul.

Skit tråkig söndag, ush. Ibland är söndagar dom mest ångestfyllda och dö tråkiga dagar som finns. Idag är en sån söndag. Inge sol, inge mobil, inge sällskap (än så länge) ;P! Hoppas pappa och dom kommer hem och lagar mat sen i allafall för jag börjar bli lite hungrig :) Hoppas han kommer hem över huve taget eftersom ja inte kan nå honom på något sätt. Varför äre inte oth idag? :O Gossip girl är det i allafall :D Men om 2 timmar :( Tänkte kolla på jag vet vad du gjorde förra lördagen nu, ja sitter fan och asgarvar åt det, men det känns som att det vara är skådespeleri :S Någon som vet om det är det? :P

Om ja inte ska iväg ikväll hoppas jag verkligen att Daniella suprisar med att komma förbi. Kvällen skulle bli så mkt roligare, och har faktiskt lite skvaller för en gångs skul haha. Känns som det vart lite dött på den fronten ett tag. Vi har fan mest pluggat, inge tjejsnack här inte ;)

Imorgon börjar en veckas jobb. Inge påsklov här inte! Men cash det blire :D Sen äre ju fucking studentkryssning helgen efter lovet. På lördagen :D Happy long time :'D


Kvällen blev ju inte som väntat! :D

Roligaste kvällen på länge fatktiskt :D Jag drog ju somsagt till strike med pappa, carolina, broshan, hanna och hennes barn, hennes kille och hans barn, pappas morbror och någon mer :) Så det var fullt hus här hemma först. Sen när vi kom till strike bowla vi eller snarare dom. Jag drack vin och softilera. Pappa betalade så (A). Sen heeeelt plötsligt ser ja en massa Skultuna bor, tom, asmir, stahre, sebbe, you name it, alla :) Dom hade tydligen lagfest :D Så jag drog och käka lite snabt i strikes restaurang sen blev det fan full rulle! Jävlar alltså. Pappa som känner mer eller mindre halva laget eftersom han har spelat innbandy i skultuna med vissa av dom, bjöd på shot efter shot och en massa öl. Varför är han inte alltid så givmild? ;P Sen körde vi tequila och aa, aldrig druckit så mkt så kort tid och ändå stått på benen hela kvällen haha. Sen gick vi till Månen men ändå fast vi hade vip kom vi inte in. Pluto kan slicka sig själv i stjärten för dom har alltid sån jävla fet äcklig attityd. Så vi drog till Konrdad fast ingen ville haha. Satt där och spelablackjack och sånt :)

Dom hade inte fått in min mobil så det är väl någon fattig jävel som inte hade någon mobil som har den. PINSAMT, riktigt pinsamt. Hoppas den är bra :) Vi hörs senare, ska försöka komma ut i det vackra vårvädret (om det nu är det, har inte kollat) med lite vänner. Men lite svårt att få tag på alla :( och daniella jobbar ett tag till tror ja.


Jag har tappat bort mitt liv

MIN MOBIL :( Japp, den söp jag bort igår när jag ändå var i farten. Riktigt jävla onödigt av mig att inte hålla koll på den. Den är ju typ mitt allt haha, det är nog mångas allt. Man har ju typ hela livet i den ungefär :(. Jag vet att jag tappade den på krogen så jag hoppas att det var någon som lämnade in den där. Ska dit senare ikväll när det öppnar och kolla. Jag ber att den ligger där och skräpar. Buhu, jag är riktigt cp arg just nu.

Annars var kvällen så jävla toppen :) Den började hemma hos Jenny och det var verkligen askul där. Jag och denice härjade som fan haha. Misslyckades med beerbongen gjorde jag också haha! Mycke roligt och trevligt folk där utöver klassen :) Sen drog vi till konrad och där träffade jag en massa annat folk :) Bland annat min ääälskling emilia hihi :) Jag sket i efterfesten och drog hem efter krogen för jag hade ingen lust att parta nå mer. Inte utan min mobil haha.

Idag har jag typ bara tänkt på en sak. Mobilen. Men ska snart ut och bowla och äta med en massa people :) Så då får jag tankarna på något annat för ett tag. Det är sjukt hur handikappad man känner sig utan en mobil.

Senare ikväll ska jag nog hem till marcus och glo på film med Daniella :) Marcus är borta i 3 veckor så vi ska röjja i hans lägenhet. Byta ut alla svarta saker till rosa och göra den riktigt tjejjig :) Så får han en chock när han kommer hem :D Har inte sagt min plan till daniella men den går i värk vare sig hon är med på det eller inte :)

Vi hörs senare

Jeanette becka och jag :)


Jag Jennifer och Martin :)


wooow, ett mirakel har skett, eller två.

Ena är att mitt internet började fungera i lagom tid innan jag skulle börjat slå i dörrar och funderat på att hoppa från the balcony. Och det andra är att jag fick godkänt på mitt religonsprov. Jag sa att jag inte skulle gå där ifrån innan jag fick G, är man envis så är man :)

Nu har jag fixat klart mig precis, ska snart möta jeanette på stan så ska vi ta samma buss till Jenny :) Woho, känns som man kommer vara inne i dimman om ett tag. Skumt, massa massa timmars tills vi drar ut ju..

Nej, nu måste ja fixa det sista sen kila, kanske ses ute? :D ha en bra fredag!


She watched a star as it fell, one second from heaven to hell

Jag är fett och då menar jag feting hungrig. Klockan är halv 12, men vart är kvällsmaten? Ska jag inte få någon mat idag eller :( NEJ jag orkar inte ställa mig och laga någon mat. Och inte är det något matplace öppet vid den här tiden heller. Sorry maggen, du får lite en timme till drygt. Kanske bli en mackis istället då, även fast ja inte är sugen på det, buhu. Jag hade typ inget att säga men vill lägga in en video när my friend Jonas sjunger hans egen låt, han är grym! (och rätt så jätte söt också :)










Ni förstår, jag har haft fullt upp med att plugga!

Och NEJ det där var inte ett försenat april skämt, även fast man skulle kuna tro så. Nepp, efter skolan tog jag tag i det hela, gick till Emanuel (gosha bkofjaaofna jag dör så snygg) och bad på mina bara knän om att få ta religonsprovet en annan dag för att jag har ett samhälls prov imorgon också. Men gud vad inte på min sida, eller snarare gud finns INTE :( Måste göra provet imorgon i allafall, så efter skolan mötte jag upp Daniella på stan och så gick vi och köpte ett kollegeblock, haha det var på tiden. Sen drog vi hem till mig och pluggade. Jag har alltså pluggat, låt mig räkna, 4, 5, 6, 7, 8, 9, halv 10, sex och en halv timme har jag pluggat? :O Kanske någon paus sådär, men i allafall? Kan knappt tro det själv. Så nu ska jag fanimej få G på det där provet. vare sig gud vill (finns) eller inte!

Imorgon börjar jag 20 över 8 tror jag, med samhäll, sen har vi religon. Efter det är det bara hem och fixa sig och massa sånt kraffs för sen bär det av till Jenny :) Hela klassen + lite fler ska vara där och förfesta och fira JENNY OCH EMMA :) Efter det ska vi vidare på krogen, kommer bli awsome :) Längtar som fan, jag och denice ska dela på vin hihi! Mumsigt värre. Tyvärr blev det så att ja inte kan komma på Emilias kalas, men vi kanske möts upp senare på kvällen :) Och jag ska ha min transparanta topp imorgon och mina nya strumpbyxor (A) längtar lika mycke till det som att bli dyng, helt klart! :D Nej jag kanske skriver senare, nu ska jag checka allt annat jag missat under dagen! Pusssda

I desperat behov utav att känna att jag är tryggt inlagd inuti ett hjärta.
Att ett hjärta pumpar trögare för att min kropp trycker på artärerna.
Fast av ditt hjärta, jag vill att ditthjärta ska slå för mig.


Brådis fan :(

Somnade as tidigt igår :'D länge sen jag kunde släcka lampan vi halv 11 och lugna ner mig. Jag måste ner och göra en kopp kaffe innan jag drar så jag hinner inte skriva eller något :P Men vi hörs senare :) Ska stanna i västerås idag för måste plugga med daniella :)

Gonna free fall out into nothin'

Haha jag är så jävla rolig jag :) Nu är det faktist på riktigt så att det var någon filur som hade ramlat i ån idag i västerås, fråga mig inte hur det gick till. Trött på livet kanske? I allafall så sa jag det till mamma sen så tänkte jag ljuga lite mer bara för det var apri haha (A)

Jag - Det var någon som ramla i ån idag :S (talar sanning)
Mamma - Jaha va det.
Jag - Ja det var massa poliser, ambulandes och sånt där.. (talar sanning)
Mamma - Men gud, oj!
Jag - Sen hade en barnvagn åkt i samtidigt med två bebisar i :O
Mamma - MEN GUUUUD :O
Jag - ASGARVAR! (kunde inte hålla mig)
Mamma - Men varför skrattar du fanny :@ det är ju inte kul någonstans..
Jag - Men ser du inte det komiska i det hela? Haha två bäbisar i vattnet? hahahaha
Mamma - MEN FANNY!
Jag - April April (A) men det första var sant hihi.

Sen lurade jag Daniellas farmor också men då var det egentligen ännu lättare att förstå att jag skämta, =/
Jag - Det var någon som ramla i ån idag :S (talar sanning)
Daniellas farmor - Nemen :O
Jag - Ja det var massa poliser, ambulandes och sånt där.. (talar sanning)
Daniellas farmor - Oj.. =/
Jag - Så låg det en älg och flöt där också :S
Daniellas farmor - Nemen hade den flytit med?
Jag - HAHAHA.. =/ april april ;)

Nej men fyfan vad dead jag är alltså. Jag som kanske skulle till Pluttan idag för att dricka för halva priset. Tur i oturen att jag inte gick dit (A) :( Tur för att jag skulle somnat stående på dansgolvet, otur (det är en hemlis) :) hihi. Nej nu tänkte jag slänga upp mina köp så jag slipper göra det sen :)


Här är mina nya älsklingar (strumpbyxorna).

 Och äntligen en transparant top(!) :)
Tog bara ett snabt kort, blir fint med kavaj över :)










Provet var inte ett aprilskämt!

Men det var därimot min uppsats jag skrev! Haha, nej så illa var det faktiskt inte. Det gick riktigt bra för att vara mig (A)! Skrev om skolan, och rubriken hette "med facit i hand". Nej men jag tyckte jag lyckades ha en "röd tråd" genom hela uppsatsen, den hade en mening. Skrev 7 sidor på en och halv timme, gah! Jag och tjejjerna blev klara först typ, men det är ju bara för vi är mest snabbtänkta? Eller för att dom andra skriver dubelt så mycke och dubelt så bra? Kan va så.. Men som sagt, jag är nöjd över mitt resultat i allafall.

Slutade alltså runt 10 idag och då drog jag ner med Denice, Jeanette och Maria på stan. Kollade kläder och det blev lite "impuls-köp" idag också. Eller mer, jag-måste-verkligen-ha-det-här köp.. shit the same. Nu är jag i allafall ägare till lite mer smått och gott. Slänger upp det i ett senare inlägg :)

Sen träffade jag Emilia och Elin så köpte vi en glass och satt oss i solen :) Hur mysigt och sommrigt? :D Sen stack dom och då gick jag med Erik och hans kompis tills Daniella kom ner på stan :) Då tog vi en kaffe på stugan och snacka skit :)

Kom precis hem till Sala nu och jag är heeeelt död. Sov typ 3 timmar inatt så det är förståligt. Haha drog värsta april skämtet på jeanette idag. Hon blev rasande i telefon och skrek: DIN JÄVLA FITTA! hahahaha, alltid lika kul att retas med na, vi mobbar varandra hela dagarna typ. Visste ni förresten att hennes mamma jobbar i mitten av pukt? hahaha. Skojja :) Lite kul vare jeanette? ;)

Här kommer dagens outfit! Minus hatten :( men den ska också hamna i min garderob inom en kort tid :)!

























På mig har jag:
Strumpbyxor - Lindex
Tyg skor (liknar converse) - din sko
Fransväska - Lindex
Sjal - Lindex
Randig trekvartströja - Lindex
Skinnjacka - H&M
Hatten är från Lindex men den hade jag bara på mig för att jag skulle prova den :) Haha visste inte om det själv men fan vad Lindex jag var idag då? ^^,

aprilla mig

SNÄLLA, säg att svenska nationella är ett april skämt? Det skulle verkligen vara skit kul! Ett riktigt lyckat skämt :) Men ingen är väl så smart och kommer på något sånt roligt antar jag.  Själv har jag sovit ca 3 timmar inatt och det ska min hjärna leva på under dagen? 75 timmars prov lixom, eller tja.. typ, kanske 5?

Kunde inte somna inatt förfan, låg och tänkte på invigningen av LV butiken som ska öppna i sthlm. Det var det sista jag pratade om innan jag la mig, därför. Inbjudan kommer i veckan sa han, hih (A)! Alltså jag kan inte förstå, Danny, Eva Röse, Kissie, Kenza, Blondinbella.. alla dom är bjuda och många många fler. Snacka om att man kommer känna sig liten? Fast man får väl se det från den ljusa sidan, man är inte mindre än dom som går utanför affären hahah. Nej det ska verkligen bli amazing..

Nej nu ska jag springa runt i 10 minuter och leta efter något i klädesväg. Ja känner mig ltie pirrig och nervös inför provet faktiskt :S Första gången på längre mina nerver ens bryr sig ett skvatt om hur det ska gå eller inte. Det här bådar inte gott. Nej, slänger upp en dagens senare, hoppas fan på sol idag!

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!