skönheterna själva.



Såhär såg skorna ut som jag pratade om tidigare. Dom fanns kvar i min storlek och nu är dom mina! Fan vad glad jag är :) Sjukt snygga. Kostar 500kr och finns på DinSko, helt perfa! Jag känner mig aslång i dom haha :)

Tänkte skriva lite saker jag bare MÅSTE köpa när jag får min feta lön nästa månad:

• Leggins med skinndetaljer. Hittat ett par skitsnygga verkligen.
• En pälsjacka, har kollat in en men det är bra att jag får min lön om ett tag för då kanske det dyker upp lite fler alternativ och att jag inte köper första bästa bara för att det kliar shopping i mina fingrar.
• Ett par uggs. Kanske inte världens snyggaste skor, MEN så sjukt skönt att strosa omkring i på hösten.
• En grå blazer, (kavaj). Letat länge men inte hittat någon, bara sätt sjukt snygga på bilder och folk på stan. Vet ni någonstans det finns en snygg variant?
• En stor fet hallsduk att gömma näsan i, i höst/vinter.
• Någon snygg väska om jag hittar.
• Någonting jag verkligen vill ha är Levis 501 jeansen som Elin kling har designat. Är helt förälskad i dom. Så snyggt blåa och som pricken över i:et har hon sytt dit "vadderade kuddar" på knäna i mocka. Det låter snyggt, det ÄR snyggt. Men tyvärr finns det bara en begränsad upplaga. :( Kostar 1300


Kommer inte på något mer just nu men kan lova att listan kommer bli dubbelt så lång när jag väl går på stan haha :)

Hade helt glömt bort att det här är ju våran låt :)

Det var därför den klinga så fint i öronen när den kom på radion.

dresscode

Yey, tummen upp för att jag la ner tid på en dagens outfit, det var inte igår. Haha :)

Jeans från Cheap monday
Tröja - Secondhand
Pälsväst - fått av mormor när jag var 6 år ungefär (haha)
Ankelbots (som man knappt ser) - Sko punkten
Sjal - Lindex

Ska ner på stan till fem för då får Camilla skjuts ner. Innan gränden ska jag svänga förbi din sko och kolla om mina älsklings skor finns kvar. Om dom finns det blir dom mina, pappa är snäll idag. Kors i taket. Dom liknar ett par skor som kenza har från top shop som jag bara avgudar. Men dom är slut nu men har kommit en riktig bra copycat. Slänger kanske in en bild senare ikväll :)


Mitt hjärta slår dubbelslag... shit.

Jag tror att jag börjar gråta snart. Alltså, fyfan vad glad jag är. Detta är LYCKA. Fan alltså, vet inte hur jag ska förklara hur glad jag blev när jag läste mejlet. Hundra olika känslor på en och samma gång. Nervös, hjärtat blutade i hundraåtti, ont i magen, fjärilar i magen, åååh! :) Men jag ska inte ta ut något i förskott. Men man kan inte låta bli att bli så jävla glad :)

Nu ska jag fixa mig lite granna sen vidare mot stan och träffa Camilla. Det blir latte och snack på gränden :) Ska försöka sansa mig lite och inte bara tänka på mejlet.

Vi hörs ikväll :)


energi

Det är inte det att jag har "bloggtorka" och tröttnat på att blogga, för det har ja verkligen inte. Bara det att jag är så sjukt trött om kvällarna nu eftersom jag bokstavligt jobbar arslet av mig. Och om jag är ledig så aa, då festar jag faktiskt med mina vänner och är lika slut efter det.

Jobbet idag gick bra, men det var väl inte så jätte roligt. Mest drygt faktiskt. Varken jag eller tess hade någon lust att jobba, båda ville hem till sina sängar och ta det lugnt. Nu äntligen ligger jag iaf i sängen och har precis ätit lite mat. Ska kolla på en film på fyran klockan nio och äta lite kladdkaka :) Mumsigt.

Skulle träffat Camilla på gränden men jag kom hem vid 7 sen hade jag lovat pappa och k att städa mitt rum så vi tar det imorgon istället. Vi har mycke mycke att prata om (A). Fyfan vad kul. Men vi lär också skälla ut en jävla fitta för en viss sak också. Vem fan tror hon att hon är alltså. Svartsjukare människa får man leta efter, (hon är värre än mig, haha) eftersom varken jag eller camilla har gjort något mer än att prata med en kille om en annan kille. Helt sickt alltså. Och hur gammal kan hon vara? 20+ iaf. Jaja, sånt skrattar man egentligen bara åt. Men nu när vi kunde ha skadat oss och camilla blivit av med smycken så är det en helt annan sak. gaah!

Jag tror jag jobbar imorgon, några timmar över lunchen iaf :) Sen ska jag träffa camilla, det blir @ gränden. Som alltid när vi har en massa att prata om.

Så jävla drygt. Mina cigg är slut och jag orkar inte cykla till shell :( kom med cigg åt mig någon? Kommer väl sluta med att jag cyklar eller tar en prommis efter filmen. Men det tar emot!

heppåre

Fan vad skönt, jag fick sluta klockan 23 istället för 4 på natten. Tackar och bockar. Eftersom jag och Therese jobbar imorgon så var det vi som fick sticka. Mina fötter är nog gladast av att jag fick gå hem. Har så ont. Känns som jag gått milen, 7 gånger.

Där uppe är bild på mig och Camilla, jag har fler bilder. Massor. Men orkar inte slänga upp några nu, luften har så gott som gått ur mig. Jag ska försöka få i mig något att äta, middag av något slag. Sen ska jag kolla paradise hotel. Skulle blivit utgång ikväll igen men efter många om och men kände både jag och Camilla att vi inte var så sugna.

Sovgott.


gaalet.

Igår spåra det kan man minst sagt säga. Och idag håller huvudet på att sprängas, fast det börjar gå över nu faktiskt. Jag ska snart till jobbet så jag kan bara skriva lite kort om kvällen och så slänger jag upp bilder antingen i natt när jag kommer från jobbet (runt 3) eller imorgon :)

Jag och Camilla fixade oss hos mig. Sen drog vi vidare till Daniella eller a till bomansgatan där hennes pojkvän bor, och börja förkröka. Körde lite kortspel osv. Det var bara vi tre då. Jag gick över till T och träffade honom ett tag. Sen gick jag tillbaks och då kom Emilia. Sen kom också Marcus. Vi drog oss mot krogen till 11 ungefär. Konrad hade skrivit upp mig + 5 på listan så drog dit faktiskt. Tänkte gå vidare men jag vet inte varför jag fastnade där hela kvällen. Satt mest och pratade med folk och var för full helt enkelt haha. "Tjaffsa" lite med vakterna ;) Nej men alltid lika kul att retas med Rostam. Sen drog jag och millan till donken och där träffade jag på Camilla igen som hade dragit till silk tidigare på kvällen. Så då va ja med henne igen :) Vi börja och sluta tillsammans haha.

Sen skulle vi cykla till Dennis som bor precis bakom skrapan och jag som var så jävla full cyklade rakt i en vägg med Camilla på pakethållaren och hon slår upp hela stortån så det bokstavligt talat sprutade blod. Det var faktiskt as kul, fast det var inte kul men (A). Hon kollade ner i packen och det såg ut som hon skulle börja gråta så jag sa: Kan du inte skratta lite iaf? haha.. Så börja hon garva.

Vi var väl hemma runt 4 kanske skulle jag tro. Somnade som stockar! Nu har hon nyss åkte hem och jag ska klä på mig och cykla till jobbet. Skjuut mig, jag dör!

sätta fart

Nej, nu har jag slappat tillräckligt. Tänkte hoppa in i duschen nu, ska lägga en inpackning i håret som även har en mörkbrun toning i sig så håret är fresh till ikväll. Så fräscht som det kan bli dvs. När jag får lön i september blir det att svänga förbi frissan. Det är inget jag vill men det är ett måste. Och då kanske det är lika bra att göra en förändring? Ska tänka på hur jag vill ha det. Är lite sugen på att klippa lugg, rak lugg. Har haft det förut och jag tyckte om det, enda tummen ner för det är väl att man måste fixa håret varje morgon, inge tal om att dra annanas frilla inte. Luggen står ut alla håll när man vaknar, iaf min. Sen måste jag kapa en dec ungefär. Men det rör mig inte så mycke, sist ja gjorde det växte håret som ögräs och blev mycke längre på kort tid än vad jag hade innan jag klippte bort decen.

Ikväll blir det vitt vin och ett par cider :) Gottis. Camilla kommer till mig sen så fixar vi oss tillsammans. Ska fråga om Daniella vill komma och fixa sig här också. Sen vet jag inte vart förfesten blir någonstans. Grabbarna grus har ju blivit nykteriskter haha. Kanske kan få låna min balkong i nödfall. Men det börjar bli höst och inte så kul att sitta ute. Om jag avänder hundögonen kanske köket är ett alternativ.

Rädd för att det spååårar idag så taggad som jag är. Jobbar imorgon, det är väl det som är smått drygt. Men börjar 18.00 så det är skönt. Därimot slutar jag väl runt halv 4, det är värre. Men skitsamma! Nu kör vi :)

today is the day

Idag blir det party! Är så jävla fest sugen så kan inte förklara. Fick sms av Camilla där det stod "vad ska du ha från systemet", så kunde knappt somna om bara för att jag blev så taggad inför ikväll, haha. Och självklart står man på vip listan ;) Ikväll blir det all in, inga konstigheter!

Fast nu känner jag att jag är rätt trött så blir nog kanske att slumra om en timme (A). Eller jag ska kolla på paradise hotel :) Vi hörs lite senare när jag orkar skriva.

Det går inte alltid enligt planerna.

Hej :) Kom precis hem efter en trevlig kväll.

Det började på gränden med Camilla i i drygt tre timmar. Vi kan sitta och prata i evigheter, tar aldrig slut haha. Satt och prata om så mycke roliga saker så :) Alltid lika kul, och det roliga är att vi har precis samma humor. Så fick man ju se snyggingen också, inte så ovanligt. Träffade på lite annat people också. Det blev en kycklingsallad, latte och vitamindryck!

Efter gränden försökte vi att hitta på något att göra medans vi väntade in några boyz som va i sthlm. Så det slutade med att vi träffade Andreas utanför ruddan (rudbeck) haha, satt och pratade lite granna. Sen cyklade jag och camilla vidare hem till Kalle Olsson, min gamla granne :) Kul att träffa honom igen, länge sen ju :) Satt och kollade lite på film, men pratade nog mest :) Va där i crika en timme sen cyklade vi vidare mot skrapan och mötte upp Dennis och hans tre kompisar. Drog vidare till crikus (en krog) och tog en drink :) Det var inte menigen att jag skulle dricka idag men blev ju bjuden höhö, och av världens sötaste kille också (dennis kompis) så var lite svårt att tacka nej (A). Satt där och snackade om allt mellan himmel och jord till klockan 1 då det stängde. Och fyfan vad vi skrattade, så sköna grabbar! Verkligen genom snälla. Klockan ett drog vi vidare till BMB, men det såg dött ut så vi drog vidare. Jag cyklade hem, för det är ju en dag imorgon också och då äre party för FULLA MUGGAR! Klackarna i taket imorgon!

Nu ska jag kolla klart på filmen jag somnade till tidagare idag sen sova :) Min kameras batteri tog slut så blev inga bilder idag. Men imorgon ska jag försöka med det :)


hejsan hoppsan lillebror

Snart ska jag cykla ner till stan och bosätta mig på gränden i ett par timmar eller fler. Camilla är mitt sällskap ocg killar är samtalsämnet. Ska även försöka få i mig något att äta, någon form av sallad låter lockande. Och en latte är ett måste. Inte druckit kaffe på två dagar, man blir slut i huvudet. Kortslutning. Jag slänger upp en dagens outfit när jag kommer hem förmodligen.

Är sjukt taggad för imorgon. Då blire paarteeey!

Jag bor på en gata i stan

och där låter det hela jävla tiden! Är det inte skrikande ungar så är det en motorsåg. Bygger inte grannarna om uppfarten och borrar i sten så bygger dom balkonger på lägenheten mittemot. Jag blir galen, näst intill rasande.

Kom i allafall till pappa runt halv 9 imorse :) Trodde inte jag skulle sova nå mer faktiskt, men jag satt på en film och somnade efter tio minuter. Men vaknade jag precis och ska snart ta en cigg :)

Är skitglad idag, men det är nog för att jag ska träffa Camilla idag och ska få höra massa skvaller ;) Hon skrev igår på ett sms "Du vi får ta en gränden snart för har fan nå och berätta ;)" och jag är asnyfiken hihi (A). Och jag har också lite och snacka om eftersom min plan gick i värk! haha. Det enda vi snackar är boyz boyz boyz. Men det är ju alltid kul :)

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till

Vem älskar inte musik?

My friend Max hälsar att:

Nu har http://www.lifestylehiphop.com/ kört igån igen fast på SVENSKA. Där kan du ladda hem den hetaste musiken direkt till din dator och läsa massa skvaller om världens alla kändisar. Inklusive massor av annat!

how do you do that things that you do

Hej bloggen!

Otroligt gammal bild. Svart, uppklippt och snelugg. Det var tider det. Och jag saknar dom som fan. Håret är en annan femma, men fan vad man hade kul då. Och dom små problem man tyckte var hela världen just då, kan man bara tänka tillbaks och skratta åt.

Idag har det inte hänt mycke, som vanligt. Legat i sängen och kollat sönder paradise hotel. När jag tänker efter mer och mer skiljer det sig inte så mycke från värkligheten. Problemen som uppstår där, uppstår lika mycke hemma. Killarna flirtar hejj vilt och skiter i andras känslor. Tjejjerna snackar skit bakom varandras ryggar, man lurar och sviker. Haha, okej.. kanske överdriver lite. Riktigt så kanske det inte är, eller inte i mitt liv iaf :) När jag tänker tillbaka så märker jag hur mycke lugnare jag blivit nu för tiden. Festa och killar är lixom inte allt, som man trodde när man var 16 typ haha. Jag är också mycke snällare och är inte lika kaxig. Men det beror nog också på att jag har hittat mig själv och behöver inte snacka skit och göra andra illa för att må bra själv. Jag är säker i mig själv och behöver inte ha bekräftelse från höger och vänster. Nej, jag är glad över att jag är den jag är och blivit den jag blivit. Alla har sina perioder, såkallad "fjortis-tid" och det är skönt att man slipper (eller rent ut av skiter i) vad andra tycker och lever sitt liv, man vet vilka som är ens kompisar och vilja som finns där. Tycker det är så synd att när jag hör om alla "kompis-gäng" att alla snackar skit om varandra. Tycker det är pinsamt. Önskar att folk inte var så blinda. Men så äre :) Skulle inte falla mig in att snacka skit om min kompis, speciellt inte om min bästa kompis. Finns tom. exempel där man rör kompisars, ex. Hallå? Lite respekt, lite självrespekt framför allt. Skitsamma, behövde skriva av mig och det här var mina tankar för idag.

Nu ska jag göra tjej-göra. Som tex, bada, raka benen, sätta i en hårinpackning, plocka ögonbrynen, smörja in mig med bus osv :) Imorgon ska jag upp tidigt för ska åka med mammas kompis till västerås så jag slipper ta bussen. När jag satt på bussen till Sala igår så kom jag på att det kanske är 5 gången jag åkt buss sen jag slutade skolan. Jag har börjat cykla, gå och jag ska inte undanhålla sanningen, taxi har också lockat en hel del. Men aa, bussen är så 2008? Skojjja hahaha.. orkar inte med mig när jag är trött. Vi hörs imorgon!

It's not like I need somebody!

haha..

Vaknade av att jag asgarvade.. Är det normalt? Jag Daniella och någon till tjej jagade i allafall varandra och vi tyckte det var askul. Ehm, wierd.

Vaknade i allafall precis och jag tänkte inte somna om, för då vänder jag bara på dygnet. Och som sagt, jag jobbar. Fast nu är jag ledig till på lördag :) Jippie. Då ska jag servera på en stor fest på pappas restaurang. Över 100 pers iaf. Men det kommer gå finemang.

Undra vad man ska hitta på idag. Kanske kollar vad Nille gör eller så :) Nu ska jag iaf ta en cigg, göra en macka, och lägga mig och kolla på paradise hotel :)

Jag kan verkligen inte säga det för många gånger. Men det känns så otroligt skönt och nästan lite overkligen att så många människor jag känner tvingas gå upp på morgonen och gå till skolan och sitta på tråkiga lektioner. Och jag kan lixom ligga i sängen och lådssas att sommarlovet inte tagit slut än..


dryyy

Är i sala. Har bloggtorka. Vet inte vad jag ska skriva. Har inga bilder att lägga upp.

Du tror att allt är så enkelt och att du kan få precis som du vill när du vill. Men nej inte längre. Hört ordet "kämpa" förut? Om inte, lär du snart förstå innebörden.

vart i skolan idag

hahaha.. NOT!
Känns så jävla skönt att höra och se alla andra som ska till skolan. Hade aldrig, aldrig klarat ett år till i skolan. Fyfan vad skönt att man är klar med skiten.

Men jobbat idag, det har jag ju. Alltid roligt att jobba med Tess :) Plus att båda vi röker så vi kan lixom gå och röka när vi känner för det utan att någon säger till. Vi förstår varandra på det planet!

Nu ska jag packa lite stuffs och checka när bussen går till Sala så ska jag hem till mommie idag. Skönt att komma hem dit, har saknat henne :) Vi hörs senare :)

Tjippp!

Åh, nu när jag skrev "tjipp" fick jag värsta tankarna på min gamla klass :( Fan alltså, att vi inte ses längre. Det är fan sorgligt. Vi tjejjer körde alltid en lek i klassrummet. Man ska trycka ihop läpparna och säga "tjipp" till den som sitter bredvid, och om man säger "tjipp tjipp" byter det håll så den på vänster sida ska säga "tjipp" istället. haha Den som börjar garva först förlorar, eftersom man ser sjukt rolig ut så tar det inte lång tid förräns alla asgarvar. Jajja..

Jobbet gick bra, och förvånadsvärt fort. Det var ju bra, tummen upp för det (Y)! Efter jobbet mötte jag Camilla på vägen hem och så gick vi till mig först där Daniella stod och vänta på mig. Sen drog vi mot stan och kollade i en massa affärer. Hittade sjukt mycke som jag bara måste köpa när jag får pengar :) Massa höst och vinter kläder, dom roligaste och snyggaste kläderna enligt mig :)

Sen gick vi och satt oss på gränden och tog en latte vid klockan 5 kanske och nu kom jag precis hem därifrån. Daniella drog efter ett tag men jag och Camilla satt kvar :) Suttit och snackat män vettni! Blir ju lätt så, eller vad säger ni? Och snackat gamla minnen. Jag förstår inte hur folk är så långsinta? Hur orkar man lägga ner sån energi på att "ogilla" en person för ett litet sne steg hundra år sen. Jag är knappast samma person som jag var när jag var 15, men antagligen lever många kvar. Move on. Lovar att livet känns en gnutta enklare då. :)

Dagens kanske mest roliga:

För går vi ut från gina och Daniella säger: Vi går in på ryans (uttalar det som ryan han i oc).. och jag tänkte, vad fan är det? Så ser jag Ryns skylten (sko affären).. och börjar asflabba. Ja ba, det heter ryns, inte ryans? HAHA! Så camilla och jag retade henne i en timma för det.

Och som jag kanske har berättat är jag inte så smart och allmänbildad. Absolut inget att skryta om men vissa får tydligen inte dom generna. Så sitter på vi gränden och snackar. Och daniella som älskar när jag är dum säger:

D- fanny, vad är den största skildnaden på kristna och judar?
Jag - Eh, det är väl att judar inte har någon förhud?
Och fyfan vad dom började skratta, och där sitter jag som ett frågetecken. Sen säger Daniella att skillnaden är att dom bara tror på första testamentet. Då kände man sig smått dum (A)

siiickt!

Mina fötter :( Dom skriker "döda oss" just nu. Kan inte ens förklara smärtan. Men ska inte klaga, pengar rullar in som det ska. Och shoppa både vinterjacka och skor ska jag göra! Sweet :) Och det där med att jag var ledig hela veckan tog jag nog ut lyckan lite i förväg på. Jobbar imorgon och på tisdag. Men sen är jag ledig och då blir det hem till mamma ett tag :)
Jag har verkligen ingen energi till att skriva något vettigt så nu ska jag faktiskt gör mig i ordning för sängen och kolla på paradise hotel :) Kanske bloggar senare.


ja blir så trött ^^,

Idag är en sån här dag då jag vill ställa mig i köket och skrika: "Käften alla fitt-katter!" För idag är jag väldigt trött och när jag inte är utvilad blir jag ett monster på morgonen. Det är väl typ det enda negativa med mig, att jag har dåligt morgonhumör? Kommer inte på något annat... HAHA, skojjade bara. Finns miljoner saker jag skulle kunna bättra mig på.

Jag ska till jobbet till halv 11 och här sitter jag och bloggar när det är 20 minuter kvar. Det är bra? Det är Robin som jobbar :) Kuljul! Sen kommer johan in till halv 12. Ne nu känner jag att om jag ska hinna gå till jobbet till halv 12 borde jag nog fixa mig lite och slänga i mig en macka. Ready set goooo!

happy :)

Camilla får en alltid på sånt bra humör alltså :) Hon ringde nyss och berättade "hur tråkigt hon har haft på krogen, att inga killar har raggat på henne, och det var inga människor på krogen". Ni förstår, vi har lovat varandra att berätta hur tråkigt det har vart även fast det vart askul. För då blir inte jag ledssen över att jag har jobbat tex. haha! Men sen kunde hon inte hålla sig, så hon berättade en massa roliga saker! Men hon hade nog fått i sig en eller två drinkar för mycke, hon ringde nämligen upp 20 minuter senare och berättade precis samma saker igen. Söt! haha.. Jag ba: Det har du ju berättat, minns du inte det? haha. Hon: Neej, jag är så jävla full! HAHA. Det är i allafall ett måste att vi två träffas imorgon, finns mycke att diskutera! Fast det känns som en latte på gränden är lite väl riskabelt, med tanke på vem som kan vara där haha ;)

Jobbet idag gick suvve! Askul att servera på bröllop. Alla tal är så himla roliga. Jag är ju alltid smått nervös när det gäller bröllop, kan inte gå in på detaljer och förklara varför. Men alkohol är inblandat i den historien. Fick höra meningar som "Fanny, jag tar en bärs så kör vi en favorit i repris".. DÖ! haha. Missförstå inte och tro att jag har druckit när jag jobbat, för så är inte fallet :)

Dom hade ett häfte där det stod allas namn i, precis som dom satt. Så jag kunde lätt kolla upp vad "mina snyggingar" hette och checka läget lixom. Det stod även en kort text om alla. Tyvärr var båda mina snyggingar upptagna. Ena var gift. Och den andra hade en sambo, som han bodde med i gävle. Nitlott där alltså. MEN, får inte glömma att jag fick lite ögonkontakt med båda två ändå. haha ;) Man ska inte säga något, man bara ger dom blicken! "Blicken" är en egenskap som inte alla har, enbart vissa. Haha.. internt. Jag kan vara väldigt ironisk ibland. Speciellt om jag är trött och uppspelt.

Camilla brukar säga: Fanny, man vet faktiskt aldrig när du skojjar eller inte. Så jag förstår att folk som inte känner dig kan typ tycka du är kaxig haha! Jag känner dig och vet knappt själv när du är ironisk eller inte haha!  Jajja, sån är jag!

Imorgon öppnar jag, good damn vad sliten jag kommer vara. Men vad gör det? Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.. HÖRDE JAG LEDIG? Japp, så skönt så. Även fast det kan ändra sig är bara tanken på det underbart. Då ska jag hem till sala och träffa mamma :D Som jag inte gjort på drygt tre veckor :( Jobbat så mycke.

Nu ska jag kolla på paradise hotel, sen sova! Hoppas för camillas skull att hon kommer ihåg att hon ringt mig så hon inte väcker mig sen! haha

Du leker med elden. Du bränner dig snart!


Tjabba tjena hallå!

Idag är det väl lite bättre kanske :) Fattar inte varför jag ska lägga ner någon energi på att tänka på det här. Jag har ju bestämt mig för att inte höra av mig så egentligen är det bara för mig att se dig "springandes tillbaka", för om det inte händer imorgon får du en vecka på dig sen är jag säker att allt är som det brukar. Men JAG tänker inte falla tillbaka denna gång. Du är för självisk, och egentligen ingenting för mig. Det var en lek från början... remember?

Jag börjar jobba klockan 4 och innan det ska jag duscha, fixa mig, äta lite osv :)  Jobbar med Therese, Lisa och Johan. Det är bröllops middag och säkert lite party. Drygt 80 pers tror jag så det kommer bli kul :)

Om jag klär på mig något vettigt blir det en dagens en outfit men jag tvivlar på det. haha(A) men ah, c ya later


The things that you do? Did it ever make sense to you?

Kan ju börja inlägget lite charmerande med att jag är pisst off! När jag är såhär förbannad får det mig att stanna hemma en fredag kväll, och det är inte ofta per år det händer. MEN, jag ska inte ägna ett inlägg åt att jag är riktigt jävla ap-förbannad, utan vi börjar om.

HEJ BLOGGEN :)
Träffade Camilla på stan klockan 2 ungefär. Men innan jag hann möta c, möter jag Daniella haha. Så hon gick med oss ett tag. Dom drog en donken och jag titta på som vanligt. Fattar inte, tycker alltid jag äter donken, men jag tittar fan alltid på också? Skumt. Sen gick jag och Camilla runt lite ensamma. Jag kikade in i en affär om min jacka fanns kvar och det gjorde den :) Och sen köpte C en kjol på gina. Vi gjorde inte mycke faktiskt, kjedjerökte och snacka skit. Jag uttryckte mina aggritioner för henne, haha!

Sen drog jag vidare till Restaurengen där jag mötte pappa och han bad mig följa med och handla, så jag rusade in och hämta en matlåda och sen drog vi till ICA ettan och handla det som behövdes.

Nu idag har vi ätit kräftor, asgott :) Sen så har jag faktiskt bara kollat på paradise hotell och slagit in i mitt huvud att jag aldrig mer ska höra av mig till en viss person haha. Det har gått bra än så länge. Och jag är stark och väldigt envis på den här fronten så det är nog lätt som en plätt.

Nu blire en cigg sen ph :)

Men fyfan!

Sånt här händer bara mig? Just nu står det en hel skolklass utanför våran lägenhet och skriker, kastar boll, och aa framför allt skriker. Skulle bara vilja gå ut och kasta en sten i huvudet på dom. Lärarna kan inte ens få sina barn tysta, man skulle kunna tro det var ett dagis... Nu gick dom iaf haha.

Jag är lite seg idag. Skulle egentligen mött Camilla klockan 1 ungefär, men det blir lite senare. Ska bara ta en morgoncigg nu sen skynda mig och fixa mig och duscha osv. :) Haha nu logga jag in på msn precis och Camilla skrev att hon också vaknade nyss (A).

No one I know could ever keep up with you!


hahahaha


just be yourself

Hallåja! Ser ni något nytt? Det lär nu ju göra, hihi :) Har ny header och bakgrund :) Hiss eller diss på det då? Det får i allafall minst 4 toasters av 5 möjliga av mig. Behövdes förändring, speciellt när jag var blond på den förra header.

Idag har vart en riktig slapp dag alltså. Jag har inte mått speciellt bra. Vart illamående stort sätt hela dagen. Men Camilla kom och muntrade upp mig runt 7 tiden tror jag. Då lagade vi kött och pommes med benne-sås, asgott! Sen drog vi ner till stan och satt oss på gränden. Jag tog en latte och hon en drömchoklad :) (den är asgod, nästan som en dröm faktiskt). Nu kom jag också på varför jag har överskottsenergi, pågrund av att jag drack kaffe på tok för sent kanske?

När jag kom hem mådde jag ännu sämmre och resten vill ni inte veta haha. Så jag har legat i soffan och kollat film med pappa och Karolina. Dom tjata i en kvart att ja skulle komma, när jag hade suttit där i två minuter somnade båda. Så visade dom sin tacksamhet lixom. Inte var jag nå vidare sällskap? Inte dom heller för den delen!

Så nu har jag somsagt bara trixat lite med bloggen. Ska gå ut och ta en cigg nu och sen kolla på ett par avsnitt paradise hotel. Ska träffa Camilla på stan imorgon, frågan är hur jag ska komma upp? Klockan är redan två. Jaja, sovgott :)


fräääscht!

Så nu är man nyduschad! Behövdes. Mitt hår såg ut som ett knullruffs! Efter att ha haft en halv hårsprya flaska (typ) och sen sätta upp det i en toffs och sova, är inte att rekomendera. Omöjligt att få det snyggt efter det haha. ska lägga upp en bild sen huhu.

Nu ska jag träffa Camilla. Vi vet inte vad vi ska göra, men hon är på in-rullande nu! Pappa sa att vi kunde komma till restaurangen och äta om vi kände för det. Och hungrig är jag! Ah fårse. Vi hörs senare :)

Utkast: En liten ...

En liten sneak peak på hur jag såg ut igår då. Jag orkade aldrig ta upp kameran. Och det känns så fel och säga. Kan du ta kort mig, kan du ta kort på mina kläder osv. Men jag ska bättre mig (A).

Jag lockade håret igår, för en gång skull. Eller aa, sånnadär lockar brukar jag aldrig ha. Det var skitlätt och jag överdirver inte när jag säger att det tog lika lång tid som att platta håret. Jag gjorde fem lockar på varje sida och sen vände jag upp och ner på huvudet, spraya (med betoning på spraya!) och ruffsa till det. Och taddá!

Igår började i allafall jag och camilla med en latte på gränden. Och min gamla religonslärare var där, jag döör.. blir fan knäsvag på riktigt. Sen drog camilla en donk och jag berättade massa roliga saker så vi satt och asgarva där i en halvtimme. Sen gick vi till bill o bob och tog ett glas där :) Sen gick vi vidare till pitchers där backlund och marcus var med massa polare. Så kom daniella också. Sen träffa vi på Miki, David och tajtis där också. Jätte många som var där och kolla fotboll :)

Sen började jag bli varmare och varmare, det kändes som mitt huvud skulle sprängas. Det var verkligen sjukt läskigt.  Så när camilla skulle börja dra sig, drog vi och hämta min cykel utanför Michaela, sen följde jag henne till bussen och jag cykla vidare.

Ringde och väckte han så att han kom och öppna dörren åt mig. Sen skulle vi ju då sova eftersom han började jobba kvart i 7 haha. Men jag kunde inte låta bli att prata om massa saker så det blev inte så. Men det var intressanta saker, sånt som jag skriver i min blogg ;) haha. Efter allt gos så somnade vi väl tillslut? Han kunde i allafall inte somna på ett bra tag och jag fick dåligt samvete för hållt honom vaken haha. Jaja han får sova idag istället!

Själv vet jag inte vad jag ska göra idag. Det återstår och se :)

spelar ingen roll :)

Japp, 06.50 är klockan och jag kom precis hem. En annan skulle ju upp till jobbet, men själv är ju så ledig som man kan bli! Så nu ska jag lägga mitt huvud på kudden och SOVA! Jag kan sova till lördag morgon om jag så vill. Vi hörs när jag vaknat!


lika, samma tråkiga humor (A)



Camilla och jag har världens sämsta humor när vi är tillsammans. Vi garvar åt ALLT som är tråkigt haha.

blondie

Saknar min vilda banan :)
(Emilia och jag)

Skön jobbdag alltså! Slutade klockan 2, as skönt! Men folk slutar aldrig förvåna en alltså. Kan väl inte sitta och skriva här vad gäster säger lixom, men aa.. att vissa orkar.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, leta rätt på lite kläder och sen träffa Camilla :) Det var för länge sen nu. Även fast det var i helgen då haha. Vet inte vad vi ska göra, men jag har lust att sätta mig i parken och bara softa i allafall. Kanske dra med en latte och något gott att äta på (Y). Men somsagt vi får se.

Imorgon och på fredag är jag LEDIG, skönt skönt skönt :) Vi hörs senare med kanske en dagens outfit!

måndag går på reapet tills helgen

Är det så att vara vuxen? Samma vanor hela tiden tills man får en gnutta fritid på helgen, om ens det? Det ser lixom ut såhär.

Duscha på kvällen innan man lägger sig. Ha ap-svårt att komma upp på morgonen men kommer upp runt tio (börjar elva). Går in i badrummet, kollar sig i spegeln. Blir livrädd! (haha skojja). Fixar sig lite smått. Sätter upp håret i en tofs. Slänger i sig en macka. klär på mig. Springer iväg till jobbet, är alltid där i tid. Jobba arslet av sig till klockan 4 halv 5. Åker hem, man är sjukt trött så att hitta på något är inte så lockande. Kolla på tv, sitter vid datorn, möjligtvis träffar en kompis men inte allt för sent. Duchar och går och lägger sig.

Så egentligen, någon dag när jag inte hinner skriva blogg, då kan ni gå tillbaka till detta inlägg. För det är troligtvis det jag gör om jag inte är ledig :P Nu är jag vid punkten, äter en macka! måste gå om tio minyyyter. heddådådåd

godnatt och sovgott

Förut trodde jag att dom meningarna orden betydde samma sak? Eller gör dom det? Ah vet inte iaf, har alltid undrat varför man säger både "god natt" och "sov gott" i allafall.

Vi åt asgod mat här hemma idag. Och drack rö-tjut! Äre inte livet så säg? haha. Sen kollade jag och Thilda på Paradise :) Några avsnitt sådär. Tror att hon blev lika insatt som jag där ett tag. Det är ju så kul hur alla betér sig!

Thilda åkte hem med 21.17 bussen och jag cyklade vidare till mycke trevligt sällskap (A). Vi kollade först på fotboll, som var hur tråkigt som helst. Även fast han inte ens hejjade på något av lagen så var det tydligen intressant? Tillslut kollade vi i allafall på two and a half men (Y) och lite annat. Minns bara inte vad, hur fan kan man glömma vad man kollat på i tre timmar? haha ;)

Nu ska jag kolla ett par avsnitt ph och sen måste jag sova. Det blir hard work work imorgon också. Och gissa vad jag fick av thilda då? :D En limpa cigg!!!! och ett kompisarmban (naaaew) hihi :) Men fyfan, slipper köpa cigg på veckor nu alltså! Happyface.

Hallå där, vem är du?

  
(klicka för att se större)

Tjabba på er! Idag har jag jobbat. Det var bara jag, Therese och Robin som jobbade idag. Ska inte säga att det blev kaos, men det var väldigt mycke att göra. Och när 70 gäster kommer precis på en och samm gång får man lite små panik. Och det komiska var att pappa skickade sms precis i rushen och säger "Hoppas det går bra på restaurangen. Ring bara mig i nödfall. Men det här går bra tjejjer, det vet jag. Hjälp Robin om han behöver det." Haha in his face att vi hann springa in i köket och hjälpa Robin. Men somsagt det gick bra idag. Hade man disk sen eller? Aa jo det hade man. Liknade små berg lixom. Gick in i köket i en timme drygt och hjälpte robin med lite saker. Men både han och jag är livrädda att jag ska skära av mig fingret, för det är lixom sånt jag kan lyckas med. Brukar ungefär låta såhär "Jag är livrädd att jag ska typ bli av med ett finger", " JA, jag också och då har väl inte jag något jobb kvar haha" ;) . Klockan fyra slutade jag i allafall och nu är jag hemma.

Nu väntar jag på att lilla thilda ska komma hem till mig :D Fan vad jag saknat henne. Sjukt! Två veckor har skiten vart borta. Hur kan man göra så mot sin kompis :( haha! skojja bara. Glad för hennes skull och lika glad för att hon kommit hem. Gladast är jag nog för hon sa att jag skulle få en present (A) haha skojja, men jag är så nyfiken. Kunde knappt sova inatt.. naat! hihi


Och imorse kan jag säga att det var rätt svårt att kliva upp. Låg och kollade på paradise hotel 4 (danska). Har ju sett på FB att alla säger dom ska kolla på det hela tiden så tänkte kolla om det var värt det. Och jaaa.. intriger och sånt gillas ju så klart man fastnade. Nu ska jag nog kolla ett till avsnitt tills thilda kommer.


Ikväll blir det god mat, och lite vin med Thilda då, jonna, sirpa, karolina :) Hörs senare.


yeey :)

Taddaa! Snackade jag inte om besöksrekord imorse eller? Och nu är det till och med två timmar kvar tills klockan är 00.00 :) happy me.

Men idag har vart en dag av slöseri med tid kan man lugnt säga. Det enda jag gjort är att sova. Har inte ens orkat pallra mig till shell och köpa cigg. Där med en cigg rökt idag. Mucho bra. Och thilda fick förhinder så träffade inte henne heller. Men vi kanske ska ses imorgon istället. Efter mitt jobb i såfall :)

Har precis kollat klart på en film på fyran. "Om ödet får bestämma" hette den och var jätte bra :) Skit fin film verkligen. Ibland kan man verkligen känna sådär. Att man bara måste träffa "honom" igen någon gång. Eller i och försig så känner jag redan så. Daniel, han i köping. Vi två var soulmates och vi måste bara träffas någon gång igen, och det kommer vi göra också! Någon dag när tiden står rätt.

Nu har jag väntat ett bra tag på ett sms från dig. Men det kommer ingenting :( Får hoppas och vänta lite till. Spelar ingen roll om du ser det här för du vet ändå inte att jag snackar om dig.

bloggtorka haha

typ? Nej men har tyvärr inget att skriva om just nu. Thilda kommer till runt klockan 8 idag :) Längtar efter henne jätte mycke!

Vet inte vad det är men det enda jag gjort idag är att äta och sova. Är sjukt trött. Gäspar hela tiden. Kommer väl bli pigg tills ikväll då jag ska sova, eftersom det är jobb imorgon igen :)

Man ser mer och mer på facebook att skolan börjar närma sig för många. Scheman suger och att det bara är en vecka kvar ger panik. Skönt, så jävla skönt att man inte har någon skola att komma tillbaka till! haha :D

Jag vill ha höst. Jag vill ha päls. Jag vill ha lager på lager!

googla dig själv?

Eg-ho? (ego) haha. Nej men jag googlade mig själv och såg att en tjej hade skrivit att hon inspererades av mig pågrund av min dagens outfit. Liten kick man fick då eller? Sen såg jag att folk hade svarat på frågan, "vilka bloggar läser du" och så hade dom skrivit fahlsan.blogg.se :) KUL. Men det roligaste var nog att Soham som jobbar för metro mode skrev att "bäst klädda över lag är: fahlsan.blogg.se" Sjukt kul ju haha :) Det får en att vilja lägga ner lite mer tid på bloggen ändå.

Nu ska jag äta frukost. Har ätit rostis med skinka i veckor nu, så gott så. Sen ska jag ringa thilda och kolla vad hon gör och när vi ska ses.

Jag har faktiskt stillestånd i hjärnan och kommer inte på ett skit att skriva så vi hörs lite senare. Ska försöka ta en dagens outfit och sen så visar jag var jag fick av thilda :)

Kul att jag har lika mycke besökare nu som jag hade igår kväll vid 00.00. Det luktar besöksrekord!



shoot baby

Alltså haha, jag sitter och skrattar för mig själv hela tiden. Sitter och tänker på i lördags morse när jag vaknar och ser att jag har snott åt mig hela täcket och säger:

Jag - Oj, fryser du? :P
Han - Haha tror du att du hade haft täcket då?

Och så kom jag på hur bitchig jag hade vart kvällen innan så kände att jag förtjänade det. Men å andra sidan drog jag bara i täcket lite mer och somnade om.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Förlåtelse handlar om att släppa taget om det förflutna. Förlåtelse är att göra det möjligt att börja om från början. Ibland kan förlåtelse mot dig själv vara det viktigaste. Kanske inte att övertala att du gjorde rätt, men mer att känna in känslan av skam och skuld, samt att acceptera den. Ta in den i ditt hjärta. Sluta kämpa mot. Då först kan du verkligen släppa taget.

"What you resist, persist"


Jag och min nya kompis ;)


att bara göra ingenting



En söt liten bild på mig och Camilla :) Jag har en massa bilder från helgen som jag KNAPPAST pallar lägga upp här på bloggen, så ni  som är vän med mig på ansiktsboken kan ju tjuvkika lite där om ni vill. Roliga bilder faktiskt, mycke roliga.
I lördags kom jag ju hem runt 10 på morgonen och då vare bara att hoppa in i duschen och bajka till jobbet. Jag hade bestämt mig för att stanna hemma. Men efter att ha hört Lisas partysnack osv. så blev det inte så. Jag camilla och michaela drog hem till sebban där han jocke och lukas var så förade vi lite. Sen blev det sjökan igår igen. Rostam jobbade :D och min lilla bög jobbade också thihi. Efter krogen gick jag och camilla in mot stan. Träffade på en massa människor sen fick vi skjuts av Erra (för andra gången den dagen) hem till mig och där hoppade jag av och Camilla åkte vidare hehe. Och idag var det fanimej bara att stiga upp och jobba igen. Men imorgon är jag ledig och jag kan verkligen inte beskriva hur SKÖÖNT det känns. Den som ringer och frågar om jag kan jobba imorgon kommer jag personligen strypa.

Och Thilda ringde nyss och nu är hon hemma från egypten :D:D:D:D! Fyfan vad kul, ska träffa henne imorgon, tur att jag är ledig också ju! Hon hade köpt present till mig (A) och jag är så nyfiken ^^, undra vad det är..

plutiplut

Hehe, schnyggt kort. Nej men jag ville bara visa fredagens outfit. Jag hade cykelbyxor från cubus, kavaj från H&M och linne från H&M. Sen hade jag ett par kilklack skor från Belle som inte kom med på bild :)

Fredagen var hur rolig som helst. Vi började hemma i Mannes lägenhet som Vatanen har fått låna i en vecka :) Det var jätte kul att träffa alla igen faktiskt, det var ett tag sen. Vi söp rejält där och drog ner lite senare med några grappar mot krogen. Men tillslut var det bara jag camilla och michaela kvar.

Eftersom pluttan inte var ett alternativ because camilla är 91:a så blev det sjökrogen. Men eftersom det var barnkalas där med skum och skit så fanns det inte så mkt plats att vara på.

Rostam jobbade i allafall :D (vakt). Alltid lika kul. Vi driver med varandra heeela tiden verkligen. Och jag fick helt klart en ny kompis. Vimmelfotografen! Så fort han gick förbi mig började han babbla på om mina ögonbryn och att han älskade dom. Han älskade min "känsla för mode" som han så fint kallade det. Han smällde till mig på rumpan och shaka lite så fort jag gick förbi. You get it? Aa, han är bög. Och jag som alltid velat ha en bögkompis. Perfekt! ;)

jag lever!

Dagens(gårdagens) kläder:
Stor tröja - Myrornas
Sjal - Thailand
Håliga leggins som jag valt att ha en par svarta nylon strumpbyxor under - GinaT
BjörnBorg kängor - Wedins

Tjena! Jag glömde helt bort att skriva blogg innan jag drog igår, hade helt enkelt inte en tanke på det haha. Blir så när man är med Camilla, vi hittar på så mycke annat bus istället. Men nu så, nu ska det bli bättre med uppdatering.

Igår var jag och Camilla på stan, köpte lite stuff och drog en donk. (gratis! och det är alltid godast). Men vi orkade inte vara på stan så länge så drog hem till mig och började tagga inför kvällen istället!

Jag har så mycke bilder och så mycke och berätta känns det som, men jag hinner inte det nu faktiskt. Jag kom precis hem (haha) och ska slänga i mig en macka för att sedan bajka iväg till jobbet sörrni. Känns så jäkla lockande att jobba idag till antagligen sent sent på kvällen! Det är ju så frestande efter en hård partynatt? Naaaat! Men vafan I got to do what I got to do lixååm. Och å andra sidan är jag inte ett dugg bakis. Det kan man se på två sätt. Antingen fick jag i mig på tog för lite, eller så har jag supit för länge och för mycke i mina dagar att min kropp helt enkelt inte vet om jag är nykter eller full och där med inte vet hur den ska må? Jaja, vi hörs senare ikväll med bilder och ord om igår kväll! :D


Felix

Felix har en idé som de kört ett tag i alla sina reklamer. De har ett igenkänningsljud som hela tiden rullar i bakgrunden. Kopplingen är väl säkert rätt klar, men jag reagerade på att det onekligen låter lite suspekt. Ska verkligen ett matföretag ha en människa som sitter och runkar som bakgrundsljud?

Lyssna själva:

Godmorgon :)

Oh, nu har jag sovit 14 timmar, är riktigt utvilad. Idag blir det stan med Camilla, äta eller ta en latte på gränden typ och sen leta some clothes för kvällen. Jag vill verkligen ha min lön nu. Har hittat den finast vinterjackan ever, men tänker inte skriva vilken jag menar och vart den finns för då är den väl slut innan jag vet ordet av det :)

Nu ska jag gå upp och ta en cigg som det känns som jag längtat efter hela natten. Samt äta en macka, konstigt nog är jag inte hungrig även fast det enda jag åt innan ja somnade igår var lunchen på jobbet. Ska hoppa in i duschen och fixa mig, sen är jag fit for fight.

Och jag har väl inte velat skriva det här på min blogg så tidigt, men..
RIP BERZAN KOLANC
Jag kan inte riktigt förstå att jag aldrig kommer se dig igen. Att allt vi gjorde tillsammans förut, det är verkligen bara minnen som aldrig kommer upplevas igen. Du var en av mina första kompisar när jag flyttade till skiljebo. Och jag och sara blev jagade av dina tjejkompisar för att vi umgicks med dig. Och för att du och sara hade en liten crush on varandra hihi (A). Nu när du är borta lever vi på minnen och jag hoppas du trivs där uppe i himlen!

Klockan 14.00 vid Växhuset är det minnestund för Berzan.


godnatt på er.

Otroligt gammal bild haha. Ful också haha, men den gör mig glad :) Det är Thilda, jag och Andreas på konrad.

Nu mina vänner ska jag ta av mig kläderna, fullständigt skita i att jag inte har ätit något ikväll och bara soooova! Imorgon är första dagen på länge jag verkligen kan sova ut och det ser jag fram emot. Men för att jag inte ska sova bort hela dagen och kunna röra mig mot stan till klockan 2 så ska jag krypa ner i min ovanligt sköna säng. Heppåer


You make me feel like "oh boy", you make me feel like no boy

Kvällen igår var verkligen as rolig! Även fast det inte var smockat på krogen så hade vi så himla roligt och trevligt. Vi cyklade ner till klockan 12 så vi var där i drygt två timmar. Hade kunnat vara kvar minst 2 timmar till men.

Roligast på hela kvällen var att när jag och camilla  va på spicy i onsdags så satt det en kille och glodde på henne hela tiden. Han satt vid borden bakom min rygg och typ hängde över sig staketet och camilla fick svårt att koncentrera sig på att kolla mig i ögonen när vi pratade med varandra haha. Och tidagare i fredags satt vi på gränden och tog en latt och då var jag med om precis samma sak. av en annan kille då. Sen när vi kom till pluto är det första vi ser dom två killarna tillsammans? Haha hur sjukt?

Och världens, och då menar jag världens snyggaste kille, eller nja.. mer vackraste kille (för han såg verkligen ut som en ängel haha(A)) var på pluto igår. Så gick vi fram till honom och hans kompis och pratade lite med dom. Så frågar han hur gammal jag var och sen frågade jag honom:
Jag - Hur gammal är du då? :)
Han - 25 :)
Jag - nää? :O haha
Han - Jo, jag har barn också :P
Jag - mhm... eh, sött :)
Han - Aa, hon heter Vera :)
Jag - okej.. :P
Han - Jag har ett till på gång, hon ska heta Elsa :)
Jag viskar lite högt till camilla - Jag tror jag hittat fel kille ;P hahah..
Han - DU, ska vi börja om?
Jag - Aa visst :P?
Han - Hej, ***** heter jag :)
Jag - Aa jo.. fanny :P
Han - Jag är 21 och har inga barn, jag har aldrig bott i usa heller :)
Jag och Camilla börjar asgarva verkligen och nära på att klippa till honom lixom. Sen stod vi och pradade med honom om allt mellan himmel och jord. Bla. hans musik osv. enda tills klockan var två och vi gick hem. Jag drunknade bokstavligt talat i hans ögon haha!

När vi kom ut från krogen träffa vi på Miki, Putte och alla andra igen. Tappade bort dom och sen cyklade vi med David, Ludvig och några andra till Shell för att köpa cigg. Sen somnade jag och Camilla som stockar efter en resumé av kvällen!  :)

Och gissa vem som är LEDIG imorgon? :D jagjagjag (än så länge)

Passande låt och sjukt bra också.

camilla och fanny gör staden osäker ikväll!

Vi ska nämligen ut i ut i ut idag :) Det blir pluttan. Lisa och alla ska ut + att putte fyllde år igår så tunaboysen är också ute. Det kommer bli jätte kul tror jag. Även fast jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig + att Camilla är iväg och köper lite förkröks dircka NU?! Alltså vi är såå ute i sista sekunden med allt. Om två timmar lär vi väl knalla mot krogen lixom. Men men, nu ska jag äta pizza med karolina, pappa och snart camilla när hon kommer tillbaka. Hon värkar ha rymt.. puss

sweet dreams

Underbara drömmar. Drömmar som redan varit verklighet men det spelar ingen roll att dom spelas upp i min sömn igen :) Det var väldigt svårt att slita sig ur dom och hoppa in i duschen imorse. Hoppas verkligen inte mina sömnproblem är på väg tillbaka för jag orkar verkligen inte ligga vaken halva nätterna. Men det var bara kanske igår jag inte kunde somna, hoppas på det. Nu är jag i allafall färdig för att åka. Eller ska slänga på mig kläder bara. Lyckades flirta till mig att börja en halvtimme senare. Gick ut som en zombie och fråga "jag jag inte få börja nio... :'(" Pappa kolla lite wierd på mig och förstod att det var bäst haha. Ska ju vara i köket idag, skit tråkigt. Man ser inte en kotte ju. + att Robin kommer köra med mig somfan.. men jag lyssnar ändå inte det honom :) (hör du det?!) hah (A).

vad gör jag uppe nu?

Åh, jag ska ju fan upp tidigt somfan imorgon. Klockan halv 9 börjar jag och innan det ska jag upp och duscha och skit :( Fa-an, aa kommer somna ovaggat imorgon kväll i allafall.

Efter jag vart på jobbet idag åkte vi ju somsagt och handla. Och fyfan, sista gången jag hänger med kan jag ju säga. Orka att dom var där i en timme drygt. Fyfan vad tråkigt det var.

När jag kom hem bytte jag bara lite kläder sen drog jag vidare. Tog med mig filmen smala sussie så vi kollade på den. Första gången jag kollade tyckte jag inte den var ett dugg rolig men den här gången asgarvade jag i stort sätt genom hela filmen. Kanske för att jag inte förstod någonting av den sist, nu satt tobbe och förklara och svara på alla mina dumma frågor haha. Undra om han skrattade åt dom eller filmen. Jaja (A). Sen kollade vi på two and a half men, och skrattade lite till haha. Kom väl hem runt tolv snåret :).

Nu ska jag ta en cigg om jag orkar resa mig, sen sova!


lite kort

Tjabba :) Tänkte bara uppdatera lite kort innan jag drar från restaurangen. Har vart här i flera timmar och bara pratat och varit sällskap. Ritkigt skönt att kolla på när andra jobbar faktiskt, kanske borde åka hit lite oftare på lediga dagar ;) Haha, nej skojja bara. Snart ska pappa jag och karolina åka och storhandla. Dom ville tydligen ha med mig, hoppas dom inser att kvittot kommer vara på den dubbla summan än om dom hade åkt ensamma.

Senare blir det nog att träffa camilla och några gräbs. Om vi kommer på något att göra dvs. Annars blire en lugn hemma kväll. Jobbar trots allt imorgon. I köket faktiskt. Dom ville ha hjälp :) Och jag kan ju det mesta lixom? ;) ha-ha-ha. not. Robin fick göra om vaniljpanacottan jag gjorde härom dagen. Skyll dig själv säger jag bara. Misslyckas man med snabbmackaroner misslyckas man nog med det mesta i matväg.

försov mig.

Kändes nästan som man gick i skolan igen. Jag skulle kommit in på jobbet runt 10 idag och kollat mitt schema och lite stuffs men vaknade i panik klockan 12. Så nu ska jag gå upp och duscha och sen cykla iväg till jobbet :) Kanske äter lunch där också då, och dricker lite kaffe :) Hoppas någon rolig jobbar, dvs. robin eller lisa :) HAHA, alltså fan vad jag och robin skrattade åt johan här om dagen.. åh, ja orkar inte förklara men fyfan. Han kör grävskopan iaf ;)

Do you wanna be an indian? Chraa Chraa indian

Today I look like this. Casual men snyggt. Enligt mig då, sjävla får ni tycka vad ni vill :) Har på mig jeansleggins från gina (som jag nu mera tjatar sönder på grund av att jag älskar färgen och tycker dom är sköna). Stor vit stickad tröjja som är från myrornas, ankelbots fråg din sko och ett indianband från H&M.

Åkte ner på stan vid halv 8 och mötte upp Camilla. Sen gick vi till spicy och hon åt :) Så satt vi där och pratade rätt länge om massa saker. Killar och deras små hjärnor bland annat :) haha. Sen gick vi vidare och köpte cigg, mötte miki och putte och killarna och stanna och pratade med dom ett tag. Sen satt vi på en bänk ute och pratade en halvtimme till och berätta massa hemlisar (A) haha. Blev ingen bowling för oss, vi orkade inte dra oss ändå till bellevy. Boshen ju? haha ;) skojja.

Nu sitter jag och kollar på beck och ska snart som helst fixa mig för sängen och lägga mig där och kolla istället. Imorgon blir det in till jobbet för att kolla mitt nya schema. Servering chefen har tagit in mig mer för att han tycker jag är så bra haha (A) Då blir man ju faktiskt lite glad. Och menar inte att skryta :).


Saknar min thilda så det gör ont :(


 


jag skrattar idag

Blir förbannad på mig själv för hur seg jag är. Har lite brådis för ska nämligen ner på stan och äta med Camilla sen ska vi möta upp Daniella, Marcus, Jeppe, Annice, och troligtvis Emilia och Hames för att bowla :) Så hinner inte skriva, men bilder kommer troligtvis upp ikväll :) Håll utkik :)

godmorgon.

Hej huvudvärk! Vaknade med världens smärta i huvudet. Men det är säkert bara för att jag sovit så länge. Vaknade klockan två. Jag som skulle börja gå upp tidigare :( Men det gick inte idag, jag och karolina satt och pratade så sent igår om att vi ska ha någon slags inflyttningsfest/födelsedagsfest, med både hennes och mina vänner. Det skulle vara askul faktiskt.

Vaknade btw av att Daniella ringde och väckte mig och fråga om jag skulle med på bio ikväll. Men om dom ska gå på harry potter följer jag inte med. Orkar inte lägga ut pengar på något jag hatar lixom. Eller, jag har inte sett någon harrypotter film så ska inte yttra mig, men jag lär nog börja med första filmen istället för sista.

Nu ska jag gå upp och ta en cligg och äta lite frullle :)

frågor och svar

Fullständigt namn? - Fanny Sofia Elisabeth Ahl
. Exakt ålder? - 19 years
. Vart bor du? - västerås
. Bor tillsammans med? - pappa och karolina (pappas tjej)
. Husdjur? - 4 katter
. Färg på ditt hus? - lägenhet, vit/beige
. När är du född? - 31 juli 1990
. Klass? - ingen
. Vilket år tar du studenten? - har redan tagit
. Något jobb? - ja
. När ska du sova ikväll? - alledes strax
. Duschat idag? - japp
. Kramat någon idag? - nej
. Pussat någon idag? - nej
. Vad har du ätit? - kyckling och ris
. Dagens klädsel? - jeansleggins, tubtopp
. Dagens sötnos? - jag
. Dagens roligaste? - jobbet
. Har du många vänner? - dom bästa
. Hur många har du kysst? - det har jag verkligen uppskrivet någonstnas
. Vem kramade du senast? - oj, jimmie tror jag
. Hur många vill du ha sex med? - på en och samma gång?
. Hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? - 2
. Hur många har varit otrogna med dig? - får dom hålla reda på själva
. Har du pojk-/flickvän? - nej
. Vem pratade du med i telefon senast? - kan man allt undra
. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - calle - jag måste kissa

FAVORIT:
. Film? - vet inte
. Låt? - lyssnar typ sönder när darin sjöng på sommarkrysset
. Mat? - pappas restaurangs mat kanske
. Dryck? - cola
. Stad? - lysekil på sommaren. Annars trivs jag rätt bra här
. Land? - sverige? haha.
. Ämne i skolan? - religon, lätt! (internt)
. År? - diggar det här året rätt hårt eftersom jag tog studenten..

SENASTE:
. Personen du pussade? - tror jag inte ni vill veta. moha..
. Personen du skrek åt? - antagligen pappa? men minns inte.
. Gången du spydde? - hmm, idag. (har väldigt lätt för att må illa för saker)
. Gången du grät? - va väl ett par dar sen kanske
. Pizzan du åt? - hawaii med vitsås, yummi
. Gången du var i göteborg? - var år sen
. Gången du var i stockholm? - förra veckan
. Personen som såg dig gråta? - pappa tror jag


ANTINGEN ELLER:
. Svart eller vitt? - svart
. Hund eller katt? - båda
. Ut och festa eller hemma och mysa? - festa
. Tv-spel eller datorspel? - tvspel
. Singel eller upptagen? - öppen för förslag ha-ha
. Lunarstorm, helgon eller playahead? - ingen
. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad, eller njaa.. ja vet inte haha
. Big brother eller paradise hotel? - paradise hotel
. Svart hår eller blont? - brunt?
. Blåa ögon eller bruna? - blåa
. Choklad eller lakrits? - måste jag ens svara på det? silly
. Göteborg eller stockholm? - sthlm
. Högerhänt eller vänsterhänt? - vad vill du att jag ska vara?
. Coca cola eller fanta? - cola
. Pizza eller kebab? - pizza
. Randigt eller prickigt? - randigt
. Älska eller älskas? - en kombination kanske?
. Leva eller dö? - jag har aldrig vart död så har lite svårt att gämföra..

ANTAL:
. Personer du älskar? - 35.... hallå? räknar inte
. Personer du hatar? - lägger inte ner energi på att hata ovärda människor.
. Personer som sagt jag älskar dig? - alla typ
. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - flashback kändes det som nu, men två.
. Glassar du ätit på en dag? - det vet jag inte
. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 0
. Gånger du haft minnesluckor? - någon enstaka gång isåfall.
. Piercingar har du? - naveln ba
. Personer du saknar just nu? - mamma och thilda :)
. Gånger ditt hjärta brustit? - jadu..

VEM:
. Vill du kyssa nu? - möjligtvis that hot thing som klev in på restaurangen idag
. Ska du träffa imorgon? - starting with the man in the mirror, ooh yeah
. Sjöng du senast för? - pappa och karolina, säkert grannarna också
. Hade du senast en msnkonversation med? - andreas (nu har jag skrivit om dig i bloggen, haha)
. Spelade du tv-spel med senast? - daniella, marcus och adde backlund
. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - någon som hellre super sig redlös
. Vill du kasta en sten i huvudet på? - dom som verkar behöva det
. Förtjänar att dö? - ingen jag känner iaf
. Vill du sova brevid inatt? - oscar, (min kattis, som redan ligger bredvid mig)



VAD:
. Gör dig glad? - vänner, när familjen bryr sig, kläder
. Gör dig ledsen? - mycke
. Vad vill du helst göra nu? - sova
. Önskar du att du slapp göra? - gå upp och gå imorgon bitti
. Vill du ha nu? - godis
. Önskar du dig i födelsedagspresent? - fyllde nyss år, men en bil kan jag ta
. Längtar du till? - en förändring
. Tycker du om dina betyg? - hörde mig själv fnissa till samtidigt som jag läste frågan
. Ångrar du ditt liv? - jag ångrar ingenting, IN YOUR FACE
. Är det bästa som har hänt dig? - min mamma :)


hold on..

Nu orkar jag äntligen sätta mig och skriva lite, har inte haft ett dugg lust tidigare. Vart trött och allmänt hängig. Jobbade med Therese idag och det var jätte roligt faktiskt, första gången jag jobbade med henne och det klickade direkt :) Vi jobbar lika dant lixom.

Festen igår var trevlig. Inte as rolig, men helt okej :) Va ju med camilla så tråkigt kan det ju knappast bli. Freja var med också! Vi fick skjuts av stefan ut dit till klockan tio tror jag. Så satt vi där och umgick och mot slutet blev det lite dansa också. Och jag och camilla läste dassboken varje gång vi gick på toa och den roligaste historian enligt oss gick såhär "jag har två guldfiskar, jag har döpt ena till ett och den andra till två, om ett dör har jag två kvar" hahahah. Okej, vi har torr humor, men erskänn lite skojj? Stefan kom och hämta oss runt två sen.

Alltså det är så roligt där vi bor. För det första vet man precis vad alla gör i lägenheten, typ går på toa, duschar, ska gå ut, och just nu äter någon av grannarna poppcorn, om ni vill veta? Vi får veta ofrivilligt. Och för det andra går det så jävla roliga människor på den här gatan. Västerås hjulbentaste människa har i allafall gått på denna gata, och är det många som går och pratar för sig själva när dom är på prommenad? Eller är det bara filurerna som går förbi här. Minst en per dag. Ja det är en konstig gata jag bor på, så har hamnat rätt i allafall :)

Vi hörs imorgon.

nanana

Det var rätt kul igår faktiskt :) Men kanske försvaga jag-saknar-hemma-fester känslan lite granna. För SÅ kul var det inte. Kan vara festen, eller så är man bara van med krogen och en massa massa folk omkring sig. Men jag hinner faktiskt inte berätta om kvällen nu, det får jag göra i eftermiddag när jag kommit hem från jobbet. Johan skicka sms igår klockan 23.00 och fråga om jag kunde jobba idag så det var bara att göra det lixom. Nu mår jag jävligt dåligt men uppe är jag. Bakisdag blandat med värsta mensdagen är inte att leka med. Mår illa och har ont i huvudet, sjukt mig bara.

sjukt trött

Eftersom jag somnade (somnade om) så sent igår och gick upp rätt tidigt för att jobba är jag sjukt trött just nu. Skulle kunna somna vilken sekund som helst. Men daniella och nettan sa att vi skulle antingen till bill o bob eller något för ett glas av något slag. Känner att jag kanske behöver det i mig för att varva ner ett par hekto. Klädproblem är löst, nu ska jag bara orka pallra mig upp ur min sköna säng och slänga mig i duschen... don't think so. Det blir lite cider och en cigg på ballen först. Gäsp

:)

Tjabba. Inge kul att lägga in gamla bilder då jag inte ens har rätt hårfärg så det blir inga bilder. Jag ska jobba, det är därör jag är uppe nu om ni undrar. Måste cykla förbi shell och köpa cigg, det tar emot. Orkar inte åka värsta omvägen haha. Annars cyklar jag ju lixom rakt över blåsbo. Nu ska jag typ till rocklunda och vända haha. Jaja nu ska jag försöka få i mig en macka och sen cykla. Hörs sen.


my bad

Sorry för usel uppdatering dom sista dagarna, ointressanta texter, inga bilder, ingen dagens outfit osv.! Men jag har verkligen inte pallat. Har vart ute å flängt som en galning känns det som. Är jag inte på grönalund och åker karuseller är jag på jobbet och serverar och är jag inte där är jag förmodligen med mina buddies. Om inte annat tar jag vara på den lilla sömn jag hinner fånga. Igår somna jag runt elva och det är ett mirakel. Och jag hade faktiskt sovit nu också om det inte var för en liten Tobias som ringde nyss efter ha vart ute och flängt på krogen. Så nu är jag pigg och konstigt nog mår jag illa, vet inte varför :( Ska sätta på top model och försöka bli trött igen. Kollar på avsnitt som inte kommit till sverige än så det är grymt spännande! Lovar att jag ska lägga in en bild på vinnaren så fort jag har kollat klart hela programmet, mohaha.. blir ni arga då? Imorgon känner jag för bilder, dagens outfit, och ena med det tredje så kanske blir lite bättre uppdatering då. Kanske.

pjuuuh.

Jobbat i nio timmar. Mina fötter värker apa :( Men nu har jag äntligen slutat. Sitter på falkenbergskaterassen och surplar vitt med Karolina och Sirpa :) Ikväll blir det nog lugnt tror jag, imorgon köör vi.

Grattis till cämigril som fyller 18 :)<3

jobba.

Fan vad jag somnade tidigt igår. Före 12, det är inte likt mig. Men vad skönt det var. Pappa ringde nyss och bad mig komma ner och jobba så ska hoppa in i duschen nu och sen iväg :)

Undra vad som händer ikväll? :)

va dig själv, det finns redan så många andra.

Du är en riktig wannabe, bara så du vet.
haha. (alltid kul när man uppskattas dock, mohah)

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, jag håller på att bli sjuk känns det som :( fan jäkla skit alltså, kan jag ha blivit smittad tro? ;)

Jag vill inte att Daniella ska jobba :( Hon jobbar kväll, imorgon också. Jävla bajsunga. Men i helgen är honi iaf ledig och då får vi väl ta och hitta på något roligt. Hoppas emilia är ledig också.

Skulle ni flytta till norge och jobba om ni fick chansen?


Det finns bara en av mig och det är jag!


Pappa och Hanna (karolinas kompis)


Karolina :) (pappas tjej)


Pappa och Karolina :P (inne i dimman...)


back home!

Tjabba!

Grönalund igår var asroligt verkligen. Och fan vad vi festa till alltså, alkohol och karuseller är en bra kompination enda tills man lägger sig i sängen för då kan jag lova att man fortfarande åker karusell.

Jag och Karolina gick runt rätt mycke själva, och jag fick t.o.m upp henne i frittfall tilt. Hon är sjukt höjdrädd. Vi åkte därimot inte inzane (stavning?) den här gången, den gick sönder hela tiden. Pappa vann en el-gitarr med förstärkare och hela kittet. Han som stod i det hjulet sa att det var en rätt så bra gitarr och inte många som vunnit den. Så det gick pappa och tjata om hela dagen. "fan, jag har vunnit en elgitarr", "alltså, jag har fan vunnit en elgitarr", "hur kunde jag vinna den här? (och kollar stolt på paketet".. tillslut skek alla, VI VET ATT DU HAR VUNNIT EN ELGITARR.

Det har hänt så mycke rolitgt, men det är skitsvårt att återberätta i ord och få det att låta lika roligt som det var lixom. Pappa blev dyng, kan jag ju meddela. Först tappa han bort sina bakomat kort och sånt i virvelvinden, (dom hittade jag) och då kan man säga att han blev glad. Företagskortet och hela skiten lixzåm.

Sista tåget gick hem kl 22:07 och vi kände att vi inte ville dra från grönan runt kvart över 9 då det är drygt två timmar kvar tills det stänger så pappa kom med förslaget att slagga över på hotell i sthlm, sagt och gjort. Vi drog från grönan klockan 11 och checkade in på Scandic hotell, alltså jag trodde inte det kostade så mkt att bo på hotell en natt. En natt för oss kostade lite mer än tre tusen. Det är galet :S. Sen gick vi och käkade på restaurang och sen gick vi tillbaka och sov i dom sköna hotellsängarna.

Imorse upptäckte pappa att han tappat bort sina kort igen. Och dom fann hann på restaurangen vi åt på kvällen innan. SHIT alltså. Nämnde jag ordet dyngrak? Han spåra verkligen, haha. Sen drog vi på stan och pappa köpte ett par as snygga skor på bianco :)

Kom hem för en timme sen och nu har jag varvat ner lite, fyfan alltså. Borta bra men hemma är fan bäst. Fatta vi hade inte med oss något till sthlm lixom, som ombyteskläder, tandborste, deo, osvosv. Men kul det var det!

Tack för allting pappa♥

gaaalet

Alltså är inte vi familjen tajkon, vem fan är det? Vi ska till grönalund idag. Tåget går om 5 minuter, tror ni att vi hann med det? Ja, halva familjen. Eller snarare karolina, marcus och hanna (karolinas kompis). Pappa och jag är kvar här. Jag duscha och sminka mig på en kvart, helt fucking i onödan. Men men, nu får jag varva ner i allafall för det blir att jag och pappa tar ett senare tåg. Skööönt, då får jag något i magen också. Tror jag drömt om pizza hela natten, jag som inte ens tycker om pizza?

Åh, alltså jag måste bara säga twilight!!!!! Lite smått pinsamt att erskänna att jag såg den första gången igår. Men fyfan vad bra den var, jag älskar den nu mera. Skulle kunna kolla om den hundra gånger tror jag. Kanske inte riktigt håller med om att man blev kär i han vad han nu heter som alla tjatar om. Men snygg och charmig är bara förnamnet. Okej, jag har en crush. haha

nu blire frulle :) Är fan riktigt glad att dårarna hann med tåget så man får en lugn stund. Skulle bara fattas att dom missade tåget och kom tillbaka. Då hoppar jag.

och nu sa pappa att vi ska dela på en pizza! awsome

You can't make people love you, but you can make people fear you.

Shululu!

Nu ser ni bättre hur jag ser ut i håret :) Slängde på mig nördbrillorna också.

Åkte ju somsagt ner med till stan och mötte upp emilia så åka vi hem till henne och hämta mina kläder. Efter det tog jag bussen ner på stan och cyklade hem lagom i skyfallet. Shit jag var verkligen dyngsur när jag kom hem.



En asbra låt som ni kan lyssna på ikväll, eller två förresten :)

All the time in the world - Johan Palm
Emma-Lee - Johan Palm



Imorgon blir det grönan om jag pallar. Är faktiskt inte så jätte sugen så vi får se helt enkelt. Kan träffar en annan i sthlm istället, huhu.


tja

Okej, jag duschade och tvätta håret nyss och det är inte alls lika "rött" längre. Det är mer bara brunt nu. Så det var väl bra antar jag. Förstod att det skulle ändra färg när man duschat ett par gånger :)

Nu ska jag leta reda på några kläder och sen gå ner på stan och möta upp emilia på indiska, hon slutar jobba klockan sju. Ska fråga om vi ska ta en kaffe på stan sen så ska vi hem till henne och hämta mina kläder och umgås lite I think. Om jag inte är allt för trött ska jag svänga förbi daniella senare och träffa henne ett tag också.

Ikväll blire tidig säng gång för imorgon bär det av till grönalund.

scary

iih! Såhär ser jag ut i håret nu (A). Jag är fan livrädd för att visa mig bara för att det är sån stor förändring, är lite fegis av mig när det gäller sånt. Och att jag lägger ut den sämsta bilden ever känns inte heller HELT okej. Men såhär ser jag ungefär ut i håret nu. Vet faktiskt inte än om jag ska vara glad eller gråta.

Frågan är bara, ska det rödskimmrande bort? Ska jag färga det lixom, BRUNT.








helt slut!

Tro inte att jag har sovit till nu heller, nepp jag har jobbat idag jag :) Pappa ringde mig halv 10 och fråga om jag kunde komma in och jobba för therese hade blivit akut sjuk. Så det var bara att slänga sig i duschen och vara där till klockan 10. Det var inte lätt, men upp kom jag och i tid. Daniella hade ringt mig klockan nio och fråga om jag skulle med och sola och det ville jag ju, men det sket sig. Jobbar inte hon så jobbar jag, det är ju så typiskt. Men ska ringa henne snart när jag varvat ner några hekto och bjuda över henne på kaffe och skitsnack haha!

Alltså igår, jag kunde verkligen inte somna. Och haha, alltså jag är så jävla klumpig. Jag kunde inte somna igår så jag var uppe och gick ett antal gånger, kissa, rökte, drack vatten osv. Sista gången jag går upp och går var klockan fyra och då var pappa lagom irriterad på mig eftersom han vaknade varje gång. Så jag tänkte lixom att jag skulle smyga så tyst som möjligt. Det börjar med att jag snubblar på datasladden precis utanför min dörr och bokstavligen dunsar ner i backen. När jag låg där och tänkte på hur dum jag kände mig kunde jag inte hålla mig för skratt så börjar typ asflabba. Sen gör jag ett nytt försök och smyger in i köket, öppnar skåpet där glasen står och samtidigt som jag sträcker mig efter ett glas smäller jag lixom upp det i hyllar över så det dunsar till i hela köket. Sen sätter jag på vattenkranen och vi har sån hård stråle så när jag sätter på det rasar en hög av disk i diskhon och en skål går sönder. Och tro inte att det är slut där. När jag går in och lägger mig är det så mörkt så jag har ner coola glaset på golvet, så måste jag gå till köket och hämta en trasa. Otursfågel är bara förnamnet. Jag som trodde min klantighet satt i hårfärgen, men det gör det tydligen inte!


Now that I can have u, I don't want u

Håret är nu mera brunt. Me like. Men är fortfarande ovan så har lite smått ont i maggen. Men jag är rätt bra på att gilla läget så hur som helst så förblir det nog såhär. Förhoppningsvis gillar jag läget av egen vilja :)

Har kollat på beck för ett tag sen och nu ska jag lägga mig och läsa ELLE. Få en massa insperation och grubbla på idér tills mina ögon faller ihop. Det är livet på en pinne det.

Imorgon ska jag ta nya tag och "våga" gå och söka jobb. Jag är väldigt blyg av mig när det gäller sådana saker men någongång måste man förändra vardagen lixom :) Hoppar fortfarande av lycka att jag inte går i skolan längre, att jag slipper den skiten.

färgar håret!

vilken färg tror ni?

.

Tjena. Fan vad uttråkad jag är. + att jag är lite worried över att jag kanske inte kan hämta mina kläder idag. Jag måste lixom ha dom. Men det löser sig hoppas jag. Drygt bara att emilia jobbar till sju så kan inte ringa heller.

Imorgon ska jag söka jobb, gissa vart? Jag säger i allafall inte :) huhu. Eller om jag får tummen ur arlset ska jag det haha. Undra vad jag ska göra ikväll?

Jajja hade inget vettigt att säga iaf :) Vi hörs.


godmorgon.

Ska söka jobb hela dagen, enligt min pappa. Men tänker inte röra mig hemmifrån, får bli platsbanken.se och kika runt lite. Min bror håller på att steka köttbullar och koka mackaroner till oss, vilken frukost. Fårse vad som händer idag, måste träffa emilia för jag har mina kläder hemma hos hennes pappa. Kläder som jag måste ha, som inte går att leva utan. Just ja, ska nog till grönalund på onsdag, ska du med?

Måste bara säga att jag klara verkligen av killar som betér sig som ah, småbarn. Som umgås med småbarn. Tycker verkligen dom är så jävla pinsamma rent ut sagt. Men det kanske är därför alla vi tjejjer slutat umgås med dom. Vissa växer upp andra inte. Och när jag sa till en av dom att: Men fyfan väx upp, ni borde vara vuxna nu? Skaffa ett jobb och sluta lek. Så säger han: Jag är bara vuxen på mitt legg. Och aa, inte fan märks det i verkligheten iaf :P

baby n' me


Är det inte typiskt bra vänner att råka sätta på sig samma kläder? Det har hänt så sjukt många gånger att jag och mina vänner har kommit till skolan i ungefär samma "outfit". I skolan spelar det väl ingen roll men när man kommer så till krogen är det lite smått pinsamt, men whatever :)

Svimma inte nu men gissa vad jag har gjort idag då? Jag följde med dom andra ut i skogen och plocka svamp och blåbär. Kors i taket säger jag bara. Men jag har en liten dold talang där alltså. Jag vet ungefär vad alla svampar heter och vilka som är ätbara och inte. Jag och min mormor plockade jämt svamp förut. Från jag var jätte liten tills jag kanske var 13 år :) Så dom andra fråga mig hela tiden vad svamparna hette osv. rätt kul :)

Ikväll så tänker jag fanimej stanna hemma. Daniella ringde för ett tag sen och kolla om jag var på. Men nej, inte ikväll I think. Då ska det ske ett mirakel som både ger mig kraft och gör mig fräsh. Så det blir jordgubbar och film nu :)

slitet!

Det blev party igår igen för ovanlighetens skull. Det är ju jag som är kapten och kan inte svika laget, om ni förstår vad jag menar. Det började hemma hos Emilia med Ferjall och hennes två kompisar som jag inte minns namnet på. Och visst det är alltid kul med nytt folk, men dom två brudarna var nära på att bli strypta igår kväll. Alltså fyfan vad munnen gick på en av dom, man fick inte en lugn stund. Och det värsta var att hon var så jävla blåst så allt hon ska var korkat. Emilia såg röken spruta genom mina öron. Aldirg vart så irriterad på någon jag inte känner, i vanliga fall hade jag lixom inte brytt mig eller bara gått där ifrån. "Prata gärna, men inte med mig" lixom. Men nej om jag gick därifrån så kom hon och smällde till mig på rumpan. Och jag menar, så gör man inte? Inte på någon man inte känner. Sen sitter jag och dricker mitt vin på bussen som ja inte hann dricka upp hemma. Så fråga den andra tjejjen, kan jag få smaka en klunk. Och jag som är så jävla blyg säger typ aa visst. Då frågar den där andra jävla jobbiga tjejjen den andra tjejjen om hon får smaka, hon frågar lixom inte mig? Nej jag skulle kunna rabbla upp så mycke men orkar inte mer nu, blir arg bara jag tänker på det.

Vi drog i allafall till konrad för att säga hej till Thomas bara och där var det aslite folk verkligen. Det kanske var drygt 5 pers där. Tycker synd om honom :( men det blir bättre tider :) Tillslut efter allt som hände så var bara jag och emilia kvar och vi drog till sjökrogen :) Det var jätte kul där. Pallade inte gå till plurran eftersom jag redan vart där 2 gången denna vecka. + att det är där som restaurangfesten är idag. Och helt seriöst, jag pallar inte :S Jag vill inte! Vill bara vara hemma och äta med pappa, karolina och broshan. Thats it! Men antagligen ska jag alrig säga aldrig haha.


Emilia och jag :)


Vi två igen :)


Feriall


Brudarna som var nära på att dö och jag.

Hörs senare :)


jag bangar aldrig.

ALDRIG, har det skett i histiorien att jag bangat på fest/krogen tror jag. Dels för att det är så sjukt tråkigt att bara sitta hemma och dels för att det roligaste som finns är att träffa eller bara kolla på folk haha + att jag tycker det är asroligt att fixa med kläder och stuff :)

Men ikväll vet jag faktiskt inte om jag pallar. Det ryktas om att vi ska förfesta hos Emilia och sen vidare. Men jag är så sjukt sliten, verkligen. Jag tror inte jag orkar. Det är restaurang fest imorgon som jag antaligen ska gå på och det känns som att jag knappt pallar det just nu. Vi får se helt enkelt. Kanske blir en hemmakväll med mat och tv. Ajja vi hörs senare.

tack :)

Tack, verkligen alla som gjorde min kväll igår. Jag hade en underbar födelsedag :) Jag tog i allafall en taxi hem till Thilda & Tom någongång runt halv 6 tror jag :) När jag kom dit var Willy, Damberg och en som heter Matte där. Sen kom Bella :) Och typ 6 till som jag inte minns vad dom heter, men det finns kort som thilda har tagit haha. Där hemma dracka vi och körde "jag har aldrig", egentligen har man tröttnat på den leken men när man inte känner alla är det rätt kulit ändå.

Sen tog vi taxi ner till stan och gick in på Tabazco eller hur det nu stavas. Där fortsatta pratandet lixom :) Jag drack en strawberry diqiry (stavning?) som är facking awsome. Älskar dom, men inte fan har man råd att dricka sånna drinkar varje gång man går ut. Fick en sån av thilda iaf för att jag fyller år. Fick även smink och en ELLE tidning av henne, hon vet vad jag läser hon ;) haha. Och sen händer det som inte får hända, dom ställer sig och sjunger där inne. Jag ville sjunka genom marken, men rätt sött ändå :)

Sen drog vi till pluto och dansade sönder och träffade en massa roligt folk. Men det är så jävla irriterande, jag kan verkligen inte vara på samma ställde som en viss annan person för då vet jag att jag skulle slå henne av ren reflex. Fula jävla ankunge. Det värsta är att hon tror verkligen hon är något även fast det är hon som är totaldissad. Ush, så jag sa till thilda nu rör vi oss inte på ett tag tills hon har gått förbi för annars jävlar ligger hon backen. Så då stod vi där och tog tio jupa andetag sen gick vi vidare haha, 

Sen efter pluto mötte jag upp Philip och Tobbe. Så gick vi en bit sen följde jag med hem till Philip på "efterfest" haha. Va väl där i en och en halv timme. Sen drog jag och då drog han till jocke som hade en annan efterfest. Men jag orkade inte hänga på så gick hem och sov :) Philip är förresten calles bror (calle i min förra klass).

Vi hörs lite senare med bilder :)


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!