FIESTA :)

Daniella och jag ska på krogen nu tänkte bara slänge upp kvällens outfit så berättar jag mer imorgon :)



Trasiga leggins, svart tubtopp, kavaj frånH&M och skor med platå från jag vet inte vart :)
Ska hälsa från daniella the man :D

Är det såhär det känns att va lycklig?

Det är inga problem :)

Men jag blir sjukt sur när jag kollar på the hills ibland.
Det finns ingen person jag hatar så mycke i tv-världen
som spencer. Ush, för honom och hans beteende.
Vem tror han att han är egentlgein :S
Jaja nu ska jag i allafall ringa daniella och kolla
 omhon har slutat jobba. Tror det blir fiesta ikväll :)
Nu smoka sen duschen

Happyface hihi :)

Natten.. a, jag säger inget så har jag ingenting sagt. Haha vaknade upp vid 7 först, sen halv9, sen halv 10 :) Lika mysit alla tre gångerna typ. Gick upp ett tag sista gången och sen gick jag och la mig igen och sov till nu. Är fortfarande trött faktiskt men kan inte sova bort hela dagen haha, precis som jag inte gjort det nu lixom?

Funderar på om jag ska gå till konsum, ta en cigg och köpa frukost, har nämligen varken smör eller bröd. Inte nå pållägg heller för den delen, men det kanske inte är så nödvändigt men. En otroligt nödvändig sak är cigg och det måste jag också köpa.

Emilia ringde och berättade massa imorse. Sen så gav hon luren till elin (hennes syrra) och verkligen tror att jag ska bry mig ett dugg om att det inte är samma röst när jag knappt är medveten om vad jag pratar om? Hon är lite knäpp hon. Men nu när jag vaknade minns ja inte vad dom sa, men jag har någonstans i bakhuvudet att det var viktigt.

Ne nu ska jag röra på mig, vet inte om det blir till konsum, till dushen eller för att hämta tv dosan. Men BYE :)


Så fuckin' tierd

One three hill eller O.C: Oth just nu i allafall
Ute- eller hemmakväll: Utekväll, ska inte ljuga :)
Salt eller sött: Sött
Lyx eller budget: Mitt emellan :)
Sommar eller vinter: Sommar
När är du Född: 1990
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisar och linne
Favoritresturang: Pappas såklart? ;)
Favoritfilm: Raise your voice, never back down, satc filmen mm.
Drömväska: En LV väska som jag bara sett folk köpa second hand, då den är som snyggast!
Har du barn: Nej ser tomt ut på den fronten
Födelseort: Stockholm
Smeknamn: Fännie, fannsan, fahlsan, fanskap
Favoritfärg: Isblå
Drömprins: den hemligheten får drömmen behålla :)
Har du varit kär: Japps
Favoritlåt: Just nu menar du? Gavin Degraw - Next to me (Wait a minute sister)
Maträtt: Hm, max kyxklinghambrugare ala fanny för tillfället
Favoritresemål: Thailand
Favoritblomma: Vilket trams
Tycker inte om: dig
Senaste sjukhusvistelse: När Hames och Emran hade slagits
Favoritdricka: Sånt med %
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: minns inte haha, orkar inte kolla
Vad gör du när du är uttråkad: Denhär gången en lista
Missbruk: Cigg?
Vän som bor längst från dig: Elin :( syssing<3
Vad retar du dig mest på: tja.. ingen speciell. Orkar inte lägga ner tid på sånt
Läggdags: Ska försöka hålla mig vaken tills krogen stänger.. :P
Nagellack: SVART!
Husdjur: 3 katter lite då och då
Skostorlek: på katterna?  Fettma i mängder i såfall
Syskon: En bryr
Favorit pålägg: Inget spec
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Vet ej
Vilket är det vackraste ordet: inte funderat så mycke på det om jag ska va ärliii
Bästa bok du läst: Aldrig läst någon :S
Är du Internetberoende: En smula
Favoritparfym: mina
Gillar du snö: Nej
När köpte du något åt dig själv sist: Igår
Vilken är din bästa egenskap: står alltid upp för mig själv
Senaste pojkvännen: orre
Vilken film såg du på bio senast: i taket lyser stjärnorna
Senaste köpta skiva: köper man skivor fort.?
Favoritgodis: Vet inte
Studier eller jobb: båda
Bästa kompis: Emilia och Daniella :)
Innerstad eller liten ort: Båda
Favorit bloggar: Ah, kolla fliken längst upp :)
Nytt eller vintage: vintage just nu :)


Pappa!

Pappa sjöng ikväll på restaurangen haha... lite pinit men jaja :)


Död är verkligen bara förnamnet.

Mina föttter :( Dom värker satan ska jag säga.
Jag somnade väl runt halv 5 igår och pappa ringde 10 och sa att ja skulle komma till 11 istället för 12. Skjuuut mig tänkte jag. Men jag hoppa upp ur sängen så jag skulle vakna till och tog en halvkall dusch. Sen tog jag en prommis till restaurangen med hopp om att bli ännu piggare, men jag blev mest svart. Svart att mascara som rann ner för kinderna pågrund av vinden. Va full rulle från början, hade väl ungefär 100 luchgäster och sen var det bara att flytta bord och stolar och fixa långbord till afterworken. Runt halv5 började det rulla in folk, det blev verkligen knöökfullt! Runt 150 pers. Och det som stod på schemat var servera, servera, servera, och a mycke annat skit också. Men det var sjukt kul och en riktig upplevelse. Fick mycke i dricks också, wiho :) Nu är jag hemma och här förblir jag resten av kvällen, ensam, eller kanske sällskap om alkisen drar tummen ur arlset. Fårse :)

Här är lite bilder från i onsdags på konrad:

Woho :)

Abbe Calle Fannsan Millan :)
CP calle ;D

100 timmar senare

Men läget är desamma. Håller fortfarande på attsy in löshåret, men fan vad fint och bra det blir. Men ångesten smyger ju sig på, 6 timmars sömn, 10 timmars arbete? Det klickar inte, dom två orden passar inte i samma mening, inte alls :(  Servetris från klockan 12 till 5. 5 till 22.00 bartender.. gäsp säger jag bara. Och jag tror att ja kommer orka krogen och se ännu mer dryga fulla människor. In my ass säger jag bara. Skulle ju iof inte bli ett dugg förvånad om det slutar på krogen ändå. Sitter just nu med färg i håret. Daniella gjorde slingor i sitt hår så jag tog halva färgen och gjorde slinger i mitt to :) Syns inte så mycke tycker jag, men får väl se. Nej nu ska ja smutta på min andra kopp te, tanken på att jag har ett lager kvar att sy in får mig att spy. Men vad gör man inte för att göra sin kompis ännu snygggare? :D haha. Ne nu cigg, sen sy, sen sääng jäveln. Den skriker efter mig, kom och lägg DIG! Och att  jag har ont i huvudet så allt ekar i det gör det juu inte bättre. So long suckers!

:)

Huuh, nu har jag varit ute i kylan för att få i mig något att äta. Sen drog jag och däni och hämtade hårfärg och löshår mm. Och drog vidare hem till mig istället, skönare att vara här så vi kan gå och ta våra rökpauser. Hoppas det blir fint i allafall :) Sen imorgon ska hon och klippa sig så det ser bättre ut, så jävla fult när det syns att folk har löshår, garvar på mig varje gång. Hon sover nog här, vi ska ändå upp samma tid åsådära :) Jobb jobb jobb imorgon och jag ser verkligen inte fram mot det. USH. Tänk vad skönt det hade vart att bara fått sova hela dagen och partat hela natten. Kanske går ut å tar något glas imorgon ändå :) Skriver säkert senare när vi i klara, tjingeling :*

miss miss miss.

Stop stalling, make a name for yourself.

 
BÄSTA DU<3

Fyfan vilken dag :P När jag vaknade började jag städa nästan på en gång och min garderob är proppfull och snygg nu :) Skönt att ha det gjort. Sen städade jag resten av lägenheten också, förutom att diska för det är äckligt, men pappa har gjort det nu hiih :) Sen hoppade jag in i duschen en snabbis och fixade mig lite. Sen vare bara att traska till jobbet. Där vi fick flytta bord, stolar mm. Och massa annat också såklart. Imorgon kommer nämligen runt 150 pers på afterworken och vi är 2 servetriser. Jag och Gunilla kommer ha jobb över axlarna helt klart. Är helt utslagen nu och hungrig, hann inte äta något imorse. Men ska nog gå och köpa något att äta runt 8 med daniella när hon slutat jobba :) Kanske ber henne ta med mat från max. Skulle ju vara mumsish.

2days outfit




Vilken kväll :)


Det var asakul igår faktiskt :) En onsdag lixom? Men iof så är det ju lov :) Jag och emilia började fixa oss här hemma åså, vi föra inte eller något. Det var ju löningsdag så vi drog allt på krogen istället! Blev lite kaos först för jag hade varken mitt vågtång eller daniellas plattång hemma så vi fick ta saken i egna händer och använda strykjänet :) Det gick finemang det ju, bara det att jag var livärdd att förstöra mitt hår haha.


När vi var klara drog vi till Oliver Twist och kollade fotboll med Calle och några men drog rätt snabt till konrad för vi orkade inte kolla klart på den. När vi kom in träffade vi Isak och Wennberg (just det, träffade wennberg syster också och sist jag gjrode det var väl typ 2 år sen haha)  och massa så vi satt med dom rätt mycke. Sen kom Miki & compani. Aa orkade inte rabbla upp alla man kände. Mycke skultisar där faktiskt :D Och daniella kom!!! :) Vilken suprise.





Kom väl hem runt halv 3 och då somnade jag som en stock :) Men nu äre städning som gäller för fulla muggar ska jag säga :( Någon som vill skänka lite galjar? Vet inte hur jag ska kunna hänga upp alla kläder i min wic :/ Vilket ilandsproblem haha.. Nej men ska överasska pappa med lite stäning, nog för att det är jag som stökat ner. Vi borde skaffa städhjälp, tänk vad mycke tid man skulle få över till annat :)







I kväll ska jag träffa daniella när hon slutat jobba runt klockan 8 kanske så hon kommer väl till 9 :) Då ska jag sy in hennes löshår och sen så måste jag typ sova. Ska jobba 10 timmar imorgon :( Från 10-22.00 ORKA. Mina fötter kommer vara döda, men vad gör det om hundra år :)


*

 





Tja kungen här!
Sitter här hos Fanny, hon talkar med sin far i telefonen.
Han har tagit hennes handväska :D hahaha
Undra om han är lite nyfiken :/ aja what ever ! ;) Tiiihiii -driiiiver-
Vi ska snart sminka oss o göra oss klara, ska ju ut o ta en cider :) Treeevlans !
Ska sleepa här to night ! Massa mys under täcket inatt.
Ska ha på mig mina nya skor idag, hoppas ja inte får skav sår bara.
PussTjingeling

:)

Wiho, fick en massa massa kläder. 4 par skor & 4 papperskassar fulla med kläder. Och en jacka som kostade 5000, nu är jag happy :) Sen fick jag skjuts hem till pappa i västerås av mormor så nu sitter jag här nydushad och len som en babyrumpa! Ska slänga i mig lite frukost/lunch/middag nu hade jag tänkte för hann inte äta någonting när jag var i sala :P

Ikväll blev det såklart ändrade planer men vad blev inte så förvånad så hade ju somsagt en plan B ;) hahaDet blir utgång med emilia och jag hoppas några mer tjejjer är på :) Samuel från emilias klass ska med oss tror jag också :) Slänger säkert in dagens klädsel senare eller kvällens kläder menar jag :)

tröttis

Låg och pratade med Emilia i telefon i typ lite mer en en timma igår tror jag. Sen kollade jag på 2½ men och låg och asgarva sen somnade jag som en stock. Eller först började jag fantisera om kläder (som jag alltid gör, och då kan jag aldrig somna) jag blir pigg av det, helt uppspelt men jag tvingade mig själv att sluta och somnade.

Skulle egentligen dragit upp och duschat tidigare men jag kom verkligen inte upp ur sängen. Så nu blir det morgon kaffe och en cigg på det. Sen över till mormor och åka med henne till Per. Sen vidare till ninia, sen hem och duscha och efter det ta första tänkbara bussen till västerås :)

Och planerna i västerås är inte helt bästämda än. Kanske vara med diiiig :) Och om det inte blir så, så ska jag gå ut och ta några glas med emilia. Kommer sluta med att vi försöker supa bort våra sorger haha! Fast jag är faktiskt jäävligt glad just nu. Finns väl lite saker man går och oroar sig för men om jag har den känslan i magen jag tror jag har, då hör det bara till :')

Nej Kläääääder heere I come. Haha tänk om jag blir sjukt besviken? Eh jag får lön idag, då shoppar jag istället. Nu ska jag ta bort resterna av mitt nagellack och måla dom svarta på nytt. Det känns bara jag att ha svarta naglar just nu (A)


Äntligen hemma :)

Sååå :) Maten på frank var god och väldigt mättande. Ruskigt duktiga servetriser också måste jag tillägga :P Jag som kollar på allt och tar till mig. Brukar mest sitta och leta fel så jag vet vad jag själv inte ska utsätta mina gäster för haha ^^, Åt oxfilé och något till varmrätt och till efterrätt var det "hafleofthetfgnesk" ungefär så hette det och bestod av en chokladkaka med smet i och kaffeglass :P asagott men somsagt hatar den här mätthets känslan grymt. Trodde inte jag skulle hinna med bussen men det gjorde jag :)

Imorgon blire upp runt 1 snåret och iväg och testa en massa kläder :D längtar så. Sen vidare till Nina och sen ska jag försöka hinna med att åka till västerås. Vill så gärna träffa dig ju :) Och sen kanske ja ska träffa dääni ett tag.

Emilia du är värd så otroligt mycke mer och det vet du gumman. Som du blir behandlad ibland behandlar man inte ens djur. Nej flicka lilla, livet är till för att göra vad man vill & vara glad :) och du har dina bästa vänner vid din sida, alltid<3

KvällenS klädsel

Blev enkel. Orkade inte fixa upp mig allt för mycke :)

   

Det blev svarta strumpisar, svart fodral och silvrig spetströja :)


huuh :)

Kollat klart på veckans andra avenyn avsnitt nu :) Sjukt bra och man får glädjerus i hela kroppen gånger 100 när man ser Kim le :) Vill tillbaka till dagen i sthlm, du&jag.. take me back.  <3

Nu har jag sminkat på mig lite och ska snart gå till garderoben och leta fram något man kan sätta på sig till middagen. Sen ska jag ut och röka för jag är sjukt irriterad just nu, blandade känslor i hela kroppen. En känsla blandad med svek, irritation, tycka-om-känsla, hat! haha ja som sagt en lite gott och blandat påse det där.

Vi hörs senare ikväll runt 11  när jag kommit hem till Sala. :)

jag slutade bry mig om ditt liv för länge sen,så snälla sluta bry dig om mitt.

angel

:) Nu har jag nyss ätit lunch och druckit kaffe, ska snart ut på en rökpaus. Tänkte bara slänga iväg några rader. Vet inte hur länge jag jobbar men får väl ungefär 600kr för idag, skönt :) Sen ungefär 1000kr på fredag när jag jobbar på afterworken. Skönt, behövs lite nya kläder & så ska jag antagligen köpa en jätte fin väska från lindex som jag såg härom veckan :) Hinner nog jobba rätt så mycke till innan 25 mars då lönen kommer så :) Men imorgon får jag ju också lön :) Wiho.

Ikväll så ska jag pappa och Karolina ut och äta eftersom pappi fyller 42 :) Vi ska till Frank tror jag. Sen funderar jag på att åka hem senare ikväll för då kan jag sova lite längre imorgon och gå lite på stan med mormor min :) Sen senare på onsdagen ska jag ju gå och kolla masssa kläder hos mormors kompis som dött :/ Och sen vidare till Nina (min gudmor) och skriva ett cv, Hon är otroligt duktig och jag behöver hjälp. Sen blire nog back to västerås town.

Nej, upp och hoppa!

Congratz


Fyfan :(

Håller på att dö. Är så sjukt trött :( Somnade asa sent igår och jag måste jobba idag :( Fanskapsjobb. Inte bra att jobba hos sin pappa. För då kan man oftast fråga om man kan vara hemma. Sóm jag gjorde idag, men han behövde verkligen mig så vad gör man inte.

Ska snart hoppa in i duschen och försöka bli en gnutta piggare. Just nu är mitt humör väldigt dåligt så vi hörs sen.

Sov dax :)

Har aldrig fattat det där med alla "kändis-bloggare" skriver på sina bilder i paint. Det var inte ett dugg roligt och blev inte ett dugg snyggare. Fick ingen happy moment känsla i kroppen, blev mest irriterad för att det var så jävla svårt. Kanske bara dom där blonda, kissie, gynning & natacha som känner att dom fyller något behov. Jaja det var knappt värt ett försök men här äre haha:



Imorgon blir upp tidigt så jag fattar inte varför jag är vaken. Men kommer inte kunna somna nu ändå. Ska iallafall försöka för jag gäspar mer och mer. Hoppas det blir kul på jobbet imorgon också :) Det är numera bara Gunilla som jobbar för Nina har fått sparken. Föredrar Gunilla mer faktiskt. hon är lite pratgladare och det är ju alltid trevligt att ha någon att dela sina rökpauser mer haha :D Nej vi hörs imorgon :)

Baby you're so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You

It far away from over.

Fixade lite till på bloggen och nu ligger veckans låt uppe :) Sjukt bra låt och helt min musikstil, i allafall en favorit :) Har precis käkat upp dom sista vindruvorna och känner mig rätt så uttråkad. Först var tanken att åka hem till någon fredde där calle och compani var och knäppte "några" kalla. Men nej, blev inte så. Kylan och jobb dagen imorgon får mig att stanna hemma i min varma säng. Sitter här för mig själv och garvar åt en viss person som missar att det finns en dörr och går rakt in i den. Haha fyfan, asgarvar verkligen för mig själv när jag tänker på det. Det var verkligen helt tyst sen ba: Boooom! Ja ba: Gick du in i dörren (lite ironiskt sådär) Han ba: Jaaa, aaaj! Och haha, fyfan det var en av kvällens höjdpunker helt klart :P


GRATTIS PAPPA :)


Måste färga utväxten också :) Men vet inte riktigt hur jag ska göra så ska tänka på saken ett tag till. Antingen med en massa blonda slingor och där med bli en aning blondare? Eller massa bruna slingor, men det är inte lika intressant tror jag. Ibland saknar jag till och med mitt svarta hår haha, men never, never again.

Hallå där

vem e du ;) Som ler så fint mot mig?

Jag sa hallå där. Läget då? Med mig äre toppen, fjärilar i magen och lyckorus i kroppen. Och en spykänsla från magsäcken och uppåt, åt nyss mat nämligen :) Fick äta köpmat eftersom ikväll sover inte pappa hemma som tur är höll jag på att säga. Blev galen på katterna inatt.

Va på stan med daniella idag ju. Hon hitta presenter åså :) Sen hängde vi lite på indiska och gjorde Emilia sällskap, hann snacka lite tjejsnack också ;) Haha vi har haft mycke och prata om på sistonde tycker jag :P Emilia kom hit lite efter jobbet också :)

Imorgon ska jag jobba :) Börjar mellan 10 och 11, jag får komma när jag vill mellan det :) Men kommer nog så tidigt som möjligt så får jag lite mer cash. Sen vet jag inte riktigt när jag slutar. Pappa fyller år imorgon också :) Grattis till honom. Ska egentligen åka hem till Sala imorgon men gör det antingen på onsdag eller kanske tisdag kväll då :P


Hade pappas skjorta, leggins, converse liknande skor, skinnisen :)

Halvsover fortfarande

Daniella ringde nyss. Bad mig följa med ner på stan och löpa present till hennes mor och bror. Och jag måste ju ändå komma upp i tid så jag hänger på :) Men fyfan vad trött jag är, Karolinas jävla katter måste ha en släng av adhd i sig, minst sagt. Dom kraffsar på dörrar, jamar sönder våra öron och försöker komma ut hela tiden.

Nu ska jag i allafall hoppa in i duschen och fixa mig lite granna :) Kanske att dagens outfit kommer slängas upp lite senare. Hoppas det blir en kaffelatte på stan också för jag är sjukt sugen på det :S Glöm inte att veckans låt kommer upp idag också :) Några förslag på någon bra låt? Den som kommer med bästa låten länkar jag högst upp på mig blogg :)

Puss

Lite förändringar :)

Kunde inte sova, hade läst alla bloggar jag brukar läsa, kollat alla intressanta bilder på bdb, pratat hål i öronen på folk på msn. Det fanns bara en tänkbar sak kvar, ändra lite på bloggen :) Med hjälp av designa din blogg gick det utmärkt och det är alltid lika kul när det blir som man vill på första på försöket, om det inte blir det för mig brukar jag inte försöka igen haha. Ser ni flikarna högst upp? :) Snyggt va! Första är till min bdb, andra är bevaka min blogg så ni ser när jag skrivit :), tredje är alla bloggar jag läser som jag fick göra ett inlägg till för att kunna länka, fjärde är Nilles hemsida med hans musik jätte bra (: Jag länkar honom och han länkar mig på hans hemsida:D, Den femte är Max hemsida som är väldigt intressant han har länkat mig förut så jag länkar honom nu (:, och sist men inte minst VECKANS LÅT :) Där kommer jag slänga in min favvo-låt för veckan och imorgon lägger jag upp den första :) Måste fundera lite på vilken jag ska ta ju. Bytte också profilbild för ett tag :) Nu ska jag ut och röka sen sova :)

actually I want the whole world to know, cuz your wonderful :*

Bloggar jag läser :)

Kompisar:
Denice
Jeanette
Sofia

Övriga:
Blondinbella
Kenza
Elin Kling
Kissie
Nils
Dollyblond
DennisM
Natacha
Almah
Linn

yesterday

Värsta känslan ever är ju att vara mätt tror jag. Ush, både jag och Karolina sitter och äcklas av att vi har ätit oss föör mätta och ångrar minst sagt dom 20 sista tuggorna haha. Men äre gott så är det. Sitter och kollar på beck med dom andra nu, men nu äre reklam eller rättare sagt nyheterna. Det ä så drygt kan dom inte skippa dom mitt i filmen och dra dom efter. Bad pappa köpa cigg åt mig och nu förstår jag att det tar emot att ge sitt barn något som det står "Dödar" på :P haha men jag höll på att få damp-attack hehe.

Imorgon ska jag träffa Daniella tror jag :) Ska bli kulit, vi skildes ju åt efter konrad så vi har ju en del att snacka om :) Fyfan vad fuult dom snackar i norrland haha, lyssnar på nyheterna. Skulle dö om ja snacka som dom. Nog för att jag kanske inte låter som en ren västeråsare. Har massa olika dialekter i mig, Både från sthlm, sala och västerås då haha ^^,

Fan vad skönt att sova ut imorgon :) Nej nu slutar nyheterna, back to beck :)




:)

Åh va skönt det var att sova i ett par timmar. Ligger och kollar på gossip gril nu :) Pappa och Karolina gick till Vardag tror jag eller Karlsson på taget för att käka mat och ta ett glas vin. Jag orkade inte följa med. Dom köper hem mat till mig istället, sugen på någon pasta-rätt tror jag minsann. Just nu ligger jag och dricker cocci light och äter lite cashue nötter. Första jag lyckas få i mig idag, varken haft orken eller matlust idag. Nu känns allt blir bättre i allafall, tror jag. Kan bara inte sluuuuuta tänka på't. Crazy

I wish I could keep my feelings away


tröttis

Blev inte många timmars sömn i natt så jag är verkligen hur trött som helst. Ligger här och dö tittar på tv men det är fanimej inte ett skit som är bra. Hoppas jag verkligen inte blir sämre i halsen nu eftersom jag fick pulsa runt i snö med mina nya dojjor igår. Det var ju inte riktigt meningen.

Nu ska jag i allafall lägga ner laptopen ett tag och slumra till lite om det går :) Så jag orkar kolla på beck ikväll åsånt, det var beck - advokaten tydligen. Minns inte om den är bra men det ären nog. Kul för alla som jobbar imorgon, själv ska jag sova hela fucking dagen. Nu har vi fixat internet också så nu slipper jag sitta på JonnaNET ;) Kanske hennes internet går en gnutta fortare, tack för lånet i allafall ^^, huhu

:*


In your face

Haha har fått den där meningen på huvudet. Lite små drygt faktikst, kanske ännu drygare för dom som får höra det hela tiden, det går som på repeat.

Igår så va ja med Daniella :) Va hemma hos henne och föra lite granna, och sen fick vi för oss att gå till konrad. Va typ inte ett dugg uppklädda eller nått vi skulle bara röjja skiten på black jack hade vi tänkt oss :D Och det var ju lättare sagt än gjort ;) Haha inte för att jag spelade för jag fattar ingenting av det där men daniella är en riktig liten player ^^, Och så hade jag lovat henne att inte dansa något alls eftersom hon måste vara dyngrak för att ens kolla på dansgolvet haha. Marcus (jojjos/daniellas pojkvän) jeppe och adde kom också dit så va vi lite med dom :) Hägge och compani var också där :) Haha när rostam (vakten) såg att jag kom så gav jag fram lägget så sa han: Du tycker verkligen jag behöver kolla legg på dig fanny ;)? Wiho, kändes rätt konstigt att inte behöva visa legg på krogen men när man ska köpa cigg då måste man allt det. Efter krogen drog jag på efterfest :P sen hoome.

Nu sitter jag och kollar på världen sämsta bilförare och om dom har fått körkort då måste det vara no problemos för mig också :O Är fan bättre på att köra än dom och jag har övningskört ca 12 gånger haha. Kanske lite sämre, men dom verkar blåsta hela bunten haha, rätt söta. Ne men kan inte tiden bara rinna iväg så det blir oth och gossip girl snart :) Och sen senare är det beck I think :) Fyfan vad skönt med lov måste jag säga :)

kissies

No more walking round with my head down

I don't wanna be a fool, cryng over you..

Först och främs, måste bara lägga in en bild på mina nya skor. Som jag verkligen älskar. Sjukt snygga :)


Daniella ringde nyss och sa att hon var påväg från jobbet. Hon ville soft dricka lite så det blir nog något i den stilen ikväll :) Kom nyss ut ur dushen och snart är det mat, är vrålhungrig. Sparar mig alltid hela dagen så jag kan äta något sen. Tycker inte om att äta om jag inte är hungrig. Brukar antingen bli lunch eller middag. Ne men ska väl föna håret och lite så nuråå, puss

He's not just that in to you..

Åh, orkar inte bli sjuk. Att man alltid ska bli det när det är lov. Halsen gör apont och huvudet dunkar som aldrig förr. Ska fanimej operara bort dom där halsmandlarna snart. Ligger i sängen nu och kekar upp det sista av godiset som vi laddade upp med för pluggkvällen i torsdags, tur att det var lite kvar för man blir alltid så fettis sugen när man festat dagen före, samma med donken, det går knappt och motstå en dag som denna. Men idag klarar jag nog det för my brotha is here och då är pappa alltid hemma och lagar mat åså :)

Pappa tänker inte ibland..
P - ush vad det lukar rök
F - appropå det vi måste förbi macken innan emilia
P - varför?
F - Måste köpa lite luft :) (jag säger alltid att jag går ut och tar luft när jag ska ut och röka, fast han vet att ja röker)
P - Kan du inte sluta röka, det lukar så illa ju..
F - Mh, ska jag inte sluta för att jag kan dö i lungcancer eller kol då?
P - Jojo, men framfö..... *så blir han tyst*
F - Du tänkte säga; men framför allt att det lukar illa? Erskänn?
P - haha, ja :P men jag menade inte så.
F - fyfan hahaha

Ne apropå det, ska nog ut och ta lite luft snart fan. Undrar när Daniella slutar jobba idag alltså?!  Hon måste ju ta hand om mig idag när jag är sikk haha :D

Längtar till onsdag också :D För då ska jag och mamma till Per. Per är mormors bästa kompis gunillas man:P Och gunilla dog för några månader sen :( Men nu ska vi få komma dit och ta alla kläder, väskor, skärp, skor :D Så jävla happy, det är ju som att kliva in i en second hand affär, ta det man vill ha och inte betala :) Hon var rektor så jag antar och hoppas att hon har tuuusen olika former och färger på kavajer ^^,


strike a pose


millis <3

My dream is to fly

over the rainbow so high..

Heelt galet kul kväll igår :D Förfesten bestod av mig emilia och hames. Vi spelade skip-bo, bubblan, vändtia mm. och hittade på massa egna regler när man skulle dricka osv. Det var asakul. Sen drog vi med halv 11 bussen till stan. Drog till konrad och det var fan en massa folk där :) Askul hade jag. Dansade och drack och träffade en massa people :)

Lite vimmel från igår :)

Sussi Emilia och jag


Sussi och Hames


Sussi och jag


haha hames :P mr. alone ;)


fick lov att lägga in den här extremt söta bilden på calleballe :D


ojdå ;P people

You don't know what you got

untill you missing it alot.

Såå hektiskt fan. Åkte direkt från skolan till pappas restaurang så fick ja vänta här någon timme. Sen drog vi och kolla skor. Det blev 4 par skor, ett par höga kilklacks skor som var svarta med typ "kork" klack, apsnygga. Sen två stycken par tygskor som ser ut som den nya modellen av converse typ. Sen ett par andra klackskor men dom ska jag och Karolina dela på :) Sen kolla vi kläder fast han sa att jag fick välja mellan kläder och pengar till krogrundan så då blev det krogrundan istället. Pappa köpte kläder istället och nästa gång vi är och shoppar ska jag få kläder istället :D

Nu sitter jag och slänger i mig lite mat för kom nyss tillbaka till kvarnen (restaurangen). Ska hämta lite gottii till kvällen ;) så ska pappa köra ner mig till stan. Då ska jag packa lite saker och fara iväg till Emilia. Funderar på om jag ska duscha hemma kanske först, a eller så blir allt fix hos millan. Daniella ska inte vara med ikväll tyvärr :( Dom ringde från jobbfan. Nej nu ska vi dra vi höörs då,

f to the anny!

Sitter i skolan nu

Trodde inte jag skulle komma iväg imorse men det gjorde jag ju :) Kom 40 minuter försent  till samhäll men bättre sent än aldrig som jeanette sa :) Nu har vi svenska och vi ska skriva någon krönika, vi ska tydligen träna på svenska nationella provet som vi ska ha sen. Och jag känner verkligen att det här kommer sluta illa. Ska skriva en insändare om "heder och samvete"?! eftersom läraren sa att det var den enkelaste saken. Och alla skriker på varandra. Calle skriver om sin stora kuk och janina sitter och skriker håll käften till alla, calle skriker tillbaka biatch! Och jag bloggar, så duktiga är våran klass. Eller om jag kollar ut över klassrummet nu ser jag att alla sitter och skriver förutom vårat bord. Kan ju inte konsentrera mig här ska nog byta plats haha.

Efter skolan blir det att åka och köpa skor med pappa somsagt. Hoppas jag hittar några riktigt snygga high heels som jag känner på mig att jag inte kommer göra. Blir svart tubtopp klänning ikväll i allafall. Booooring.

Nej jag som tycker det är så roligt och skriva borde väl kunna fixa någon lite oseriös insändare, eller? Plugghästen fanny är back on track.

Haha old pic jag hittade på datorn i skolan. Gick väl i första ring här.

I can do this on my own

CUZ I'M A SUPERMAN!

Haha bildbevis på att jag verkligen pluggade är ju självfallet Om mamma och pappa skulle se bilden skulle dom rama in den & ta en kopia för att lägga i mappen under kategorier undervärk :)


fanny aka plugghäst.. låter bra :D

Nej nu äre tv och kanske kvällsmat och jag orkar värma. Har nämligen ingen mikro än så måste värma allt i ugnen och jag menar det är ju bara för jobbigt?! haha not. Ush det är scary och sova ensam hemma, alltid samma känsla i kroppen. Det spökar på riktigt i våran lägenhet. Första natte jag skulle sova här så gick det en svart kvinna i köket. Så det i vardagsrumsfönstrets spegelbild. USH :'( började gråta och sen sov jag hos emilia. Imorgon kommer jag vara som hon på russinpaketen "glad för ingenting!" :D


Hos pappi

Hade ap-stresssigt imorse. Sov en halvtimme för länge såvare dusch och fix på det lixom + att välja kläder. Men hann i allafall iväg till12 bussen :) Började 10 över 1 så kom lite försent till "idrotten" (hälsopedagogik?) men det gjorde inte så mycke för det sög ju. Efter det var det i allafall barteknik som är hundra gånger roligare. Jag och Jeanette gjort alkoholfri drink, vi fick det som uppgift. Så vi smuttade på andras drinkar med alkohol istället. Kändes lite wierd och dricka i skolan haha. Taggde iför imorgon lixom ;) Efter skolan drog ja till daniella, sen drog vi förbi affären och ladda upp för pluggkvällen. Daniella har matteprov imorgon och jag religon. Och hon tyckte verkligen jag skulle plugga regält!

F - alltså jag har lärt mig rätt mycke på lektionerna så :)
D - Okej...
F - Visste fan inte att gud och jesus va samma person, visste du :O ?
D - :O är du dum eller? är du seriös?
F - Alltså våran lärare sa det
D - Du vet väl att jesus är guds son?
F -  Aha konstigt då att det är samma då
D - Det är INTE samma person. Gud födde jesus för att kunna prata genom honom till människorna!
F - aha, kanske inte lyssnade på allt då..

D - När dog jesus då? För hur många år sen?
F - Inte vet jag, vet du det eller? Hur ska man kunna hålla koll på det när det blir mer och mer för varje år..
D - Snälla fanny :/ tänk??
F - A för 2009 år sen kanske? HAHA
D - Men ja :D & varför firar vi julafton?
F - Han dog då :)
D - åhhhhhhhhhh, du är fanimej inte klok
F han födddes ra?
D - mhm..
F - Och hans "kompisar" var väl dom 12 vise männen?
D - HAHAHA du menar dom 3 vise männen och dom 12 lärjungarna?
F - a så kanske det är..

Ah men nu har jag i allafall pluggat lite så få se hur det här går imorgon. Daniellas matteprov går nog bättre iaf :D Vi tröttnade på pluggandet sen så vi drog hem till michaela winberg lite och snackade med henne och låna lite kläder åså :) Nu är jag äntligen hemma och ska försöka somna i tid för börjar halv 9 imorgon. Slutar runt 2 tror jag och då ska jag åka med pappa å köpa lite skor, 2 par behövs. Ett par fina klackisar och ett par lite varmare, vintern tycks inte vilja försvinna. Sen äre hem hit till pappa, fixa lite och sen blire förfest här sen krogen :) Kulit.

måste runna till bussen!

  


Romeo, take me somewhere we can be alone


Nu ska jag sova igen :) Skönt. Kommer somna som en stock igen. Måste ändå inte upp förrän halv 11 imorgon. Tåget går klockan 12 och jag börjar 1 :) Älskar mitt nya schema det är to die for just nu. Efter lovet har vi praktik igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Nej men det är rätt skönt det med. Bara det att jag och daniella har inte/kommer inte att ses i skolan på 6 veckor och det sucks. Målat mina naglar svarta nu också, pretty :) Imorgon blire nog att slänga på sig sin nya blå vit randiga uursnygga tröjja och kanske ett par chinos med värmande strumpisar under? Får se. Vi hörs förmodligen imorgon om jag åker hem till sala igen eller om pappas internet har börjar fungera (eller grannarnas rättare sagt) det blev nämligen kaiko igår igen.

sömnigt

Somnade visst i sängen så fort jag la mig för att kolla tv. Så sovit i ett par timmar nu. Mamma kom in och väckte mig, hon råka skrika något för att hon inte visste att jag sov, men det märkte hon rätt snabt. Jag försökte somna om men fick panik över att jag behövde kolla lite saker så ska jag måla mina naglar svarta och röka haha. Japp japp, sovgott igen.


ointressant?
Då är frågan.. Vaf fan gör du här? :)


Back in town

Nu är jag hemmma i sala igen :) Efter skolan (som gick förvånads värt fort, hade kul på köpet också) så drog jag bara hem till pappi och packade. Jag lämnade verkligen ett bombnedslag efter mig men får fixa det tomorrow när jag är tillbaka. Gick på "stan" i sala med mamma när jag kom hem och kolla lite saker. Fick en blå vit randig tröja från lindex som jag suktat efter, happy long time nu :D Sen så fick jag också ett svart nagellack som jag behövde, schyrre :) Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli fääärdi. Skola imorgon, börjar 10 över 1, hur skönt?

Sen imorgon ska jag kanske va med sötnisse och sen kanske sy in daniellas hår haha fan vad vi tjatar om det där jävla håret, men det blir aldrig gjort ju. Längtar så sjukt till helgen, och till lovet :D Åh, en hel veckas sovande!

Blev mysiskläder idag. Leggins och stor stickad tröjja :) Om ni kollar på bilden kan ni gissa vad jag ska göra nu. Stääda rummet haha (A) Eller det är väl mest bara att lägga och hänga in alla kläder som ligger överallt!



Seegt

Ligger i sängen med laptopen på magen och asgarvar åt 2½ men som är på i vardagsrummet. Det programmet är så roligt att man inte ens behöver kolla på det för att skratta. Man behöver bara höra deras skämt och se allas miner och reaktioner framför sig. Woohw det där lät skumt haha. Men kom nyss på att det är precis det jag gör ;D! Ligger och väntar på att klockan ska bli nio så att andra avenyn börjar. Kom på att D är ruskigt lik kim (jonasbane) och även fast han blev lite smått irriterad när jag sa det lät det faktiskt som att han höll med mig lite när jag visade en bild av honom, samma smile lixom.

Pappa va hemma för ett tag sen. Gick ut och köpte mat åt mig och drog till Karolina. Så det blir ensamt hemma här idag igen. Men det spelar inte så stor roll idag :) Ser inte fram emot skolan imorgon men måste så.


i'm in love with...

you, you, you!


Och hon har världens snyggaste klädstil, hela hon är snygg!

:)

Morgonens humörsvängningar är borta haha. Nu är jag på allerten igen. Men fyfan vad jag var arg alltså, nu happy :) Dagen har gått jätte bra (på jobbet) och jag känner att jag blir säkrare och säkrare. Skönt att tjäna lite egna chash också. Så nu blire väl lite lön den 25 åså. Kanske hinner jobba lite mer innan det. Blir väl i allafall en tusing mer och det är ju aldrig fel. Nu ska jag alledeles strax dra mig hemmåt, slutade 15.oo men skulle inte förvåna mig om gunilla vill ha sällskap ett tag, hon kom nyss nämligen och ska jobba kväll.

Känns som en här veckan kommer gå segt, det har den gjort hit tills i allafall. Imorgon är det onsdag, ännu en dag i serveringen i skolan. Åh orka. Skulle vara mycke bättre och jobba här. Men dom måste ju se vad man kan åså så det är bara att tvinga iväg sig till skolan. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vara hemma hos pappa iallafall och kissemissen (ja vi har katt hos pappa sara :) ) haha.

Hoppas på att daniella är frii ikväll. Kanske kan sy in hennes löshår så det blir gjort någon gång. Jag skulle också vilja ha löshår haha (A) fast a jag vet att jag har rätt långt hår, Men det ser sådär snyggt tjockt. Men orkar inte lägga ner pengar på något jag redan har (hår alltså).  Nu ropar sista disken på mig så ska dra. Vi hörs

:@

grannarnas cp musik alltså

Nackspärr har jag också känns det som. Jag måste fan få en ny säng nu alltså. Den här är för hård för mig. Jahapp då kan ju lika gärna jag gå upp och käka frukost och försöka röka bort mina aggritioner. Som ni förstår är mitt morgonhumör något sämre än resten av dagens. Och sen kan jag v'äl dra och jobba i några timmar. hm fine, nu börjar katten raffsa på dorren också. Kan inte alla bara låta mig vara på morgonen. Den som kom i min väg nu, ojojoj. Hade blivit fight

my life would suck without u!

http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc

let me think.... no!!

Hallå. Dagen har vart heelt okej. Va med d till typ klockan 4 sen drog han med bussen och jag drog till stan, mötte upp daniella så shoppa hon lite hårfärg och shit. Sen drog vi hem till mig och drack kaffe och åt macka. Så nu har jag färgat håret ännu en gång på henne. Brunt igen, för förra gången blev det för rött. Sen nån annan dag i veckan ska jag göra slingor och sy in löshår. Känns som vi skjuter upp det hela tiden, eller a vi gör ju typ det. Båda är alltid döda, så vi orkar bara med en sak i taget.

Är lite depp just nu, blir så ledsen på pappi ibland. Men vad ska man göra. Bara lägga sig i sängen och sura tills det går över. Eller hoppas på att han hör av sig något mer ikväll och säger förlåt eller något liknande. Men det kommer ju inte hända I think. Sover ensam hemma ikväll, igen, som vanligt. Så förstår inte varför jag varenda gång blir så förvånad över att jag "måste" sova ensam hemma. Jajaja, imorgon äre tisdag och är som vanligt ledig. Ska antagligen jobba OM pappa pratar med mig nå mer idag. Annars, nej. Orka ställa upp för någon som inte ställer upp tillbaka.

Imorgon blir det också att åka hem till Sala. Ska ta med mig lite mer kläder och så ska jag träffa nina för att skriva ett CV. Vill jobba på lite andra ställen också än på restaurang + att det börjar bli dax för att checka lite summerjob. Undra om man kan kalla sommarlovet som kommer nu efter jag slutar trean för sommarjobb? Eftersom att inte inte finns något att gå tillbaka till längre, inga måste, inga tidiga mornar, ingenting? Ser fram emot skolans slut som fan. Hell no jag hade klarat ett eller två år till. stackars alla som börjar typ  tvåan nästa år eller börjar gymnasiet tillochmed? Men dom har väl inte hunnit tröttna än antar jag. :)

Nej nu ska jag lägga mig och kolla på tv lite granna. Och sen ska jag duscha. Orkar inte med det imorgon. Iof kanske ja inte en behöver gå upp tidigt imorgon, men ändå skönt att simma runt lite i badiskaret. Sovgotttt

sick

godmorgon :) mår inge bra, känner mig sjuk :( Ska gå upp nu i allafall och ta en dusch sen kommer nog D till mig. Då kanske ja bli lite friskare haha (a). Sen senare träffa dännieboy. Orkar faktiskt inte skriva något för mår piss. vi höörs :)

happy

Ihh min bästaste pappa kom hem med en godispåse till mig att ha till beck. Han är väl för omtänksam ibland han :) Nu har jag någon slags känsla av rädlsa i magen. Bara för att jag kollar på beck och tror att allt som händer på tv kan hända i verkligheten. Ska i allfall gå ut och ta en cigg alldeles strax och sen lägga mig i badet. Tvätta håret åsådära, skönt att ha det gjort när jag vaknar upp imorgonbitti, DÖD. Börjar 8 imorgon, inte okej :( Men har religon (happy long time) och sen en till lektion, efter det slutar jag. Wiho :) Ändå rätt bra dag imorgon för då ska jag först vara med D :) Sen när han lämnar mig för träning ska jag vara med daniella och sy in löshår, mindre roligt förmina fingrar som kommer få ont, men vad gör man inte för en bästa vän :)


Jag och emilia vet hur vi ska roa oss på förfest hos mig haha.

here we go

Äntligen en dator :) Men har haft fullt upp hela helgen ändå känns det som :S I fredags så träffade jag daniella :) Vi färgade hennes  hår 3 gånger, sista gången blev det ingen skillnad, det skulle bli slingor i allafall. Sen skulle jag sy i hennes löshår men det blir imorgon kväll antagligen.

Sen i lördags. (alla hjärtans dag) så för det första glömde jag bort skolhelvettet helt och hållet, ops. I'm sorry. Träffade i allafall Mr.D :D Först gick vi och fikade på gränden, mys då. Sen gick vi hem till mig :) Sen senare gick han på bio med sina friends och jag skulle ut på krogen. Tog taxin till haga där alla redan va. Det va michaela jenny jennifer (tror jag haha) jonas hägge martin och johan. Vi förade där sen drog vi till strike och föra lite. Sen vidare till silk som sög. Jag gick hem före alla andra för det var verkligen super tråkigt.

Idag så vaknade jag med huvudvärk men tog mig ändå i kragen och drog till ramnäs och kollade på skultuna-sura :P Så tråkig match. Det stod 3-0 till sura tills det var fyra minuter kvar och skultuna drog in tre mål så det blev oavgjort. Haha in your face! Sen drog vi hem till emelie jag daniella annice sussi och emilia och firade emelie som blivit 19 :) Fikade åsådära.

Nu är jag äntligen hemma igen. Ska nog dra ut och käka med pappa och karolina snart. Pappa vet inte hur man lagar mat hemma även fast han har var kock sissodär hela livet. Kanske trött på skiten. Jaja köpmat är godare.

Någon mer än jag som ska kolla beck? :D längtar.. bara drygt en timme kvar nudå. Bajs skola imorgon,vi hörs

han

It sad but it's true

Hallå där :) Fyfan vad trött jag var imorse, jag som skulle honna fixa håret och skit, tänkte gå upp en kvart tidigare men det blev en trekvart senare istället. Men nu är jag äntligen klar och har en halvtimme på mig att blogga och skit hihi :) Skolan nu, vi har svenska sen lunch och sen reoligon :) Ihh religon, jag har längtat (A) Synd bara att det är sista lektionen för skulle egentligen behöva gå tidigare så jag kan börja jobba lite tidigare, men so what jag kommer när jag kommer. Jag har ju betyg att ta hand om ;) haha!

Nej nu ska jag ner och borsta tänderna och röka. Jag slänger upp dagens kläder häääär hunder :))

 

pleas don't take him just because you can ^^



Åh, nu börjar mitt humör vända. Woho efter snart en vecka i deppträsket haha! Men en viss person klaga ju inte lite om mina humörsvängningar haha (A) så började tänka efter och a sant. Är superglad och sen helt plötsligt rasande. Nej, nya tag nu och just nu känns det lite lättare också :')

Nu tänkte jag gå ner och röka (som jag förövrigt tror jag ska sluta med, hmpf) sen tror jag att jag ska ta en snabb dusch. Kommer slå mig själv på axeln imorgon och tacka mig för det. Annars måste jag upp kvart över 7 morgon. Vilket jäkla piss alltså. Slutar halv2 sen. Då ska jag jobba på pappas restaurang till klockan sex sen tror jag att jag ska till skultuna och vara med Annice pannis och Emilia. Vi ska ha hår och filmkväll . Tror minst sagt jag ska slänga i lite ljusare slingor :) Blir fint nu till våren/sommaren :) No more blackhead känns det som. Nej det är snyggare med lite liv i håret. Ush för det förra svarta perukliknande färgen. uuiw^^, Börjar träna nästa vecka också då. Japp ni hörde rätt. :) Blir på kims grym tills mamma och pappa pejjar på friskis! Alla hjärtans dag blir nog inte så förnedrande som den kunde ha blivit i allafall :D

Bilder på mig och dom suddiga valparna haha:



HELP



HIttade snyggaste skorna :) Och alla kostar nästan under 200lappen, förutom typ två som kostade 250 :P Gaaah! Vilka är snyggast? Vilka ska man klicka hem? svårt val, alla låter bäst.

GAAAH!

Äntligen, äntligen, äntligen jävla skitblogg. I onsdags morse forsov jag mig men jag tvingade ändå mig själv till att blogga samtidigt som jag tryckte in frukosten och visste att jag skulle få springa till tåget. Men tror ni jag kom in på blogg.se? Nej nej, dom hade tagit semester ännu en gång och jag är jävligt trött på det rent ut sagt. Det är inte kul att dom ska "lägga ner" stup i kvarten, inte alls! Sen nu när jag kom hem och skulle blogga, tror ni det fungerade? Rätt, nej det gjorde det inte. Då drog jag med mamma hem till patrik och annika och kollade på deras schäferhundvalpar istället och guu så söta dom var. Jag vill ha en sån liten sötboll men sen när jag tänker efter och kommer på att jag inte är den som sitter hemma varje kväll eller kommer hem över huvetaget, den som bor i en resväska, då kom jag på att jag klarar mig alldeles utmärkt med att bara kolla på andras hundvalpar.

Så i onsdags var det kök i skolan och det var väl helt okej faktiskt. Efter skolan mötte jag Emilia på stan och gick med henne ett tag. Sen träffade jag daniella och gick med henne. Senare på kvällen kom emilia och hämtade oss för dom skulle spela match på skälby på st:ilian. Det var en rätt bra och spännande match faktiskt men hade velat slå ihjäl hälften av motspelarna. Fyfan vilka jääävla skitungar säger jag bara haha.

Idag gick jag upp runt halv 12, skönt med lite sovmorgon (A). Jag tänkte skippa hela dagen eftersom jag var sjukt trött och det kändes grymt ovärt att åka till högskolan och checka runt. Med mina betyg kommer jag ändå inte kunna plugga där haha. Men sen såg jag att vårsolen var och hälsade på och fick genast en energikick. Började redan tänka på vad jag skulle ha på mig och vips var jag i duschen :) Mötte Denice, Emma och Maria på stan så tog vi bussen till högskolan där Jenny becca och sofia var. Kollade runt lite, (mest efter mackor) men vi drog lika snabt ner på stan igen. Kollade lite alla<3:ans dag saker osv. Sen mötte jag upp Mrs.D och gich runt lite med han på staninen. Men ingen av oss skulle ändå köpa något. Så vi drog hem till mig istället och kollade på tv litegranna. Sen vid kvart i 5 drog han till sin träning :) hihi. Då var fanny duktig och hängde tvätten och städade lägenheten. Blev lagom klar så jag hann med sex bussen till Sala :) Nu ska jag läsa alla bloggar jag inte kunnat läsa eftersom jag inte haft internet på ett någon dag (A) puss

shooot

Sista inlägget innan sussar-time I think! Kom ut ur dushen för ett tag sen men har suttit med turban på huvudet tillräckligt länge för att känna början av nackspärr så ska gå ner och blåsa (föna, jag säger blåsa haha) håret nu. Sen göra flätor och hoppas på ett mellan-vågit resultat till morgondagen. Har servering imorgon och jag längtar tills jag får min latte i handen. Den ska jag dricka medans jag tvingar mina klasskompisar duka matsalen. Ne skämt och sido, den brukar hänga med i svängarna när jag byter bestick, dukar, tallrikar mm. ni vet sånna där roliga måsten man måste göra när man valt att gå serveringslinjen. Men säger som många andra i klassen, det här med skolrestaurangen känns en gnutta barnslig och rätt ovärt när man praktiserar & jobbar på "riktiga" restauranger annars. Efter skolan blire nog en tripp på stan och fynda inpulsköp och tvinga daniella att umgås med mig. Eller just ja, hon tvingar mig att umgås med henne. Eller..skitsamma!

Ne nu ska jag ner somsagt, ta en cigg och aceton i högsta hugg och tabort det chock-rosa lacket jag tvingat mina naglar gå runt med sen jag var ute med klassen. En vecka sen idag alltså! Ett svart nagellack måste köpas också då jag insåg att det inte gick att måla med mitt nagellack i fast format. Skiten hade torkat!

Slänger kanske upp en dagens imorgon, vi hörs.

something new..

Bytte header igen, och profil bild (A) Haha kan aldrig hålla mig mer en en vecka. (fick insperation från en annan blogg, tog understa texten, om du känner dig träffad hoppas det var lugnt :) ) Tycker det är så kul att hålla på med sånt där. Så säg gärna till ifall jag ska fixa din blogg. Det är bara kul :) Förut sa jag nej till många för jag inte hade orken, men nu så :)

Kom nyss hem från mormor. Har vart där och kääkat. Det blev soppa och plättar, huur gott? :D Det är sån mat bara en mormor orkar stå och laga. Sen svängde jag förbi affären och köpe mjölk till mamma som hon bad mig om!

Nu äre bara en timme kvar tills mitt lilla tv-maraton begins! Ska lyssna på min favvo-låt om och om igen tills dess :)
http://www.youtube.com/watch?v=73J9IglAhzE

ÖNSKE OUTFIT! OM DET ÄR :D


Okeeeeeeeeej! Jag har hittat min "dröm-önske-outfit" i allafall för idag. Huur snyggt är det inte? Det är nästan så man gråter glädjetårar :') Först den aaaaap-snygga oversizade tröjjan från Alexander Wang kan inte någon bara ge mig den? Pleas! Och dom grymt snygga skorna som är to-die-for! -.- Och chanel väskan skulle vara som pricken över i:et! :D Stora örhängen och svart nagellack är ett måste!

Åh!


!

Vill du ha fler läsare till din blogg? checka sidan och gör som dom säger :)
http://www.viraltrafik.se/?Fahlsan

Sköönt att sova ut :)

Hoppa till imorse när mamma kom in i mitt rum och letade efter hennes morgonrock (som jag då inte hade). Jag trodde verkligen att jag skulle gå upp till skolan och glömde för ett tag att det var tisdag och jag var huur ledig som helst! Jag somnade om lika snabt i allafall och vaknade nu. Det ekar i kylskåpet så det blir väl kaffe till frukost, men det duger bra det. Sen senare ikväll ska vi till mormor (vi är grannar) och äta middag för mamma kommer inte hem förrän halv8. Haha hon tror verkligen att vi skulle svälta om hon inte var hemma och lagade mat. Mormors mat är den goodaste som finns så jag är happy varje gång vi ska äta där :) Sen ikväll är det först top model, och sen är det andra avenyn :D Såå bra, det är lycka haha! Men men, tror jag ska svänga förbi mormor snart och hjälpa henne med lite saker, om hon nu behöver hjälp. Men hon har så ont i knät så hon kan inte göra så mycke :(


strike a pose



Aloha! Fan vilken bloggtorka, yes I have. Men men, finns inte så mycke att göra åt saken. Vill ha vååår nu! Vill inte ni? Fyfan vad skönt, och fan vad snyggt med alla vårkläder. Kasta bort alla fuula äckliga vinterjackor aka sopsäckar och fylla garderoben med skinnjackor och pumps.

Nu ska jag lägga mig i sängen och dötitta på tv. Finns ju fan ingenting värde över huve taget. Vad är det här..

I'm gonna be there when you hit the ground

always by your side

Tjollahopp! Läget då? Blev ingen skola för mig idag. Mådde illa imorse. Men nu är det bättre i allafall :D Sov till 3 sen hoppa jag i duschen, fixa mig och drog till Sala. Så nu har jag precis kommit hem hit till mamma. Skulle egentligen åkt snöscooter med daniella men behövde åka hem hit eftersom jag inte vart här på ett tag.

Fan att det inte är tisdag, längtar till andra evenyn som fan ^^, Men men nu ska jag ner och laga mat åt mig och broshan sen blire väl tv eller nått. Ledig imorgon som vanligt, sköönt!


jallajalla

Kan den här dagen bara ta slut någon gång? Undra om mitt dåliga humör går över när klockan slår 00:00?! Hoppas det för jag orkar fan inte mer nu haha. Känns som att jag inte har något att se fram emot över huve taget? Kan inte shoppa i veckan antagligen om jag inte ska ruinera pappa typ och det vill jag inte. I helgen blir det antagligen inge party alls för min del och tjejjernas. E är borta på religonen imorgon. Jag måste snart duscha för jag inte kommer orka göra det imorgon bitti men jag kan inte blåsa håret för då vaknar pappa och k och då kommer mitt hår stå rakt upp i morgon. Mina älsklingsjeans är otvättade så jag vet inte vad jag ska sätta på mig imorgon + att det är snö ute och jag upptäckte nyss att jag bara har klackisar här eller ett par vita sneakers med hål under foten. Så jag får antingen välja mellan att ha dyngsura fötter imorgon eller halka och typ ligga på backen hela morgondagen. Gah, det tar aldrig slut, skulle kunna skriva 100 anledningar till, men jag orkar inte. Kan det inte bara bli bättre tider :D Typ studentkryssning med Emilia? :D Eller sommar och en eller två veckor på västkusten, lysekil, smögen i min sommarstuga med dom bästa tjejjerna ever? Mja, lite har jag väl att se fram emot trots allt.

Ne nu ska jag ännu en gång ut i det kyliga vädret och ta en cigg. Men vad gör man inte. Har i allafall två grannar mittemot som alltid går ut ochö röker så fort jag ställer mig på den där balkongen så ensam är jag ju inte. Väntar bara på att dom ska ropa hej eller något i den stilen för vad är annars vitsen med att dom ständigt går och röker när man gör't? Jaja, stalkers ;) Sen blire duschen och sova. orka fitt skola imorgon? NEJ

fuck you right back!

Idag har jag en sån här cp dag när jag är sur för allt och ingenting. Japp, men sånna dagar ska man väl också hinna med innan man dör. Allt för väl med sig något gott och det lär väl finnas en anledning. Om inte är säkert morgondagen en gnutta enklare om man har vart sur för att man kunnat vara sur för dagen innan..

Pappa och Karolina är och köper mat. Dom ska käka pizza men jag tycker inte om det så mycke så det blir donken för min del. Hm, känner mig så nyttig, för jag har ju inte bara ätit chips idag? Haha men det är söndag så vad ska man göra om inte svulla.. Daniella kommer förbi om ett tag, hon ska kolla på beck med oss, fårse hur länge hon orkar stanna. Skola igen imorgon, vil börjar med religon men jag har för mig att våran ursnygga lärare inte skulle vara där imorgon så den lektionen kan ju bajsa på sig rent ut sagt. Men men :)

Hallå där, vem é du?






PUSS på han! och den bästa låten just nu

shit....

Alltså :| Min kompis pokjväns, kompis kompis (om ni förstår vad jag menar) blev mördad igår på bäckby :'( Och det var antagligen festen jag och emilia skulle på men vi körde vilse så vi kom aldrig dit. Ibland undrar jag om ödet finns, om det inte var menat att vi skulle dit. För just nu  vet jag inte om jag ska skratta mig lycklig för att jag aldrig kom dit eller gråta för hennes skull. hjärtat är i halsgropen just nu.

Internet funkar :)

Happy big time :) Skulle bara testa en sista gång, och vips det fungerade :)

I fredags festade vi ju somsagt. Jag Daniella och Sandra var hemma hos mig och fixade oss sen drog vi till pappis restaurang på After work och "förfesta". Sen mötte vi upp skultunakillarna utanför strike och drog in där tills klockan 12 :)Sen vidare till silk där det var look-a-like tema så det var en del utklädda haha. Nej men den fredagen snurrar fortfarande i mitt huvud. Bästa kvällen på länge :)

Igår så kollade jag och emilia på blatte-fotbollscup hela dagen. Hames och "bosniska tuna laget" spelade. Blev lite uttråkad efter ett tag men. Sen drog vi hem till emilia ett tag och käka tacos och efter det skulle ju till nån jugge-fest på bäckby men vi orkade inte pejja hundra kronor så vi körde vilse istället! Haha fyfan, tror vi var vilse i en havtimme och ändå var vi bara runt erikslund, bäckby, vallby.. a vette fan, vi hitta i allafall inte till stan. Sen ringde Calle som sa att han och Abbe behövde skjuts hem till honom så vi hämtade upp dom på stan sen vidare hem till calle. Så vi satt där och skratta ett tag. Så sjuka, känner inga roligare människor eller ska jag säga störda. Sen åkte emilia hem :( Men ja var kvar ett tag sen skjutsade T hem mig. För han var också där hemma, lite konstigt, men så vare haha.

Idag har jag vara sovit och kollat på top modell, ikväll drar nog jag och emilia och solar. Sen blire gossip girl och beck, hela fadderullan lixom. Vet inte om jag drar hem till sala eller inte idag, blir nog inte så men :) Skola imorgon igen, fyfan. Helgen går minst lika fort som veckorna. Vi hörs :)

Fredag

Orkar inte skriva hur det var men det var askul! (skriver imorgon)
bilder:


pontus och jag. (bjuder) (vi kollade in i en annan kamera haha)


Emilia och annice ;D (emilia bjuder)


Daniella och Emilia :D

Hej i lingonskogen eller ska jag säga snölandet..

Fyfan vad depp man blir på det här jävla piss vädret. Finns det något värre eller, svårt att komma på något i allafall. Började halv 9 idag och första lektionen var samhäll, fyfan vad segt. Sen hade vi svenska och jag trodde jag skulle krivera då. Men icke, fanny gjorde 4 arbeten på 1 och en halv timme. Riktigt stolt över mig själv. Tiden går fan fortare när man jobbar, wierd. Sen lunch och efter det den bästa och då menar jag BÄSTA lektionen på hela veckan. Och då menar jag religonen :D Inte för att det är intressant, inte ett dugg. Men läraren.. mm-m! Vilken pudding han é! Dom där hundögonen alltså ^^, mums. Drömmer mig bort på lektionerna. Men gjorde faktiskt mycke på den lektionen också. Eller jag antecknade och svarade på frågorna. Det är mycke för mig :) Vill ju visa mina "skills" för mr. E ;) haha.

Efter min skule sluta drog jag till El-programmet och hade matte med dom haha. Eller jag satt med daniella bara och wesslan kasta papper på mig. Fast jag gav igen med snöböllskrig efteråt och jag vann, enligt mig i allafall :) Fick in en riktig fullträff, bäääääm! Gick lite på staninen med daniella efteråt och träffade Emilia också. Hon ska med på studentkryssningen :D Med min klass. Så jäääevla soft. hihi!<3 Och nu har jag precis duschat. D är i duschen nu sen ska vi hem till mig och fixa mig och sen till kvarnen på afterwork och dricka öl billigare än alla andra. Gott! Sen blire utgång. Köööör hårt!

bråådis

Har inget internet hemma, men nu är jag hos d så kan skriva lite innan vi drar vidare på match. Hon har match mot sala och jag ska kolla (:

Kvällen igår började hemma hos mig med emilia. Sen mötte vi upp sofie jeanette kalle emma och martin på bussen. Som gick hem till Jenny på förfest :) Det var typ som en klassfest, verkligen asakul :) Sen blev det konrad och jag hinner verkligen inte skriva om det så det får bli i bilder istället :)


Emma, jag, denice, Sofia & Janina


Emilia jag jeanette (bjuder haha)


My sexy ladies :)


Alex, denice, emma, martin :)


jeanetter kalle martin


calle jenny alex :)


<3

Den här bilden är från en annan helg jag hittade nyss. Me and D :)

Godmorgon Godmorgon

hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kör! HAHA fyfan var jag hatar den låten. Men garvar i allafall varje gång jag hör den. Trodde aldrig att jag skulle somna igår. Men det gjorde jag :) Runt halv 2 då, men det är tidigt om jag vet att jag inte kommer somna. Var rätt så pigg imorse i allafall. Eller det var svårt att stiga upp men se gjort resten som smort. Nu ska jag sätta på min lite clothes och sen gå till tåget. :)

Kööök idag. Eller rättare sagt servering (Y) Hoppas det blir kul, orkar inte en tråkig dag, mitt braiga humör förtjänar något bättre. Hoppas också på en tidig dag. Sen ska jag träffa emila och sen hem och fixa för på kvällen blir det lite dricka hos jenny och sen vidare ut på något trevligt ställe :)

Grattis Sofia :)

fuck!

Kim har hiv :( fanfanfanfanfan. Det tar i hjärtat :'( Haha började till och med tjura. Han är bäst, snyggast och bara min pojke<3 Kärlek till honom



Fan att jag sov till 3 :( Kommer aldrig att somna ikväll antar jag. Men upp till skolan, det ska jag. Nu ska jag gå ner och smoka sen lägga mig i sängen och tvinga mig själv att bli trött.

Allt känns..

Helt amazing. Just nu i allfall. Det är som en berg-och-dal-bana. Allt går upp och ner och just nu är jag fan uppe på toppen :) Skolan känns helt okej för en gångs skull. Jobbet känns både roligt och lärorikt. Imorgon har vi kök i skolan och jag ser faktiskt fram emot det. Kommit en lång bit på vägen nu med det mesta. Serveringen lockar mer än köket för en gångs skull. Förut ville jag bara gömma mig i köket och spy på alla tallrikar som behövdes serveras. Men nej, nya tag nu!
Efter skolan blir det hem och duscha och fixa inför kvällen. Det blir utgång med tjejjerna i klassen och några till :) Ska bli riktigt roligt. Vi ska först hem till Jenny och dricka lite och förfesta. Sen blir det till någon krog. (krog låter så fult? kan inte alla börja säga typ, "clubb"? haha) Nej, det här kommer bli fun. Anledningen till det hela är att Sofia bastar 19 jordsnurr :D GRATTIS till henne!

Ikväll är det topmodell och andra avenyn. Gud så jag längtar. Bästa programmen på samma dag. Kan inte bli bättre. Ska hem till Mormor vid sju och äta middag med henne mamma å marcus också.

Ge mig skor.
PUSS

Jag kan inte gå min väg, utan att jag vet att du är okej..

Jag går vidare varje dag, med tanken i mitt huvud att vi sa föralltid..
Att ha dig så nära som jag hade dig igår var en obeskrivlig känsla.
Och att säga mer en bara ett kallt hej, betydde otroligt mycke.

Hej allesammans :) Drömde en otroligt konstig dröm inatt. Eller nej den var egentligen inte konstig. Allt var precis som förut? Förstår ni? Har ni drömt om erat eget liv som det var för typ 1 år sen? Tack vare den här drömmen kommer stegen jag måste ta för att gå vidare ännu mera, kännas ganska lätta. För allt var inte perfekt, allt var inte som en dröm, och vi skulle nog aldrig sagt "du och jag föralltid". Nej ett slut på det hela var ett måste. Men tanken på en ny början kommer jag troligtvis aldrig att släppa. Så länge jag inte ger upp, har jag inte förlorat :)

Nu ska jag i allafall ner och äta en macka. Somna sjukt tidigt igår, runt halv 9 tror jag hon var. Kunde inte ens kolla klart på den otroligt spännande filmen, damn! Mamma har lämnat in den nu. Sen ska jag i allafall ringa Mormor och fråga om hon behöver hjälp med något för hon har jätte ont i knät och kan inte gå :( Hon är den bästa av dom bästa. Finns ingen som jag skulle gråta så mycke floder för som för henne. Stjärnan i mitt liv! :D Vi hörs då

Blir galen

Det är ganska ensamt hos pappa rätt ofta men så fort jag kommer hit hem till mamma där min "kära" lillebror bor så saknar jag genast den tysta lägenheten enormt mycke. Blir så galen, så fort jag drar här förvandlas mitt rum till någon slags ungdomsgård med tusen 15 åringar hängandes. Det spelas guitar hero och stökas till. Det gillas inte och snart kommer jag förvandlas till ett skrikande monster. + att min kära lillebror äter upp precis allt jävla ätbart som finns i mitt rum. Har jag sparat mitt godis så har jag väl gjort det för en anledning? Åh, gå till affären och köp ditt eget jävla godis. Blir galen, gaaaaalen! Om han ens närmar sig mitt rum nu känner jag på mig att högerhanden kommer användas flititgt, så arg är jag. Mitt rum, mina saker. Hatar när folk sover i min säng, usch.

Nu ska jag ska jag lägga mig i sängen. Känns som jag kommer somna men snart är det middag sen ska jag lägga mig och kolla på tv resten av kvällen. Och sitta vid datorn om jag känner mig rätt (A). Imorgon är jag somsagt ledig, huur skönt? sjukt skönt :D Men ska nog in till västerås och sova där för måste träffa emilia åsåntdära :) Men vi hörs då!

fabbb :')

Äntligen en dator :D

Skolan idag gick asafort. Har nytt schema och nya lärare. Och nya religonsläraren, fyfan säger jag bara. Snyggare får man leta efter haha! Den lektionen var i allafall askul :) Sen har vi någon dryg ny lärare i samhäll också. Åkte till carlforska efter skolan och träffade Emilia, Märta och alla andra.

Lördags var asakul!! :) Jag och daniella förfestade hemma hos mig, trevligt så :) Sen drog vi vidare till konrad och det var askul. Va med wesslan, martin, daniel och alla. Stod och dansade en massa och spelade black jack! Nej, det var riktigt kul. Sen drog jag wesslan och markus hem till mig. Men dom drog sen pågrund av match dagen efter och sånt :) Men det var trevligt.

Söndagen sov jag typ hela dagen. Sen blev det "middag" på  donken haha, så gott så. Sen blev det bio med daniella pappa och karolina :) I taket lyser strjärnorna :) Jätte bra och sorglig, blev lite blöt i ögat allt hihi

Ikväll blir det hem till sala och imorgon är jag ledig. Softaste schemat!

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!