jobbar fortfarande..

Men nu sitter jag och äter "lunch" eller mer som kvällsmat kanske. Vet inte om jag får sluta nu eller om jag ska jobba i ett par timmar till vi får se :) Hoppas jag får gå hem så fort som möjligt för jag har ont i magen och vill hem och duscha! Det skulle sitta riktigt fint. Även fast jag gjorde det imorse så hann inte håret tvättas.

Kvällen igår började hemma hos med med emilia och sen var pappa och hans två gamla jobbkamrater hemma hos oss.. 21 och 25.. huuuur pinsamt? Pappa har lixom kompisar som är lika gamla som mina? Okej, det här är väl ett undantag eftersom dom jobbat med varandra, men vafan haha :D Jag och emilia dansade och hade hur kul som helst med oss själva. Provade hundra olika outfits och sen blev det nån som ja egentligen inte orkade ha på mig men det blev så ändå. Det var en sån här dag man inte känner sig snygg vad man än gör. Självklart skulle den vara igår. Men det spelade egentligen ingen roll för det var hur roligt som helst igår. Proppmycke folk när vi kom dit runt halv 11. Fyfan säger jag bara? Tur att man var v.i.p för annars hade man ju fått stått ute halva kvällen. Fyfan jag stod nog och dansade hela kvällen tror jag. Man kunde inte sluta, var grymt bra musik och massa massa folk som sagt. Tror aldrig det vart sådär mycke folk på silk haha. Sen när vi skulle ut fick vi stå i till halv 3 om inte mer och köa för att komma ut? Hallå vad hände med vip:en? ;) haha nej men vafan jag och emilia tog av oss skorna och ställde oss och tjura typ haha ;) Men när vi äntligen fick komma ut efter svordommar och arga miner så möttes vi av en homz som skulle sova hos emilia. Då gick jag vidare hem för jag orkade inte äta.

Ochu hur arg blev jag inte imorse då när man väcktes av pappas stressiga röst och ska att jag skulle jobba? Jag sa nej först men efter ha "bråkat" med pappa i telefon så blev jag ändå skapligt pigg. Men men en dunder huvud värk. Det gick över när jag tog kaffet i badet så det kändes inte så jobbigt att dra och jobba några timmar i allafall :) Men ååh, nu hoppas jag att jag får gå hem :)

Daniella och jag rullar fram ikväll på stadens gator. Don't know where men det löser sig :)


!

tror ni inte att pappa ringde och behövde arbetskraft klockan 10 imorse? Johoddu, och jag hade varken kraft eller jobb lust. Men vad gör man inte för lite cash? Så nu är jag på jobbet!

Kvällen igår var helt fab :)  Så kul!

HEMma :D

Så nu har vi flängt runt på stan i timmar känns det som. Eller inte konstigt, vi har ju det nu ser jag när jag kollar på klockan. Tiden går förbannat fort alltså. Jag borde egentligen redan stå och locka mitt feta hår som kommer ta drygt en och en halv timme inklusive rökpauser. Gah, att vara kille skulle inte sitta fel när man har ont om tid! Men å andra sidan, girls have more fun, inte sant? :) Åt på donken med emilia och emma, sen drog emilia och jobba igen. Kul, riktigt mycke vi hann med på hennes lunch, not. Men gick i allafalll med emma ett tag, hon började en kvart senare. Så vi checka lite skor åsådära. Ibland önskar man att man föddes med stora fossingar. Men näe, jag är nöjd med 37. Bara det att alla jävlar ska tycka dom skorna jag skulle döda för är grymt snygga så aa vad ska man säga, bollen e rund. Näe haha skojja, skulle i allafall inte ha råd med ett bar dojjor nu för mitt fucking studiebidrag har inte kommit. Undrar om det är för att jag inte vart i skolan så himla mycke kanske haha! Pappa blir fatttig den här månaden också ser det ut som, för jag SKA shoppa :) jaa-a! Hittade i allfall en tröja som åkte hem till mig. Emila kommer soon..hon skulle bara hem och äta och duscha. Me too :) så c ya!

hööh

Nu har jag fixat mig lite snabt. Har ingen plattis så mitt hår är fluff, men orkar inte bry mig. Jag ska ändå locka det till kvällen I think. Orkar inte med det platta, haft det jätte mycke på sistonde. Nej idag blir det nog mittbena och krull, me like :) Haha inte världens snyggaste bild men jag behövde testa webcammen på datorn. Upptäckte den igår typ och har 3 likadana datorer som som jag suttit på i evigheter. Haha, är man blind så är man. Känner jag mig och emilia rätt så kommer det göras filmer haha! Vi filmar oss alltid som sitter vi och garvar åt oss själva. haha vi<3 Jaja om 10 minuter drar jag ner till staden. Funderar på om jag ska äta på stan så jag har det överstökat för ikväll kommer vi inte hinna så mycke mer än att fixa och parta. Jaja vi höööörs rå :)


Äntligen fredag!

Emilia fsik jävel kom till mig igår kväll :) Vi kollade saker på tradera och skrattade så vi kissade på oss till björn gustafsson och våran älskade tobbe från en annan del av köping. Jag förstår varför dom har gjort ett program om utväklings störda där. Alla som bor där verkar vara dumma i huvudet. Alla bor i en annan del av köping. Ush blir arg bara jag tänker på det, app!

Jag är eller snarare tog ledigt idag. Drog en liten vit lögn. Jag måste shoppa lite, och göra lite andra ärenden så det är lika bra att jag inte gick på praktiken idag. Ska vara klar till 1 för då ska jag möta upp Emilia på lunchen så ska vi gå och eeta med Emma :) Hon praktiserar på VILA så avis (: Måste hitta kläder idag alltså. Men jag hittar aldrig något nu för tiden. Såg världens tyngaste skor igår men dom fanns inte kvar i min storlek :( bara massa40 och 41or :( Bajsa på dom.

Vi har sovit med fönstret öppet inatt så både jag och Emilia har asaont i halsen. Så nu tänkte jag gå upp och göra te :) Sen lägga mig i badis och simma i hett vatten.Mår nog bättre efter det :D

Don't worry, I always get what I want!

:)

Hallåja. Försov mig imorse haha. Kom 40 minuter försent, men det gjorde inte så mycke. Men fa-an vad död jag vart hela dagen. Men det var inte så mycke folk så det gjorde lixom ingenting. Surkärringar kom iallafall och åt. Fyfan alltså. Dom har stake nog att klaga på en 18årig prakant men sen när pappa kommer och frågar vad som är fel då drar dom geneast  på smilebandet och börjar sotrflirta.Fyfan nis kulle ha lasagnen i facet istället, helt klart :) Åkte ner på stan och mötte Emilia och Sussi och så gick vi runt och checka lite, men hittade inget. Jo ett par leggins men fårse om ja köper dom imorgon istället, var inet säker på att jag ville ha dom. Borde igentligen hitta något till krogen imorgon också men det löser sig. Fa-an vad kul det ska bli imorgon. Antingen blire jag som står för förkröket eller så sa Abbe att vi dom kanske skulle vara hos fredrik eller vad han nu hette. Och det spelar ju ingen roll vart för Emilia känner ju dom också eftersom det är hennes kära klasskamrat haha :D Jaja

Emilia kanske kommer hit och sover ikväll. Skulle ju vara kulit. Och imorgon blire stan igen med henne för att försöka hitta något. Blir antagligen praktik imorgon också. Sista dan, here I come :D fy i helvette vad skönt!!

Inte ens värt ett försök om jag tänker efter

Gah, minns onsdagen jag var ute sist som världens värdelösaste kväll och då var den här sämre. Så då kan ni tänka er hur tråkigt det var ikväll. Drog till plut vid 11 tiden och ni skulle sett folket som var där. 2/3dje delar av folket såg inte ens ut som när jag är ofixad. Tänker inte på utseéndet nu utan på kläderna, det var det värsta jag sett. Och den var det bara utlänningar också, inget fel på dom heller men inga man kände i allafall. Så vare så bra med det. Vi betalade 100kr eller vad det nu kostar och gå in och vi gick ut efter en öl. Fyfan, det var värt 100kr bara för att gå ut så jag känner inte att jag la pengar på nått värdelöst fan. Vi gick till pitchers rakt över istället och va med Daniellas jobbar kompisar. Och det var ju en upplevelse i sig.Åh ångrar att jag inte la mig 11 idag och bara sov. Varför fanny.. Jaja på fredag blir det röjj ska jag säga! NU äre läggdags iallafall och jag ser inte fram emot morgondagen. Men jag måste göra det som måste göras. Praktisera med andra ord, sen blir det hemfärd till Sala. Det behövs, känns som jag har halva min garderob kvarglömd där. Vilket iof är helt korrekt, men ja menar dom kläder jag använder som mest. Jaja pöss

det blir utgång :)

Yeey, dannibanani ringde nyss och sa vi ska gå ut idag. Med tidigt hemgång, runt klockan 1 :) Och det låter bara för båda har prakik att sköta. Jag står för förkröket och då menar jag plats och dricka. Kan inte bli bättre ju. Eller jo, om det hade vart fredag hade det vart 100 gånger roligare och om det hade vart lite fler chicks med. Men skönt att göra något kul, lite vardagslyx sådär. Funderar på att bara ta ett glas vin så man orkar dra sig upp ur sängen imorgon bitti, jag vill inte ens tänka på hur död jag kommer vara. Har lite pengar men behöver mer, som alltid haha. Och jag vet verkligen inte hur jag ska få fram på ett bra sätt att jag behöver pengar av pappa på en vardag såhär sent på kvällarna när man varken kan shoppa eller fika. Eller a fika kan man väl, men då ger han mig väl en 50ilapp och drar på smilbandet.Nej så en lösning måste kommas på i badkaret. För det är precis dit jag ska nu, skönt. Undra vad fan jag ska ha på mig då. Jeans, tröja, pälsväst? Någonting med spets? Helsvart ochhigheels eller bara nått tråkigt och ankelbots. Nej, får gå in i min walk in closet (som jag har nu mera  :D ) och leta fram något fint. Kan ju inte vara omöjligt inte. Vi hörs då

Äntligen hemma :D

Så visste väl att det inte vad själva internet som var kajko :D Ne, nu har jag tagit en annan laptop. Provat med alla 3 och 2 av dom funkar perkekt. Då äre väl det väl den ena datorn som dragit på solsemester eller nått. Skönt i allafall. Pappa är inte hemma ikväll så då äre skönt att ha något att göra. Iof så kommer säkert daniella senare. Och klockan åtta är det top modelish :) Fårse om utgången blir av. Daniella är på personalmöte nu.

jag vet.. du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.


hard work work!

Fyfan vad drygt, Har lite rast nu men klockan fyra kommer det folk igen. Det var verkligen kaos idag på lunchen alltså. Det kom folk efter folk efter folk. Och det var det ena med det tredje. En var allergiask och en var vegitarian. Och en tant skulle promt lämna tillbaka maten fast 20 till åt samma sak och var super nöjda. Ja ni, det finns människor till allt har jag märkt.
skit kul igår på minnesstuden i allafall. Det var en as söt fyra åring som va med mig hela kvällen. När dom vuxna var ledsna så hjälpte hon mig att plocka bort från bordet. Det var 80 pers här så hon kände sig nog lite liten och ensam. Det var hennes mormor som hade dött men hon var inte ledsen. Hon sa att mormor hade somnat nu. Att hon bodde under en massa blommor nu. Och att hon och hennes pappa skulle gräva upp henne i sommar haha. Så sweet. Stackare.

Efter jobbet ska jag hem och dö i sängen. Simma lite i badkaret och fårse om det kanske blir en liten lugn utgång idag med Daniella och Max hamburgare på erikslund. Kanske kanske. Jag är sugen, fårse om dännish är det senare efter jobbet. Mitt internet har brakat hemma igen så skriver ingenting ikväll tror ja väl om det inte hinner lösa sig hehe.

Nu, tillbaka till arbetet, Minnesstund idag igen. Gud vad folk dör hela tiden :( Skönt att det ofta är gamla som dör av naturlig orsak oftast i allafall. Men jaja se ya later aligator.

sweet dreams


hej hej hemskt mycke hej!

Hure läget?
Jo tack, bara bra med mig. Lite tröttis bara. Jag och daniella gick som sagt på stan idag. Hon skulle shoppa lite jeans och smått och gott. Men hon hitta bara lite rester av ginas rea. Jag hittade inte heller ett skit som ja tyckte va fint. Eller jo en asasnygg klänning men den får vänta. Antagligen ligger den i någon annas garderob om några dagar ändå, så jag kan sluta drömma. Vi köpte i allafall med oss varsin munk från munk&muffins (stavning?) och gjorde kaffe hemma :) Mumsigt så. Men hon drog rätt tidigt idag för hon skulle leka med sin boyfirend. Tråkmånsen :) nä skojjde.

Nu har jag en asa big säng i mitt rum, så nice. Hjälpte pappa att bära upp allt för trapporna så nu känns det sm rygget nyss fyllt 85 basst. Därför jag ligger här och slöar sönder nu. Tänkte antingen gå och bada och bli ännu tröttare. Eller gå ut och ta en rask prommenad och röra på fläsket och bli lite piggare. Fårse hur det blir, klockan är ju faktiskt 9.

Imorgon är det minnesstund på restaurangen från halv3 och det kommer 80 pers. Blir trött bara jag tänker på det. Influensan kom en vecka för tidigt märker jag nu. I allafall skönt att det är sista praktikveckan nu. Lite skola och massa glada tjejjer är behövligt känns det som.

föna håret sen - godnatt!

Duscha precis. Ska snart föna, sen ska jag göra det jag är bäst på, hoppa till kojjs och somna till ett dåligt tv program. Imorgon tänkte jag ta 8 tåget till västerås så jag är på jobbet vod 9. Tänkte gå på stan med daniella imorgon så då äre skönt om jag slutar runt 4. Har inge pengar hoppas på pappa men vi får se hur det går. Jaja, sen blire antagligen v-ås över natten, orkar inte åka till sala. Hörs

ge mig vår, sommar, värme


Blivit en vana

Shit pommes! Uppe vid 11 idag igen, det måste finnas någon förklaring? Haha lätt att det gör. Emilia skulle på match, jag skulle egentligen med men jag var död imorse så orkade inte. Hon skjutsade hem mig så nu är jag hemma och mojsar i min säng. Kommer somna snart det vet jag. Vad gjorde ni igår?

Igår firade i allafall jag brur först. Det blev inget triangeldrama :( haha tur var väl kanske det. Men det kunde blivit pyttelite kul, i allafall dom som inte är inblandade haha! Pappa kommer alltid vara som han är och jag älskar honom ändå. (det är vid sånna här tillfällen man vill sin pappa ska läsa sin blogg hihi!) Jaja, eftersom det inte fanns nå mer att göra efter vi fikat så tog jag bussen till rönnby hem till Emilia. Vi hade ju en del att prata om, minst sagt ;) Sen fixa vi oss lite och tog bilen och hämtade Emma Asmussen på klockistorpet :) Hon ville inte gå i skitvädret och det kan ju förstå, knappt så emilia ville köra bil. Efter det hämtade vi i allafall upp Morad på pettersberg sen vidare till Skultuna. Sen mötte vi heeela skultuna tänkte jag säga. Nej men hasan majed och co. + Hames emilias pojkvän. Sen åkte vi ner till nån "fest" haha på fordonsföreningen för Hames skulle lämna pengar tills sin bror. Men han fick inte tag på honom. Så vi drog tillbaka till västerås. Sen åt jag emilia majed hames och morad på bc för ALLT annat var typ stängt som vi ville till, så oflyt. Ja det var typ den kvällen. Kändes som att den bestod utan enbart bilåkande. Skittråkigt, och nästa helg ska jag festa det är en sak som är säkert.

Jag vill stanna i västerås såhäääääääär mycke idag och leka med min saknade daniella som jag inte fått prata skitsnack med på ja.. 4 dagar :O haha. Eller skitsnack och skitsnack vi uppdaterar varandra om oss själva haha. Men det är inge kul längre. Hon har pojkvän och jag har inte heller något att komma med haha. Så aa vi dricker mest kaffe och upprepar old stuff. Nej men ja känner mig taskig om jag inte käkar middag och firar bror hos mamma. Eftersom jag bara fikade med honom igår. Han fyller ju faktiskt 15 så :) Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova ett tag. Vi hörs nångång

Det här kan bli den roligaste dagen på länge!

HAHA skadegjlädje är den ruuuligaste helt klart. Nej nu är jag taskig men det här kan fan bli kul. Det är såhär att min bror fyller ju år idag och jag hade tänkt att fira honom på söndag istället. Men nu åkte jag till västerås ändå. Ringde och gratta brur hemma i sala och pratade sen med pappa och sa att ja svänger förbi v-ås och grattis hos honom också. Och det blev heeelt tyst i telefon :P
pappa - men du skulle ju vara hemma?
f - men jag kommer ändå :)
pappa - nej men stanna hemma du
f - öh? nej ja kommer :)
pappa - DU ÄR SJUK
f - Äru dum, ja är nästan frisk och ja kommer? ja bor väl förfan där också?
pappa - Nej ja tycker inte om det här
f - hahaha, men är du seriös, ja kommer vad ska du göra åt saken?
pappa - Ne du kör med en dålig stil fanny
f - alltså det här kan inte handla om att jag är sjuk, det är något annat?
pappa - Nej det är det inte, kom då.
Sen senare när jag ringer frågar han om ja inte ska på krogen eller göra nått annat kul :P Han som tjata sönder mina öron imorse om att ja var sjuk? Jag sa att ja skulle vara hemma och fira! Då säger han att Ulrica (pappas ex) och henens barn ska komma och fira honom. Det roliga är att han har en ny. Hon vet inte om att hon ska komma och ulrica ska komma mellan 4-6 och Carolina runt 7. FATTTA vad gudomligt kul om Karolina kommer när Ulrica är här. FYFFFFFAN, jag sitter redan och asgarvar. Jadu pappa. good luck :)

Aldrig nöjd

Åter igen, den låten är som gjord för/om mig! xD

Tog nyss en dusch. Skönt, len som en barnrumpa åter igen! Försöker komma på något sätt att bli trött samtidigt som jag häller i mig coola och käkar godis (sockerkick), jag gör det inte lätt för mig. Men ska väl hoppa till kojjs så småning om. Jag måste ställa om dygnet nu till sista praktikveckan. Sovit till halv 5 i fem dagar nu. Så imorgon tänkte jag röra mig till västerås med mammsen och mormor. Dom ska köpa presents åt my brotha. Och jag tror jag spyr om jag ska behöva gå runt i sköntrosor och tisha en dag till. Så runt 12 drar jag till vässan. Hoppas på ett stopp vid max på hälla också för att keka lite och träffa emilia som var allt föööör länge sen jag träffade. Stannar nog i västerås kvällen/natten ut också och är med min lilla skogstomte emilia. Vi har en del att prata om, minst sagt! ;) Du är otroligt bruden, jag har väl än del att komma med också kanske haha men du slår fan alla jag känner + några till haha! Men som jag brukar säga, jag älskar dig för den du är och inte för den du borde vara (A)! Och jag blev överlycklig idag när jag ställde mig på vågen. Wooho lixom jag såg min drömsiffra skymta lixom. Eller skymta, den stannade kvar efter några blinkningar, gnuggande i ögonen.. den va kvar! Sen gick jag upp för trappan och åt ännu mer godis och drack ännu mer coola. Vadå, det va jag väl värd? haha!

Nej nu känns det bra, att jag imorgon ska få sätta på mig vaaanliga ursnygga kläder höhö. Är det enda man drömmer om nätterna är klädbyten i provhytten på gina (vet fan inte vad det var för konstig dröm asg) så är det nog dax! Allt som snurrar är i huvudet i klädväg just nu är: SVART, nitar, kavaj attacker, transpererat, päls (har inte tröttnat än), stentvättade jeans. Ge mig då :D me like :)

hörs då

glad för minsta lilla!

Nu när man haft så tråkigt som jag har haft den här veckan när jag vart sjuk kommer jag på mig själv skratta åt minsta lilla. Min lillebror brukar oftast bara vara ett stort problem jag måste leva med dag ut och dag in. Men jag försöker se det ljusa idet problemet och han är rätt rolig, att skratta ÅT i allafall! :D Vi satt och käka middag (räkor) vid tv:en och han slänger plötsligt ur sig att han ska spara alla sina studiebidrag från att börjar första ring tills sista och sen efter han tagit studenten bjuda mig och mamma till thailand (visst är min bror generös)?! Jag säger bara: HAHAHAHA!

Jag- Haha tror du på det själv eller, väx upp? haha
Marcus - A jag ska göra det, bara för jag är sparsam och inte du
Jag - Jaha då lär du hålla vikten då, du lär ju inte ha råd med några nya kläder :) fresh
Marcus - Men det betalar mamma åt mig
Jag - Nää? Fan vad soft! Då börjar jag också spara till en resa till thailand. Mamma vi ska shoppa imorgon :D
Mamma - Marcus jag ska INTE betala dina kläder.
Marcus - Jaja jag ska i allafall spara till thailand.  (sen pekar han på någon på tv och säger att hon måste ha ett fel)
Fanny - Aa vi har inte sagt det här till dig marcus, men du har också nått fel =/

Det går inte långt innan vi får upp ännu en rolig diskution. Marcus börjar ta sig mellan benen som ALLLA killar gör HELA tiden.

Jag - Kan du sluuuuuuuuuuuta ta dig mellan benen någon gång?
Marcus - Jag är kille jag får göra det?
Jag - öh nej! Tror du den ska lossna eller? :S Eller har du bara ovanligt svårt att hitta den?
(& och från ingenstans kommer mamma)
Mamma- Han kanske har flatlöss HAHAHAHA!
Fanny- HAHAHAHAHAHA
Marcus - Jag är inte gay
Så börjar mamma och jag prata om HIV och och bögar å sånt
Marcus - A du ska bara veta hur bögar har sex! HAHA
Fanny - Jasså det vet du :P

Haha jaja snart drar han till pappa så det blir lite lugnt här :) Han fyller år imorgon och ska fira där. Vi firar honom på söndag istället hos mojmoj :) Längtar tills pappa kommer, för han har godis med till mig för jag är suuuuk :( Och om nån minut börjar let's dance :D toppen. Vi hörs

haha

Min bror är så.. rolig! Eller jag skrattar mer åt honom. Vi bråkade idag, somvanligt. Och så skulle vi göra mat för mamma var inte hemma. Så tog han lite ketchup och sa här ta lite du så tar jag resten. Och jag som inte ens är så förtjust i ketchup tar bara lite, men ändå så började det låta såna här pruttljud som att den håller på att ta slut och ni skulle se hans min! HAHAHA
Marcus - Du kan ju inte ta allt :@ (han såg verkligen gråtfärdigut, han älskar ketchup)
Jag - Men hallå det är as mycke kvar? :D NOT! HAHAHAHAHA
Marcus - Men din jävla fitta. (så kastade han ketchupflaskan i backan och typ attakera mig hahaha!)
Jag - Men är du störd eller? Det finns ju kvar, snälla cry me river? hahaha
Marcus - dra!
FYYYYYFAN, vad kul.
Sen han ba; Ah men du är ful. Och dina kompisar är horor.
Ja ba; a dom får i allafall något räkan ;)
Han ba: Men orka vara horor och betala för att knulla!
Jag ba: HAHAHAHAHAHAHA reriöst en hora får betalt lilla du?
Han: Ah ja menade det.
Haha roligaste ikväll!

Nu ska jag kolla klart på satc och dö i sängen hihi:)

du fick en stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Men det var för länge sen för att ens komma ihåg..

Det där med att ta sig i kragen gick åt pipsvängen. Nej efter praktiken i tisdags var jag så gott som död. Tog tempen och hade 38.7! Kändes som att det var rätt okej att trycka i sig ett par alvedon och skippa praktiken dagen efter. Har legat i sängen hela dagen idag och klev väl upp för första gången runt 8. Krafterna fanns bara inte där. Mamma kom med mat till mig och allt annat jag bad om. Mitt rum är på övervåningen så hon hör inte om jag skriker. Därför ligger jag och skickar sms till henne om jag behöver något.
F - vatten tack.. :(
mamma - snart
F- nu, jag är död snart
Så här man mamma skratta nerifrån och berättar om hur sjuk jag är för alla hon pratar med i telefon. Nej när man är såhär sjuk önskar man verkligen att man kan få bli frisk. Ush, vaknade inatt och frös som aldrig förr och drömde skitkonstiga drömmar. Jag var med i top modell och behövde göra mig fin hela tiden även fast jag var assjuk. Sen drömde jag att -Jag är faktiskt inte med i topmodell, det här är bara en dröm, jag kan sluta oroa mig för att åka ut hela tiden!. Skit skumt i allafall.

Nu har jag inga krafter kvar. Ska sova nu. Ingen praktik imorgon, inte fredag heller I think. Blir en lugn helg i allafall I guess och jag ser fram emot det. Även fast jag vet att myrorna i brallan kommer smyga sig på mot lördagkväll. Men nej nu ska jag bli frisk :)

if you got the money, I think it would be funny

Fyfan, min hals dödar mig. Inte haft såhär ont på länge. Och ändå måste jag gå upp. Skulle kunna göra nästan allt bara för att få gå tillbaka till min säng och somna om. Men nej istället måste jag ta 9 tåget till västerås och praktisera hela dagen :( Har ont i hela kroppen verkligen. Men har jag sagt att jag ska ta mig i kragen får jag väl stå för det och görat. En sak som är säker är i allafall att så fort jag kommer hem ska jag slänga mig i sängen och försöka somna. Jag tänker inte vara såhär dödstrött imorgonbitti.

Efter skolan måste jag antagligen träffa Daniella en sväng. Hon har sina jobbarbyxor här så hon får praktisera i jeans just nu. Men sen, raka vägen hem. Funderar på att jobba på fredag hos pappa och sen hem efter det och bara ta det lugnt, både fredag och lördag kväll. Känns väldigt skönt när jag tänker på det just nu, men jag antar att den tanken kommer vara som bortglömd sissodär torsdag kväll. Och planerna är i full gång. Men hoppas, hoppas jag stannar hemma och kurerar mig så jag mår bra sista praktikveckan. Hoppas alla mina kompisar jobbar haha! ^^

Sitter här och dricker vaniljte. Inte ofta jag byter ut kaffet mot lite smaksatt varmt vatten men idag fick det bli så. Med hopp om att min hals kanske kan bli någolunda bättre tills jag kommer till jobbet. Men jag tvekar.Försöker trycka i mig en miiini skinkmacka också men det går inte så värst bra. Det är "fågelfrön" i mackan också och bara jag kollar på den känner jag dom små hårda kornen trycka mot mina halsmandlar. Okej, inlevelse är bra! haha

Nu ska jag sätta på mig kläder och då kommer jag nog bli lagom klar för att sticka. Det blir gråa leggins och någon mojsiig tunika över det. Och självklart mr.uggsen! Vi hörs

Måste ta mig i kragen

Någon gång i livet i allafall? Hade sjukt ont i halsen imorse och kom inte iväg till praktiten. Jag måste fan skärpa mig och det är nu. Nej imorgon så går jag till praktiken och är där veckan ut, sen hela nästa vecka också! Har kommit på att just den här biten i livet är jävligt jobbig (men också rolig). Det ryker pengar till alllt! Studentmössa, studentkryssning, studentklänning.. ja allt det som handlar om att ta studenten kostar en förmögenhet. Kan skratta mig lycklig jag sket i balen alltså. Men pengarna är väl inte jobbigast i längden kanske. Nej nu slutar vi skolan och vi måste skaffa jobb? Fyfan, jag är livrädd. För det första, vart ska jag få ett jobb om jag ens får något? Och hur ska jag orka jobba när jag inte ens orkar gå i skolan?  Jag lovar skolan är hundra gånger slappare än att jobba iaf! Körkortet måste fixas (det blir intensiv kurs i lysekil eller smögen för min del) Men jag måste ändå börja plugga teorin. Och jag är verkligen inte gjort för att köra, gjort det 6 gånger eller nått och jag minns fortfarande inte vart bromsen, gasen och kopplingen sitter. Gissar tamefan fel varje gång. Snackade om jobb efter jag slutat skolan, MÅSTE ha jobb nu känns det som och någon dag här i veckan ska jag ta hjälp av min kära gudmor för att fixa till en schysst CV åt mig :) Jag blir stressad bara av att skriva det här alltså!

Men det är tur att jag har alla som gör mig så jävla glad :) För även fasst det är jävligt stressigt just nu så tror jag knappast jag vart gladare på en lång tid. Jag har allt jag behöver just nu, allt! :) Och vännerna är bäst!

F&D


jag gav upp för länge sen



Toppen helg :)

Började ju med att emilia hämta mig i sala :) Kändes hur konstigt som helst att sitta två "små" tjejjer i en bil helt ensamma haha. Det första jag sa när vi hade börjat åka va: Faan vad skönt att VI har fått körkort. Då blev det tyst sen började båda asgarva. ja ba, vi? Haha Emilia menade jag förstås men jag var så lycklig för hennes skull att jag tog på mig lite av äran haha.

Sen drog vi till wenströmska i allafall och hämta daniella, sen vidare till max för att käka mat :) Sen drog jag och daniella hem till hennes farmor och började fixa oss. Efter det mötte vi upp Michaela och tog bussen till Nettan & Sussi :) Asmkt folk där, massor man aldrig hade sett förut. Vid halv 11 bar det iväg till krogen och jag tror det sluta med alla blev för fulla, eller jag och emilia var väl hyfsade haha. Annice blev hämtad halv 1 för att hon var för full, nettan blev också hämtad av samma anledning och Jojjo fick enligt rykten åka hiss upp från konrad för att hon inte kunde gå i trappan.. och eftersom hon inte minns någonting var det väl antagligen så. Haha sköööning, helt rätt! Kom väl hem runt 5 på morgonen och då somnade jag som en stock. As rolig kväll!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

På lördagen var man sliten som vanligt men det brukar ju inte stoppa lixom. Det gjorde väl det halft som halft, det blev ingen party like a rockstar kväll inte. Men jag och emilia drog och hämtade daniella på jobbet. Sen lämna emilia oss och jag och d började fixa oss. Kom ut runt 11 ungefär. Då gick vi till pitchers där Nettan och Sofie var med deras kompisar. Sen kom Marcus och Adde också. (och världens sötaste fast vid ett annat bord). Vi var där tills dom stängde och sen skulle vi vidare till bill&bob. Men sooooom vanligt var daniella för full för att komma in HAHA! Men det roliga var att hon hade bara druckit 1 öl så antagligen hade hon väl snubblat till precis när vakten kollade. Jaja shit happens. Vi drog till ett ställe jag inte minns namnet på (en krog i allafall haha) Då spelade dom black jack resten av kvällen tills vi drog. Sen blev det taxi hem och tv-spels-maraton. Donkey Kong :D fyyyyfan vad kul det är alltså!  Och jag vann mot killarna huhu, I'm the best.  Fick skjuts hem på cykel runt halv 6 och somnade skönt som faan sen.

Nu är jag hemma i sala och ska käka god mat med mammi och broshan. Och kolla top modell :D Vi hörs.

GRATTTTTTTTTTIIIIIIIIIIS :D

Den bästa av dom alla har fått körkort och det är ingen mindre än EMILIA THORNBERG :D Grattis så jäääävla mycke underbara unge, du är bäst!<3

Så nu kommer emilia och hämtar mig i sala, hon har väl åkt så är här om 20 minuter kanske. Kommer kännas askonstigt att sitta två små tjejjer i en bil utan en vuxen. Haha, och jag som är livrädd för att åka bil överhuve taget kommer väl typ kissa på mig eller något. Sen ska jag i allafall hem till mig, byta om från mjukisar till nått mer värt och efter det träffa daniella på stan. Skulle inte förvåna mig om vi ska åka och hämta daniella från skolan också, förstår om hon vill köra bil nu livet ut, eller a iallafall tills hon tröttnar. Nej nu ska jag packa. Tänkte först äta någon frukost men jag fick så ont i magen av lycka att jag inte kommer få i mig något. Får bli en kopp kaffe bara. Kruuuuugen ikväll, hörs :D

LYCKA<3
inget skulle kunna få mig att inte vara lycklig just nu :D


Happy :)

Ännu gladare nu tror jag :D Gick över till mormor för att hämta ett hårband och lite stuffs till mamma. Men stannade längre och inventerade mormors garderob haha. Hon gav mig en tunika som hon inte tyckte om. Sen fick jag med mig 4 skärp, (läs: as fina), en päls man kan ha som väst eller halsduk, skit snygg :) Och en helt underbar  skinnväska. Liknar en jag sett förut på stan men som var för dyr. Men nu har jag en i allafall :D Började gå igenom mina garderober också som jag snart ska fortsätta med. Har hittat en randig t-shirt i märket lacoste som var helt oanvänd, lappen var till och med kvar. Köpte väl den vid den tiden då det var hysteri över märkeskläder, alla gick runt som vandrande reklampelare, ojoj haha. Nej, nu ska jag fortsätta leta och prova lite kläder tills imorgon. Funderar på att gå med ett par svarta strumpisar, leggins och en vanlig tunika över med ett skärp i midjan, orkar som sagt inte med att ha klänning ännu en gång. Men det blir snyggt, till ett par snygga skor :) Vi hörs!

Hejjj

Nu är jag i sala :D pappa skjutsade hem mig runt 3 så jag slapp ta tåget eller bussen. Imorgon blir det utgång antagligen med alla tjejjer och det ser jag fram emot :) Vet inte vad jag ska ha på mig än.. trött på alla klänningar. Kanske blir jeans och kavaj. Lite oskönt att dansa i det så får se. Jaja det är morgondagens bekymmer. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt!

Allt är så jävla underbart just nu :)

a drop in the ocean

a chenge in the wether, I was praying that you and me might end up together.

Hemma nu, skönt! Träffa emilia på stan men hon drog efter någon timme. Tur som fan att trosan va med så vi gick lite mera :) Hittade en massa skojj och en fin randin bli vit tröjja på. Samt dom snygggaste jeans/legginsen i historien. Måste ha dom. Nu sitter vi hemma hos mig och ska väl dricka kaffe kan ja tänka mig. Blir inte sala idag heller, orkar inte åka buss hem. Blir imorgon.

Pappi och Karolina kommer hem senare och lagar mat och har B&J glass med sig till mig och trosan huhu. Nu ska jag vara social. PUSS

Okeeej, du ser någon på bild. Söker upp den och lägger ner energi på att säga elka kommentarer, haha ..mogna klubben

Hallu

Svarar på kommentarer i kommentarsfältet, inte i inläggen.

Stan med miliapilia idag runt halv fyra. Skönt. Jag ska därimot kanske inte shoppa något eftersom jag fick pengar till jeans igår lixom :) Och har fortfarande lyckorus kvar i kroppen av det haha. Nej men dom ser precis ut som mina gamla älsklings jeans som gick sönder så det är toppen ju.

Har nyss käkat mat nu, alla sitter och äter fortfarande så ja kommer nog inte behöva göra något mer idag faktiskt. Ska snart gå upp och byta om och börja tralla mot bussen. Jag är såå lat. Skulle lika gärna kunna gå till stan men det känns inte så frästande efter en stressig dag. Vi hörs ikväll i sala eller om jag stannar här i vässan, fårse. 


Har jag intressant liv?

Hahaha, du tycker tydligen det Petra :) KUL riktigt KUL att du orkar lägga ner så mycke energi på någon annans liv. KUL att du valde mitt också :) Jag skulle därimot inte hinna lägga ner så mycke energi på någon annans liv... fast jag kom på, jag har ju ett eget huhu. Är jag lyckligt lottad eller det kanske bara är skönt att inte behöva bry sig om sina egna bekymmer. Mjaa so what om du tycker jag har feta lår och vader eller vad du nu skrev, jag har ju i allafall ett eget liv! Nästa gång du hör av dig hörru, släng iväg en picc på dig också då, skulle vara riktigt kul att veta hur du ser ut. du måste vara jävligt snygg för att kunna trycka ner någon annan sådär. (och jag måste bara fråga en sak om mina egna bilder på bdb, du verkar ha koll.. vilken bild är  det jag klipper bort benen på?)

HÄR HAR DU EN BILD DÄR JAG INTE KLIPPER BORT MINA FETA LÅR OCH VADER :) Fan alltså du har rätt, dom täcker hela jävla bilden.. kanske skulle svält mig till döds i allafall.. =/


Nu till er andra som har ett eget liv men gillar min blogg. Hur äre? :) Med mig är det fint fan. Ligger här till två på natten igen. Kvällen har bestått av godis och kjedjerökning typ. Värt, så värt.. not ^^, Jaja daniella sover för länge sen och jag har som vanligt svårt att lägga ifrån mig laptopen. Men nu hade jag tänkt göra ett försök i allafall. Vi hörs säkert imorgonbitti redan. PUSS från tjockiiizen

Hej bloggisen

Efter praktiken idag drog jag ner med daniella på stan och köpte mina älsklingsjeans hihi :D Blev överlycklig när pappa sa att han kunde ge mig dom. För precis innan sa han att ja kanske kunde få dom nästa vecka. Han är bäst (ibland!) haha :) Så glad för att vi kan hålla sams nu för tiden, ett tag trodde jag verkligen det var omöjligt. huhu Jeansen var i allafall i märket sheepmonday och är asfina. Liknar mina älsklingsjeans som jag haft sen åttan, men som gick sönder nu för ett halvår sen ungefär. Så nu är man happy. Kommer säkert upp bild på dom i något senare outfit inlägg. Glömde usb´n hemma i sala ofcourse.

Emilia kom och lekte med mig och daniella i en halvtimme och det var kul. Länge sen man träffade henne känns det som. Hon bara gömmer sig hela tiden ;) I helgen blir det i allafall utgång med alla brudar, som sagt nettan och sussi fyller 18 så dom är ju också med, kuljul.

Jag och daniella har suttit och pratat tjejsnack hela kvällen som vanligt. Och kollat på andra avenyn<3 Älskar min Kim (jonas bane) mest hihi :D Länge sen vi träffades bara, senast var ju i våras :( D ska sova här i allafall. Imorgon blire nya tag och praktik igen. Men kan inte stiga upp en halvtimme före imorgon, måste fan ta en sväng om i badkaret innan. Orkar inte ikväll. Vi hörs väl imorgon om inte senare. PUSS

fort fort

Petra, för det första behöver man inte säga att någon är dum i huvudet. Ja klart jag tar åt mig? Jag är en vanlig människa. Och den där dieten äter man mer än vad man ens brukar göra, så jag svälter mig verkligen inte till döds?

Och till den som slängde iväg en kommentar om hur ful jag är men blir bra på bild. Hur snygg är du själv då? Alla ser väl olika ut. Har inte ens sagt att jag ser bra ut eller något i den stilen. Det konstiga är att man skulle aldrig slänga iväg en sån där kommentar till en person man tycker är ful utan anledning? Det kan inte bara handla om utseéndet, det går jag inte på. Svartsjuka, avundsjuka, whatever.. Nästa gång visa vem du är istället :) Blir ju mer rättvist så, då kan jag ju få se hur fin/ful du är. Du är säkert as söt. Jag brukar inte lägga ner energi på att trycka ner andra.

Nu ska jag fortsätta att jobba. Har en minnes stund här klockan 3 så det är lite plock med det. Får nog gå hem runt 5 tiden hoppas jag. Då ska jag träffa miiilia och daniii :) Top Model idag? I think so.

Kom ihåg att du är fin som du är! ;)


wajjjerd!

Hej fyra på natten! Förmodligen bara jag som är vaken nu. Jag somnade runt halv 11 idag och vaknade nu för en timme sen och mådde verkligen sämst i världen. Kroppen skrek på mat, så fort jag tänkte på mat tänkte jag på den äckel köttbiten och salladshuvudet och då mår jag illa. Samtidigt som jag har asont i bihålorna, svuvig och hostar. Hallå jag ville minska några kilon inte tappa emunförsvaret :( Jag är ledsen men jag kommer inte kunna fullfölja den här dieten. Det värsta med mig är att jag äter oftast bara ett mål om dagen, kvällsmat. Men då äter jag ju hur mycke jag vill av allt onyttigt som finns i hela världen. Glass på det och whatever. Det är inte bra det heller. Men min magsäck har blivit så pass liten att det fan är omöjligt att få i sig så mycke mat som jag ska äta varje dag.Om någon är intresserad av att veta mer om dieten ändå säg bara til. Men jag klarar inte mer. Nu har jag ätit en macka och vilket jävla lyckorus det blev i kroppen. Åh, längtar tills att somna om med mättad mage. Hoppas bara jag inte är sjuk imorgon när jag vaknar, orkar inte :(

Och petra, du får tycka jag är dum i huvudet. Bryr mig inte ett dugg om vad du tycker. Håll käften bara. Du är säkert asfet.

gratz.


Diet, dag 1



Det var ju som sagt kaffe och en sockerbit till frukost. 400g spenat 2 hårdkokta ägg och 1 tomat till lunch. Och ikväll ska jag äta 100-150g kött med 250g sallad samt 1 msk olivolja och pressad citron, viktigt det där haha :P

Och FYFAN säger jag bara, kan inte beskriva min lycka över att det här var första och sista gången jag behövde käka spenat. No kidding, det där var det värsta jag ätit på väldigt länge. Brukar gilla lite grann sådär, men kan ni fatta en överfylld soppskål med bara kokt spenat? När jag hade 1 tredje del kvar kunde jag inte hålla kvar det. Tuggan som ja nyss ahde stoppat in kom upp lika fort igen.. Men ni tror väl inte det tar slut där, nejnej. Det var bara att värma lite mer spenat och trycka i sig det. Fatta då att du ska käka två jävla ägg och en tomat. Nej, det där var förjävligt rent ut sagt. Jag börjada nästan tjura. Men jag ska fanimej göra den där dieten. Längtar verkligen tills imorgon då det är 8 skivor skinka och 3dl naturell yogurt till lunch, kommer nog tro att jag är i himlen för ett tag. Skriver imorgon om vad jag äter imorgon för er som vill veta :) Har ju ett löfte ett hålla hehe.

Det var askul på praktiken idag och jag vet inte vad som hänt, men är grymt mycke bättre på allt sen efter lovet. Och det var hundra gånger roligare. Ingen aning om varför. Nytt år nya tag kanske? Haha. Ska inte göra ett skit idag faktiskt. Ska leta lite efter digitalkameran och lägga mig i säng i skaplig tid. Trött var bara förnamnet av vad jag var imorse. Men måste man så måste man. Nu ska jag läsa lite bloggar, kul att ni läser mig huhu.


PANG

Och där gick startskottet. Nu börjar helvettet. (dieten jag snackar om). Det bästa är att den enda jag tävlar mot är mig själv och kommer bli grymt besviken om jag inte fullföljer det här i ynka 2 veckor. Kaffe vart först upp idag. Ska dricka det när jag kommer till restaurangen. Jag är svinhungrig och i stort sätt drömt om mat och svält i afrika hela natten. Så ser nästan fram emot spenaten senare idag. Kommer så mycke ångra att jag skrev det där, so what.

Är grymt jävla trött ska jag säga er. Låg uppe och läste blogg till 4 och sen fick jag verkligen en, Why did I just do that - känsla över det hela. Men gjort är gjort. När jag kommer hem ska jag försöka städa lägenheten och sen sova, längtar. Jag börjar om 20 minuter så ska dra nu, kolla om ja kommer lagom till någon buss. Vi ses på 16 om du sitter där.

:)

Varför är fanny vaken till 4 på natten?

Kanske ingen ovanlig händelse. Men ser verkligen inte fram emot 4 timmar sömn, eller det där lät fel.. självklart längtar jag till efter att få somna. Ville bara berätta att anledningen till att jag är vaken är för att jag har hittat bloggvärldens bästa blogg tror jag haha :D Nämligen DOLLYBLOND? Har vi inte alltid önskat att blondinbella ska vara lite mer rolig, inte ta så seriöst på allt, inte alltid skriva om precis samma saker som nu förtiden är solduschar? Vavava?  Här har ni tjejjen! rätta mig om jag har fel. Besök DOLLYBLOND på egen risk, och undvik det vid läggdags, du kommer få påsar under ögonen dagen efter..


Med brist på sömn

20 sanningar


1 Folk får oftast uppfattningar om mig som inte stämmer ett dugg
2 Jag pratar oftast inte med folk jag inte känner
3 Om jag är intresserad av en kille och jag stör mig på minsta lilla,
förlorar jag oftast intresset på ett ögonblick
4 Har väldigt dåligt självförtroende (även fast det inte märks ibland)
5 Har svårt för tjejjer som lever på skitsnack och rykten
6 Har mer killkompisar än tjejkompisar
7 Folk vet oftast vem jag är, och jag har ingen aning om varför
(inte dom heller oftast)
8 Mina kompisar tycker oftast att alla kläder jag pekar på är fula
9 Min pappa drog på min 14-års dag. Men nu har vi bra kontakt igen :)
10 Tror jag hart vart riktigt kär en enda gång
11 Säger alltid rakt ut vad jag tycker
12 Skämms för ungefär allting
13 det är 9 år mellan mig och pappas tjej, det är 13 år mella pappa och henne
14 Är beroende av pengar och cigg
15 Har tjänat egna pengar en gång, sommarjobbet 08
16 Sover alltid till minst halv 4 om jag inte blir väckt
17 Tycker att jag blir finare på bild än vad jag är i verkligheten
18 Jag skrattar åt fula människor (flåååt)
19 Jag vill verkligen att min blogg ska bli stor, haha
20 Gillar förbjuden frukt


wow!

Jag blir lätt glad har jag märkt, dessvärre lika lätt sur. Men i allafall läsarantalet idag har ökat med 12 stycken. Hoppas det håller i sig, vilket det nog inte kommer göra. Ni hör hur posetivt jag ser på saker va? Funderar på varför. Kanske för att det alltid är kul att få veta vad folk gjort under helgen, eller för jag har lagt in extrema fjortisbilder på mig och Emilia haha. Men jag bryr mig inte så mycke om ordet fjortis i allafall. För folk ser så olika på den förklaringen av en människa, eller kanske snarare ska säga tjej. Jaja :) Belv inte av med daniella idag, hon älskar mig tror jag! Först drog hon, kom tillbaka lika snabt eftersom hennes farmor hade druckit vin och inte kunde köra henne hem. Sen skulle hon ta 23:20 bussen men kom tillbaka ännu snabbare denna gång eftersom bussschaffisen var en idiot. Bara för dom har sämsta tänkbara jobbet i världen (tog i lite kanske) så behöver ju inte det gå ut på oss alla andra. Vi fixar faktiskt så att dom får pengar till mat och hushåll varje måndag med vårat bussåkande. Jaja finns bara ett ord för nya systemet för stadstrafiken i västerås SÄMST! Någon riktig sucker som har kommit på den idén I think. Jaja, nu har jag i allafall blivit av med henne. Ligger och tänker och ser mig själv som en tickande bomb två veckor framöver, man blir tydligen jäkligt aggresiv av dieten som påbörjas imorgon. Men here I come och stå fan inte i vägen. Känner redan hur spenaten sprutar ut genom öronen. uääck. Och inte att glömma, keson.. fiifan. Jag som inte ens tål att kolla på skiten. Imorgon blir det i allafall upp en halvtimme för tidigt för att gå till affären och köpa något som jag egentligen inte vill lägga ett öre på (spenat)! Känns riktigt frästande.

Ge mig kläder, nu! Innan jag somnar ska jag be, be till gud, till alla jag känner som på något vis kan ge mig en påfyllning i garderoben. Bara nått liten då, snälla? Som kanske, ett nitskärp, ett par otroligt snygga kilklackar från H&M eller varför inte ett par stentvättade jeans? Det är värt ett försök i allafall, för det jag skrev ovan är fan måsten att ha i garderoben snarast möjligast! Nej, nu blir det att läsa lite favorit bloggar och sova. Vi hörs imorgon :) Då slänger jag kanske upp 20 sanningar om mig själv, (läs:Scary). Och uppdatering om dieten. I och försig är det nog inte vanliga fanny som skriver imorgon, utan monsterfanny. C ya

Söndagar is booring

Daniella gick nyss :( Men hon kanske kommer tillbaka. Hon missade nämligen bussen, men hon skulle be sin farmor om skjuts kanske. Vi har i allafall druckit kaffe och pratat tjejsnack. Dragit en kebabpizza och hällt i oss coola. Yummi. Vi ses så ofta nu för tiden så vi har inte lika mycke att prata om längre haha. Men idag hade vi ett riktigt roligt samtal som jag inte kan ta upp här haha.

Imorgon börjar jag. Dieten here I come. Haha. Fyfan, jag ser inte fram emot det. Det värsta är att det är på grund av alkoholen det tar emot mest (eftersom jag inte får festa nu på två helgen) Och då är det verkligen illa. Då lär jag göra det här bara för att visa att jag inte behöver dricka för att ha kul. Nästa helg blir det nämligen utgång eftersom Sussi och Nettan fyller 18 :) Men jag ser fram emot det ändå. Jaja tillbaks till dieten. Salladen tar emot lite grann också faktiskt. Jag blir lite skrajj, Karolina kan inte ens kolla på Isbergssallad utan att må dåligt. Haha, framtiden ser inte så ljus ut för mina och daniellas sallads dagar på stugan :P Imorgon ska jag i allafall äta:

DAG 1
Frukost:
En kopp kaffe, 1 sockerbit
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 400g spenat kokt i vatten, 1 tomat
Middag: 100-150g biff, 230 sallad med en msk olja och pressad citron.

Låter riktigt frästande va? ;) speciellt spenaden och salladen haha. Ne fyfan. Men jag ska göra det här, japp! Jag ska fan lyckas med någonting här i livet. Haha ;) Skriver av en text av dieten imorgon så ni fattar lite mer haha.

Här har ni lite piccs på mig och min ängel :)






Sego-bert!

Fick jag det ifrån? Någon som brukar säga tror jag huhu. Jaja det jag menade är att jag är jävligt seg. Är precis nybadad, vet en som är len som en barnrumpa nu ja haha, sweet :) Ska ringda daniella nu och kolla om hon slutat jobba. Undra om vi ska ta en kopp kaffe hemma hos mig istället. Har inte någon lust alls med att fixa mig över huvetaget. Orkar knappt slite mig från handduken och sätta på mig någon form av kläder.

Snacka nyss på med pappi och jag börjar 10 imorgon, hur skönt?! Men slutar 5, fast jag gör fan vad som hälst för att få sova 2 timmar längre. Och om jag känner mig rätt så kommer jag och D sitta och babbla halva kvällen. Hon börjar iof klockan halv 8 imorgon, hahahaha! Skadegjädje.

- Fan har du solglasögon på dig inomhus för?
- Nja, framtiden som ser jäävligt ljus ut bara!

PÅ morgonen skulle jag kunna skjuta någon.

Fyfan, hatar när man broshan och hans kompis är här. Man får fan inte sova en blund. Klockan är 2 och jag skulle kunnat sova i två timmar till. Men näe, har man två bög-fanskap ute i vardagsrummet som skriker och är allmänt cp a då vaknat man såhär tidigt på dåligt humör. Fan vad förbannad jag är. Och hungrig också. värt.

Det var nog ingen bra idé att kolla på en skräckfilm tills man somnar, jag borde känna mig bättre än så. Inte fan kunde jag somna sen. Somnade klockan 6. Då kan ni fatta att jag är trött huhu. Ne men ska väl äta lite, hoppa i badet och mojsa ner mig där. Sen är jag väl lagom klar tills danjella slutar jobba. Fyfan imorgon blir der Hard work work, och tre veckor framöver. Dieten börjar. Inget drickande på två helger framöver heller. ALlt skit ska börja på måndag fan. Men det är bra, då äre snart överstökat fan.

tjofadderittan!

Internet funkar hos pappa =D Eller jag har "hackat" mig in på en annans rättare sagt. Busit :O

Haha blev lite ändrade plander för ikväll alltså! Tur var väl det, för det där med biljardhallen vet ja inte hur mycke jag diggade, ännu mindre när ja kom dit. Kändes sunkit rent av bara. Dom stängde nämligen 23:oo då vi kom dit så vi bestämde oss för att dra till Å istället. En soft "krog" här i västerås. Det pinsamma var att my daddy skulle dit, men vi var ju inte på samma ställe så haha. Det braiga var att det är 23 års gräns så behövde lite hjälp med att komma in, fanny 5 år yngre lixom haha. Marcus och adde drog in på en gång. Jag vänta på pappa och Karolina. Daniella drog in med Hanna, Karolinas kompis. Det fula va att daniella kom in utan problem. Sen kom ja med pappa och dom fråga hur gammal jag var på en gång.

Vakten - Hur gammal är du då?
Jag - 18 :)
Vakten - Nej du kommer inte in, vore annat om du var snart 20 men nu äre faktiskt 23 års gräns.
Pappa - A men det är min dotter, det är lugnt.
Vakten - Tyvärr det funkar inte..
Pappa - Aha va synd då, äger falkenbergska kvarnen tänkte det skulle va kul att checka stället bara.
Vakten - Men varsegod att kliva in, du med tjejjen :D

Sååå fucking fult av dom. Det handlar inte om ålder, det handlar om VEM man är. Men ja tackar för att just pappa är min pappa och glider in! När vi kommer in bjuder pappa på öl, både mig och daniella. Schyrre. Sen softa vi vidare på undervåningen. Tar heldre livet av mig än att festa bredvid pappa. Men han gick ändå efter en kvart så vi kunde roa oss hur mycke vi ville ändå :D Spela lite black jack, drack mer cider. Hade en viss cosmos efter mig hela tiden haha. Men det var grymt kul i allafall. Underbar stämming. Jag bangade ofcourse efterfesten, eftersom det är jäkligt lockande att bara kila hem eftersom man bor på stan. Sängen är min bästa vän huhu. Nu blir det att kolla på nån skräckis broshan och hans kompis hyrt och somna till den. Imorgon är det kaffe på stugan med daniella runt 5 snåret så tills dess måste jag vara vaken och fixad :) Vi hörs imorgon. PUSS

your the closest to heaven that I'v ever been

Hej på er :D Ser man på vad jag hittat, dator & internet huhu :) Sitter hemma hos Marcus nu, Daniellas underbar pojkvän (han tvinga mig skriva något bra om honom =/) haha ;) Vi sitter här och soft dricker lite. Fick några cider av pappa, så jag och daniella delade på dom hehe. Vi tänkte kanske dra till biljardhallen sen och softa lite (visst låter det nördigt?) haha nästan så jag inte våga skriva ut det här, illa. Ne men nu ska jag vara social igen. Tänkte bara säga godnatt för det blir nog inge mer inlägg idag. Sorry dudes. Ha så kul ikväll vad ni än gör :)

Dagens outfit:

 
Jeans - Sheep Monday
Kavaj - Acne
Randig tisha - Fått av mormor
Ankelbots - Skopunkten

Älskar mina kläder idag :) Att det kan bli så snyggt av massa enkla kläder. Alla har väl jeans, randig tröjja och en kavaj? Om inte annat har säkert någon i familjen något ni kan sno haha :) Dålig kvalitet jag vet, ska sno pappa digitalkamera snart I promise :)

Nu ska jag ta en sista cigg innan jag drar och slå en pling till jojo. Vi tänkte nog bara ta en fika eller något ikväll, mys då :) Vi hörs väl antagligen inte förrän jag fått tag på en dator med internet. PUSS


Är det beroendeframkallande eller?

Haha, jag försov mig imorse en timme. Jag som hade ställt klockan så jag skulle hinna blogga innan jag drog. Och jag stod inte ut med tanken på att pappa inte har något internet så jag kanske inte kan blogga mera ikväll, så nu tar jag sex bussen istället för fyra :) Men det blir perfekt. Då är jag i Västerås runt 7 och då skulle vi ungefär äta hos pappa. Daniella därimot slutar klockan 4, men hon får vänta på mig vad vi nu än ska göra. Längtar verkligen tills vi sitter och dricker kaffe, för jag är sjukt sugen på det nu. På måndag börjar dieten också, scary.

Jag tänkte sminka mig nu sen packa lite granna och sen blir det nog en dagens outfit innan jag drar iväg. Blir det bra? Kan inte ni skriva vad ni skulle ha på er imorgon om det var 10+ ? :D

Godnatt allesammans :)

Nu är klockan snart halv 3 och jag ska lägga mig till sängs och försöka somna. Imorgon ska jag iväg med 4 bussen till västerås och jag vet att jag kommer vara död. 4 för er kanske är mycke men för mig är det praktiskt taget morgon haha. Nej det var väl att överdriva, men vaknar väl ungefär vid den tiden om jag inte ställer väckarklockan. Imorgon måste jag gå upp vid halv 2 någongång för att duscha, fixa, packa osv. Blir att träffa daniella imorgon för ännu en hemma kväll men imorgon med lite trevligt sällskap. Vi älskar att prata skvaller och om det inte finns något då upprepar vi saker vi sagt tidigare 100 gånger om. Vi slutar ändå aldrig garva åt våra nära och kära inklusive oss själva. (sånna är vi, vi pratar häldre högt och öppet om oss själva än om personer vi knappt känner och har en uppfattning om)! Nu så, kanske blir en dagens outfit imorgon, måste bara komma ihåg att ta med usb kabeln. Attans, har inget internet hos pappa. Hoppas det funkar när jag kommer dit. Kommer gå under annars. PUSS

Pusselbitar som bör läggas på plats!



Kan inte våren bara komma nu? Vill kasta bort min vinterjacka och aldrig mer se den! Finns inge tråkigare än vinterjackor. Känns som man går med stora säckar på sig och det kvittar vad man har på sig under. Jag la i allafall ihop en liten önske outfit som ni ser :)

Enkla svarta stuprörsjeans, gud vad jag längtar tills man inte fryser arslet i sig i dom. Sheep Monday har billiga och snygga tycker jag i allafall :)

Kavajen, mm-m! Älska. Nu känns det bara meningslöst att sätta på sig den under viterjackan, men tänk när man kan gå ut med bara den på sig och en axelbandsväska över ena axeln. Love it.

I mitt huvud har jag i allafall en blå vit randig tröjja till :) Viker upp ärmarna lite på kavajen så man ser tröjjan både vid ärmarna och självklart vid magen, då min kavajj är uppknäppt :D

Svarta naglar och röda läppar säger i allafall inte jag nej till än.



Remember. Det är ingen modeblogg.
Bara kläder jag gillar & skulle sätta på mig :)

Let's Dance :)

Skulle förmodligen också dansat ikväll om jag inte hade valt att stanna hemma och kolla på folk som dansar. Det bästa med att gå ut på krogen är ju självklart att umgås med sina kompisar, få klä sig i fina kläder (sånt man inte går med i skolan tex.) och självklart att dansa! Vilka är det inte som brukar stå på bardisken och shaka om inte jag och mina underbara vänner? Haha har ännu inte rammlat ner men den dagen kommer väl också. Isabella var väl inte så jätte jätte duktig idag tycker jag, nä.. men hon kanske blir bättre :) Kom på mid själv med att ja tappa suget att kolla på let's dance efter att hon hade dansat. Så nu sitter jag här och bloggar (om henne haha) istället. Hoppas det är nå mer bra på tv för jag kommer inte somna tidigt ikväll.

Nu vet jag vad vill ha :)

Design

Jag har alltid tyckt det varit jätte kul med att desgina saker. Bloggar, bilder, hemsidor.. att bara rita har vart ett stort intresse. Att jag inte valde media istället för hr är en skam. Mitt första handsval var media och jag kom in på den skolan jag hade sökt. Men jag föll för grupptrycket. Min kompis hade valt hr och jag hade gjort det som andrahandsval och bestämde mig för att välja det. Och vart är jag idag? Mina bästa kompisar har hoppat av linjen eller bytt skola. Den som egentligen inte hade det som en drömm kämpar fortfarande :) Ett halv år kvar nu och det är bara jag som tar studenten av oss tre. Men man ska alltid göra det som känns rätt för sig själv, hoppa av, ta ett sabbatsår.. synd bara att inte jag gjorde det som kändes rätt från mig ifrån början. Vem vet vad som kunde ha hänt :)

Ni ser att jag har gjort lite ändringar på bloggen idag. Flyttat hela bloggen åt ena sidan. Samt satt en fast bakgrund så att bara själva bloggen åker ner när man scrollar. Såg det på Charlotte Perellis (stavning?) blogg och tyckte det var rätt snyggt. Kände för en utmaning och började prova mig fram. (Det är en av anledningarna till att jag inte har blogspot, sjukt tråkig design på varenda blogg) Resultatet ser ni på just nu. Vad tycker ni? För er som inte är så hajj på det här med siffror och koder så är desginadinblogg.se en ASBRA hjälpreda. Han hjälper dig med ungefär allt.

Klockan 7 är det middag hos mormor så nu ska jag fixa mig lite granna. Vi hörs. PussPuss

Godmorgon på er :)

Vaknade väldigt tidigt idag för att få sova hur länge jag ville. Blidde ingen skola idag eftersom jag är kvar i sala ikväll. Kändes onödigt att bara åka in för nån lektion. Mamma har ringt hela morgonen så fick lov att svara till sist. Och då sa hon precis samma sak som hon skrev i sms:et tidigare :S Ja ba: Du har ju redan skrivit det? Hon: Ja men du svara inte så ja trodde inte det kom fram... Hm, vilken jävel svarar på sms som man blir väckt av tio på morgonen då det också är från sin mamma? Inte jag.

Ikväll blir det middag hemma hos mormor. Det blir bara jag mamma och mormor, mys då. Sen ska jag kolla på let's dance och moffa chips hade jag tänkt mig. På måndag börjar dieten, iihhh :O Ne nu blir det frukost och tv igen. Vi hörs lite senare.

It's making me crazy



Gah, får ont i magen av att hålla på med bloggen. Det blir verkligen inte som jag vill idag. Det suger. Ordnade även så fint att ta bort bildspelet mot min egen vilja. Men jag har börjat tröttna på det i allafall. Det var kul sålänge man var ensam om det. Nu äre bara ut tjatat.

Är sjukt trött. Va det redan vid 8, att jag inte bara kan ta mig i kragen och gå och slagga. Men näe jag ska sitta här i hundra år. Imorgon är det fredag, fa-an vad skönt! Antingen blir det en lugn kväll i västerås med Daniella efter hon slutat jobba. Eller en lugn hemma kväll i Sala hos mammsen och kolla på när Blondinbella rockar i Let's dance. Vad skulle ni valt? Hörde idag på bussen från skolan några killar som satt och diskutera om bb. Att hon var snygg och om hur det kommer gå för henne i Let's dance. Vet inte om jag tycker hon är så speciellt snygg. Hon är ingen pang-brud i mina ögon i allafall. Och min mormor vet knappast vem hon är och det är väl mest gammlingar som sitter inne på fredagar och röstar på vem som ska vinna Let's Dance? Nä, tror inte hon vinner faktiskt. Men kan ha fel :)

Nu ska jag röka sen sova faktiskt. Jag funderar  starkt på att ha mjukisbyxor i skolan imorgon hur ocharmit det än är. Det är skööööönt och någon gång ska ju vara den första det här året. Börjar klockan 10. Jobbigt.. Orkar fan inte. Men måste till skolan, sista dagen den här veckan. Eller snarare på  3 veckor framöver för sen börjar praktiken igen. Jag fortsätter hos pappa ett tag till.

Sov gott :)

Dagens outfit:

 

Jeans - SheapMonday
Skor - Ankelbots från skopunkten
Skjorta - Julklapp
Mojsig halsdug - Lindex
& skinnpaj från H&M

If I'm wrong, oh I don't wanna be right.

Jag förstår mig inte på vissa människor. Som en nisse som alltid kliver på, på bussen när vi är halvvägs till Västerås. Han är tamefan alltid glad (inge fel med det). Men hur orkar han alltid var lika glad? Han ser ut som en solstråle även fast det är snöstorm ute. Jaja, satt och fundera på det resten av vägen till Västerås.

Calle balle sa att vi började klockan 12 med samhäll. Vi började med svenska 11:50 :) Killen med kollen det där. Hängt med Denice hela dagen typ, de e nice ;) Och som tur är träffat Daniella lite granna också. Hade idrott idag och vi kollade hur bra kondition man hade. Haha fyyyfan säger jag bara. Om jag inte har världens sämsta kondition då tycker jag synd om den som har sämre. Minns förut när man var pigg och allert. När man spelade fotboll och inte satt på bänken en minut. Nu flåsar man bara man ser en fotboll. Men jag har bara mig själv att skylla I guess. Sista lektionen var kök, precis när vi började laga maten så avbeställde dom allt och ändrade datum. Jippie kajyeeey. Drog till pappa efter skolan, hämta money och nu är ja i sala igen :) Lite bilder ifrån skolan (med min urusla mobilkamera):


Jag och denice kände för att byta varsin sko ;)
(det blir vad man gör det till i skolan!)


Kalle balle päronpung :)


Denice haha ^^


You can't break a broken heart!

Ibland är det rätt skönt att ligga på botten om man ser det från den ljusa sidan. Man kommer ju knappast lägre, man kan inte må sämre. Får bara hoppas att det här är botten av mitt livs berg-o-dal-bana för fan vad det svänger just nu. Sömnproblem så det står härliga till har jag också. Ska det vara så förbaskat svårt att somna om kvällarna. Igår låg jag minst till fyra och vred och vände på mig, men inte hjälpte det. Tillslut somnade jag i allafall och nu sitter jag här i min pyamas och dricker saft. Köper kaffe i skolan istället eftersom jag gick upp en timme för sent av ren lathet! Om en halvtimme går bussen och jag måste snart slänga på mig ett par mjukisar och dra. Ska hem till pappa innan skolan och sätta på mig andra kläder. Hade inte med några till Sala. Jag börjar klockan 12 idag med samhäll, hur skönt?!

Kan försöka tvinga daniella och knäppa kort på min "outfit" idag haha ;) Men jag lovar inget höhö. Vi hörs senare, PUSS


Se man på :)

Hittade lite bilder från i måndags på silk :) Slägger upp dom innan jag sussar tänkte jag..


Daniella Alexandra och jag :P (höll på att börja asgarva just då)


Alex & jag :)


Dännieboy


Michs och jag :)


jag och Daniella (bjuder på'n) :D

Give me spring!

Är det bara jag eller längtar ni också sjukt mycke till våren? Gaah, det gör jag i allafall :) Bara tanken på att gå upp på morgonen med strålande humör. Sätta på sig ett par tighta stuprörs jeans, en blåvit-randig tröjja en kavaj över och ett par pums får mig att bli knäsvag. Ge mig skymten av vår snart innan jag storknar! Btw, har hittat mina älsklingsjeans nu för tilfället. Kommer från sheep monday. Grymt fin färg och att jag kom i 26:orna gjorde det inte precis värre haha. Hoppade några grädjeskutt då kan ja säga eftersom jag själv tycker att jag lagt på mig några kilo. Kan vara inbillning, kan vara julmaten.. Mamma tyckte i allafall jag var knäpp som skulle göra dieten och försökte på en gång tvinga mig på viktväktarna (hon ska nämligen börja på måndag). Men icke sa nicke, ska jag nu ändå "banta" kan ja lika gärna göra det rejält och en kort tid. Orkar inte sitta och äta äcklig mat i ett halvår lixom. 

Imorgon är det skola som gäller så vi hörs imorgon :)

Live your life

Hej igen :D Nu äntligen är jag hemma i sala igen hos min älskade dator haha. Internet är pajj hos pappa och nu börjar jag få cp-ryck. Måste bara ge en puss åt mina vänner för ja vet seriöst inte hur jag skulle kunna klara av vardagen utan dom :) Så PUSS!

Det var några som frågade om den där dieten jag snackade om i det tidigare inlägget och jag har inte börjat med den än (jag ska, I think). Ni undrade också om jag kunde skriva om den varje dag, vad jag äter, hur mycke jag går ner per dag, hur jag mår av det osv. Och självklart ska jag göra det om jag börjar med den. Eller rättare sagt jag ska nog börja med den. En av anledningarna är ju of course bara för att ni vill veta om den är bra eller inte. Då hjälper jag ju er lite på traven. För vem vill sitta och käka sallad så det sprutar ut ur öronen helt i onödan? Jag kan bli eran försöks kanin. Jag minns inte precis hur man skulle äta om dagarna så jag ska slå en pling till pappas tjej senare ikväll eller imorgon :) Skriver mer om dieten när jag väl börjat. Kom ihåg att alkohol är en big nono alla helg alkisar haha ;) I och försig får man inte ens tugga tuggummi så festa satan kanske ni förstår är uteslutet!

Så vad har ni gjort i helgen? Funderar bara lite, vilken krog går ni mest till och vilken e bäst? Ja vet faktiskt inte vilken krog jag föredrar mest längre. Till min förvånan hängde vi på silk i måndags (trettondagsafton) och jag förstår faktiskt inte varför alla klankar ner på det stället och ger det ett rykte som det verkligen inte är värt. Jag Daniella och Michaela hade en lyckad kväll där i allafall :) Träffade på många jag kände också. Alltid kul. Här är lite bilder ifrån kvällen.


M & jag (ful bild haha)


Förlåt daniella (A)


Förlåt michaela men alla har ju redan sett den ;) Så skön bild..

Kommer kanske fler bilder sen, nu äre matdax :D

there's no regrets

Hallo :) Har inget internet hemma för tillfället därför ja typ inte kunde slänga mig på datorn imorse och blogga haha. Som jag vanligtvis alltid brukar göra till morgonkaffet. Att blogga är verkligen ett beroende haha. Nu när jag väl har börjat blogga igen går jag runt 24/7 och tänker på vad jag ska blogga om.

Jag och daniella, pappa marcus och karolina kollade smala sussie igår och moffade. Haha sjuk film, -VÄS ATT DU ÄR 16!, Prova med 14 också :D..Så jävla vidrigt men kul haha. Sen satt jag och daniella vid köksbordet halva natten som vanligt och prata skvaller. Eller vi gick till henne runt klockan 2 och sov hos hennes farmor för vi var så många hos mig :) Imorse vad vi verkligen helt döda men vi kom upp i lagom tid i allafall så vi kunde gå på stan och shoppa lite och dricka kaffe. Nu kom vi nyss hem vi ska hämta våra saker och sen dra vidare till mig. Ikväll blir det grönsaker och dipp + massa goda frukter. Mums, och det låter skrämmande nyttigt för att vara mig och daniella haha.

Just ja, ni får tycka vad ni vill haha men jag ska kanske börja med en sjukt bra diet som man håller på med i 2 veckor. Man får absolut bara göra den en gång på 2 år. Karolina pappas tjej har gjort den 3 gånger och varje gång har hon gått ner mellan 7-10 kilo. Det förbättrar ämnesomsättningen rejält. Ska tänka på det ikväll och kanske börjar redan imorgon. Wish me good luck höhö :D

PUSS

Punch back and I´ll bleed



Hej allihoppa :) Gårdagen var faktiskt as rolig. Annice kom hit och vi började förkröka lite till en film (lite ovanlig förfest men). Sen så mofdfa vi chips och glass så man var lagom rund tills man skulle sätta på sig festkläderna. Vid halv 11 stod vi i kön i konrad som var ovanligt kort tillskillnad mot vad den brukar vara, kom in på 3 minuter ungefär haha. Där inne festa vi och festa vi med alla roliga människor till klockan blev 2. Då bar det såklart av till donken för nattkäk, kunde inte glömma det eftersom annice tjatade om maten redan innan vi gick på in på krogen haha. Sen lämnade annice och alla skultunabor mig och då va jag med andres åmål lidas och niclas ett tag innan jag bestämde mig för att dissa efterfesten och gå raka vägen hem till mig. Det var skönt :) Somnade lika skönt som alltid.

Vaknade väl på ett mer tråkigt sätt. Bråkar med pappa, som vanligt.  Men men, han är dum i huvudet, så är det bara. Särskilt när han inte ens ser att han tar sina tjejjer i första hand. Fyfan, skulle bara vilja skriva det dummaste jag kan komma på här men jag ska behärska mig tills jag slutat koka. Det var i allafall tänkt att vi skulle ut och käka idag eftersom vi är så lata och inte orkar laga mat. Men jag tror jag skippar det, helldre svälter jag än å sitter vid samma bord som honom just nu. Jag som hade tänkt och åka hem till Sala idag, kanske blir så i allfall då, orkar inte med någon här. + att min bror kom idag också och då blir det fan alltid hus i helvettet! Jag har lite bilder ifrån igår men inte som jag kan sätta in nu så det får bli en annan gång :) 

Måste bara!

När jag tänker tillbaks på alla andra nyårsaftonar så är lugnt den här den bästa :D Men jag hittade bilder ifrån 2006 och fyfan, jag minns den som igår. Här kommer lite bilder:


Sara, Annice och jag :P Söta va? haha :D


Emilia jag och Sara :P


Sandra Sara och jag :P (fjortisar) ;) haha


Jag och Sandra

Nu mina vänner ska jag sminka mig och leta reda på någonting att ha på mig ikväll, som kan blir ett problem. Nästa gång vi hörs blir nog imorgon :)


Löften är till för att brytas, särskilt nyårslöften.

Mina "Nyårs löften" var/är:

1 Sluta röka (förvånade?) Vet inte ens om ja kan kalla det för nyårs löfte ens, eftersom jag inte slutat än?!
2 Börja sova lite mindre. (Jag sover minst 14 timmar från när jag går och lägger mig tills jag går upp och då har jag samtidigt vänt på dygnet. Det gör också att jag är som en zombie resten av dagen fram till 10 och efter det är jag piggare än aldrig förr. Så jag ska försöka vänja mig bort den vanan också.
3 När skolan börjar ska jag alltid lägga mig före klockan 23 på kvällen, helst 22. Jag ska också vara på alla lektioner jag kan fram till studenten (HAHA).
4 Jag ska sluta få skuldkänslor för minsta lilla. Det spelar ingen roll vad det är. Ett exempel som att ja skulle säga nej till en kompis om den ber mig åt något. Det är as svårt för mig. Men har man en gång haft någon som blev arg för ALLT och gjorde din dag till ett helvette så fort den inte fick som den ville då är det svårt att vänja sig av med det.

Nu är dom slut. Det värsta är att jag verkligen skulle klara alla dom här inprincip ilandsproblemen bara jag trodde på mig själv. Om jag tänkte; Fanny du klarar det här :) Men det gör jag inte och det är nog därför jag kommer bryta alla innan årets slut :P

Så åkte från Emilia vid  11 med henne. Hon skulle jobba. Jag slängde mig fort som fan i sängen igen, satt på en film och somnade till den :) Vaknade halv 4 (där bröt ja nyårslöften angående sova mindre) av att annice ringde mig och fråga om ja skulle med på krogen. Och självklart ska jag med om det blir så att vi går ut. Jag tröttnar aldrig, tro mig. Nu ska duscha ooch fixa mig ifall det blir utgång.

En sak jag ska blir bättre med i bloggen är bilder :)

2009 kunde inte börjat bättre :)

Tro mig. Det är svårslaget i allfall.

Åkte hemifrån runt 9 tror jag hem till Emilia där jag spenderat hela min första kväll på det nya året. Coolt. Elin och Jack var också här. Vi spenderade kvällen hopptryckta i en mini soffa framför tv:en. Nu sover alla förutom jag. Får kanske skylla mig själv eftersom jag sov bort hela dagen. Får inte tag på daniella heller (eftersom hon tappat bort sin mobil, "ovanlgit") Men gumms, ring mig om du läser detta.

Nu ska jag gå ut och röka som förövrigt va mitt nyårslöfte. Men eftersom nyårlöften är till för att brytas så början jag inte förräns imorgon. Eller a kanske skjuter upp på det ett tag till. Sov gott allihoppa så hörs vi imorgon.

Kom hem dåååååå din tönt :)

2009, nytt år nya möjligheter.

Hej igen. Det va ett bra tag sen. Slutade blogga förra året och tror att jag ska försöka mig på det igen nu. Slutade på grund av att jag inte orkade med att alla visste vad jag gjorde (då jag skrev rätt detaljerat) + att det va en jobbig period just då och jag orkade inte med anonyma kommentarer som jag annars inte brukar bry mig ett dugg om. Jaja, here we go again!



Nyårsafton blev riktigt roligt trots att vi inte hade några större planer inför kvällen. Jag annice och emilia började fixa oss hos A och drog sen vidare till T på förfest. Sen bar det av till stan hem till mig. Blev en massa brudar som man inte träffat på länge, det var i allafall dom man ville spendera årets sista kväll med :) Vilka va här då.. Jo, Emilia, annice, daniella, emelie, frida, johanna cathrine, jossan, lisa, michaela.. har jag glömt någon så får ja be om ursäkt. Sen kom lite andra jag inte kände som drog ungefär lika snabt och tur var väl det :) Vid kvart i 12 begav vi oss till till torget och festade in det nya året :D Tänk, nu ä det första januari 2009 :) Många av oss drog till pluto efter tolvslaget och festade vidare bland alla lyckliga. Tror aldrig jag druckit så mycke på krogen och ändå betalade jag ingenting. Folk va generösa igår. Men mest tack till Alek :) Allt blev verkligen aslyckat igår, är superglad! Efter pluto drog alla hem typ och då träffade ja på T och J :) Vi drog hem till mig först, värmde oss lite och sen drog vi vidare på "efterfest" på gidde. Jag kom hem runt 5 tror jag och somnade som en stock :)

Idag sov jag till 4 som var mer än behövligt, sen så var det bara att börja städa :) Även fast det inte såg inte ut som ett bombnedslag så tycktes aldrig de tomma ölburkarn ta slut. Jag har plockat och plockat men nu ser det äntligen ut som min lägenhet igen :) Pappa och Carolina kom nyss hem med mat. Rester från vad Pluto folket käka på pappas restaurang igår. Det hade tydligen vart väldigt livat där haha. Så nu blir det god mat och cocacoola :) Ikväll blir det antingen lugnt eller träffa emilia annice eller daniella :) Vi hörs.

Året började bra och slutade ännu bättre :)
Allt som har en bra början har ett bra slut!


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!