frågor och svar

1. Hur gammal är du om fem år?
Då är jag 24
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
mamma :)
3. Hur lång är du?
162 cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg?
oj, zombiland kanske.
5. Vem ringde du senast?
Camilla :)
6. Vem ringde dig senast?
Baby<3
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Du kan komma in till 11
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
sms, men har blivit mer samtal på sistonde
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda
10. När såg du senast din mamma?
idag, vilket är underbar. Men imorgon åker jag hem igen :(
11. Vilken ögonfärg har du?
Blå
12. När vaknade du i dag?
halv 12
13. Vilken är din favoritjulsång?
vet inte, kanske "all I want for christmas is you" ;)
14. Vilken är din favoritplats?
lysekil helt klart. Men hans famn är inte så pjåkig heller, hihi
15. Vilken plats föredrar du minst?
Där jag inte har mina nära och kära
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte här, men jag vet inte.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
mörkret
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
bejbs kommentar till hans kollega, störd.
19. Hur stor är din säng?
dubbelsäng
20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen?
5
23. Hur många landskap har du bott i?
2
24. Vilka städer har du bott i?
stockholm, sala, västerås
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
skor
26. Är du social?
inte översocial
27. Vilken är din favoritglass?
vet inte
28. Vilken är din favoritefterrätt?
vet inte
29. Tycker du om kinamat?
Om jag gör
30. Tycker du om kaffe?
Beroende
31. Vad dricker du till frukost?
Kaffe
32. Sover du på någon särskild sida?
På hans vänstra sida
33. Kan du spela poker?
haha..
34. Tycker du om att mysa/kela?
ja :)
35. Är du en beroendemänniska?
va?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
ja
37. Vill du ha barn?
med den rätta
38. Kan du några andra språk än svenska?
Svengelska! ett par få ord av polska ;) det ni.
Har du någonsin åkt ambulans?
Nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet
41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder
42. Äger du dyrbara smycken?
Ja
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
kollar nästan allt på webb-tv
44. Kan du rulla med tungan?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Camilla, eftersom vi har precis samma humor
46. Sover du med gosedjur?
En STOR bebis (förlåt, man) i såfall, haha
47. Vad har du för ringsignal?
En skit bra
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Japp
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
filten över mig
50. Flirtar du mycket?
Nja.. inte nu iaf :)
51. Kan du byta olja på bilen?
haha eh.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej. Har inget körkort.
53. Vilken var den senaste boken du läste?
minns inte
54. Läser du någon dagstidning?
ibland, när en viss person inte snor med sig den ;)
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
nej
56. Dansar du i bilen?
nej
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
mix megapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
tror det var en dryckesbeställning
59. När var du i kyrkan senast?
oj det minns jag inte, borde man gå dit?
60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet?
haha religonsläraren, som ni har hört ett antal gånger ^^
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt tror jag

youalwaysmakemesmile

Vilken rehab dag. Solat, klippt ner mina Alldeles för långa naglar Några millimeter och målat dom, färgat / noppat ögonbrynen, Lagt en hårinpackning, rakat benen, smörjt in mig med Dove. Behövdes efter Många dagars Hars arbete Som Inte är slampa på länge. Idag var väl min första och sista lediga dag Innan julafton typ. Om jag får Någon ledig dag till blir jag glad. Men imorgon är det jobb igen. Från torsdag blir det för jävliga dagar till söndag. Men det är bara Att gilla läget:)

Bebbi ringde för ett par timmar sen, så skönt att höra hans röst:) Den gör en Hur glad som helst. Efter jobbet imorgon (om jag Hinner) så ska jag åka hem till Honom så jag får pussa lite på Honom. Senare i veckan blire lite tajt lixom: (Men han hade goda nyheter också, han har ingen jour nästa vecka: ')

Nu ska jag kolla på paradis och sen ska jag försöka Lägga mig i skaplig tid.
pusspåallt.


.

Om man skulle ta sig ut i regnet. Framför allt för att sola och köpa med mig en hårfärg. Men också för att rensa tankarna. Det är skönt med egentid. Men jag är en tänkare och tänker alldeles för mycke.

Nu sitter mamma och säger till någon i telefonen:
- Att göra barn är inte svårt, den kursen har alla gått.

Den meningen gjorde mig lite illamående på ett sätt. Skitsamma, ska fräscha till mig lite nu. Maten står serverad runt halv 8 då  min bror är hemma från boxningen. Man uppskattar att maten står på bordet när man kommer hem lite mer än förr kan jag ju säga.

dom där ögonen som får mig ur balans..


utvilad och glad!

Nu har jag sovit alldeles för mycke och usch vad skönt det var :) Igår åkte D hem vid halv 4 typ och då kan jag säger att det var svårt att släppa honom. Med tanke på att vi inte vet när vi kan ses igen. Pappa kom och hämta mig runt halv 5 så körde han mig och broshan till Sala. Åt middag hemma hos mormor och efter det somna jag i hennes soffa. Sen drog jag och mamma till affären och köpte lite saker och så pekade jag på chokladjulkalandrarna och sa: "sådär lite kostade dom inte när vi var små". Då sa mamma: "Johoddu men ni ska få varsin nu så är ni glada varje dag fram till julafton". Så nu har jag en kalender också haha. Sen gick vi hem, jag tänkte bada och massa saker men somnade halv 8. Vaknade nu halv 12. Då är man trött.

Nu ska jag bada och fixa mig. Sen ringa mormor, vi ska på stan och shoppa lite! Saknat henne. Sen funderar jag på om jag ska färga min utväxt idag eller om jag ska göra det efter jul. Och om jag orkar ska jag ockå gå och sola. jaja,  hörs

det finns en gud..

Imorse när jag kom ur duschen hade jag fått ett sms där det stod; Du kan komma till 12. Sen ringer Tess och säger att jag inte behöver komma alls. Så det var bara att krypa ner hos bejbi igen. Nu är han och handlar mat. Dels till sig själv men också så vi kan laga någon mat till oss :) Tror det blir pasta och något.

Ikväll går han på jour (stavning?), det innebär att han måste vara i kolbäck i två väckor :( Så har han någon sökare och så fort det brinner eller något måste han dra till brandstationen. Men ska komma och hälsa på någon gång i veckan. Hoppas jag att jag hinner i allafall. Jag drar till Sala ikväll med pappa och broshan. Inte träffat mamma på över en månad. Är ledig imorgon också så är kvar tills tisdag :)

Vi hörs

kors i taket, tid att andas två sek.

Tjena

Jobbet igår gick bra. Jobbade från 9 till halv 2 ungefär. Det var smockat här. 150 pers ungefär. Servera först, sen stod jag och Tess i baren. När jag hade vart hemma en timme ungefär kom sötis hem till mig. Kändes så skönt att somna intill honom igen. Saknat att få pussar i nacken mitt i natten! Och framför allt vakna bredvid honom :) Imorse skulle jag upp till jobbet till klockan nio, inte lika kul ;/, Lyckades på något konstigt sätt få upp en bakfull snygging ändå så kramades med honom tills det var dax att dra.

Klockan 18.oo börjar folket droppa in. Bla. New yorker ska äta hos oss idag. Fast idag är det "bit av en kaka", bara 50 pers ungefär. Och det är jag skapligt glad över. Då kommer man inte hem allt för sent. Bejbi sover hos mig inatt igen!

Vi kanske inte hörs något mer idag. Jobbar imorgon också. C ya

bara att gilla läget

Försöker hålla humöret uppe. Är sjukt irriterad pågrund av mitt dåliga morgon humör just nu så det är tur att jag är ensam. Har precis duschat och har 40 minuter kvar till bussen går eller så kommer kanske Tess och hämtar mig. Jag ber till gud att inte någon av "praktikanterna" är där. Han som är ett år yngre pratar hål i huvudet på en. Han håller inte tyst alltså, det går i ett! Och han som är ett år äldre lyckas vara äckligast i världen. Säger jäkligt olämliga saker helt enkelt.

Det kommer 3 företag ikväll. Scandic vet jag kommer, dom andra minns ja inte. Men det är mycka unga så det blir väl party sent antar jag. Ser fram emot inatt när ja får gå och sova igen, haha. Det är sånna här dagar man behöver en famn att somna i, men inte fan har man det.

Tjaao!

Hej :)

ÄNTLIGEN hemma. Jobbet idag gick bra. Började klockan tio med lunch osv + 2 minnes stunder på eftermiddagen. Klätt gran har jag också hunnit med, boring. Klockan fem åkte jag och Robin till harska palatset och där var ABB 150st och skulle äta julbord & festa. Så det var fullt ös verkligen. Men jag stod i baren rätt mycke så det var inte överdrivet mycke spring. Eller jo, haha. Klockan ett ungefär fick jag skjuts av Andreas hem, schysst :) Så ja, nu ska jag fixa mig för sängen och sen äre bara upp imorgon klockan halv 8 så är det hard work som gäller. Och imorgon slutar jag antagligen ännu senare. Lördag också.

toodles.

halla at u

En bild som togs för typ 3 veckor sen kanske haha. Jag och Camilla träffade på ett gäng killar som hade vunnit sm i breakdance och så gav dom rosorna till oss haha. Så bjöd dom på öl och skit, tack tack.

Camilla kommer snart hit. Hon ska åka buss med mig för jag vågar inte åka själv, det är så äckligt... haha, ja jag skojjar. Så kul sist bara för det var någon som blev skit irriterad över att jag inte tyckte om bussar. Sånt får mig att asgarva. Nej men jag ska betala hennes buss för hon har no monay. Nu ska jag klä på mig och packa lite arbetskläder.

Tror nog inte vi hörs mer idag.

tja!

Japp, nu tror jag minsann jag kommer komma försent till jobbet. Ska vara där till halv tio. Okej, haha det är en och en halv timme kvar men jag lär ju åka någongång innan nio eftersom det tar ett dygn att åka buss.

Iallfall, igår så gick jag på stan med Camilla. Fick med mig ett par skitsnygga stövlar. Vinterskor, check ;) Sen hitta jag massa annat men höll i pengarna och köpte inget mer. Klockan 5 kom bejb och hämtade mig i stan så drog vi först till djurmagasinet sen till Ikea. Efter det till Erikslund, jysk och intersport. Och fan vad vi fick skrattattack på Jysk! Jaja, sen åkte vi till Ica Ettan och hälsade på hans bror som är ordningsvakt eller vad man kallar det, där på kvällen. Sen hämta vi upp spicy 13c och åkte hem och åt :) Sen kramades vi bara sönder (A)! Eftersom jag inte vet hur jag jobbar och jag kan jobba ända till söndag från morgon till natt.. :( Kommer sakna hur mycke som helst! :)

Nej, jobbet väntar. Cigg, dusch, fix, hitta kläder, dricka upp kaffet... a jag kommer komma försent.

vakna på fel sida?

Efter sötnos ringt och sagt godnatt igår så la jag mig i soffan med hans stora tröja (som luktar honom) och åt geisha ur en hjärtformad låda. Som han med stor h köpte med sig från kryssingen. Kollade på Oth och bölade. Kul att man grät tills man somna och vaknade på precis samma sätt. Orkar inte. Efter alla om och men försökte jag somna om och då börjar grannen borre i väggen. När jag gör ett till försök får jag sms. Nu när ja har gått upp är det varken någon som borrar eller sms:ar. Äsch, är väl lika bra att jag kom upp. Ska kolla på något avsnitt av oth och sen slänga mig i en dusch. Tror bejb skulle ringa alldeles strax också.

Ska möta upp Camilla på stan runt två så ska vi kolla runt och göra lite stufs, sen kommer D och hämtar mig vid 4 ungefär så ville han till Ikea så det blir det nog och sen hem till hans föräldrar :)

halla at u


They say I look happy now ..

Ätligen tid att andas. Kan inte förklara hur sliten jag är. Ligger här i soffan och halvsover och kollar på plastikkirurgerna, intressant. Jobbet idag gick bra och hyfsat snabt, jobbade ju med Lisa :) Var klara runt klockan 4 då jag och Tess drog till torget och hämta blommor och efter det till ikea och köpte julsaker, båda två till restaurangen. På fredag börjar Julborden och därmed säger jag "hejdå" till livet. Kommer tillbaks efter julafton! Det värsta är att jag är helt seriös. Jobb varje dag, då menar jag helgerna också. Och det är inte heller bara dagtid. Utan börjar ungefär vid 10 och slutar som senast 12 på natten. Sista sittningen av julbord är 18-24. Skulle kunna tro att det är ett skämt men så är icke fallet. Man kommer nog gråta sig till sömns några gånger denna månad. MEN det här ska också bli kul och jag ska också försöka se det som en kul grej :) Jobbar ju med underbara människor så ska inte klaga ett dugg. Och jag är så sjukt glad över att det går så bra för pappas restaurang. Ni skulle bara veta hur många julbord vi har fått in och det ringer folk varje dag och bokar fortfarande! :) Och inte tala om lönen som dimper in i januari månad.


Imorgon är det 25 och det innebär LÖN. Veckans höjdpunkt. Det blir dock inte mycke över till fannybanny. Har ju för det första en hyra att betala och allt vad det innebär att bo själv. Sen är det JULAFTON om en månad precis faktiskt haha. Och det innebär att nära och kära ska ha klappar! Och det lär ju gå på några tusen det också. Men något ska jag faktiskt unna mig. Kanske ett par nya skor, skulle vilja ha en svart vinterjacka av något slag, ja.. listan kan bli lång. Men något! :)


Jag sover antagligen ensam här inatt om inte tess kommer hem. Det är inte det att jag tycker det är läskigt att sova ensam längre. Jag vill bara inte vakna utan bejb :( hihi. Okej, det där lät.. för aa.. sött! haha! Men är i allfall ledig imorgon, sista gången innan julafton skulle jag tippa på. Så jag ska sova mycke länge. Vid 4 kommer D och hämtar mig, han ville till Ikea så dit ska vi. Sen kanske shoppa lite om tiden tillåter? Sen ska vi allafall till hans föräldrar :) Längtar faktiskt, kan inte låta bli att sakna hans mamma lite granna haha! Nej men det är trevligt där helt enkelt och man blir glad. Men det gör så jag saknar min mamma mer också :( Fan alltså tänk om vi inte hinner träffas förrän på julafton (fuck, nu kom det nästan tårar hahah), nej men seriöst. Får göra något åt saken!


Det här blev ett långt inlägg såg jag. Behöve väl skriva av mig lite maybe. Nu ska jag bara ta hand om mig själv. (haha nu täntke jag skriva och ta en cigg, men det är väl inte att ta hand om sig själv precis). MEN jag håller på att trappa ner, det går inte fort men jag gör framsteg och det är bättre än inget. Hoppas på ett rökfritt 2010 men ska absolut inte säga för mycke. Men det är lättare när man några procent gör det för någon man tycker om också. Faktiskt :) Nej, nu en cigg, sen en dusch, smörja in mig, noppa ögonbryn osv. Och vänta på att bejb ringer efter fotbollen haha!


C ya




hey you

hejhej :) Första gången jag skriver något idag va? Dåligt. Men har faktiskt jobbar arslet av mig idag rent ut sagt. Började klockan halv tio med att fixa hela matsalen osv. Och det tar ju tid. Vid 11 droppade dom första gästerna in och sen fortsatte det så. Haha det knepiga med hela dagen var att vi inte fick använda något vatten alls, eller jo men det fick inte rinna ner i avloppet. Dom höll på att fixa brunnen utanför. Tror ni att vi hade ett diskberg i slutet av dagen? Japp! Lunch och två minnesstunder idag + att möte som var så tråkigt så man höll på att somna. Men det var nödvändigt inför julborden som börjar på fredag.

Slutade någon gång runt halv 8 och då skjutsade Tess hem mig. Efter ett litet tag kom D hem till mig. Vi har bara myst och kollat på tv. Lagada nyss mat åt honom som han ska ta med sig till jobbet imorgon :) Trodde ni inte om mig va.. haha! Men vad gör man inte ;)

Nu ska vi nog snart slagga så vi kommer upp imorgon. Jag börjar tio imorgon igen och då jobbar jag med Lisa! Ska bli skitroligt, så länge sen vi träffades. Så länge sen alla vi tjejjer träffades och festa osv. Jaja, vi hörs imorgon :)

äntligen hemma

Jobbet idag var faktiskt roligt. Alla var så söta. Eller ja, nästan alla. Alla tanter och gubbar var i allafall skit söta haha! Och så tacksamma. Dom säger verkligen så roliga saker ibland och gör att dagarna går en gnutta fortare. Runt 4 skjutsade pappa hem mig från jobbet, skönt att slippa gå till bussen i regnet. Nu ligger jag här och kollar på tv, ska dö i en timme ungefär. Bejb hörde nyss av sig och komme hit runt halv 9 ikväll, ska krama sönder honom! iiih :')

inte okej

Finner inga ord. Fuck vad trött jag är. Men är uppe i allafall och jag längtar somfan till morgonkaffet på jobbet! Ser mindre fram emot åt att gå till bussen. Det ligger någon och sover i min säng? Jag är hundra på att jag såg Putte gå hem imorse? Eller var det en dröm? Frågan är i alla fall, vem fan suzzar i min säng?!

Iaf, klockan 1 idag kommer det ett sååw fääb sällskap (enligt dom själva dåra) som ska ha bubbel och tre rätters och ena med det tredje. Är lite nervös. Dom tror att dom är självaste kungen & drottningen med familj men det är dom ju icke så kan ju sluta vara nervös och lida för deras skull. Det blir nog bra det här ska ni se!

toodles

gränden, förfest, krogen, hemfärd!

Todelo :)

Kvällen började för mig och C på gränden. Latte och massa skitsnack, som det brukar vara, inga konstigheter ;) Satt där till ungefär halv tio sen tog vi en taxi till haga hem till Sebbe där han, victor, max och fredrik var. Körde massa ölspel osv. och sjöng julsånger. Har groteska videobevis på det som är så gräsligt så det är barnförbjudet haha. Runt halv 1 tog vi en taxi ner på stan och gick på krogen. Det var många man kände men hängde mest med mills, phille the rockstar och jocke! Så sjuka grabbar.. orkar inte ens förklara. Det var verkligen skit kul, tror jag skrattat mig igenom hela kvällen. Efter det drog jag och mötte upp Tess och Putte, vi skulle åka taxi men fick skjuts av Peters kompis, skönt. Så nu sitter jag här och bara chillar ner. Får sova på soffan inatt eftersom sängen är kind of full. Eller jag blev erbjuden en plats men tackade nej rättare sagt haha! Nu ska jag gå och fixa mig inför natten och sen blir det sängdax för fulla muggar. Hard work work imorgon som man kunde sätt fram emot mer... men jag klagar inte :) Och imorgon kommer bejb hem också, tror han ska sova här! Han står säkert på något bord nu halv naken och shakar ass... hahaha, skojja. Nej men hoppas grapparna har kul! Längtar efter honom ju! Vi hörs i morgon, later skater!

tacos och idol!

Hej på er :) Har precis kommit hem! Igår kom bejb och hämta mig runt halv 6 kanske? hm.. Då åkte vi ut till Tati för han ville köpa någon skjorta till kryssingen. Jag pekade ut en jätte fin skjorta som han faktiskt köpte, han blev så snygg i den så ;) haha! Sen köpte han ett par jeans också men där fick jag inte vara med och bestämma!

Sen åkte vi till hans föräldrar, fast bara hans mamma som är hemma för Marek är i spanien, lyllos :) D duschade och fixade sig lite sen så åkte vi två + hans kusin & flickvän och hans bror hem till Damian och Aisha där det var en massa folk. Det jobbiga är väl att många av dom kan inte prata svenska, så man förstår ingenting.. men man har kul ändå faktiskt, dom är så glada och roliga. + att några kan ju faktiskt svenska, bara det att jag inte förstår deras språk :)

Vid typ 11 kom hans mamma och hämtade oss för vaken jag och gull hade ju sovit särskligt bra natten innan. Men inatt har i allafall jag sovit som en stock :) Han har iallafall precis kört hem mig nu snäll som han är. Så nu antar jag att han ska tillbaka och börja tagga inför kryssingen!

Själv sitte jag här och äter mig mätt på polly när jag egentligen borde äta frukost (som blir tacos) och kolla på idol :) Känns lite B att kolla reprisen på idol egentligen men det är typ bara bra kvar nu så det kan det vara värt! Camilla kommer alldeles strax hit också så får sällskap!










zombiii

Helt seriöst vet jag inte om jag har sovit någonting inatt. Jag kan i allafall inte sovit mycke, ändå är jag så sjukt pigg. Sitter här och käkar macka lixom, hur många gånger per år händer det att jag får i mig frukost? Tycker bara så synd om bejbi, om jag tycker det är trångt och dela soffa, vad tycker då han? aw haha. Hade svårt att somna men jag brydde mig inte så mycke. Att ligga sked med honom och känna hans armar runt mig och hans andetag i min nacke är bättre än att sova :)

Jag börjar klockan tio, så jag har gott om tid på mig. Det är jag och Johan som jobbar idag, toppen. Sitter och kollar runt här i varagsrummet. Har fortfarande inte hört något "åh vad fin du har gjort" men men, kanske inte uppskattades :) Whatever nu blire en dusch sen lite fix och sen vidare till work!


Hola at u

Camilla kom runt 12 :) Så har vi i stort sätt bara städat och tvättat, hon har hjälpt mig snäll som hon är :) Får se hur länge det skiner hehe. Runt 4 kom bejb hit så satt vi alla och snacka lite. Sen drog mills och jag och d åkte till siba för att köpa något batteri sen köpte vi mat till tacos. Så ikväll har vi käkat det och kollat på Tv bara :) Nu ligger han i soffan och sussar haha. Ska snart krypa ner hos honom, hoppa på han lite så han vaknar, tigga en puss sen kan han få somna om kanske ;) haha. Är bara så sjukt pigg, måste bli trött på något sätt. Hm..läsa lite bloggar kanske. Imorgon blir det jobb, börjar klockan tio, vet inte när jag slutar. Kvällens planer är fortfarande oklara. Se ya


dagens to do :)

• Först och främst ska jag dricka kaffe, haha.
• Camilla kommer snart och då ska vi sätta på en tvätt
• Sen ska vi laga mat :)
• tvätta, tvätta, tvätta...
• Gå till hälla för att sedan belöna oss med en solning?
• Möta upp daniella på stan för en latte och skitsnack?
• JAG VILL INTE SOVA ENSAM (tänkte bara skriva det ifall någon tar åt sig hihi)

Haha, skojja bara egentligen. Det gick bra att somna igår förutom att grannen skrek som om resten i familjen var döva? Somnade i allafall som en stock, vaknade inte ens när Tess kom hem för det gjorde hon tydligen. Hon låg iaf i sängen imorse när jag vaknade.

Längtar som fan till helgen nu! Fast sötnos ska åka bort :( Har några planer men jag och mills är sugna på en fet hemmafest så om det är någon som styr kan ni ju säga till :)

Och alltså.. Vad är det för jävla attityd egentligen? Var när och hur har du fått för dig att det går bra att avända den mot mig? Skippa den! :S

man får göra det tråkiga lite roligare :)

mills - orkar inte skolan imorgon :(
jag - nej, men kom hit då så har vi tvätt-dag? :D
mills - hahaha, jaa vad kul...
jag - ;)
mills - bara för att du inte kan tvätta själv eller? ;)
jag - Äsch, nu ska vi inte vara sånna ;P
mills - jaja, när ska jag komma? :D

haha, japp så imorgon kommer camilla runt 12 så ska inte vara på mitt sämsta morgonhumör :) Så äter vi tillsammans och är duktiga! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, blev helt plötsligt jätte trött. Fan fan fan, vill inte sova ensam :'(

bad update

Ni vet när det blir det va? När världens bästa är här :) Han kom tidagare idag, vi slog på zombieland och sömna sött. Ha-ha, sen la vi oss tvärs över sängen och somnade lite sött där. Sen var det inte det lättaste att få liv i honom igen kan jag säga. Jag satt mig och kolla paradise hotel och efter halva efterlyst kom han och la sig i min famn och ni vet vad han gjorde va? Somna ;) Men nu har snutt åkt hem :( Får sova ensam inatt, buhu. Inte ens säkert om Tess kommer hem och sover lixom. Det börjar nästan bli läskigt att sova ensam.

Håller verkligen på att hungra ihjäl :( Kom på att jag bara fått i mig lunch idag bestående av 2 mackor, haha grattis. Så funderar starkt på att äta något även fast klockan är försent egentligen. Så jäkla skönt också att jag är ledig imorgon :) Sen jobbar jag på fredag och söndag. På söndag när bejb kommer hem från kryssningen och allt :( haha så jäkla lyckat ;P Men men :)

Imorgon blir det en städ och tvätt dag, efter en låååång sovmorgon :)

hey där

Igår blev det inte mycke uppdatering. Efter jobbet åkte i allafall jag och Mills hem till mig. fixa oss lite och sen kom bejb hit och så åkte vi med han och hans kompis till stan. Dom drog hem till N och spela tv-spel och drack öl medans jag och mills gick till gränden och tog en latte :) Sen gick vi tillbaka dit efter två timmar och ägde skiten ur dom på fifa10.. eller aa vi vann kanske inte, men vi gjorde vårt bästa :) Sen kom Tess och hämta oss, körde hem mills och jag och snyggingen gick och la oss på en gång. Så mycke enklare att somna i hans famn, helt otroligt. Och att vakna mitt i natten och börja kramas och få en puss i pannan, den känslan går inte att beskriva med ord.

Idag har jag kollat på Andra Avenyn och degat i soffan :) Hoppas på att han kommer idag också, antingen före eller efter den där hockeyn haha :)

ush är så känslig haha
lyssna och läs

cp









Nu ska vi till gränden :)

toodles


lite kul, kanske?

LITE kul att sveriges största bloggare, kissie med andra ord ligger som 17 plats på min stalkerlista på fejjan. Dom här 20 är alltså dom som kollar in min facebook mest, haha..

Och så var det någon (såklart anonym) som kommenterade och fråga om jag kunde förklara hur man kodar ihop ett sånt där litet bildspel jag har högst upp på min blogg. Och självklart kan jag göra det :) Men inte nu för det är sovdax. Kanske imorgon :) Men klart jag ska förklara så gott det går genom datorn haha.


happy

Blir så glad när jag kollar på denna bild. Inte bara för världens underbaraste sitter bredvid utan för att man verkligen ser på mitt leénde hur glad jag är haha :)

Nu har jag suttit och asgarvat med tess i en timme. Vi har kollat på alla roliga youtube-klipp. Har så ont i magen! Så har ja duschat och smörjt in mig så nu är jag len som en baby :) Ska faktiskt gå och lägga mig nu så jag kommer upp till jobbet imorgon. Så jobbigt att sova ensam :( Vet inte vad som är drygast, att somna ensam eller vakna upp ensam, haha. Vilka bekymmer ;) Näe, men vi hörs vid morgonkaffet imorgonbitti!

Toodles


HEJ

Gick hem från jobbet runt 12 idag för att jag mådde dåligt, jäkla magknip alltså. Men mår lite bättre nu och det blir förmodligen jobb imorgon :) När jag kom hem chilla jag bara lite sen har jag faktiskt städat och diskat. Ska också kolla om det finns någon tvätt tid till övers :) Camilla är också här. Vi har precis ätit mat. Det blev så fäb som köttbullar, pulvermos och pulversås. Men det gör inte mig något, skit gott ju. Lever typ på köttbullar och mos, det är det enda jag äter på restaurangen också typ haha. Nu ska vi försöka dra tummen ur arlset och ta en prommenad till Hälla för att sola :) Det blir en bit fram och tillbaka! Ska ringa Tess och kolla om hon ska med också :)


-

- Folk som seriöst sitter och lyssnar på sina ringsignaler på mobilen högt när dom sitter på en buss tex. Hur tänker man då?

- Folk som sätter sig bredvid en på bussen när det finns 20 platser till? Har man inga vänner då?

- Vaccinet mot svininfluensan. Folk gör som dom vill men jag tänker faktiskt inte ta det. För det första har media förstorat den här influensan så enormt mycke pågrund av att den heter just "svin" och för att dom inte riktigt vet vad det är. Ska man behöva välja mellan att dö i svininfluensan eller få symptom av vaccinet, så heaven here I come.

- Och en liten funderare: Varför ser man alltid (ursäkta ordvalet) feta människor i träningskläder? Det är väl knappast så att dom kommer från gymmet varje gång man ser dom?


- Channel131.com Där man kan se dom flesta tv-serierna och många bra filmer.

Mm, är inte så posetiv idag så det får räcka :)






Lubię cię

Är så sjukt trött. Kunde inte somna igår. Tänkte för mycke, mest på framtiden. Det är lite skrämmande. Nej, jag tänker för mycke. Det är många som säger det och nu är jag redo att hålla med.

Sitter här med en kopp kaffe, första försöket till att bli levande och det verkar fungera haha :) Är fortfarande jätte glad för att jag klarade det där teoritestet haha! Nu vill jag börja köra! Nöjer mig dock med hälla parkering, men ändå ;)

Nej vi hörs senare :)

in your face ;)

Huh? Man är väl inte världens smartaste kvinna för ingenting? ;) Nej men hörrni, jag har aldrig öppnat en teoribok, och ändå fick jag 59 poäng och är därmed godkänd? Synd bara att det här var på internet och inte det teoriprov jag ska göra för att få körkort. Känner mig lite som en naturbegåvning även fast halva jag tänker "äsch, det var nog bara tur", men i allafall :)  Lite stolt blir jag över mig själv. Snart ska jag ut på vägarna, stanna inne!


med ena foten utanför

Hej hopp :) Läget? Bra med mig iaf förutom att jag har magknip. Men det går säkert över det också haha. Tja.. vad ska man säga? Igår så va jag med Mills :) Sen kom en snygging hit så åkte vi till restaurangen och hälsa på först sen vidare till Sura och lämna mills först sen hem till hans föräldrar. Satt mest och pratade med hans mamma medans han sprang runt. Sagt det förut men kan säga det igen. Hur söt och snäll som helst. Brukar vara lite blygis sådär men vi pratade på om allt mellan himmel och jord och det känns väl bra :) Och såklart fick man sig ett par regäla skratt när man satt och snacka med hans pappa också haha. Jaja, sen åkte vi hem till hans kusse och satt och prata lite där medans dom fixa sig lite. Och så drog vi till skybar. Blev bara en cider men dom andra fick i sig lite iaf! Kände mig lite som en outsider haha skämt å sido men dom är så trevliga allhoppa. Efter det åkte vi två hem till mig. Gick och la oss typ på en gång. Och idag har vi vart soffpotatisar,  ätit bk och godis. Men tänk att en dag som denna kan bli så bra med rätt sällskap :) Nu har han precis åkt hem, lite tråkit men det är bra att sakna, right? :)

Imorgon blir det jobb 10 till ?, ingen aning faktiskt. Efter det blir det en solning och efter det blir det antingen en sjuhelvettes långprommenad eller kanske en springtur? ha-ha-ha.. tar nog tillbaks det där om att springa efter mina första tjugo meter imorgon, men värt att ge det ett försök ;) Måste ta tag i "träningen", om nu ut och gå räknas som det. Men alltid är det något.

Vi hörs nog inte förräns imorgon :) tjarå


Party :)

Tjabba :) Igår så åkte vi först hem till Erik :) Spelade öl spel, lyssna på musik, snacka, chilla osv :) Det var jätte trevligt där och dom är så roliga och snälla! Aa, förfesten var nog kvällens höjdpunkt. Vid 12 ungefär drog vi oss ner mot stan, gick först in på pluto men ut lika snabt. Gick vidare till Silk där Johanna och hennes kompis hade anordnat fest! Träffade många man kände men det var inte så kul. Dansa lite men mingla nog mest runt. Här kommer lite bilder från igår:






Hej :)

Jobbet gick bra. Har precis duschat, måste skynda oss nu. Maccan kommer troligtvis och hämtar oss om en timme och skjutsar oss till Erik där Robbas och grabbarna är. Precis vid stan så det är skönt sen när vi drar vidare :) Ikväll vet jag faktiskt inte riktigt vart vi hamnar, maybe pluttan? Fårse vart dom andra ska så hånkar vi säkert på där! Nu ska jag föna håret och leta fram några trasor att ha på mig. Vi hörs imorgon :)

medina - you and I
skit bra (Y)

snabb dagens innan bussen går!

Skjorta - Tati (pappas)
Mössa - Lindex
Jeans - sophiaP
Skor - Dinsko

Ajja, nu blire hard work :)
PURRE











jag och camilla sitter och asgarvar!



http://www.youtube.com/watch?v=AN5YbfFszlI


dagens :)


Dagens outfit ;)  Det var ett bra tag sen alltså. Suddig är den också men whatever, såhär såg jag ut idag i allafall. Fet sjal från thailand, boots från björnborg, chanel inspererad väska och oversize tröja :)

Mötte upp camilla på Rudbeck och satt med på hennes mattelaktion ett tag, han frågade om jag hade börjat där haha. Kan jag väl, sa jag men då ska jag ha betyg också. Då garvade han bara.

Sen gick vi vidare till gränden, drack en latte och drog en paninitallrik :) Nu är vi hemma hos mig bara. Ska keka lite kladdkaka och kolla på tv bara. Och prova kläder inför imorgon så man har ett bekymmer mindre haha. Funderar på spetströja och kostymbrallsen men vi får la se :)

Skriver säkert senare! Ska försöka lägga upp lite bortglömda piccs från mills telefon också, bla. från hoffmaestro kvällen osv ;)


den här gången krävs det mer

Ska träffa Camilla om 2 timmar drygt, men ska ner på stan ändå :) Det blir nog käk på stan sen, är så jäkla lat. Eller snarare okunnig. Tror nog att bara man lärde sig laga mat lite bättre skulle det nog bli mycke roligare. Jag sitter ofta och kollar på halv8 hos mig, har ni sett det matlagningsprogrammet? Fast jag kom på mig själv, jag kollar knappt på vad dom gör för mat osv utan mer asgarvar åt han som pratar och kommenterar programmet hela tiden.

Vi hörs :)


kliar i fingrarna!



Nu blir det en dusch och lite fix. Sen beger jag mig mot stan. Det blir gränden, latte, tjejsnack, helgplanering osv. :) Funderar på om jag ska tvinga med mig mills till Philip eller Tobias beroende på vem som har min skinnjacka och hämta den också. Måste ju ha det :) Kanske blir lite shopping också för det kliar som fan i fingrarna nu.

-----------------------------------

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


haha

Nu är min blogg lite små konstig. Vissa inlägg finns inte kvar osv. Orkar inte förklara men om ni läser från detta inlägg ska det inte vara något konstigt. :)

Jag skulle följt med Tess och kollat på trav idag men mådde inte prima imorse så stannade hemma. Antar att man är mycke ute och vill inte bli sjuk. Jag jobbar imorgon och sen blir det fest för hela slanten!

Camilla kom till mig igår i allafall, jag skulle färgat hennes ögonbryn men hon kolla film och jag somna. Sen kom en och hämtade mig, vi lämnade av mills och åkte vidare ut till erikslund och kollade på mobiler. Sen åkte vi förbi spicy, köpte med oss mat och åkte hem hit och käkade. Och som vanligt fick jag somna i en gosig famn.

Nu sitter jag här och väntar på att camilla ska ringa. Vet inte vad vi ska göra idag. Sitta och gränden och chilla och skratta haha. Alltså sist vi var där, eller nej gången före den, fyfan vad vi skrattade då. HAHA. garvar bara jag tänker på det. Jaja imorgon flyttar Andreas från sthlm till västerås igen :D och stannar ända tills han ska flytta till Barcelona. :)

Vi hörs!


ajaj

Vakna med helvettes magknip alltså, har fortfarande ont. Vet inte riktigt vad felet är. Kanske nervös? ha-ha.. Nej men jag ska alldeles strax få skjuts av Tess till stan så ska jag köpa lite stuffs och sen gå till jobbet :) Ska flirta otroligt mycke med pappa idag så jag kan få skjuts av honom till D istället för att ta buss eller tåg, orka. Eller så kanske Tess skjutsar :) Det är fan läskigt att åka tåg haha. Minns bara när jag och Sara skulle till västerås och satt oss på tåget till Uppsala, fick kliva av i heby och åka buss tillbaka till Sala. Skickligt ;)

Spelade När och Fjärran spelet igår med Tess, hahah.. fyfan vad jag sög. Och så var jag så jäkla trött så jag typ asgarvade genom hela spelet och Tess blev något trött på mig tror jag (A). "men fanny, du lyssnar ju inte ens på frågan" fick jag höra ett antal gånger ;) Menmen, gör ett nytt försök en annan dag.

yeah, I'm happy now and you can´t come back and break me.


så jäkla trött!

Fyfan, sjukt slitet här. Fick sällsis igår i allafall :') så fick dela soffa, mysigt men trångt. Sov kanske 3 timmar inatt bara för det sen skulle jag till jobbet runt halv 10. Ja, jag var döende. Jobbet gick iaf bra, lite trött och irriterad bara. Nu sitter jag här hemma med mills och har precis duschat. Vi skulle gått på bio men det blir nog å2 istället. Det är housekväll där, top notch! ;) Men det blir inge dricka. Bara träffa vänner, dansa, chilla osv. :) Får sällsis inatt igen, klaad fanny :)

I'm not gonna fight for this on my own

Hej :)

Sitter och intalar mig själv att en lugn fredag hemma med tacos och idol ändå kan bli ganska mysigt och behövligt. Det verkar funka för jag har inte fått något panik och hoppat in i duschen än och göra mig redo för party haha. Hoppa in i duschen ska jag nog i allafall göra, jag får tyvärr inte sällskap idag men Tess får nog antagligen det och då blir det att sova på soffan haha! Men vad gör man inte :)

Fårse vad som händer imorgon, jag ska jobba i allafall. Fan vad booring :( Menmen.. efter det ska jag nog i allafall hitta på något roligare än idag. Känner jag mig själv rätt så kommer jag få spunk om jag sitter inne en kväll till. Men somsagt nykter helg blir det troligtvis.

you don't know what you got until you missing it alot
and probably it's to little to late then.

http://www.youtube.com/watch?v=9FY8hl6b54A

vad livet vill oss lära är att framtiden är vår

Hej :) Vaknade när tess ringde idag klockan 1, så det blev en riktig sovmorgon. Var uppe sent igår, dels för att jag gjorde om Tess blogg design så nu ser den någorlunda bra ut tycker jag :) Sen kollade jag lite på film ett tag men det blev för läskigt att ligga själv i ett mörkt vardagsrum så jag sprang och la mig haha (A).

Vet inte riktigt va som händer idag. Är fortfarande sugen på att bara ligga hemma i soffan och softilera. Fårse om det blir att åka ut till björnön och ta en långprommenad för att rensa tankarna. Vi hörs senare.

filmkväll typ..

Är lite depp, dels för att jag saknar mammi otroligt mycke och dels för att jag saknar en annan. Men men :) Sitter nu och försöker få i mig lite kvällsmat och ska kolla på film på SF kanalen. Det börjar en asbra film sent ikväll som jag vill se, fårse om jag somnar på soffan eller inte. Är ledig imorgon, huur sköööönt? Otroligt jävla skönt :) Ska sova & sova & sova & sova. Ska nog bara vara hemma imorgon, känner för att göra absolut ingenting faktiskt. Hoppas på att få sällsis också, då blir ja happy big time!

Jobbet idag gick fina firren. Smidigt som fan gåre när det är jag och tess som workar tillsammans. Vi vet vad ordet teamwork betyder lixom.. till skillnad från vissa andra, haha. Efter jobbet gick jag till mills skola och va med henne tills hon sluta och efter det drog vi till gränden och satt där i ett par timmar om inte mer. Fan vad vi har garvat idag, så jäkla torr humor!

Det kom tex en kille som hoppa på kryckor och han kunde inte gå på något av benen, ni kan tänkte er hur det såg ut ungefär. Efter han har gått förbi (han hör såklart inte) så säger jag; "HOPPSAN vad har hänt med honom?" Fattar ni, han hoppa - hoppsan? hahahaha. Ja jag vet, torrt!

en till då

Vi gick från bussen och jag har skit ont i hälen, då säger jag; Har så jävla ont i hälen. Kan vi sakta ner lite måste tänka på hälsan.. hahahaha

ja, jag garvar alltid åt mina egna skämt.

Ni säger säger att det är svårt att sluta röka. Vad är erat problem?
jag har slutat massor av gånger!

Shit.

Alltså vilken jäkla dröm jag vaknade upp ifrån. Hoppade upp alldeles kallsvettig. Kommer vara svårt att återberätta dock. Men jag vet att jag har drömt den här drömmer förut. Vi är i allafall i stor sal med några andra rum också. Det handlar om att helt plötsligt kommer ett gäng äckliga farliga killar runt 30 stycken och ska skada oss så mycke som möjligt (ja vet, sickt). Dom dödar oss inte men skadar oss. Det är bara jag, camilla och en massa andra tjejjer där inne. Och gissa vilka som klarade sig? Jo vi två ;) haha! Ingen hade kommit ut därifrån oskadd. Jaja, jag är inte knäpp. Det där var min dröm iallafall. Hoppas ni andra har drömt om något roligare.

Förstår inte varför jag sitter här som jag har all tid i världen när jag måste åka om 40 minuter och ska duscha nu. Har inte kollat ut genom fönstret än men en liten del av mig hoppas nog på snö haha :D Nej men nu ska jag dra, vi får höras ikväll! :) purre


Sovgott :)

Ligger och kollar på film med Tess nu, dom bara sjunger hela tiden. Och skriker på varandra.. Men den dög en onsdag som denna. Ska inte klaga nu när vi ÄNTLIGEN har Sf kanalen :) Vet en som kommer ligga klistrad framför den i allafall, hehe (A). Vi har nyss tryckt varsin negerboll (väldans onödigt, men gott) och ska alldeles strax gå och sussa. Funderar på att dra en snabb dusch innan jag lägger mig. Förutom att Tess ligger i sängen och snarkar så kommer det kännas lite tomt inatt, men men :) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? Det blir i allafall hard work work imorgon igen, känns helt okej. Pengar rullar in som det ska, men dom rullar fan ut lika fort till hyra och dylikt. Helgen är inte helt planerad än men nyktert ska det vara. Det finns mycke anledningar till det. Det är i allafall en stor halloween fest på lördag (sådär en vecka försent), om det blir så att jag går på den eller inte har ja inte besämt än. Hur som helst blir det fortfarande nyktert men att träffa vänner och dansa har jag inget problem med haha :D Det är en viss person som åker bort imorgon som kommer bli saknad men hoppas att jag får sällskap på lördag i allafall :)

Tänker inte springa men kommer inte heller stå still..

Kan det bli sommar snart så man kan åka till sommarstugan! Längtar tills man kan ligga på klipporna och bara steka. Åka ut på havet och tänka på absolut ingenting. Äta skaldjur var och varannan dag. Fiska makrill och bli lika sur varje gång man inte kommer hem med någon fångst. Umgås med släkten. Bara göra ingenting. Spela fotboll med broshan som man aldrig gör annars. Åka båt med sysslingen in till stan och gå på hotellet. Festa på seglartåget. Bara gå på smögen. Ja.. ta mig till sommaren.


hejsan hoppsan!

Jobbet idag gick hel okej, det kom gäster hela tiden så det fanns mycke att göra. Men vid 1 tiden behövde jag dra för att möta Camilla på stan och uträtta några ärenden :) Det gick också bra! Efter det drog vi hem till mig och kollade på Andra Avenyn :) Nu sitte vi här och funderar på vad vi ska göra ikväll, orkar inte sitta hemma bara. Funderar på att kolla på Robbans fotbollsträning men det fick vi ju tydligen inte ;( haha. (du är en elak granne robert och jag säger upp grannskapet med dig)! Så vad ska vi hitta på istället? Förslag? Dö i soffan kanske. Jag vill ha sällskap inatt ju :( buhu, hihi :) Nejmen vi hörs då.

smygtitt ;P

Tar en bättre sen, för denna sög ju.. men en liten tjuvkik iaf :D


sprallig!



Den här bilden är från igår, men jag känner mig så sprallig. Svårt att sitta still haha. Jag börjar jobba om en timme, sjukt drygt. Jag tänkte ju ta bussen till jobbet nu klockan nio men jag betalar häldre Tess 30kr för att få skjuts, haha. Hon kom hem för någon timme sen med sveriges största smile på läpparna :) Glad för hennes skull! Ska inte gå in på detaljer, men så kul när man ser att hon är glad ju! Jag har precis tagit en kopp kaffe och ligger och kollar på Vakna på The Voice :)

Kom på att jag ska ju faktiskt träffa Camilla idag och vi ska på hemligt uppdrag ;) Sen ska jag tvinga med henne till gränden på en latte eller något. Jag bjuder! (om du läser detta haha). Kom just och tänka på tiden när Lars Winnerbäck var det enda man lyssnade på, eller det enda jag lyssnade på kanske man ska säga :) Och här är favorit låten!




Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån


Ny mobil igen..

Ja! Då kör vi igen då. Ny mobil, nytt nummer, inga nummer.. haha. Jag börjar bli van nu. Är inte ens beroende av en mobil längre känns det som. Men mina vänner blir ju galna på mig. Idag är det jag som jobbar lunch med pappa iallafall och Tess jobbar kväll :) Känns helt o-k alltså! Bara det att det är så jävla drygt att ta sig till jobbet, men börjar bli van :)

Efter jobbet blir det nog att träffa camilla :) Och undra om man ska bjuda in sig själv på middag hemma hos pappa och karolina idag? Iof har jag en asgod sallad i kylskåpet också.. Svårt val ;)

nej men vi hörs!

I don't wanna do this anymore

Såhär ser jag typ ut idag. Jag vet att det har blivit dåligt med bilder på mina kläder och det jag har på mig men somsagt så är det inte speciellt lockande halv 9 på morgonen att dra på sig något roligt när man ska byta om när man kommer till jobbet, tyvärr. + Att när jag flyttade glömde jag mitt minneskort till digitalkameran och har faktiskt inte orkat hämta det än. Ska bli bättre på helgerna istället (A). Haha kolla håret, värsta afrot..men whatever.

Toodles!

toodeloo

Hejsan svejsan! Gick upp för ett tag sen, det var skönt med en sovmorgon. Kunde inte somna igår, låg och vred på mig i en timme typ. Men jag somnade tydligen :) Nu ligger jag i soffan och lyssnar på min absoluta favorit låt. När den kommer på jobbet så blir jag en helt annan människa. Det går typ som ett lyckorus i kroppen, det är en skön känsla! Så nu går den på reapet här hemma, i allafall när jag är ensam hemma haha.

Jag har lite planer för eftermiddagen, fårse hur det slutar. Nu ska jag i allafall ta en durre och fräscha till mig lite :) After all så är jag på rätt bra humör idag faktiskt, knepigt.

The song ;)


I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sleep alone
Sweep the streets I used to own

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"


-


sovgott!

Nej hörrni, tror det skulle vara skönare att sova och komma bort från verkligheten ett tag. Det som finns i mina drömmar kan ingen ta ifrån mig :) Eller först ska jag ta en dusch, smörja in mig så jag bli baby len och måla naglarna. Men sen ska jag lägga mig och gosa ner i mitt täcke. Det luktar gott och jag funderar på att aldrig tvätta det igen, hum..  Sitter och knaprar lite "tack för att du visar leg"-tabletter nu, gott ;P

sovgott!

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

låten jag aldrig tröttnar på


rätt person vid fel tidpunkt.

HejHej!

Tess har just tvingat i mig snabbmackisar. Hon fråga om jag var hungrig, jag sa nej. Då sa hon, bra då gör jag extra mycke :)

Jaja, efter mycke tankar och funderingar så känns allt lite klarare. Sanningen är hård men det är alltid skönt att inte gå och fundera :) Jag ska bara försöka ta det här på bästa möjliga sätt och skylla allt på tidpunkten. Om man nu ska se det från den ljusa sidan? Ingen mening att hänga läpp för något man inte kan styra. Jag hade ju ett liv innan så det är ju bara att leva vidare ;) haha. (Okej peptalk här till mig själv). Leva livet, ja det är väl precis det här handlar om. Och ibland finns det inte plats för fler.

När den rätta dyker upp säger hjärtat till och du får huvudet säga vad det vill :)


you make me smile, pleas stay for a while..


..

Vilken dag. Är inte på topp kan man säga. Alla, precis alla har frågat hur jag mår, hur är det med dig, du ser helt förvirrad ut, osv. Tillslut blev jag nästan galen. Menmen. Jobbet gick väl bra, men var nog inte så närvarande. Efter jobbet mötte jag upp Camilla på hennes skola, sen gick vi till gränden och prata. Och även hon frågade om jag var i denna värld. Det var skönt och prata av sig och vi kom fram till att det finns inte så mycke man kan göra för tillfället, man kan inte styra vad andra vill och så är det bara. Sen så kan man hoppas. Sen så åkte vi och sola för att jag inte orkade åka hem och sitta och tänka. Skönare att göra något.

Men nu sitter jag här i soffan. Känner mig helt jävla tom, men ändå så jävla hel. What's up med det här lixom. Vet inte vad jag ska göra nu, vänta på att Tess kommer hem. Hoppas hon kommer idag, för jag orkar inte sova ensam. Ska sniffa på min kudde så länge tror jag.. ha-ha.

en sekund utan dig, känns som en evighet.

Det står skrivet i pannan, att man väcker ångest när man släcker en annan.

Hej på er :) Är det bra med er? Hoppas jag! Med mig är det också bra, förvirrat, men bra :) Mycke tankar som flyger runt i fannsans huvud just nu haha. Men nu ska jag ta en kopp kaffe och sen fixa mig lite snabt för att dra till jobbet :) Så fort jag kommer dit ska jag ringa camilla, hon skrev något på fejjan som gjorde mig nyfiken. Efter jobbet ska jag nog gå en lång promenad, jag tänker för mycke och just nu måste tankarna ut :) Blir nog gränden med camilla också kanske!

Hej :)

Fan det blir inte så mycke blogga nu för tiden, jag har annat för mig. Igår så åkte jag tess och camilla till någon "fest", fast vi ville dra på en gång typ. Berka var där och tatuera i allafall så vi stannade och kolla lite på det och  pratade med honom. Sen kom en kompis och hämta oss. Haha vi hade börjar gått hem, fast åt helt fel håll. Men det är ju typiskt mig i allafall eftersom mitt lokalsinne är som bortblåst.

Justja, när vi åkte dit så mötte vi polisen på vägen. Dom tog ur alla ur bilen, slet bokstavligt talat ur alla saker och kolla igenom allt. Kolla våra kläder, väskor mm. Och knäppt kort på oss, haha! Men det kanske inte var så konstigt..jaja :)

Vaknade imorse av att tess peta på mig och sa: du vet att du börjar om en kvart va? Fan då, men tess åkte och jobba istället för mig, hur snäll som helst. Jag hade ju en famn jag inte ville slita mig ifrån (A) hihi :) Idag har vi bara kollat på fotboll och ätit spicy. Diskat och fixat till lite här hemma också. Tess kom precis hem, vet inte vad som händer ikväll.

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, så vi hörs väl antingen senare eller imorgon.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!