grey

Dagens:

Kavaj - H&M
Tunika - Lindex
Jeansleggins - Vila
Väska - Secondhand
Smycken - Glitter
Sjal - Lindex
Skor - Don't know

Tjabba! Nu har jag kommit hem från stan :) Fick med mig ormskinnsleggins från GinaT och ett hårspray! Haha så kul när jag och camilla går på stan så hör vi några:

- Man ser till och med vilka det är bakifrån haha ;P
Jag och Camilla hör det men fattar inte att det är vi. Jag kollar bak och efter typ 5 sekunde ser jag vilka det är. Haha snacka om att vara död! Det var i allafall Sebastian och Tobias :) Försökte få med dom ut men tror inte vi lyckades :)

Nu ska jag och Camilla göra våran "hemliga" sak hihi ;) kommit på vad det är? Vi ses ute på krogen ikväll om ni ska ut :)

c ya

Åker ner på stan nu och möter upp Camilla. Kanske bli lite shopping, hoppas inte egentligen. Men kanske. Ikväll blire utgång, men ingen all in. Bara lite chilldrickning :) Slänger upp dagens kläder later!

-


skriva-av-sig-alla-aggressioner-inlägg!

Just precis, det är vad jag ska göra :) Så jag inte tar ut det på någon annan.

Idag på jobbet var det K-A-O-S! Tro mig, om man fick strypa personer hade jag gjort det för länge sen :) Idag kom det, tior efter tior efter tior (alltså sällskap på tio personer) till restaurangen. Det var runt 100 stycken runt lunchtid som skulle ha sin mat ungefär samtidigt. Fråga inte ens om jag fick springa! Fick springa som en blå-neger i drygt en och en halv timme. Folk tappar bort sina nummerlapper men det blir ändå (alltid) aoutomatiskt servetrisernas fel? Don't get it. Har man ingen nummerlapp kan man inte sitta och klaga på att man inte får maten i tid. Dom har egentligen inte ens bevis på att dom pejjat på maten. Men det är egentligen skitsamma.

Sen är jag nog så skadad som man kan bli för tillfället. Jag har fylleskador och med det menar jag att jag har så jävla ont i min tumme att jag knappt kan servera med höger handen, kan som högst ta två tallrikar i den handen och det är illa. Sen har jag fetaste blåmärket på min armbåge så om någon kommer åt den skriker jag bokstavligt talat. Sen har jag jobbskada och det är antagligen hälsporre. Skööönt? NEJ. Haltar på högerfoten typ, springer jag fram går det helt okej men lugnar jag ner mig och går så haltar jag. ajajaj :( Sen som grädden på moset så har jag fått mens och har fetaste mensvärken. Man kan ju undra om jag lever? Jaja, det är bara ta nya tag, för imorgon jobbar jag igen. huuh :'(

+ att jag skrev i dagsrapporten eftersom den ska lämnas in den sista. Och jag har inte jobbat lika mycke som förra månaden så det blir lite mindre lön :( Jobbat drygt 80 timmar. Det är inte dåligt, men mer kan jag! Ny månad imorgon det är bara att jobba arslet av sig. Jag ska ha fet lön om två månader :)

Ikväll funderar jag och Camilla på att gå ut och chilldricka litegranna :) Ba ta en drink och kolla läget. Antagligen på Pluttan i såfall, men vi får se om vi orkar. Vi har fan festat sönder, det inser vi. Men det är en annan femma att inse att man ska stanna hemma då ;) Eh, köö ba!

godmorgon :)

Fan vad jag saknar den här dagen. Fan vad jag saknar hur roligt vi hade i parken efter krogen. Fan vad jag saknar tjejjen på bilden. Ibland kunde vi ha så jävla sjuk humor. Tror aldrig jag skrattat så mycke som den kvällen.

Ah.. godmorgon på er :) Jag är aspigg, vet inte varför. Kanske för att jag lyckades somna runt 12 igår, och det är inte vanligt. I vanliga fall brukar jag väl slockna runt 03.00. Fattar inte hur jag hann duscha, föna håret, fixa mig, hitta kläder på 25 minuter. Men man är väl inte superwoman för ingenting ;) Börjar halv nio så ska snart kila. Det är några som ska ha konferense (stavning?) klockan nio. Orka (inte)!

Jajja, jag och Camilla började vårt "äventyr" (a fan va nice, vi kallar det äventyr) igår, och det fortsätter idag ;) haha! Nej men tooodles!

hjärtat slår ett slag för var förlorad dag.


hot n' cold

Haha, jag och Camilla fick oss nyss ett asgarva! Det är kanske inte så ovanligt eftersom vi skrattar åt det mesta och har västerås sämsta humor (enligt många haha).

Camilla - fan vad varmt det är, dör..
Jag - Mm! (lyssnar inte)
Camilla - haha
Jag - Eller nej fan det är askallt.

Haha det roliga var att jag sitter här med min pälsjacka på mig i sängen för jag fryser och hon svettas som fan typ.

Idag var jobbet lite segt, ville faktiskt bara därifrån. Man får ha sånna dagar också :) Efter jobbet så åkte jag hem, bytte om och drog vidare ner mit stan och träffade Camilla :) Jag hittade världens finaste klänning idag som jag fortfarande funderar på att köpa. Jag testade den inte eftersom jag vet att den hade följt med hem om den satt som en smäck. En sak som inte var så roligt när jag tog ut pengar idag är att jag gjort av med mer än 4000 på sen förra veckan. Buhu, vart har det tagit vägen? Jajja, shit the same. Köpte i allafall bara med mig smink hem. Men jag har gjort av med 400kr till på en hemlis ;) Ni får inte veta, lallalalal (A) Camilla har och köpt det. Ni kommer säkert märka, men it's a secret. Feel the pain ^^,

Nu har vi precis kollat klart på Idol och ska cykla till Shell och köpa cigg och något gott :) Faktiskt så har jag inte fettat på ja.. länge :) Men nu blire chirre eller choklad :) Sen blir det Andra Avenyn tittande. Stefan kommer och hämtar millan lite efter tio. Jag börjar halv 9 imorgon, phett jobbigt. Menmen :) Se ya soon mackaroon

söt haha :)

Första gången jag hörde justin sjunga var när han sjöng min absoluta favorit låt "with you" med Chris Brown. Och det verkar ju gå bra för killen :) Tyckte kanske inte låten var asbra, men hyffsad :)




Här därmot har ni en låt jag går och sjunger på dagligen. Folk tror väl att jag är den gladaste människan på jorden när jag går och nynnar "hela världen är så underbar" haha.. världens töntigaste låt typ ^^,



cp ryck

Är det bara jag som inte kan lägga upp bilder på bloggen idag? Tråkigt med bara text, hade ju rätt så många vimmelbilder från helgen jag tänkte dela med mig av. Men fuck that då. Ni som är vän med mig på fejjan får väl tjuvkolla där.

Idag har jag sovit och sovit och duschat. Kollat på tv också. Ätit glass.. Mja ni hör ju att jag kanske inte har så mycke att dela med mig av idag. Imorgon ska jag jobba och sätter förhoppningsvis på mig något annat än pyamas och då kanske jag slänger upp en dagens outfit :)

Kollade på svenska hollywood fruar och en av dom (vet bara vem anna anka är) sa att "jag sa att krukan kostade 65dollar fast den egentligen kostade 400dollar, så fick jag lite pengar och tog resten av matkontot" och precis så brukar jag göra haha. Säga att saker kostar en rimmlig summa, flirta lite med hundögonen, få lite money och lägga till resten. Det funkar oftast rätt bra :D haha!

Somsagt, jobba imorgon. Efter det ska jag troligtvis träffa camilla och gå lite på stan. Ska köpa lite make up och underkläder. Det hann jag inte med sist. Sen kolla efter ett par uggs och någon snygg halsduk. Men sen måste jag hålla lite i pengarna.

Funderar än en gång på det här med rökningen.
Vill sluta för min skull och för andras skull. Ska jag ge det en försök? hm.


I guess I need you baby

Lever! Vaknade med halsont och ont i ena örat så valde att stanna hemma från jobbet. Camilla försov sig så det blev ingen praktik för henne heller. Så vi drog en frulle tillsammans och kollade på one tree hill :) Tror att jag ska gå och ta ett bad nu faktiskt :) Ikväll vet jag inte vad som händer men bäst vore väl om jag var hemma.

saknar dig.


"The only problem was that you was using me, In a different way than I was using you"

.


drop it like it's hot

Bättre bild på stövlarna.


Pälsjackan. (gör sig inte rättvis på bild tyvärr)

Andra kavajen jag köpte. H&M


strike a pose

Kvällens kläder

• Kavaj - H&M
• Leopardlinne - LindaP
• Jeansleggins -  LindaP
• Lårhåga stövlar - Scorett
• Sjal - Lindex

Tjabba :) Kom nyss hem från gränden. Jag och Camilla har som vanligt suttit och snackat igenom hela helgen och konstaterat att fredagen vill vi radera. Och lördagen var skit kul :)

Vi har köpt dipp, morötter och gurka nu som vi ska smälla i oss till Playa del Sol som börjar nu klockan åtta. Och senare ikväll är det en film på fyran :)
Vi hörs antagligen lite senare :)












Skön sång! Amanda var det ;)

Sa jag att jag typ "tvinga" amanda sjunga för mig i helgen? Haha, nej men det gjorde jag i allafall. Att bruden inte fattar att hon kan sjunga :P Själv går man runt och sjunger hela tiden och fyfan vad det låter. Men här är en video från helgen, njuuuut!


Amanda


jag amanda och matilda :)

stolt! ;)

Kvällen började på spicy hot, godaste jag fått i mig på länge. Det behövdes :) Sen skulle vi egentligen till haga men grabbarna kom ner på stan till oss istället :) Medans vi väntade på dom så drog vi till konrad, eller vi stod utanför och pratade med rostam :) Det är en vakt där som är så jävla snäll, och rolig. Han droppar så jävla roliga kommentarer till folk som kommer dit. Som en kille som heter Emil kommer dit, Rostam ba: AMEN snälla grabben köp en störra skjorta! Störd, så säger man inte.. man ska inte säga allt man tycker ;). Jaja, sen drog vi med grabbarna grus (och med det menar jag, joel, hägge, martin, johan osv osv, alltså skultuna killarna) till strike. Satt där och snacka och sen gick vi vidare till silk. Då var jag och camilla fortfarande nyktra haha :) Men sen svek vi vårat löfte och joel bjöd både på tequila och groggar. Men jag är hyfsat nykter och jävligt pigg. Så nyss städade jag mitt rum som jag lovat pappa göra imorgon, han kommer bli glad :) Nej, ska försöka sova nu, men jag måste göra tummen upp för kvällen. Det var rikigt trevligt och vi fick mycke skratt!





Mörbultad!

Jag har fetaste blåmärket på mitt knä, fetaste på min armbåge och ett blåmärke på min tumme typ som jag antagligen har stukat eller fått en spricka i :( Fatter inte hur man lyckas.

Igår så var vi hemma hos Adam som är Linneas pojkvän och Linnea är en klasskompis till Camilla :) Där borta var det asroligt verkligen. Satt och pratade, drack osv. Orkar inte skriva så mycke om allt för har så jävla ont i min hand. Sen gick vi iallafall vidare och då gick jag med Amanda och hennes kompisar som jag inte minns namnet på fakitkst haha. Men vi hann med mycke, bla. spela in en video med skönsång ;) (slänger upp den imorgon). Sen gick jag och Camilla in på Bmb och jag fattar inte hur vi lyckas men Hanna hade tydligen glömt skriva upp oss på listan men vi kom in vip ändå? Efter lite snack och dans där så drog vi till silk, där stod vi inte heller på listan men kom in vip där också ändå? Haha, fattar verkligen inte hur vi lyckas ibland.

Efter krogen så satt jag utanför där ett tag för skulle få bandage för min hand, men det kom aldrig något haha. Polisen tyckte jag skulle åka upp till akuten men fan heller. Så träffade jag Ryan ett tag. Sen gick vi vidare till donken. Och där helt plötsligt träffa jag på tobbe så drog vi + camilla och jocke till honom. Camilla decka först! haha.. sen somna en efter en :P Imorse mådde man inte så bra.. jag och camilla drog hem runt halv 12 tror jag så åt vi lite mat. Vi skulle ha åkt och köpt chips men vi somnade i soffan i fyra timmar.

Nu ska vi fixa oss och åka ner på stan för att äta och kanske ta en latte eller något på gränden. Sen kanske vidare till johan och grabbarna som festar. Det blir inge krogen för oss idag faktiskt, vi är för döda helt enkelt. Och det känns bara onödigt att supa en dag till när man inte ens är sugen :)

Bilder och videos kommer upp imorgon haha :D


heej :)

Jag och camilla kom nyss hem, haha. Skickligt. Men jag kan inte skriva nå mer idag och lägga upp bilder och skit för Robin kommer alldeles strax och hämtar min dator. Han har fest idag och vill låna den för att spela musik (spotify). Lite panik får man ju haha :( Men vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon!

Igår spåra det rejält! Undra om man ska tagga om för party eller om det blir hemma mys idag? Mja...


Lite fattigare nu..

Jahapp, då var man 3500kr fattigare. Hur lyckas jag? haha. Men fyfan vad nöjd jag är med allt och jag ångrar ingenting! Jag köpte:

• Lårhöga stövlar från Scorett
• Pälsjacka från H&M
• En vit (med svarta detaljer) kavaj ala chanel ;) från H&M
• En grå kavaj från H&M
• En svart sammetsklänning från BikBok
• En svart klänning från Vero Moda
• Silver smycken från glitter

Känns som att jag glömde något nu, men bilder på det kommer upp imorgon om jag inte är allt för bakis. Blev ingen mobil för jag orkade inte kolla. Men jag beställde iaf en frisörtid till på onsdag kvart i 3 :) Påminn mig mer än gärna!

Nu är camilla i duschen och snart ska jag hoppa in. Kanske blir förfest på skallberget sen vidare någonstans. Eller så blir det förfest någon annanstans, det återstår att se :) Vi hörs inte mer ikväll tror jag men imorgon så :)

Pengar är långt ifrån lycka, men visst fan blir man glad ;)

Jobba, som redan är fucking avklarart! :)
♥ Träffa camilla och gå med henne på stan
♥ Shoppa!
♥ Gå till en tre buktik och fixa med min mobil som är borta/stulen.
♥ Gå till frisören och boka till för klippning och kanske färgning! (förslag?)
♥ Hitta lårhöga stövlar och pälsjacka. Köpa uggs och kavaj (kavajer), Kolla efter ett par skinnbyxor och ett par as snygga skinnleggins. Leta efter ett par fina partyskor. Kolla efter massa fina tunikor och partykläder samt vardagskläder :) 
♥ Köpa ny mobil om jag hittar någon fin :)
♥ Bolaget, fixa dricka till hela helgen. (vem ska bli offret?)
♥ Äta på stan eftersom jag inte kommer hinna det senare ikväll.
♥ Göra vässan osäkert! Blir antagligen Bmb.
♥ Vi ses i dimman!


det går bra nu

pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Nej det var inte riktigt det jag menade. Tänkte på snacket med karolina och pappa, det gick bra. Slutade varken med tårar eller skrik. Men det var nog mest för att jag in med en inställning som, "jag ska säga så lite som möjligt för öppnar jag käften kommer jag bli arg och börja skrika". Så det gick ju super bra ju :) Dom tror typ jag är ett litet barn haha, karolina ba: "ja men så sitter man på arbetsförmedlingen och kanppar på en dator, det är precis som att blogga fanny". Haha. Nej det var mycke skratt också. Men lite allvar äre ju. Får lönen imorgon och ska ge tusen kronor till dom. Det värsta är att jag vet att dom inte behöver det, absolut inte, men tar det för att ja ska lära mig att jag inte kan shoppa och supa upp allt och att ja ska klara mig sen när jag har hyra och räkningar. Yäyeah.. det låter jätte bra, men det gör ont i hjärtat haha. Nej nu ska jag faktiskt försöka sova. Kanske blir till att köpa en ny mobil imorgon också :) Ska snacka lite med mamma om det ;) Så fet lön fick jag faktiskt inte.. eller jo (A). Höh puss på den här helgen som kommer bli grym!

snart äre fredag!

Äntligen säger jag bara :)  Imorgon blir det krogen, eller a på lördag också för den delen! All in säger jag bara. Är vip på BMB både fredag och lördag så det är soft. Konrad är inga probblems ;) Silk står man förmodligen också på listan för. Pluto, vet jag inte än. Det är inte svårt när det är lätt!

Köpa nya kläder ska jag också göra imorgon. Men kommer inte hinna med hela min inköpslista. 2 skor som är måsten i allafall och det är lårhöga stövlar om jag hittar några som faller mig i smaken och ett par uggs till hösten/vintern. Ska kolla efter ett par party skor också. Pappa kommer döda mig om jag kommer hem med fler skor. En pälsjacka ska också inhandlas. En himla massa fina underkläder också :) Jeansleggins/jeans om jag hittar snygga. Och sen massa tunikor osv. Kläder i största allmänhet. Det kommer bli naajs ;)

Nu blir det Idol, mat och seriöst snack haha! Fyfan, av tidigare erfarheter kommer det sluta med att jag stå och GAP SKRIKER. men vi får se, wish me luck. PUSS


fuck this shit

Fan vad trött jag är alltså, död! Tess ringde halv tio och väckte mig eftersom jag inte har någon väckerklocka. det bästa med att inte ha någon är att jag MÅSTE kliva upp på en gång när någon ringer och väcker mig för annars vet jag att jag kommer somna och försova mig. Så kunde man göra när man hade skola och sköta men inte när man har jobb, funkar inte lixom. Nej, om jag fick en till skoldag i gymnasiet så skulle jag ställa klockan på sju och sen ba, ne fan vad skönt att sova bort hela dagen så skulle jag somna om. För det är verkligen det bästa som finns haha! Skita i skolan och bara SOVA!

Fan nu kliar det i fingrarna efter shopping. Behöver massa kläder, skor, smink, underkläder, ALLT ska inhandlas :) Nu tror jag faktiskt att jag ska ta en macka :) Ser inte fram emot ikväll, då blire antagligen snacka med pappa och karolina haha, känns som jag är 12 år eller något och skas få skäll. Men så äre inte. Jajja, vi hörs senare efter jobbet :)

She's bad but I'm badder

Tja tja!

Kom hem från sthlm runt elva tiden. Det var faktiskt asroligt att kolla på trav, jag menar det :) Egentligen tycker jag inte att hästarna är så fula, men det blev inga kort. Där går gränsen haha. Men höjdpunkterna var nog donken och glassen och absolut alla skratt-attacker! Det behövdes verkligen.

Och vet ni, om två och en halv vecka då blire krogen i Stockholm! Faan va naaajs ;) Och vet ni? V.I.P typ överallt är vi också, sug på den. Och vet ni? Jag älskar det :) Fyfan vad vi ska röjja satan, jag, camilla och tess! Längtar som fa-an. Blir övernattning där också. Nej mer om det när det närmar sig. I helgen blir det krogen i Vässan istället, men det behövdes kanske inte sägas? Men ska inte bara glida runt på en räkmacka, det blir lite jobb också. Och på fredag, fyfan vad jag ska shoppa då säger jag.. (om jag hittar något dvs.)!

Nej nu ska jag göra iordning mig för sängen, sen kolla på idol! :) Jobb imorgon, sweet dreams.

Ibland tänker jag att när livet går som bäst, då behöver jag faktiskt inte dig. Men när jag tänker efter en gång så är det du som fått mig kämpa när livet varit som värst.


du kommer inte undan ;)

Fasiken vad länge sen jag hade hatt på mig, dax att damma av den snart kanske? Och fasiken vad mitt hår såg rött ut på bilden, snyggt men det är det faktiskt inte i verkligheten haha :) Vill inte ha't heller :) Men frissan blire nästa vecka i allafall, funderar på att göra lite mörka och lite ljusa slingor sen måste jag klippa håret också. Långt hår är snyggt, långt slitet hår är INTE snyggt. Och bara så ni vet, CAMILLA ska med på trav idag. Tänkte ifall hon skulle glömma skriva det i sin blogg ;) .. det hade hon visst :O! Nej men om sanningen ska fram så äre nog det tråkigaste vi har gjort.. vi inviger det med att käka lite häst på donken innan :)

Om ni har spotify, kan inte ni droppa en kommentar och ge mig eran lista då? Älskar verkligen att lyssna på musik som andra lyssnar på :) allätare!


hemma igen!


Slow it down
Make it stop
Or else my heart is going to pop
'Cause it's too much
Yeah, it's a lot
To be something I'm not

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show


Hej, nu är jag äntligen hemma :) Eller har vart det i drygt en timme. Lekte lite med cammen, haha fan vad suddiga bilder men whatewaaa ;) haha. Jobbet gick suvve, jobbade med tess och då går det alltid jätte bra.

Nu ska jag ringa Camilla och kolla om hon har slutat jobba. Klockan 5 ska ja med Tess och Lisa till sthlm (solvalla) och kolla på trav :) Kan säkert bli jätte kul! Nu ska jag ta en cigg och sen försöka vila upp mig lite tills senare! Knäpper säkert massa bilder på alla fula hästar om ni har tur (otur) haha. Pusspåer


You lied straight to my face looking in my eyes, and I believed you cause I love you more than life

Sömnlösa nätter börjar bli en vana. Men men, har prcis kommit ur duschen nu och ska alldeles strax föna håret. Fixa mig lite fort och sen vidare till Shell och köpa cigg, orkade inte igår. Sen ska jag vidare till jobbet, vet inte hur jag ska ta mig igenom den här dagen men det löser sig.

Vet inte vad jag sak göra efter jobbet, men antar att det blir ett rejält snack. Skulle färga håret på Camilla också men aa, vi fårse hur det blir. Vill till Sala hem till Mamma också så vi fårse. Orkar bara inte vara här..

Guess what worst? I really don't care anymore..

never again..

Orden som kom ur min mun idag har jag aldrig hört mig själv säga. Jag tror aldrig jag har känt mig så arg och aldrig känt att, nu ger jag verkligen upp. Tror aldrig jag sagt sådana elaka saker till någon och absolut inte till dig. Ordet hata är ett starkt ord och för en stund menade jag det verkligen. Nu är jag helt borta och vet faktiskt inte vad jag ska tänka om kvällen. Önskar att jag kunde säga förlåt, men det går inte. För jag vet inte om jag skulle mena det. Jag önskar att du inte låg vaken och tänkte hela natten på vad jag sa, men det kommer du nog göra. Precis som jag kommer. Jag gråter inte för att jag tycker synd om mig själv, jag gråter över att det aldrig kommer bli som det var förut. Du kommer aldrig bli samma person och jag kommer aldrig gilla personen du blivit. Jag försöker möta dig på halva vägen, men viker inte jag av så gör du.

:)

Ligger och kollar på Oth nu, missat avsnitten som gått på tv. Klockan åtta äre Idol och efter det är det Andra Avenyn med min älskling Jonas :) (kim). Jag vill ha glass, hoppas det finns hemma, blev akut sugen. Inte ofta jag är sugen på glass inte, haha.

En viss person sa till mig i helgen:
"Det är oftast den som håller för hårt om någon person som får sitt hjärta krossat"

Och när jag tänker efter, hade han väldigt rätt i vad han sa :)

Det blev ingen hockeyKalle idag, haha..orkar inte gå in på varför faktiskt. Men jag och Camilla har skrattat och kommit fram till många många saker. Nej, en cigg kvar nu alltså, inte bra. Orkar inte ens gå till shell, men lär väl göra det ändå. Fast senare :) Det är så jävla kallt ute bara.

Jag vet vad du håller på med, vill bara inte inse.

hola!

Como estas? Säger man så? Vettafan vad det betyder men ta det som "hur mår du?". Spanska var inte mitt starkaste ämne om man säger så. Jag mår i allafall bra :) Ska snart få i mig lite att äta och sen duscha. Eller tvärtom. Sen kanske jag ska hem till Kalle :) Fårse hur det blir med den saken. Och nu skrev han något på msn som fick mig att sätta mitt saliv i halsen. HAHA fyfan vad störd, tror jag dör. Kan inte ens skriva här vad han skrev, haha... omg.

Nej vi hörs senare :)


hej sömnproblem!

Shit alltså, blir crazy. Gick och la mig klockan 2, gissa när jag slockna? Mja.. runt klockan 7 :( Fyfan, jag höll på att börja tjura för jag blev så jävla arg att jag inte somnade. Och fråga inte vad jag gör uppe nu. Men Camilla ska ju till praktiken och jag vaknade när hon gick upp, var jag klarvaken? JAPP! Självklart var jag det. När jag hörde att pappa gick upp på morgonen, börja göra kaffe och jobba lite på datorn, då trodde jag det var kört. Och vad låg jag och tänkte på då? Jo vad jag ska köpa när jag får pengar, pälsjacka, skor, kläder och att jag måste gå till myrornas och kolla om dom fått in något snyggt! Haft single ladies låten i huvudet hela tiden. Börjar självklart sjunga på den när jag vaknar.

Idag vet jag inte vad som händer, men jag hoppas på en sak :D Haha lite små scary, men ändå! Hoppas på att camilla kommer efter praktiken också haha :D Nej, nu ska jag kolla lite på tv, så kanske jag kan få någon till timmes sömn :)

Svar på tal

Gränden var mysit somvanligt. Men idag satt vi inne, kändes bara dumt om man skulle sätta sig ute när det är svinkallt. Sparade rejält med cigg också eftersom det lätt blir kjedjerökning när vi sitter ute haha. Satt där tills det stängde faktiskt och pratade om allt mellan himmel och jord. Att det aldrig tar stopp lixom? Tyckte nog alla som satt bredvid oss också, dom tänkte nog "bla bla bla bla bla" (A). Sen följde hon med mig hem för hon ville sova här :) Och självklart får hon det. Nu ligger hon och sover tror jag, iaf försöker :) Haha alltså så kul idag när vi tvätta bort sminket:

Jag - *spottar* Alltså jag får ALLTID tvål i munnen..
Camilla - Jag får alltid tvål i ögonen..
Jag - Ska jag ge dig ett tips? :)
Camilla - Ja :)
Jag - Blunda ;)
*tyst ett tag*
Camilla - Det har jag aldrig tänkt på..
Båda - Asgarva!

Okej, det är våran humor. Och det är oftast bara vi som skrattar också. Huvudsaken är att vi har roligt haha! Jaja, nu ska jag ta en cigg, ni kan ju läsa igenom alla frågor jag svarat på om ni orkar.. haha

Vad hade du hetat med din mors efternamn? Som jag heter nu, Ahl.
Var är dina föräldrar födda? I stockholm båda två
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? Har ingen, har två lösa nyckar bara.
Vilken svordom använder du mest? "Fitta", "fan", "helvettes jävla piss skit"
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? nej, inte när det är varmt ute heller
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden? Det beror på
Varit gift någon gång? nej
Har någon av dina vänner barn? ..mja
Någon vän du glidit ifrån? Mjo, men man glider tillbaka om man är menade för varandra :)
Stänger du av mobilen när du sover? Ibland på helgerna när jag inte festar, det är deprimerande att få sms som "vart är förfesten", "vilken krog är du på", "efterfest?" osv när man ligger hemma.
Vem förstår dig bäst? mamma och vissa vänner

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? lägenhet & kläder!
Har någon någonsin kallat dig för lat? Ja - dagligen, kan inget annat än hålla med :/
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nja, det är bara måndag
Vem var den senaste som ringde dig? Minns fan inte, har ingen mobil så det är rätt dött, men camilla tror jag
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? den som går fortfast och snurrar mest
Tror du att folk pratar bakom ryggen på dig? Säkert
Vilket riktnummer befinner du dig i? 021
Hur många syskon har du? En bror vad jag vet.
Är du blyg inför det motsatta könet? Nej, isåfall är jag lika blyg när det gäller tjejjer
När flög du senast? Jadu det var väl ett par helger sen jag flög in i väggen med cykeln

Pratar du några andra språk? svengelska är jag suvären på
Diskar du din egen disk? Nej, kan jag inte påstå
Har du gråtit offentligt? Inför mina vänner, kanske någongång annars
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej, tycker det är pinsamt att bli bjuden haha
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vad har du för väder? Kallt
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? ja, raawr. Kanske inte fööör mycke.

Gillar du din boende situation? Har man tak över huvudet ska man inte klaga, men ja det gör jag
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Periodare, ibland sover jag 24/7, ibland ingenting
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Man ska inte kasta sten i glashus, haha
Tror du att Gud är man eller kvinna? Har aldrig förstått vem gud är
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Det kunde varit värre
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Aldrig i livet
Skulle du säga att du är trendig? Vet vad som är "trendigt", sätter på mig det som faller mig i smaken
Äger du en digitalkamera? yes I do
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Jävligt mycke.

Tycker du att du är attraktiv? Jag har mina dagar :)
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Jag dömmer ingen
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Det har jag glömt bort att fråga
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? mat menar du? nej
Skulle du vilja konvertera till någon religion? kolla mest på min lärare under religonslektionerna så, I donno 
Vad ska du göra nu? Försöka vara lite tyst så camilla kan somna, om hon inte redan sover..


jag ryser när hör ditt namn, de bara e så

Heej :)

Sov bort hela dagen typ, toppen. Så mår jag sjukt illa. Men varför klaga. Nu har jag precis fixat mig. Camilla kom hit när hon slutade jobba och nu ska vi till gränden :)

Jag har verkligen ingenting att säga just nu, lite tom i huvet så vi hörs kanske senare ikväll eller något :)

















Some bilder


Thilda Jag och Camilla på Konrad. Innan första drinken låter det såhär "fan inga jävla vimmelbilder idag, pallar fan inte haha", efter 4 glas: "fan vi drar en vimmelbild" och dagen efter låter det såhär: "fuck, va vi med på vimmel igår? vi va det va? Ahfan, ett par stycken om jag minns rätt, orkaaa oss" haha!


Tobbe och jag. Så jäävla härlig vinnst.


Här gav jag honom en chans..jag hade min hand typ vid bordet innan så han fick lite försprång, men är påväg uppåt ser ni.


Philip försökte han också men ni ser ju att han håller på att sprängas. Nej phille the rockstar, håll dig till sången ;)

Riktigt  nyktert tillstånd det här måste jag bara meddela.. humf. Såhär såg jag iaf ut i fredags :)

Kavaj - H&M
LeopardBody - Dior
Päls - Fått av mormor
Skor - DinSko
FransVäska - Lindex

C-ya later aligator

















Så jävla glad :)

Söndagar, fyfan vad tråkiga dom är. Men igår hade vi kul, ska berätta lite kortfattat. Hur nu det ska  gå till, är jävligt bra på att skriva böcker.

Igår så var jag och camilla bakis hela jäkla dagen. Klockan nio drog vi oss ner mot stan, hämta ut pengar och mötte upp Stefan som körde oss till Haga. Vi var hemma hos någon Stefan som hade förfest, trevliga tjejjer och trevliga killar. Alltid kul med nya aniskten, men att köra sanning och konsekvens och förklara hur det känns att få orgasm, det dissa vi rätt hårt.

Stefan kom och hämtade oss typ en timme senare så åkte vi ner på stan och svängde förbi bill o bob och träffade Victor "stekarn" Lundskog och hans vän, blev lite snack men vi drog rätt snabbt.

Eftersom jag är en hajjare på att fixa gratis taxi fick jag ordna den biten och efter ett tag åkte vi taxi för havla priset (i allafall) hem till Tobbe. Där var jocke, philip "the rockstar" (haha, lika kul idag) och dojjis. Vi gjorde allt från att brottas till armbrytning, men mest snacka och garva vi. Lite sura miner också men äsh då.. haha! Sånt man skrattar åt idag. Och helt ärligt har jag fan gått och skrattat och lett heeela dagen. Kom typ på mig själv flera gånger. Kom i allafall hem halv 6 imorse typ och så var det kaos här hemma när jag kom hem så somna väl runt halv 7? Fyfan, inte så frestande att jobba kan jag säga. Och vet ni, jag jobbade helt ensam i restaurangen idag :D Fyfan vad bra jag är (A). Första gången. Var lite nervös att det skulle bli KAOS, men det blidde det inte. Nu är jag äntligen hemma och ska ligga i min säng heeeela kvällen!

Imorgon är jag ledig, fan va nice. Sen på kvällen blir det nog att åka till uppsala och kolla på hockey med tess :) Kuljul!

puss


Camilla och jag före krogen :)


Ojsan hoppsan haha..

Det var verkligen behövligt att gå ut på en prommenad, men det blev bara 4 km typ. Orkade inte gå längre, spåret kändes ändå dubbelt så långt och backarna var dubbelt så jobbiga att gå upp för, haha. Men nu har jag percis duschat och ska väl börja fixa mig för kvällen alldeles strax, orken finns fan inte. Som bortblåst.

Ska nog träffa Simon och hans kompisar ikväll :) Fårse om det blir party eller softination. :) Eller chilldricka lite. Nej, lyssna på den här låten :) Tycker om texten.


ikväll då?

Tonight? What happens lixom. Camilla har iaf pallrat sig hit nu och nu ska vi gå ut och gå! Duttiga tjejjer vi är alltså :) Vi har ju lovat oss själva att börja göra det några gånger i veckan. Jag hinner inte lägga in några bilder nu. Vi hörs senare :) Det blir party ikväll igen iaf I think!


Wesslan och jag :)

Jag och cäämilla


Dina blickar gör mig knäsvag.

hejsan :) Gårdagen var as rolig faktiskt. Jag camilla och thilda började hemma hos mig framför idol och drack vin osv. Tror vi var nere på stan till klockan halv 11, så fastnade vi utanför tabasco och musses ett tag innan vi kom vidare till Konrad som var första stoppet. Minns fan inte vad vi gjorde där alltså, men minns att det var tråkigare än vanligt. Så vi gick vidare till Silk där det faktiskt var kul, verkligen över mina förväntingar. Tycker aldrig det är kul där men igår så var det AS ROLIGT. Träffade på hägge, joel och jonas som var askul, det är ju grabbarna grus ju :) Aa, det var jätte många man kände men minns det bara inte nu. Antingen är jag full fortfarande eller så känner jag mig svimmfärdig för att jag inte åt något igår, så nu måste jag trycka i mig lite att äta :) Haha det var nästan roligast utanför silk när Sebastian och Tobias syssling eller kusin eller vad det var kom och ställde sig med oss och prata, hon var verkligen asrolig. Garvade konstant i drygt en halvtimme tror jag haha! Fick träningsvärk i käkarna! Sen kom wesslan på att han inte skulle kunna komma hem på något sett eftersom alla bussar hade gått och det hade hans kompisar också haha, så han följde med mig hem och sov här. Snäll som man är (A) haha. Han drog typ halv 11 och då somnade jag om igen :)

Här är en bild från igår :) Jag och Thilda! Det kommer fler bilder men jag måste äta haha ;P


surplar vin!

NU ÄRE PARTY!
WE AJ PEEE HERE WE COME


en gång twini alltid twini! :)

Haha danilla får spader på mig. Vårat samtal:

D - vart ska ni ikväll då?
F - Jag vet inte, säkert vip på silk och pluto vet jag inte, har inte orkat ta tag i saken
D - Konrad då?
F - Mhm där är vi ju alltid vip men listan var tydligen full, hur den nu kan vara det? :S
D - Hahah fanny duvet att man KAN gå i den andra kön också.. ;)
F - Vilken kö? :O finns det inte bara ett alternativ ;) haha skojja ba!
D - Så typiskt dig, men det är ju bra när vi festar tillsammans ;)
F - JA så sluta klaga vafan ;D

Jag och Camilla kolla massa bilder igår och hitta huuur cp gamla som helst. Det är många som tror att vi har börjat setts nu på senaste tiden, men nej! ;P Här är några av bilderna från när vi var "små"

ALLA trodde vi var tvillingar/syskon/kusiner på den tiden!


Man får se ut som hej kom och hjälp mig för 3 år sen!


HAHA, minns kvällen som om det vore igår!

Vi asgarva för att våran kompis låste in sig på toaletten



fjortisfylla ;)


äntligen fredag

haa? fan är lite seg och sickt otaggad inför ikväll. Men det blir vad man göre till och vi göra BRA. Ska ut och göra vässan osäkert ikväll igen. Får se det från den ljusa sidan, kan bli så aprak jag vill har ju ingen mobil att tappa bort den här gången för det gjorde jag ju förra helgen. Och sjukt skönt att jag faktiskt inte ens kan höra av mig till vissa personer. Aa-a :)

Nu ska jag försöka dra tummen ur arslet och dra en dusch. Fan klockan är ju faktiskt halv 5, lär ju snart börja  surpla vin? Ikväll vet jag inte vart vi hamnar faktiskt. Men det är en annan femma jö. Nej, är för trött för att skriva nå vettigt, se ya later skater


jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. Jag vet vad som måste göras ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. Jag vet att döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans, vi har dansat vår sista dans.

• Pälsväst
• Skinnjacka - H&M
• Jeans med skinndetaljer GinaTricot
• Oversize tröja - Myrornas

Jobbet idag var fan asroligt haha. Pansionärer alltså. Så tjuriga vissa av dom men andra är störtsköna värkligen. Lite diskutioner:

tant - Borden är ju jätte små, riktigt sketna! :O man får ju inte ens plats med rönnbärskvistar!
jag - sketna? borden? jaha a okej.. tyvärr har vi inga större bord :P
tant - Men dom där är ju MYCKE större! (pekar)
jag - nja.. jag tror faktist dom är lika stora..
tant - neheddu, jag har tumstock i väskan, nu mäter vi :)
jag - tummstock i väskan?
tant - jag har allt i min väska, man vet aldrig när man behöver en tumstock!
jag - nej, det är sant :P
tant - 70cm var det
jag - okej :P haha
tant - nu mäter vi det andra
jag - gör så :)
tanten kommer tillbaka
tant - Okej, dom var lika stora..
jag - mjo :) hehe

Sen var det fel på servetterna, på vaserna, så var det för lite ljus, en flaska med vatten hade lite mindre vatten en den andra, osv osv :) Men det var bara att le och försöka göra det på deras vis. Och fan vad glada dom var sen! haha. Men stackars johan, han blir nog kvar där till sju ikväll. Dom hade fetaste sånghäftet med sig och dom hann sjunga "jag må hon leva" 3 gånger innan maten kom in (Y). Skare va så skare.. haha! söta

Nu är jag ledig tills på söndag. Glaad tjej :) Det firar vi genom att gå milen? men camilla i rocklunda spåret. Låter nice? Ja, måste ta tag i kondisen faktiskt. Eller sköta om kroppen i allafall. Och vi kan ju faktiskt prata av oss lika mycke när vi går som när vi sitter på gränden med en latte i handen! haha lite roligt idag på msn när jag och camilla snacka:



Jääjä vi hörs senare, toodles!


seize the day

Fuck vad trött jag ääär. Ändå är klockan 10.25 plus att jag somnade 12.. menmen. Imorgon får jag förhoppningsvis en fet sovmorgon :)

Haha, kul att jag inte har någon mobil och kan inte höra av mig till en enda jävel i helgen. Haha, fatta.. jag tappar ALLTID bort alla när vi går ut från krogen typ. Jaja, jag har 100 meter hem som jag säkert lyckas åka gratis till. Det funkade ju förra helgen och då var det längre bort haha.. Pappa ba: "fan jag har aldrig, aldrig fått åka taxi gratis" haha fan vad jag garva.. konstigt?

Nu blir det jobbet sen senare träffa en filur I wish :)

Jorasåatteee

Vik var hyffsat bra faktiskt. Men tyvärr vann Leksand, gjorde 3-2 i den sista minuten typ. Typiskt alltså. Stolt över kalleboy också :) Tog typ en timme att komma därifrån, bilköerna var inte att leka med. Har iaf nyss kollat på idol och nu ska jag kolla riverside, sen sova som en stock :)

Imorgon är det jobb sen är jag antagligen ledig fredag lördag sen jobbar jag på söndag. Huh, how nice? :) Har inga fasta planer för helgen men det löser sig alltid!

verkligen så oskyldigt söt :)

godmorgon påer!

 


ALEXANDER WANG S/S 2010
De bruna skinnshortsen är MAGISKA. Finns i svart också. Mm-m säger jag bara! Kolla in det andra i kollektionen också! Fint att titta på, en dröm att kunna köpa.

Fan, kommit in i en sånhär period då jag har as svårt för att somna om kvällarna. Ligger alltså vakn till efter halv 5 och är klarvaken. Och så var det igår kväll.. fan vad sängen var oskön. Pappa skulle ring och väckt mig imorse? Inte har han ringt, tur för honom att det ringde en telefonförsäljare. Haha han måste trott jag var knäpp men jag var så jävla trött..

jag  - mhh hallå
han - hej jag kommer från blablablablabla
jag - okej *gäsp*
han - har du karolina hemma?
jag - nej jag vet inte vart hon är, hon sover säkert
han - har hon någon sambo eller man?
jag - nääe.. SHIT. Ehh.. hur mycke är klockan?
han - snart tio, dax att kliva upp?
jag - klick

Roligt sätt att vakna på! Nu ska jag ta en cigg och sen gå en morgonprommenad med slutstation JOBBET. Jobbar med johan idag som kom hem från Rhodos igår. Kommer se ut som ett vandrande lik bredvid honom. Inte okej..

Ikväll blir att kolla hockey :) Nu blir nog Kalle stolt på mig som kommer och kollar och angagerar mig :D haha.. (kalle är en i laget, som jag var granne med på stan när jag bodde där.)

tjabba

Gränden med c var trevligt :) Pratade och skrattade som vanligt. Fick en oväntad suprise mitt över gatan. Haha, kollade snett över kolla tillbaka och kolla fort dit igen och tänkte, fuck. Camilla börja garva, jag börja garva och kolla dit igen och möttes av en blick. Tänkte fuck igen och kolla inte dit nå mer. Haha.. lång historia som jag inte ens tänker göra kort.

Nu ska jag kolla lite tv tror jag sen sova och glömma bort mina bekymmer. :) Imorgon blire kolla hockey.

ALDRIG, aldrig igen.
kom ihåg det
jag menar det..

min sorg blev deras glädje för en stund

Jobbet var asroligt som alltid med Tess :) Dagens roligaste var en farbror som kom in med sin fru idag och åt mat.

- Ingår ingen läsk eller lättöl?
- Nej då kostar det tio kronor extra
- Fyfan om vi hade vetat det hade vi aldrig kommit.
- Ehm.. nehe ok :)
- Aha var äre här då? (pekar)
- Lingondryck och äppeldryck som ingår när man köper lunch :)
- Amen fyfan vad äckligt.
- Eh.. ja ok :)

ALLTSÅ? Snacka om att vakna på fel sida? Gå till donken om du vill äta någonstans där allt ingår? Seriöst, vilken restaurang får man gratis öl eller coola på? Nej, välkommen till dagens samhälle, vet inte riktigt vilken värld du lever i faktiskt.

Pratade med Thildis i telefon i drygt en timma nyss. Mycke att prata om :) Så kul att vi tycker precis lika om det vi pratade om också. Och att jag kände på mig en sak som var sjukt att jag ens skulle kunna känna av eftersom vi inte har setts på ett tag. Hon ba: Du är läskig. Telepati är ordet!

Nu tänkte jag fixa mig litegranna och sen ska jag träffa Camilla :) Det blir en gränden. Jag är skitglad idag haha, eller imorse var jag lite depp för jag vaknade upp ur världens bästa dröm, ville bara somna om. Åh.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, tröttnar aldrig på hennes låtar. Och allt hon sjunger tilltalar mig så läskigt mycke. Vad hon än säger så är det så jag känner. Japp japp!



Älskling

Säg är det långa nätters fara, att se det man vill se och va den man vill vara. Ha någon att ty sig till. När långa nätter inte gör som man vill...



.

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, du fick för stor del av mitt liv och jag kunde inte andas tillslut..

Jag gav upp för länge sen.


It's hard to wait around for something you know might never happen... But it's even harder to give up when you know it's everything you want.

Whata? Somnade halv 6 imorse, troligvis närmare 6. Klockan ringde halv 9 och då var det bara att stiga upp och gå till jobbet. Idag ska jag somna betydligt tidigare. Men jag vill så gärna kolla på "Roast på Berns" så kanske lägger mig after that.

Jobbet gick bra, det var skit tråkigt men. Jag är astrött nu så orkar inte skriva en enda värd mening.

När du inte vart i min närhet på ett tag inser jag att jag klarar mig rätt bra utan dig, men när du väl är hos mig förstår jag hur mycke jag vill ha dig där.


if you like him

från VMA inatt
börjar typ tjura så bra hon är haha
snyggjävel


förvirrad, you spin my head right round

Fan vilken hemska dag det här har varit egentligen. Jag mår verkligen skit. Skulle kunna börja tjura NU. Men jag ger fan it. Och kan inte heller sätta fingret på vad felet är faktiskt? Skumt. Känslan i kroppen är typ "jag är så jävla trött på livet" och innerst inne fattar jag inte ens varför jag känner så? Jag har världens bästa vänner som jag inte skulle klara mig utan. Ett stort hjärta till Camilla för att hon är den hon är och för att alltid finns där. Men ni andra, jag älskar er lika mycke, missförstå inte. Jag hoppas att känslan jag har i kroppen just nu bara är ren och skär "bakfylle-ångest" blandat med illamående. För visst fan kan man bli trött på livet av den känslan? haha.

Camilla kom iaf till mig vid 5 snåret så snacka vi om gårdagen och fyfan vad vi skrattade. Fan vad kul vi hade igår, helt otippat. Över mina förväntningar helt klart. Fan alltså, vi gjorde skumma saker igår. Alla taxiresor som va helt crazy. Våra prommenader till och från olika krogar. Minns att vi sjöng en disneylåt när vi traskade över torget, sött gjort men varför? Våra kisspauser mellan bilar mitt i stan? Som tur var inte fick någon sorts publik, vi gjorde det deskret och det var väl för väl det? Vårat försök att komma in vip även fast vi inte var det som gick som smort? Att det helt seriöst känns som att hela kvällen är en minneslucka ävan fast jag tror att jag kommer ihåg det mesta är också rätt skumt? Har jag dansat naken i fontänen? Har jag kysst en främling? NEJ som tur är har inte det skett, men det känns som att del lika väl kunnat hända, haha. Ne fan vad sjuka tankar. Kvällen igår får fan tio poäng av tio. Nu blev jag genast på bättre humör igen? Fan e jag skitzo kanske? höhö. Typ, "Förr var jag schizofren, men nu mår vi bättre!" haha.

Nej nu till den stora frågan. Ska jag skita i att jag behöver sömn och kolla VMA galan 03.00 inatt eller ska jag sova och tänka på att jag faktiskt ska jobba imorgon. Sova känns rätt överskattat då jag sovit bort hela dagen idag. Men fan vad jag kommer hata mig själv imorgonbitti när väckarklockan ringer.

Allt är ett stort frågeteckan som får mig att tänka för mycke. Det snurrar i skallen. "you spin my head right round" allvarligt talat. Du kan ge mig svar på alla mina frågor. Men jag vågar inte fråga. Så snälla gör mig en tjänst och tell me? Orkar inte undra.

en stor PUSS från en rätt så glad tjej egentligen faktiskt. :)


SPÅRA REJÄLT

Fyfan, igår spåra det ut totalt alltså. Början var rätt lugn faktiskt. Men det var bokstavligt talat "lugnet före stormen". Vi börja på kvarnen och fira Karolina, men drog klockan nio hem till Markus som fyllde 21 tror jag haha. Det är Daniellas pojkvän. Och det var det askul verkligen! Jag och adde brottades somfan och retades. Och så börja ja självklart tjaffsa med en kille. Jag kom in med adde i köket där alla killar står och så säger:

adde - är det någon som vill dansa med fanny
en annan kille - nej men jag kan knulla henne
alla killar - oooh.
Jag - tyärr jag ligger inte med bögar
alla killar - ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Ah där fick han. Jävla vider. Sen tog vi en taxi ner på stan. Killarna drog till bmb och jag och camilla gick till konrad. Camilla hade inga pengar och jag hade inte bett om vip så vi hadelite problem till en början. Men sen såg jag rostam (vakten) och sa, vi står inte vip men kan vi inte gå det iaf. Då sa han självklart och pratade i sin hawkietalkie eller vafan det heter och sa, tjejjerna som kommer nu ska gå gratis in. Skööönt, då var det problemet löst lixom. Där inne träffa vi på en massa vi kände, och ja tror ja drack 4 shots, en tequila och en öl som kom från ingenstans? Man tackar! Va mest med jimmie och andré tror jag. Det var iaf dom vi gick ut med sen från krogen. Och sen gick jag och andré på en liten rundtur som bestod av in och ut på donken, bakom hotellet för att kissa och leta cigg. Sen mötte vi upp c och j igen så satt vi utanför musses ett tag. Sen hoppa alla fyra in i taxin och efter 5 meter slängde ja upp dörren i farten och sa att ja inte skulle med. Jag skulle ju till tobbe kom jag på haha. Så gick jag till en annan taxi sa att jag hade ont i fötterna och kunde absolut inte gå så jag fick åka gratis hem till T. Men det fick ju jag tillbaka, för min mobil åkte nämligen vidare med den taxin :'( Så nu mera har jag ingen telefon. Buhu, ska ringa taxibolagen, allihoppa. Ni tror väl inte ja minns hur taxin såg ut heller? Sen kom ja ju inte in hos t och kunde inte ringa heller så jag tog en pinne och smällde till lite på fönstret som jag såg idag med nyktra ögon likna mer en stock (haha) och jag har fått höra att jag smällde inte till "lite", det var rätt hårt. Haha.. Jaja det var mys där men imorse vare inte liiika rolgit när väckarklockan börja tjuta och jag skulle upp till jobbet. Jag var helt seriöst full när jag gick hem imorse. Det är verkligen alltid lika kul att gå hem dagen efeter i korkort och klackskor. Man känner sig verkligen så trashig som man kan bli, haha ush. När jag väl var hemma så vare bara att fixa sig. När jag kommit halv vägs med det gav jag upp, min hals gjorde så jävla ont så jag ringde Tess och bad om att Lisa skulle jobba för mig. Och det kunde hon. Fyfan vad skönt, så det var bara att lägga sig i sängen och somna om :)

Idag är en sån här dag då Gränden är ett MÅSTE. Jag tänker skippa båda mina favvoprogram bara för att prata, dricka latte och kjedjeröka. Vi har lixom som små redovisningar för varandra jag och Camilla. Det man missaat och har glömt bort från gårdagen får man en påminnelse av. Ibland ångrar man att det inte förblev en minneslucka. What ever, det stora problemet är att jag inte har någon mobil. Den är mitt liv ju. Seriöst haha.

Nej nu ska jag ta en dusch, inte lukta usch ;) Fixa mig lite och sen träffa camilla, hämta cyklarna på bomansgatan. Sen prata prata prata. huhu:)


adde macrus jeppe och en glad camilla  hahah


adde och macke snackar hemlisar


camilla å jeppe

liten update

Så länge höll sig det "blogg-stoppet" tänker ni. Men det håller i sig ett tag till. Tänkte bara uppdatera er lite, så kännde jag för att skriva av mig lite. Borde jag skaffa migg en dagbok? Jaja, har gjort nagelförlängning i drygt 3 timmar ikväll, därför har det tagit mig ca 5min att skriva de här meningarna. Good damn vad det är drygt, känner mig handikappad. Jaja so what, i helgen äre party och då ska man vara fin. Därför kör jag nog också på en spraytanning imorgon om det finns någon tid. 350kr, billigt och bra (Y). Kanske hittar någon klänning som vill bli min också? Hoppas på det. Fan, jag vill ha min lön nu så jag kan shoppa. Det ekar helt ärligt i min plånkbok för tillfället. Undra om det är jag eller pappa som lider mest av det? ha-ha-ha.. nej, ska inte vara dummis, men vi lider nog i alla fall lika mycke båda två.

Imorgon blir det nog hemmasittar kväll framför idol. Jag har blivit så mogen vid det här laget att friskna till innan man partar igen faktiskt. Känns skönt, vuxenpoäng! Hoppas jag inte säger för mycke nu haha... nej men hemma blir det. Eller möjligtvis en latte på gränden och kanske tillochmed mat? Bra idé fanny! Camilla måste vara på, det är ju henne jag har som roligast med. Har sagt det förut men säger det igen. Våran humor är verkligen soulmates. Jag kan dra ett as dåligt skämt och tänker "nej fan, det där tyckte nog bara jag var kul" så hör man camilla asgarva. Man ba, huuu.. skönt, vi har ju samma humor. haha :)

Fyfan säger jag bara, på lördag smäller det. Karolina har heeela restaurangen för sitt party, det kommer vara personal där och ena med det tredjde. Som en krog bara att det är folk man känner. AWSOME :) men jag och c drar nog ändå vidare lite senare. Vi har ju två party till att göra osäkra!

Vadfan gör jag uppe halv 5? jaja, tar en cigg på det här och sen försöker jag sova.

kom förfan inte tillbaka nu när jag äntligen, äntligen släppt dig?


stopp

Så som det känns nu så blir det ett "blogg-stopp".  why?

Jo för att jag jobbar mycke och det tar mycke av min energi. Och om jag ska sitta och skriva om jobbet varje dag så kommer ni bli lika trötta på mitt jobb som jag är.

Jag har kommit in i en period där jag inte orkar släpa på kameran. Words without pictures is a big nono. Det blir så jävla booring och läsa en text inte bilder, inte sant?

Jag är sjuk, riktigt sjuk. Så jag pallar inte skriva. Vad ska jag skriva egentliegn? "Hej bloggen här ligger jag och shottar hostmedecin och hostar upp lungorna!" .... näe, skippar det va?

SÅ, just nu tar jag det lilla lugna. Jag ligger och fipplar med design på min andra blogg. Allltså min test-blogg enbart för design. Så när jag kommer tillbaka blir det en ny fräsch start :)

ÄR DET NÅGON ANNAN SOM ÄR INTRESSERAD AV EN DESIGN?
hojjta till, jag hinner nog med fler.

Det var någon som fråga om jag tar betalt och svaret är NEJ.
och jag vet inte om det är samma procedur på blogspot och devote som det är på blogg.se. Så helst ni som har blogg på blogg.se


sjuk

Jag är sjuk. Har inte haft orken till någonting idag. Orkar egentligen inte skriva heller. Men skitsamma. Jag ska försöka få i mig något att äta nu och kanske ta min första cigg för idag? Röker aldrig när jag har så ont i halsen som jag har nu men börjar få myror i brallorna just nu.

Jobbar inte imorgon heller. Fårse när jag kommer tillbaka. Behöver egentligen pengarna vafan. Eller behöver och behöver, jag vill ha dom. Jag vill kunna shoppa näst nästa månad också. För nu när jag får min lön blire nödvändiga saker som vinterjacka, vinterskor och aa.. kanske några cravings också haha :)

Tur i oturen att jag blev sjuk nu. Tur är det för att jag är heldre sjuk nu än till helgen. På fredag blire kanske party, fårse. Och på lördag har Karolina fest på pappas restaurang och det kommer bli fett. Sen så har jag och Camilla två till fester att gå på. Så det kommer bli drag. Vi hörs när jag orkar skriva igen.


tjapååer

Håller på med en ny blogg design.
Är snart b.o.t igen...

ordlista
b.o.t - back on track

tjabba tjena hallå

Ni som känner mig vet att jag är lite av en impluls tjej, som kommer på en sak dagen innan när hon ska sova och utför det dagen efter. Så nu har jag tagit hål i näsan på mig själv... nej ja skojja bara haha. Men jag har fått för mig i allafall att jag ska sluta äta POTATS, BRÖD, PASTA. bara sallad och kött och så. (Y) Så nu får jag ju inte äta en macka till frukost så håller på att göra havregrynsgröt. hm.. jag älskar gröt så det är lugnt :) ........Gröten är klar nu, sitter och äter. Min gröt var ingen höjdare. Ingen "5 av 5 toasters" om ni förstår vad jag menar. Men det går i. Hejppa!

jag vet....

Dålig uppdatering number one. Orkar ba inte. Känner mig små sjuk osv. Trött, väldigt, väldigt trött. Jobbet idag var en pina. Fyfan alltså. Det jobbigaste med att vara servetris är nog att mjan måste fejka sitt humör hur man än mår. Man måste alltid vara glad, svara glatt, le och vara behjälplig. Vissa dagar kan det värkligen vara svårt. Som idag. Och man ska ALDRIG ta med sig sina bekymmer och familjära saker till jobbet. Men hur jag än gör så har jag ju lixom min familj där. Min pappa dvs. Och aa.. orkar inte gå in på detaljer. Fick värkligen kämpa idag för att inte tårarna skulle komma. Och då är det svårt att le. Klumpen i magen sitter kvar än. Men jag hoppas verkligen det går lite lättare imorgon, för då är det jobb igen.

Jag orkar inte slänga in några bilder idag. Det får bli imorgon istället. Tror jag.

Hittade i allafall en jeansjacka hemma hos mamma med schysst slitning som inom några dagar kommer vara en väst. En pimpad väst antagligen. Funderar på att sätta nitar på ena fickan. Eller är det liiiite väl uttjatat med nitar vid det här laget? Mjaa.. vi fårse :)

Slitet!

Jag skriver om gårdagen senare idag. Orkar och hinner inte nu. Pappa ringde igår två på natten och sa att jag minsann jobbade idag. Det hade han bestämt sissodär en timme innan han ringde så jätte glad var jag ju inte. Men det är bara att bita ihop. Trots att man hals svider och det gör ont när jag sväljer. Pengar är alltid pengar. Och pengar fick jag igår också, wiho. Rätt ner i fickan.

Nu ska jag packa lite stuffs och säga hejdå till mamma. Jag vill inte åka ifrån henne :( Jag ska komma tillbak snart snart snart.

eftersom jag är övertrött

 

En dag ställde läraren en fråga medan Lisa sov:

-"Vem skapade universum Lisa?"

När Lisa inte reagerade, så tog lille Jonny, som satt bakom Lisa, sin penna och stack henne i ryggen.

-"Åh Herregud!" skrek Lisa.

"Jättebra Lisa!" sa läraren medan Lisa somnade om.

Efter en stund frågade läraren Lisa igen;

- "Vem är vår herre och

räddare?"

Men Lisa reagerade inte heller denna gång från sin sömn. Ännu en gång fanns Jonny där med sin penna och stack henne i ryggen, vän som han var.

-"Jesus Christus!" skrek Lisa.

-"Jättebra" sa läraren nöjt igen,

medan Lisa återigen föll in i sin härliga sömn.

Sedan frågade läraren Lisa en tredje gång; -"Vad sa Eva till Adam efter att hon hade fått sitt tjugotredje barn?"

Ännu en gång sov Lisa så Jonny fick rycka in med sin penna. Han böjde sig fram och petade på henne igen, men den här gången hoppade Lisa till och skrek -"OM DU STICKER DEN DÄR JÄVLA GREJJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG BRYTA DEN I TVÅ BITAR OCH TRYCKA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG!"

Läraren svimmade!!!


wierd

Har suttit här och spelat "crazy taxi" (tror jag det heter) på facebook all night lonng. Skapligt roande en fredags kväll. Roligast som skett idag antagligen och det lär inte ändras på eftersom klockan snart är tre och jag bör dejta kudden vilken minut som helst. Ska sminka av mig lite nu bara, haa.. roligt det lät då. Tvätta bort mascaran på svenska i allafall.

Vill inte hoppas allt för mycke på att man kommer hem skaplig tid imorgon och kan se Hoffan på stadshotellet. Hoppas nog inte alls. Känns bäst så. Försöker intala mig själv att stå där med ett hippie band runt hövve och sjunga med till chraa chraa indian inte skulle vara allt för kul men det går hyffsat bäääd.

Nä nu ska jag nanna. Duschen väntar tidigt imorgon bitti. Men Camilla kommer så det ska nog inte vara allt för svårt att stiga upp. Jag vill vara fin imorgon, bara för att. Så lockar nog till håret lite och det tar ju sin lilla tid. Vi hörs in the morning.

Toodles


it sucks.

Det svider att inte vara på Hoffmaestro just nu. Det skär i hjärtat bokstavligt talat. Varför är jag inte på Oliver Twist just nu? Ja det är en bra fråga, utan svar dessvärre. Om jag ska se det från den ljusa sidan så var jag på dom för lite mindre än två månader sen och jag har en till chans imorgon då dom är på Sala stadshotell och spelar. Jag är i Sala, dom är i sala. Men jag vill vara där nu nu nu.

Imorgon kommer Camilla till mig :D Hon tar 12.10 tåget till sala och är här klockan ett. Superb! Vi ska jobba imorgon somsagt. På min gudmors mans 40-års fest. Fulla människor, fulla vuxna. Dom kan fan vara värre än oss, eller dom ÄR värre än oss. Bara dom som inte förstår det. Vi FÅR stå på bordet och dansa, vi FÅR snubbla, vi FÅR kyssa främlingar men när det kommer till 40 plusare, då är det INTE OK. Speciellt inte sina egna föräldrar. Står mamma i söder ska jag kolla åt norr. Står mamma på bordet, då tar jag självmord.

sweet dreams

Nykter på en fredag?

Så konstigt allt har blivit hörrni. Förut då bestämde man typ "aa nästa helg festar vi" eller typ "Om två veckor har "danne" fest, vi måste fixa dricka tills dess". Nu är det mer såhär, "alltså vi måste försöka ha en vit helg någongång detta år" eller "på fredag tänkar jag försöka vara nykter, men vi vet hur det kommer sluta" eller "fan vad duktig jag vart, jag har inte druckit på HELA helgen, eller jo i fredags".

Alltså? Vad händer med världen haha, eller med oss ungdommar. Vi kan inte ha kul längre, inte utan alkohol. Vad är en helg utan supande lixom? Och vad är det man längtar efter måndag, tis, ons, tors? Jo fredag så man kan festa! haha.

Det jag menar är att vi borde kanske inte se det som en sån stor grejj med en "vit helg" när man är 19 år. Det är fan sjukligt att dricka varje helg. Är det inte?


Jaja, idag ska jag i allafall vara nykter :O skojja haha. Nej men det blir en lugn fredag idag. Äta Thaimat och hjälpa min gudmor med festen jag ska jobba på imorgon (Y).

Nu ska jag äta frulle och ta en cigg. Hörs senare


Heidi Montags Scenframträdande

Är hon seriös? Visst hennes röst låter någolunda efter man gjort om den (haha) men hur fan tyckte hon att det gick med dansen?

Här uppträder hon med sin låt "body language" at Miss Universe.


I wanna grow old with a man like you

Idag är jag antingen väldigt lätt irriterad eller så är personer mer störda än vad dom brukar. Alltså folk är så otroligt tråkiga. Som idag när jag satt och väntade på tåget hörde jag ett samtal som lät såhär:

Två äldre män och en kvinna står och pratar
Man 1 - Ja igår så glömde ju tåget stanna vid tillberga
Kvinnan - Jaha :O gjorde det?!?! (som att det var värsta big dealen)
Man 1 - Ja så dom som skulle hoppa på tåget, fick ju stå där
Man 2 - Ja fast spela roll, vi skulle ju ändå inte hoppa på där ;)
Kvinnan - Nej så det gjorde ju inget.

Alltså? Vilket jävla samtalsämne. Snacka om att inte ha ett skit att prata om. Skulle fan häldre prata om vädret. Och så var det två tjejjer som satt på tåget och FYFAN alltså, hade lust att strypa dom. Så jävla dryga och dom sluta tammefan inte prata heller. Värsta nördarna så man orkade ju inte höra på skitet. Snacka kossor och hönor och bäbis språk med den fula hunden en av dom hade i knät.

Haha men vet ni vad det värsta är? Personer som är GLADA på morgonen. Det kan ge mig kräkreflexer alltså. Det finns inget värre än när en person nynnar glatt på en låt eller visslar i närheten av mig när jag är nyvaken.

Okej nu har jag fått skriva av mig lite haha.

Missade bussen till Sala så tåg tåget somsagt. Mormor kom och hämtade mig vid stationen för det regna och jag hade en fet väska med kläder :). Ikväll har jag kollat på "Män som hatar kvinnor", första gången jag såg den alltså. Jag är lite seg men fan vad den var bra :) Spännande. Kanske en aningen seg ibland men somsagt skitbra!

Imorgon ska jag hem till Nina (min gudmor) och hjälpa henne inför deras fest på lördag :) Så ska vi äta Thaimat och mysa. Fan vad skönt med en lugn fredagskväll. Det var ett tag sen, och det behövs faktiskt ibland :)

fick världens sötaste sms igår haha, glad blev man :)

i'd rather be with you


Tummen upp för denhär låten :)

Ni får lyssna på den så kommer jag med ett roligare inlägg senare. Ska hoppa in i duschen nu sen hem till Sala :) Stannar där till på söndag, skönt. Alltså inget festande imorgon, och på lördag ska jag jobba på mammas kompis 40års-fest. Camilla kommer antagligen till Sala och hjälper mig då :)

vi hörs sen

Dagen började bra i allafall

Camilla hittade min hemmanyckel jag lyckades tappa bort en hel vecka. Den låg i fickan på min skinnjacka. Om jag tänker efter minns jag till och med att jag la den där förra helgen haha.

Igår var det askul verkligen. Kanske inte värsta röjjet, men det var jätte trevligt och vi träffa på nytt folk :) Att vi satt oss vid rätt bord kan man ju lugnt säga i allafall. Flöda om både snyggingar och drinkar haha.

Det blev tyvärr inga bilder igår :( Men det blev nog vimmel på det bordet vi satt på så det kan jag slänga upp senare och en v-bild på Camilla också.

Måste bara säga HEJ till dom nya 40 läsarna som titta in här igår. Verkligen askul och jag hoppas att ni stannar! Vi hörs lite senare nu måste jag lugna ner huvudvärken med lite frukost.


Sista uppdatering

Nu gör jag en sista uppdatering för idag. Eller i allafall före utgången, om jag har orken skriver jag säkert ett par rader när jag kommer hem från krogen.

Camilla är snart här. Vi ska fixa oss och sen hem till Daniella och hämta vårat vin, kanske till och med dricka det där? Sen vet jag inte vart vi ska ikväll. Är SJÄLVKLART vip as usually? vad annars lixom. Eller i allafall på två ställen :) Hur som helst ska jag i allafall förbi Silk för att lämna två böcker till Victor Lundskog. Han ska låna mina bartender och ansvarsfull alkoholhanterings böcker :) (Y)

Nu ska jag måla mina naglar i dödens färg och röka en cigg på ballen.

cuz every girl here wanna be ya... she's a diva!

Utgång med min Mill idag antagligen. Just nu jobbar jag på att komma till duschen. Går segt som fan, om sanningen ska fram sitter jag kvar på precis samma ställe som jag gjorde för en halvtimme sen.

Försöker komma på något att slänga på mig ikväll. Funderar på dom nya bootsen, cykelbyxor och någon trasa över det. Perfekt. Inte för uppfixad för en onsdag men ändå snyggt och festligt. Men jag brukar kunna ändra mig snabbt så vi får se. Kanske blir den lilla svarta? Eh orka, ni blir uppdaterade med en dagens outfit när jag har bilbevis vad jag valde till kvällen

Camillas kommentar gjorde mig i allafall lite gladare. Hon ska komma hit och fixa så och så.. så säger hon: Ska jag ta med mat till dig? (bara för incidenten som hände igår)

Vi är alltid oseriösa när vi ska vara seriösa. Som när hon nästan började tjura för att jag cykla in med henne i väggen då lägger jag en kommentar som: Du kan väl skratta lite i allafall? hahah...

Vi hörs senare.


du ger mig bra vibrationer!

Eller? Min mobil har vibrerat sönder idag. Så typiskt. När jag är ledig och försöker sova så får jag alltid hundra sms, sen när jag är på jobbet och vill att någon ska skicka sms då är den död. Har fått 5 sms imorse och det står såhär:

Johan Chef - Hej. Du är ledig idag.
Pappa - Hej vännen. Du arbetar inte idag.
Thilda - Hej gumman, läst nyss din blogg. Tycker så synd om dig. Kaffe på stan klockan 8 ikväll? pusspuss
Camilla - Haha jag är sämst, försov mig igen!
Emilia Fiskhuvud - Hej. Utgång ikväll? Jag och trosan ska ut.

Har inte svarat på något, jo på camilla för jag började garva och orkade svara. Och på Emilias för hon skrev precis när jag hade vaknat. Ska svara på thildas. Inte på johans, och absolut inte på pappas. Vadå vännen? in my ass vi är vänner.

Nu ska jag ta en cigg iaf, är as hungrig men man vågar väl inte ta lite frukost ur det där jävla kylskåpet. Och jag sa till pappa att jag aldrig skulle äta här med och jag är jävligt envis när jag är arg så idag blire väl fasta eller något haha!

todays and blablabla

Såhär såg jag ut idag :) Lite mysigt sådär men ändå snyggt :) Enligt mig själv i allafall haha. Grejjt.

Mysig kofta - Lindex
Fodral - GinaT
Jeansleggins - Vila
Skor - DinSko
Väska - Lindex

Ni kan ju gissa själva vad jag gjort ikväll och vilken sällskap jag hade? Just precis, latte @ gränden med Camilla ofc. Nya chill stället. Satt och berätta om massa roliga videos och busringningar hälften av tiden, skrattade så jag träningsvärk i magen haha.

Imorgon är planerna oklara. Jag vet inte om jag jobbar eller inte och jag hoppas på gud jag är ledig. Jag pallar inte, vill bara ha en FET sovmorgon, helst inte vakna alls. Fan vad skönt det skulle vara. Men det blir väl antaligen inte så. Men ska inte klaga, pengar är alltid pengar. Men jag har så ont i öronen och halsen, känner mig skit hängig. Skulle behöva lite vila. Buhu.

"En väns rätta plats är vid ens sida när man har fel. Vem som helst kan stå vid ens sida när man har rätt."


shoot

Satt och fippla med en bild igår kväll när jag inte kunde sova. Skulle först bli en header, vad tycker ni? Ska jag ha den som en header eller den jag har nu?

Jobbet gick bra, men det var sjukt varmt att jobba idag. Uch och fy. Kom hem någon gång efter fyra idag. Ska snart hoppa i duschen så jag har det överstökat sen ska jag nog träffa Camilla lite senare ikväll. Om vi orkar, båda är sjukt trötta just nu. + att det känns som att jag har mensvärk. Inte bra :( Men vet inte.

Vi hörs senare, och då med en dagens outfit kanske :)

"Pengar gör ingen lycklig, men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss."


morsning korsning

Skrev ett fett inlägg som jag råkade ta bort. Skit också. Dagen börjar bra, hoppas den slutar bättre.

I stora drag skrev jag:
Ska till jobbet nu. Vill inte.

Sluta ta matrial från min blogg. Särskilt texter jag skrivit själv. Men det är jävligt störande att ta sånt jag la upp dagen före också. Blir pisst off.

"Varför bara vara besvärlig när man med en aning fantasi kan vara helt omöjlig?"

HAHAHHAHAHAHHAH AHHAHAHHAHAHAHAHHAHAH

Jag överdriver inte, typ underdriver. Fan vad jag skrattar! Eller snarare gråter. Fyfan vad kul. Skratta så högt så att Karolina och Pappa kom in och kollade vad det var, mitt i natten. Och dom garva lika mycke!


Läggdags!

(tagen bild, minns bara inte var)
Snygg iaf :)

Ni hittade ju mig @ gränden ikväll. Även fast vi ungefär pratar om precis samma saker och precis samma killar varje gång vi är där så blir det aldrig uttjatat haha. Det blev en latte och en vitamin wells. as usually. Sen blev det en halv pizza var på sture när maggen började kurra. :) Vi orkade därimot inte stanna till klockan tio idag som det annars alltid brukar bli. Träffade (somvanligt typ) pontus och hans kompis när vi var påväg hem.

Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord. Och vi (eller kanske ska säga jag) kom på att jag har fan inte haft "riktiga" känslor för någon på drygt ett och ett halft år. Jisses? Haha, men jag klagar inte. Skönt att vara bekymmerlös? Fast å andra sidan är det inte bara bekymmer heller. Men men, "när den rätta dyker upp säger hjärtat till och då får huvet säga vad det vill" :) Det är mitt motto när det gäller love.

Jag som kommit in i en riktig jobbfas börjar nu känna mig sjuk. Inte kul och inte bra :( Känner mig hängig och har ont i öronen och huvud. Men kanske är bättre imorgonbitti för nu tänkte jag sova. Ska bara ta en kvällcigg på ballen och sedan borsta gaddarna.

Skänker en till tanke till mina nya skor som jag mer och mer insett hur mycke jag älskar. Dom står på golvet framför mig och bara är så snygga som dom kan.


RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!