en gång i tiden, det var ett tag sen nu

Har inte haft lust att skriva på ett tag. Kände att jag inte ville dela mig mig av min vardag när jag själv bara tyckte den var pain. Det går upp och ner, fort som fan, här i oslo när det gäller mitt humör. Just nu är det på topp. Jag sitter nämligen på bussen hem till sverige förstår ni :) Bara 2 timmar kvar snart, sen är jag framme.. ska blir så jävla skönt! Stolarna är så osköna och jag är verkligen som prinsessan på ärten när det gäller sängar och sömn. Ligger jag inte skönt, blir jag arg och skiter i att ens försöka somna. MEN, jag är glad för det för snart är jag hemma i min (trodde aldrig jag skulle skriva det) älskade stad västerås. I och försig är det vännerna som gör den. Och Oslo kommer bli minst lika bra när min andra halva, min själsfrende Camilla flyttar dit :)

Planer inför den långa visiten i sverige då? Imorgon (idag, efter ett par timmars sömn) ska jag självklart möta upp Camilla på hennes skola och så ska jag antagligen möta thilda någonstans? så drar vi självfallet till gränden för en latte och massa massa catch up snack! Dom missar seriöst inte så mycke va mitt liv men jag missar en hel del av deras. Alltid lika kul att höra allt dom vart med om.. men när dom kommer in på samma gamla vanliga människor och skitsnack det är då jag minns varför jag bor i Oslo haha! Men sånt är kul det å, det kan ingen förneka!

På fredag är det valborg och jag känner för att göra så mycke som möjligt den dagen. Det kan bli parkhäng, det kan bli uppsala på dagen som för övrigt känns lite b och helt enkelt lite 2008 om man får säga så utan att låta töntig. Grillning skulle vara sweet och sen en massa roliga människor med fest! Kan bli utgång, kan bli hemmafest.. det återstår att se så att säga :)

Lördag spelar ju min buddies på Pluto ;) haha skojja. Nej, men maskinen kommer ju till vässan på lördag så det blir absolut dit vi drar den dagen! Har faktiskt pratat lite med Uno (deras manager) som för övrigt är huuur trevlig och rolig som helst, har ju chillat med honom under några konserter nu. Han är nämligen manager för slagsmålsklubben också som Frej är med i! Och det ryktas om att vi lär styra förfest, om inte annat en självklar efterfest. Han tyckte dock jag skulle vara lite mer social på denna och det ska vi väl kunna ordna sa jag!

Söndag blir det chill och sen hem till Sala för att träffa min underbara mamma, mormor och bror :) Och jag har faktiskt bestämt mig för att åka hem på tisdag. :) Kände att jag behövde ett par extra dagar i sverige denna gång. Inte bara festande utan också lite familjekärlek :)

2 TIMMAR KVAR!

Imorgon åker jag till sverige :D








one life to live

Den enorma klumpen i magen jag får av att tänka på döden är inte att leka med. Det värsta är att jag inte kan låta bli. Rädslan av "är" till "var" är så otroligt skrämmande nära varandra att jag inte ens förstår att det finns så många människor på denna jord. Från att finnas till att inte finnas kan gå på ett ögonblick. Och finns vi inte kvar då? Jag kan inte få in i min vildaste fantasi att jag inte kommer finnas kvar efter ett skott i huvudet. Men jag kan inte tänka mig att jag finns heller. Om man inte syns, finns man inte. Så är det även om man lever. Sitter man inne hela dagarna glömmer tillslut dina medmänniskor dig. Det är så vi fungerar. Men jag vill tro på ett liv efter döden. Betyder döden "slutet" eller betyder det "början på något nytt"? Jag vill tro på det sista. Jag tror det hör med min nyfikenhet att göra, att jag inte kan sluta spekulera. Men jag är så otroligt rädd, rädd för att det kanske är slutet ändå och det är vid den tanken jag börjar tänka på hur mycket jag älskar att leva. Man är aldrig nöjd med det man har. Det är inte förrän man stöter på otur en dag man kollar bak och saknar allt det man just då tog för givet. Det var ju alltid bättre förr, det är så vi säger det. Men då kommer just denna dag vara bra om en vecka, eller om ett år. Att ta vara på dagen och leva i nuet är inte många som gör. Och dom som gör det, det är dom som ser framtiden som något posetivt. Det är dom som kollar bakåt i tiden och tänker "ja, det var bra förr" men jag kan se till att framtiden blir bättre. Gräset är inte grönare på andra sidan. Dom har inte satt upp en osynlig mur att försöka klättra över. Dom lever för dagen och tar vara på livet. Och jag har inte bestämt mig, om jag är en av dom eller inte.. det jag vet är att det är inte försent att leva.

oslo fuck us up


Äntligen helg

Vaknade en minut innan klockan ringde imorse, timing. Egentligen skulle jag kunnat snosa 40 minuter eftersom jag alltid ställer klockan så mycke för tidigt, om inte mer. Men hoppade in i duschen istället så nu ska jag alldeles strax föna håret och fixa mig lite :)

Jobbet idag kommer nog inte vara så roligt, men det är fredag så det gör ingenting. Vi kommer vara så lite personal att vi bara kommer kunna vara ute i butiken och rydda (städa) och stå i kassan. Efter jobbet ska jag antagligen träffa Ilona och hitt på nå. Ida och Johan åker till sverige ikväll. Lite avis, men det ska faktiskt bli skönt att få rummet för sig själv ett tag.

Haha igår så missförstod jag Elise lite granna. Vi stod och pratade om 17maj och hela den fadderullan.

Elise - Den dagen äter man också så mycke is som möjligt!
Fanny - Haha, va varför det?
Elise - Nej man gör bara det! :D
Fanny - Okej vad konstigt :P
Elise - Men det är lixom enda dagen man verkligen får frossa is!
Fanny - Hm... okej haha!
Elektriker - GLASS! Hon menar glass!

och fyfan vad vi börja garva när hon insåg vad hon stod och sa och vad jag trodde det var lixom! Synd att hon inte jobbar idag. Vi kommer verkligen överense och har kul tillsammans på jobbet. Hon lika gammal som mig men pluggar, så jobbar bara extra där dom sista timmarna på dagen :)


detta facebook alltså

Varje dag när jag kommer hem har jag alltid en rolig status uppdatering att se fram emot. Det har blivit någon slags vana för mig och ida att skriva något i form med "gud vad skönt att klamydia går bort innom en vecka, trodde det var längre". Och jag börjar fundera på om folk tror vi är seriösa för dom skriver så konstiga kommentarer i gensvar. Det fattar väl varenda människa att man inte skriver ut något sådant på fejjan ifall det var så läget var, haha. Men men.. det är roligt i allafall.

Jobbet idag gick bra, alla tjejjerna var där dom sista timmarna och det är alltid lika kul. "Cheferna" drar alltid tidigare på torsdagar så det är alltid latjolajban låda sista timmen. Fan vad vi skrattar. Går runt och säger "nu stänger vi om 43 och en halv minut".. haha!

Snart ska jag och Ida ta en cykeltur på hennes nya kärringhonda till acke brygga. Ska bli asnice att cykla lite, det var evigheter sen man ägde en cykel känns det som. Doch fick jag än i julklapp men den står fortfarande parkerad i sverige, fundar på att cykla hit den. Eller i allafall ta med den på bussen och det är lov till det.

Och jag är så jäääääääävla happy just nu alltså. Märks det? I allafall så den 12 så åker mamma, mormor och broshan till Lysekil och då ska förmodligen Camilla åka med dom ner dit så tar jag bussen samma dag och så möts vi där :D Sen åker vi tillbaka till Oslo TILLSAMMANS  den 16 och festar in Norges nationaldag med alla andra!!! Fan vad fett det kommer bli om det blir som vi vill :)

later!

don´t worry, be happy

Jag har haft en period nu när jag längtat väldigt mycke hem. Vet inte varför, men nu kom jag och tänka på varför jag flyttade och kände en lättnad. Jag ångrar mig inte alls och jag vill inte hem. Jag ville göra något nytt, ut på äventyr. Byta jobb, skaffa fler vänner..inse att alla är inte så instängda och sorgsna som i hemma i västerås. Det finns ställen på jorden där folk gör det dom vill och står för vad det tycker och det bästa av allt är att det finns människor som accepterar andra. Är glada för andras skull, älskar och förlåter. Inte trycker ner andra för att må bättre själva. Säger inte att jag har vart med om det, men jag såg det varje dag. Hörde och fick lyssna på det varje dag. Det sliter på själen att folk är så fyllda av hat. Skaffar sig uppfattningar om folk man inte känner. Självklart, det gör jag också till en viss gräns. Men jag förstår inte hur det kan gå så långt att man ogillar en person man inte känner. En person man aldrig ens sätt i ögonen och sagt hej till. Ge lite mer kärlek till dina medmänniskor så kan jag nästan lova att du får lika mycke tillbaka, om inte mer.

det är ett enda stort kretslopp

I stora drag - Vakna, fixa sig, frukost, datorn, jobbet, hem, gymma, hem, web-tv, sova! Sen så gör man självklart något mer under dagen men som sagt, i stora drag så! Det är helgen man lever för och vardagen är bara ett slags "måste". Ojda, nu såg jag att jag har lite brådis, måste kissa, fixa håret, tvätta skorna.. tio minuter från och med nu!

Det kliar i fingrarna!


Tobias, jag, Camilla & Sebastian :)
Saknar


Jobbet var segt, men det gick rätt fort ändå. Skrattade igenom mig sista timmen verkligen. Elise är så knäpp, eller vi båda blir knäppa i varandras sällskap. Idag så satt hon på högtalaren när jag svara i telefon när en kund ringde så hon fick mig att börja asgarva. Och det roligaste jag vet är att skratta när jag inte får. Köpte en jeansjacka, lackleggins och en svart korsett idag. Fy fanny, men det kliade som fan i fingrarna och jag valde endast ut 3 plagg från min "det-här-ska/vill-jag-köpa-påse" så var rätt duktigt gjort ändå :) Allt gick på 100kr, fatta bra!

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en macka med ida så jag får lite energi till steppen klockan halv 8 :) Ser fram emot det. Har vart lite dåligt med gymm på sistonde så denna vecka ska jag skärpa mig! Dock har jag gått långa prommisar så det går ingen nöd på mig. Vi hörs senare så kan jag slänga upp bilder på det jag köpt!


Ska jag falla, då ska det finnas tid till att falla fritt.


Ni är det bästa som finns :)

Imorse var det svårt att kliva upp ska jag säga. Snosade i 45 minuter innan kroppen ens hade en tanka på att resa sig upp. Men nu har jag fått i mig lite kaffe och är fit for fight för en ny dag i SOLEN. Fyfan vad nice att den är tillbaka :) Idag blir det träning, step. Vet inte varför jag ger mig in på det igen för jag tyckte verkligen det var sjukt svårt och nästan lite skämmit att stå där och dansa. Vanlig step är inte svårt, men tro mig denna var krånglig.

Har ingen kamera igen så kan inte knäppa dagens, men ska försöka låna Jens igen :) Nu måste jag släppa ut mitt hår och inte hoppas på knullrufs sen slänga på mig brillorna och dra till tricken! Hörs då.


Det ryktas om

DET RYKTAS OM:
• Att jag åkte dit på tunnelbanan igen och får böta 900kr..
(Så jävla typistk. Men jag är så rik nu för tillfället så varför inte slänga ut pengar på lite skit lixom. Jag har ju knappt råd med mat efter alla kläder jag nödvändigtvis måste köpa. Men jag lever och är glad för det lixom.)
Att jag älskar mina nya byxor från KappAhl..
(Att dom är så otroligt sköna gör det bara hundra gånger bättre. Och dom passar till det mesta! Någon gång när jag är fitt ska jag nog våga mig på en bustier till den.. den dagen den lyckan)
Att jag får se "idas" johans kuk drygt tio gånger om dagen..
(Det är helt sant och han gör det frivilligt. Jag funderar varje gång vad tanken bakom det hela är men har ännu inte kommit på den.)
Att min hemlängtan är obeskrivligt stor..
(Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Men orsaken är väl att vännerna & familjen är där hemma.)
Att jag funderar på att börja jobba på barnhage (dagis)..
(Ja, ni hörde (läste) helt rätt. Fatta vara ute hela sommaren och säga till ungar vad dom får och inte får göra. Sweeet!)
Att ida smällde till johan med en colafaska idag så att han gick hem (asg)..
Ida hänger ner från johans knä och jag kommer på den fantastiska idén att börja kittla henne. Hon tar tag i colaflaskan och tänker slå till mig men prickar istället johans huvud. Ett gott skratt förlänger livet.)
Att "min" johan snart kommer och tar en godnatt cigg med mig :)..
(Tog faktiskt en paus i mitt skrivande och har redan vart ner nu. Han var dock inte mycke till sällskap då han mest pratade om tjejjerna som kommer (läs: tror han) flockas runt honom på krogen.) 
Att jag verkligen vill att camilla tar den där jävla studenten snart!..
(Tycker hon kan skippa den skiten, värsta jag gjort i mitt liv (ironin flödar). Nej men vafan kan hon flytta hit snart så jag får min bästa väns sällskap tillbaka någongång)
Att det är rätt skönt att vara här och slippa alla småbarn på krogen nu..
(Att jag aldrgi bara kan hålla tyst och sluta provecera alla. Dock tycker jag det är lite smådrygt faktiskt, men alla har vi haft våra första krogenrundor en gång i livet.)
Att jag har tankar på lysekil och smögen istället för 17maj i norge..
(Att träffa familjen under en lång helg i min sommarstuga som ligger på sveriges vackraste plats lockar otroligt mycke. Men å andra sidan är det skammset att missa norges nationaldag när man bor här.)


förlåt? var det, det bästa jag kunde säga..

Alltså jag och ida.... rixmongon. Vi tar med oss kaffet ut på innergården för att ta en cigg och får helt plötsligt årets skrattatack. Killen bredvid frågar vad vi rökt lixom haha. Men iaf när vi precis har lugnat ner oss kommer det en kille som bor här i något kollektiv. Helt stilren, slimmade byxor, väst, slickat hår. och jag och ida börjar ASGARVA! Alltså det tar inte stopp.. eller jag skratt-skriker rakt ut och ida trycker ner facet i kaffeglaset och typ börjar gurgla, tills hon sprutar ut kaffe på marken. Och det enda jag får ur mig till killen är ett förlåt i all hast när han är som närmast oss. Stackars människa, så förnedrad han måste känna sig. Jag sa till ida att jag fick skuldkänslor några minuter efteråt och då slänger hon ur sig: Ja men jag skrattade iaf inte rakt ut. Jag: Nej så du tycker det är bättre att trycka ner hela facet i muggen och asgarva? Nej förlåt till honom i allafall. Men du såg SÅ rolig ut.

Idag har jag bara chillaxat. Först satt jag med ilona och drack kaffe och snacka. Vid 2 tog jag tricken till Idas jobb så gick vi en prommis på drygt tre timmar hem till oss. Skönt att röra på sig lite. Imorgon blir det jobb och step up! Vi hörs kanske sen :)


dagens roligaste!

Idag kom det in en engelsk familj på fretex. Mamma, pappa, son 6år och dotter 9år.

Pojken kommer fram med en rödrutig kjol till sin pappa
Pojke - Dad, I want this!
Pappa - No, it's for girls..
Pojke - But.. I really want it.
Pappa - No, take this.
Pojke - I REALLY LOVE IT! IT'S MARVELOSE!

Så jäkla söt kille men pappan försökte bokstavligt talat sjunka genom golvet. Men vad är det att skämmas för, hur söt som helst. Kan han inte få ha kjol då om han vill det ;)

Hann tyvärr inte köpa kläderna idag för var så svimmfärdig när jag fick besked om att jag fick gå hem tidigare. Men kanske på måndag då om jag känner att jag har råd med allt. Dock är kavajen jag skulle köpa borta och det var den som var viktigast så är lite pisst off just nu och ingenting duger.

Har bara sovit hela dagen, är helt utslagen och har ingen energi i kroppen. Gick precis ner och träffade Johan ett tag och tog en cigg. Nu tänkte jag fixa lite med bloggen och sen slå på en rulle :) Hörs!


varför bara ha djurmönster när man kan trycka dit en hel varg?

Hej på er! Kom hem från jobbet för ett tag sen. Fick sluta en timme tidigare pågrund av att jag vart sjuk osv. Dom tyckte inte att jag såg så levande ut. Men det var skönt. Ska försöka få i mig något att äta och kolla på en film tills jag somnar. Inatt blev det nämligen inte mycke sömn. Karl dunka musik (läs: med bas) till 4 på morgonen så somnade väl någongång efter det.

Tröjan, legginsen och tishan är från GinaTricot :) Skorna minns jag inte och sjalen är oldie. Sådär såg jag iaf ut innan jag gick till jobbet imorse. Nu är håret rätt så platt och pyamasen har åkt på! Vi hörs senare.















Du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är.

Ida väckte en i stortsätt med kaffe och omelett på sängen. Fick dock förflytta mig till köket men det var hur gott som helst och jag är riktigt tacksam. Ibland är det dom små sakerna som betyder så mycke. Som det står på engelska på min NYA header. Den är nog där för att stanna ett kvar. Nu  tänkte jag slänga upp dagens men hann tyvärr inte! Får blir senare :) puss


Take advantage of the time, for one day it will run out.

Har precis gråtit för två veckor framöver. Dear John, sorglig film det där. Orsakar både dödsångest och huvudvärk. Kärlek är så vacker, det är verkligen livet. Och som moset på grädden vill jag bara slänga ur mig (inte för att detta är något jag slänger ur mig, utan verkligen menar) att jag kommit på att det är inte många jag absolut inte skulle kunna leva utan, för det lär man sig nog med tiden. Men att leva utan min mamma skulle jag aldrig klara av. Hon är luften jag andas och hittills min enda äkta kärlek.

Nu är det sovtajm. Jobb imorgon somsagt. Undra OM jag skulle ta några bloss i fönstret innan för att försöka släppa på trycket i näsan. Man blir täppt av att tjura.

Camilla what are two months apart, when we have years of memories?

Det snurrar i min skalle

Hej på er! Har vart sjuk ett par dagar och fått lite hemlängtan osv men det känns bättre nu tror (läs:hoppas) jag. Har vart ledig från jobbet men imorgon är jag fit for fight igen. Hoppas på att aptiten kommer tillbaka i samma veva också. Skulle vara lite jobbigt att träna på tom mage faktiskt.

Fick lön idag och köpte mig ett par byxor, ett par skor, leggins och en tröjja :) Har fått lite mer insperation till att blogga nu känner jag så täntke slänga upp dagens outfit + de plaggen som fått tagit plats i min garderob på sistonde :) Och hoppas på att jag fortsätter uppdatera på det viset för tycker de är jätte kul!


(trött och sliten fanny dock)

Byxor - KappAhl (köpta idag)
Skärp - Secondhand
Tröja - GinaT
Skor - (finns på skopunkten, köpta idag)


Kavaj - Secondhand


Kavaj - Secondhand


Tunika - Secondhand


Tunika - Secondhand


Tröja - Secondhand


Sammetskavaj - Secondhand


Tisha - GinaTricot


Leggins - GinaTricot

Ser ni hur mycket fint man kan fynda på Secondhand. Tror i det är lätt att jobba i secondhand affär och se såhär snygga plagg var dag. Det är inte lätt att gå hem tomhänt ska jag säga er. Imorgon har jag en hel påse med kläder som ligger och väntar på mig. Så ska försöka slänga upp det imorgon eller på söndag. Imorgon kväll är det nämligen partajj om jag orkar :)

väl uppe på berget är vi ändå inte nöjda



Man var lite offline imorse trots allt. Men jag vet än som var värre. Ida fick jag nämligen väcka halv 8 när jag gick upp. Det är då hon börjar. Bra där, haha. Men Men, nu har jag precis gjort mig klar för en dag på jobbet. Åh, jag vill verkligen inte vara inne i sånt här väder, hade häldre plockat skräp i parken hela dagen. Jajja, ska kolla gymmet nu jag och se vilket pass det blir idag :) Hörs!


sometimes all you need is one

Hej alla barn!

Vet inte varför jag klickade mig in här, orkar inte skriva något intressant precis. Men jag har sagt det förut och tänker säga det igen; FYFAN VILKET JÄVLA ÄCKLIGT BRA VÄDER DET ÄR! Att gå utan jacka 8 på kvällen i april händer väl inte allt för ofta?

Imorgon är det i allafall jobb. Men jag MÅSTE kolla paradise hotel nu (läs: beroende) och äta ett par mariekex. Kommer nog att komma upp imorgon i allafall. Sen blir det gymmet och efter det ta vara på kvällen :) Hejpa!












todays

Blazer - Fretex
Leggins - Secondhand
Skor - Belleshoes
Solglajjer - Någon butik på smögen
Väska - Secondhand

(ursäkta jag-konsentrerar-mig-att-hålla-still-kameran-blicken)

Idag har jag och ida haft det helt underbart i solen ska jag säga er. Vi satt vid ackebrygga och kjedjerökte, snacka pengar och killar. Nu lever man livet! Sen gick vi hem och lagade mat till oss och johan :) Nu ska vi snart hem till någon Tore och umgås med några dudes. Nej kaffe och cigg nu och sen ut och ta vara på dagen :)







Wrote down my thoughts in another language



Everything is changing. What existed yesterday may no longer exist today and if it did it will not be sure that it is there tomorrow. You are probably not the same person now and will be very different in a few years. People change, feelings change, the world changes. But the person who once existed in your heart will always be there probably. But it is only right. Once it was there for a reason. It might not ended so well, but the beginning led to the heart.


Ibland så känner jag för att skriva av mig helt enkelt. Jobbet idag gick bra, höll dock på att somna dom två sista timmarna. Iaf så mötte jag upp johan och ida när jag sluta och sen gustav så gick vi till affären och köpte öl till grabbarna medans jag och ida tog varsin latte. Sen satte vi oss i grönslandsparken och där mötte vi alex och micke. Polisen hade inte bättre för sig än att komma och hälla ut grabbarnas öl. Men dom tog inte vårsolen med sig så humöret var ändå på topp. Klockan sju åkte jag och ida till Elexia (gymmet) och gick på stepp :) Det var rätt svårt, men kul. Nu håller jag på att tvätta så ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Gör det häldre såhär på kvällskvisten än på min lediga dag imorgon faktiskt :) Frågan är bara hur jag ska få plats med allt på ett tvättställ, men det löser sig.

Imorgon är jag och Ida lediga, awsome! Vi ska till Elexia och äta frukost (dom bjuder på det varje dag) och klockan tio är det spinning. Sen blir det nog parkhäng resten av dagen om vädret tillåter. Men det är klart det kommer :D! Oslo är fan en hejjare på väder. Vi har haft mycke bättre än i vässan. Sweeet :) Nu blir det paradise hotel norge och GG!


If it is important enought to you, you will find a way. If it's not, you will find an excuse


jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Åh vilken underbar dag det har vart och fortfarande är. Gled upp imorse med strålande humör. Ida och Johan kom så drog vi till affären och köpte pickning bestående av; Nutella, mariekex, vaniljkex, apelsin, iste och självklart öl! Vi mötte upp andra Johan och satt oss i en park bland alla andra glada själar. Vi har bara relaxat och njutit av livet. Spelat kort och skrattat i takt med musiken. Roligast var kanske när jag och Ida skulle gå och kissa, självklart letar vi efter ett ställe att "gömma" oss på. Vi hittar ett jätte bra ställe tycker vi och medans jag sitter där och kissar kollar jag runt omkring mig och inser att jag har en överbevakningskamera mitt i fejjan. Men vad gör det om hundra år lixom.

Vi drog från parken för någon timme sen rätt till affären för att köpa kött och potatis. Ikväll tänkte vi nämligen grilla :) Jätte mysigt ju. Man är ju inte så värst sugen på att jobba imorgon i det här fina vädret alltså. Men på tisdag är jag i allafall ledig :)

Cameltoe, du skulle vart här nu och uppleva allt med mig. Med dig är jag stark och underbar. Nu är det bara två månader kvar tills vi lever livet tillsammans igen, precis som det brukar vara och precis så som det ska vara tills vi dör :)♥









when I see you cry, it's makin me smile


Jag, Mats (silk vakt) och min bästa :) Mats försökte supa oss under bordet och jag tycker vi har tillräckligt med bevis på vilka som söp vem under bordet..eller? ;) haha. Men man får nästan skylla sig själv när man går på partyprinsessorna man släpper in varje helg på krogen lixom haha.

Tjabba! Igår blev det lite öl drickande. Somna runt 5 och imorse ringde klockan på 8 och då knäppte vi första. Varför inte? Vi har vart på en snabbvisit till sverige idag. Chillade i gallerian, köpte öl och cigg och annat smått och gott. Kom precis hem nu och ska ta en power nap i ett par timmar för att samla kraft till kvällens bravader. Det blir förfest med grillning på Trygves takterass, sweet! Dock kommer jag och ida sticka ut lite smått. Jag kommer som pirat och hon som clown. Vi ska nämligen vidare på maskerad/hejdå-fest senare när grabbarna drar på konsert. Sen möts vi upp senare :)

can't stop think about you

Mina tankar är på villovägar om jag ska vara ärlig. Men det känns rätt skönt, dom är inte på fel ställe i allafall :) Dagen blev inte som jag hade tänkt mig iaf, har bara chillat. Kollat på film och ph. Jag och Ida gick ut och mötte Johan precis, så nu ska vi sova allihoppa :) Jag som skulle lägga mig vid tio idag, det gick bra....

jobb imorgon, död åt tengil.......

i'm only gonna break your heart

Fyfan, höll på att somna på jobbet kan jag säga. Sista timmarna var inte att leka med. Just nu håller jag på att samla kraft för att gå ner till tvättstugan, har jag tur i oturen så är det upptaget. Men eftersom jag skippade gymmet idag pågrund av tvättning och brist på sömn så känns det som att jag lär göra något vettigt i allafall.

Idag åkte Camilla på studentkryssning, är så avundsjuk! Det var en av dom absolut bästa sakerna med hela studenten. Är glad att hon inte missar det :) Hon får inte göra något jag inte skulle göra.. men då lär hon ju få göra det mesta! Saknar henne redan, min pärla! Det finns bara en som henne och det är hon. ♥

Vet ni, jag skippar GI metoden från och med idag. Det hjälpte nog till en början.. men nej nu kör vi på gymmet istället. Så ikväll ska jag nog äta nudlar och tonfisk :) hihi.


såååå 2007, twiniii


världen är elak, jag ser det varje dag


Man ska hålla hårt i det man har. Det är när man växer upp man inser vilka man verkligen vill ha i sin framtid. Det finns inte många som är så bra som er. Jag älskar er tjejjer och saknar er redan.


little information about the weekend in Västerås

Torsdags: Camilla och jag satt och drack vin med Mamma och Anette. Sen kom Nille (Alexander) och joina oss. Tror alla skrattade så att vi grät ungefär. Fan vad störda vi kan vara ibland. Sen kom Alex kompis och hämtade upp oss så åkte vi till Västerås två på natten för att köpa cigg, det hade nämligen tagit slut. Och så köpte vi med mat till Tårtan :)

Fredags: Började hemma hos Camilla och fixa oss. Sen drog vi vidare till Thilda och sen gick vi till Marie som hade förfest. Vidare till silk, det var kul att träffa folket och våra älsklingsvakter, men ingen höjdarkväll. Efterfesten var däremot bra :) Jag blev tvingad hem till Alexander på förfest (bor ovanför JC) som jag inte ångrar en sekund. Sen gick vi hem och sov hos Thilda.

Lördags: Förfest hos thilda med John ochh hans kompisar samt Dennis "Frillan" & Matte Ahlsén :) Jätte trevligt. Sen drog vi vidare till Silk för att kolla Timbuktu. Det var säkert bra, haha. Jag och Camilla lyssnade en låt sen pallade vi inte stå i den där bastun något mer. Vi kasta in handuken, tack för oss och drog till donken vid ett tiden. Tråkiga tjejjer, man fan vad gott! Sen mötte vi upp Thilda och sen mötte vi upp Andre och Alex för efterfest (som mest är chill) igen. Och den var lika bra den :)

Söndag:
Jag och Camilla sov kvar där. Så på morgonen drog vi till affären och köpte toalettpapper och chips för att dra tillbaka och chillaxa och kolla på film med boysen :) Först blev det taken och efter det blev det The Hangover (som är världens roligaste film, tröttnar aldrig). Låg och mös där till klockan var sex på kvällen ungefär då jag och Camilla fick skjuts av Thildas föräldrar hem till Mills.

Senare på kvällen kom Daniella och förfestade med oss, drack vin och pratade. Alla var allmänt sega men vi tänkte ge restaurangfesten en chans. Annice och Tom kom förbi och snackade lite också :) Sen fick vi skjuts av dom ner på stan till Pluto. Till en början sög det verkligen men sen drog en av silk-vakterna med oss till deras bord där vi blev bjudna på drinkar och shots i massor. Så kul att alla känner igen oss så det var inge konstigt att vi satt där. Undra om man går för mycke på krogen kanske? Mja...  Sen drog vi med en av dom till BC och sen delade vi på en tarre hem och sen somnade jag och camilla som två stockar!

Måndag: Pappa kom och hämtade mig och Camilla runt 12. Så åkte vi hem till han och Karolina och åt mat och drack kaffe med dom. Snackade lite åså. Klockan halv 3 fick vi skjuts ner till stationen. Sen sa jag och Camilla hejdå till varandra, som knappt var ett hejdå... bara för att vi inte ville börja gråta där. USH säger jag bara.

Somnade rätt fort på bussen och har säkert sovit halva resan. Så nu känner jag mig faktiskt utvilad. Ska ta en macka och kolla på Gossip Girl hade jag tänkt. Och vänta på att Ida kommer hem också :) Hoppas hon inte blir allt för sen.

Imorgon är det jobb igen kvart över nio. Sen blir det antingen gymmet eller en tvätt-dag. Det återstår att se :) Vi hörs!


fuck this day!

Heppåer! Ska försöka hålla humöret uppe. Men jag känner redan nu hur tårarna börjar komma. Fuck, jag vill inte åka hem. Känns inte som jag har något att åka tillbaka för. Typ gymmet, och det är inte mycke att hänga i julgranen. Ida är det ju förstås kul att träffa igen, hon kommer säkert muntra upp mig :)

Jag får berätta om helgen när jag sitter på bussen för just nu måste jag ut och ta en cigg. Sen måste jag packa! Allt ligger nämligen på camillas golv typ :P Sen har jag en massa mat i hennes frys och kyl också. Bussen går klockan 3 idag och kan väl tänka mig att jag är framme runt tio ungefär. Kommer nog sova rätt bra på bussen, är rätt sleeeeten efter en 4:dagars i Festerås!

Nej, ska väcka camilla nu och sen ringa Ida :) Hörs på bussen

Gårkvällen var bra, ikväll blir bättre!

Kvällen började hemma hos Camilla, vi fixade oss och drack lite cider. Sen drog vi till Thilda och fixa håret och winge och jakob kom. Sen drog vi vidare till Marie som hade förfest, jätte kul att träffa Lisa bland annat :) Sen drog vi till Silk. Kändes skönt att vara hemma i stan där allt går som på räls när man ska in på något ställe. I Oslo är det ju lite annat lixom. Kul att träffa lite människor man inte sett på länge. Vid 12 slaget blev det skumpa och födelsedagsfirande av Thilda :) Efter krogen drog vi på efterfest hos Alex där det var MYCKE trevligt folk. Sen drog jag och några hem till thilda och slaggade.

Imorse fick jag tjejjerna att ta vara på dagen. Dom tjatade om att dom var bakis, whats up med det lixom. Solen skiner vi SKA ut! Så vi drog till gränden först för att få något i magen. Sen tog vi med oss en latte och satt oss ute i solen :) Kolla lite kläder men hittade inget intressant. Nu är jag och camills hos henne, vi ska kolla hipp hipp hora och sova lite granna :) Ikväll blir det all in! Min bästa thilda sandström bastar 20 och ska få en kväll hon lär minnas :) Timbuktu på silk, ses där!

ingenting är värt det är livet blivit rädsla

Hej :) Bussresan gick asbra. Blev bjuden på dejt på lördag av en kille som satt på bussen, haha. Han var faktiskt as fresh. Men hinner ju knappast göra något annat än att vara med mina vänner när jag är hemma i sverige.

Thilda och Camilla stod där och vänta på mig när jag kom. Släppte alla väskor och bara sprang fram och krama dom. Vilken känsla att få se dom igen, höll på att börja gråta. Vi gick till gränden och snackade en massa. Daniella kom också senare så jag fick träffa henne :)

Mamma och Mormor och och hämta mig och Mills halv 6. Så åkte vi hem till Sala :) Vi åt jätte god mat. Sen kollade jag och mills på andra avenyn och låg och prata (jag prata) tills vi somna!

Nu ska vi färga håret på mig, som verkligen behövs! Senare ska vi till Mormor och äta påskmiddag så jag hinner med det innan jag åker till vässan :) Sen drar vi en solning.

Hörs, eller kanske inte.

RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!